Reisbijbel

U bevindt zich hier:Home>Gadgets en Reisapps>De iTrav app: gratis interactief reismagazine voor de Ipad
TwitterFacebookYoutubePinterestInstagram
zaterdag, 22 oktober 2011 01:00

De iTrav app: gratis interactief reismagazine voor de Ipad

Geschreven door  Reisbijbel

Uitgeverij Xist!, uitgever van o.a. reisvakblad Travelution Magazine, heeft eerder dit jaar de iTrav app voor de Ipad gelanceerd. De Itrav is een gratis interactief reismagazine, waarmee je voor je reis of vakantie goed de sfeer van je bestemming kunt proeven, maar ook op de bestemming zelf is de iTrav app erg handig. Aan de hand van mooie foto's, een korte video, een interactieve clickable landkaart en een indeling op basis van regio's kun je de bestemming verkennen. Daarnaast besteedt het reismagazine uitgebreid aandacht aan de toeristische hoogtepunten: waar liggen ze, wat bieden ze en hoe kom je er?

De iTrav app is op het moment (gratis!) beschikbaar voor een drietal bestemmingen, te weten: Cuba, de Dominicaanse Republiek en Noorwegen, maar de makers van de app verwachten op korte termijn voor nog een aantal andere bestemmingen een iTrav app uit te brengen.

Downloaden:

iTrav Cuba (gratis)
- iTrav Dominicaanse Republiek (gratis)
- iTrav Noorwegen (gratis) 

YouTube-iconVolg ons Facebook!

  • reportages

  • vliegtickets

  • bijzonderbestemmingen

Fietsvakantie Cuba, 18 dagen

http://www.djoser.nl/images/visual.php5?id=17020
€ 2195.00
De fiets is dé manier om het veelzijdige Cuba te ontdekken. Verken koloniale steden, het prachtige landschap en de caraïbische kust in het heerlijke klimaat.

Paradisus Varadero

http://www.kuoni.nl/ccdimage/34028980
€ 114.00
Luxueus resort, waar de slogan 'ultra inclusive exclusive' heerst. De Paradisus resorts hanteren de All In formule met een zeer volledig inclusief programma. Direct aan een baaivormig stuk strand van Varadero, ...
  • Op auto-avontuur in IJslandSocialmedia-reis door Zuid Amerika

    Rondreis door Togo en Beninfoto-video/video-s/de-terugreis

  • reisoranisatie-logos