Reisbijbel

U bevindt zich hier:Home>Azië>Maleisië
TwitterFacebookYoutubePinterestInstagram

  • Alle artikelen

  • Reportage

  • Reistips

  • Video

  • Reizen naar Maleisie

Maleisie, 21 dagen

€ 2295.00
Rondreis in Maleisië voor gezinnen naar de prachtige natuur van Taman Negara, de Cameron Highlands en de tropische eilanden van Penang en Langkawi. Speciaal voor de kinderen is een bezoek een olifantenopvangcentrum. ...

Sabah Hotel

€ 31.00
Middenklasse resort met de regenwouden van Borneo in haar 'achtertuin'.

Mulu Marriott Resort

€ 73.00
Gelegen aan de oevers van de Melinau River nabij het Gunung Mulu N.P. ligt Royal Mulu Resort. Het Gunung Mulu National Park is beroemd vanwege de vele aanwezige grotten.

Miri Marriott Resort

€ 47.00
Een zeer luxe eersteklasse resort nabij het centrum van Miri en met een prachtig zwembad welke garant staat voor een aangenaam verblijf.

Hilton Kuching

€ 44.00
Eersteklasse hotel, centraal gelegen in Kuching aan de oever van de rivier Sungai Sarawak. De belangrijkste bezienswaardigheden liggen op wandelafstand.

Shangri La`s Tanjung Aru Resort

€ 92.00
Luxe resort met een grandioos zicht op de eilandjes voor de kust en in de directe nabijheid van de stad Kota Kinabalu.

Shangri La`s Rasa Ria Resort

€ 73.00
Strandresort buiten de stad gelegen, aan een fantastische baai met een breed strand. Het resort heeft een eigen natuurreservaat met orang-oetangs.

Novotel Kota Kinabalu

€ 34.00
Een luxe eersteklasse hotel in het centrum van Kota Kinabalu. Het maakt deel uit van een groot winkelcentrum. Het hotel biedt u vele faciliteiten voor een uitstekend verblijf.

Gaya Island Resort

€ 120.00
Dit schitterend gelegen eco-resort ligt op een steenworp afstand van het bruisende Kota Kinabalu. Op dit weelderig begroeide eiland worden luxe, idyllische rust en natuurlijke schoonheid gecombineerd. ...

Hilton Batang Ai Resort

€ 29.00
Hilton Batang Ai Resort ligt aan de rand van een spectaculair regenwoud en is het enige jungle resort van de Hilton-keten.

Lankayan Island (Niet Duiker)

€ 639.00
Deze 'Parel in de Sulu Zee' is een stukje onaangetast tropisch paradijs. Het grotendeels met weelderige vegetatie bedekte eilandje wordt omringd door een ondiepe heldere lagune en een schitterend rif, ...

Lankayan Island (Duiker)

€ 792.00
Deze 'Parel in de Sulu Zee' is een stukje onaangetast tropisch paradijs. Het grotendeels met weelderige vegetatie bedekte eilandje wordt omringd door een ondiepe heldere lagune en een schitterend rif, ...