Reisbijbel

U bevindt zich hier:Home>Azië>Myanmar (Birma)
TwitterFacebookYoutubePinterestInstagram

  • Alle artikelen

  • Reportage

  • Video

  • Reizen naar Myanmar

Amazing Bagan Resort

€ 45.00
Het Amazing Bagan Resort is een accommodatie met een goede sfeer en persoonlijke service. Daarnaast heeft het resort een goede ligging ten opzichte van vele bezienswaardigheden.

Inle Resort

€ 48.00
Comfortabele middenklasse accommodatie met prachtig uitzicht over het meer en gelegen te midden van een bijzonder fraai aangelegde tuin.

Traders Hotel

€ 126.00
Traders Hotel is de ideale basis voor een onbezorgd verblijf in Yangon. Het hotel heeft een hoge mate van elegantie en goede service.

Savoy Hotel

€ 102.00
Dit boutique hotel heeft een unieke charme met vele invloeden uit de geschiedenis van Myanmar. Vanuit het hotel heeft u een prachtig uitzicht op het Shwedagon-complex.

Park Royal Hotel

€ 105.00
Goed gelegen hotel in het centrum van Yangon, op enkele minuten lopen van de bekende Bogyoke Aung San markt.

Governor`s Residence

€ 168.00
Boutique hotel in een rustige woonwijk, vlakbij het Nationale Museum en op 30 minuten van Yangon vliegveld.

Sandoway Resort

€ 89.00
Sandoway Resort vindt u aan het smetteloze Ngapali Beach, omgeven door een prachtige tuin en met palmbomen op de achtergrond. Een decor voor een 4 sterren resort met 4 sterren service.

Bayview Resort

€ 104.00
Charmant laagbouw resort, direct aan het strand en opgetrokken in een interessante 'east meets west'-stijl. Het resort is versierd met moderne Aziatische kunst en kunstnijverheid, staat onder Europees ...

Amata Resort Spa

€ 94.00
Dit is een modern, eigentijds bungalowresort in Aziatische stijl gebouwd. Het is gelegen in een zeer grote tuin aan het zuidelijke einde van Ngapali Beach.

Mandalay Hill Resort

€ 94.00
Eersteklasse hotel van acht verdiepingen met panoramische uitzichten over een grote hoeveelheid pagode's en het Koninklijke Paleis van Mandalay. Het was voorheen het Novotel Mandalay.

Tharabar Gate Hotel

€ 58.00
Een van de beste hotels van Bagan, opgetrokken uit laagbouw bungalows in de typische Bagan-stijl en met strodaken, omringd door een weelderige tropische tuin.

Grand Indochina Discovery

€ 4664.00
Wilt u Thailand combineren met Myanmar? Of toch liever Vietnam in combinatie met Angkor Wat? U hoeft niet te kiezen, want deze fantastische reis voert u dwars door Indochina, van Myanmar naar Vietnam! ...