Reisbijbel

U bevindt zich hier:Home>Reisnieuws>AirBaltic: nooit meer last van medereizigers
TwitterFacebookYoutubePinterestInstagram
donderdag, 07 juni 2012 15:46

AirBaltic: nooit meer last van medereizigers

Geschreven door  Reisbijbel

Irriteer jij je vaak aan chagrijnige of luidruchtige medepassagiers tijdens een vlucht? Daar heeft AirBaltic, de nationale luchtvaartmaatschappij van Letland, een oplossing voor bedacht. Eind juni voert de maatschappij een systeem in waarbij je je medereizigers kunt uitkiezen op basis van hun stemming.

SeatBuddy, zoals het systeem wordt genoemd, is volgens de Letse luchtvaartmaatschappij het eerste concept waarbij je invloed kunt uitoefenen op de medepassagiers om je heen. Passagiers kunnen binnenkort bij AirBaltic vooraf aangeven welk humeur hun buurman moet hebben. Er kan een keuze gemaakt worden uit vier verschillende gemoedstoestanden: ‘Business Talk,’ ‘Easy Chat,’ ‘Work’ en ‘Relax.’ De gegevens worden verzameld uit een anonieme database.
 
Overigens is het idee achter het selecteren van je medepassagier niet helemaal nieuw. KLM en Malaysia Airlines bieden aan de hand van Social Media al een mogelijkheid om je buurman uit te kiezen. Het verschil is echter dat je je bij deze twee maatschappijen moet aanmelden en AirBaltic put uit een anonieme bron.
 
{loaddf incontent q1=Letland}

YouTube-iconVolg ons Facebook!

  • reportages

  • vliegtickets

  • bijzonderbestemmingen

Fietsvakantie Baltische Staten, 9 dagen

http://www.djoser.nl/images/visual.php5?id=17004
€ 1295.00
In negen dagen door de Baltische Staten van Vilnius via Riga naar Tallinn. Ontdek de mooie natuur en de bijzondere steden tijdens deze eenvoudige fietsreis.

Rondreis Litouwen, Letland, Estland Rusland, 18 dagen

http://www.djoser.nl/images/visual.php5?id=11720
€ 1645.00
Ontdek met Djoser de mooie Baltsiche Staten. Laat je verrassen door de eeuwenoude steden Vilnius, en het prachtige, pittoreske Riga. Na van de natuur genoten te hebben op het eiland Saaremaa bezoeken we ...
  • lofoten videoOp auto-avontuur in IJslandSocialmedia-reis door Zuid Amerika

    Rondreis door Togo en Beninfoto-video/video-s/de-terugreis

  • reisoranisatie-logos