Reisbijbel

U bevindt zich hier:Home>Reisnieuws>Eerste Legoland in Azië geopend
TwitterFacebookYoutubePinterestInstagram
vrijdag, 21 september 2012 12:27

Eerste Legoland in Azië geopend

Geschreven door  Reisbijbel

Na de Legoland pretparken in Denemarken, Duitsland, Engeland en de Verenigde Staten (Californië en Florida) is deze week in Maleisië de zesde Legoland geopend. Met de opening van het pretpark is de eerste Legoland in Azië een feit. Het themapark bevindt zich in Johor Bahru in het uiterste zuiden van het land, vlakbij Singapore.

De meeste attracties zijn bestemd voor kinderen, maar het park heeft ook aan volwassenen gedacht. Zo zijn er de 4D Lego Studios en is er een Miniland, een soort van Madurodam. In Miniland kunnen bezoekers markante Aziatische gebouwen vinden op kleine schaal. Zo zijn de Petronas Towers, de 452 meter hoge wolkenkrabbers in Kuala Lumpur, nagebouwd en kun je de kleine versie van de Cambodjaanse tempel Angkor Wat bekijken.

Met de opening van Legoland wil Maleisië de zuidelijke deelstaat Johor een economische impuls geven. Klik hier voor de officiële website van het park.

YouTube-iconVolg ons Facebook!

  • reportages

  • vliegtickets

  • bijzonderbestemmingen

  • lofoten videoOp auto-avontuur in IJslandSocialmedia-reis door Zuid Amerika

    Rondreis door Togo en Beninfoto-video/video-s/de-terugreis

  • reisoranisatie-logos

Best of Myanmar

https://www.tenzingtravel.nl/ccdimage/34087650
€ 2799.00
Een rondreis Myanmar waarin de absolute hoogtepunten gecombineerd worden met het minder bekende. Myanmar kent vele highlights zoals het Shwedagon-tempelcomplex met zijn prachtige gouden stoepa en Bagan ...

Rondreis De schatten van Perzië

140
€ 1549.00
Vlieg-/busreis Iran inclusief ontbijt met o.a. Teheran Kashan Nain Yazd Kerman Shiraz Persepolis Isfahan cultuur authentiek tocht rayan mahan