Reisbijbel

U bevindt zich hier:Home>Reisnieuws>Reisvideo's>Maleisië, ultieme eilandbestemming
TwitterFacebookYoutubePinterestInstagram

Maleisië, ultieme eilandbestemming

Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Media

Maleisië is een ultieme eilandbestemming. Het land heeft meer dan honderd eilanden, waarvan de ene nog mooier is dan het andere.
De bekendste eilanden, zoals Pulau Penang, Pulau Langkawi en Pulau Pangkor liggen in het westen van het land, maar de mooiste eilanden liggen ten oosten van het schiereiland. Eilanden als Pulau Tioman, Pulau Redang en Pulau Perhentian voldoen echt aan het stereotype beeld van een bounty-eiland. 

Deze paradijsjes hebben Arthur Inamov geinspireerd tot het maken van deze fraaie video. Op welk eiland hij deze video heeft opgenomen is ons niet bekend (als jij het wel weet: we houden ons aanbevolen!), maar mooi is het er in ieder geval wel!

YouTube-iconVolg ons Facebook!

  • reportages

  • vliegtickets

  • bijzonderbestemmingen

  • lofoten videoOp auto-avontuur in IJslandSocialmedia-reis door Zuid Amerika

    Rondreis door Togo en Beninfoto-video/video-s/de-terugreis

  • reisoranisatie-logos

Beste van Maleisië

201303151327470.MY AL Perhantian 1379930046
€ 1330.00
- Genieten op het vakantie-eiland Penang- Heerlijke dagen aan het strand van Damai Beach- Twee dagen in het regenwoud, Taman Negara- Bezoek aan de natuurrijke Cameron Highlands

18 daagse rondreis Maleisië Borneo

My Orangoetans2 B
€ 1819.00
Bijzondere rondreis door het nog ongerepte Borneo in Maleisië. Een geweldige 18-daagse rondreis in Sarawak (Borneo), met enkele heerlijke stranddagen op Langkawi. Tijdens deze rondreis leert u het ...