Beroep: avonturier

Slimme Reistips

Aukje van Gerven besluit haar leven drastisch om te gooien. Ze hangt haar kantoorbaan aan de wilgen nadat haar relatie plotseling stukloopt. Ze gaat het grote avontuur aan en fietst samen met haar Nieuw-Zeelandse geliefde Jon van Tanzania dwars door Afrika, via het Midden-Oosten, door Europa terug naar huis. Avontuurlijk, des te meer omdat de reisgenoten elkaar pas kenden. Het valt dan ook niet altijd mee om het hoofd te bieden aan de uitdagingen die ze on the road en in hun relatie tegenkomen. Ze zijn helemaal op elkaar aangewezen, ze reizen met minimale middelen, beleven de meest bizarre én mooie dingen.

tekst Wouter Smits

  Zelf heb ik het boek 'beroepsavonturier ook gelezen. En ondanks dat ik al veel van de wereld heb gezien heeft de schrijfster mij ook weer geïnspireerd. Wat een tocht! Het is fantastisch om te lezen wat ze allemaal heeft meegemaakt met haar vriend in Afrika,het midden Oosten en Europa. Ook de ontmoetingen onderweg zijn erg mooi.

  Absoluut een aanrader om te lezen voor elke reiziger om zo nieuwe inspiratie op te doen voor eventuele reizen in de toekomst!

  Titel: Beroep: Avonturier
  Scrhijver: Aukje van Gerven
  ISBN / Code: 9789022996911
  Aantal blz.: 307
  Soort: Reisverhaal
  Taal: Nederlands

  BESTEL


  close

  Heeft de reistips jou geholpen? Deel hem dan met anderen!

  close

  Heeft de reistips jou geholpen? Deel hem dan met anderen!