Snel, voor iedereen bereikbaar internet en mobiele telefonie beschouwt Future Cities als een essentiële voorziening voor moderne steden. Via smartphones, laptop of desktops blijven de stadsbewoners op de hoogte van huizenprijzen, verkeersstremmingen en evenementen. Snel internet is goed voor zaken. Toeristen en expats houden via internet contact met het thuisfront.

De volgende 10 wereldsteden zijn volgens Future Cities de beste internetsteden van de wereld: Wenen, Seoul, Hong Kong, Seattle, Stockholm, Amsterdam, Genève, Tokyo, Montreal en Praag. 
Binnen de top tien heeft Future Cities geen verdere onderverdeling gemaakt. 

Vertaling van het Engels in het Nederlands

SITA WorldTracer, die wordt gebruikt door 440 luchtvaartmaatschappijen wereldwijd, vond dat veel Europese luchtvaartmaatschappijen zijn erg onzorgvuldig met personenauto zakken. De helft van alle misplaatste zakken voorkomen in Europa – in vergelijking met slechts 25% op drukke Amerikaanse luchthavens. Transfer bagage, die vaak wordt beschuldigd door de nationale luchtvaartmaatschappij luchtvaartmaatschappijen om hun slechte bagage prestaties ten opzichte van Ryanair uit te leggen, goed voor minder dan de helft van alle zakken verkeerd.