Denemarken

 • klimaat

  Zee- en poolklimaat  

 • reisadvies

  Geen risico's  

 • vaccinaties

  Geen  

 • ambassades

  Ja  

 • visumplicht

  Geen  

 • valuta

  Deense Kroon  

 • feestdagen

   

 • tijdsverschil

  Geen  

 • taal

  Deens  

Knusse familiebestemming met een vriendelijke bevolking

Denemarken is een knusse bestemming met vriendelijke inwoners op relatief korte afstand van Nederland. Het land heeft zelfs wel iets van Nederland. Zo vind je er weilanden, boerderijen, kleine dorpjes en een lange kuststrook, die met name in West-Jutland met zijn zandstranden, wadden, duinen en zelfs dijken erg op de Nederlandse kust lijkt.

Toch is het land op sommige plaatsen ook weer heel anders dan Nederland. Zo bestaat Denemarken uit vele verschillende eilanden en vind je aan de oostkant van een land een kuststrook die met haar fjorden juist weer meer Scandinavisch aandoet. Al met al is Denemarken een veelzijdige bestemming met water, bossen, stranden, rust en ruimte, middeleeuwse kastelen, gemoedelijke dorpjes en levendige steden zoals de hoofdstad Kopenhagen.

De kustlijn van 7.500 km en een aantal attracties die bij kinderen zeer tot de verbeelding spreken, zoals Legoland, het beeld van de kleine zeemeermin en het pretpark Tivoli, maken het ook een goede bestemming voor het gezin.

Hoogtepunt
Beste reistips Denemarken
Møns Klint

Ontdek de geologische geschiedenis van Denemarken in het Geocenter Møns Klint, dat in 2007 op het eiland Sjælland is geopend.

Watersport en strandleven

Ga het water op, de zeilfaciliteiten in Denemarken zijn geweldig, net als de stranden.

Kopenhagen

De Deense hoofdstad Kopenhagen heeft cultuur, avontuur en zelfs een hippiegemeenschap te bieden!

Reizen met kinderen

Neem de kinderen mee naar Legoland in Billund, maar duik ook in de Viking-geschiedenis.

Actief op fiets of paard

Denemarken leent zich uitstekend voor fietstochten of een tocht te paard.

Vliegtickets
Vluchten naar Denemarken

Artikelen over Denemarken

Reportages

Met je camper op het strand in Denemarken

Denemarken lijkt klein voor een rondreis met een camper, maar wil je het land echt leren kennen, dan kan ...

Lees meer

Reportages

Surfles in Denemarken

Iedereen die in de jaren tachtig opgroeide, en ooit een surfplank van dichtbij meemaakte, herinnert het zich. Loeizware mast, ...

Lees meer

Reistips

Slechts weinigen jagen op reis op echte dieren. Gelukkig maar. Er is daarentegen een geweldig alternatief: 3D-archery. In het ...

Lees meer

Reistips

Wil je in het buitenland op fietsvakantie, dan zijn er enkele landen die je zeker eens wilt zien. Of ...

Lees meer

Reportages

Misschien niet zo ruig als Noorwegen of Zweden, maar Denemarken heeft wél dezelfde prachtige natuur, rust en vriendelijke sfeer. ...

Lees meer

Reportages

Zo’n 3.500 kilometer afleggen in twee weken Denemarken en Zweden, dat doe je het beste met een camper. Reisbijbel ...

Lees meer

Reportages

Het is er pikdonker in de nacht, zelfs een officiële Dark Sky. Overdag knallen de witte krijtrotsen van Møns ...

Lees meer

Reisvideos

We kennen allemaal wel de beelden van Hollywood blockbusters waar de oerkrachten van de natuur met computeranimaties spectaculair in beeld worden ...

Lees meer

Reisvideos

Sommige mensen hebben opmerkelijke doelen in het leven. Zo ook Sam Morrison. Hij heeft zich namelijk tot doel gesteld om ...

Lees meer

Reportages

Binnen een week achtduizend kilometer afleggen. Zeven dagen van hardcore reizen. Van het verstand op nul en de blik ...

Lees meer

Gadgets en Reisapps

De Deense journaliste Anne-Vibeke Isaksen, die ook de website campingdanmark.dk verzorgt, heeft een Camping App voor de iPhone ontwikkeld. De ...

Lees meer
Reportages
Fleur Besters
Denemarken lijkt klein voor een rondreis met een camper, maar wil je het land echt leren kennen, dan kan je het beste een keuze maken. Bijvoorbeeld voor de regio Zuid-Jutland, net over de grens met Duitsland. In 350 kilometer maak je dit rondje langs de mooiste bezienswaardigheden.
Met je camper op het strand in Denemarken
Artikelen

Met de camper dwars door Zuid-Jutland

Denemarken, zeker Zuid-Jutland is snel bereikbaar, dus ook met een camper. En met zo’n roadtrip met een camper in Denemarken zie je in een week heel veel van Zuid-Jutland, en wordt je iedere dag ergens anders wakker aan zee! Graaf naar fossielen in Gram, ga blokarten op Rømø, leer boogschieten in Haderslev en slinger door de bomen in Aabenraa. Stoere bezienswaardigheden in Zuid-Jutland zijn er genoeg.

Camper huren

De eerste tip voor je bezoek aan Zuid-Jutland, in het Deens Sonderjylland genoemd, is van technische aard. Download voor vertrek vast de app van de regio. Deze heet ‘Holiday guide experience the southern part of Denmark’. Er is namelijk heel veel te zien en te doen, alleen moet je soms wel even op zoek. Dat maakt reizen door Denemarken meteen verrassender dan je denkt! En oh ja, heb je geen eigen camper? Via deelplatforms als Goboony huur je een camper van een particulier die er zelf niet 52 weken per jaar mee op reis kan! 

Wetenschap en historie in Sønderborg

Voor dit rondje Zuid-Jutland reis je eerst naar Sønderborg. Een plaatsje met flink wat geschiedenis en dat betekent dat je zowel het Sønderborg Castle kan bezoeken als het openluchtmuseum Battlefield Centre Dybbøl Banke, dat verhaalt over het leven in 1864. Het kasteel ligt op loopafstand van het gezellige dorp, waar je meteen kennis kan maken met de regionale eetcultuur: een Zuid-Jutse koffietafel.

Zo’n tafel vol Deense specialiteiten past meteen in de tijdsperiode 1864, toen de Denen en Duitsers in een oorlog verwikkeld waren en (politieke) bijeenkomsten in gemeentehuizen verboden werden. Een koffie en cake-banket was een stuk onschuldiger, en zo kwam het dat de Denen zich bekwaamden in het maken van zoetigheden.

Met een gevulde maag kan vervolgens op pad naar het openluchtmuseum Dybbøl Banke. Start hier met het bekijken van de video’s, dan landt de rest van je ontdekkingstocht beter! In de omgeving kan je ook een molen bekijken of wandelen langs het water.

Vanuit Sønderborg is ook het wetenschapspark Universe goed bereikbaar. Zeker leuk voor basisscholieren, maar ook voor volwassenen en pubers. Denk aan een high rope park, rijden op Segways en VR-games, te midden van proefjes en experimenten. En… je mag er zelf een echte graafmachine besturen! Dat alles in een brandschoon park, waar je gewoon je eigen boterham mee naar toe kan nemen.

Tip van Reisbijbel: “Je kan een combiticket kopen voor Universe, het slot en het openluchtmuseum. Daarmee krijg je korting.”

Overnachten bij Sønderborg

Kies voor je camperplek in Zuid-Jutland rustige campings en vraag er altijd om een plek aan het water. Je rijdt hier van zee naar zee en het is prachtig om pal aan het strand te staan. ‘s Ochtends zie je bijvoorbeeld in Grasten op camping Drejby de kitesurfers in al in actie en ‘s avonds en heel vroeg in de ochtend nemen de vissers hun stek in aan de waterkant. Je kan hier ook surf- of kiteles nemen en boards huren. Lees hier meer over surfen in Denemarken.

Overnachten in Aabenraa

Op je rit naar de volgende bezienswaardigheden kan je ervoor kiezen om in Aabenraa te overnachten, of verder te rijden naar Haderslev. Die laatste plaats heeft een echte stadscamping, bij een jeugdherberg en je kan in Haderslev gratis naar een stoere skateboard en boulderhal: het StreetDome skaterpark. Hier ontmoet je de locals zo! Je kan hier ook 3D-boogschieten. Lees hier meer over boogschieten in Denemarken. 

In Aabenraa is op camping Sandskaer zelf meer te doen en kan je vanaf het terrein zo de zee in. Er zijn een speeltuintjes, de typisch Deense springkussens en je kan er bootjes huren. Mocht het weer wat minder zijn, dan kan je in een centraal gebouw koken én eten. In het voorseizoen tref je er veel vaste gasten.

Slingeren tussen de boomtoppen

Denemarken heeft een naam hoog te houden wat betreft klimparken. Hoewel er geen bergen zijn, is er vaak in het groen wel genoeg hoogte om te overbruggen op een touwbrug, aan een zipline of op bewegende boomstammen. In Aabenraa is een prachtig gelegen klimpark, HighPark Sonderjylland, met uitdagende routes voor alle leeftijden en niveaus.
De routes liggen allemaal vlak bij elkaar, dus ook als je niet allemaal dezelfde parcoursen aandurft, ben je toch samen lekker actief bezig én je bent er zo twee uur aan het klimmen. Leuk zijn de losse ziplines, die je zo een paar keer achter elkaar kan nemen zonder dat je een compleet parcours moet doen. Het park ligt tussen de bomen en er is ook een camping bij.

Tip van Reisbijbel: “Neem als je een activiteit onderneemt altijd zelf een lunchpakket mee en wat te drinken. De Denen zelf zijn gewend dat te doen. Er staan vrijwel overal  picnic-tafels waar je je eigen lunch kan eten.”

Fossielenjacht in Gram

Een van de meest bijzondere dingen om te doen in Zuid-Jutland is het graven naar miljoen jaren oude fossielen. Dat kan in de (oude) kleigroeve van Gram Lergav. Hier zijn de skeletten van maar liefst achttien walvissen gevonden: een gek idee nu de zee toch heel wat verderop te vinden is. Om de zoveel tijd wordt er weer een meter van de bovenlaag afgegraven, zodat er kans is op nieuwe vondsten.

De kleilagen zijn namelijk tussen de vijftien en zes miljoen jaar, en met een beetje mazzel en doorzettingsvermogen vind je – net als Reisbijbel – zelfs een haaientand! Bezoek zeker ook het bijbehorende museum, liefst voorafgaand aan het zoeken in de groeve, want dan weet je waar naar je zoekt.

Je kan je vondsten – en jezelf – na het schatgraven schoonmaken en je krijgt gereedschap mee om in de klei te hakken én een plaat met afbeeldingen om eventuele vondsten te herkennen. Het museum en de groeve zijn altijd open, reken op een modderbad als er veel regen is gevallen. Het is een prachtige open plek, in het groen. Wie weet tref je er zelfs een – ongevaarlijke – adder op je weg erheen.

Strandleven in Rømø

Zuid-Jutland heeft haar eigen echte strandleven, en met een camper maak je er letterlijk onderdeel van uit. Op het waddeneiland Rømø mag je namelijk met je camper een deel van het strand oprijden en sta je op het zand. ‘s Avonds parkeer je op een soort camperplaats, Oasen, weinig sfeer, maar wel prima om te overnachten, want overdag ben je toch op pad. Het kost bovendien maar zo’n twintig euro per nacht voor een gezin en is kraakhelder.

Overdag is genoeg te doen op het eiland, waar je trouwens over een brug naar toe kan rijden. Regel bijvoorbeeld een Blokart-les, je rijdt dan met een strandbuggy met zeil over het harde zand, helemaal tot aan de vloedlijn. In een kwartier heb je de techniek onder de knie en kan je los gaan rijden. Kinderen vanaf een jaar of zes kunnen er al mee overweg, dus prima geschikt om het hele gezin moe te krijgen.

Net zo leuk op Rømø is het zoeken van oesters. Met een zogenaamde oestersafari ga je zelf met een gids het wad op om een maaltje te zoeken. Verser dan dit wordt het niet, je kan ze meteen opslurpen en komt indien gewenst met een emmertje terug op de camping. Kinderen zullen tijdens het zoeken genieten van de uitleg van gidsen als Jannik, die in een half uurtje tijdens de wandeling naar ‘t wad de geschiedenis van het eten van oesters in Denemarken uit de doeken doet. Met name het verhaal over de koning die de oesters allemaal voor zichzelf wilde houden, maakte bij de junior reporters indruk!

Camper roadtrip in Zuid-Jutland

Reisbijbel maakte deze roadtrip in mei 2018 op uitnodiging van VisitDenmark en Destination Sonderjylland met de eigen Reisbijbel-camper. Je rijdt naar Denemarken via Hamburg, en dan ben je meteen in Zuid-Jutland. Als je met de camper rijdt, is het gezien het Deense prijsniveau slim zelf boodschappen mee te nemen, maar sla ter plekke vooral niet de stalletjes langs de weg over met verse groenten en fruit. Je kan op de campings die wij bezochten overal koken, vaak is er zelfs een oven om je brood af te bakken of een pizza te maken.

Denemarken is een erg schoon land, en heel rustig. Wij maakten deze roadtrip in zo’n tien dagen, je hebt dan ook tijd voor een rustdag. Je kan de route nog meer relaxed doen, neem dan twee weken de tijd. En reis in dat geval ook nog even langs vikingstad Ribe, op weg naar Rømø en los eventueel een belofte aan je kinderen in door vanuit Haderslev de lus iets groter te maken en ook Legoland aan te doen!

Huur een camper van een particulier

Zin om een roadtrip te maken, maar geen zin in of tijd voor een eigen camper? Huur er dan eens via een platform waar particulieren hun eigen camper aanbieden. Een soort AirBnB voor campers dus. Bij Goboony kan je zelfs kiezen of je een camper van een particulier of van een commerciële aanbieder wil huren. In beide gevallen wordt alles netjes geregeld. Bedenk van te voren wat voor camper je wil huren, met hoeveel (vaste) bedden bijvoorbeeld. Meer praktische tips nodig? Check ons artikel met tips voor je eerste camperreis.

tekst Fleur Besters

Reizen Denemarken

Vliegreizen

Hotel Wakeup Carsten Niebuhrs Gade

Groot en trendy hotel met nette kamers, gelegen in het centrum.

Land : Denemarken
Aanbieder : De Jong Intra
prijs vanaf : 189.00
Lees Meer

reizen/Autovakantie

Fietsvakantie Seeland

Fietsreis Denemarken inclusief verblijf in goede hotels, ontbijt, bagagetransport en fietsroutes naar o.a. Kopenhagen en Roskilde

Land : Denemarken
Aanbieder : Kras
prijs vanaf : 779.00
reisduur : 8
Lees Meer

Autoreizen

8-daagse autorondreis Deens Drieluik

De drie grootste (schier)eilanden van Denemarken in één reis. Een best-seller in ons Denemarken aanbod.

Land : Denemarken
Aanbieder : De Jong Intra
prijs vanaf : 429.00
Lees Meer

Vliegreizen

Hotel Copenhagen Strand

Zeer goed hotel met een perfecte ligging om de hoek van Nyhavn en op loopafstand van vele andere bezienswaardigheden.

Land : Denemarken
Aanbieder : De Jong Intra
prijs vanaf : 251.00
Lees Meer

Autovakantie

8-daagse Hotelreis Funen

Funen (Fyn) is het op één na grootste eiland van Denemarken, gelegen tussen het eiland Seeland (het grootste eiland) en het vasteland van Denemarken (Jutland). Funen wordt ook wel het tuineiland van Denemarken genoemd met zijn zacht glooiende heuvels, boomgaarden en vakwerk boerderijen met rieten daken. Wij selecteerden hotels in Faaborg, Nyborg en Svendborg voor u, uiteraard allemaal met kamers voorzien van douche en toilet. Naast de mooie tochten van het ene hotel naar het andere kunt u de prachtige omgeving goed leren kunnen tijdens de dagtochten die wij voor u uitgestippeld hebben. In principe start de tour in Faaborg, maar het kan ook voorkomen dat de tour in Nyborg of Svendborg begint. U fietst precies dezelfde routes, alleen in een iets andere volgorde. In uw reisbescheiden vindt u daar alle informatie over.

Land : Denemarken
Aanbieder : TUI
prijs vanaf : 425.00
reisduur : 8
Lees Meer

Autovakantie

Nyborg Strand

Nyborg Strand Camping ligt aan de oostkant van het eiland Funen, direct aan een kindvriendelijk zandstrand. De camping heeft een prachtig uitzicht op de imposante Grote Belt Brug, die het eiland Sjӕlland met Funen verbindt. Op Funen liggen tal van bezienswaardigheden, zoals de kastelen Egeskov Slot en Valdemars Slot. De hoofdstad van het eiland, Odense, is de geboorteplaats van sprookjesschrijver H.C. Andersen en is daarom leuk om met kinderen te bezoeken, bijv. in Fyrtøjet. Maar ook de dierentuin van Odense is een aanrader.

Land : Denemarken
Aanbieder : TUI
prijs vanaf : 135.00
Lees Meer

Autoreizen

Hotel Tivoli

Groot hotel met comfortabele kamers, binnenzwembad en een prima ligging op loopafstand van het centrum.

Land : Denemarken
Aanbieder : De Jong Intra
prijs vanaf : 81.00
Lees Meer

Rondreis

15-daagse Oostzee cruise vanuit Amsterdam

Deze werkelijk schitterende cruise aan boord van het ms Rotterdam brengt je vanuit Amsterdam via de Noorse hoofdstad Oslo, het Deense Aarhus, het Duitse Warnemünde en Tallinn naar de cultuurmetropool St. Petersburg. Deze schitterende Russische stad, die moet je beslist ééns in je leven gezien hebben! Ronduit betoverend! Daarna via het Finse Helsinki, de Zweedse Stockholm & Visby en het Deense Kopenhagen bereik je uiteindelijk Amsterdam weer. Let op: de afvaart van 7 september 2019 heeft een afwijkend vaarschema. Voor de juiste route zie 'Goed om te weten'.

Land : Denemarken
Aanbieder : TUI
prijs vanaf : 2999.00
Lees Meer

Autovakantie

Lalandia Rødby

Relatief dicht bij Nederland ligt dit complete vakantiepark, ongeacht het weertype zul je je hier niet snel vervelen. Het meest interessante, vooral voor de jongere gasten, is het gigantische waterparadijs. Tal van glijbanen met avontuurlijke namen als 'High speed', 'Super Twister' en 'Alpine' zullen voor de nodige uurtjes waterplezier zorgen. Maar er is veel meer te doen in het grote overdekte hoofdgebouw, als bowlen, schaatsen, spelen in Monky Tonky land of gezellig eten in één van de restaurants. Bij mooi weer loop je zo het zandstrand op, kun je knuffelen met de geitjes van de kinderboerderij of een mooie dagtocht maken. Safaripark Knuthenborg, familiepretpark BonBonland en het imposante natuurfenomeen Møns Klint zijn eenvoudig te bereiken met de auto.

Land : Denemarken
Aanbieder : TUI
prijs vanaf : 120.00
Lees Meer

Autoreizen

Vakantiepark Lalandia Billund

Vakantiepark op een steenworp afstand van LEGOLAND® met gratis entree in het uitgebreide zwemparadijs én indoorspeeltuin Monky Tonkyland.

Land : Denemarken
Aanbieder : De Jong Intra
prijs vanaf : 208.00
Lees Meer

Autovakantie

LEGOLAND® Holiday Village

In LEGOLAND® Holiday Village kun je slapen in een gethematiseerde houten cottage of een wijnvat, de keuze is aan jou! Het comfort en de grootte van het vertrek verschilt per type. In 2017 zijn de oosterse Ninjago cottages en de knusse wijnvaten gebouwd! De Ninjago cottages zijn sfeervol en in Ninjago stijl ingericht. De Wild West cottages zijn kleiner, ouder en hebben een eenvoudige inrichting. Een verblijf in een wijnvat is totaal iets anders, verwacht geen grote ruimte met allerlei luxe, hier is het de eenvoud die voor de sfeer zorgt! Bij verblijf in het wijnvat is het ontbijt in het restaurant in de prijs inbegrepen. Bij verblijf in de cottages zijn geen maaltijden inbegrepen. Het park is opgedeeld in meerdere delen met elk een eigen thema. Zo staan de Wild West cottages in Alaska en de wijnvaten in een sfeervol laantje. Overal zijn LEGO® details doorgevoerd die de thema's versterken, zo hangen er LEGO geweren in de Wild West cottages en lopen er LEGO beren rond deze cottages. Sinds 2017 kunnen kinderen terecht in de gloednieuwe, grootse Ninjago speeltuin en ravotten als echte Ninja's. Het park is perfect gelegen in Billund, naast Vakantiepark Lalandia (ca. 100 m) en op ca. 400 m van het LEGOLAND park. Boek een resortpas bij je verblijf erbij en je hebt naast onbeperkt bezoek aan het LEGOLAND park ook de mogelijkheid om gratis gebruik te maken van het naburige Aquadome en indoor speelparadijs van Lalandia. Verder kun je met deze pas gratis naar GIVSKUD ZOO.

Land : Denemarken
Aanbieder : TUI
prijs vanaf : 422.00
Lees Meer

Vliegreizen

Hotel Absalon

Prima 3-sterrenhotel met een uitstekende ligging in de wijk Vesterbro.

Land : Denemarken
Aanbieder : De Jong Intra
prijs vanaf : 250.00
Lees Meer

Autovakantie

DCU-Copenhagen Camp

DCU-Copenhagen Camp is de ideale uitvalsbasis om de gezellige stad Kopenhagen te bezoeken. De camping ligt op slechts 8 kilometer van het hartje van de stad en met de trein (met een halte op 500 meter van de camping) sta je binnen een kwartier in het bruisende centrum. Als je aan het einde van de dag weer terug bent op de camping, kun je tot rust komen op het terras bij je eigen cottage. De diverse graszones en speelplaatsen bieden voldoende vertier voor de kids. Kopenhagen is een overzichtelijke stad die jong en oud veel te bieden heeft. Maar ook buiten Kopenhagen is van alles te doen. Rij de schitterende kustroute ten noorden van de stad of bezoek openluchtmuseum Lejre met huizen uit de steentijd, ijzertijd en Vikingtijd. Ga aan boord van het Vikingschip in Roskilde of bezoek een fraai kasteel in Hillerød of Helsingør. Ook een uitstapje naar buurland Zweden over de fascinerende Oresundsbron met een koffiestop in Malmö is vanuit camping DCU-Copenhagen prima te ondernemen. Kortom, vervelen hoef je je hier niet!

Land : Denemarken
Aanbieder : TUI
prijs vanaf : 173.00
Lees Meer

Autovakantie

Lalandia® Billund

Je kent ze wel de vakantieparken met universele bungalows, een waterpark met 2 glijbanen en een steakhouse. Dan is Lalandia Billund toch wel even wat anders. Luxe bungalows met volledig ingerichte keukens, sommige met eigen sauna en whirlpool en allemaal sfeervol ingericht. En een hoofdgebouw waar je oren en ogen te kort komt. In het grootste waterpark van Scandinavië, zo'n anderhalf voetbalveld groot, vind je spectaculaire glijbanen. Er staan nog net geen verkeersborden, maar bij de 'Single & Double Tubes' roetsj je 100 meter naar beneden met een hellingspercentage van maar liefst 11%. Liever iets rustiger, zwem langs het onderwateraquarium en aanschouw de kleurrijkste vissen. Voor de allerkleinsten zijn er aparte baden en een echte waterspeeltuin. In 2017 is een nieuwe spectaculaire waterglijbaan geopend, een heuse trechterglijbaan; wie durft! Wil je niet nat worden, geen probleem, want er is nog veel meer te beleven. Leef je uit in kinderspeelparadijs Monky Tonky land, in de sporthallen, op de ijsbaan of op de skihelling. En dan hebben we het nog niet eens over de ligging gehad, op slechts 500 meter van LEGOLAND! Kortom, het verblijf zal altijd te kort zijn.

Land : Denemarken
Aanbieder : TUI
prijs vanaf : 454.00
Lees Meer

Vliegreizen

Hotel Wakeup Carsten Niebuhrs Gade

Groot en trendy hotel met nette kamers, gelegen in het centrum.

Land : Denemarken
Aanbieder : De Jong Intra
prijs vanaf : 189.00
Lees Meer

Autoreizen

Hotel Wakeup Carsten Niebuhrs Gade

Groot en trendy hotel met nette kamers, gelegen in het centrum.

Land : Denemarken
Aanbieder : De Jong Intra
prijs vanaf : 51.00
Lees Meer

Autovakantie

LEGOLAND®

Er zijn maar weinig hotels die zo veel details hebben als dit hotel. Loop je naar de Piraten- en Adventure kamers, dan ontmoet je eerst een heuse LEGO man met lasso. Ga je eten, dan verwelkomt de LEGO kok je bij de ingang en liggen er heuse LEGO frietjes op het buffet. In de bar zit een levensgrote LEGO man achter de piano. In de receptie word je begroet door een mega LEGO draak en op de parkeerplaats staat ook een draak, die zelfs stoom blaast! En niet te vergeten het damestoilet, ook dat is een belevenis! De kamers zijn kindvriendelijk en beschikken over voldoende LEGO, waarmee de kids naar hartelust kunnen spelen. De themakamers zijn mooi gedecoreerd met LEGO bouwwerken! Zo slingeren LEGO apen door de Piratenkamer en zijn er papegaaien in de Adventure kamers. Hotel LEGOLAND beschikt ook over aantrekkelijk geprijsde eenoudervoordeelkamers. Een ander voordeel van dit hotel is de eigen ingang tot het pretpark, zodat je lange wachtrijen ontloopt. Ook handig als je gedurende de dag even iets wilt ophalen uit de kamer of juist wilt wegbrengen.

Land : Denemarken
Aanbieder : TUI
prijs vanaf : 586.00
Lees Meer

Autoreizen

Hotel Copenhagen Strand

Zeer goed hotel met een perfecte ligging om de hoek van Nyhavn en op loopafstand van vele andere bezienswaardigheden.

Land : Denemarken
Aanbieder : De Jong Intra
prijs vanaf : 82.00
Lees Meer

Autovakantie

Skallerup Seaside Resort

In het noordelijkste puntje van Jutland kun je bij Skallerup Seaside Resort afvinken waarom je naar Denemarken op vakantie zou gaan. Rust en ruimte, check. Eindeloze kustlijnen met prachtig duinlandschap, check. Ideaal familieadres met waterpark, kinderboerderij en gave activiteitenclub, check, check, check. Uitstekende wellness, check. Heerlijk dineren, check. En een schone, complete bungalow, check! Hier is werkelijk aan alles gedacht en staan kwaliteit en diversiteit hoog in het vaandel. Geniet met het hele gezin of juist met z'n tweetjes van al het moois dat Denemarken en Skallerup Seaside Resort te bieden hebben.

Land : Denemarken
Aanbieder : TUI
prijs vanaf : 94.00
Lees Meer

Autovakantie

Enjoy Resort Rømø

Kom helemaal tot rust op het schitterende eiland Rømø en geniet van het buitenleven met het hele gezin. Het eiland is middels een dam eenvoudig te bereiken en wordt gekenmerkt door eindeloze stranden en prachtig bos. Heerlijk uitwaaien, luieren aan het strand, actieve buiensporten het kan hier allemaal. Wat te denken van een paardrijtocht over het strand! Enjoy Resort Rømø complimenteert het geheel, met luxe appartementen, een prachtige wellness, een uitstekend restaurant en een 18-holes golfbaan in de voortuin. Een dagje LEGOLAND is vanaf hier ook goed te doen, op circa 100 kilometer.

Land : Denemarken
Aanbieder : TUI
prijs vanaf : 150.00
Lees Meer

Autoreizen

Hotel Absalon

Prima 3-sterrenhotel met een uitstekende ligging in de wijk Vesterbro.

Land : Denemarken
Aanbieder : De Jong Intra
prijs vanaf : 87.00
Lees Meer

Autovakantie

Bork Havn

Dit vakantiepark ligt in het vissersplaatsje Bork Havn op slechts 200 meter van het Ringkøbing Fjord. De perfecte locatie voor watersportliefhebbers, zo kun je hier prima windsurfen en kanoën. Op enkele kilometers van het park ligt het brede zandstrand van de Noordzee. Bork Havn heeft ook een gunstige ligging voor dagtochtjes, in de directe omgeving zijn tal van mogelijkheden voor een onvergetelijke dag. Kortom, het ideale vakantieadres voor actieve gezinnen. De bungalows bevinden zich in blokken, elke bungalow met een afgeschermd terras. Ze zijn niet al te ruim, maar netjes onderhouden en voorzien van diverse gemakken, waaronder een vaatwasser.

Land : Denemarken
Aanbieder : TUI
prijs vanaf : 79.00
Lees Meer

reizen/Fietsvakantie

Fietsvakantie Bornholm, de wilde kant van Denemarken

Fietsreis naar het zonnigste eiland van Denemarken inclusief ferryovertocht, verblijf in goede hotels, ontbijt, bagagetransport en fietsroutes

Land : Denemarken
Aanbieder : Kras
prijs vanaf : 699.00
reisduur : 7
Lees Meer

Autoreizen

Hotel Wakeup Carsten Niebuhrs Gade

Groot en trendy hotel met nette kamers, gelegen in het centrum.

Land : Denemarken
Aanbieder : De Jong Intra
prijs vanaf : 51.00
Lees Meer

Vliegreizen

Hotel Tivoli

Groot hotel met comfortabele kamers, binnenzwembad en een prima ligging op loopafstand van het centrum.

Land : Denemarken
Aanbieder : De Jong Intra
prijs vanaf : 262.00
Lees Meer

Autovakantie

Ribe Byferie Resort

Dit verzorgde vakantiepark ligt relatief dicht bij Nederland en is zodoende ook zeer geschikt voor kortere, tussendoor vakanties. De nette appartementen zijn volledig ingericht en zijn een prima uitvalsbasis om de regio te verkennen en er valt hier veel te beleven! Ribe is de oudste (ruim 1300 jaar) stad van Denemarken met een prachtige kathedraal, interessante musea en sfeervolle straatjes. Het is dan ook niet voor niets dat Ribe in 2014 verkozen is tot mooiste stadje van Europa. Ook zijn er veel goede restaurants die een verblijf in Ribe extra aantrekkelijk maken. Net buiten Ribe is nog veel meer te doen en te beleven, waaronder het Vikingcenter. Tijdens een bezoek aan het interactieve openluchtmuseum, Ribe VikingeCenter wordt iedereen wel even Noorman! Maar ook het Waddenzeemuseum en natuurlijk LEGOLAND behoren tot prima dagexcursiemogelijkheden.

Land : Denemarken
Aanbieder : TUI
prijs vanaf : 145.00
Lees Meer

reizen/Wandelvakantie

Wandelen op Bornholm

Wandelreis Denemarken inclusief verblijf in goede hotels, ontbijt, bagagetransport en wandelroutes over het zonnigste eiland van Denemarken

Land : Denemarken
Aanbieder : Kras
prijs vanaf : 769.00
reisduur : 7
Lees Meer

Fietsen

Denemarken - Jutland

fietsvakantie langs hotels

Land : Denemarken
Aanbieder : SNP
prijs vanaf : 815.00
reisduur : 7 dagen
Lees Meer

Autovakantie

Faeno-Sund

Het vakantiepark Faeno-Sund is in een bosrijke omgeving gelegen, direct aan het water en naast het Nationale Park (gratis entree). Hier leeft een grote groep herten. Je kunt hier heerlijk wandelen. Als je heen door het bos loopt, is het aan te raden om terug langs het water van de Lillebaelt te lopen. Bij het park bevindt zich een zwemstijger, die garant staat voor het nodige waterplezier. De bungalows liggen verspreid over het grote, groene terrein en bieden veel ruimte en vrijheid. De woonkamers en keukens zijn in de afgelopen jaren opgeknapt. Het centrum van Middelfart bevindt zich op 3 km en is knus met oude, gekleurde vakwerkhuizen. In het naburige Fredericia ligt speelpark Madsby Leg Park (gratis entree).

Land : Denemarken
Aanbieder : TUI
prijs vanaf : 151.00
Lees Meer

Autovakantie

Bogense Strand

Vakantiepark Bogense Strand ligt in het 'echte' Denemarken aan de noordkant van Funen. Op weg naar het verzorgde vakantiepark zie je langs de weg de typische, houten stalletjes vaak versierd met Deense vlaggetjes. Hier koop je lokale, vaak verse producten, als bloemen, jam, fruit en aardappels. Het park ligt op 600 meter van de kust en op loopafstand van het historische stadje Bogense. De grote stad Odense, geboorteplaats van Hans Christian Andersen, ligt op een half uur rijden. De comfortabele, ruime appartementen zijn van alle gemakken voorzien.

Land : Denemarken
Aanbieder : TUI
prijs vanaf : 80.00
Lees Meer

Reisboeken Denemarken

Wegenkaarten

Wegenkaart - landkaart Denemarken | Reise Know-How Verlag

Tweetalige kaart (Engels en Duits). Door ingetekende lengte- en breedtegraden is het gebruik van GPS mogelijk. Met hoogtelijnen en uitgebreid wegennetwerk: daarnaast worden ook de afstanden tussen belangrijke plaatsen duidelijk leesbaar weergegeven. Het kleurgebruik is zodanig dat je een goede indruk krijgt van hoogteverschillen en soorten landschap. Natuurlijk staan de toeristische bezienswaardigheden duidelijk vermeld. Gedrukt op water- en scheurvast papier! Polyart is een synthetisch product vrij van giftige stoffen dus duurzaam. Het papier gaat echt lang mee. Topography is indicated by altitude colouring with numerous spot heights and names of mountain ranges and passes. Salt lakes, swamps, seasonal rivers and glacier are also shown. Detailed presentation of the road network includes minor roads and tracks and railways are also shown. Internal administrative units are presented with their boundaries and names. National parks and other protected areas are highlighted. A wide range of symbols mark various places of interest. Map legends include English and all the maps have an index of localities.

Land : Denemarken
prijs vanaf : 10.95
Lees Meer

Fotoboeken

Fotoboek - Reisgids Unterwegs in Skandinavien | Kunth Verlag

Tegelijkertijd reisgids en fotoboek, daarnaast ook nog een wegenatlas achterin met kaarten op schaal ca. 800.000.Die grandiosen Urlandschaften Skandinaviens erstrecken sich vom Weltnaturerbe Wattenmeer an der dänischen Nordseeküste bis zu den Fjorden und Wasserfällen an der norwegischen Westküste, von den Nationalparks unter der Mitternachtssonne bis zum Nordkap. Zur natürlichen Vielfalt tritt ein kultureller Reichtum in den drei demokratischen Königreichen mit ihren großzügigen Parks, Schlösserlandschaften und den in der Jungsteinzeit errichteten Megalithbauten. »Unterwegs in Skandinavien«, die Kombination aus Bildband, Reiseführer und Atlas, bietet Orientierung und ausführliche Information und ist sowohl für die Planung als auch für die Reise selbst ein wertvoller Begleiter. Alle wichtigen Ziele und Sehenswürdigkeiten werden vorgestellt und je nach Attraktivität oder kulturellem Rang mit einem, zwei oder drei Sternen bewertet. Ein spezielles Kapitel präsentiert die schönsten Reiserouten durch das Land. Wissen zu Land und Leuten, Stadtpläne der großen Metropolen, Tourenkarten mit Piktogrammen, ein Atlas sowie brillante Farbfotos runden das Reisebuch ab. 

Land : Denemarken
prijs vanaf : 32.50
Lees Meer

Plattegronden

Plattegrond City map Copenhagen - Kopenhagen | Lonely Planet

De stadsplattegronden van Lonely Planet zijn uitgevoerd op scheur- en watervast papier, zijn lichtgewicht en kennen een handig formaat. Het centrum van de stad is in heldere kleuren in beeld gebracht met straatnamen, bezienswaardigheden en symbolen voor openbaar vervoer. Op de achterzijde staat informatie over de toeristische hoogtepunten en in de meeste gevallen een schematische plattegrond van het openbaar vervoer. Met een register. Durable and waterproof, with a handy slipcase and easy-fold format, Lonely Planet’s Copenhagen City Map helps you navigate with ease. Get more from your map and your trip with images and information about top city attractions, walking tour routes, transport maps, itinerary suggestions, extensive street and site index, and practical travel tips and directory. With this easy-to-use, full-colour map in your back pocket, you can truly get to the heart of Copenhagen. Durable and waterproofEasy-fold format and convenient sizeHandy slipcaseFull colour and easy to useExtensive street and site indexImages and information about top city attractionsHandy transport mapsWalking tour routesPractical travel tips and directoryItinerary suggestionsCovers Christianshavn, Frederiksberg, Latin Quarter, Nyhavn, Nørrebro, Nørreport, Østerport, Slotsholmen, Strøget, Tivoli, Vesterbro

Land : Denemarken
prijs vanaf : 7.95
Lees Meer

Reisgidsen

Reisgids Trotter 48 Kopenhagen | Lannoo

De beroemde en terecht gewaardeerde reisgidsen uitgever Trotter heeft nu een mooie serie stadsgidsen op de markt gebracht. Uitgevoerd in harde kaft staan deze zoals gebruikelijk vol met informatie. Niet alleen de bezienswaardigheden maar ook de info hoe je er moet komen, wat je er niet mag missen etc.  Het beproefde Trotter-recept in een trendy uitvoering met tientallen kleurenfoto's van de bekendste citytripbestemmingen. Beroemd om zijn betrouwbare keuze van horeca- en shoppingadressen, berucht om zijn eigenzinnige classificatie van bezienswaardigheden. Uitgebreide selectie accommodaties, restaurants, cafés en shops voor elk budget en elke stemming. Met uitneembare full colour plattegrond van de stad en kaart van het openbaar vervoer. Stadsgids met de looks van een hippe notebook, passend in elke tas. Harde kaft in simili-leder met elastische sluitband. Het Trotter-logo en de bestemming discreet embossed in de frontcover. Met notitiepagina's om een reisdagboekje bij te houden. Een citytrip in 48 uur? Dan is Trotter 48 de perfecte gids.

Land : Denemarken
prijs vanaf : 10.00
Lees Meer

Campinggidsen

Opruiming - Campinggids Overnatning i det Fri

Van 22,95 voor 9.95 : 1 van de 2 bijgeleverde kaarten is niet aanwezig.Dé campinggids voor wandelaars, fietsers, kanoers en paardrijders. Een zeer uitputtende verzameling kampeerplaatsen bij particulieren, in bosjes of andere bijzondere plaatsen. Alleen toegangkelijk voor bovengenoemde trekkers. Geen auto´s! Met 1500 adressen, in het Deens. Meer dan 1000 kleine paradijsjes van rust en ruimte, verdeeld over heel Denemarken. Aangename bijkomstigheid is dat ze nog zeer goedkoop zijn ook, dit in tegenstelling tot de reguliere campings. Nu met een kaart geleverd waarop alle kampeerplaatsen staan aangegeven. In de gids wordt door middel van symbolen duidelijk gemaakt welke faciliteiten er aanwezig zijn, zoals of er plek is om aan te meren met je kano, of je paard er kan staan, of er wel of niet drinkwater te krijgen is etc. Ook al begrijp je het Deens niet, de symbolen zijn ook naar het Engels vertaald en dan weet je in ieder geval wat je kan verwachten.

Land : Denemarken
prijs vanaf : 10.50
Lees Meer

Reisgidsen

Reisgids Aarhus | Odyssee Reisgidsen

Aarhus is de tweede stad van Denemarken die afgezien van een bruisend stadsleven een prachtige bosrijke omgeving en adembenemende stranden biedt. De stad staat bekend als de ‘kleinste wereldstad’, omdat het een soort miniversie is van een grote internationale stad, en zal in 2017 de culturele hoofdstad van Europa zijn. De studentenstad heeft een fraaie skyline met interessante architectuur en is heel levendig dankzij zijn grote studentengemeenschap en leuke uitgaansmogelijkheden. Aarhus is misschien niet heel bekend, maar het is zeer interessant voor toeristen dankzij zijn gezellige stadscentrum met uitstekende restaurants, musea en winkelmogelijkheden.Met name de hippe Latijnse wijk is een aanrader, die uitpuilt van de leuke eettentjes, kleine bijzondere (tweedehands) winkeltjes en designershops. Aarhus heeft ook enkele hele interessante bezienswaardigheden waaronder het wereldberoemde kunstmuseum Aros, Moesgård Museum, de haven en de prachtige Botanische tuin. Daar komen de oeroude bossen (Risskov en Moesgård) en schitterende stranden nog bij waar je heerlijk kunt wandelen en ontspannen. Denemarken is het meest fietsvriendelijke land van Europa. Het is dan ook zeer eenvoudig om het heuvelachtige Aarhus met de fiets te ontdekken. Alles binnen de stad is per fiets te bereiken.

Land : Denemarken
prijs vanaf : 13.50
Lees Meer

Fietskaarten

Fietskaart Cykelkort Danmark and Copenhagen - Cycle Map of Denmark | Scanmaps

De kaart van Denemarken bevat vitale informatie voor fietsen in Denemarken. Het bevat nationale en regionale fietsroutes, fietspaden, hostels, campings, toeristische informatie, enz., En er is een Eurovelo-kaart met internationale fietsroutes in Denemarken. Informatie over deense verkeersregels voor fietsen is inbegrepen. Er zijn meer dan 160 regionale en 11 nationale fietsroutes op de kaart, en er zijn nieuwe routes zoals Kulturringen (Oost-Jutland) en Vestegnsruten (Kopenhagen) inbegrepen. 3. edition of Nordisk Korthandel's cyclemap of Denmark is now including a cycle map of Copenhagen in scale 1:35.000, which can help finding your way in the capitol. The map of Denmark contains vitale information for cycling touring in Denmark. It contains national and regional cycle routes, cycle paths, hostels, campsites, tourist information etc., and there is a Eurovelo map showing international bicycle routes in Denmark. Information about danish traffic rules for bicycling is included. There are more than 160 regional and 11 national cycle routes on the map, and new routes like Kulturringen (East Jutland) and Vestegnsruten (Copenhagen) are included. The Cycle Map is a planning map, giving an overview of the possibilities for bicyclists. On the other side of the map you have a map of Copenhagen in scale 1:35.000, which gives a detailed view of cycle paths and routes in Copenhagen. The Copenhagen map contains: National cycle routes 2, 4, 6 and 9 Supercycle routes 77, 82, 84, 93, 94, 95, 97 and 99 Regional cycle routes Mølleådalen, Vestegnsruten, 31, 50, 51, 52, 53, 57, 58, 60, 62, 65, 67, 69, 73, 80 and 84 Locale cycle routes Strandparkruten, Familieruten, Parkruten, Liljeruten, Kilderuten, Skt. Jacobruten, Søruten, Skovruten and Havneringen General information about accomodation, bicycle inclusion on trains etc. Information icons on convenience stores, bicycle stores, national attractions, tourist agencies, camping sites, tent camps, hostels, beaches and bicycle friendly churches. Cycle paths with road names The maps are printed on the waterproof material Polyart, a material that folds well and is unaffected by humidity. The matt coating enhances the legibility of the map directions and names (vs. plastified maps).The material is environmentally friendly w/the recycling label, used to label paper and bottles, and tells that at least 45 percent of the material is recycled, and the product is at least as good as similar materials of new raw materials. See more about bicycle products from Nordisk Korthandel here List of content is written in Danish, German and English. 

Land : Denemarken
prijs vanaf : 17.95
Lees Meer

Continentkaarten

Wandkaart Scandinavië met reliëf 77 x 55 x 2 cm | Geo Relief

De uitgever van de kaart is de bekende Duitse uitgever GeoRelief GbR. Deze topografische kaart van Scandinavië heeft een hoge kwaliteit met prachtige kleuren  (engelse versie). De kaart bevat de namen van grote steden, spoorwegen, wegennet, de namen van bergketens en internationale luchthavens. Gemaakt van een hoge kwaliteit kunststof. Extreem duurzaam.Met hoogwaardige licht gestructureerde aluminium lijst van 1,5 cm breed.

Land : Denemarken
prijs vanaf : 119.95
Lees Meer

Reisgidsen

Reisgids Kopenhagen | Odyssee Reisgidsen

Neem deze compleet vernieuwde gids mee op je citytrip naar de hoofdstad van Denemarken. Kopenhagen heeft het allemaal: stadspaleizen, vernieuwende architectuur, Scandinavisch design en gastronomie, talloze musea voor hedendaagse kunst en 'hygge' terrassen. Je kunt er de waterbus pakken, of, zoals de meeste bewoners doen, met de fiets de stad verkennen.In de opgeknapte wijk Vesterbro vind je bijzondere winkeltjes, galeries en restaurants, bijv. in Kødbyen, de voormalige Vleesstad. Blijf niet in het centrum hangen: pak de metro naar de nieuwe woonwijken op Amager (Ørestad), waar de universiteit met moderne campus, het blauwe Koncerthuset en megawinkelcentra verrezen zijn.  's Zomers kun je heerlijk zwemmen in het Havenzwembad of zonnen op een van de talloze stranden rond de stad. Ga eens naar een openluchtoptreden of locatietheater.  Kopenhagen is ook populair onder inwoners van Zuid-Zweden voor een avondje uit. Sinds 2000 is de stad met Malmö verbonden door de 18 kilometer lange Sontbrug, een gecombineerde brug/tunnel. Met de trein of bus ben je in minder dan een uur aan de overkant. Medio 2019 moet de metrolijn uitgebreid zijn met Cityringen (‘de stadsring’): dan zijn het centraal station en twee andere treinstations (Østerport en Nørrebro) met de pleinen Rådhuspladsen en Kongens Nytorv verbonden. Net buiten de stad liggen spraakmakende musea als Arken en Louisiana, een tripje meer dan waard. Ook hier zijn fijne stranden en het volkse pretpark Bakken.

Land : Denemarken
prijs vanaf : 15.50
Lees Meer

Plattegronden

Stadsplattegrond Streetwise Copenhagen - Kopenhagen | Michelin

Handige stadsplattegrond van Kopenhagen in de vorm van een uitklapkaart, die aan twee zijden bedrukt is. Prettig leesbaar, helder kaartbeeld, met een register en een kleine kaart van het openbaar vervoer. Deze kaart is geplastificeerd

Land : Denemarken
prijs vanaf : 9.95
Lees Meer

Landkaarten

Wandkaart Scandinavië en Ijsland, 60 x 77 cm | National Geographic

National Geographic Wall Maps offer a special glimpse into current and historical events, and they inform about the world and environment. Offered in a variety of styles and formats, these maps are excellent reference tools and a perfect addition to any home, business or school. There are a variety of map options to choose from, including the world, continents, countries and regions, the United States, history, nature and space.

Land : Denemarken
prijs vanaf : 26.50
Lees Meer

Fietsgidsen

Fietsgids Bikeline Dänemark Ost - Denemarken Oost | Esterbauer

Uitstekende kaarten, veel praktische info voor overnachten, route en andere zaken. Duitstalig.  Im Osten Dänemarks liegt die große Insel Sjælland, südlich davon die kleineren Inseln Møn, Lolland und Falster. Auch wenn man es Ihnen nicht auf den ersten Blick ansieht – die vier Inseln haben für Radfahrer/innen viel zu bieten! Bis auf drei haben alle Touren Kontakt mit dem Meer – mal über die ganze Länge der Tour, mal nur punktuell – und von den drei genannten bleibt nur eine einzige, die ganz ohne ein größeres Gewässer auskommt. Aus so viel Küstenkontakt resultiert, dass hübsche Häfen und einladende Strände am Weg liegen, gleichermaßen eindrucksvolle Steilküsten und bunte Leuchttürme. Im Norden befinden sich neben zahlreichen Fjorden das schöne Kopenhagen und die alte Stadt Roskilde, und auf jeder der Inseln werden Sie auf hübsche Städte mit stillen Gassen und auf pittoreske Dörfer treffen. Wie ein Flickenteppich ziehen sich kleinere, doch dichte Wälder mit oftmals sehr alten und teils wirklich eindrucksvollen Baumbeständen über das Land. Dazwischen sorgen immer wieder Museen, alte Klöster und farbenfrohe Kirchen sowie gut erhaltene Mühlen oder gediegene Schlösser und Herrenhäuser für Abwechslung. Letzere bieten mit ihren Parks einen Augenschmaus im Vorbeifahren - meist befinden sie sich in privater Hand und können nicht besichtigt werden.Allgegenwärtige Sehenswürdigkeit ist jedoch ganz klar die Ostsee mit ihren Küsten in allen denkbaren Ausprägungen.

Land : Denemarken
prijs vanaf : 14.90
Lees Meer

Reisgidsen

Reisgids Michelin groene gids Denemarken | Lannoo

De serie Groene Reisgidsen van Michelin is een beproefde en betrouwbare reisgidsenreeks. Of u nu lekker lang met vakantie gaat of er zomaar even tussenuit trekt, de Groene Reisgids wijst u de weg naar alle bijzonderheden die uw reisbestemming te bieden heeft, op een boeiende, grondige en praktische manier. Door de opdeling in regio's of microregio's ontdekt u meteen wat u moet zien en waar u echt heen moet. Op bladzijde 1 vindt u een overzicht van de regio's uit de gids en op de binnenzijde van het omslag worden de behandelde regio's in kaart gebracht. Toeristische plaatsen en bezienswaardigheden krijgen een duidelijke sterrenquotering. Hierdoor kunt u geen enkele 'topper' missen.*** de reis waard** een omweg waard* interessant In de adresboekjes vindt u naast praktische informatie en tips voor activiteiten ook logeeradressen en eetgelegenheden voor ieders budget.Met kaarten en plattegronden gebaseerd op de bekende Michelincartografie.

Land : Denemarken
prijs vanaf : 22.50
Lees Meer

Fietskaarten

Fietskaart 6 Vestlige Jylland - West Jutland (Denemarken) | Scanmaps

Eindelijk een fietskaartenserie van Denemarken. Gedrukt op scheur- en watervastpapier, met een schaal van 1:100.000, zijn het zeer overzichtelijke fietskaarten. De basis is de 1:100.000 topografische kaart waarop de nationale, regionale en lokale fietsroutes op zijn ingetekend. Op de achterzijde staat informatie over fietstransport met het openbaar vervoer. Gewone fietspaden en toeristische informatie zoals campings en fietsenmakers staan er echter niet op vermeld.  Deze kaarten hebben dan ook vooral zin voor de bestaande fietsroutes. Echter aangezien er verder niet veel is aan detailkaarten met dit soort informatie, zijn deze kaarten wel degelijk bijzonder nuttig voor de fietser in Denemarken.  The map contains:  - National cycling routes 1, 2 , 3, 4  - Regional cycle routes 7, 11, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 23, 24, 25, 28, 29, 30, 31, 32, 35, 36, 37, 38, 55, 56  - Local bicycle routes 118, 760, 800, 803, 805, 807 (Viborg) and Tray route, the Coastal route, Shop route (Fur), Faddersbol, Reserve route, the Vandet, Vangsa route (Thy National Park), Herborg-Videbaek, Skive Vestsalling rail and Sunds lake.  - including the new panoramic routes 408, 409, 410, 411 and 412  - General information about accommodation, cycle carriage on trains mm.  - information Icons include grocery stores, bike shops, national landmarks, tourist offices, campsites, hostels, beaches and cyclist friendly churches. 

Land : Denemarken
prijs vanaf : 17.95
Lees Meer

Wegenkaarten

Wegenkaart - landkaart Denemarken | Hallwag

STRASSENKARTEN MIT DISTOGUIDE Aktuelle Information, übersichtliche Darstellung, einfache Handhabung: das Markenzeichen der Hallwag-Strassenkarten. Das internationale Programm mit neuen Ideen für besseres Reisen bietet Ihnen überzeugende Vorteile.Distoguide - der eingebaute «Kilometerzähler» - auf der Aussenseite des Kartendeckels. Für den einfachen und schnellen Zugriff. Sehr praktisch für Planung und Reise! Mit Leichtigkeit lassen sich auf dem im Kartendeckel integrierten Distanzenschieber über 2000 Entfernungen ablesen. Massstab: 1 : 400 000Detailed touring map of Denmark, also south-western Sweden between Malmo and Gothenburg and extending south to Hamburg and Bremenhaven and covering the whole of the Baltic coast of Germany. The map shows seven different kind of roads, with road names and junction numbers, intermediate driving distances in km, petrol stations, restaurants and motels along main roads. Railways, ferry lines and shipping routes, airports and administrative boundaries are also marked alongside spot elevation in metres, wood, heath and recommended beaches. A number of symbols also indicates places of interests, viewpoints, notable buildings and ruins, monuments and campsites. The map also includes a special "Distoguide" incorporated into the map cover, showing at a glance road distances between several Swedish cities. Map index is in a separate booklet attached to the cover. All texts are in six different European languages including English.

Land : Denemarken
prijs vanaf : 11.95
Lees Meer

Reisgidsen

Reisgids Bornholm | Michael Müller Verlag

Uitstekende reisgids over Bornholm. Veel goede beschrijvingen van cultuur en geschiedenis maar ook vele praktische wetenswaardigheden.Die Schönheit der dänischen Ostseeinsel ist legendär: Fachwerkhäuser, deren frische Farben hübsch im nordischen Licht erstrahlen. Putzige Häfen, in denen Fischerboote und Jachten vor Anker liegen. Wehrhafte Rundkirchen, die von Anhöhen herab zum Meer grüßen. Möwen, die in den Felsen der Steilküsten nisten. Und natürlich lange Sandstrände, die zum Baden und ausgedehnten Spaziergängen einladen.Eine Woche reicht kaum aus, um die nicht sonderlich große, aber landschaftlich und kulturell überaus vielfältige Insel zu erkunden. Und vielleicht stimmt es ja doch, was eine alte skandinavische Legende kolportiert: Als der Herr die Welt erschuf, hatte er am Ende noch ein Stück Baustoff übrig und warf es kurzerhand ins Baltische Meer. Erst dann war er rundum zufrieden mit seinem Werk.

Land : Denemarken
prijs vanaf : 17.90
Lees Meer

Fietskaarten

Fietskaart 3 Fyn - Funen (Denemarken) | Scanmaps

Eindelijk een fietskaartenserie van Denemarken. Gedrukt op scheur- en watervastpapier, met een schaal van 1:100.000, zijn het zeer overzichtelijke fietskaarten. De basis is de 1:100.000 topografische kaart waarop de nationale, regionale en lokale fietsroutes op zijn ingetekend. Op de achterzijde staat informatie over fietstransport met het openbaar vervoer. Gewone fietspaden en toeristische informatie zoals campings en fietsenmakers staan er echter niet op vermeld.  Deze kaarten hebben dan ook vooral zin voor de bestaande fietsroutes. Echter aangezien er verder niet veel is aan detailkaarten met dit soort informatie, zijn deze kaarten wel degelijk bijzonder nuttig voor de fietser in Denemarken. With data from Geodatastyrelsen, Road Directorate and expertise from consultants, Nordisk Korthandel have compiled detailed cycling maps of the highest quality. The maps are printed on durable and waterproof material, perfect for a bike ride, and have a handy small format that fits in your bag, but it is big and wide when folded out. The map contains: - National cycling routes 6 and 8- Regional cycle routes 30, 31, 32, 33, 35, 40, 41, 42, 43, 45, 50, 51, 55, 60, 65, 70, 71, 75, 79, 80, 81, 82, 83, 90, 91 and 92- Local cycle routes and other well known routes - General information about the accommodation, bike carriage in the train mm. - Hostels and tent sites. 

Land : Denemarken
prijs vanaf : 17.95
Lees Meer

Wegenkaarten

Wegenkaart - landkaart Denemarken zuid | Kümmerly & Frey

Kummerley en Frey is een uitgever die in de meeste gevallen gebruikt maakt van lokale kaartenmakers. Dit verhoogt de nauwkeurigheid van de kaart aanzienlijk. Zeer goed leesbaar, op een goede schaal en daardoor voor meerdere doeleinden geschikt en met een register zijn ze zonder meer compleet.  Optimale Orientierung - die Regionalkarten helfen weiter Mit den Regionalkarten von Kümmerly+Frey fühlen Sie sich auch in den Ferien wie zu Hause. Sie wissen immer, wo Sie sind und wie weit es bis zur nächsten Sehenswürdigkeit ist. Die Regionalkarten sind Lizenzausgaben namhafter kartografischer Verlage. 

Land : Denemarken
prijs vanaf : 12.50
Lees Meer

Fietskaarten

Fietskaart 8 Bornholm (Denemarken) | Scanmaps

Eindelijk een fietskaartenserie van Denemarken. Gedrukt op scheur- en watervastpapier, met een schaal van 1:100.000, zijn het zeer overzichtelijke fietskaarten. De basis is de 1:100.000 topografische kaart waarop de nationale, regionale en lokale fietsroutes op zijn ingetekend. Op de achterzijde staat informatie over fietstransport met het openbaar vervoer. Gewone fietspaden en toeristische informatie zoals campings en fietsenmakers staan er echter niet op vermeld.  Deze kaarten hebben dan ook vooral zin voor de bestaande fietsroutes. Echter aangezien er verder niet veel is aan detailkaarten met dit soort informatie, zijn deze kaarten wel degelijk bijzonder nuttig voor de fietser in Denemarken.  With data from Geodatastyrelsen, Road Directorate and expertise from consultants, Nordisk Korthandel have compiled detailed cycling maps of the highest quality. The maps are printed on durable and waterproof material, perfect for a bike ride, and have a handy small format that fits in your bag, but it is big and wide when folded out. The map contains:  - National cycling routes 10 - Regional cycle routes 21, 22, 23, 24, 25 and 26 - Local cycle routes and other well known routes  - General information about the accommodation, bike carriage in the train mm.  - Hostels and tent sites.  

Land : Denemarken
prijs vanaf : 17.95
Lees Meer

Reisgidsen

Reisgids Michelin groene gids weekend Kopenhagen | Lannoo

De Groene Reisgids Kopenhagen Weekend, voor wie slechts één compacte stadsgids in zijn tas wil stoppen en toch geen enkele bezienswaardigheid of topadres wil missen.Geen tijd te verliezen: elke gids begint al op pagina 1 met een uitgebreid blok praktische informatie.Met een uitneembare stadsplattegrond waarop alle restaurants en hotels zijn aangeduid die in de gids besproken worden.Met een handige kaart van het openbaar vervoer (binnenflap cover)Elk hoofdstuk heeft een eigen kleur, zo vind je feilloos de informatie die je zoekt.* Praktische inlichtingen = groen* De beste adressen = turkoois* De stad bezoeken = oranje* Meer weten = fuchsia

Land : Denemarken
prijs vanaf : 9.99
Lees Meer

Wegenatlassen

Wegenatlas Scandinavië | ANWB Media

Ga goed voorbereid op reis met de vernieuwde ANWB Wegenatlas Scandinavië.De ANWB Wegenatlas Scandinavië is gedetailleerd en mooi van vormgeving. Met informatie over cultuur, actieve recreatie en een uitgebreid plaatsnamenregister.De atlas bevat kaarten op schaal 1:950.000 (wegenkaarten Noorwegen, Zweden en Finland)) en 1:300.000 (wegenkaarten Noorwegen, Zweden en Denemarken). Inclusief stadsplattegronden van Kopenhagen, Oslo, Stockholm, Malmö, Göteborg en Helsinki op schaal 1:100.000 en 1:15.000.

Land : Denemarken
prijs vanaf : 14.95
Lees Meer

Wandelgidsen

Wandelgids Dänemark - Jütland - Denemarken | Rother

Het eerste en enige wandelgidsje van Denemarken met 52 dagwandelingen! Leuk boekje met goede kaartjes, hoogteprofielen en routetypering (looptijd etc.)Sonne, Strand und weites Meer – doch zum Baden und Surfen allein ist die dänische Halbinsel Jütland viel zu schade. Die herbe Schönheit der Westküste und die lieblich grüne Ostseeküste, eiszeitliche Moränenlandschaften und steile Felsabbrüche vereinen sich mit einer Vielzahl prähistorischer Stätten und mittelalterlicher Bauwerke zu einer attraktiven Natur- und Kulturlandschaft.  Viele der fast durchwegs familientauglichen Wanderungen folgen der vielgestaltigen Küste Jütlands: weiten Stränden, malerischen Fjorden und atemberaubenden Steilküsten. Die Touren führen aber auch durch einsame Heide- und Dünenlandschaften, ausgedehnte Marsch- und Sumpfgebiete und eigentümliche Binnen- und Küstenwälder. Der Wanderer trifft auf zahlreiche Hügelgräber aus der Bronzezeit und Relikte der Wikingerkultur ebenso wie auf schmucke Dörfer und Windmühlen. Auch naturkundlich Interessierte kommen an Vogelbeobachtungsplätzen und in Naturschutzgebieten auf ihre Kosten. Die Autoren Dorothee Sänger und Michael Gahr sind seit Jahren in Jütland unterwegs und haben eine abwechslungsreiche Auswahl von 50 Touren zusammengestellt und sorgfältig aufbereitet. Nach einer steckbriefartigen Auflistung der wichtigsten Fakten folgt eine detaillierte Wegbeschreibung, ergänzt von Wanderkärtchen mit eingezeichneter Route sowie einem Streckenprofil, das Auskunft über Gehzeiten, Weglänge und Höhenunterschiede gibt. GPS-Tracks stehen zum Download bereit. Zudem machen wertvolle Tipps zu Ausflugszielen und Sehenswürdigkeiten sowie zahlreiche Fotos diesen Rother Wanderführer zu einer Fundgrube für jeden Jütlandreisenden.

Land : Denemarken
prijs vanaf : 16.95
Lees Meer

Wegenkaarten

Wegenkaart - landkaart Denemarken west | Kümmerly & Frey

Kummerley en Frey is een uitgever die in de meeste gevallen gebruikt maakt van lokale kaartenmakers. Dit verhoogt de nauwkeurigheid van de kaart aanzienlijk. Zeer goed leesbaar, op een goede schaal en daardoor voor meerdere doeleinden geschikt en met een register zijn ze zonder meer compleet.  Optimale Orientierung - die Regionalkarten helfen weiter Mit den Regionalkarten von Kümmerly+Frey fühlen Sie sich auch in den Ferien wie zu Hause. Sie wissen immer, wo Sie sind und wie weit es bis zur nächsten Sehenswürdigkeit ist. Die Regionalkarten sind Lizenzausgaben namhafter kartografischer Verlage.

Land : Denemarken
prijs vanaf : 12.50
Lees Meer

Reisverhalen

Reisverhaal Rondje Noordzee | Jan van Vliet

Op 1 oktober 2013 neemt Jan van Vliet afscheid van het werkzame leven. Een raadselachtig verlangen naar een nieuw levensgevoel heeft hem geprikkeld de uitdaging van een avontuurlijke fietstocht aan te gaan. Hij heeft zich voorgenomen langs de kusten van acht landen rond de Noordzee te fietsen. Op 27 april 2014 gaat hij op pad. Bijna drieënhalve maand is hij onderweg met alle zintuigen in de hoogste staat van paraatheid. Verrassende ontmoetingen en onverwachte tegenslagen wisselen elkaar af. Het fietsen is vaak intens genieten, maar soms ook intens afzien.

Land : Denemarken
prijs vanaf : 21.99
Lees Meer

Fietskaarten

Fietskaart 2 Sydlige Sjælland, Møn, Lolland og Falster Cykelkort | Scanmaps

Eindelijk een fietskaartenserie van Denemarken. Gedrukt op scheur- en watervastpapier, met een schaal van 1:100.000, zijn het zeer overzichtelijke fietskaarten. De basis is de 1:100.000 topografische kaart waarop de nationale, regionale en lokale fietsroutes op zijn ingetekend. Op de achterzijde staat informatie over fietstransport met het openbaar vervoer. Gewone fietspaden en toeristische informatie zoals campings en fietsenmakers staan er echter niet op vermeld.    Deze kaarten hebben dan ook vooral zin voor de bestaande fietsroutes. Echter aangezien er verder niet veel is aan detailkaarten met dit soort informatie, zijn deze kaarten wel degelijk bijzonder nuttig voor de fietser in Denemarken. Go on a bicycle tour in the southern Zealand. The map contains: National cycle routes 6, 7, 8 and 9 Regional cycle routes 35, 38, 40, 45, 49, 51, 54, 55, 56, 58, 60, 61, 85, 88, 89 and 90 Locale cycle routes Digterruten, Markruten, Røgbølle Sø, Sundruten, Søndersø and Holstedruten Including the new panorama routes 417, 418, 419, 420, 421, 422, 423, 424, 425, 426, and upcoming panorama routes on Lolland-Falster General information about accomodation, bicycle inclusion on trains etc. Information icons on convenience stores, bicycle stores, national attractions, tourist agencies, camping sites, hostels, beaches and cycle friendly churches. Now with tent camps and cycle paths – NEW  The maps are printed on the waterproof material Polyart, a material that folds well and is unaffected by humidity. The matt coating enhances the legibility of the map directions and names (vs. plastified maps).The material is environmentally friendly w/the recycling label, used to label paper and bottles, and tells that at least 45 percent of the material is recycled, and the product is at least as good as similar materials of new raw materials.The map and guide is delivered in a single plastic cover. List of content is written in Danish, German and English. 

Land : Denemarken
prijs vanaf : 17.95
Lees Meer

Campinggidsen

Campinggids Charme campings Scandinavië | ANWB Media

Campinggids Scandinavie Noorwegen, Zweden en Denemarken gids met 90 campings op fraaie locaties die zich onderscheiden in sfeer, gastvrijheid of inrichting van het terrein. Stuk voor stuk zijn het juweeltjes, geselecteerd door kampeerders voor kampeerders die van rust en kleinschaligheid houden. 90 zorgvuldig geselecteerde campingsGeheel in full colourRuim 400 foto'sUitvoerige beschrijving voor een goede indruk van de sfeerAlle campings bezocht door campingexperts

Land : Denemarken
prijs vanaf : 13.95
Lees Meer

Reisgidsen

Reisgids Dänische Inseln 2: Lolland, Falster, Møn - Denemarken | Edition Elch

Uitstekende reisgids over een deel van Denemarken: veel beschrijvingen van bezienswaardigheden en cultuur, maar ook nuttige praktische info over hoe je het beste kunt rondreizen. Met mooie foto's en kaartjes. Duitstalig.Die Neuauflage konzentriert sich auf Lolland, Falster und Møn und stellt diese Inseln damit viel eingehender vor als bisher (da Seeland mit Kopenhagen entfallen sind); damit ist auch mehr Platz für die kleinen Inseln Fejø, Femø und Askø im sog. Smålandshavet vor Lollands Nordküste. Außer den üblichen Informationen zu Unterkünften, Lokalen, Museen/Attraktionen und Sightseeing enthält der Reiseführer empfohlene, selbst recherchierte Radtouren, der aktuellen Vorliebe vieler Dänemark-Urlauber entsprechend; dazu kürzere und längere Wanderungen, die besten Strände, Paddel- und Surfreviere sowie Plätze zur Vogelbeobachtung. An zahlreichen Textstellen wird deutlich, dass der Autor vor Ort war und die Beschreibung nicht aus dem Internet zusammengeschustert hat. So erfahren Sie, wo es sich (abhängig von der Art der Unterkunft und den geplanten Aktivitäten) am günstigsten auf den einzelnen Inseln wohnt, wie man mit der Lokalbahn durch Lolland fährt oder zu welcher Tageszeit Møns wundervolle Kreidefelsen warum am besten zu besuchen sind. Die hochwertige Ausstattung krönen über 100 meist halbseitige Farbfotos.

Land : Denemarken
prijs vanaf : 22.95
Lees Meer

Reisgidsen

Reisgids Capitool Top 10 Kopenhagen | Unieboek

De naam zegt het al: een compacte versie van de veel geprezen Capitool serie. Eigenlijk vergelijkbaar met veel illustraties, veel aandacht voor cultuur en bevolking en hier en daar praktische informatie. Kleine versie, handig in de binnenzak. - Met de uitneembare kaart vind je gemakkelijk de weg- De schitterende foto’s brengen Normandië tot leven- Compact formaat, ideaal om mee te nemen- Diverse wandelroutes leiden je langs alle hoogtepunten van de streek  Capitool Top 10 Kopenhagen   - Top 10 van onder andere de beste restaurants, de mooiste bezienswaardigheden en de leukste winkels - Met de uitneembare kaart vind je gemakkelijk de weg - De schitterende foto’s brengen de stad tot leven - Compact formaat, ideaal om mee te nemen - Diverse wandelroutes leiden je door de historische wijken van Kopenhagen   Top 10 Kopenhagen   De reisgids is opgebouwd uit top 10-lijsten die het beste van alles wat er in Kopenhagen te zien en te doen is, behandelen. In korte beschrijvingen lees je over de veelzijdige, compacte stad waar weelderige paleizen zij aan zij staan met moderne architectonische meesterwerken.   Top 10 Kopenhagen bevat tips en praktische informatie voor tijdens het verblijf, zoals wat voor weer je kunt verwachten, waar je lekker kunt eten, gratis uitjes, welk hotel het beste is en gemakkelijk te volgen voorbeeldroutes zodat je in korte tijd zoveel mogelijk kunt zien. Of je nu een weekend of een hele week komt, dankzij de handige lijstjes heb je een snel overzicht van het beste wat de stad te bieden heeft. Zo zie je in een oogopslag welk museum de moeite waard is, waar je kunt winkelen en wat de leukste plekken zijn voor kinderen.   Deze Top 10-gids verdeelt de stad in vijf wijken:   - Van Noord-Tivoli tot Gothersgade - Nørrebro, Østerbro en ten noorden van Gothersgade - Vesterbro en Frederiksberg - Christianshavn en Holmen - Buiten Kopenhagen   De hoofdstad van Denemarken heeft een koninklijke geschiedenis met tal van schitterende paleizen, kastelen en kerken aan de skyline. Maar ook is Kopenhagen een dynamische, moderne stad die de niet-museumliefhebber veel te bieden heeft, van toprestaurants, hippe clubs en stijlvolle boetieks tot weelderige parken, stadsstranden en gezellige cafés.    

Land : Denemarken
prijs vanaf : 13.99
Lees Meer

Natuurgidsen

Natuurgids Strand en waddengids | Fontaine

Verkenningstochten langs het strand en op de wadden, vogels kijken, planten determineren, op bezoek gaan bij de zeehonden op hun zandbanken: de mogelijkheden om de natuur langs de boorden van de Noord- en Oostzee intensief te beleven zijn talrijk en spannend. Deze Strand- en waddengids kan daarbij dienen als een nuttige veldgids, die volop aanleiding geeft om ook zelf op ontdekking uit te gaan. Iedere kustliefhebber vindt hier rijkelijk inspiratie, door de aantrekkelijk gebrachte excursievoorstellen, informatieve beschrijvingen en kaderteksten, herkenningstabellen en een schat aan fraaiefoto's.

Land : Denemarken
prijs vanaf : 10.99
Lees Meer

Wegenkaarten

Wegenkaart - landkaart Adventure Travel Map Denmark - Denemarken | National Geographic

Wegenkaart van Denemarken met vermelding van veel bezienswaardigheden, nationale parken en attrakties. Watervast en scheurvast. Juist door deze vermeldingen onderscheidt de kaart zich van andere wegenkaarten.Denmark's more than 100 islands, the largest of which are connected by a series of long bridges and tunnels with National Geographic's Denmark Adventure Map. Designed to meet the needs of adventure travelers with its detailed, accurate information, this map includes the location of cities and towns with a user-friendly index and a clearly marked road network complete with distances and designations for motorways, major routes, and roads. In addition, side roads and tracks are shown for those seeking to explore off the beaten path. Hundreds of points of interest that highlight the diverse, unique, and exotic destinations within the country such as national parks and reserves, wildlife parks, World Heritage sites, and archeological sites. Important travel aids like airports, airfields, railroads, ferry routes, and lighthouses are included as well. The front of the map shows the northern half of the Jutland peninsula and North Jutlandic Island which only became an island after a storm in the 1800s. The reverse side of the map shows the southern half of the country, includes the large interconnected islands of Fyn, Zealand, and Falster as well as many smaller islands. Whatever your destination, this expertly crafted map will help you make the most of your trip and is a perfect companion to a guidebook. Every Adventure Map is printed on durable synthetic paper, making them waterproof, tear-resistant and tough -- capable of withstanding the rigors of international travel

Land : Denemarken
prijs vanaf : 13.95
Lees Meer

Reisgidsen

Reisgids Bornholm | Marco Polo

Handige en overzichtelijke, kleine reisgids voor een eerste kennismaking met de vakantiebestemming. Globale uitklapkaart achterin, makkelijk binnenzakformaat.Insider-Tipps und noch viel mehr: Erleben Sie mit MARCO POLO Bornholm intensiv von den Stränden an der Südküste bis zu den Wäldern im grünen Herzen der Insel - mit dem MARCO POLO Reiseführer kommen Sie sofort auf Bornholm an. Erfahren Sie, welche Highlights Sie neben den Rundkirchen und dem Erlebnismuseum Natur Bornholm nicht verpassen dürfen, an welchem Wochentag Sie die Eisdiele Gudhjem Special besuchen sollten, wenn Sie die zuvor angefutterten Softeiskalorien beim wöchentlichen Salsaabend gleich wieder wegtanzen möchten, und dass Sie mitten in den Dünen von Vestre Sømarken in einer ehemaligen Pølserbude jetzt den in ganz Dänemark gerühmten Gourmettempel Kadeau finden. Mit den MARCO POLO Ausflügen und Touren erkunden Sie Bornholm auf besonderen Wegen und mit den Low-Budget-Tipps sparen Sie bares Geld. Die Insider-Tipps des Autors lassen Sie Bornholm individuell und authentisch erleben. In jedem Band gibt es einen übersichtlichen Reiseatlas und eine herausnehmbare Faltkarte, in die natürlich auch die Ausflüge & Touren eingetragen sind.

Land : Denemarken
prijs vanaf : 14.95
Lees Meer

Continentkaarten

Wandkaart Scandinavië met reliëf 77 x 55 x 2 cm | Geo Relief

De uitgever van de kaart is de bekende Duitse uitgever GeoRelief GbR. Deze topografische kaart van Scandinavië heeft een hoge kwaliteit met prachtige kleuren  (engelse versie). De kaart bevat de namen van grote steden, spoorwegen, wegennet, de namen van bergketens en internationale luchthavens. Gemaakt van een hoge kwaliteit kunststof. Extreem duurzaam.

Land : Denemarken
prijs vanaf : 64.95
Lees Meer

Fietskaarten

Fietskaart 5 Nordlige Jylland - Noordelijk Jutland | Scanmaps

Eindelijk een fietskaartenserie van Denemarken. Gedrukt op scheur- en watervastpapier, met een schaal van 1:100.000, zijn het zeer overzichtelijke fietskaarten. De basis is de 1:100.000 topografische kaart waarop de nationale, regionale en lokale fietsroutes op zijn ingetekend. Op de achterzijde staat informatie over fietstransport met het openbaar vervoer. Gewone fietspaden en toeristische informatie zoals campings en fietsenmakers staan er echter niet op vermeld.  Deze kaarten hebben dan ook vooral zin voor de bestaande fietsroutes. Echter aangezien er verder niet veel is aan detailkaarten met dit soort informatie, zijn deze kaarten wel degelijk bijzonder nuttig voor de fietser in Denemarken.  With data from the Agency for Data Supply and Efficiency, the Danish Road Directorate and expertise from consultants, we have put together detailed cycling maps of the highest quality.   The map is printed on durable and waterproof material that is environmentally friendly, perfect for a bike ride, and a handy small format that fits in your bag, but it is big and wide when folded out.    The map contains:  - National cycling routes 1, 2 , 3, 5 and 12  - Regional cycle routes 3, 9, 17, 18, 19, 20, 21, 23, 26, 27, 28, 29, 30, 32, 35, 36, 37, 38, 52, 54, 55 , 56, 59, 60, 61, 62 and 63  - Local bicycle routes 100, 200, 500, 600 (Aalborg), 116, 117, 118, 120, Tray route, the Coastal route, Shop route (Fur) The green route, Norre Hald route and Skive Vestsalling Railway.  - including the new panoramic routes 412, 413, 414, 415 and 416  - General information about accommodation, cycle carriage on trains mm. - information Icons include grocery stores, bike shops, national landmarks, tourist offices, campsites, hostels, beaches and cyclist friendly churches.    

Land : Denemarken
prijs vanaf : 17.95
Lees Meer

Kinderreisgidsen

Kinderreisgids Kidskompas Denemarken | Cheeky Monkey

Kidskompas Denemarken is zowel bedoeld voor kinderen als hun ouders. Wat zijn bijvoorbeeld handige praktische tips als je op vakantie naar Denemarken gaat? Hoe zit het met de Vikingen die hier geleefd hebben? Wat zijn typisch Deense gerechten en wat mag er vooral niet ontbreken in je koffer? Uiteraard gaat de gids ook in op alle leuke dingen die je met kinderen kunt zien, doen en beleven in Denemarken. Kidskompas Denemarken is opgedeeld in overzichtelijke regio’s en uiteraard ontbreekt ook Kopenhagen niet. Per regio worden tal van activiteiten en bezienswaardigheden beschreven die bij uitstek geschikt zijn voor gezinnen. Deze variëren van krabbetjes zoeken (en hoe vang je die eigenlijk?) tot Sommerlande (Deense recreatieparken), openluchtmusea, bijzondere strandplekken en aquaria. Ook staan in de gids tal van leuke weetjes. De regio’s die aan bod komen zijn: Jutland, Funen, Seeland, Kopenhagen, Bornholm en Møn, Falster en Lolland.

Land : Denemarken
prijs vanaf : 12.95
Lees Meer

Fietskaarten

Fietskaart 4 Østlige Jylland - Oostelijk Jutland (Denemarken) | Scanmaps

Eindelijk een fietskaartenserie van Denemarken. Gedrukt op scheur- en watervastpapier, met een schaal van 1:100.000, zijn het zeer overzichtelijke fietskaarten. De basis is de 1:100.000 topografische kaart waarop de nationale, regionale en lokale fietsroutes op zijn ingetekend. Op de achterzijde staat informatie over fietstransport met het openbaar vervoer. Gewone fietspaden en toeristische informatie zoals campings en fietsenmakers staan er echter niet op vermeld.  Deze kaarten hebben dan ook vooral zin voor de bestaande fietsroutes. Echter aangezien er verder niet veel is aan detailkaarten met dit soort informatie, zijn deze kaarten wel degelijk bijzonder nuttig voor de fietser in Denemarken. With data from Geodatastyrelsen, Road Directorate and expertise from consultants, Nordisk Korthandel have compiled detailed cycling maps of the highest quality. The maps are printed on durable and waterproof material, perfect for a bike ride, and have a handy small format that fits in your bag, but it is big and wide when folded out. The map contains: - National cycling routes 2, 3, 4, 5 and 6- Regional cycle routes 3, 7, 8, 9, 11, 14, 15, 18, 20, 22, 23, 25, 26, 27, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 51, 53, 55, 57, 58, 62 and 64- Local cycle routes 801, 803, 809, 813, 815, 817, 800, 805, 807- And other well known routes - General information about the accommodation, bike carriage in the train mm. - Hostels and tent sites. 

Land : Denemarken
prijs vanaf : 17.95
Lees Meer

Reisgidsen

Reisgids ANWB Ontdek Denemarken | ANWB Media

Een nieuwe ANWB reisgids: deze titel is een vertaling van de Duitstalige Dumont reeks. Ze staan bekend als zeer degelijke en behoorlijk complete reisgisden in compact formaat. Met zowel veel achtergrondinformatie, maar ook veel tips over bezienswaardigheden en adressen voor bijvoorbeeld eten en drinken. Het boek is ook nog voorzien van leuke foto's die het geheel tot een prettige reisgids maken.... De nieuwste ANWB reisgids voor individuele reizigers. Tips voor genieten en actief bezig zijn, rondwandelingen en excursies. Speciaal geselecteerde adressen en een actueel portret van de regio. Inclusief een uitneembare kaart, routekaart en plattegronden. ANWB Ontdek reisgids Denemarken Verken Denemarken op een andere manier met de uitgebreide ANWB Ontdek reisgids Denemarken! Natuurlijk mag je bezienswaardigheden zoals het Deense deel van de Waddenzee en Legoland in Bilund niet missen. Maar ga ook eens van de gebaande paden en ga op zoek naar de grote runensteen van Jelling, ga terug in de tijd bij Vikingburcht Trellenborg, of bezoek het kunstmuseum ARoS in Aarhus. Deze reisgids biedt naast praktische tips over routes, hotels en vervoer ook originele ontdekkingstochten door het land. De auteur laat juist díe plekjes zien waar de andere toeristen aan voorbij lopen. Achter in de handzame gids zit een uitneembare kaart. Kortom: deze reisgids is een onmisbare reisgezel tijdens je vakantie door Denemarken.

Land : Denemarken
prijs vanaf : 17.95
Lees Meer

Reisgidsen

Reisgids Best of Scandinavia - Scandinavie | Lonely Planet

De nieuwste reisgidsen-serie van Lonely Planet: een luxe uitgave met als titel 'the Best of ... ' waarin aandacht voor de belangrijkste niet te missen hoogtepunten van het land. Ook hier wordt het kort en bondig geschreven met veel praktische informatie erbij als eten-drinken en vervoer. De lijst met accommodaties - zoals bij de gewone Planets - hebben ze weggelaten. Wel weer met veel plattegronden en kaartjes, rijkelijk geillustreerd met mooie foto's.Lonely Planet Best of Scandinavia is your passport to the most relevant, up-to-date advice on what to see and skip, and what hidden discoveries await you. Gaze in wonder at the aurora borealis in Finland, sail Norway's majestic fjords, and shop the best of Scandinavian design in Stockholm - all with your trusted travel companion. Discover the best of Scandinavia and begin your journey now!Inside Lonely Planet's Best of Scandinavia: Full-colour images throughout Highlights and itineraries help you tailor your trip to your personal needs and interests Insider tips to save time and money and get around like a local, avoiding crowds and trouble spots Essential info at your fingertips - hours of operation, phone numbers, websites, transit tips, prices Honest reviews for all budgets - eating, sleeping, sight-seeing, going out, shopping, hidden gems that most guidebooks miss Cultural insights provide a richer, more rewarding travel experience - covering history, art, literature, music, architecture, landscapes, wildlife, design Free, convenient pull-out Copenhagen map (included in print version), plus easy-to-use colour maps to help you explore Covers: Reykjavik, Southeastern Iceland, the Blue Lagoon and the Golden Circle, Oslo, Norway's Fjords, Stockholm, Gothenburg, Copenhagen, Tallinn, Estonia, Helsinki, Lakeland (Finland), the Far North and the Arctic Circle, and more 

Land : Denemarken
prijs vanaf : 22.95
Lees Meer

Fietskaarten

Fietskaart 7 Sydlige Jylland - Zuid Jutland (Denemarken) | Scanmaps

Eindelijk een fietskaartenserie van Denemarken. Gedrukt op scheur- en watervastpapier, met een schaal van 1:100.000, zijn het zeer overzichtelijke fietskaarten. De basis is de 1:100.000 topografische kaart waarop de nationale, regionale en lokale fietsroutes op zijn ingetekend. Op de achterzijde staat informatie over fietstransport met het openbaar vervoer. Gewone fietspaden en toeristische informatie zoals campings en fietsenmakers staan er echter niet op vermeld.  Deze kaarten hebben dan ook vooral zin voor de bestaande fietsroutes. Echter aangezien er verder niet veel is aan detailkaarten met dit soort informatie, zijn deze kaarten wel degelijk bijzonder nuttig voor de fietser in Denemarken.  The map contains:  - National cycling routes 1, 3 , 4, 6 and 8  - Regional cycle routes 2, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 16, 21, 23, 32, 33, 34, 35, 36, 48, 51, 55 , 56, 57, 58, 62, 64, Jutland route and border route  - Local cycle routes 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 , 18 (Aabenraa), 21, 24, 37, 38 (Sonderborg), 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90 (barrels), 567, 760 and River Valley route, By the sea and Sdr . Attention-Hejnsvig. - Panorama routes 401, 402, 403, 404, 405, 406, 407  - General information about accommodation, cycle carriage on trains mm. - Information Icons include grocery stores, bike shops, national landmarks, tourist offices, campsites, hostels, beaches and cyclist friendly churches.  

Land : Denemarken
prijs vanaf : 17.95
Lees Meer

Fietskaarten

Fietskaart - Wegenkaart - landkaart Denemarken | Freytag & Berndt

Een uitstekende kaart van Denemarken met toeristische informatie, jachthavens, stranden, vele wandelpaden en ook de gemarkeerde paden. Alle bezienswaardigheden worden goed weergegeven. Met register. De kaart is opgesplitst in twee dubbelzijdig bedrukte bladen, waardoor de kaart veel hanteerbaarder is dan een normale wegenkaart. Ideaal voor de fietser. 

Land : Denemarken
prijs vanaf : 19.50
Lees Meer

Wegenkaarten

Wegenkaart - landkaart 749 Denemarken | Michelin

Zoals je van Michelin mag verwachten is deze kaart zeer overzichtelijk en heeft een duidelijk helder kaartbeeld. De kaart geeft uitgebreid toeristische informatie weer. Met register, afstanden en reistijden.Wegen worden naar verschillende klasse ingedeeld en - mooi van Michelin - de interessante mooie routes worden gemarkeerd met een groene streep. Hindernissen voor automobilsiten met caravans zijn gemarkeerd: steile hellingen, bergpassen of een anderzins moeilijke route. Bezienswaardigheden als een kasteel, religieus gebouw, ruine of grot zijn door een symbool goed te vinden.Michelin Denmark Map 749 in its sturdy cardboard cover is invaluable for driving in Denmark. It encompasses the Danish network of motorways and primary and secondary roads, includes inset maps for Copenhagen, Odense, Aarhus and Aalborg, and contains an extensive place name index and an English-language legend for reading the map symbols. Visitors will appreciate the many points of interest, parks and recreational sites indicated on the map. For effective trip planning before and during the journey, turn to Michelin maps.

Land : Denemarken
prijs vanaf : 9.50
Lees Meer

Wandelgidsen

Wandelgids Wild Guide Scandinavia | Wild Things

Inspirerende gids voor deze noordelijke landen: Zwemmen, kamperen, kanoen en ontdekken! The award-winning Wild Guide series travels to Scandinavia’s most beautiful and exciting landscapes. From themidnight sun of the Arctic Circle to the amazing beaches of Denmark, Ben Love shares 700 ideas for the perfect wild adventure: • Wild swimming, hot springs, waterfalls and islands• Canoe camping and secret beaches • Ancient woodlands, summer meadows and wildlife wonders• Northern lights, midnight sun and stunning wild camping• Sacred stones and viking remains• Caverns, ruins and castles• Traditional local foods and foraging• Forest cabins, gypsy caravans and boutique retreats Canoe camp through hidden Norwegian fjords. Hike to Sweden's cosiest lakeside bothies and feast on locally sourced regional specialities. Wild swim in the secret hot springs of Iceland. Discover the best of Denmark's golden sand beaches. Perfect for family explorers or romantic adventurers. With informative descriptions and 24 detailed maps, including the best places for secret beaches, fantastic hikes, canoe trips and mountain train and boat adventures, as well as special places in which to stay, enjoy the best local food and discover the wildlife. Travelling from high above the Arcti Circle to the very south of Sweden and Denmark the landscapes you will discover are as varied as they are idyllic.

Land : Denemarken
prijs vanaf : 24.95
Lees Meer

Reisgidsen

Reisgids Denemarken, Zweden, Noorwegen en IJsland | Lannoo

Fotoboek, inspiratiegids én atlas in één In Scandinavië viert de natuur hoogtij: vredige duinlandschappen in Denemarken, uitgestrekte scherenkusten, maar ook dichte bossen in Zweden, machtige fjorden en watervallen in Noorwegen, smeulende lavavelden en gletsjers in IJsland. Bovendien lokken Kopenhagen, Stockholm, Oslo en Reykjavík in de zomermaanden ontelbare toeristen met hun ruime culturele aanbod.Het eerste deel van het boek beschrijft per land de interessantste bezienswaardigheden. Die worden gequoteerd volgens een sterrensysteem ( ***= reis op zich waard, **= een uitstap waard, *= bezienswaardig). Daarnaast is er een hoofdstuk gewijd aan de indrukwekkendste nationale parken van Scandinavië. Vijf uitgestippelde autoroutes doen de mooiste regio’s en de beroemdste plekken van het mysterieuze Noorden aan.Dankzij de ruim 900 foto's, themakaders, plattegronden van de belangrijkste steden en een atlas op schaal 1:900.000, is Lannoo’s Autoboek een combinatie van een fotoboek, reisgids en atlas waaruit je eeuwig inspiratie put.

Land : Denemarken
prijs vanaf : 39.99
Lees Meer

Fietsgidsen

Fietskaart - Fietsgids 1 Nordlige Sjælland (set) | Scanmaps

Let op: set van fietskaart en fietsgids.   Eindelijk een fietskaartenserie van Denemarken. Gedrukt op scheur- en watervastpapier, met een schaal van 1:100.000, zijn het zeer overzichtelijke fietskaarten. De basis is de 1:100.000 topografische kaart waarop de nationale, regionale en lokale fietsroutes op zijn ingetekend. Op de achterzijde staat informatie over fietstransport met het openbaar vervoer. Gewone fietspaden en toeristische informatie zoals campings en fietsenmakers staan er echter niet op vermeld.    Deze kaarten hebben dan ook vooral zin voor de bestaande fietsroutes. Echter aangezien er verder niet veel is aan detailkaarten met dit soort informatie, zijn deze kaarten wel degelijk bijzonder nuttig voor de fietser in Denemarken. Go on a bicycle tour in the Northern Zealand. The map contains: National cycle routes 2, 4, 6, 7 and 9 Supercycle routes 77, 82, 84, 93, 94, 95, 97 and 99 Regional cycle routes 31, 32, 33, 36, 40 ,47, 50, 51, 52, 53, 54, 56, 57, 58, 60, 61, 62, 65, 67, 69, 73, 80, 84, 85, 86, 88, Fodsporet, Vestegnsruten and Mølleådalen Locale cycle routes 101, 102, 103, 104, 105, 109, 110, 301, 303, 304, 305, 701, 702, Dronningerunden, Familieruten, Holstedruten, Kilderuten, Markruten, Parkruten, Rørvigruten, Sct. Jacobruten, Skovruten, Søruten, Liljeruten, Strandparkruten and Digterruten Including the new panorama routes 425, 426 and 430 General information about accomodation, bicycle inclusion on trains etc. Information icons on convenience stores, bicycle stores, national attractions, tourist agencies, camping sites, hostels, beaches and bicycle friendly churches. Now with tent camps and cycle paths – NEW  The maps are printed on the waterproof material Polyart, a material that folds well and is unaffected by humidity. The matt coating enhances the legibility of the map directions and names (vs. plastified maps).The material is environmentally friendly w/the recycling label, used to label paper and bottles, and tells that at least 45 percent of the material is recycled, and the product is at least as good as similar materials of new raw materials.The map and guide is delivered in a single plastic cover. List of content is written in Danish, German and English. Bicycle tour book contains:Book with 84 pages with 12 tour suggestions for cycling in Northern Zealand. The tours are composed by Jens Erik Larsen, who has many years experience in the field. The tour suggestions describe, in a poetical way, the landscape and attractions you will see along the way. The book contains descriptions in Danish, English and German, and has small overview maps of the routes and attractions for each tour. The tours can be used as day trips or be composed into a bicycle vacation of your choosing. The 12 tours are as follows: 1. Amager rundt 2. Fæstningsturen via Vestvolden 3. København - Helsingør 4. Slotsturen Helsingør - Hillerød 5. Dagsture fra Hillerød 6. Hillerød - Tisvildeleje - Hundested 7. Hundested - Frederikssund - Roskilde 8. Dagsture Roskilde 9. Roskilde - Køge via Hedebostien 10. Køge - Stevns 11. Mørkøv - Sjællands Odde 12. Ruter i Odsherred  There is directions on cycle routes and guidance on bringing bicycles with train, bus and ferries, accommodation opportunities, danish traffic rules, weather in Denmark and good advice for the bicycle vacation.

Land : Denemarken
prijs vanaf : 31.95
Lees Meer

Campergidsen

Campergids Nordic Camper Guide 2017-2018 | Vicarious Books

Uitgebreide campergids van Scandinavie. Denk eraan dat de gids niet in de Engelse taal is, wel zijn er veel symbolen gebruikt die duidelijk genoeg zijn om te begrijpen met wat voor camperplek je te maken hebt. Voor heel Scandinavie een zeer waardevolle en complete gids. Zie voor een uitgebreide beschrijving de Engelse tekst van de uitgever hieronder:This guide is NOT in EnglishIf you are planning a tour of Scandinavia this summer with a caravan, tent or motorhome, then this is a must have guide. Each country provides details of campsites, farm stopovers, service points, overnight parking and marinas. Countries covered (2017 figures):   439 entries for Denmark 255 entries for Finland 656 entries for Norway 604 entries for Sweden 21 campsites located along the Estonian coast This A4, magazine-style guide is produced by Nordic Motor Caravan, which represents motorhome owners from Scandinavia; Denmark, Finland, Sweden, Norway and Estonia. The guide is the brainchild of the Danish motorhome club DACF (Dansk AutoCamper Forening) and the majority of the guide is filled with entries for Denmark and Sweden. The motorhome clubs from Norway and Finland have provided the motorhome stopovers for each of their countries. The Swedish Aires and campsites have been provided by the Motor Home Club of Sweden.  

Land : Denemarken
prijs vanaf : 19.95
Lees Meer

Reisgidsen

Reisgids Marco Polo NL Denemarken | 62Damrak

Marco Polo reisgids voor Denemarken. Handig pocketformaat, boordevol informatie, met uitneembare kaart achter in het boek en atlas-pagina's. Met Insider Tips om het échte Denemarken te ontdekken en de TOP 15 van bezienswaardigheden in één oogopslag. Veel up-to-date informatie in overzichtelijke hoofdstukken: sightseeing, eten & drinken, winkelen, uitgaan, verblijf, routes & tochten, voor kinderen, feesten, festivals & evenementen, internet tips, praktische info van a tot z, een taalgidsje, plattegronden en straatnamenregister.

Land : Denemarken
prijs vanaf : 13.50
Lees Meer

Wegenkaarten

Wegenkaart - landkaart Scandinavia - Scandinavië | ITMB

Een degelijke wegenkaart met aanduidingen van o.a. nationale parken, vliegveld. Als overzichtskaart goed te gebruiken.This is a new title for ITMB, providing detailed coverage of almost all of what most of us consider to be the Scandinavian countries. Only the southernmost portions of Denmark had to be left off. The map is double-sided, with Denmark and most of Norway and Sweden on one side and their balances and Finland on the reverse side. The road network, particularly the motorways and A-type roads shown up very well. Secondary roads show well and also are easy to see. Rail lines are present as well as ferry routes, of which there are many. The area of Scandinavia is so large in the European context that little attention has been paid to the region. When mapping a large area such as this is, it is difficult to show every detail. We have done our best and included all world heritage sites, major churches, castles, some campsites, and as many touristic attractions as could be fitted into the artwork without creating clutter. Legend Includes:Roads by classification, Rivers and Lakes, National Park, Airports, Points of Interests, Mining, Highways, Main Roads, Zoos, Fishing, , and much more...

Land : Denemarken
prijs vanaf : 11.75
Lees Meer

Fietsgidsen

Fietskaart - Fietsgids 2 Sydlige Sjaelland - Zuid Zeeland (set) | Scanmaps

Let op: set van fietskaart en fietsgids.Eindelijk een fietskaartenserie van Denemarken. Gedrukt op scheur- en watervastpapier, met een schaal van 1:100.000, zijn het zeer overzichtelijke fietskaarten. De basis is de 1:100.000 topografische kaart waarop de nationale, regionale en lokale fietsroutes op zijn ingetekend. Op de achterzijde staat informatie over fietstransport met het openbaar vervoer. Gewone fietspaden en toeristische informatie zoals campings en fietsenmakers staan er echter niet op vermeld. Deze kaarten hebben dan ook vooral zin voor de bestaande fietsroutes. Echter aangezien er verder niet veel is aan detailkaarten met dit soort informatie, zijn deze kaarten wel degelijk bijzonder nuttig voor de fietser in Denemarken.  Go on a bicycle tour in the southern Zealand and get inspired to exciting trips with the bicycle tour book.   The map contains:   National cycle routes 6, 7, 8 and 9   Regional cycle routes 35, 38, 40, 45, 49, 51, 54, 55, 56, 58, 60, 61, 85, 88, 89 and 90   Locale cycle routes Digterruten, Markruten, Røgbølle Sø, Sundruten, Søndersø and Holstedruten   Including the new panorama routes 417, 418, 419, 420, 421, 422, 423, 424, 425, 426, and upcoming panorama routes on Lolland-Falster   General information about accomodation, bicycle inclusion on trains etc.   Information icons on convenience stores, bicycle stores, national attractions, tourist agencies, camping sites, hostels, beaches and cycle friendly churches.   Now with tent camps and cycle paths – NEW     List of content is written in Danish, German and English.   Bicycle tour book contains: Book with 84 pages with 11 tour suggestions for cycling in the southern Zealand and Lolland Falster region. The tours are composed by Jens Erik Larsen, who has many years experience in the field. The tour suggestions describe, in a poetical way, the landscape and attractions you will see along the way. The book contains descriptions in Danish, English and German, and has small overview maps of the routes and attractions for each tour. The tours can be used as day trips or be composed into a bicycle vacation of your choosing.   The 11 tours are as follows:   1. Køge - Stevns   2. Faxe Ladeplads - Præstø - Kalvehave   3. Møn rundt   4. Stubbekøbing - Nykøbing Falster   5. Sundruten   6. Nakskov - Rødbyhavn – Maribo   7. Maribo - Knuthenborg – Nakskov   8. Søndersøruten   9. Maribo - Vordingborg – Næstved   10. Næstved - Tystrup – Bavelse – Sorø   11. Sorø - Ringsted – Køge     There is directions on cycle routes and guidance on bringing bicycles with train, bus and ferries, accommodation options, danish traffic rules, weather in Denmark and good advice for the bicycle vacation.   All trip suggestions are available for download (Android/Apple) Read more.   The maps are printed on the waterproof material Polyart, a material that folds well and is unaffected by humidity. The matt coating enhances the legibility of the map directions and names (vs. plastified maps). The material is environmentally friendly w/the recycling label, used to label paper and bottles, and tells that at least 45 percent of the material is recycled, and the product is at least as good as similar materials of new raw materials. The map and guide is delivered in a single plastic cover. 

Land : Denemarken
prijs vanaf : 31.95
Lees Meer

Reisgidsen

Reisgids Scandinavia - Scandinavië | Lonely Planet

Ontdek het beste van Denemarken, Finland, de Faroer eilanden, IJsland, Noorwegen en Zweden met deze gids! De perfecte reisgids voor zowel de georganiseerde als de zelfstandige reiziger. Naast een algemene inleiding van het land / streek vol met praktische informatie over hoe je er het beste kunt reizen: slapen, eten, vervoer, excursies ... alles kun je er in vinden. Engelstalig.  Lonely Planet Scandinavia is your passport to the most relevant, up-to-date advice on what to see and skip, and what hidden discoveries await you. Sail Norway’s fjords or hike miles and miles of wilderness, stare in wonder at the aurora borealis, and sink back into Iceland’s geothermal pools amidst mind-bending scenery – all with your trusted travel companion. Get to the heart of Scandinavia and begin your journey now!   Inside Lonely Planet’s Scandinavia:   Full-colour maps and images throughout Highlights and itineraries help you tailor your trip to your personal needs and interests Insider tips to save time and money and get around like a local, avoiding crowds and trouble spots Essential info at your fingertips - hours of operation, phone numbers, websites, transit tips, prices Honest reviews for all budgets - eating, sleeping, sightseeing, going out, shopping, hidden gems that most guidebooks miss Cultural insights provide a richer, more rewarding travel experience - covering history, art, literature, music, architecture, landscapes, wildlife, design Covers Iceland, Reykjavik, the Blue Lagoon and the Golden Circle, Norway, Oslo, Norway’s Fjords, Sweden, Stockholm, Gothenburg, Denmark, Copenhagen, Tallinn, Estonia, Finland, Helsinki, Lakeland (Finland), the Far North and the Arctic Circle, and more       

Land : Denemarken
prijs vanaf : 23.95
Lees Meer

Reisgidsen

Reisgids Dominicus Kopenhagen in kaart | Gottmer

*8 uitklapbare stadskaarten*60 bezienswaardigheden in beeld*150 adressen voor restaurants, diners, bars, winkels, clubs en theaters*Een selectie van de beste hotels voor een leuke prijs*Alle informatie over openbaar vervoer Dominicus Stad-in-kaart zijn meer dan alleen stedengidsjes. Naast de beschrijvingen van de stad en alles wat er te doen en te zien is bevat Stad-in-kaart namelijk al het kaartmateriaal dat je nodig hebt voor een leuke stedentrip! Het aanschaffen van een extra stadskaart is niet meer nodig.

Land : Denemarken
prijs vanaf : 9.95
Lees Meer

Plattegronden

Plattegrond City Pocket Kopenhagen | Freytag & Berndt

Kleine, handzame stadsplattegrond van Kopenhagen : centrum op scheur- en watervast papier.  freytag & berndt Stadtpläne sind für viele internationale Hauptstädte sowie zahlreiche Städte und Orte im In- und Ausland erhältlich. Mit den handlichen Faltplänen und praktischen Buchplänen findet man sich dank der genauen Maßstäbe und des übersichtlichen Kartenbilds überall gut zurecht. Die Stadtpläne bieten zahlreiche Zusatzinformationen wie U-Bahnpläne, Innenstadtpläne, öffentliche Verkehrsmittel und Sehenswürdigkeiten. Im umfangreichen Index finden Sie außerdem jede Adresse. Alle Inhalte werden natürlich regelmäßig aktualisiert. Die Titel der „City Pocket“ – Reihe passen durch das handliche Format von 9 x 15 cm in jede Tasche. Sie sind wasserfest und daher für jedes Outdoor-Abenteuer geeignet! 

Land : Denemarken
prijs vanaf : 5.95
Lees Meer

Fietskaarten

Fietskaart 1 Nordlige Sjaelland - Noord Zeeland (Denemarken) | Scanmaps

Eindelijk een fietskaartenserie van Denemarken. Gedrukt op scheur- en watervastpapier, met een schaal van 1:100.000, zijn het zeer overzichtelijke fietskaarten. De basis is de 1:100.000 topografische kaart waarop de nationale, regionale en lokale fietsroutes op zijn ingetekend. Op de achterzijde staat informatie over fietstransport met het openbaar vervoer. Gewone fietspaden en toeristische informatie zoals campings en fietsenmakers staan er echter niet op vermeld.  Deze kaarten hebben dan ook vooral zin voor de bestaande fietsroutes. Echter aangezien er verder niet veel is aan detailkaarten met dit soort informatie, zijn deze kaarten wel degelijk bijzonder nuttig voor de fietser in Denemarken.  With data from Geodatastyrelsen, Road Directorate and expertise from consultants, Nordisk Korthandel have compiled detailed cycling maps of the highest quality. The maps are printed on durable and waterproof material, perfect for a bike ride, and have a handy small format that fits in your bag, but it is big and wide when folded out. The map contains:  - National cycling routes 2, 4, 6, 7, 9 - Regional cycle routes 31, 32, 33, 36, 40 ,47, 50, 51, 52, 53, 54, 56, 57, 58, 60, 61, 65, 66, 67, 69, 70, 73, 80, 84, 85, 88, 95, 97, 99 - Local cycle routes 101, 102, 103, 105, 301, 303, 304, 305, 425, 426, 430, 701, 702  - And other well known routes  - General information about the accommodation, bike carriage in the train mm.  - Hostels and tent sites.    The table of contents is in Danish, German and English. 

Land : Denemarken
prijs vanaf : 17.95
Lees Meer

Reisgidsen

Reisgids de Deense Margriet route - Denemarken | DFB

Een duidelijke beschrijving van de beroemde Margriet-route in Denemarken. Dit is een autoroute door Jutland en over alle eilanden die de toeristische hoogtepunten aan elkaar koppelt. In totaal is deze route 3700 km lang!De beschrijving is per streek of eiland, waarbij naast de route-informatie ook een beschrijving te vinden is van de toeristische hoogtepunten.Bijgeleverd is een kaart op wat grove schaal waarop de route is ingetekend.   

Land : Denemarken
prijs vanaf : 17.50
Lees Meer

Reisgidsen

Reisgids Rough Guide Pocket Copenhagen - Kopenhagen | Rough Guides

Een kleinere versie in zakformaat van de grotere versies van de Rough Guides. Als altijd weer vol met goede informatie over cultuur en praktische zaken. Achterin een kaart van de stad.The Pocket Rough Guide Copenhagen is your essential guide to Denmark's capital; covering all the key sights, hotels, restaurants, shops and bars you need to know about. Slim, stylish and utterly pocketable, it comes with a full-colour pull-out map to help you find your way around - the only map of its kind to be marked with every single listing from the guide. The easy-to-use Pocket Rough Guide Copenhagen includes brand new itineraries and a Best of Copenhagen section picking out the highlights you won't want to miss, plus detailed listings to guide you from Tivoli Gardens theme park and the "free city" of Christiania to the city's coolest designer shops and hip Nordic-cuisine restaurants. Whether you have a few days or a week to fill, The Pocket Rough Guide Copenhagen will help you make the most of your trip.

Land : Denemarken
prijs vanaf : 11.95
Lees Meer