Reisfilmpjes maken met KLM Passport-app

Slimme Reistips

KLM heeft weer een nieuwe app voor de iPhone en de iPodtouch gelanceerd: KLM Passport. Met deze app kun razendsnel op je telefoon fimpjes maken van je reisfoto's en reisvideo's. Je kunt kiezen uit zeven verschillende thema's, en deze met eigen foto's en video's omzetten naar een leuk filmpje. Dit filmpje kan je met je vrienden delen via Facebook, maar je kunt het ook op je telefoon opslaan, zodat je het op andere plekken kunt delen met je vrienden. 

tekst Reisbijbel

Voor elk fimpje die je maakt met de app krijg je een stempel in je KLM Passport. Ook wordt de afgelegde afstand bijgehouden. 

Je kunt binnen de app kiezen uit de volgende thema's:

– Fly around the world: Ga je een wereldreis maken? Deel de hoogtepunten van elke plek die je bezoekt.
– Family and Friends: Verzamel losse foto's van je familie en vrienden in plaats van één drukke groepsfoto.
– Dutch Touch: Bekijk Holland op een andere manier. Ga een stapje verder dan windmolens en tulpen en word een Hollandse meester.
– The sunny side: Eiland hoppen, crossen door de duinen of loungen op een zonovergoten strand? Deel je heetste foto's.
– Winter Wonders: Film de spanning en sensatie van je wintersport. Voor aprés-ski en sneeuwbalgevechten zijn foto's veiliger.
– Love Story: Bewaar alle magische momenten van een romantisch uitje voor een eeuwig souvenir van je reis.
– Adventure: Ga je het avontuur aan? Fotografeer met ongebruikelijke hoeken, extreme close-ups, en ongebruikelijke onderwerpen.

Binnen de thema's zijn je mogelijkheden om het filmpje aan te passen wel beperkt. Zo kun je bijvoorbeeld geen onderschriften bij de foto's zetten en ook de muziek van het filmpje niet wijzigen. Desondanks kun je met de app een mooie verzameling van al je reizen maken.

Downloaden in de iPhone App Store (gratis)

In de video hieronder kun je de app in werking zien.