Wereldreis plannen met de RTW-planner van SkyTeam

Slimme Reistips

Bij het plannen van een wereldreis is het plannen van een goede, logische reisroute is van groot belang. 

De luchtvaartalliantie SkyTeam heeft nu een applicatie gelanceerd die erg handig kan zijn bij het plannen van je reisroute. Met Round the World Planner, zoals de online applicatie heet, kun je je eigen reisschema's voor reizen rond de wereld samenstellen met behulp van de routenetwerken van alle veertien bij SkyTeam aangesloten luchtvaartmaatschappijen.

tekst Reisbijbel

  Je kunt vervolgens het reisschema van je keuze afdrukken of per e-mail verzenden en de reis boeken via hun reisagent of een van de luchtvaartmaatschappijen van SkyTeam, te weten Aeroflot, Aeromexico, Air Europa, Air France, Alitalia, China Eastern, China Southern, Czech Airlines, Delta Air Lines, Kenya Airways, KLM, Korean Air, TAROM en Vietnam Airlines. Het is jammer genoeg nu nog niet mogelijk om de actuele beschikbaarheid en prijzen van vluchten te controleren of te boeken via de website van de alliantie zelf. Volgens SkyTeam zal dat in de toekomst wel het geval zijn.

  Klik HIER om naar de Round the World Planner van SkyTeam te gaan.

  de cholera-epidemie, die zich momenteel verspreidt in de Democratische Republiek Congo. Volgens de Congolese autoriteiten zijn 4 nieuwe provincies getroffen. In de buitenwijken van de hoofdstad Kinshasa zijn 13 gevallen gemeld.


  close

  Heeft de reistips jou geholpen? Deel hem dan met anderen!

  close

  Heeft de reistips jou geholpen? Deel hem dan met anderen!

  close

  Heeft de reistips jou geholpen? Deel hem dan met anderen!