Tips voor treinreizen in Europa

De beste tips voor je treinreis door Europa. Duurzaam reizen op ons continent is niet alleen veel duurzamer, maar ook erg leuk. Dat ontdek je in het boek Treinreizen in Europa van Lonely Planet.

Winterkamperen in de sneeuw in Frankrijk bij Huttopia

Winterkamperen wordt steeds populairder. Gelukkig maar, want het een een geweldige manier om te genieten van de sneeuw en kou én toch lekker dicht bij de natuur zijn. Bij de Franse campings van Huttopia kan je ook in de winter terecht, en op een aantal zelfs met je eigen camper of caravan!

Kerstmarkt van Straatsburg: ideale bestemming voor wintertrip

De kerstmarkt van Straatsburg is een magisch uitstapje in de kerstperiode. Straatsburg noemt zichzelf kersthoofdstad en die naam maakt het wellicht ook wel waar. Deze stad is sowieso een bezoek waard, en als je in de advent-periode kan gaan, dan maak je nog meer moois mee!

Reizen in Oost-Europa met het boek The wild wild east

Reizen in Oost-Europa trekt steeds meer mensen aan, maar het is ook nog een beetje spannend. Het boek The wild wild east helpt je met aanstekelijke verhalen en reistips op weg in dit onbekendere stukje Europa, met de nadruk op natuur!

Roadtrip en rondreis Kalimantan – alle tips voor je bezoek aan Indonesisch Borneo

Bali, Flores, Java en dan misschien nog Sumatra of Sulawesi voor wat avontuur. De meeste mensen kiezen bij een reis naar Indonesië voor een van deze bestemmingen. Kalimantan, of het Indonesische deel van Borneo, is een hidden gem in Indonesië. Lees alle tips voor een rondreis Kalimantan.

Reisgids Londen: op reis met een boekje, app en veel reistips

Een handige reisgids Londen voor je stedentrip? Dan is de reisgids van time to momo ideaal. Met deze reisgids heb je meerdere routes en tips onder handbereik en kan je je gebruik maken van een gratis app met tips voor Londen!

Camper huren – campertips van luxe tot avontuur

Een camper huren, dan heb je keuze uit heel veel soorten. Van heel luxe tot echt avontuur en een hefbed of Frans bed, waar ga jij je volgende reis mee op pad?

Time to momo: alle tips voor activiteiten in de Ardennen

In de Ardennen is meer te beleven dan een kanotrip of fikse hike. Dat blijkt als je de reisgids Time to momo Ardennen vol activiteiten in de Ardennen aanschaft. Geen doorsnee tips, maar veertig wegwijzers naar de mooiste dorpen, lekkerste plekjes voor eten en drinken, musea en natuurlijk: actie!

Reisboek voor fietsers in Europa: Ga op de fiets

Een reisboek voor fietsers die op avontuur willen in Europa. Daarmee zijn Irene Maaskant en Laura Maat met hun boek Ga op de fiets enorm geslaagd. Wie de frisse verslagen van hun 15 routes en de algemene tips en ervaringen leest, wil zelf vast en zeker op fietsvakantie in Europa!

Natuur en avontuur bij de oude handelsroutes Al Buraimi in Oman

Oman is een nog betrekkelijk ‘nieuwe’ toeristische bestemming. En waar veel oliestaten vooral als luxe bestemming bekend staan, reis je naar Oman juist ook voor natuur én avontuur. Neem de regio Al Buraimi, waar je grotten bezoekt, overnacht in de woestijn of gaat hiken of mountainbiken!