Sol Cinema, de kleinste bioscoop op zonne-energie ter wereld

Opmerkelijk

Bioscopen worden steeds groter en steeds moderner. Kosten noch moeite worden gespaard om de bioscoopganger de ultieme cinemabeleving te kunnen bezorgen. Dat je bezoekers ook met beperkte middelen een mooie bioscoopavond kan bezorgen, bewijst Sol Cinema in Wales.

tekst Wouter Peters

 © Foto: Facebook/The Sol Cinema

Bij Sol cinema doet namelijk een oude, afgedankte caravan uit de jaren '60 van de vorige eeuw dienst als bioscoop. Hierin kunnen maximaal acht volwassenen of twaalf kinderen de nieuwste films beleven. De stroom voor de bioscoop wordt opgewekt in twee zonnepanelen en dat maakt Sol Cinema tot 's werelds kleinste bioscoop op zonne-energie.

Lijkt het jou ook wel wat om eens een film bekijken in dit gezellige mini-bioscoopje? Dat kan: Sol Cinema trekt het hele jaar lang door langs evenementen, festivals en feesten in Wales en de omliggende landen. 

 

Meer info: http://www.thesolcinema.org/

Meer info over Wales: http://www.visitwales.nl/


Inspiratie voor Wales

Zuid-Wales

Wales is waarschijnlijk het meest onbekende deel van het Verenigd Koninkrijk. Je kan er goed fietsen!

Lees Meer Door: Fleur Besters

Reisorganisaties Wales

Reizen naar Wales

Prijs: €0 - €10000
Dagen: 0 - 30

Rondreis

Groepsreis Wales Actief; Welshe kastelen en schitterende natuur

BINNENKORT BOEKBAAR Ga mee op reis naar het prachtige Wales, gelegen aan de westelijke kust van het Verenigd Koninkrijk. Wales staat bekend om zijn adembenemende landschappen, historische kastelen, maar ook een rijke cultuur. Het Welsh wordt nog doo

Land : Wales
Aanbieder : Shoestring
prijs vanaf : 9999.00
reisduur : 9 dagen / 8 nachten
Lees Meer