Reisbijbel

U bevindt zich hier:Home>Reisnieuws>Mooiste nieuwe wolkenkrabber staat in Sydney
TwitterFacebookYoutubePinterestInstagram
zaterdag, 17 november 2012 14:22

Mooiste nieuwe wolkenkrabber staat in Sydney

Geschreven door  Reisbijbel

De meest vernieuwende en mooiste wolkenkrabber van de laatste twee jaar staat in Sydney. Het 139 meter hoge kantoorgebouw 1 Bligh Street in de Australische metropool heeft namelijk de International Highrise Award 2012 gekregen. Dit is een prijs die om de twee jaar door de stad Frankfurt samen met het Duitse architectuurmuseum (DAM) en de Deka-bank wordt uitgereikt aan de meest bijzondere en mooiste nieuwe wolkenkrabber in de wereld. 

DAM nomineerde hiertoe 26 nieuwe wolkenkrabbers in 17 landen, waaruit een internationale jury van architecten en bouwkundigen eerst 5 finalisten en uiteindelijk de winnaar aanwees.

De 30 verdiepingen hoge, volledig uit glas bestaande, 1 Bligh Street kwam dus dit jaar als winnaar uit de bus. De andere finalisten waren de 164 meter hoge woontoren Pinnacle@Duxton in Singapore, de 204 meter hoge Trojka in Kuala Lumpur, de 265 meter hoge Eight Spruce Street in New York en de twee torens van de Absolute Towers van 179 en 161 meter hoog in Missisauga, Canada.

Vertaling van het Engels in het Nederlands

SITA WorldTracer, die wordt gebruikt door 440 luchtvaartmaatschappijen wereldwijd, vond dat veel Europese luchtvaartmaatschappijen zijn erg onzorgvuldig met personenauto zakken. De helft van alle misplaatste zakken voorkomen in Europa - in vergelijking met slechts 25% op drukke Amerikaanse luchthavens. Transfer bagage, die vaak wordt beschuldigd door de nationale luchtvaartmaatschappij luchtvaartmaatschappijen om hun slechte bagage prestaties ten opzichte van Ryanair uit te leggen, goed voor minder dan de helft van alle zakken verkeerd.

YouTube-iconVolg ons Facebook!

  • reportages

  • vliegtickets

  • bijzonderbestemmingen

  • lofoten videoOp auto-avontuur in IJslandSocialmedia-reis door Zuid Amerika

    Rondreis door Togo en Beninfoto-video/video-s/de-terugreis

  • reisoranisatie-logos

Highlights of the East (Sydney Cairns)

https://www.tenzingtravel.nl/ccdimage/34067178
€ 1355.00
Een schitterende autoreis met alle hoogtepunten van de oostkust van Australië. Twee dagen de tijd om te acclimatiseren in Sydney, dan rijdt u via de wijngebieden van de Hunter Valley, Byron Bay en Gold ...