Gratis informatie thuis voor het kiezen van je verre reis

Slimme Reistips

Het aanbod van groepsreizen en georganiseerde verre vakanties is enorm. Ideaal dus om je vanuit huis voor te bereiden door gratis een of meerdere brochures van reisorganisaties aan te vragen.

tekst Fleur Besters

Reisbijbel verzamelde speciaal voor jullie vast de brochures van de meest avontuurlijke reisaanbieders. Met een klik op de naam bestel je de brochure!

 

Djoser, aanbieder van groepsreizen, gezinsvakanties en fiets- en wandelreizen. 

 

 

 

 

 

Tenzing Travel, biedt brochures met informatie per werelddeel.

 

 

  

 

 

 

Sawadee, avontuurlijke reizen, ook voor singles 

 

 

 

Tenzing Travel biedt de laagste prijsgarantie op camperverhuur. Je kan een camper huren voor een reis door Amerika, Canada, Australië, Zuid-Afrika, Namibië en Botswana. 

 

 

 

  

Fox Reizen van ANWB biedt verrassend veel bestemmingen. Je kan er brochures bestellen voor zowel groeps-, individuele of single-reizen. 

 

 

 

Koning Aap organiseert speciale familiereizen, met begeleiding vooraf, individuele en groepsreizen naar verre bestemmingen. Ze bieden Nederlandstalige reisbegeleiding en kleine groepen. Je kan er een brochure voor de gewone reizen bestellen, maar ook een speciaal kids-magazine.

 

 

 

Bij 333Travel zijn eenmaal onderweg alle kosten inbegrepen, dus ook die van excursies en extra's onderweg. Ze bieden maatreizen voor alle groepen reizigers aan, ook voor gezinnen. Je kan allerlei brochures aanvragen of een vrijblijvende offerte krijgen.