Reisbijbel

U bevindt zich hier:Home>Reisorganisaties>Reisorganisaties op een rij
TwitterFacebookYoutubePinterestInstagram
woensdag, 30 oktober 2013 10:52

Reisorganisaties op een rij

Geschreven door  Reisbijbel

Riksja Travel

Riksja Travel is de overkoepelende organisatie achter sites als Thailand online, Vietnam online, Cuba online, Zuid-Afrika online, Cosa Rica online, Canada online, etc. ect. Riskja organiseert en verkoopt individuele, wat eigenwijze reizen die de reiziger door gebruik te maken van zogenaamde bouwstenen, zelf kan samenstellen. Bij Riksja draait het om vrijheid en flexibiliteit. 

TunaFish

Tunafish is de reisorganisatie voor backpackers. Je kan er terecht voor flexibele vliegtickets, round the world tickets en (backpack) reisverzekeringen voor reizigers die voor een langere periode op reis gaan en ook hotels, hostels en guesthouses in alle uithoeken van de wereld zijn via de site te boeken.

Travelactive

Travel Active is specialist op het gebied van culturele uitwisselingen. Het aanbod varieert van vrijwilligerswerk doen in Afrika, Au Pair worden in Engeland tot backpacken in Australie. Maar ook het volgen van een High School programma in het buitenland of Arabisch of Spaans leren door middel van een taalreis behoren tot de mogelijkheden.

333Travel

333TRAVEL is specialist in individuele maatwerkreizen naar Azië, Amerika, Australië & Nieuw Zeeland. Van individuele rondreizen, stedentrips, Fly drives tot campervakanties en strandvakanties. Als het maar ver weg is.

reisorganisaties

HotelSpecials

HotelSpecials biedt een plek om online jouw vakantie te boeken. Je kan via zoekfuncties je reis op maat samenstellen. Bij hen vind je jouw perfecte verblijf met altijd iets extra’s, dankzij unieke Specials.

Discovery Reizen

Discovery biedt in samenwerking met Intrepid Travel avontuurlijke en actieve groepsrondreizen in internationaal gezelschap. Discovery biedt reizen aan naar alle uithoeken van de wereld.

De Jong Intra

De Jong Intra Vakanties is een veelzijdige allround touroperator met vele thema-, pakket- en maatwerkreizen naar zowel Europese als verre bestemmingen.

KRAS.NL

Het brede en scherpgeprijsde aanbod van KRAS.NL bestaat uitautoreizen, stedenreizen, strandvakanties, culturele rondreizen, fly-drives, zee- en riviercruises en gespecialiseerde producten als fiets- en wandelvakanties, vakanties voor singles en theaterarrangementen.

Koning Aap

Koning Aap Reizen biedt groepsreizen en individuele reizen aan naar alle uithoeken van de wereld, stuk voor stuk samengesteld door landenspecialisten: ervaren reizigers met een passie voor ’hun’ land.

Kuoni 

Kuoni is specialist in verre reizen. Van een camperreis door Amerika tot een privé-rondreis in India. Deze reisexperts van Kuoni adviseren uit eigen ervaring en stellen zo de ideale maatreis samen.

NRV Holiday

NRV Holiday biedt een zeer uitgebreid aanbod van Rondreizen, Zonvakanties, Stad & Strand en Zelf Samenstellen naar bestemmingen in Azië, Midden-Oosten, Afrika, Noord-Amerika en Latijns-Amerika.

Shoestring

Shoestring biedt groepsrondreizen met veel individuele vrijheid en lokale engelstalige begeleiding, naar bestemmingen in de hele wereld aan. Tegen zeer concurrerende prijzen.

Sawadee

Sawadee heeft een uitgebreid aanbod avontuurlijke en actieve rondreizen. Tijdens een reis met Sawadee bezoek je niet alleen de hoogtepunten, maar gaan ook naar minder bekende gebieden van een land en kom je in contact met de lokale bevolking.

FOX Vakanties

De reizen van FOX Vakanties zijn speciaal samengesteld voor iedereen die gemak wil combineren met comfortabel reizen naar verre bestemmingen met een avontuurlijk karakter. FOX verkoop zowel groepsrondreizen als individuele reizen.

SNP

SNP is specialist op het gebied van actieve en duurzame natuurreizen. SNP organiseert individuele- en groepsrondreizen, wandel- en fietsvakanties, gezinsvakanties en reizen op maat.

Djoser

‘De andere manier van reizen’ van Djoser is voor iedereen die veel individuele vrijheid wil combineren met het gemak van een groepsreis. Djoser biedt keuze uit meer dan tweehonderd verschillende reizen naar zo'n honderd landen.

Namasté

Namasté is organiseert inividuele rondreizen naar Azië. Namasté laat graag de lokale bevolking mee profiteren van het toerisme door gebruik te maken van kleinschalige accommodaties en de reiziger te informeren over lokale restaurants en winkels.

Van Verre

Van Verre biedt individuele reizen op maat aan naar Azië: Thailand, Vietnam, Cambodja, Indonesië, Maleisië, Myanmar (Birma), Laos, China en Tibet. Men reist in een eigen auto of busje met chauffeur en optioneel een gids. De reis wordt op maat samengesteld.

Booking.com

Booking.com biedt overzichten van losse hotelovernachtingen over de hele wereld en biedt kamers in allerhande prijsklassen. maatwerkreis

 

YouTube-iconVolg ons Facebook!