Bewaar je mooiste uitzicht op een envelop

Reistips

Waar voor veel reizigers het maken van een fotoalbum al een heel karwei is, willen anderen juist het gaafste vakantieuitzicht zo vaak mogelijk terugzien. Dat kan op allerlei manieren, maar het maken van je eigen enveloppen is wellicht wel een heel originele. Zo deel je je reiservaring meteen met al je vrienden en bekenden!

tekst Fleur Besters

Je kan dat bijvoorbeeld bij Drukland.nl regelen. Bedenk dat je de enveloppen een tijdje gaat gebruiken, dus kies een wat neutrale foto, bijvoorbeeld van een landschap dat veel indruk maakte of zet er een afbeelding van een dier op, dat je tijdens je safari in Afrika wist te spotten! Helemaal old skool is het maken van je eigen bijpassende briefpapier, passend bij je enveloppen. Hierop kan je daarna zowel printen als schrijven. 

Reislustig in 't huwelijksbootje

Tip van Reisbijbel: “Doe je op reis een huwelijksaanzoek? Laat een foto maken op de plek van het aanzoek en gebruik deze voor je huwelijksaankondiging! Extra leuk is om ook nog persoonlijke bedankkaartjes te laten drukken, bijvoorbeeld als ansichtkaart. Die neem je meeneemt op je huwelijksreis en stuur je met een lokale postzegel naar al je bruiloftsgasten!”