Drie kansen voor je reis op canvas

Slimme Reistips

Bij de keuze voor je vakantiefoto op canvas kan je ook een meerluik maken, waarbij je twee, drie of zelfs meer totaal verschillende types foto's kiest. Met deze tips denk je voor je reis al na over je souvenir: een foto op canvas!

tekst Fleur Besters

Net als bij het maken van een reisvideo, kan je voor je afdrukken van je foto’s vooraf ook al rekening houden met je muren thuis! Ben je op een plek die je echt voor thuis wil bewaren, bedenk dan hoe de sfeer het beste uitkomt. Moet je een wide shot maken, met een goed overzicht van het gebied? Bijvoorbeeld voor een geweldig uitzicht in de bergen, zoals we in Jordanië zagen of de beeldenn die we vanaf de boot in Indonesië maakten. En bedenk meteen of de kleuren goed bij je interieur passen!

 

GOPR4318-resized

Aanvullend hierop is het ook altijd mooi om een close-up te nemen voor een tweede uitvergroting. Bijvoorbeeld van jezelf of je medereizigers of juist een bijzonder dier of voorwerp dat je onderweg bent tegengekomen. Kijk of de kleuren bij je andere foto’s passen. En een derde optie is een drukkere foto bij een meer rustige te hangen.

IMG 5281-resized

Thema

In je keuken past bijvoorbeeld een foto van die prachtige foodmarket in Azië, al dan niet met een van de reizigers of juist een local erop. Kies een beeld dat niet snel verveelt!

kraampje2-resized