Reisbijbel

U bevindt zich hier:Home>Reistips>Groeten uit... maar dan anders
TwitterFacebookYoutubePinterestInstagram

Groeten uit... maar dan anders

Je kan natuurlijk nog steeds gewoon een kaartje kopen op de plaats van bestemming. De klassiekers, ietwat vergeeld van het lang buiten staan in de 'waaier' in het zonnetje. Met een beetje mazzel is de kaart zo vanzelf 'vintage' geworden...! Daarna op zoek naar een postzegel, want op de een of andere manier lijken die vaker niet dan wel in het kaartenwinkeltje verkocht te worden. Maar, je kan ook andersom denken. Je reiservaringen delen op je post vanuit Nederland!

Het bedrukken van enveloppen is immers niet alleen aan zakelijke afzenders voorbehouden. Hoe leuk is het dan om ieder jaar een nieuwe variant te bedenken, afgestemd op de landen die je bezocht hebt? Maak een route over de hele breedte van de envelop of kies je gaafste reisfoto uit om op je envelop te drukken. Ook gaaf als je op huwelijksreis gaat, dan kan je daarna je bedankkaartjes extra mooi verpakken. 

Postkantoor Saigon

Om het af te maken kan je ook eigen briefpapier laten maken, of zelf uit je printer laten rollen natuurlijk. Enne, als je net als Reisbijbel eens op een heel bijzonder postkantoor bent, bijvoorbeeld in het Vietnamese Saigon, dan post je daar natuurlijk je eigen enveloppen met een Vietnamese postzegel en stuur je jezelf uiteraard ook een briefje!

 

YouTube-iconVolg ons Facebook!

  • reportages

  • vliegtickets

  • bijzonderbestemmingen

  • lofoten videoOp auto-avontuur in IJslandSocialmedia-reis door Zuid Amerika

    Rondreis door Togo en Beninfoto-video/video-s/de-terugreis

  • reisoranisatie-logos