Ieder seizoen een ander land in je tuin

Slimme Reistips

Je kan natuurlijk genoegen nemen met het Hollandse uitzicht in je tuin, maar wie net als Reisbijbel bijvoorbeeld verkikkerd is op de bergen, wil die natuurlijk ook in zijn of haar eigen tuin. Met een poster kan je zelfs ieder seizoen wisselen, want de prijzen blijken enorm mee te vallen.

tekst Fleur Besters

Posters drukken klinkt ingewikkelder dan het is. Je kan veel verschillende formaten kiezen en ook weerbestendig materiaal laten gebruiken. Bij Flyerzone.be kan je ook een eigen formaat kiezen, ideaal voor bijvoorbeeld je schuurdeur of een muurtje in je tuin. De prijzen hangen natuurlijk af van het formaat en de manier van afwerken, maar voor ruim 16 euro heb je al een weerbestendige poster op A0-formaat en voor 22 euro kan je hem op abri-formaat afdrukken, denk maar aan de foto’s in een bushokje!

Tip van Reisbijbel: “Met een groep gaan hiken in de bergen? Druk dan samen dezelfde foto van het uitzicht op een poster af. Want dan wordt de prijs per poster natuurlijk steeds lager!

Dolomieten

Het leukste is natuurlijk om ieder seizoen een reisherinnering in een passende omgeving op te hangen. Bedenk komend jaar vast onderweg welke foto mooi in jouw tuin, of op de slaapkamer, keuken of woonkamer natuurlijk, hangt!

Skeikampen