Categorie: Reisvideos

In het kader van valentijnsdag werpen we een blik op de meest romantische spoorbrug van Europa. Met de skyline van Keulen als decor is het mooi wandelen op de brug.

Lees Meer

Drie mannen, één zeilboot en een drone met camera in Antarctica. Eén woord: wow! 

Lees Meer

De zware aardbeving in Nepal schokte de hele wereld geschokt. Een paar dagen na de beving werd pas echt duidelijk hoe erg dit prachtige land is getroffen. Duizenden mensen vonden de dood en 6,2 miljoen mensen zijn getroffen. 

Lees Meer

Exact een jaar geleden begonnen Epiphany Morgan and Carl Mason in New York aan hun reis om de wereld. Niet zomaar een reis.
Nee, een reis met een missie.

Lees Meer

Na prachtige timelapse-video’s van onder andere Barcelona, Hoi An, Kuala Lumpur en Shanghai heeft Rob Whitworth nu een film gemaakt waar je mond werkelijk van open valt. De timelapse-specialist heeft vier maanden gewerkt aan een Flow Motion film over Dubai. Je vliegt, letterlijk en figuurlijk, van de ene kant van de stad naar de andere. Krankzinnig!

Lees Meer

De broers Georgy en Daniil Tarasov uit Moskou houden van reizen en van video maken en laat dat nou net eens een combinatie zijn waar wij ook zelf gek op zijn. Onze nieuwsgierigheid was dan ook al snel gewekt toen we op hun video over hun 45-daagse reis door Vietnam stuitten.  

Lees Meer

In een eerder artikel lieten we de weergaloze video 'Watchtower of Turkey' al zien. Het filmpje van Italiaan Leonardo Dalessandri werd een regelrechte hit op internet. Vimeo nam het op in de nominaties voor 'Best Video of 2014'  en inmiddels is het filmpje zo'n 2,5 miljoen keer bekeken. Volkomen terecht als je het ons vraagt.

Lees Meer

De Ganges is een van de mythische rivieren op de aarde, De rivier stroomt van de Himalaya, door Noord-India naar de Golf van Bengalen in het oosten. Hindoes vereren de rivier als een godheid: Moeder Ganga. Zij geloven dat een bad in de rivier alle zonden weg wast.

Lees Meer

Sri Lanka, het vroegere Ceylon, betekent 'mooi eiland', en een mooi eiland dat is het zeker. Inmiddels weten ook de vaste volgers van het programma 'Wie is de Mol' hoe mooi Sri Lanka is. Seizoen 15 van het populaire AVRO-programma is immers op dit mooie traanvormige eiland opgenomen. 

Lees Meer

Als je met Emirates naar Azië vliegt, kun je een stopover maken in Dubai en daarme tijdens één trip het exotische Azië combineren met het mysterieuze Midden-Oosten. Dat is ook precies wat videomaker Joshua Morin deed afgelopen zomer.

Lees Meer