Reisbijbel

U bevindt zich hier:Home>Reisnieuws>Reisvideo's>Where the hell is Matt: 2012
TwitterFacebookYoutubePinterestInstagram

Where the hell is Matt: 2012

Beoordeel dit item
(5 stemmen)

Media

De Amerikaan Matt Harding, bekend van de Youtube-hits 'Where the hell is Matt' heeft weer een nieuw filmpje uitgebracht en hoe kan het ook anders ook in dit filmpje danst hij weer de wereld rond. 
Matt werd wereldberoemd met een video die hij tijdens zijn eerste wereldreis in 2006 maakte en waarin hij overal waar hij kwam hetzelfde dansje uitvoerde. De video ging viral op You Tube en werd in totaal meer dan 17 miljoen maal bekeken. 

Reden voor Matt op in 2008 zijn kunstje nog eens (gesponsord) over te doen. Ook die video bleek met 42 miljoen views een ware hit op You Tube.

Vier jaar later is Matt dus weer terug met een derde video. Ook in deze video danst Matt op tientallen plaatsen wereldwijd. Zo vertoont hij zijn danskunsten in Rwanda, Spanje, Oostenrijk, de Verenigde Staten, Syrië, Papua Nieuw-Guinea, Noord-Korea, Libanon, Griekenland, Zuid-Afrika, Thailand, Venezuela, Indonesië, Australië, Saudi-Arabië, Mongolië, de Malediven, Zimbabwe, Hongarije, Haiti, Hawaii, de Flipijnen, Afghanistan, Frankrijk, China, Israel, Namibië, Puerto Rico, Servië, Schotland, Canada, Duitsland, Slowakije, Egypte, Hong Kong, Estland, Finland, Japan, de Solomon Eilanden, Colombia, Engeland, Pakistan, Tsjechië, Zwitserland, Italië, Costa Rica, Gaza, Taiwan, Trinidad en Tobago en in Rusland

Waar Matt bij de vorige twee video's nog telkens hetzelfde dansje opvoerde waagt hij zich in de nieuwe video ook aan de lokale danspasjes, maar dat doet hij niet alleen, want overal ter wereld weet hij genoeg mensen zo gek te krijgen om met hem mee te dansen.

Meer info over de video's van Matt: wherethehellismatt.com

{loaddf incontent q1=Zuid+Afrika}

YouTube-iconVolg ons Facebook!

  • reportages

  • vliegtickets

  • bijzonderbestemmingen

  • lofoten videoOp auto-avontuur in IJslandSocialmedia-reis door Zuid Amerika

    Rondreis door Togo en Beninfoto-video/video-s/de-terugreis

  • reisoranisatie-logos