Reisbijbel

U bevindt zich hier:Home>Afrika
TwitterFacebookYoutubePinterestInstagram

  • Reportage

  • Reistips

  • Video

  • Bijzonder

  • Reizen naar Afrika

Cruise IJmuiden naar Zuid Afrika verlenging Kaapstad

€ 2009.00
22-daagse reis inclusief cruise vanuit Italië naar Frankrijk, Spanje, Marokko, Senegal, Namibië & Zuid-Afrika- inclusief 3 hotelnachten in Kaapstad

Rondreis Namibië, 22 dagen

€ 2595.00
Een avontuurlijke kampeerreis door het fascinerende Namibië. Vergaap je aan de Fish River Canyon, beklim 's werelds hoogste zandduinen in Sossusvlei en speur naar wild in het Etosha wildpark.

Denis Private Island

€ 407.00
Dit grote, zelfvoorzienende koraaleiland staat garant voor een sfeervol, actief en tegelijk zeer ontspannen verblijf. Robinson Crusoe gecombineerd met service en gezelligheid.

Cerf Island Resort

Dit slechts 24 villa's tellende resort ligt bij de toegang tot het Sainte Anne Marine Park. Het eiland is weelderig begroeid en de villa's bieden veel privacy.

Bird Island Lodge

€ 172.00
Na een verbiljf in dit eenvoudige eco-hotel voelt u zich als herboren. U ervaart de natuur op haar best: complete verlatenheid en alleen het gekwetter van de vogels.

Sainte Anne Resort Spa

€ 530.00
Sainte Anne behoort tot de prestigieuze Beachcomber-keten. Alles draait hier om het hoge serviceniveau en de fantastische casual sfeer waarmee u van de bestemming kunt genieten.

Hilton Seychelles Labriz Resort Spa

€ 226.00
Silhouette is het derde eiland van de Seychellen en veruit het bergachtigste. De vijf tropisch begroeide pieken en het oerwoud eromheen zijn een lustoord voor wandelaars en fotografen.

18 daagse autorondreis Nationale Parken van Zuid Afrika

€ 1762.00
Van de bergen van het Mountain Zebra Park tot het steppe-landschap van het Krugerpark: u krijgt het allemaal te zien tijdens deze 18-daagse autorondreis.

Betoverend Tunesie met verlenging in Port El Kantaoui

€ 579.00
Vlieg-/busreis Tunesië incl. ontbijt en diner met o.a. Tunis, El Djem, Matmata, Douz en strandverlenging in Port El Kantaoui