Prachtige, diverse natuur in Namibië

Namibië ligt in zuidelijk Afrika, aan de kust van de Atlantische Oceaan tussen Angola en Zuid-Afrika. Hoofdstad Windhoek is ontdekt door de Nederlanders, maar desnoods niet gekoloniseerd. De meesten mensen wonen er nu in township Katutura, je kan er bijvoorbeeld gaan fietsen om makkelijker in contact te komen met de lokale bevolking.

De natuur in Namibië is erg afwisselend. Bezoek bijvoorbeeld de bruisende Epupawatervallen, de immense zandduinen in Sossusvlei, de immense Fish River Canyon en het droge Kaokoveld. Wildpark Ethosa is volgens velen één van de beste en grootste wildparken in zuidelijk Afrika, maar het minder bekende Munduleareservaat leent zich ook erg goed voor meerdaagse hikes, waarbij je ook ondergrondse meren kan zien.

In de omgeving van Twijfelfontijn zijn meer dan 2.000 rotsgravures van de Bosjesmannen gevonden, de eerste bewoners. Kies in Namibië voor een rondreis waar je kampeert, en geniet van alle natuur!

klimaat Namibië

Het grootste deel van Namibië kent een woestijnklimaat, alleen het noorden, noordoosten, oosten en zuidoosten van Namibië hebben een warm steppeklimaat

Je kan het hele jaar goed reizen naar Namibië, al verschilt de temperatuur per gebied en is de beste reistijd gezien de goede zichtbaarheid van het wild van mei t/m september. De dieren zijn goed te zien bij de drinkplaatsen, de luchten zijn strakblauw en de kwaliteit van de zandwegen is goed. Het is dan overdag tussen de 20 graden en 25 graden. In de woestijn kan het ‘s nachts afkoelen tot onder het nulpunt.

Van november t/m maart kan het wel 40 graden worden en af en toe regenen, waardoor de conditie van de zandwegen in het land verslechteren.

reisadvies Namibië

Er zijn veiligheidsrisico’s voor reizen naar Namibië, die te maken hebben met criminaliteit. In Windhoek en in Swakopmund neemt het aantal (gewapende) berovingen op buitenlandse toeristen toe, meldt de ambassade. Wees alert als je in de avond of nacht de straat op gaat, zeker buiten het centrum van de stad.

LET OP: Controleer voor vertrek altijd het meest actuele reisadvies op de site van het ministerie van Buitenlandse Zaken.

vaccinaties Namibië

Vaccinatie tegen gele koorts is voor Namibië alleen verplicht als je in de zeven dagen voordat je Namibië binnenkomt in een gele koorts land bent geweest. Dit geldt ook voor een tussenstop in een gele koorts land, maar als je daar alleen op de luchthaven of aangrenzende stad verbleef hoeft het weer niet.

Inentingen die worden aanbevolen

Ongeacht verblijfsduur worden de volgende vaccinaties voor Namibië aangeraden:
– vaccinatie tegen DTP (difterie, tetanus en polio)
– vaccinatie tegen hepatitis A (besmettelijke geelzucht)

Malaria

Er komt in Namibië malaria voor. Zie voor de precieze gebieden deze malariakaart van Namibië. Het advies is om malariatabletten te gebruiken in combinatie met anti-muggenmaatregelen.

ambassades Namibië

Adres Nederlandse en Belgische vertegenwoordiging in Namibië

Nederlandse Ambassade
hier

Belgisch Ereconsulaat Windhoek

Tel nr. + (258) (1) 492.009

E-Mail: [email protected]

De Ereconsuls van België hebben zelden de Belgische nationaliteit. Ze spreken niet altijd onze landstalen en hebben meestal eigen beroepsbezigheden. Ze oefenen het ambt van Ereconsul op vrijwillige basis uit en worden er niet voor betaald. Voor bepaalde vragen zullen zij u, indien nodig, doorverwijzen naar de ambassade of het beroepsconsulaat van België waaronder ze ressorteren.

visumplicht Namibië

Reisdocumenten voor Namibië

Voor Namibië heb je nodig:

– Een paspoort dat na vetrek uit Namibië nog minimaal 6 maanden geldig is
– Een visum bij een verblijf langer dan drie maanden

Visum

Voor een verblijf in Namibië hebben reizigers met de Nederlandse of de Belgische nationaliteit geen visum nodig. Voor een verblijf van langer dan drie maanden is echter wel een visum vereist. In dit geval kun je een visum aanvragen bij de Ambassade van Namibië in België. LET OP: De visumvereisten kunnen gewijzigd zijn. Controleer altijd de laatste stand van zaken bij de ambassade.

Adressen ambassades Namibië in Nederland en België

Nederland:
Namibië heeft geen ambassade in Nederland. De dichtstbijzijnde ambassade van Namibië bevindt zich in België.

België:

Ambassade Namibië

Tervurenlaan 454
1150 Sint-Pieters-Woluwe

Tel nr. 02.771.14.10
Fax: 02.771.96.89

E-mail: [email protected]

Website: http://www.namibiaembassy.be/

valuta Namibië

De Namibische munteenheid is de Namibische dollar (N$). Er zijn briefjes van 10, 20, 50 en 100 Namibische dollar in omloop en munten van 5, 10 en 50 cent en 1 en 5 dollar. 1 dollar is 100 cent. De Namibische dollar (N$) is gekoppeld aan de Zuid-Afrikaanse rand (ZAR).

Pinnen en creditcard

In de meeste steden zijn geldautomaten waar je kunt pinnen met een bankpas met Cirrus- of Maestro logo. Bij bijna alle grote winkels, hotels, lodges en autoverhuurbedrijven worden de gangbare creditcards geaccepteerd. Bij sommige benzinepompen kun je alleen cash betalen.

feestdagen Namibië

Feestdagen Namibië

De belangrijkste jaarlijks op een vaste dag of in een vaste maand terugkerende feestdagen van Namibië zijn:

 

Nieuwjaar1 januari
Goede Vrijdag, Pasen en Hemelvaartmaart/april
Onafhankelijkheidsdag21 maart
Dag van de Arbeid1 mei
Cassinga Day4 mei
Afrika Dag25 mei
Dag van de Helden26 augustus
Dag van de Mensenrechten10 december
Kerstmis25 december
Family Day26 december

Houd er rekening mee dat op deze data banken, winkels en overheidsgebouwen gesloten kunnen zijn.

tijdsverschil Namibië

Tijdsverschil Namibië

In Namibië is het in beginsel één uur vroeger dan in Nederland en België.

De data waarop de zomer- en wintertijd ingaan zijn echter anders dan bij ons. Hierdoor is het tijdsverschil tussen 27 maart en 3 april 2 uur en is er tussen 30 oktober en 4 september geen tijdsverschil.

taal Namibië

De officiële taal van Namibië is Engels, maar Afrikaans, Duits en een aantal Bantu talen worden ook veel gesproken.

In het Noorden van het land wordt ook veel Portugees gesproken vanwege de vele Angolese vluchtelingen die daar verblijven.

Hoogtepunten in Namibië

Naukluft Nationaal Park

De steenbokskeerkring loopt bovendien dwars door dit park. De wat? Lees dit verhaal en je raakt ook betoverd door ‘denkbeeldige lijnen’.

Reistips voor Namibië

Ik weet niet meer of het de hitte was, of van het lopen door mul zand, of van de koorts die plots op kwam zetten dat ik amper een stap kon zetten. Eén ding wist ik wel: ik voelde me tijdens de beklimming van Duin 45 als een zombie en haakte af na amper 100 meter. De rest van de ochtend liep ik verdwaasd door de Sossusvlei. Ik probeerde zoveel mogelijk te genieten van deze geweldige omgeving en het indrukwekkende landschap.

Lees Meer

“There are only two emotions in the air: boredom and terror – Orson Welles”

Vliegen is meestal vrij vervelend. Tussen start en landing zit je, op een tijd die de jouwe niet is, urenlang hoog boven een wit wolkendek of een zwarte aarde met verre lichtjes. Natuurlijk er zijn uitzonderingen zoals het aanvliegen bij Leh en laagvliegen in oude Fokkers over de Indonesische archipel, maar meestal worden bijblijvende indrukken opgedaan op het land. Maar vliegen kan ook heel anders zijn.

Lees Meer
Safari Afrika

Afrika is een van de meest fascinerende continenten van de wereld met traditionele bevolkingsgroepen en een rijke cultuur. Dé reden waarom veel reizigers naar Afrika gaan is echter de enorm gevarieerde en indrukwekkende natuur die je op het continent aantreft.

Al eeuwenlang hebben de Afrikaanse vlakten en de wilde dieren die er leven mensen gefascineerd. Echter, waar men er vroeger op uittrok om de big five om te leggen komen tegenwoordig mensen van heinde en verre om deze vast te leggen op de gevoelige plaat. Het geweer mag dan gelukkig hebben plaatsgemaakt voor het fototoestel, maar de taferelen die je tijdens een safari krijgt voorgeschoteld blijven onverminderd boeiend. Een Afrikaanse safari is dan ook een ware belevenis!

Lees Meer

Inspiratie voor Namibië

Stoere Gezinnen, Verre Avonturen

Een safari naar Afrika staat hoog op het verlanglijstje van veel avontuurlijke reizigers. Wild, mooie lodges en natuurlijk schitterende natuur. Ervaren Afrika-reiziger Valeri Berns geeft tien praktische tips voor je safarireis.

Lees Meer Door: Fleur Besters

Toffe Roadtrips

Elk jaar start in januari een groep fietsers in Caïro aan de ‘Tour d’Afrique’. Vier maanden later, twaalfduizend kilometer verder, is het hele continent doorkruist en eindigt de tocht in Kaapstad. Reisbijbelredacteur Hans Karel fietste same

Lees Meer Door: Hans Karel

Toffe Roadtrips, Verre Avonturen

Met een spliksplinternieuw kapsel zit ik nu in de tuin van Sonic. Sonic is geïmporteerd uit Duitsland en runt hier in Tsumeb 'Mousebird backpackers camp'. De tuin, voorzien van een waslijn, een uit hout gehakte olifant en afrokoppen i

Lees Meer Door: Koen Samson

Verre Avonturen

Ik weet niet meer of het de hitte was, of van het lopen door mul zand, of van de koorts die plots op kwam zetten dat ik amper een stap kon zetten. Eén ding wist ik wel: ik voelde me tijdens de beklimming van Duin 45 als een zombie en haakte

Lees Meer Door: André van Luttikhuizen

Slimme Reistips

"There are only two emotions in the air: boredom and terror – Orson Welles"

Vliegen is meestal vrij vervelend. Tussen start en landing zit je, op een tijd die de jouwe niet is, urenlang hoog boven een wit wolkendek of een zwarte aa

Lees Meer Door: Theo Molenaar

Verre Avonturen

De originele Duitse naam is ‘Sperrgebiet’, en in het Afrikaans heet het ‘Diamantgebied’. Samen maken deze namen duidelijk dat hier diamanten zijn en dat het gebied niet toegankelijk is. In een woestijn in het uiterste zuidw

Lees Meer Door: Theo Molenaar

Verre Avonturen

Waarom toch afrika

Een vraag die mij wel heel erg vaak wordt gesteld. Ooit besloot ik als kleuter al dat ik naar Afrika wilde verhuizen om de simpele reden dat ik olifanten wilde zien. Mijn eerste avontuur mislukte jammerlijk omdat ik op de hoek van de straat al nie

Lees Meer Door: Jan Willem van de Kamp

Slimme Reistips, Verre Avonturen

Meridianen, breedtecirkels, keerkringen, poolcirkels, de evenaar, de datumgrens; de wetenschap heeft over de aarde een groot netwerk aangelegd van denkbeeldige lijnen. De lijnen in de breedte zijn veelal bepaald door natuurkundige verschijnselen,

Lees Meer Door: Ruud Beerens

Verre Avonturen

Fotograaf Marsel van Oosten brengt jaarlijks een bezoek aan Sossusvlei in Namibië. Zo heeft hij inmiddels een gigantisch portfolio opgebouwd met de meest prachtige beelden van dit bizarre landschap. En dan heb je dit 10 jaar achter elkaar ged

Lees Meer Door: Reisbijbel

Verre Avonturen

Namibië is een uniek, ongerept en weids land. Je vindt er zandduinen, dorre vlaktes en wilde dieren en dat levert natuurlijke prachtige videobeelden op!
Dat dacht ook Felix Sturmberger toen hij in februari dit jaar door dit fascinerend

Lees Meer Door: Reisbijbel

Verre Avonturen

"You have a flat tire! Sir, do you know that you have a flat tire? Hallo Sir, your tire is flat, you cannot drive anymore!"
Langzaam ontwaakte ik en werd mij ervan bewust dat ik in een tentenkamp lag in de buurt van Twijfelfontein in Namibi

Lees Meer Door: Reisbijbel

Slimme Reistips, Verre Avonturen

Safari Afrika

Afrika is een van de meest fascinerende continenten van de wereld met traditionele bevolkingsgroepen en een rijke cultuur. Dé reden waarom veel reizigers naar Afrika gaan is echter de enorm gevarieerde en indrukwekkende natuur die je op het

Lees Meer Door: Reisbijbel

Verre Avonturen

In 2010 reisde ik voor het eerst naar Afrika. Lang had ik het uitgesteld,want het leek me nooit een continent waar ik iets te zoeken had. Maar als je dan toch als levensdoel hebt om alle landen ooit te bezoeken, zul je eraa nmoeten geloven ook de

Lees Meer Door: Ruud Beerens

Reisorganisaties

Reizen naar Namibië

Prijs: €0 - €10000
Dagen: 0 - 30

Rondreizen

Hoogtepunten van Namibië

- Kennismaking met Namib-Naukluft park - Veel excursiemogelijkheden bij Swakopmund - Bewonder de één-na-langste kloof ter wereld: Fish River Canyon - Bezoek aan de Sossusvlei en Deadvlei - Twee dagen op safari in Etosha Nationaal Park - Uitgeb

Land : Namibië
Aanbieder : NRV
prijs vanaf : 2412.00
reisduur : 17
Lees Meer

Rondreizen

Rondreis Namibië lodge/hotel

Tijdens deze avontuurlijke rondreis Namibië maak je een rondje door het land van vreemde contrasten. Namibië is eindeloos, tijdloos en ongelofelijk gevarieerd in bizarre en adembenemende woestijnlandschappen. De lege, maar kleurrijke Namib woestijn

Land : Namibië
Aanbieder : Sawadee
prijs vanaf : 2998.00
Lees Meer

Rondreis

Rondreis NAMIBIË - Internationale Kampeerreis - 21 dagen; Dwars door woestijn en zoutvlaktes

Namibië is een land met zeer uiteenlopende landschappen, van prachtige rood gekleurde zandduinen en extreem droge gebieden tot parken vol drinkwater voor de meest uiteenlopende dieren. Tussen deze vreemde maar schitterende natuur tref je dan ineens

Land : Namibië
Aanbieder : Koningaap
prijs vanaf : 2945.00
reisduur : 20 dagen / 19 nachten
Lees Meer

Camperrondreis

Namibië per camper (24 dagen)

Het mooie Namibië ontdekken met uw eigen woning op wielen. Tijdens deze reis kunt u genieten van vrijheid en onafhankelijkheid, maar daarnaast profiteren van het feit dat de campings al voor u zijn gereserveerd, zodat u niet onnodig tijd kwijt bent

Land : Namibië
Aanbieder : Afrikaplus
prijs vanaf : 2670.00
Lees Meer

Rondreizen

17-daagse privé rondreis met huurauto Buitengewoon Namibië

Namibië is een land met fascinerende landschappen en bijzondere natuurverschijnselen en heeft zijn naam te danken aan de Namib woestijn. Eén van de oudste en uniekste woestijnen ter wereld. Namibië is het meest dunbevolkte land van Afrika en heeft

Land : Namibië
Aanbieder : Fox
prijs vanaf : 2411.00
reisduur : 17 dagen
Lees Meer

Rondreizen

Namibië - Rondreis

Actieve rondreis per 4x4 kampeerauto met daktent en langs guesthouses

Land : Namibië
Aanbieder : SNP
prijs vanaf : 1615.00
reisduur : 16 dagen
Lees Meer

Rondreizen

14-daagse prive rondreis Beste van Namibie

Per huurauto verkent u eerst het zuiden van Namibië, waar de immense woestijnen Kalahari en Namib het landschap bepalen. Via de kustplaats Swakopmund en de met scheepswrakken bezaaide kust rijdt u in noordelijke richting naar Twyfelfontein, waar rot

Land : Namibië
Aanbieder : Fox
prijs vanaf : 2253.00
reisduur : 14 dagen
Lees Meer

Groepsrondreis

De Trans Afrika Safari (23 dagen)

Enkele reis van Windhoek naar de Victoria Watervallen: de ultieme Afrikaanse safari. Drie weken lang Namibië, Botswana en Zimbabwe ontdekken. U ervaart de cultuur, de landschappen en de wilde dieren van Zuidelijk Afrika terwijl u verblijft in comfor

Land : Namibië
Aanbieder : Afrikaplus
prijs vanaf : 4239.00
Lees Meer

Rondreizen

14-daagse groepsrondreis Weids & Wildrijk Namibië

Tijdens deze afwisselende groepsrondreis bezoeken we in twee weken de bekendste bezienswaardigheden van Namibië. Dit unieke land bestaat grotendeels uit woestijn, maar desondanks zult u versteld staan van de verbazingwekkend flora en fauna. We ver

Land : Namibië
Aanbieder : Fox
prijs vanaf : 2379.00
reisduur : 14 dagen
Lees Meer

Rondreizen

Namibië Compleet

- Overnachten in sfeervolle lodges met ontbijt - Ontmoeting met de beroemde Himba's en Owambo volk - Prachtige wandelroutes in Fish River Canyon - Ga op zoek naar wild in Etosha - Uitgebreide routebeschrijving op maat

Land : Namibië
Aanbieder : NRV
prijs vanaf : 3217.00
reisduur : 22
Lees Meer

Rondreizen

Noord-Namibië, Victoria Falls & Botswana

- Veel safaridagen in Etosha Nationaal Park - Overnachten in sfeervolle lodges - De onbekende Caprivistrook - Op safari in Chobe Nationaal Park - Prachtige natuur in Botswana - Ontdek de adembenemende Victoria Falls

Land : Namibië
Aanbieder : NRV
prijs vanaf : 3983.00
reisduur : 22
Lees Meer

autoreis

Kids in Namibia

Namibië is één van de meest geschikte landen van Zuidelijk Afrika om met kinderen te bezoeken. Het land is fascinerend, met een ongekende rust en ruimte en de kinderen kijken hun ogen uit bij de rode zandduinen en vele wilde dieren. Deze reis is p

Land : Namibië
Aanbieder : Tenzing
prijs vanaf : 1600.00
reisduur : 14
Lees Meer

autoreis

Impressions of Namibia

Heeft u niet langer dan twee weken de tijd en wilt u toch zoveel mogelijk van Namibië zien? Wij hebben voor u de ideale route uitgestippeld. Tijdens deze autoreis bezoekt u de landschappelijke hoogtepunten van Namibië. U maakt kennis met de rijke d

Land : Namibië
Aanbieder : Tenzing
prijs vanaf : 1250.00
reisduur : 12
Lees Meer

Rondreizen

17-daagse privé rondreis met huurauto Buitengewoon Namibië DeLuxe

Namibië is een land met fascinerende landschappen en bijzondere natuurverschijnselen en heeft zijn naam te danken aan de Namib woestijn. Eén van de oudste woestijnen ter wereld. Tijdens deze 17-daagse privéreis bezoekt u hoogtepunten zoals Fish

Land : Namibië
Aanbieder : Fox
prijs vanaf : 3127.00
reisduur : 17 dagen
Lees Meer

Autorondreis

Het beste van Namibië (19 dagen)

Circa 2 ½ week individueel door Namibië reizen maar dan wel alle hoogtepunten zien? Dat kan tijdens deze complete rondreis per auto door Namibië. U bezoekt de indrukwekkende Fish River Canyon, de zandduinen bij Sossusvlei en maakt safari's in het

Land : Namibië
Aanbieder : Afrikaplus
prijs vanaf : 2151.00
Lees Meer

Groepsrondreis

Klassiek Botswana (10 dagen)

In 1 week tijd reist u enkele reis van Windhoek naar de Victoria Falls en ziet u de korte tijd de meest bekende hoogtepunten van Botswana. U maakt kennis met de San gemeenschap en rijdt per luxe 4x4 safaritruck door de indrukwekkende Kalahari woestij

Land : Namibië
Aanbieder : Afrikaplus
prijs vanaf : 2485.00
Lees Meer

autoreis

Highlights of Namibia

Namibië, geen enkel ander land in Afrika is met dit land te vergelijken. U vindt hier fascinerende natuurverschijnselen in uitgestrekte landschappen. Avontuurlijk rijdt u zelfstandig langs al het moois dat Namibië te bieden heeft. Eindeloze onverha

Land : Namibië
Aanbieder : Tenzing
prijs vanaf : 1900.00
reisduur : 18
Lees Meer

Rondreizen

Rondreis Namibië, 22 dagen kampeerreis

Een avontuurlijke kampeerreis door het fascinerende Namibië. Vergaap je aan de Fish River Canyon, beklim de hoge zandduinen in Sossusvlei en speur naar wild in het beroemde Etosha wildpark. Track woestijnolifanten en neushoorns in Damaraland en erva

Land : Namibië
Aanbieder : Djoser
prijs vanaf : 2395.00
reisduur : 22 dagen
Lees Meer

Rondreizen

19-daagse groepsrondreis Namibië, Botswana & Zimbabwe

Namibië, Botswana en Zimbabwe zijn landen van uitersten. In de waterrijke Okavango Delta gaan we in een mozaïek van graslanden, kanalen, bossen en lagunes op zoek naar de Big Five om vervolgens in de gortdroge, uitgestrekte Makgadikgadi zoutpan

Land : Namibië
Aanbieder : Fox
prijs vanaf : 3599.00
reisduur : 19 dagen
Lees Meer

Groepsrondreis

Op avontuur door Namibië (19 dagen)

Tijdens deze avontuurlijke groepsreis met maximaal 12 personen in Internationaal gezelschap bezoekt u de voornaamste hoogtepunten van Namibië. Vanuit Windhoek wordt Kgalagadi Transfrontier Park en Fish River Canyon bezocht. Via Aus en Luderitz logee

Land : Namibië
Aanbieder : Afrikaplus
prijs vanaf : 3788.00
Lees Meer

Rondreizen

14-daagse groepsrondreis Weids & Wildrijk Namibië

Tijdens deze afwisselende groepsrondreis bezoeken we in twee weken de bekendste bezienswaardigheden van Namibië. Dit unieke land bestaat grotendeels uit woestijn, maar desondanks zult u versteld staan van de verbazingwekkend flora en fauna. We ver

Land : Namibië
Aanbieder : Fox
prijs vanaf : 2419.00
reisduur : 14 dagen
Lees Meer

Rondreizen

22-daagse privé rondreis met huurauto Namibië & Botswana

Deze reis combineert het uitgestrekte Namibië met het safariland bij uitstek: Botswana. De reis begint in Namibië, waar u de hoge duinen van de Sossusvlei ziet. U bezoekt één van de grootste natuurparken van Afrika: het Etosha National Park, waar

Land : Namibië
Aanbieder : Fox
prijs vanaf : 3464.00
reisduur : 22 dagen
Lees Meer

Familiereizen

Familiereis Namibië Selfdrive

Tijdens deze avontuurlijke familierondreis door Namibië neem je, vanuit je eigen voertuig, een kijkje in het land van bizarre contrasten. De torenhoge rode zandduinen van de Sossusvlei steken fel af tegen de blauwe lucht en het witte kalk. Namibië

Land : Namibië
Aanbieder : Sawadee
prijs vanaf : 2498.00
Lees Meer

Groepsrondreis

De Trans Afrika Safari (23 dagen)

Enkele reis van Windhoek naar de Victoria Watervallen: de ultieme Afrikaanse safari. Drie weken lang Namibië, Botswana en Zimbabwe ontdekken. U ervaart de cultuur, de landschappen en de wilde dieren van Zuidelijk Afrika terwijl u verblijft in comfor

Land : Namibië
Aanbieder : Afrikaplus
prijs vanaf : 5050.00
Lees Meer

autoreis

Namib Desert Sleep Out

Deze korte autoreis door Namibië laat u kennismaken met de meest bekende plek van Namibië, de Sossusvlei (waar u naar wens overnacht onder de sterren!) en de leuke plaats Swakopmund. Beide plekken zijn prima vanuit Windhoek te bereiken met de auto.

Land : Namibië
Aanbieder : Tenzing
prijs vanaf : 450.00
reisduur : 5
Lees Meer

Rondreizen

Namibië & Botswana

- Alle entreegelden inclusief - Twee nachten bij Chobe Nationaal Park - Uitgebreid bezoek aan de Victoria Watervallen - 3-daagse kampeersafari in Moremi Game Reserve (Okavango Delta) - Excursiepakket vooraf bij te boeken - Mogelijkheid tot verle

Land : Namibië
Aanbieder : NRV
prijs vanaf : 3689.00
reisduur : 21
Lees Meer

Rondreizen

Namibië - Compleet

rondreis inclusief huurauto langs hotels en lodges

Land : Namibië
Aanbieder : SNP
prijs vanaf : 1910.00
reisduur : 19 dagen
Lees Meer

actief arrangement

Tok Tokkie Trail

Wanneer u tijdens uw rondreis Namibië de Namib Desert wilt ontdekken en van wandelen houdt is de Tok Tokkie Trail een absolute aanrader. Tijdens dit 3-daagse arrangement verkent u te voet dit prachtige stukje Namibië. U overnacht op stretchers onde

Land : Namibië
Aanbieder : Tenzing
prijs vanaf : 467.00
reisduur : 3
Lees Meer

Autorondreis

De hoogtepunten Namibië & Botswana (24 dagen)

Deze reis combineert het uitgestrekte Namibië met het safariland bij uitstek: Botswana. U bezoekt tijdens deze reis Afrika's mooiste natuur- en wildparken, waaronder het enorme dierenrijk van Etosha en Sossusvlei, bekend van de hoge zandduinen. Van

Land : Namibië
Aanbieder : Afrikaplus
prijs vanaf : 2975.00
Lees Meer

Rondreizen

22-daagse privé rondreis met huurauto Namibië & Botswana

Deze reis combineert het uitgestrekte Namibië met het safariland bij uitstek: Botswana. De reis begint in Namibië, waar u de hoge duinen van de Sossusvlei ziet. U bezoekt één van de grootste natuurparken van Afrika: het Etosha National Park, waar

Land : Namibië
Aanbieder : Fox
prijs vanaf : 3528.00
reisduur : 22 dagen
Lees Meer

Rondreizen

Hoogtepunten van Namibië

- Comfortabel vliegen met KLM - Inclusief alle entreegelden en 4x diner - Bezoek aan een Himba-dorp - 3 nachten nabij Etosha Nationaal Park - Uniek bezoek aan het schiereiland bij Lüderitz - Fish River Canyon en de rode duinen in de Sossusvlei

Land : Namibië
Aanbieder : NRV
prijs vanaf : 2696.00
reisduur : 17
Lees Meer

Rondreizen

19-daagse groepsrondreis Namibië, Botswana & Zimbabwe

Namibië, Botswana en Zimbabwe zijn landen van uitersten. In de waterrijke Okavango Delta gaan we in een mozaïek van graslanden, kanalen, bossen en lagunes op zoek naar de Big Five om vervolgens in de gortdroge, uitgestrekte omgeving van Nata t

Land : Namibië
Aanbieder : Fox
prijs vanaf : 3599.00
reisduur : 19 dagen
Lees Meer

Rondreizen

Rondreis Namibië kampeer

Tijdens deze avontuurlijke rondreis door Namibië neem je een kijkje in het land van vreemde contrasten. De torenhoge rode zandduinen van de Sossusvlei steken fel af tegen de blauwe lucht en witte kalk. Namibië is eindeloos, tijdloos en ongelofelijk

Land : Namibië
Aanbieder : Sawadee
prijs vanaf : 2298.00
Lees Meer

Rondreizen

Ontdek 't Land van de Himba's

- Overnachten in sfeervolle lodges met ontbijt - Twee volle dagen safari in Etosha Nationaal Park - Ontmoeting met de beroemde Himba's & Owambo volk - Geniet van de zonsopgang bij de Rode Duinen van Sossusvlei - Uitgebreide routebeschrijving op m

Land : Namibië
Aanbieder : NRV
prijs vanaf : 2482.00
reisduur : 17
Lees Meer

Rondreizen

Rondreis Namibië, 20 dagen lodge/hotelreis

In de uitgestrekte Namib- en Kalahariwoestijn heeft de natuur nog vrij spel. De diversiteit aan landschappen in Namibië is groot. Van canyons als die van de Fish River en Kuiseb tot hoge zandduinen in de Sossusvlei. In dit dunbevolkte land sta je ti

Land : Namibië
Aanbieder : Djoser
prijs vanaf : 3195.00
reisduur : 19 dagen
Lees Meer

Rondreizen

Namibië, Botswana & Victoria Falls

- Bezoek aan de Rode Duinen van Sossusvlei - Gezellig Swakopmund met Cape Cross - Veel safaridagen in Etosha Nationaal Park - De onbekende en groene Caprivistrook - Chobe Nationaal Park - Logeren bij de Victoria Watervallen - Mogelijkheid om de

Land : Namibië
Aanbieder : NRV
prijs vanaf : 4462.00
reisduur : 27
Lees Meer

Autorondreis

Het betoverende Zuiden (13 dagen)

Het ogenschijnlijk lege landschap van Zuid-Namibië herbergt enkele wereldberoemde natuurfenomenen. U vindt er de Fish River Canyon, de op een na grootste rotskloof ter wereld met prachtige vergezichten. De zandduinen van Sossusvlei, met hun steeds w

Land : Namibië
Aanbieder : Afrikaplus
prijs vanaf : 1645.00
Lees Meer

Rondreizen

Beste van Namibië

- Ontdek de Kalahari en Swakopmund - Prachtige wandelroutes in Fish River Canyon - Beklim de rode duinen van Sossusvlei - Ga opzoek naar de 'Big Five' in Etosha - Uitgebreide routebeschrijving op maat

Land : Namibië
Aanbieder : NRV
prijs vanaf : 2652.00
reisduur : 19
Lees Meer

safari

Namibian Sky

Een schitterende belevenis: met sportvliegtuigjes reist u door Namibië. Deze korte tour neemt u mee naar Windhoek, de rode zandduinen, Swakopmund en weer terug. U verblijft in prettige accommodaties, waar het u aan niets zal ontbreken.

Land : Namibië
Aanbieder : Tenzing
prijs vanaf : 3500.00
reisduur : 5
Lees Meer

Autorondreis

De tradities van het Noorden (17 dagen)

Als u op zoek bent naar een avontuurlijke rondreis door Namibië is deze reis iets voor u. U heeft veel vrijheid doordat u in Namibië met uw eigen huurauto rijdt en zo de indrukwekkende landschappen in uw eigen tempo kunt verkennen. Zo maakt u onder

Land : Namibië
Aanbieder : Afrikaplus
prijs vanaf : 2146.00
Lees Meer

Rondreizen

17-daagse privé rondreis met huurauto Buitengewoon Namibië DeLuxe

Namibië is een land met fascinerende landschappen en bijzondere natuurverschijnselen en heeft zijn naam te danken aan de Namib woestijn. Eén van de oudste woestijnen ter wereld. Tijdens deze 17-daagse privéreis bezoekt u hoogtepunten zoals Fish

Land : Namibië
Aanbieder : Fox
prijs vanaf : 3053.00
reisduur : 17 dagen
Lees Meer

Rondreizen

19-daagse single groepsreis Namibië, Botswana & Zimbabwe

Namibië, Botswana en Zimbabwe zijn landen van uitersten. In de waterrijke Okavango Delta gaan we in een mozaïek van graslanden, kanalen, bossen en lagunes op zoek naar de Big Five om vervolgens in de gortdroge, uitgestrekte omgeving van Nata te spe

Land : Namibië
Aanbieder : Fox
prijs vanaf : 3499.00
reisduur : 19 dagen
Lees Meer

Groepsreizen

Rondreis NAMIBIË - Internationale Kampeerreis - 21 dagen; Dwars door woestijn en zoutvlaktes

Namibië is een land met zeer uiteenlopende landschappen, van prachtige rood gekleurde zandduinen en extreem droge gebieden tot parken vol drinkwater voor de meest uiteenlopende dieren. Tussen deze vreemde maar schitterende natuur tref je dan ineens

Land : NAMIBIË
Aanbieder : Koningaap
prijs vanaf : 2645.00
reisduur : 21
Lees Meer

Rondreizen

19-daagse single groepsreis Namibië, Botswana & Zimbabwe

Namibië, Botswana en Zimbabwe zijn landen van uitersten. In de waterrijke Okavango Delta gaan we in een mozaïek van graslanden, kanalen, bossen en lagunes op zoek naar de Big Five om vervolgens in de gortdroge, uitgestrekte Makgadikgadi zoutpannen

Land : Namibië
Aanbieder : Fox
prijs vanaf : 3549.00
reisduur : 19 dagen
Lees Meer

Rondreizen

Namibië, Chobe & Victoria Falls

- Overnachtingen in sfeervollge lodges met ontbijt - Bezoek aan de Rode Duinen van Sossusvlei - Veel safaridagen in Etosha Nationaal Park - De Caprivistrook en Chobe Nationaal Park - Logeren bij de Victoria Watervallen

Land : Namibië
Aanbieder : NRV
prijs vanaf : 3248.00
reisduur : 20
Lees Meer

Groepsrondreis

Klassiek Namibië (15 dagen)

In een kleine groep van maximaal 12 personen beleeft u de hoogtepunten van Namibië. U reist per luxe 4x4 safaritruck eerst naar het Waterberg Plateau. Vervolgens gaat u op zoek in de uitgestrekte zoutvlaktes van Etosha op zoek naar het vele wild. Op

Land : Namibië
Aanbieder : Afrikaplus
prijs vanaf : 2864.00
Lees Meer

Autorondreis

Namibië in vogelvlucht (13 dagen)

De afwisselende natuur in Namibië is verbazingwekkend! De uitgestrekte Kalahari woestijn, de Namib woestijn met als hoogtepunt de Sossusvlei, Swakopmund met de lange zandstranden en natuurlijk de kleurrijke zoutpan Etosha; nergens zijn de landschapp

Land : Namibië
Aanbieder : Afrikaplus
prijs vanaf : 1792.00
Lees Meer

Groepsrondreis

van Etosha tot de Kaap (17 dagen)

Enkele reis van Windhoek naar Kaapstad in een groepsreis met maximaal 12 personen. U reist per luxe 4x4 safaritruck naar Etosha waar u volop kunt genieten van gamedrives. Via de beroemde "White Lady" rotsschilderingen en de spectaculair uitzichten ov

Land : Namibië
Aanbieder : Afrikaplus
prijs vanaf : 2937.00
Lees Meer

Familiereizen

Familiereis Namibië

Deze avontuurlijke familiereis neemt jullie mee door Namibië: een bijzonder land met gevarieerde landschappen en bizarre contrasten. De reis is perfect voor families die houden van natuur en wilde dieren spotten samen met leeftijdsgenoten. In het ad

Land : Namibië
Aanbieder : Sawadee
prijs vanaf : 3298.00
Lees Meer

Rondreizen

Hoogtepunten van Namibië Zomerspecial (juli)

- Comfortabel vliegen met KLM - Speciaal ingekocht voor vertrek 30 juli 2019 - 3 nachten nabij Etosha Nationaal Park - Mogelijkheid tot bezoek aan het schiereiland bij Lüderitz - Fish River Canyon en de rode duinen in de Sossusvlei - Overnacht

Land : Namibië
Aanbieder : NRV
prijs vanaf : 0.00
reisduur : 17
Lees Meer

Rondreizen

17-daagse privé rondreis met huurauto Buitengewoon Namibië

Namibië is een land met fascinerende landschappen en bijzondere natuurverschijnselen en heeft zijn naam te danken aan de Namib woestijn. Eén van de oudste en uniekste woestijnen ter wereld. Namibië is het meest dunbevolkte land van Afrika en heeft

Land : Namibië
Aanbieder : Fox
prijs vanaf : 2470.00
reisduur : 17 dagen
Lees Meer

Reisboeken en gidsen over Namibië

Reisgidsen

Reisgids Lannoo's Autoboek Namibië | Lannoo

Praktische reisgids voor een zorgeloze autovakantie Namibië is een fascinerende reisbestemming die sterk aan populariteit wint. Vanuit de hoofdstad Windhoek voert de reisroute u langs unieke landschappen waaronder de uitgestrekte Namibwoest

Land : Namibië
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 25.99
Lees Meer
close

Heeft de reistips jou geholpen? Deel hem dan met anderen!

close

Heeft de reistips jou geholpen? Deel hem dan met anderen!