partners reisbijbel

Partners

Reisbijbel.nl

Reisbijbel werkt sinds de oprichting samen met reisorganisaties, bestemmingen, makers van handige reisbenodigdheden en uitgevers van reisboeken. We doen dat in journalistieke vrijheid en kiezen alleen voor partners waar we zelf ook mee zouden willen reizen of spullen van zouden willen gebruiken. Kleinschalig waar het kan, liefst zo lokaal mogelijk. Maar soms juist ook met een reisorganisatie die wat groter is of een groepsreis aanbiedt, omdat sommige mensen dat liever doen.

Wat doen wij

We testen reizen uit, geven eerlijke reviews en benadrukken voor wie welk type reis, welke bestemming of welke reisaanbieder het beste past. Reisbijbel is een avontuurlijke reiswebsite, we proberen massatoerisme te vermijden en samen met bestemmingen juist de nieuwe plekjes over het voetlicht te brengen. We zijn géén reisblog, maar gaan met journalistieke blik op pad. Wat wij misschien juist wel of niet leuk vinden, past wellicht bij een ander wel, of niet. Dat wordt in onze reportages duidelijk.

Die informatie halen we op op allerlei manieren: te voet, op de ski of de fiets, in de camper, met de auto, trein, boot of waar het echt niet anders kan per vliegtuig. We hangen als partners dat vragen aan bomen, bergen en glijden van sneeuwheuvels, duiken, snorkelen of varen. Alles om voor onze lezers het échte verhaal te brengen.

Ook samenwerken met het team van Reisbijbel? Neem snel contact op met Fleur.

Samenwerkingspartners