Nieuw-Zeeland, aansprekend land vol ruige natuur

Slechts weinig landen zullen zo vaak op iemands bucketlist staan als Nieuw-Zeeland. Het is voor Nederlanders en Belgen een verre reis, en dus vaak een bestemming voor een reis voor enkele weken tot maanden. Nieuw-Zeeland bestaat uit twee grote eilanden (Noordereiland en Zuidereiland) en een aantal kleinere eilanden in de Grote Oceaan.

De Nederlandse ontdekkingsreiziger Abel Tasman ontdekte het als een van de eersten en wellicht is dat een van de redenen voor de aantrekkingskracht op veel reizigers, jong en ouder. Bijna zeventig procent van de bevolking is van Europese oorsprong; voornamelijk uit het Verenigd Koninkrijk, Nederland, Duitsland en Ierland.

Op het Noordereiland zijn metropool Auckland, het paradijselijke Bay of Islands, het vulkaanrijke Tongariro Nationaal Park en de dampende modderpoelen van Rotorua enkele van de highlights. Het dunner bevolkte Zuidereiland is vooral geliefd om de geweldige natuur, de bergen, heldere meren en vele schapen! Veel reizigers trekken rond met een camper of maken dagenlange hikes of raft-tochten door de natuur.

Je zal niet de eerste zijn die na terugkomst meteen weer een nieuwe reis plant!

Nieuw-Zeeland heeft voor een groot deel een zeeklimaat, met milde winters en vrij warme zomers.

Omdat Nieuw-Zeeland op het zuidelijk halfrond ligt zijn de seizoenen precies tegenovergesteld van Nederland. Als het bij ons winter is, is het in Nieuw Zeeland zomer. Zodra het in Nieuw Zeeland herfst wordt, begint bij ons de lente.

Het gemiddeld aantal zonuren per jaar is zo”n tweeduizend, met uitschieters tot 2.300-2.400. De winters zijn niet zo somber, dan is er nog steeds genoeg zon.

Neerslag

Door de flinke hoogteverschillen is er een groot verschil in de hoeveelheid neerslag per regio. De westkant van het Zuidereiland is aanzienlijk natter dan de oostzijde en het regent het er hele jaar door. Dat komt door de stuwregens, die voortkomen uit depressies die over de Tasmanzee aangevoerd worden. In de lokale zomermaanden (november-maart) valt er wel minder dan in de winter.

Nieuw-Zeeland is een veilig land om in te reizen. Er zijn wel enkele risico”s die te maken hebben met criminaliteit en natuurgeweld, en daarover geeft het ministerie van Buitenlandse Zaken advies. De meest actuele stand van zaken, onder andere over schade aan steden door natuurgeweld, lees je op hun site. Dat kan hier.

Campers en kamperen

Reis je met een camper of tent? Het is dan volgens de ambassade beter om gebruik te maken van campings en niet ‘wild’ te kamperen. Laat geen waardevolle bezittingen onbeheerd achter. In Rotorua op het noordereiland is een bende actief die in campers en auto”s van toeristen inbreekt, wees extra alert.

Tropische stormen en cyclonen

In Nieuw-Zeeland kunnen van november tot en met april tropische stormen en cyclonen voorkomen.

Er worden geen vaccinaties aangeraden voor Nieuw-Zeeland. Er heerst ook geen malaria.

Adres Nederlandse en Belgische vertegenwoordiging in Nieuw-Zeeland

Nederlandse Ambassade

Co-operative Bank Building
10th Floor Corner Featherston & Ballance Streets
Wellington 6011

Website: https://www.netherlandsworldwide.nl/countries/new-zealand
E-mail: [email protected]

Open: maandag-donderdag 08:30-17:00, vrijdag 08:30-14:00

Belgisch Ereconsulaat Wellington

Wakefield House (Level 7)

Tel. + (64) (4) 499 89 33

E-mail:[email protected]

De Ereconsuls van België hebben zelden de Belgische nationaliteit. Ze spreken niet altijd onze landstalen en hebben meestal eigen beroepsbezigheden. Ze oefenen het ambt van Ereconsul op vrijwillige basis uit en worden er niet voor betaald. Voor bepaalde vragen zullen zij u, indien nodig, doorverwijzen naar de ambassade of het beroepsconsulaat van België waaronder ze ressorteren.

html

De valuta in Nieuw-Zeeland heet de Nieuw-Zeelandse dollar (NZD). Er zijn bankbiljetten van vijf, tien, twintig, vijftig en honderd NZD en munten van vijf, tien, twintig en vijftig dollarcent en een en twee dollar.

Pinnen en creditcard

Geld opnemen met je pinpas kan in Nieuw-Zeeland zonder problemen. Pinautomaten vind je in alle grote steden. Ook in de meeste supermarkten kan je ermee terecht, ook je creditcard wordt hier geaccepteerd. Neem altijd contant geld mee als je naar meer afgelegen gebieden reist, daar zijn niet altijd geldautomaten.

Feestdagen Nieuw-Zeeland

De belangrijkste jaarlijks op een vaste dag of in een vaste maand terugkerende feestdagen van Nieuw-Zeeland zijn:

Nieuwjaar                                      1 en 2 januari

Houd er rekening mee dat op deze data banken, winkels en overheidsgebouwen gesloten kunnen zijn.

Tijdsverschil Nieuw-Zeeland

In Nieuw-Zeeland is het van oktober tot begin maart 12 uur

Taal in Nieuw-Zeeland

De officiële talen in Nieuw-Zeeland zijn het

Hoogtepunten in Nieuw-Zeeland

Reistips voor Nieuw-Zeeland

Inspiratie moet nog worden gevonden. Kom later terug!

Reisorganisaties Nieuw-Zeeland

Reizen naar Nieuw-Zeeland

Prijs: €0 - €10000
Dagen: 0 - 30

Rondreizen

24-daagse single groepsreis Natuurlijk Nieuw-Zeeland

Ontdek met FOX de indrukwekkende natuur van het schitterende Nieuw-Zeeland! Tijdens onze reis over het Noorder- en Zuidereiland zie je een afwisseling van subtropische regenwouden, imposante gletsjers, besneeuwde bergtoppen, wereldse steden en pracht

Land : Nieuw-Zeeland
Aanbieder : Fox
prijs vanaf : 3899.00
reisduur : 24 dagen
Lees Meer

Rondreis

Autorondreis Nieuw-Zeeland: Noordereiland in 3 weken

Noordereiland: Auckland > Coromandel, kustlijn > Rotorua > Ruatoria, zonsopkomst > Gisborne > Napier, Art Deco > Martinborough, wijnen > Wellington > Tongariro National Park > Matamata, Hobbiton > Bay of Islands, stranden > Matakana

Land : Nieuw-Zeeland
Aanbieder : Van Verre
prijs vanaf : 2550.00
reisduur : 22
Lees Meer

Verre reizen

Nieuw-Zeeland Highlights Deluxe

Deze schitterende fly drive neemt je mee naar het Noordereiland, Zuidereiland en Stewart Island in Nieuw-Zeeland, waarbij je de bekendste maar ook ongerepte delen van het land bezoekt. Je reist met een huurauto en je verblijft in deluxe hotels.

Land : Nieuw-Zeeland
Aanbieder : 333travel
prijs vanaf : 3655.00
reisduur : 26 nachten
Lees Meer

hotel

ibis Wellington

ibis Wellington ligt in het hart van de stad, een uitstekende uitvalsbasis om Wellington te verkennen.

Land : Nieuw-Zeeland
Aanbieder : Tenzing
prijs vanaf : 76.00
Lees Meer

Verre reizen

Startersreis Nieuw-Zeeland Deluxe

Heerlijk flexibel het prachtige Nieuw-Zeeland verkennen! Je vluchten, aankomsttransfer, eerste 2 nachten in een 4* hotel en de auto zijn voor je geboekt en verder heb je alle vrijheid om zelf in je eigen tempo het land te gaan verkennen.

Land : Nieuw-Zeeland
Aanbieder : 333travel
prijs vanaf : 1739.00
reisduur : 20 nachten
Lees Meer

Rondreis

Bouwsteen Nieuw-Zeeland: Bay of Islands & Northland

Noordereiland Auckland > Hokianga, enorme kauribomen en Maori-cultuur > Bay of Islands, witte zandstranden, prachtige baaien en dolfijnen > Tutukaka, indrukwekkende kustlijnen en onderwaterwereld

Land : Nieuw-Zeeland
Aanbieder : Van Verre
prijs vanaf : 640.00
reisduur : 5
Lees Meer

Rondreizen

Nieuw-Zeeland - Zuidereiland

Actieve rondreis met huurauto langs comfortabele B&B's, lodges en hotels

Land : Nieuw-Zeeland
Aanbieder : SNP
prijs vanaf : 1191.00
reisduur : 9 dagen
Lees Meer

cruise

Doubtful Sound Overnight Cruise (vanuit Manapouri)

De Doubtful Sound is minder bekend dan de Milford Sound, maar volgens ons nog indrukwekkender. De Doubtful Sound is drie keer zo lang als de Milford Sound en beschikt over vele zijarmen die bijdragen aan de ontzaglijke uitstraling van het Fiordland N

Land : Nieuw-Zeeland
Aanbieder : Tenzing
prijs vanaf : 0.00
reisduur : 2
Lees Meer

autoreis

Bay of Islands

In het noorden van het Noordereiland vindt u de Bay of Islands met verlaten strandjes, vele baaien en pittoreske dorpjes als Paihia. Vanaf het water heeft u een adembenemend uitzicht over de 144 subtropische eilandjes in de baai, een beeld wat nog la

Land : Nieuw-Zeeland
Aanbieder : Tenzing
prijs vanaf : 600.00
reisduur : 4
Lees Meer

autoreis

B&B New Zealand

Deze uitgebreide reis combineert het mooiste van beide eilanden. Een bijzondere reis langs verlaten stranden, Maori-cultuur, geothermische gebieden, vulkanen, prachtige berglandschappen, wijngaarden, architectuur, geschiedenis en wildleven. De reis i

Land : Nieuw-Zeeland
Aanbieder : Tenzing
prijs vanaf : 2200.00
reisduur : 23
Lees Meer

Rondreis

Bouwsteen Nieuw-Zeeland: Tongariro Trekking

Noordereiland Je verblijft in het Tongariro National Park, waar één van de mooiste dagtochten ter wereld je te wachten staat: de Tongariro Alpine Crossing.

Land : Nieuw-Zeeland
Aanbieder : Van Verre
prijs vanaf : 620.00
reisduur : 4
Lees Meer

Rondreizen

25-daagse groepsrondreis Natuurlijk Nieuw-Zeeland vanaf oktober 2021

Ontdek met FOX de indrukwekkende natuur van het schitterende Nieuw-Zeeland! Tijdens onze reis over het Noorder- en Zuidereiland zie je een afwisseling van subtropische regenwouden, imposante gletsjers, besneeuwde bergtoppen, wereldse steden en pracht

Land : Nieuw-Zeeland
Aanbieder : Fox
prijs vanaf : 4199.00
reisduur : 25 dagen
Lees Meer

hotel

Waves on the Esplanade

Stelt u eens voor... 's ochtends ontbijten in het zonnetje op uw eigen balkon, uitkijkend op de zee en bergen. Dat is bij Waves on the Esplanade geen droom, maar werkelijkheid!

Land : Nieuw-Zeeland
Aanbieder : Tenzing
prijs vanaf : 0.00
Lees Meer

Rondreizen

30-daagse privé rondreis met huurauto Relaxed Nieuw-Zeeland

Ontdek het schitterende Nieuw-Zeeland in een relaxed reistempo tijdens deze 30-daagse rondreis over het Noorder- en Zuidereiland. Op vrijwel alle plekken verblijft u twee nachten en u legt grote afstanden af per schitterende treinreis en binnenlandse

Land : Nieuw-Zeeland
Aanbieder : Fox
prijs vanaf : 4159.00
reisduur : 30 dagen
Lees Meer

Verre reizen

Discover Nieuw-Zeeland Deluxe

Maak een schitterende autorondreis van 3 weken door Nieuw-Zeeland, met o.a. Auckland, Rotorua, Taupo, Martinborough, Wellington, Abel Tasman, Franz Josef, Queenstown, Wanaka en Lake Tekapo. Verblijf in deluxe hotels.

Land : Nieuw-Zeeland
Aanbieder : 333travel
prijs vanaf : 3329.00
reisduur : 19 nachten
Lees Meer

Rondreis

Bouwsteen Nieuw-Zeeland: Best of Wine

Noordereiland Napier, Art Deco-stad en uitstekende wijnen in Hawke's Bay > Martinborough, fietsen door de wijngaarden

Land : Nieuw-Zeeland
Aanbieder : Van Verre
prijs vanaf : 890.00
reisduur : 6
Lees Meer

Verre reizen

Grand Tour Nieuw-Zeeland

Inclusief vluchten. Deze Grand Tour Nieuw-Zeeland Fly Drive laat je alle bijzondere hoogtepunten van het land zien en biedt je bovendien voldoende tijd om deze hoogtepunten te bezoeken. Met je huurauto reis je elke dag in je eigen tempo de mooiste ro

Land : Nieuw-Zeeland
Aanbieder : 333travel
prijs vanaf : 3398.00
reisduur : 28 nachten
Lees Meer

actief arrangement

Easy Hike

De naam Easy Hike is misschien een beetje misleidend want de wandelingen zijn echt nog wel uitdagend en soms zelfs pittig te noemen, maar de organisatie Easy Hike ontzorgt u op allerlei andere vlakken van de reis. U bent tenslotte met vakantie!

Land : Nieuw-Zeeland
Aanbieder : Tenzing
prijs vanaf : 750.00
reisduur : 0
Lees Meer

Rondreizen

25-daagse privé rondreis met huurauto Bed & Breakfast tour Nieuw-Zeeland

Tijdens deze rondreis door Nieuw-Zeeland verblijft u in bijzondere gastvrije bed & breakfast pensions en boutique hotels, die een persoonlijke sfeer uitstralen en daarmee bijdragen aan de unieke ervaring van deze rondreis. Een fantastische manier om

Land : Nieuw-Zeeland
Aanbieder : Fox
prijs vanaf : 3279.00
reisduur : 25 dagen
Lees Meer

autoreis

Southern Glacier & Fiji

Een combinatie van ijs met tropische temperaturen, het is mogelijk. Waarom niet uw reis op het Zuidereiland verlengen met een verblijf op het tropische Fiji, u bent er immers zo dichtbij! Een schril contrast, maar zo heerlijk! U start uw reis op het

Land : Nieuw-Zeeland
Aanbieder : Tenzing
prijs vanaf : 2100.00
reisduur : 13
Lees Meer

Rondreizen

24-daagse groepsrondreis Natuurlijk Nieuw-Zeeland

Ontdek met FOX de indrukwekkende natuur van het schitterende Nieuw-Zeeland! Tijdens onze reis over het Noorder- en Zuidereiland ziet u een afwisseling van subtropische regenwouden, imposante gletsjers, besneeuwde bergtoppen, wereldse steden en pracht

Land : Nieuw-Zeeland
Aanbieder : Fox
prijs vanaf : 4149.00
reisduur : 24 dagen
Lees Meer

autoreis

Spectacular New Zealand (Auckland-Wellington)

Een autoreis die u in 11 dagen het beste van het Noordereiland laat zien! Verbaas u over de prachtige vergezichten en het opmerkelijke natuurschoon. Nieuw-Zeeland is een land van blauwe luchten, helder water en een steeds wisselend, altijd indrukwekk

Land : Nieuw-Zeeland
Aanbieder : Tenzing
prijs vanaf : 700.00
reisduur : 11
Lees Meer

Rondreis

Bouwsteen Nieuw-Zeeland: Coastal Pacific Trein

Zuidereiland Een spectaculaire treinreis van Picton naar Christchurch waar de wijnen van het Marlborough wijngebied worden gecombineerd met de walvissen bij Kaikoura!

Land : Nieuw-Zeeland
Aanbieder : Van Verre
prijs vanaf : 540.00
reisduur : 4
Lees Meer

hotel

Chateau Marlborough

Het luxe Chateau Marlborough ligt in het hart van Nieuw-Zeelands bekendste wijnregio's. Het is de perfecte locatie om de stad Blenheim en omgeving te ontdekken.

Land : Nieuw-Zeeland
Aanbieder : Tenzing
prijs vanaf : 0.00
Lees Meer

internationale groepsreis

New Zealand Up Close

Bent u op zoek naar een reis in het gezelschap van andere mensen, maar wilt u niet in een al te grote groep reizen? Wilt u regelmatig zelf een keuze maken uit de activiteiten die u ter plaatse onderneemt en wilt u alle aspecten van Nieuw-Zeeland echt

Land : Nieuw-Zeeland
Aanbieder : Tenzing
prijs vanaf : 7400.00
reisduur : 21
Lees Meer

cruise

Milford Sound Overnight Cruise (vanuit Milford)

De Milford Sound is het bekendste fjord van Nieuw-Zeeland en eigenlijk een 'must' voor iedere bezoeker. De diverse watervallen langs de steile wanden van het fjord zijn ook bij regenachtig weer een spectaculair gezicht. Een overnachting aan boord van

Land : Nieuw-Zeeland
Aanbieder : Tenzing
prijs vanaf : 329.00
reisduur : 2
Lees Meer

actief arrangement

Hike, Bike & Kayak Marlborough Sounds

De Marlborough Sounds is met mooie zeestraten en groen begroeide bergen een lust voor het oog. In de fjorden heerst een serene stilte en ook de druiven gedijen goed in deze prettige omgeving, het is de ideale stek voor het proeven van de lekkerste wi

Land : Nieuw-Zeeland
Aanbieder : Tenzing
prijs vanaf : 495.00
reisduur : 3
Lees Meer

arrangement

Exploring East Cape

Van de gebaande paden af. U bezoekt tijdens dit arrangement Gisborne; een plek vol geschiedenis en met veel maori-cultuur. Bovendien verkent u de stad grotendeels per fiets. Een leuk en afwisselend arrangement om bijvoorbeeld toe te voegen aan één

Land : Nieuw-Zeeland
Aanbieder : Tenzing
prijs vanaf : 600.00
reisduur : 4
Lees Meer

Wandelen

Nieuw-Zeeland - Noorder- en Zuidereiland

wandelvakantie vanuit lodges en hotels

Land : Nieuw-Zeeland
Aanbieder : SNP
prijs vanaf : 5890.00
reisduur : 26 dagen
Lees Meer

Rondreis

Autorondreis Nieuw-Zeeland: Nature & Wildlife Nieuw-Zeeland

Zuidereiland: Akaroa, wildlife > Mount Cook > Dunedin, Otago Peninsula > Catlins > Doubtful Sound > Wanaka > Fox Glacier > Abel Tasman > Kaikoura, walvissen > Noordereiland: Kapiti Island > Tongariro NP, trekking > Rotorua > Coromandel > Bay of Isl

Land : Nieuw-Zeeland
Aanbieder : Van Verre
prijs vanaf : 3750.00
reisduur : 30
Lees Meer

cruise

Milford Sound Overnight Cruise (vanuit Queenstown)

De Milford Sound is het bekendste fjord van Nieuw-Zeeland en eigenlijk een 'must' voor iedere bezoeker. De diverse watervallen langs de steile wanden van het fjord zijn ook bij regenachtig weer een spectaculair gezicht. Een overnachting aan boord van

Land : Nieuw-Zeeland
Aanbieder : Tenzing
prijs vanaf : 0.00
reisduur : 2
Lees Meer

Verre reizen

Startersreis Nieuw-Zeeland

Geheel flexibel het prachtige Nieuw-Zeeland verkennen! Je vluchten, aankomsttransfer, eerste 2 nachten en de auto zijn voor je geboekt en verder heb je alle vrijheid om zelf in je eigen tempo het land te gaan verkennen.

Land : Nieuw-Zeeland
Aanbieder : 333travel
prijs vanaf : 1714.00
reisduur : 20 nachten
Lees Meer

Rondreizen

Rondreis Nieuw-Zeeland, 25 dagen

Deze 25-daagse reis is een zeer complete en afwisselende rondreis, waarbij je kennis maakt met alle overweldigende landschappen die Nieuw-Zeeland te bieden heeft. Dit natuurschoon wordt o.a. afgewisseld met een verblijf in de steden Auckland, Queenst

Land : Nieuw-Zeeland
Aanbieder : Djoser
prijs vanaf : 3895.00
reisduur : 25 dagen
Lees Meer

internationale groepsreis

Highlights of New Zealand

Tijdens deze reis ziet u alle hoogtepunten van Nieuw-Zeeland in een relatief kort tijdsbestek. Met medereizigers van over de hele wereld ziet u het prachtige Noordereiland met de mooie baaien van de Bay of Islands, maar ook geothermische activiteiten

Land : Nieuw-Zeeland
Aanbieder : Tenzing
prijs vanaf : 3600.00
reisduur : 17
Lees Meer

Rondreis

Bouwsteen Nieuw-Zeeland: Hike & Kajak Abel Tasman

Zuidereiland Je gaat 3 dagen op een begeleid avontuur in het paradijselijke Abel Tasman National Park. Wandeltochten op de bekende Coast Track worden afgewisseld met kajaktochten langs baaien en stranden.

Land : Nieuw-Zeeland
Aanbieder : Van Verre
prijs vanaf : 1140.00
reisduur : 3
Lees Meer

actief arrangement

Whanganui River Canoeing

Een actief arrangement waarbij u vanuit de kano de ongerepte omgeving van het Whanganui National Park ontdekt. U vaart voornamelijk stroomafwaarts en overnacht temidden van de natuur om zo de grootsheid van het Nieuw-Zeelandse landschap zelf te kunne

Land : Nieuw-Zeeland
Aanbieder : Tenzing
prijs vanaf : 850.00
reisduur : 3
Lees Meer

Rondreis

Autorondreis Nieuw-Zeeland: Nieuw-Zeeland in 5 weken

Noordereiland: Auckland > Bay of Islands > Coromandel > Rotorua > New Plymouth > Martinborough > Wellington > Zuidereiland: Kaikoura > Marlborough Sound > Abel Tasman > Franz Josef > Wanaka > Milford Sound > Catlins > Dunedin > Mount Cook > Christch

Land : Nieuw-Zeeland
Aanbieder : Van Verre
prijs vanaf : 4150.00
reisduur : 35
Lees Meer

cruise

Milford Sound Overnight Cruise (vanuit Te Anau)

De Milford Sound is het bekendste fjord van Nieuw-Zeeland en eigenlijk een 'must' voor iedere bezoeker. De diverse watervallen langs de steile wanden van het fjord zijn ook bij regenachtig weer een spectaculair gezicht. Een overnachting aan boord van

Land : Nieuw-Zeeland
Aanbieder : Tenzing
prijs vanaf : 383.00
reisduur : 2
Lees Meer

autoreis

Kids in New Zealand

Wie zo lang heeft stilgezeten in het vliegtuig wordt beloond met één van de mooiste landen ter wereld. Misschien komen jullie maar één keer in je leven in Nieuw-Zeeland, dus deze reis hebben we gegarandeerd onvergetelijk gemaakt. Van het noorden

Land : Nieuw-Zeeland
Aanbieder : Tenzing
prijs vanaf : 2250.00
reisduur : 29
Lees Meer

Rondreizen

32-daagse privé rondreis diverse vervoerstypes Australië & Nieuw-Zeeland

Een schitterende individuele rondreis naar Nieuw-Zeeland en Australië. Bezoek deze twee prachtige landen, die tot het continent Oceanië behoren, in één reis. U vliegt van Amsterdam naar Auckland, gelegen in Nieuw-Zeeland op het Noordereiland. De

Land : Nieuw-Zeeland
Aanbieder : Fox
prijs vanaf : 5495.00
reisduur : 32 dagen
Lees Meer

autoreis

Nature & Wildlife

Tijdens deze reis gaat u van hoogtepunt naar hoogtepunt en bezoekt u unieke gebieden die u niet zo snel terug zult vinden in andere reizen. Hierdoor ziet u de meest prachtige en indrukwekkendste plekken van het land. Een bezoek aan het vulkanische Wh

Land : Nieuw-Zeeland
Aanbieder : Tenzing
prijs vanaf : 4950.00
reisduur : 28
Lees Meer

autoreis

Boutique New Zealand

Een fantastische autoreis die bekende highlights combineert met minder bekende pareltjes. Tijdens de reis verblijft u in luxere, kleinschalige accommodaties, waar gastvrijheid en een schitterende ligging hoog in het vaandel staan. Vanuit Auckland rei

Land : Nieuw-Zeeland
Aanbieder : Tenzing
prijs vanaf : 5150.00
reisduur : 25
Lees Meer

internationale groepsreis

Highlights of New Zealand (vanuit Christchurch, t/m 30sept'19)

Tijdens deze groepsreis ziet u alle hoogtepunten van Nieuw-Zeeland in een relatief kort tijdsbestek. Met medereizigers van over de hele wereld ziet u het prachtige Noordereiland met de mooie baaien van de Bay of Islands, maar ook geothermische activi

Land : Nieuw-Zeeland
Aanbieder : Tenzing
prijs vanaf : 3550.00
reisduur : 17
Lees Meer

hotel

Rydges Latimer Christchurch

Met de Botanische Tuinen, Canterbury Museum en winkelstraat New Regent Street op loopafstand biedt dit hotel de ideale ligging voor een bezoek aan Christchurch.

Land : Nieuw-Zeeland
Aanbieder : Tenzing
prijs vanaf : 0.00
Lees Meer

internationale groepsreis

Best of New Zealand (t/m 30sept'19)

Deze luxe groepsreis laat u kennismaken met het beste dat Nieuw-Zeeland te bieden heeft. Weinig andere landen kennen zo'n grote verscheidenheid aan natuur op zo'n relatief korte afstand van elkaar. Vulkanen, glooiende weidegronden, prachtige stranden

Land : Nieuw-Zeeland
Aanbieder : Tenzing
prijs vanaf : 5000.00
reisduur : 18
Lees Meer

Rondreizen

25-daagse privé rondreis met huurauto Bed & Breakfast tour Nieuw-Zeeland

Tijdens deze rondreis door Nieuw-Zeeland verblijft u in bijzondere gastvrije bed & breakfast pensions, die een persoonlijke sfeer uitstralen en daarmee bijdragen aan de unieke ervaring van deze rondreis. Een fantastische manier om Nieuw-Zeeland te ve

Land : Nieuw-Zeeland
Aanbieder : Fox
prijs vanaf : 3386.00
reisduur : 25 dagen
Lees Meer

autoreis

New Zealand Active

Wandel door het ongetemde regenwoud bij Rotorua en door de 'Volcanic Valley' van Waimangu. Een aanzienlijke hoogte (1.886 meter) bereikt u tijdens de befaamde hike door het Tongariro National Park: de Tongariro Crossing. Fiets en bezoek tot wel zeven

Land : Nieuw-Zeeland
Aanbieder : Tenzing
prijs vanaf : 3150.00
reisduur : 24
Lees Meer

autoreis

Spectacular New Zealand (Picton - Christchurch)

Een autoreis die u in 12 dagen het beste van het Zuidereiland laat zien. Na uw reis op het Noordereiland stapt u aan boord van de Interislander ferry die u naar Picton brengt, startpunt van deze reis. Het Zuidereiland is veelzijdig, met blauwe luchte

Land : Nieuw-Zeeland
Aanbieder : Tenzing
prijs vanaf : 1050.00
reisduur : 12
Lees Meer

Verre reizen

Discover Nieuw-Zeeland

Maak een schitterende autorondreis van 3 weken door Nieuw-Zeeland, met o.a. Auckland, Rotorua, Taupo, Martinborough, Wellington, Abel Tasman, Franz Josef, Queenstown, Wanaka en Lake Tekapo.

Land : Nieuw-Zeeland
Aanbieder : 333travel
prijs vanaf : 2855.00
reisduur : 19 nachten
Lees Meer

individuele reis

Stewart Island Experience

Maak kennis met Stewart Island tijdens dit driedaagse arrangement. Stewart Island is het derde eiland van Nieuw-Zeeland en de meest ideale plek om de kiwi-vogels in hun natuurlijke omgeving te spotten. U kunt hier heerlijk genieten van rust, stilte e

Land : Nieuw-Zeeland
Aanbieder : Tenzing
prijs vanaf : 275.00
reisduur : 3
Lees Meer

autoreis

New Zealand No Hurries

Nieuw-Zeeland biedt zoveel overweldigende natuurpracht dat alle indrukken die u in dit schitterende land opdoet ook de tijd moeten krijgen om te worden verwerkt. Wat is er mooier dan dit te doen op die bijzondere plekken zelf? Daarom krijgt u tijdens

Land : Nieuw-Zeeland
Aanbieder : Tenzing
prijs vanaf : 2500.00
reisduur : 30
Lees Meer

autoreis

New Zealand Splendour

Deze rondreis Nieuw-Zeeland laat het beste zien van het Noorder- en Zuidereiland in combinatie met een scherpe prijs. De reis begint in Christchurch op het Zuidereiland. U ziet onder meer Abel Tasman en Mount Aspiring National Park waar u schitterend

Land : Nieuw-Zeeland
Aanbieder : Tenzing
prijs vanaf : 982.00
reisduur : 16
Lees Meer

Rondreis

Bouwsteen Nieuw-Zeeland: Tranzalpine Treinreis

Zuidereiland Doorkruis het Zuidereiland dwars door de Southern Alps met deze adembenemende treinreis van Christchurch naar Greymouth aan de westkust. Neem plaats achter een panoramaraam en geniet! Prijs op aanvraag

Land : Nieuw-Zeeland
Aanbieder : Van Verre
prijs vanaf : 0.00
reisduur : 3
Lees Meer

autoreis

Spectacular New Zealand (vanuit Auckland)

Een autoreis die u in drie weken het beste van zowel het Noorder- als het Zuidereiland laat zien! Nieuw-Zeeland is een land van blauwe luchten, helder water en een steeds wisselend, altijd indrukwekkend landschap. Bovendien kunt u tijdens deze reis,

Land : Nieuw-Zeeland
Aanbieder : Tenzing
prijs vanaf : 2100.00
reisduur : 22
Lees Meer

Rondreizen

32-daagse privé rondreis met huurauto Land van de Witte Wolk

Nieuw-Zeeland is een geweldig land met een indrukwekkende natuur, waarvan de wonderlijke geisers van Rotorua en de prachtige stranden van Bay of Islands op het Noordereiland, slechts enkele voorbeelden zijn.Per ferry maakt u de oversteek naar het Zui

Land : Nieuw-Zeeland
Aanbieder : Fox
prijs vanaf : 3981.00
reisduur : 32 dagen
Lees Meer

Rondreis

Bouwsteen Nieuw-Zeeland: Doubtful Sound Overnight Cruise

Zuidereiland Overnachten op een kleinschalige boot op de grote Doubtful Sound is een prachtige belevenis. De natuur en wildlife zijn in dit diepste fjord van Fiordland National Park adembenemend!

Land : Nieuw-Zeeland
Aanbieder : Van Verre
prijs vanaf : 490.00
reisduur : 2
Lees Meer

Verre reizen

Grand Tour Nieuw-Zeeland Deluxe

Deze Grand Tour Nieuw-Zeeland Deluxe Fly Drive laat je alle bijzondere hoogtepunten van het land zien en biedt je bovendien voldoende tijd om ze te bezoeken. Met je huurauto reis je elke dag in je eigen tempo de mooiste routes. Je verblijft in 4* hot

Land : Nieuw-Zeeland
Aanbieder : 333travel
prijs vanaf : 3876.00
reisduur : 28 nachten
Lees Meer

Rondreis

Bouwsteen Nieuw-Zeeland: Pinguïns op Otago Peninsula

Zuidereiland Ontdek de bijzondere vogelsoorten en zeedieren op het schilderachtige schiereiland Otago Peninsula, inclusief dagtour met cruise en bezoek aan het Royal Albatross Centre.

Land : Nieuw-Zeeland
Aanbieder : Van Verre
prijs vanaf : 380.00
reisduur : 3
Lees Meer

autoreis

B&B South Island

Een bijzondere reis over het Zuidereiland waarbij vele bezienswaardigheden aan bod komen. Geniet van de meest Engelse stad buiten Engeland: Christchurch. Bezoek nationale parken en al hun pracht, ervaar de Milford Sound en ga wijn proeven. Stap over

Land : Nieuw-Zeeland
Aanbieder : Tenzing
prijs vanaf : 1800.00
reisduur : 18
Lees Meer

wandelarrangement

Routeburn Track

De Routeburn Track is een indrukwekkende wandeltocht, opgenomen in de top 11 van de mooiste hikes ter wereld. U loopt langs met mos bedekte bossen, glinsterende, helderblauwe bergmeren, prachtige watervallen en uitkijkpunten vanwaar u adembenemende u

Land : Nieuw-Zeeland
Aanbieder : Tenzing
prijs vanaf : 293.00
reisduur : 4
Lees Meer