Onontdekt ministaatje met negen eilanden

Voor veel reizigers onontdekt en toch zeer aantrekkelijk als vakantiebestemming: de Kaapverdische Eilanden, ofwel Kaapverdië. Dit ministaatje van negen eilanden (en nog wat klein grut) ligt midden in de Atlantische Oceaan tussen West-Afrika en Zuid-Amerika.

De belangrijkste eilanden van de eilandengroep zijn Santiago en Sao Vicente. Op Santiago ligt de hoofdstad Praia, dat met zijn koloniale centrum een zekere deftigheid uitstraalt. Mindelo, de hoofdstad van Sao Vicente is veel rauwer. Hier kun je je zo terugwanen in een soort wilde westen van de 19e eeuw, met losgeslagen zeelieden, prostituees en drankmisbruik. Mensen die een pakketreis boeken komen vaak niet verder dan Sal. Daar ligt dicht bij het grootste vliegveld van het land een verzameling kleine resorts.

De eilandgroep is in feite een verzameling rotspunten die omhoogsteken uit de Atlantische Oceaan. Dat tekent meteen het probleem van de Kaapverdianen. Ze hebben wel zon, maar de landbouwgrond is schaars. Bovendien valt er maar op een beperkt aantal plaatsen regen. Uitzondering is Fogo, met zijn vulkanische top van 2829 meter. Daar wordt zelfs aan wijnbouw gedaan. Verder kent Kaapverdië nauwelijks ondiep water rond de eilanden, waardoor de plaatselijke visserij weinig oplevert. Bij gebrek aan natuurlijk drinkwater moet dat tegen hoge kosten uit het zeewater gemaakt worden.

Vanwege het tekort aan water, voedsel en inkomsten hebben veel Kaapverdianen hun heil in het buitenland gezocht, ook in Nederland. In de VS wonen zelfs ongeveer net zoveel Kaapverdianen als op de eilanden (allebei ongeveer een half miljoen). Door de financiële bijdragen houden deze “gastarbeiders” Kaapverdië op de been, samen met wat toeristen die hun Euro”s en Dollars spenderen.

Kaapverdië is in feite een stukje vooruitgeschoven Afrika. De mensen zijn arm, maar vrolijk. Het is er over het algemeen veilig, hoewel wordt gewaarschuwd voor de genoemde steden Praia en Mindelo. De armoede leidt er soms ook toe dat de bevolking de westerse toerist vooral bekijkt als goed gevulde wandelende portemonnee.

Islandhoppen per schip tussen de overige eilanden is nauwelijks mogelijk. Er varen vrachtschepen die passagiers meenemen. Maar omdat die pas vertrekken als ze vracht hebben moet ze wel heel avontuurlijk zijn aangelegd – en veel tijd in je agenda hebben!

klimaat Kaapverdië

Klimaat: Kaapverdië heeft een tropisch klimaat.

De aantrekkelijkheid van Kaapverdië zit hem vooral in het prachtige klimaat, met gemiddelde temperaturen tussen de 20 en 30 graden. In januari en februari is het er het koudst. Het kwik kan dan bij uitzondering zelfs even onder de 20 graden duiken. Verder is het op de meeste eilanden vooral bijzonder droog, behalve dan in het regenseizoen (augustus-september).

reisadvies Kaapverdië

Het ministerie van Buitenlandse Zaken waarschuwt met name voor het risico van criminaliteit. In de steden en toeristische gebieden (Mindelo, Praia) zijn regelmatig berovingen. Maar ook gewapende (soms gewelddadige) overvallen. De berovingen en overvallen gebeuren ook overdag. De stijgende criminaliteit komt door de verslechterde sociaaleconomische situatie.

Op Kaapverdië is niet overal sprake van goede medische voorzieningen. In Praia en Mindelo zijn grote ziekenhuizen. In het land zijn het verder vooral kleinere gezondheidscentra. Op sommige plekken zijn er geen medische hulpdiensten. (Goede) medicatie is niet altijd beschikbaar.

Er is ook sprake van natuurgeweld, zoals orkanen en de actieve vulkaan Pico do Fogo.

Controleer voor vertrek altijd het meest recente reisadvies op de site van het ministerie van Buitenlandse Zaken.

vaccinaties Kaapverdië

Vaccinaties die verplicht zijn

Vaccinatie tegen gele koorts is voor de Kaapverdische Eilanden alleen verplicht als je in de zeven dagen voordat je de Kaapverdische Eilanden binnenkomt in een gele koorts land bent geweest. Dit advies geldt ook als je een overstap hebt gemaakt en langer dan 12 uur in het betreffende gele koorts land bent geweest.

Ook een cholerastempel is verplicht voor Kaapverdië

Inentingen die worden aanbevolen

Ongeacht verblijfsduur worden de volgende vaccinaties voor de Kaapverdische Eilanden aangeraden:
– vaccinatie tegen DTP (difterie, tetanus en polio)
– vaccinatie tegen hepatitis A (besmettelijke geelzucht)

Als je geen mazelen of een vaccinatie tegen mazelen hebt gehad, wordt ook een BMR inenting aanbevolen voor de Kaapverdische Eilanden.

ambassades Kaapverdië

Er is geen Nederlandse ambassade op Kaapverdië. De dichtstbijzijnde ambassade is in Dakar, in Senegal. Het adres is is 37, Rue Jacques Bugnicourt, Dakar, Senegal. In noodgevallen is deze ambassade 24 uur per dag, zeven dagen in de week bereikbaar via telefoonnummer +221 33 829 21 21.

visumplicht Kaapverdië

Voor Kaapverdië heb je nodig:

  • Een paspoort dat de gehele duur van je verblijf in Kaapverdië geldig is
  • Een visum

Visum
Voor een bezoek aan Kaapverdië heb je een visum nodig.
Een visum is verkrijgbaar bij het Kaapverdische consulaat in Rotterdam of de Kaapverdische ambassade in Brussel en kost ongeveer 40 euro.
Het is verstandig om voor je vertrek informatie op te vragen over de douanebepalingen. Deze worden namelijk nogal eens gewijzigd.

Adressen Kaapverdische consulaat/ambassade in Nederland en België:
Nederland:
Consulaat Kaapverdië
Mathenesserlaan 326
3021 HX Rotterdam
Tel. nr. 010 – 477 89 77
België:
Ambassade Kaapverdië
Johannalaan 29
1050 Elsene
Tel nr. 02.643.62.70
Fax: 02.646.33.85
E-mail: [email protected]

valuta Kaapverdië

Het symbool voor de Kaapverdische Escudo is het dollarteken, $. Dit teken komt achter het bedrag in Escudo’s te staan. Wanneer iets dus 100 Kaapverdische Escudo kost, dan wordt dat weergegeven als 100$. Er zijn biljetten van 5.000, 2.000, 1.000, 500, 200 en 100 CVE. Qua munten bestaat de munteenheid op Kaapverdië uit munten van 100, 50, 20, 10, 5 of 1 CVE.

Naast de Kaapverdische Escudo wordt de Amerikaanse dollar vaak geaccepteerd. In noodgevallen kan je vaak ook met Euro’s betalen.

Creditcard

De belangrijkste en meeste bekende creditcards als MasterCard en VISA worden bij de grote resorts en hotels, geldautomaten en geldwisselkantoren geaccepteerd. Veel kleinere hotels, restaurants en winkels op de Kaapverdische Eilanden accepteren daarentegen geen creditcards.

Geld wisselen

Wanneer je euro’s wilt omwisselen naar de valuta van Kaapverdië dan kan je dit het beste direct bij aankomst op de luchthaven bij een geldwisselkantoor doen. Op alle vier de internationale luchthavens van Kaapverdië (Santiago, Sao Vicente, Sal en Boa Vista) kan je veilig en voor een goed tarief bij officiële geldwisselkantoren de Kaapverdische Escudo verkrijgen. Ook in de grotere steden zoals Santa Maria op het eiland Sal of Sal Rei op het eiland Boa Vista zijn er mogelijkheden om aan de valuta van Kaapverdië te komen. Hier kan je euro’s omwisselen naar de Kaapverdische Escudo bij banken en geldwisselkantoren.

Buiten de steden en luchthavens op Kaapverdië zijn de mogelijkheden om geld te wisselen zeer beperkt. Wissel nooit zomaar geld op staat.

Pinnen

In de grotere plaatsen en op plekken waar veel toeristen komen, zoals Sal en Boa Vista, zijn meerdere banken en pinautomaten aanwezig, ook in winkels en restaurants kan je steeds vaker pinnen.

Banken

De banken zijn meestal geopend van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 15:00. Houd er altijd rekening mee dat de tijden per dorp, stad en eiland verschillen.

feestdagen Kaapverdië

 

De nationale feestdagen van Kaapverdië

Nieuwjaar1 januari
National Heroes Day20 januari
Pasen, Pinksteren en Goede Vrijdagmaart/april
Dag van de Arbeid1 mei
Onafhankelijkheidsdag5 juli
Maria Hemelvaart15 augustus
National Day12 september
Allerheiligen1 november
Kertsmis25 december

Houd er rekening mee dat op deze data banken, winkels en overheidsgebouwen gesloten kunnen zijn.

tijdsverschil Kaapverdië

Tijdens onze zomertijd is het op de Kaapverdische Eilanden 3 uur vroeger. Tijdens onze wintertijd is het op de Kaapverdische Eilanden 2 uur vroeger.

taal Kaapverdië

Naast Portugees wordt er vooral Crioulo (Kaapverdisch Creools) gesproken, een mengtaal van Portugees en Afrikaanse talen. Het Creools, wat eigenlijk vaak wordt aangenomen als een dialect van het Portugees terwijl dat niet het geval is, is verschillend per eiland: op het eiland Sao Vicente en Sal leunt het Creools meer aan tegen het Portugees.

Hoogtepunten in Kaapverdië

Deze woestijn is ontstaan door de wind die vanuit het Afrikaanse vasteland het Saharazand meenam en het hier deponeerde. De woestijn strekt zich uit vanuit het noordwesten tot het midden van het eiland. Bijzondere eigenschap van het zand is dat het koel aanvoelt. Staande in het immer veranderende landschap is het genieten van de vele prachtige gezichten die het prijsgeeft.

Reistips voor Kaapverdië

Inspiratie moet nog worden gevonden. Kom later terug!

Inspiratie voor Kaapverdië

Verre Avonturen

Boa Vista is een van de tien eilanden van de Kaapverdische eilanden, een eilandengroep in de Atlantische Oceaan. Boa Vista ligt het dichtst bij het Afrikaanse vasteland, op ongeveer 450 km ten westen van Senegal. Het toerisme dringt mondjesmaat door

Lees Meer Door:

Reisorganisaties Kaapverdië

Reizen naar Kaapverdië

Prijs: €0 - €10000
Dagen: 0 - 30

Zonvakantie

Melia Dunas Beach Resort & Spa

Luxe met een no-worries sfeer: welkom bij Melia Dunas Beach Resort! De architecten hebben dit resort zo gezellig opgezet, dat je niet eens merkt dat alleen al de Spa 2000m2 groot is. Liefhebbers van een moderne, eigentijdse stijl voelen zich hier hel

Land : Kaapverdië
Aanbieder : TUI
prijs vanaf : 999.00
Lees Meer

Zonvakantie

Ca Nicola

Sal Rei op het Kaapverdische eiland Boa Vista is té leuk om te missen. En zoek je een appartement waar je dicht bij de actie zit maar ook vlak bij het strand? Dan is Ca Nicola de enige juiste logeerplek. De Italiaanse eigenaar doet er alles aan om h

Land : Kaapverdië
Aanbieder : TUI
prijs vanaf : 749.00
Lees Meer

Wandelen

Kaapverdië - Wandelreis

wandelvakantie vanuit hotels en guesthouses

Land : Kaapverdië
Aanbieder : SNP
prijs vanaf : 2420.00
reisduur : 13 dagen
Lees Meer

Zonvakantie

Sol Dunas Resort

Het Sol Dunas resort op Sal is groots, zowel in opzet als in service. Met vier zwembaden voelt iedere waterfan zich thuis. Het Sol Dunas team zorgt voor een ontspannen sfeer. Showcooking in het restaurant, gezelligheid aan de bar, films voor de tiene

Land : Kaapverdië
Aanbieder : TUI
prijs vanaf : 799.00
Lees Meer

Zonvakantie

MiraBela

Een nieuwe vakantiedag op Sal starten met een kopje koffie op het dakterras en uitzicht op Santa Maria's centrum en de zee? Dat is hoe je wakker wordt in hotel MiraBela. Het uitgebreide ontbijt wordt met veel liefde voor je bereid door de (Nederlands

Land : Kaapverdië
Aanbieder : TUI
prijs vanaf : 679.00
Lees Meer

Wandelen

Kaapverdië - Santiago & Fogo

wandelvakantie vanuit hotels en guesthouses

Land : Kaapverdië
Aanbieder : SNP
prijs vanaf : 1145.00
reisduur : 8 dagen
Lees Meer

Zonvakantie

RIU Palace Boavista

Ervaar het ultieme vakantiegevoel in dit luxe All Inclusive hotel op het zonnige eiland Boa Vista. RIU Palace Boavista, pal aan het brede strand van Praia de Salinas, opende haar deuren in november 2018. Languit zonnebaden of in de schaduw van de pal

Land : Kaapverdië
Aanbieder : TUI
prijs vanaf : 949.00
Lees Meer

Zonvakantie

RIU Touareg

RIU Touareg lijkt als een fata morgana te ontstaan als je over de toegangsweg in het ongerepte zuiden van Boa Vista rijdt. Wie kiest voor dit sprookjesachtige hotel, kiest voor genieten op hoog niveau. All Inclusive in Hotel RIU Touareg betekent onts

Land : Kaapverdië
Aanbieder : TUI
prijs vanaf : 1167.00
Lees Meer

Zonvakantie

ROBINSON Club Cabo Verde

8-daagse Zonvakantie naar ROBINSON Club Cabo Verde in Sal

Land : Kaapverdië
Aanbieder : TUI
prijs vanaf : 1263.00
reisduur : 8 dagen
Lees Meer

Zonvakantie

RIU Funana

Een begrip in Kaapverdië. Dat is hotel RIU Funana, het eerste RIU Hotel op het eiland Sal. Begin de dag in dit All Inclusive hotel met een vers ontbijt in het uitgebreide buffetrestaurant, om daarna in één van de twee zwembaden te plonsen. De kind

Land : Kaapverdië
Aanbieder : TUI
prijs vanaf : 873.00
Lees Meer

Wandelen

Kaapverdië - Kaapverdië * Santo Antão

wandelvakantie vanuit pensions

Land : Kaapverdië
Aanbieder : SNP
prijs vanaf : 700.00
reisduur : 8 dagen
Lees Meer

Wandelen

Kaapverdië - Wandelreis

wandelvakantie vanuit hotels en guesthouses

Land : Kaapverdië
Aanbieder : SNP
prijs vanaf : 2295.00
reisduur : 13 dagen
Lees Meer

Zonvakantie

Nha Terra

Hotel Nha Terra op Sal scoort punten als het om de ligging gaat. Met een paar stappen, flipfloppen je slippers al door het witte zand van Santa Maria Beach. Heerlijk turen over de azuurblauwe zee. En terwijl de vissersboten bij de pier aanleggen, wan

Land : Kaapverdië
Aanbieder : TUI
prijs vanaf : 699.00
Lees Meer

Zonvakantie

Porto Antigo

Met de ruisende zee op de achtergrond en een pineapple juice voor je neus, kan deze dag op het relaxte eiland Sal niet meer stuk. Porto Antigo en haar appartementen liggen verspreid tussen de palmbomen en bloemenstruiken. Ieder appartement is anders

Land : Kaapverdië
Aanbieder : TUI
prijs vanaf : 749.00
Lees Meer

Verre reizen

8-daagse rondreis De valleien van Antão

Je begint in de muzikale bluesstad Mindelo op São Vicente. Dan maak je je op voor een intense ontdekkingstocht over Santo Antão: de groene parel van Kaapverdië. Als een ontdekkingsreiziger terug in de tijd. Door groene valleien, over bergen en lan

Land : Kaapverdië
Aanbieder : TUI
prijs vanaf : 1121.00
Lees Meer

Zonvakantie

Da Luz

Da Luz is vorig jaar volledig gerenoveerd. De vaste klant zal dit kleinschalige hotel bijna niet herkennen. Da Luz heeft nu een frisse, moderne uitstraling. En slapen doe je in comfortabele kamers met nieuwe bedden. Alle basisfaciliteiten zijn aanwez

Land : Kaapverdië
Aanbieder : TUI
prijs vanaf : 599.00
Lees Meer

Verre reizen

8-daagse rondreis Veelzijdig Kaapverdië

8-daagse rondreis Veelzijdig Kaapverdië

Land : Kaapverdië
Aanbieder : TUI
prijs vanaf : 878.00
reisduur : 8 dagen
Lees Meer

Vliegtickets

Boa Vista

Retourticket naar Boa Vista

Land : Kaapverdië
Aanbieder : TUI
prijs vanaf : 503.00
Lees Meer

Zonvakantie

RIU Karamboa

8-daagse Zonvakantie naar RIU Karamboa in Boa Vista

Land : Kaapverdië
Aanbieder : TUI
prijs vanaf : 899.00
reisduur : 8 dagen
Lees Meer

Zonvakantie

Don Paco

Gemoedelijk stadshotel vlak bij het historische centrum van Mindelo. Slapen doe je in ruime kamers met comfortabele bedden. En de nieuwe dag start je met een uitgebreid ontbijtbuffet. De ligging aan de haven is ideaal voor watersporters en vissers. E

Land : Kaapverdië
Aanbieder : TUI
prijs vanaf : 771.00
Lees Meer

Cruise

Kerst & Nieuwjaarscruise

22-daagse Kerst & Nieuwjaarscruise

Land : Kaapverdië
Aanbieder : Kras
prijs vanaf : 2042.00
reisduur : 22 dagen
Lees Meer

Wandelen

Kaapverdië - Wandelreis

wandelvakantie vanuit hotels en guesthouses

Land : Kaapverdië
Aanbieder : SNP
prijs vanaf : 2660.00
reisduur : 13 dagen
Lees Meer

Rondreizen

Rondreis Kaapverdische Eilanden

Tijdens deze avontuurlijke reis over de Kaapverdische eilanden leggen we een afwisselende route af. Mooie wandelingen, bijzondere accommodaties en een heerlijk ontspannen afsluiting aan het strand. We hebben gekozen voor de eilanden Santiago, Fogo, S

Land : Kaapverdie
Aanbieder : Sawadee
prijs vanaf : 1798.00
Lees Meer

Zonvakantie

Oasis Porto Grande

8-daagse Zonvakantie naar Oasis Porto Grande in Sao Vicente

Land : Kaapverdië
Aanbieder : TUI
prijs vanaf : 849.00
reisduur : 8 dagen
Lees Meer

Zonvakantie

Angulo House

Overnachten in een kleinschalig, sfeervol hotel op een toplocatie? Dat doe je bij Angulo House op het Kaapverdische eiland Sal. De trotse eigenaar van dit nieuwe hotel in hartje Santa Maria is dé surfkampioen Josh Angulo. Geen surfliefhebber? Ook da

Land : Kaapverdië
Aanbieder : TUI
prijs vanaf : 699.00
Lees Meer

Verre reizen

15-daagse rondreis Veelzijdig Kaapverdië

De Kaapverdische eilandengroep kent vele gezichten. Tijdens deze reis combineer je drie totaal verschillende eilanden: São Vicente, Santo Antão & Sal. São Vicente is een klein eiland met de stad Mindelo als kloppend hart. Het is een gemoedelijke s

Land : Kaapverdië
Aanbieder : TUI
prijs vanaf : 1347.00
reisduur : 15
Lees Meer

Vliegtickets

Sal

Retourticket naar Sal

Land : Kaapverdië
Aanbieder : TUI
prijs vanaf : 431.00
Lees Meer

Verre reizen

8-daagse cruise Canarische Eilanden met Kaapverdië

De Canarische Eilanden combineren met Madeira, de Azoren of Kaapverdië en dat samen tijdens één vakantie ontdekken? Dat is mogelijk tijdens één van deze geweldige cruises met de Mein Schiff 3. De cruise begint al goed op het eiland Tenerife, je

Land : Kaapverdië
Aanbieder : TUI
prijs vanaf : 719.00
Lees Meer

Rondreis

Rondreis Kaapverdische Eilanden

Tijdens deze avontuurlijke reis over de Kaapverdische eilanden leggen we een afwisselende route af. Mooie wandelingen, bijzondere accommodaties en een heerlijk ontspannen afsluiting aan het strand. We hebben gekozen voor de eilanden Santiago, Fogo, S

Land : Kaapverdie
Aanbieder : Baobab
prijs vanaf : 1798.00
Lees Meer

Vliegtickets

Boa Vista

Boek je vlucht met TUI naar Boa Vista

Land : Kaapverdië
Aanbieder : TUI
prijs vanaf : 0.00
Lees Meer

Zonvakantie

Central Sal

Welkom in hotel Central Sal. Een kleinschalig betaalbaar hotel op het zonnige eiland Sal, met een perfecte ligging in hartje Santa Maria. De kamers zijn eenvoudig en iets gedateerd. Maar de ligging maakt alles goed. Vanuit je kamer loop je zo naar he

Land : Kaapverdië
Aanbieder : TUI
prijs vanaf : 699.00
Lees Meer

Zonvakantie

TUI BLUE Cabo Verde

Liefhebbers van luxe en ontspanning vinden hun plek in TUI BLUE Cabo Verde. Om je heen alleen volwassenen in dit kidsvrije resort op het eiland Sal. Dat betekent in alle rust genieten. Geen over-the-top animatieprogramma, wél mooie zwembaden en een

Land : Kaapverdië
Aanbieder : TUI
prijs vanaf : 1087.00
Lees Meer

Zonvakantie

RIU Cabo Verde

Levensgenieters zijn direct in de vakantiestemming als ze de lobby van het RIU Cabo Verde binnenstappen. In dit kidsvrije hotel op het eiland Sal weten ze wat een zorgeloze strandvakantie inhoudt. Service met een grote glimlach, heerlijke matrassen o

Land : Kaapverdië
Aanbieder : TUI
prijs vanaf : 868.00
Lees Meer

Zonvakantie

Dunas de Sal

8-daagse Zonvakantie naar Dunas de Sal in Sal

Land : Kaapverdië
Aanbieder : TUI
prijs vanaf : 699.00
reisduur : 8 dagen
Lees Meer

Vliegtickets

Sao Vicente

Retourticket naar Sao Vicente

Land : Kaapverdië
Aanbieder : TUI
prijs vanaf : 399.00
Lees Meer

Cruise

Premium All Inclusive cruise Kaapverdische eilanden

8-daagse Premium All Inclusive cruise Kaapverdische eilanden

Land : Kaapverdië
Aanbieder : Kras
prijs vanaf : 1075.00
reisduur : 8 dagen
Lees Meer

Zonvakantie

Blue Marlin

Op korte afstand van het centrum van Mindelo vind je hotel Blue Marlin. 's Ochtends je dag starten met een versgebakken eitje? Dat kan! Een klein maar fijn zwembad om de nodige baantjes te zwemmen en heerlijke loungebedjes om even bij te komen. Én b

Land : Kaapverdië
Aanbieder : TUI
prijs vanaf : 805.00
Lees Meer

Zonvakantie

RIU Palace Santa Maria

RIU's allernieuwste trots staat op Sal. Wie nu een zonvakantie in RIU Palace Santa Maria boekt, nipt straks als een van de eerste gasten aan een Kaapverdisch Strela biertje in de poolbar. Om je heen een en al luxe. Niet voor niets pronken er 5 sterre

Land : Kaapverdië
Aanbieder : TUI
prijs vanaf : 1199.00
Lees Meer

Zonvakantie

Royal Horizon Boavista

's Ochtends een eitje tikken met uitzicht op een van de mooiste stranden van Boa Vista? Neem plaats op de veranda van hotel Royal Horizon Boavista. Je waant je in een Kaapverdiaans dorp met kronkelende straatjes. Hier logeer je in ruime kamers die na

Land : Kaapverdië
Aanbieder : TUI
prijs vanaf : 849.00
Lees Meer

Wandelen

Kaapverdië - Wandelreis

wandelvakantie vanuit hotels en guesthouses

Land : Kaapverdië
Aanbieder : SNP
prijs vanaf : 2420.00
reisduur : 13 dagen
Lees Meer

Zonvakantie

Vila Verde Resort

8-daagse Zonvakantie naar Vila Verde Resort in Sal

Land : Kaapverdië
Aanbieder : TUI
prijs vanaf : 662.00
reisduur : 8 dagen
Lees Meer

Zonvakantie

Melia Tortuga Beach Resort & Spa

In het Melia Tortuga Beach Resort op Sal beleef je het ultieme vakantie gevoel. Ruime suites en villa's met zwembad kenmerken dit groen opgezette All Inclusive hotel. Ontspannen doe je hier aan het zwembad, het brede zandstrand en voor wie wil in de

Land : Kaapverdië
Aanbieder : TUI
prijs vanaf : 1054.00
Lees Meer

Cruise

Cruise vanuit Rotterdam naar Zuid Amerika & Amazone

85-daagse Cruise vanuit Rotterdam naar Zuid Amerika & Amazone

Land : Kaapverdië
Aanbieder : Kras
prijs vanaf : 7489.00
reisduur : 85 dagen
Lees Meer

Wandelen

Kaapverdië - Wandelreis

wandelvakantie vanuit hotels en guesthouses

Land : Kaapverdië
Aanbieder : SNP
prijs vanaf : 2420.00
reisduur : 13 dagen
Lees Meer

reizen/All inclusive

Melia Llana (hotel)

Vakantie Sal met verblijf in een 5-sterren hotel o.b.v. All Inclusive

Land : Kaapverdië
Aanbieder : Kras
prijs vanaf : 1228.00
reisduur : 8
Lees Meer
close

Wie wil jij inspireren met dit reisverhaal? Deel het snel!

close

Wie wil jij inspireren met dit reisverhaal? Deel het snel!