Mexico, land van de Mayas

Mexico is een exotisch land met een rijk en fascinerend verleden. Omdat het land aan vele landen in de regio grenst, wordt het ook wel de poort van Midden-Amerika genoemd.

Mexico beslaat een enorm gebied en daardoor vind je er ook een zeer gevarieerd landschap. Veel mensen bezoeken Mexico echter alleen voor een strandvakantie aan de hagelwitte zandstranden van de Caribische kust, maar dat is een gemiste kans!

Zo vind je er prachtige koloniale steden als Mérida, San Cristóbal Querétaro, San Miguel de Allende en Guanajuato, uiteenlopende landschappen en ecosystemen, zoals koele berggebieden met actieve vulkanen en tropische hete kustgebieden met koraalriffen en natuurlijk de eeuwenoude cultuurschatten van de Maya’s, zoals de tempels, piramides en archeologische opgravingen van Chichén Itza, Uxmal en Palenque. Voeg daar de heerlijke keuken en een zeer gastvrije bevolking aan toe en het moge duidelijk zijn dat Mexico een zeer complete, afwisselende, vakantie- of reisbestemming is.

klimaat Mexico

Klimaattype: Tropisch klimaat (Aw en Af) in de tierra caliente en een subtropisch klimaat en een gematigd (Cw) in de tierra templada en de tierra fria.
Gem. temp: 26°C
Regenseizoen: juni tot oktober
Beste reistijd: oktober tot mei

Doordat Mexico zo groot is, kent het diverse klimaten. Niet alleen de grootte, maar ook de verschillende hoogtes en de invloed van de omliggende oceanen zorgen voor verschillende klimaten. Over het algemeen zijn er in Mexico drie klimaatzones te onderscheiden: een hete, een gematigde en een koude zone.

Tierra caliente (warme zone)

De warme zone vind je in de kustgebieden, de laaggelegen (onder de 750 meter) streken van het binnenland met de moerassen en in de tropische wouden. Gemiddeld komen de temperaturen in deze gebieden nauwelijks onder de 25 graden. In de warmste periode (mei, juni, juli) kunnen de temperaturen oplopen tot boven de 40 graden.

Tierra templada (gematigde zone)

De gematigde zone omvat het gebied tussen 750 en 1800 meter boven zeeniveau. Het is een subtropische zone met gemiddelde temperaturen tussen 17 en 23 graden en kille avonden waarin de temperatuur onder de 15 graden kan zakken.

Tierra fria (koude zone)

De koude zone bestaat uit het gedeelte van Mexico boven de 1800 meter. Het betreft Mexico-stad en andere regio”s in het centrale gedeelte van het land. Deze zone heeft een gematigd tot subtropisch klimaat mild, met gemiddelde temperaturen van overdag 22 en ’s nachts 10 graden.

Neerslag

Mexico als geheel kan als aride of semi-aride gekenschetst worden doordat 80% van het land minder dan 800 mm neerslag krijgt. De meest droge streek van het land is de woestijn van Altar waar het soms jaren niet regent. Over het algemeen kent Mexico twee seizoenen: het natte en het droge seizoen. Bijna overal in Mexico is de zomer, tussen juni en oktober, het natte seizoen, met als natste maanden de maanden juli tot september, met gemiddeld achttien regendagen per maand. Gedurende deze regendagen valt de neerslag meestal in de namiddag in de vorm van korte hevige buien. De droogste maanden zijn de maanden november tot maart, met een gemiddelde van twee regendagen per maand. De rest van het jaar valt er weinig regen. Uitzondering hierop zijn twee gebieden waar het hele jaar door regen valt: de kust van Chiapas en de hellingen van Tampico en Tabasco.

Orkanen

In het orkaanseizoen, dat van juni tot en met november duurt, kunnen op het schiereiland Yucatan orkanen voorkomen. De kustplaatsen Cancun en Playa del Carmen krijgen in deze periode regelmatig een bezoek van een orkaan die verwoestend kan zijn. Ook in de westelijke kustgebieden, langs de Noordoostelijke Grote Oceaan, komen orkanen voor. De meeste orkanen halen het land niet en zijn afgezwakt tot een tropische depressie voordat ze de kust van Mexico bereiken. In een enkel geval kunnen plaatsen als Puerto Vallarta en Acapulco getroffen worden door een orkaan of tropische storm.

Beste reistijd

Over het algemeen is de beste reistijd voor Mexico de periode van oktober tot mei in het droge seizoen. Ook tijdens het regenseizoen kun je Mexico prima bezoeken, de neerslag valt in deze periode namelijk veelal in de vorm van korte hevige buien en de rest van de dag is het dan droog. Wel is het in deze periode vaak erg warm en vochtig.

reisadvies Mexico

Delen van Mexico zijn veilig, in andere delen zijn zeker risico’s. Onder meer conflicten om drugs, en andere criminaliteit om geld afhandig te maken, zoals ontvoeringen en berovingen.

Daarnaast is de vulkaan Popocatépetl nog steeds actief en komen er tropische stormen en orkanen voor in Mexico.

Controleer de precieze situatie in Mexico voor vertrek altijd op de site van het ministerie van Buitenlandse Zaken. Dat kan hier.

vaccinaties Mexico

Er zijn geen verplichte vaccinaties, tenzij je zeven dagen voor je komst in een gele koorts-land bent geweest. Dan moet je daar tegen zijn ingeënt.

Aanbevolen vaccinaties:

– DTP
– Hepatitis A

Malaria

In Mexico komt malaria voor in het grensgebied met Guatemala en Belize. Thuisvaccinatie raadt aan om malariapillen te gebruiken. Ook anti-muggenmaatregelen zijn belangrijk in deze gebieden.

Ook op het platteland in het zuidoosten aan de Golf van Mexico en in de provincie Oaxaca komt malaria voor. In dit gebied kun je volstaan met alleen anti-muggenmaatregelen. De rest van Mexico, inclusief de provincie Yucatan en Cancún, is malariavrij.

ambassades Mexico

Nederlandse Ambassade

Avenida Vasco de Quiroga 3000, 7de verdieping Edificio Calakmul
Colonia Santa Fe
01210 Mexico Stad

Postadres:
Apartado Postal 10-656
11000 México D.F.

Tel nr. (+52) 55 5258-9921
Fax: (+52) 55 5258-8138
E-mail: [email protected]
Website: www.paisesbajos.com

Belgische Ambassade

Avenida Alfredo Musset, 41
Colonia Polanco
11550 Mexico D.F

Tel nr. + (52) (55) 52.80.07.58
Fax + (52) (55) 52.80.02.08
E-Mail: [email protected]
Website: www.diplomatie.be/mexiconl/

visumplicht Mexico

Voor Mexico heb je nodig:

  • Een paspoort dat na het vertrek uit Mexico nog 6 maanden geldig is

Visum

Nederlanders en Belgen hebben, voor een toeristisch verblijf van minder dan 180 dagen in Mexico, geen visum nodig. Wel moet je paspoort nog ten minste zes maanden geldig zijn. Bij aankomst in Mexico kunnen de Mexicaanse autoriteiten je verzoeken te bewijzen over voldoende financiële middelen te beschikken om je verblijf in Mexico te bekostigen.

Naar Mexico via Amerika

Veel reizigers naar Mexico vliegen via Amerika. Houd er rekening mee dat voor een overstap in Amerika een ESTA nodig is. Zonder geldig ESTA wordt je namelijk niet toegelaten bij het inchecken op vluchten naar Amerika, ook al verlaat je daar tussentijds de luchthaven niet en vlieg je direct door naar Mexico.

 

LET OP! De visumvereisten kunnen regelmatig wijzigen, dus check ruim voor je vertrek de meest recente visumvereisten bij de ambasse van Mexico.

Adressen ambassade van Mexico in Nederland en België:

Nederland:

Nassauplein 28
2585 EC Den Haag

Tel: 070-3602900Fax: 070-3560543

E-mail: [email protected]
Website: www.embamex-nl.com

België:

F.D. Rooseveltlaan 94
1050 Elsene

Tel: 00-332/6290777
Fax: 00-332/6468768

E-mail: [email protected]
Website: www.embamex.eu

valuta Mexico

Valuta

De munteenheid in Mexico is de Mexicaanse peso (MXN). De Mexicaanse peso is onderverdeeld in 100 centavos en wordt uitgegeven in munten van 10, 20 en 50 centavos en 1, 2, 5, 10, 20 en 50 peso en biljetten van 20, 50, 100, 200, 500 en 1000 peso.

Bekijk hier de huidige koers van de Mexicaanse peso.

In Mexico kun je Euro”s omwisselen in peso op de internationale luchthavens en bij banken en in “casas de cambio”. De wisseltarieven tussen banken en casa se cambio schelen niet veel. In sommige hotels word er ook gewisseld, maar tegen een slechtere koers.

Nieuwsgierig naar hoe de biljetten van de Mexicaanse peso eruit zien? Bekijk dan hier de biljetten van de peso.

Pinnen

Pinnen met je pinpas met Maestro- of Cirrus-logo is in Mexico op zeer veel plaatsen mogelijk.

Creditcard

Creditcards worden in Mexico algemeen geaccepteerd.

Openingstijden banken

Over het algemeen zijn de banken in Mexico geopend van maandag tot en met vrijdag van 09:00 uur tot 16:00 uur tot 16:00 uur. Sommige banken zijn langer geopend en ook op zaterdag is een aantal banken geopend.

Prijsniveau

Het prijsniveau ligt in Mexico lager dan dat in Nederland en België.

Fooien

Het geven van fooi in hotels en restaurants is in Mexico – en dan met name in de wat toeristischere gebieden – gebruikelijk. De mensen in de toeristenindustrie en in de duurdere hotels verwachten een tip. Taxichauffeurs verwachten meestal geen tip.

feestdagen Mexico

De belangrijkste jaarlijks op een vaste dag of in een vaste maand terugkerende feestdagen van Mexico zijn:

Nieuwjaar1 januari
Benito Juarez-dag16 maart
Dag van de Arbeid1 mei
Dag van de onafhankelijkheid16 september
Dag van de revolutie16 november
Kerst25 december

Houd er rekening mee dat op deze data banken, winkels en overheidsgebouwen gesloten kunnen zijn.

 

Naast deze nationale feestdagen kent Mexico nog een aantal feestdagen die elk jaar op een andere dag of in een andere maand vallen.

tijdsverschil Mexico

In het grootste deel van Mexico is het het hele jaar door 7 uur vroeger dan in Nederland en België.

Uitzonderingen zijn de noordelijke staten Baja California Sur, Sonora, Sinaloa en Nayarit, die aansluiten op de Noord- amerikaanse mountain-tijd, waar het tijdsverschil met Nederland en België het hele jaar 8 uur bedraagt. In Baja California Norte is het tijdsverschil zelfs nog een uur groter.

Check hier de actuele tijd in Mexico.

Informatie over de prijzen voor vliegtickets kan je hier vinden. Liever een groepsreis? Vraag bijvoorbeeld informatie op bij Sawadee, Tenzing Travel of Fox Reizen.

taal Mexico

Officiële taal van Mexico

De officiële taal van Mexico is het Spaans.

Overige talen

Hoewel het Spaans de officiële taal van Mexico is zijn er meer dan een miljoen mensen in Mexico die deze taal niet of slechts zeer beperkt spreken. Deze mensen, die veelal op het platteland wonen, spreken slechts hun inheemse taal, zoals het Otomi, Maya, Náhuatl, Zapoteeks, of het Mixteeks.

In de toeristische gebieden en dan met name Yucatan kan je je met Engels goed redden.

Desondanks kan het wel erg handig zijn om een woordenboekje Spaans mee te nemen.

Meer informatie

Kijk op de website van Etnoloque voor meer informatie over de diverse talen en dialecten die in Mexico worden gesproken.

Hoogtepunten in Mexico

Hierve el Agua mineraalbronnen

Het water filtert calciumcarbonaat en magnesium. Hierdoor ontstaan er bellen in het water, en op de plek waar de bronnen van een klif afvallen hebben de minerale afzettingen een versteende waterval gevormd.

Zilveren juwelen Taxco

In deze streek werden fortuinen verdiend van de zilvermijnen en een deel van het verdiende fortuinen werden weer teruggeven aan de gemeenschap met de bouw van de Kerk van Santa Prisca en San Sebastián, een juweel van de Churriguereske architectuur.

Het opmerkelijke centrale plein en veel van de graven zijn toegankelijk voor het publiek.

In dit gebied is de beroemde `Mexicaanse Hoed Dans’ die lokaal de Jarabe Tapatio wordt genoemd, ontstaan.

Een van de bezienswaardigheden van de oude stad is de piramide van de zon, de vierde grootste piramide in de wereld.

Deze verre neven van de olifant houden van warme ondiepe wateren – een voorkeur die helaas velen van hen het leven kost. Jaarlijks worden namelijk regelmatig zeekoeien gedood door aanvaringen met de propellors van boten.

Dit gigantische centrale plein in de hoofdstad wordt geflankeerd door de Catedral Metropolitana – één van de grootste kerken van de wereld en de eerste kerk die in `de nieuwe wereld’ werd gebouwd.

Dit gigantische centrale plein in de hoofdstad wordt geflankeerd door de Catedral Metropolitana – één van de grootste kerken van de wereld en de eerste kerk die in `de nieuwe wereld’ werd gebouwd.

De koepels van de kerk en de muren van de huizen in het stadje zijn bedekt met talavera, kleurrijke verglaasde tegels die ook vandaag de dag nog door locale kunstenaars worden geproduceerd.

Zonsopgang over de Maya ruïnes

Onderzoek de ruïnes in alle rust om vervolgens nog voor het ontbijt een duik te nemen in de turkoise zee; de ruïnes bevinden zich namelijk praktisch op het strand.

Hier bevindt zich een piramide gewijd aan Tepoztécatl, de God van de oogst. In het centrum van het stadje vind je het indrukwekkende Klooster van de geboorte van Christus, dat op de werelderfgoedlijst van UNESCO is opgenomen.

Elk jaar tijdens de equinox in de lente en de herfst beelden schaduwen Kukulcan (de slang) uit die de trappen van de piramide opklimt.

Volgens de overlevering vertelt deze zuil bezoekers wanneer zij zullen sterven. Bezoekers dienen hiertoe de zuil te omarmen en de ruimte tussen de vingertoppen te meten door te meten hoeveel maal hun hand hiertussen past. Het aantal “handen” vermenigvuldigd met 4 voorspelt het aantal resterende levensjaren.

Ieder jaar op 1 november, worden angelitos (dode kinderen) herinnerd, en de volgende dag de dode volwassenen. Tijdens de festiviteiten bezoekt men de graven van dierbaren en offert daar voedsel en drank om dit na afloop vaak weer zelf op tee ten en drinken.

Overdag kun je te voet of per paard de ranche verkennen om hier vervolgens ‘s-avonds bij het kampvuur onder het genot van de locale keuken en een glas tequila van bij te komen.

De dansen zijn een ode aan de rijke tradities en oude rituelen van Mexico en alleen al de hoofddeksels van de dansers zijn al een reden om de voorstelling te bezoeken.

Spoorweg van de Koperkloof

De mooiste uitzichten heb je wanneer je de 13-urige tocht tussen Los Mochis en Chihuahua begint in Los Mochis.

Duiken in Mexico

Deze bijzondere duikplekken verdienen het dan ook om van dichtbij ontdekt te worden.

Vulkaan Popocatépetl

Je kunt er zelfs een spectaculaire duik maken in de met water gevulde kraters.

Baja Schiereiland

Aan de Caraïbische kust, vind je bij Playa del Carmen, Tulum en met name Cozumel, een eiland met in elke richtling niets dan stranden, de beste stranden.

Reistips voor Mexico

De komende maanden zullen er veel mensen richting Midden-Amerika vertrekken in verband met de aflopende Mayakalender en de daarbij ontstane hype dat de wereld vergaat op 21-12-2012. De impact die de datum heeft is enorm en trekt toeristen maar ook sensatiezoekers naar de Mayagebieden in Mexico, Guatemala en Honduras.

Lees Meer

Inspiratie voor Mexico

Toffe Roadtrips, Verre Avonturen

Tegenwoordig kun je niet meer op wereldreis zonder terug te komen met een bijzonder videootje. Eerlijk gezegd vinden wij veel van die "leuk bedoelde" reisvideo's niet zo heel bijzonder, maar zo af en toe zit er wel een heel leuke bij, zoals de

Lees Meer Door: Reisbijbel

Slimme Reistips

De Australische reisorganisatie Intrepid Travel bestaat dit jaar 25 jaar en om dat te vieren vroegen ze Daniel Klein en Mirra Fine van The Perennial Plate om een video te maken van hun wereldreis, waarin ze weergeven wat volgens hen reiz

Lees Meer Door: Reisbijbel

Verre Avonturen

De komende maanden zullen er veel mensen richting Midden-Amerika vertrekken in verband met de aflopende Mayakalender en de daarbij ontstane hype dat de wereld vergaat op 21-12-2012. De impact die de datum heeft is enorm en trekt toeristen maar ook

Lees Meer Door: André van Luttikhuizen

Verre Avonturen

In een griezelig moeras ten zuiden van Mexico-Stad bevindt zich een eiland dat rechtstreeks uit een horrorfilm afkomstig lijkt te zijn; La Isla de la Munecas, ofwel poppeneiland.

Lees Meer Door: Wouter Peters

Verre Avonturen

De vlinderreservaten in Michoacan natuurspektakel

Ieder jaar, tussen eind november en eind februari, kun je in het Centrale Hoogland van Mexico een waar natuurspektakel aanschouwen. In die periode verzamelen zich namelijk miljoenen monarchvlinders vanuit Canada en de VS naar dit gebied om er te o

Lees Meer Door: Reisbijbel

Reisorganisaties Mexico

Reizen naar Mexico

Prijs: €0 - €10000
Dagen: 0 - 30

Verre reizen

Highlights Authentiek Mexico

Fly drive Mexico? Ontdek authentiek Mexico en rij met huurauto langs de mooiste bezienswaardigheden van Mexico-Stad, via Oaxaca, Chiapas naar Yucatán. Meer info?

Land : Mexico
Aanbieder : 333travel
prijs vanaf : 1480.00
reisduur : 16 nachten
Lees Meer

Rondreis

Groepsreis Mexico: Cultuur & Strand; Mayacultuur en relaxen aan het strand

Genieten van laaglandjungle, mangrovebossen en schilderachtige stranden? Dan is dit je reis. En niet alleen dat: de Maya's hebben tal van cultuurschatten achtergelaten op het schiereiland Yucatan. Ontcijfer hier de laatste inscripties in de klassieke

Land : Mexico
Aanbieder : Shoestring
prijs vanaf : 1999.00
reisduur : 15 dagen / 14 nachten
Lees Meer

Zonvakantie

Catalonia Royal Tulum

9-daagse Zonvakantie naar Catalonia Royal Tulum in Rivièra Maya

Land : Mexico
Aanbieder : Kras
prijs vanaf : 1321.00
reisduur : 9 dagen
Lees Meer

reizen/fly-drive

Fly-drive Verlenging Klassiek Yucatán (v.a. AMS)

Voor een kennismaking met de highlights van het schiereiland Yucatán in Mexico per huurauto bent u deze zomer bij ons aan het goede adres! De huurauto en de hotelovernachtingen regelden we alvast voor u, in authentieke plaatsen als Valladolid, Méri

Land : Mexico
Aanbieder : Kras
prijs vanaf : 1551.00
reisduur : 16
Lees Meer

reizen/All inclusive

Catalonia Royal Tulum (hotel)

Vakantie naar Xpu-ha (Playa del Carmen) met verblijf in een 5-sterren hotel o.b.v. All Inclusive. Adults only. Vliegreis met TUIfly.

Land : Mexico
Aanbieder : Kras
prijs vanaf : 685.00
reisduur : 9
Lees Meer

Rondreis

Rondreis MEXICO SLOW COMFORT; Cultureel, koloniaal en Caribisch!

Op deze Mexico Slow Comfort reis ligt het reistempo lager. Veel vrijheid om excursies te ondernemen of juist een dagje niets te doen! In Mexico-Stad zul je je niet vervelen. Het prachtige koloniale centrum, de cultuur in het antropologisch museum, ee

Land : Mexico
Aanbieder : Koningaap
prijs vanaf : 2095.00
reisduur : 15 dagen / 14 nachten
Lees Meer

Zonvakantie

Bluebay Grand Esmeralda

9-daagse Zonvakantie naar Bluebay Grand Esmeralda in Rivièra Maya

Land : Mexico
Aanbieder : Kras
prijs vanaf : 1248.00
reisduur : 9 dagen
Lees Meer

Familiereizen

Familiereis Mexico

Deze familiereis door Mexico is een echte belevenis! Zie jij jezelf al snorkelen tussen gekleurde vissen of in een ondergrondse grot (cenote) zwemmen? Bezoek koloniale steden en kleine Indianendorpjes. Ontdek piramides in de jungle, vaar met een boot

Land : Mexico
Aanbieder : Sawadee
prijs vanaf : 2448.00
Lees Meer

Zonvakantie

RIU Lupita

9-daagse Zonvakantie naar RIU Lupita in Yucatan

Land : Mexico
Aanbieder : TUI
prijs vanaf : 899.00
reisduur : 9 dagen
Lees Meer

arrangement

Mexico City Flash

In de wereldstad Mexico City is veel te beleven en zien. Dit arrangement geeft u een goede indruk van deze fascinerende en vaak chaotische hoofdstad. De stad is gebouwd op de ruïnes van de oude Azteekse hoofdstad Tenochtitlan. Het historische centru

Land : Mexico
Aanbieder : Tenzing
prijs vanaf : 200.00
reisduur : 0
Lees Meer

Zonvakantie

HM Playa del Carmen

9-daagse Zonvakantie naar HM Playa del Carmen in Playa del Carmen

Land : Mexico
Aanbieder : Kras
prijs vanaf : 1447.00
reisduur : 9 dagen
Lees Meer

Zonvakantie

HipHotel Tulum

9-daagse Zonvakantie naar HipHotel Tulum in Playa del Carmen

Land : Mexico
Aanbieder : Kras
prijs vanaf : 1474.00
reisduur : 9 dagen
Lees Meer

Familiereizen

Familiereis Mexico Chill and Adventure

Tijdens deze avontuurlijke en relaxte familiereis door Mexico bezoeken we kleurrijke steden, dorpen en ontdekken we de mooiste Maya ruïnes ter wereld. In Bacalar kun je supboarden en kajakken op de gelijknamige lagune. Het prachtige meer met azuurbl

Land : Mexico
Aanbieder : Sawadee
prijs vanaf : 2239.00
Lees Meer

autoreis

Impressions of Yucatán

Het schiereiland Yucatán heeft vele gezichten. Met deze autoreis maakt u een rondje dwars door 'Mundo Maya': een indrukwekkende kennismaking met de interessante Maya-beschaving maar ook met Spaans-koloniale steden en een prachtige natuur. Onderweg b

Land : Mexico
Aanbieder : Tenzing
prijs vanaf : 700.00
reisduur : 8
Lees Meer

Rondreis

Rondreis door Hoogtepunten van Mexico

Ga op 11-daagse Rondreis door Hoogtepunten van Mexico

Land : Mexico
Aanbieder : Kras
prijs vanaf : 1679.00
reisduur : 11 dagen
Lees Meer

Rondreizen

17-daagse groepsrondreis Mexico: Op zoek naar Maya's en Azteken

Deze prachtige rondreis, dwars door Mexico, laat u kennismaken met de diversiteit en geschiedenis van dit mooie land! Als eerste nemen wij u mee naar het prachtige Mexico City, een gigantische stad waar ontzettend veel te zien is. Bezoek het paleis

Land : Mexico
Aanbieder : Fox
prijs vanaf : 1879.00
reisduur : 17 dagen
Lees Meer

Rondreizen

16-daagse privé familiereis Ontdek de Schatten van Mexico

Het Mexicaanse schiereiland Yucatan is niet voor niets een populaire vakantiebestemming. Het moderne wegennetwerk is ideaal voor een autovakantie. Tijdens deze rondreis toer je op eigen gelegenheid en volgens een omlijnd programma in een ontspannen t

Land : Mexico
Aanbieder : Fox
prijs vanaf : 1910.00
reisduur : 16 dagen
Lees Meer

Rondreizen

14-daagse privé rondreis met huurauto Kleurrijk Mexico

Het schiereiland Yucatán in Mexico is bij uitstek geschikt om per huurauto te ontdekken. Op de route komt u schitterende koloniale steden tegen zoals Mérida en San Cristóbal. U ziet de mooiste schatten uit de Maya cultuur waaronder de tempels van

Land : Mexico
Aanbieder : Fox
prijs vanaf : 1729.00
reisduur : 14 dagen
Lees Meer

Rondreizen

18-daagse single groepsreis Taco's en Tequila in Mexico

Deze prachtige rondreis, dwars door Mexico, laat je kennismaken met de diversiteit en geschiedenis van dit mooie land! Als eerste nemen wij je mee naar het prachtige Mexico City, een gigantische stad waar ontzettend veel te zien is. We gaan naar he

Land : Mexico
Aanbieder : Fox
prijs vanaf : 2299.00
reisduur : 18 dagen
Lees Meer

Familiereis

Familiereis MEXICO EN GUATEMALA AVONTUUR - 23 dagen; Ontdek de wereld van de Maya's

Dit is een familiereis voor gezinnen met kinderen tot 19 jaar. Tijdens deze afwisselende Mexico en Guatemala rondreis kom je niet alleen in aanraking met de oude Maya's, met hun verlaten steden vol imposante piramides, maar ook met de hedendaagse May

Land : MEXICO
Aanbieder : Koningaap
prijs vanaf : 2495.00
reisduur : 23
Lees Meer

Rondreis

Rondreis door Relaxed door het Mexico van de Azteken

Ga op 11-daagse Rondreis door Relaxed door het Mexico van de Azteken

Land : Mexico
Aanbieder : Kras
prijs vanaf : 1749.00
reisduur : 11 dagen
Lees Meer

Rondreizen

Rondreis Mexico, Guatemala en Honduras

Tijdens deze avontuurlijke rondreis door Mexico, Guatemala en Honduras bezoek je allerlei beroemde opgravingen en ga je op zoek naar diep in de jungle verscholen ruïnes. Je maakt kennis met afstammelingen van de Maya's, die op kleurrijke markten hun

Land : Mexico
Aanbieder : Sawadee
prijs vanaf : 2298.00
Lees Meer

reizen/all inclusive

Zonvakantie Mexico - Occidental Grand Xcaret

Languit luieren aan de zonnige stranden, met blote voeten door de branding wandelen, een duik nemen in het zwembad, een drankje op z'n tijd en 's avonds genieten van lekker eten, een flaneergangetje over de boulevard of uitgaan tot in de vroege uurtj

Land : Mexico
Aanbieder : Kras
prijs vanaf : 921.00
reisduur : 9
Lees Meer

autoreis

Highlights of Mexico

Maya-tempels, koloniale steden, inheemse culturen, kleurrijke huizen, jungle, in deze reis vindt u alles waar Mexico bekend om staat. Van de wereldstad Mexico City tot de bekende Maya-stad Chichén Itzá; het is puur genieten van alle facetten van di

Land : Mexico
Aanbieder : Tenzing
prijs vanaf : 1400.00
reisduur : 14
Lees Meer

Rondreizen

18-daagse groepsrondreis Mexico - Guatemala - Honduras

Beleef deze zeer indrukwekkende rondreis die u door Mexico, Guatemala en Honduras voert. Tijdens deze rondreis bezoekt u maar liefst drie landen! Wij nemen u na uw aankomst als eerste mee naar de indrukwekkende Maya ruines van Chichén Itzá,

Land : Mexico
Aanbieder : Fox
prijs vanaf : 1899.00
reisduur : 18 dagen
Lees Meer

Rondreizen

18-daagse groepsrondreis Mexico - Guatemala - Honduras vanaf april 2021

Beleef deze zeer indrukwekkende rondreis die door Mexico, Guatemala en Honduras voert en onder andere de hoogtepunten Chichén Itzá, Tikal en Copán aandoet! In deze prachtige maar intensieve reis brengen we rust door op zeven plaatsen twee nachte

Land : Mexico
Aanbieder : Fox
prijs vanaf : 1999.00
reisduur : 18 dagen
Lees Meer

reizen

Experience Yucatán & Belize

Deze reis laat u kennis maken met de mysterieuze Mayacultuur in Yucatán en Belize. U doet sfeervolle koloniale steden aan en geniet van de prachtige natuur. Belize staat bekent om de schitterende onderwaterwereld, maar heeft ook aan land veel moois

Land : Mexico
Aanbieder : Tenzing
prijs vanaf : 1800.00
reisduur : 0
Lees Meer

autoreis

Impressions of Yucatán

Het schiereiland Yucatán heeft vele gezichten. Met deze autoreis maakt u een rondje dwars door 'Mundo Maya': een indrukwekkende kennismaking met de interessante Maya-beschaving maar ook met Spaans-koloniale steden en een prachtige natuur. Onderweg b

Land : Mexico
Aanbieder : Tenzing
prijs vanaf : 800.00
reisduur : 9
Lees Meer

Vliegtickets

Cancun

Retourticket naar Cancun

Land : Mexico
Aanbieder : TUI
prijs vanaf : 599.00
Lees Meer

Rondreizen

18-daagse groepsrondreis Mexico - Guatemala - Honduras

Beleef deze zeer indrukwekkende rondreis die u door Mexico, Guatemala en Honduras voert. Tijdens deze rondreis bezoekt u maar liefst drie landen! Wij nemen u na uw aankomst als eerste mee naar de indrukwekkende Maya ruines van Chichén Itzá,

Land : Mexico
Aanbieder : Fox
prijs vanaf : 1899.00
reisduur : 18 dagen
Lees Meer

arrangement

Pueblos Magicos Cholula & Puebla

Cholula was ooit de tweede grootste stad van het Azteekse rijk. Na de Spaanse koloniale periode werd onder andere de kerk 'Nuestra Señora de los Remedios' gebouwd. Cholula werd hierna in omvang voorbijgestreefd door de stad Puebla. Met de prachtig

Land : Mexico
Aanbieder : Tenzing
prijs vanaf : 750.00
reisduur : 0
Lees Meer

Rondreizen

17-daagse single groepsreis Raadsels van de Maya's

Ga mee met deze reis langs de mooiste plekjes van de fascinerende landen Mexico, Belize, Guatemala en Honduras. We ontdekken de eeuwenoude Mayacultuur, imponerende vulkanen, eeuwenoude tempels en weelderige jungles. We bezoeken onder andere de Ma

Land : Mexico
Aanbieder : Fox
prijs vanaf : 2099.00
reisduur : 17 dagen
Lees Meer

Rondreizen

Rondreis Mexico, 16 dagen

Bewonder hoogtepunten van de klassieke Mayacultuur als Chichén Itzá, Tulum en Palenque en dwaal door koloniale stadjes als Mérida en San Cristóbal. Einde aan het strand van Playa del Carmen.

Land : Mexico
Aanbieder : Djoser
prijs vanaf : 1795.00
reisduur : 15 dagen
Lees Meer

reizen/fly-drive

Fly-drive Mexico - Klassiek Yucatán (v.a. Amsterdam)

Voor een kennismaking met de highlights van het schiereiland Yucatán in Mexico per huurauto bent u bij ons aan het goede adres! De huurauto en de hotelovernachtingen regelden we alvast voor u, in authentieke plaatsen als Valladolid, Mérida, Uxmal e

Land : Mexico
Aanbieder : Kras
prijs vanaf : 919.00
reisduur : 9
Lees Meer

reizen/all inclusive

Zonvakantie Mexico - Occidental Allegro Playacar

Languit luieren aan de zonnige stranden, met blote voeten door de branding wandelen, een duik nemen in het zwembad, een drankje op z'n tijd en 's avonds genieten van lekker eten, een flaneergangetje over de boulevard of uitgaan tot in de vroege uurtj

Land : Mexico
Aanbieder : Kras
prijs vanaf : 879.00
reisduur : 9
Lees Meer

Singlereis

Single Reis waarbij je in het spoor treedt van de Maya's

19-daagse Single Reis waarbij je in het spoor treedt van de Maya's

Land : Mexico
Aanbieder : Kras
prijs vanaf : 2428.00
reisduur : 19 dagen
Lees Meer

Verre reizen

Discover Kleurrijk Yucatán Deluxe

Fly drive Mexico? Met een huurauto bezoek je de bezienswaardigheden van het Yucatán schiereiland. Bezoek Maya tempels, koloniale steden en cenotes. Verblijf in 4* hotels. Bekijk deze reis?

Land : Mexico
Aanbieder : 333travel
prijs vanaf : 1560.00
reisduur : 11 nachten
Lees Meer

Zonvakantie

RIU Palace Cabo San Lucas

10-daagse Zonvakantie naar RIU Palace Cabo San Lucas in Los Cabos

Land : Mexico
Aanbieder : TUI
prijs vanaf : 1411.00
reisduur : 10 dagen
Lees Meer

Rondreizen

Rondreis Mexico Chill/Adventure

Tijdens deze avontuurlijke en relaxte rondreis door Mexico bezoek je allerlei prachtige ruïnes en maak je kennis met de afstammelingen van de Maya's. Ontmoet de vriendelijke bevolking die op kleurrijke markten hun waren verkoopt en bezoek allerlei l

Land : Mexico
Aanbieder : Sawadee
prijs vanaf : 1798.00
Lees Meer

arrangement

Pueblo Magico San Miguel de Allende

San Miguel Allende is een unieke stad. De mijnbouw tijdens de koloniale periode bracht deze stad zijn rijke architectuur met prachtige huizen en kerken. In de jaren veertig vonden de schilderkunst, het theater en de muziek hier een unieke locatie om

Land : Mexico
Aanbieder : Tenzing
prijs vanaf : 800.00
reisduur : 0
Lees Meer

Cruise

Cruise langs Westelijke Caribbean

10-daagse Cruise langs Westelijke Caribbean

Land : Mexico
Aanbieder : Kras
prijs vanaf : 1828.00
reisduur : 10 dagen
Lees Meer

Familiereizen

Familiereis Privé Mexico

Tijdens deze Privé rondreis door Mexico bezoeken we kleurrijke steden, dorpen en ontdekken we de mooiste Maya ruïnes ter wereld. In Bacalar kun je supboarden en kajakken op de gelijknamige lagune. Het prachtige meer met azuurblauw water noemen ze h

Land : Mexico
Aanbieder : Sawadee
prijs vanaf : 999.00
Lees Meer

Rondreizen

17-daagse groepsrondreis Mexico: Op Zoek naar Maya's & Azteken vanaf april 2021

Deze prachtige rondreis, dwars door Mexico, laat je kennismaken met de diversiteit en geschiedenis van dit mooie land. Tijdens deze reis verblijven we in vijf plaatsen twee of zelfs drie nachten, om rust te brengen in het programma en zo nog meer v

Land : Mexico
Aanbieder : Fox
prijs vanaf : 2299.00
reisduur : 17 dagen
Lees Meer

Rondreis

Rondreis in het spoor van de Maya's

Ga op 19-daagse Rondreis in het spoor van de Maya's

Land : Mexico
Aanbieder : Kras
prijs vanaf : 1929.00
reisduur : 19 dagen
Lees Meer

reizen/fly-drive

Fly-drive Mexico - Highlights of Yucatán

Mexico, land van de sombrero's, taco's en een carnaval aan kleuren! Dans en klap mee op de muziek van de 'mariachi's' of aanschouw de piramides en tempels, ooit heilige Mayaplaatsen, nu toonbeeld van de rijke historie. Ook de Spaanse 'conquistadores'

Land : Mexico
Aanbieder : Kras
prijs vanaf : 1112.00
reisduur : 16
Lees Meer

Zonvakantie

Grand Sirenis Riviera Maya

9-daagse Zonvakantie naar Grand Sirenis Riviera Maya in Rivièra Maya

Land : Mexico
Aanbieder : Kras
prijs vanaf : 1204.00
reisduur : 9 dagen
Lees Meer

Zonvakantie

Catalonia Playa Maroma

9-daagse Zonvakantie naar Catalonia Playa Maroma in Playa Maroma

Land : Mexico
Aanbieder : Kras
prijs vanaf : 1372.00
reisduur : 9 dagen
Lees Meer

Verre reizen

Highlights Yucatán & Chiapas

Inclusief vluchten. Fly drive rondreis door Mexico met veel vrijheid om met eigen huurauto de natuur en geschiedenis van de deelstaten Yucatán & Chiapas te verkennen. Je bezoekt Chichén Itza, Merida, Campeche, Palenque, Bacalar, Tulum en Playa del

Land : Mexico
Aanbieder : 333travel
prijs vanaf : 1454.00
reisduur : 15 nachten
Lees Meer

Rondreizen

16-daagse familie groepsreis Playa's en Piramides van Mexico

Mexico is misschien wel het meest bekend van oude beschavingen als het Maya-rijk. In het meest oostelijke deel van Mexico, op het schiereiland Yucatan, vind je veel overblijfselen zoals stenen tempels, piramides en paleizen die zij bouwden. Natuurlij

Land : Mexico
Aanbieder : Fox
prijs vanaf : 1999.00
reisduur : 16 dagen
Lees Meer

Verre reizen

Discover Kleurrijk Yucatán

Inclusief vluchten. Deze fly drive rondreis over schiereiland Yucatán geeft je veel vrijheid om met je eigen huurauto de natuur en geschiedenis van het kleurrijke Mexico te verkennen. Zo kom je in Chichén Itza, Merida, Bacalar, Tulum en Playa del C

Land : Mexico
Aanbieder : 333travel
prijs vanaf : 1265.00
reisduur : 11 nachten
Lees Meer

Rondreizen

17-daagse single groepsreis Raadsels van de Maya's

Ga mee met deze reis langs de mooiste plekjes van de fascinerende landen Mexico, Belize, Guatemala en Honduras. We ontdekken de eeuwenoude Mayacultuur, imponerende vulkanen, eeuwenoude tempels en weelderige jungles. We bezoeken onder andere de Ma

Land : Mexico
Aanbieder : Fox
prijs vanaf : 1999.00
reisduur : 17 dagen
Lees Meer

autoreis

Haciendas of Yucatán

Deze autoreis 'Haciendas of Yucatán' laat u kennis maken met de veelzijdigheid en het koloniale verleden van het schiereiland. U verblijft in karakteristieke 'Haciendas'; landhuizen die zich vroeger vooral met veeteelt en landbouw bezig hielden, maa

Land : Mexico
Aanbieder : Tenzing
prijs vanaf : 650.00
reisduur : 7
Lees Meer

internationale groepsreis

From Mexico with Love

Maya-tempels, koloniale steden, watervallen, inheemse culturen, kleurrijke huizen, jungle; in deze reis, dwars door Mexico, vindt u alles waar het land bekend om staat. Van de wereldstad Mexico City tot het strand van Cancún; puur genieten van alle

Land : Mexico
Aanbieder : Tenzing
prijs vanaf : 2000.00
reisduur : 9
Lees Meer

Cruise

Cruise langs Westelijke Caribbean

10-daagse Cruise langs Westelijke Caribbean

Land : Mexico
Aanbieder : Kras
prijs vanaf : 1894.00
reisduur : 10 dagen
Lees Meer

Rondreis

Fly-drive naar Viva Mexico

14-daagse Fly-drive naar Viva Mexico

Land : Mexico
Aanbieder : Kras
prijs vanaf : 1152.00
reisduur : 14 dagen
Lees Meer

Rondreizen

17-daagse groepsrondreis Mexico: Op zoek naar Maya's en Azteken

Deze prachtige rondreis, dwars door Mexico, laat u kennismaken met de diversiteit en geschiedenis van dit mooie land! Als eerste nemen wij u mee naar het prachtige Mexico City, een gigantische stad waar ontzettend veel te zien is. Bezoek het paleis

Land : Mexico
Aanbieder : Fox
prijs vanaf : 1899.00
reisduur : 17 dagen
Lees Meer

Zonvakantie

Magic Blue Spa Boutique Hotel

9-daagse Zonvakantie naar Magic Blue in Playa del Carmen

Land : Mexico
Aanbieder : Kras
prijs vanaf : 1143.00
reisduur : 9 dagen
Lees Meer

Rondreis

Fly-drive naar de hoogtepunten van van Mexico

9-daagse Fly-drive naar de hoogtepunten van van Mexico

Land : Mexico
Aanbieder : Kras
prijs vanaf : 883.00
reisduur : 9 dagen
Lees Meer

Rondreizen

Mexico, 20 dagen

Een gevarieerde rondreis voor het gehele gezin naar het oosten van Mexico op Yucatan en de belangrijke Maya tempels. Daarnaast kleurrijke indianencultuur en een paar dagen strand in Playa del Carmen.

Land : Mexico
Aanbieder : Djoser
prijs vanaf : 2395.00
reisduur : 20 dagen
Lees Meer

hotel

The Reef Coco Beach

Gelegen langs een zonovergoten stuk van Caraïbische kust en slechts een korte wandeling van trendy Playa del Carmen, ligt dit kleinschalige hotel dat over alle gemakken van een all-inclusive resort beschikt.

Land : Mexico
Aanbieder : Tenzing
prijs vanaf : 105.00
Lees Meer

Reisboeken en gidsen over Mexico

Wandkaarten van landen

Wandkaart Mexico, 78 x 54 cm | National Geographic

Decoratieve wandkaart van Mexico. Naast de mooie kleuren staan er bijzonder veel plaatsen op vermeld.This finely detailed National Geographic political map of Mexico shows country boundaries, cities and towns, airports, major highways and roads,

Land : Mexico
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 30.95
Lees Meer

Wegenkaarten

Wegenkaart - landkaart Yucatán | Reise Know-How Verlag

Tweetalige kaart (Engels en Duits) van Mexico, Yucatán. Door ingetekende lengte- en breedtegraden is het gebruik van GPS mogelijk. Met hoogtelijnen en uitgebreid wegennetwerk: daarnaast worden ook de afstanden tussen belangrijke plaatsen duidelijk

Land : Mexico
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 10.95
Lees Meer

Reisgidsen

Reisgids Guatemala, Belize & the Yucatan | Insight Guides

Dé gids als het gaat om achtergrondinformatie en prachtige foto’s. Ideaal om je reis goed te plannen. Door het formaat en gewicht niet zo zeer om mee te nemen in een echte rugzak voor de grammenjager maar in een Samsonite misstaat deze niet! Uit

Land : Mexico
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 25.95
Lees Meer

Reisgidsen

Reisgids Handbook Central America | Footprint

Zo mogelijk nog completer dan de Lonely Planet: dezelfde doelgroep - rugzakker, zelfstandig reizenden -, dezelfde informatie als slaapgelegenheden, vervoer etc. Veel internetverwijzingen. Naast deze grote hoeveelheid praktische informatie ook veel

Land : Mexico
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 24.95
Lees Meer

Kookboeken

Kookboek 500 Mexicaanse gerechten, Heerlijke authentieke en nieuwe gerechten | Veltman

Dit boek bevat 500 verrukkelijke recepten voor al uw feestjes, vieringen of speciale gelegenheden, van sissende fajita's en authentieke guacamole tot quesadilla's met kreeft en mangocrème en huwelijkskoekjes.De inleiding behandelt de voorbereid

Land : Mexico
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 9.95
Lees Meer

Reisgidsen

Reisgids Eyewitness Top 10 Cancún and the Yucatán | Dorling Kindersley

Een compacte reisgids met veel illustraties, veel aandacht voor cultuur en bevolking en hier en daar praktische informatie. Kleine versie, handig in de binnenzak. EngelstaligYour Guide to the 10 Best of Everything in Cancún and the Yucatán.

Land : Mexico
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 11.50
Lees Meer

Wegenkaarten

Wegenkaart - landkaart Mexico Yucatan Peninsula | ITMB

 Een degelijke kaart met aanduidingen van o.a. nationale parken, vliegveld, benzinepomp, dirt-roads en kleine plattegrond van hoofdstad. Als overzichtskaart goed te gebruiken. This is a modest upgrading, with little change over the previ

Land : Mexico
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 11.75
Lees Meer

Wegenkaarten

Wegenkaart - landkaart Mexico Border States Northeast Coahuila, Nuevo Leon, Tamaulipas | ITMB

Een degelijke kaart met aanduidingen van o.a. nationale parken, vliegvelden en grote wegen. Als overzichtskaart goed te gebruiken. Tweezijdig.The Rio Grande dips south after curving around Big Bend, to flow into the Gulf of Mexico just east of B

Land : Mexico
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 11.95
Lees Meer

Wegenkaarten

Wegenkaart - landkaart Mexico | Freytag & Berndt

Gedetailleerde, tweezijdige landkaart van Mexico, prima geschikt voor planning en rondtrekken . De berijdbare wegen zijn goed weergeven, zowel de hoofdwegen als provinciale en lokale wegen; wegnummers worden vermeld. Afstanden tussen plaatsen zijn

Land : Mexico
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 12.95
Lees Meer

Reisgidsen

Reisgids Culture Smart! Mexico | Kuperard

De Cultuur Bewust!-gids geeft toeristen en zakenlieden belangrijke informatie met betrekking tot de cultuur van alledag in het land van bestemming. Anders dan in de gebruikelijke reisgidsen wordt de lezer in deze reeks bijgespijkerd op het gebied v

Land : Mexico
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 11.50
Lees Meer

Reisgidsen

Reisgids Pocket guides Cancun & the Riviera Maya | Lonely Planet

Pocket reisgidsen van Lonely Planet zijn een kleinere versie dan de 'echte' Planets. Vaak echter van bijzondere bestemmingen binnen een bepaald land waardoor er meer aandacht is en uitgebreidere tips zijn voor die bepaalde streek i.v.m. de grote Pl

Land : Mexico
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 11.95
Lees Meer

Wegenkaarten

Wegenkaart - landkaart Mexico | ITMB

Een degelijke wegenkaart met aanduidingen van o.a. nationale parken, vliegveld, benzinepomp, dirt-roads. Als overzichtskaart goed te gebruiken.Mexico remains a strong tourist destination for international visitors. This updated, double sided det

Land : Mexico
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 11.95
Lees Meer

Reisgidsen

Reisgids Mexico City | Moon Travel Guides

De reisgids voor Mexico City van de Amerikaanse uitgever Moon is een vergelijkbare gids met uitgever Lonely Planet > veel praktische informatie met veel diepgang! Het feit dat het een Amerikaanse uitgever is, maken deze gidsen zeer aantrekkelijk vo

Land : Mexico
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 20.95
Lees Meer

Reisgidsen

Reisgids Cancun, Cozumel and the Yucatan - Mexico | Lonely Planet

De perfecte reisgids voor zowel de georganiseerde als de zelfstandige reiziger. Naast een algemene inleiding van het land / streek vol met praktische informatie over hoe je er het beste kunt reizen: slapen, eten, vervoer, excursies ... alles kun je

Land : Mexico
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 22.95
Lees Meer

Wegenkaarten

Wegenkaart - landkaart 185 Yucatan en land van de Maya's - Mexico | Michelin

Bijzonder goed leesbare kaart van een deel van Mexico, in dit geval Yucatan en het gebied van de Maya's. Op deze kaart zijn de Nationale Parken goed zichtbaar ingetekend met een heldere achtergrondkleur. Wegnummers, register, afstanden tusse

Land : Mexico
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 9.95
Lees Meer

Wegenkaarten

Wegenkaart - landkaart Mexico Pacific Coast en Guadalajara | ITMB

Een degelijke kaart met aanduidingen van o.a. nationale parken, vliegveld, benzinepomp, dirt-roads. Als overzichtskaart goed te gebruiken.The area of coverage has been extended to cover everything on Mexico’s western coast, from Mazatlan to Ac

Land : Mexico
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 11.75
Lees Meer

Wegenkaarten

Wegenkaart - landkaart 3105 Adventure Map Northern Yucatan Peninsula - Yucatan schiereiland noord | National Geographic

Wegenkaart van Yucatan schiereiland noord met vermelding van veel bezienswaardigheden, nationale parken en attrakties. Watervast en scheurvast. Juist door deze vermeldingen onderscheidt de kaart zich van andere wegenkaarten.The Northern Yucatan

Land : Mexico
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 15.95
Lees Meer

Reisgidsen

Reisgids Mexico | Insight Guides

Een rijk geillustreerde reisgids met diepgaande teksten: één van de beste reisgidsen die er bestaan. Eerste deel bestaat uit een beschrijving van de unieke aspecten van de regio, daarna een deel echte reisgids en als afsluiting een deel met prakt

Land : Mexico
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 22.50
Lees Meer

Wegenkaarten

Wegenkaart - landkaart Mexico North - Noord | ITMB

Folded road and travel map. Scale 1:1,300,000. Distinguishes roads ranging from expressways (free/toll) to rural roads. Legend includes tracks, trails, railways, international/domestic airports, airfields, border crossings, gas stations, points of

Land : Mexico
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 11.75
Lees Meer

Wegenkaarten

Wegenkaart - landkaart Oaxaca & Chiapas | ITMB

Folded road and travel map, in color. Scale 1:1,000,000. Distinguishes roads ranging from expressways (free/toll) to rural roads. Legend includes tracks, trails, international airports, domestic airports, airfields, gas stations, points of interest

Land : Mexico
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 11.75
Lees Meer

Wegenkaarten

Wegenkaart - landkaart 765 Mexico | Michelin

Zoals je van deze landkaart van Michelin mag verwachten is deze wegenkaart Mexico zeer overzichtelijk en heeft een duidelijk helder kaartbeeld. De kaart geeft uitgebreid toeristische informatie weer.This Mexico map from Michelin is part of their

Land : Mexico
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 9.95
Lees Meer

Reisgidsen

Reisgids Puerto Vallarta Including Sayulita - the Nayarit and Jalisco Coasts (Mexico) | Moon Travel Guides

De Amerikaanse uitgever Moon is een vergelijkbare gids met uitgever Lonely Planet > veel praktische informatie met veel diepgang! Het feit dat het een Amerikaanse uitgever is, maken deze gidsen zeer aantrekkelijk voor de staten en nabije landen afz

Land : Mexico
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 21.95
Lees Meer

Reisgidsen

Reisgids Reishandboek Mexico | Elmar

Het zijn vooral de tempels van de Maya's en de Azteken, de fraaie stranden, de fascinerende Mexicaanse dorpen en koloniale steden die Mexico tot zo'n geliefd vakantieland maken. Het landschap is adembenemend. Van noord naar zuid verheffen zich de b

Land : Mexico
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 19.95
Lees Meer

Wegenkaarten

Wegenkaart - landkaart Mexiko - Mexico | Reise Know-How Verlag

Tweetalige kaart (Engels en Duits). Door ingetekende lengte- en breedtegraden is het gebruik van GPS mogelijk. Met hoogtelijnen en uitgebreid wegennetwerk: daarnaast worden ook de afstanden tussen belangrijke plaatsen duidelijk leesbaar weergegeven

Land : Mexico
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 10.95
Lees Meer

Reisverhalen

Reisverhaal Sliced Iguana - Travels in Mexico | Isabella Tree

Behind the facade of sombreros and tequila, tourist traps and holiday resorts, there lies a very different Mexico. In "Sliced Iguana", Isabella Tree explores a town that is the heart and lifeblood of the Americas, a country of extremes and contradi

Land : Mexico
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 19.95
Lees Meer

Reisverhalen

Reisverhaal Een vreemdeling die geen kwaad doet | Gwen van Gelder

Vlak onder de miljoenenstad Mexico-City ligt de provincie Morelos met een deels Indiaanse bevolking, de Nahua. Zij stamen rechtstreeks af van de Azteken, wier beschaving rond 1520 door de Spaanse veroveraar Cort?s werd overweldigd. De Spanjaarden nam

Land : Mexico
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 17.00
Lees Meer

Natuurgidsen

Natuurgids Tavellers' Wildlife Guides - Southern Mexico | Interlink

Het is een bijna wetenschappelijke beschrijving van het ecosysteem in al haar facetten. Daarnaast een kleine veldgids achterin met de belangrijkste soorten. Geweldig gedetailleerd standaard werk voor dit gebied! Engelstalig.Most nature traveller

Land : Mexico
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 30.95
Lees Meer

Reisgidsen

Reisgids Trotter Yucatan - Cancun | Lannoo

De onmisbare gids voor echte trotters - Het echte verhaal achter de klassieke trekpleisters - Tips om de verborgen parels buiten de platgetreden paden te verkennen - Verrassende anekdotes en topervaringen van Trotter - Honderden budgetvriendelijke

Land : Mexico
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 18.99
Lees Meer

Woordenboeken & Taalgidsen

Woordenboek Phrasebook & Dictionary Mexican Spanish - Mexicaans Spaans | Lonely Planet

Een taalgids Spaans voor in Mexico. Met woordenlijst en thematische hoofdstukken over cultuur en taal. Handzaam zakformaat. Lonely Planet  Lonely Planet Mexican Spanish Phrasebook & Dictionary is your handy passport to culturally enriching

Land : Mexico
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 7.50
Lees Meer

Natuurgidsen

Vogelgids - Natuurgids Mexico Birds | Waterford Press

Mexico Birds is the perfect pocket-sized, folding guide for the bird lover and travelling nature enthusiast. This beautifully illustrated guide highlights over 164 familiar species and includes a map featuring prominent country-wide birding destina

Land : Mexico
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 9.50
Lees Meer

Wegenkaarten

Wegenkaart - landkaart Mexico Sonora & Chihuahua | ITMB

The border states between the USA and Mexico are of significant economic and travel importance, being some of the most traversed border crossings in the world. Touristically, northwestern Mexico appeals to desert lovers, with resort towns along the

Land : Mexico
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 11.95
Lees Meer

Reisgidsen

Reisgids Moon Baja - Tijuana to Los Cabos | Moon Travel Guides

Uitstekende Amerikaanse reisgids van uitgever Moon. De gids is vergelijkbaar met Lonely Planet en Rough guide en is voor de backpacker - zelfstandige reiziger geschreven; toch is deze door de grote mate van details en achtergronden geschikt voor al

Land : Mexico
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 20.95
Lees Meer

Wegenkaarten

Wegenkaart - landkaart Mexico North East | ITMB

Mexico is one of our favourite places to visit, and is also very popular with American travelers. The five states that border Texas – Coahuila, Nuevo Leon, Tamaulipas, Zacatecas, and San Luis Potosi may not be well-known internationally, but Mont

Land : Mexico
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 11.75
Lees Meer

Reisgidsen

Reisgids Explore Cancun & the Yucatan | Insight Guides

Een pocketversie van de alom gewaardeerde Insight Guides. Boordevol informatie over Cancun en Yucatan. Experience the best of Cancún and the Yucatán with this indispensably practical Insight Explore Guide. From making sure you don't miss o

Land : Mexico
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 12.50
Lees Meer

Reisgidsen

Reisgids Cabo (Mexico) Including La Paz and Todos Santos | Moon Travel Guides

Uitstekende Amerikaanse reisgids van uitgever Moon. De gids is vergelijkbaar met Lonely Planet en Rough guide en is voor de backpacker - zelfstandige reiziger geschreven; toch is deze door de grote mate van details en achtergronden geschikt voor al

Land : Mexico
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 19.95
Lees Meer

Reisgidsen

Reisgids Mexico | Lonely Planet

De perfecte reisgids voor zowel de georganiseerde als de zelfstandige reiziger. Naast een algemene inleiding van het land / streek vol met praktische informatie over hoe je er het beste kunt reizen: slapen, eten, vervoer, excursies ... alles kun je

Land : Mexico
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 26.95
Lees Meer
close

Wie wil jij inspireren met dit reisverhaal? Deel het snel!

close

Wie wil jij inspireren met dit reisverhaal? Deel het snel!