Myanmar landschap

Reizen naar Myanmar is niet zonder risico’s. Myanmar maakt politieke veranderingen door sinds de verkiezingen in 2015. Er is sindsdien voor het eerst in vijftig jaar een gekozen regering.

In het noordelijke grensgebied van Myanmar is veel geweld. Sinds 2012 vecht het leger er met verschillende gewapende etnische bevolkingsgroepen. Ook zijn er drugsbendes actief. Je kan niet naar de staat Rakhine reizen, met uitzondering van de plaats Ngapali, waar je via de lucht naartoe kan gaan.

Spanningen en gevechten tussen moslims en boeddhisten in de staat Rakhine brengen risico’s met zich mee. Er zijn zijn meer dan 650.000 Rohingya’s naar Bangladesh gevlucht.

Reis alleen als dit noodzakelijk is naar het grensgebied met Thailand.

Bekijk altijd het meest recente reisadvies van het ministerie van Buitenlandse Zaken, omdat de situatie in Myanmar snel kan veranderen en er heel specifieke gebieden zijn waar je niet naartoe moet reizen.

Lokale gebruiken Myanmar

Myanmar is een streng boeddhistisch land. Hou rekening met de lokale gebruiken in Myanmar. Openlijke kritiek en onfatsoenlijk gedrag kunnen leiden tot gevangenisstraf, net als in- en uitvoer van beelden van Boeddha en het gebruik van de afbeelding van Boeddha, ook als tatoeage. Heb je deze afbeelding, zorg dan dat deze altijd bedekt is.

Maak geen foto’s of filmopnames van militairen, politie of demonstraties.

Homoseksualiteit wordt niet algemeen geaccepteerd in Myanmar.

Weersinvloeden

In Myanmar zijn er van juni tot en met oktober zware regenbuien. In dit regenseizoen kan er zoveel neerslag vallen dat er overstromingen en verkeersproblemen ontstaan. Het verkeer is sowieso vaak onveiligheid, ook per vliegtuig moet je goed opletten bij het regelen van binnenlandse vluchten.

Visuminformatie

Voor Myanmar heb je nodig:

– Een visum
– Een paspoort dat na aankomst in Myanmar nog minimaal 6 maanden geldig is

Je kan het visum Myanmar online aanvragen via de site van de overheid en je betaalt dan 56 dollar, hiervoor heb je een creditcard nodig.

E-Visums biedt je uitleg visum Myanmar, je aanvraag verloopt dan in het Nederlands en je hebt geen creditcard nodig. De kosten bedragen 69,95 per visum, inclusief servicekosten.

Het e-visum kan je maximaal twee maanden van te voren aanvragen. Het is namelijk 90 dagen geldig vanaf de afgiftedatum en daarin kan je maximaal 28 dagen in Myanmar reizen. Het is een single entry visum.

LET OP! De visumvereisten kunnen regelmatig wijzigen, dus check ruim voor je vertrek de meest recente visumvereisten bij de ambassade van Myanmar.

Hoogtepunten in Myanmar

Reistips voor Myanmar

Inspiratie moet nog worden gevonden. Kom later terug!

Inspiratie voor Myanmar

Slimme Reistips

Boek zoektocht naar een magier in myanmar

Echte, authentieke magiërs, geen charlatans. Daarnaar is Hein de Bont, auteur van het boek ‘Zoektocht naar een magiër in Myanmar’ (2016), tijdens zijn reizen door Myanmar op zoek geweest. In zijn zoektochten wordt hij bijgest

Lees Meer Door: Sanne Helbers

Verre Avonturen

De Akha is een bergvolk dat oorspronkelijk uit China komt. Tegenwoordig wonen Akha in Laos, Myanmar & Thailand. Akha vrouwen zijn herkenbaar aan hun typische bling bling hoofddeksels. Deze zijn gemaakt van tin of zilver en soms kleurrijk versierd

Lees Meer Door: Ronnie Dankelman

Verre Avonturen

We hebben hier onze liefde voor Myanmar (Birma) al vaker geuit. Het land met de indrukwekkende temples en pagodes, de indrukwekkende cultuur en de ongelofelijk vriendelijke bevolking blijft ons fascineren. Zo af en toe komen we op internet video&#

Lees Meer Door: Reisbijbel

Verre Avonturen

Over de hele wereld vind je vele wonderlijke plekken en Myanmar is hierop geen uitzondering. Een mooi voorbeeld hiervan is de Yadana Labamuni Hsu-taungpye Paya pagode in het dorpje Paleik op zo'n 20 kilometer ten zuiden van Mandalay.
De

Lees Meer Door: Wouter Peters

Verre Avonturen

Het eerste dat me opvalt, wanneer ik vanuit de kleine luchthaven in Yangon, per taxi naar het centrum rij, zijn de brede straten omzoomd met bomen. Is dit nu de voormalige hoofdstad? Het doet eerder aan als een uit z'n krachten gegroeid dorp.

Lees Meer Door: Eva Hopstaken

Verre Avonturen

Myanmar, het voormalige Birma, is vooral bekend vanwege het dictatoriale regime dat het land in zijn greep houdt. "Sinds de vrijlating van de voormalige dissidente Aung San Suu Kyi in 2010, na bijna 20 jaar gevangenschap, lijkt het land zich

Lees Meer Door: Reisbijbel

Reisorganisaties Myanmar

Reizen naar Myanmar

Prijs: €0 - €10000
Dagen: 0 - 30

Rondreis

Bouwsteen: Oorspronkelijke langnekstammen Loikaw

Centraal-Myanmar Vanaf Kalaw schitterende onbekende route naar Loikaw, oorspronkelijk leefgebied langnekstammen > grotendeels varend naar Inle Lake, absolute must.

Land : Myanmar
Aanbieder : Van Verre
prijs vanaf : 800.00
reisduur : 6
Lees Meer

Rondreizen

17-daagse groepsrondreis Myanmar: Lievelingsland van Boeddha (vanaf vertrek januari 2020)

Tijdens deze Myanmar rondreis nemen we u mee op ontdekkingsreis door het oude Birma, dat lange tijd onbereikbaar is geweest voor bezoekers. De bevolking is vriendelijk en oprecht, men is blij met onze komst en zal ons gastvrij onthalen. We zien de

Land : Myanmar
Aanbieder : Fox
prijs vanaf : 2099.00
reisduur : 17 dagen
Lees Meer

Rondreizen

20-daagse privé rondreis Land van Gouden Pagodes (vanaf 1 januari 2020)

Bijzondere rondreis door het ongerepte Myanmar. Tijdens deze reis heeft u uitgebreid de tijd om het oude Birma te ontdekken. Natuurlijk bekijkt u de bekende hoogtepunten, zoals de koloniale stad Yangon met haar majestueuze Shwedagon pagode en h

Land : Myanmar
Aanbieder : Fox
prijs vanaf : 2937.00
reisduur : 20 dagen
Lees Meer

Rondreis

Rondreis Myanmar: Ontdek onbekend Birma

Zuid-Myanmar: Yangon > Hpa An > Mawlamyaing > Kyaiktiyo. West-Myanmar: Mrauk U. Zuid-Myanmar: Yangon. Centraal-Myanmar: Loikaw > Inle Lake > Kalaw Pyin Oo Lwin > treinreis Hsipaw > Mandalay > Monywa > Bagan. Zuid: Pyay > Yangon.

Land : Myanmar
Aanbieder : Van Verre
prijs vanaf : 4115.00
reisduur : 30
Lees Meer

Rondreis

Bouwsteen: Trektocht naar het klooster in de bergen

Centraal-Myanmar Vanaf luchthaven Heho via de Pindaya-grotten naar Pindaya > trektocht de bergen in, met als eindpunt het klooster in Yasakyi voor overnachting > enkele uren lopen naar Pindaya.

Land : Myanmar
Aanbieder : Van Verre
prijs vanaf : 300.00
reisduur : 3
Lees Meer

Rondreis

Bouwsteen Myanmar: Cruise Mandalay naar Bagan

Centraal-Myanmar Een cruise van 3 dagen over de Irrrawaddy-rivier van Mandalay naar Bagan. Overnachtingen aan boord van de boot.

Land : Myanmar
Aanbieder : Van Verre
prijs vanaf : 900.00
reisduur : 3
Lees Meer

Rondreis

Rondreis Myanmar: Actief & Cultureel

Zuid-Myanmar: Yangon. Centraal-Myanmar: Kalaw > trektocht, overnachten bij locals > Inle Lake. Oost-Myanmar: Keng Tong. Centraal Myanmar: Mandalay > Pyin Oo Lwin > treinreis Hsipaw > Mandalay > Monywa > Bagan. Zuid: Yangon.

Land : Myanmar
Aanbieder : Van Verre
prijs vanaf : 2775.00
reisduur : 23
Lees Meer

Rondreis

Bouwsteen Myanmar: Bergstammen in onbekend Birma

Oost-Myanmar Vlucht naar Keng Tong, de uitvalsbasis voor wandeltochten naar bergstammen in afgelegen dorpen, authentiek; er zijn zo'n 7 verschillende bergstammen in enkele tientallen dorpen.

Land : Myanmar
Aanbieder : Van Verre
prijs vanaf : 455.00
reisduur : 4
Lees Meer

Rondreis

Rondreis Myanmar: Complete reis door Birma

Centraal-Myanmar: Mandalay, koningssteden > Pyin Oo Lwin > treinreis, Mandalay > Monywa > Bagan, pagodes, tempels > Kalaw, Engels > Inle Lake,  mooist denkbare meer > Nyaung Shwe > Loikaw, langnekstammen. Zuid-Myanmar: Yangon.

Land : Myanmar
Aanbieder : Van Verre
prijs vanaf : 2285.00
reisduur : 19
Lees Meer

Rondreizen

20-daagse privé rondreis met chauffeur Land van Gouden Pagodes

Bijzondere rondreis door het ongerepte Myanmar.Tijdens deze reis heeft u uitgebreid de tijd om het oude Birma te ontdekken. Natuurlijk bekijkt u de bekende hoogtepunten, zoals de koloniale stad Yangon met haar majestueuze Shwedagon pagode en het mag

Land : Myanmar
Aanbieder : Fox
prijs vanaf : 2788.00
reisduur : 20 dagen
Lees Meer

Verre reizen

Trekking in Kalaw (hele dag)

Leuke pluspunten om te weten Prachtige natuur rondom Kalaw Sportieve trekking door de bergen Kennismaking met de Palaung bergstam Vandaag ga je de omgeving van Kalaw verkennen. Het plaatsje Kalaw zelf ligt op zo'n 1300 m hoogte in de Shan Staat e

Land : Myanmar
Aanbieder : 333travel
prijs vanaf : 17.00
reisduur : 0 nachten
Lees Meer

Verre reizen

De Natuur van het Inle Lake

Leuke pluspunten om te weten Schilderachtige natuur van het Inle Lake Beenroeiers en drijvende plantages Verblijf in accommodatie op palen in het meer Entreegelden bij genoemde excursies inclusief Gelegen middenin de Shan heuvels, is het mystiek

Land : Myanmar
Aanbieder : 333travel
prijs vanaf : 211.00
reisduur : 2 nachten
Lees Meer

Verre reizen

Highlights Myanmar

Inclusief vluchten. Het nog onbekende Myanmar zal u een enorme diversiteit laten ervaren. Neem een kijkje in het koloniale verleden in Yangon en Mandalay en maak kennis met de oprechte vriendelijkheid van de Birmezen. Ervaar zelf hoe het boeddhisme e

Land : Myanmar
Aanbieder : 333travel
prijs vanaf : 0.00
reisduur : 17 nachten
Lees Meer

Verre reizen

Ngwe Saung - Vergeten strand van Myanmar (per lokale bus)

Leuke pluspunten om te weten Één van de mooiste stranden van Myanmar Een badplaats die puur en authentiek is Verblijf in 3* ecovriendelijke bungalows aan een poederwit strand Vervoer van Yangon naar Ngwe Saung per lokale bus Absoluut één van

Land : Myanmar
Aanbieder : 333travel
prijs vanaf : 0.00
reisduur : 3 nachten
Lees Meer

Rondreis

Rondreis Myanmar : Hoogtepunten van Myanmar

Zuid-Myanmar: Yangon. Centraal-Myanmar: vlucht naar Bagan, honderden tempels en pagodes > Monywa, bijzonder gebied > Mandalay, koningssteden rondom > Kalaw, Engels > Inle Lake, mooist denkbare meer. Zuid-Myanmar: Yangon.

Land : Myanmar
Aanbieder : Van Verre
prijs vanaf : 1595.00
reisduur : 15
Lees Meer

Rondreis

Bouwsteen: Gouden Rots en het onbekende zuiden

Zuid-Myanmar Vanaf Yangon naar onbekend Hpa An > rustig Mawlamyaing > Gouden Rots van Kyaiktiyo  > naar klooster in Bago en erebegraafplaats/ eindpunt Birma-spoorlijn, terug in Yangon.

Land : Myanmar
Aanbieder : Van Verre
prijs vanaf : 610.00
reisduur : 5
Lees Meer

Verre reizen

Best Deal Myanmar

Inclusief vluchten. Maak gebruik van deze 'Best Deal': een prachtige rondreis door Myanmar voor een zeer scherpe prijs! Je verblijft in het koloniale Yangon, op de tempelvlakte van Bagan, bij het schilderachtige Inle Lake en in het bruisende Mandalay

Land : Myanmar
Aanbieder : 333travel
prijs vanaf : 1602.00
reisduur : 17 dagen
Lees Meer

Rondreis

Bouwsteen: Oudheden Mandalay, Monywa en Bagan

Centraal-Myanmar Mandalay, uitvalsbasis voor koningssteden rondom > naar Monywa, bijzonder en rustig gebied > boottocht naar Bagan, 40 km2 tempels en pagodes.

Land : Myanmar
Aanbieder : Van Verre
prijs vanaf : 825.00
reisduur : 8
Lees Meer

Rondreis

Bouwsteen Myanmar: Trek van Kalaw naar Inle Lake

Centraal-Myanmar Vanaf luchthaven Heho via Pindaya naar Kalaw, Engels verleden > trektocht, overnachten bij locals in Hti Thein > einde bij Inle Lake, beenroeiers, drijvende tuinen en bergstammen.

Land : Myanmar
Aanbieder : Van Verre
prijs vanaf : 625.00
reisduur : 6
Lees Meer

Rondreis

Bouwsteen: Brits verleden en spectaculaire treintocht

Centraal-Myanmar Tochtjes rond Mandalay > de bergen in, naar Pyin Oo Lwin, voormalig Brits hillstation > treinreis Hsipaw, prachtig plateau, wandelen en varen hier > terug naar Mandalay.

Land : Myanmar
Aanbieder : Van Verre
prijs vanaf : 595.00
reisduur : 8
Lees Meer

Rondreis

Bouwsteen: Engelse landschappen en Inle Lake

Centraal-Myanmar Af luchthaven Heho via de grotten van Pindaya naar Kalaw, Engelse landschappen en huizen > naar het Inle Lake, prachtig meer met bergstammen, beenroeiers en drijvende tuinen.

Land : Myanmar
Aanbieder : Van Verre
prijs vanaf : 585.00
reisduur : 6
Lees Meer

Rondreizen

17-daagse groepsrondreis Door het Lievelingsland van Boeddha (t/m vertrek november 2019)

Tijdens deze Myanmar rondreis nemen we u mee op ontdekkingsreis door het oude Birma, dat lange tijd onbereikbaar is geweest voor bezoekers. De bevolking is vriendelijk en oprecht, men is blij met onze komst en zal ons gastvrij onthalen. We zien

Land : Myanmar
Aanbieder : Fox
prijs vanaf : 1979.00
reisduur : 17 dagen
Lees Meer

Rondreis

Bouwsteen Myanmar: Werelderfgoed Pyay en Bagan

Zuid- en Centraal Myanmar Vanaf Yangon naar Pyay, onbekend werelderfgoed > Mount Popa, beklimmen Popa-berg, met ruïne op de top > Bagan, uniek gebied met 40 km2 tempels en pagodes.

Land : Myanmar
Aanbieder : Van Verre
prijs vanaf : 695.00
reisduur : 6
Lees Meer

Verre reizen

Bago en Mount Kyaikthiyo

Leuke pluspunten om te weten Oude koninklijke hoofdstad Bago Beklimming van Mount Kyaikthiyo Zonsondergang bij de gouden rots Entreegelden bij genoemde excursies inclusief Tijdens deze individuele tour ga je een stukje van de Mon staat bekijken.

Land : Myanmar
Aanbieder : 333travel
prijs vanaf : 206.00
reisduur : 1 nachten
Lees Meer

Rondreis

Bouwsteen: Langnekstammen, Brits verleden, Inle Lake

Centraal-Myanmar Naar Kalaw, Engels gebied, wandelen naar bergstamdorpen > naar Loikaw, leefgebied langnekstammen > Inle Lake, beenroeiers, drijvende tuinen en bergstammen.

Land : Myanmar
Aanbieder : Van Verre
prijs vanaf : 960.00
reisduur : 8
Lees Meer

Verre reizen

De tempels van Bagan

Leuke pluspunten om te weten Tempelvlakte van Bagan Gouden Shwezigon Pagode Gedetailleerd versierde Ananda tempel Beklimming van de heilige Mount Popa Zonsondergang vanaf de Irrawaddy rivier Entreegelden bij genoemde excursies inclusief Tijde

Land : Myanmar
Aanbieder : 333travel
prijs vanaf : 220.00
reisduur : 3 nachten
Lees Meer

Rondreis

Bouwsteen Myanmar: Ontmoet de Chin-bevolking

Centraal-Myanmar Vanaf Bagan westwaarts richting Kampalet. Hier leven de Chin-vrouwen met hun getatoeëerde gezichten > Wandel naar Mount Victoria > Door de bergen en via authentieke Chin-dorpen richting Mindat.

Land : Myanmar
Aanbieder : Van Verre
prijs vanaf : 0.00
reisduur : 4
Lees Meer

Verre reizen

Fietsen in Bagan

Leuke pluspunten om te weten Fietstocht langs de tempels van Bagan Begeleiding van een Engelssprekende gids De perfecte manier om de tempels van Bagan te gaan verkennen is op de fiets. Je kunt er heerlijk op eigen tempo rondtoeren en op ontdekking

Land : Myanmar
Aanbieder : 333travel
prijs vanaf : 26.00
reisduur : 0 nachten
Lees Meer

Rondreis

Bouwsteen Myanmar: Driedaagse trek naar Inle Lake

Centraal-Myanmar Af luchthaven Heho via Pindaya naar Kalaw, Brits verleden > trektocht, overnachten bij locals in Nan Ta Le Pao > en in Hti Thein > eindigend aan Inle Lake, mooist denkbare meer.

Land : Myanmar
Aanbieder : Van Verre
prijs vanaf : 385.00
reisduur : 7
Lees Meer

Rondreis

Bouwsteen Myanmar: De glorie van de gouden rots

Zuid-Myanmar Vanaf Yangon mooie route langs eindpunt Birma-spoorlijn, waar erebegraafplaats naar Kyaiktiyo, de Gouden Rots > op de terugweg naar Yangon bezoek aan Bago, bezoek klooster.

Land : Myanmar
Aanbieder : Van Verre
prijs vanaf : 245.00
reisduur : 3
Lees Meer

Rondreizen

15-daagse single groepsreis Mingalabar in Myanmar

Een bezoek aan Myanmar is anders dan aan andere Aziatische bestemmingen. Het land is lange tijd gesloten geweest voor bezoekers en ontvangt ze nog maar mondjesmaat. De bevolking is echter uitermate gastvrij en zal ons met een oprecht 'Mingalabar' we

Land : Myanmar
Aanbieder : Fox
prijs vanaf : 1789.00
reisduur : 15 dagen
Lees Meer

Rondreizen

17-daagse groepsrondreis Door het Lievelingsland van Boeddha

Tijdens deze Myanmar rondreis nemen we u mee op ontdekkingsreis door het oude Birma, dat lange tijd onbereikbaar is geweest voor bezoekers. De bevolking is vriendelijk en oprecht, men is blij met onze komst en zal ons gastvrij onthalen. We zien

Land : Myanmar
Aanbieder : Fox
prijs vanaf : 1999.00
reisduur : 17 dagen
Lees Meer

Rondreis

Bouwsteen: Historie in Yangon, Bagan, en Mandalay

Zuid- en Centraal Myanmar Yangon > vlucht naar Bagan, 40 km2 pagodes en tempels > boottocht Monywa, opmerkelijke uitingen van boeddhisme > naar Mandalay, koningssteden rondom.

Land : Myanmar
Aanbieder : Van Verre
prijs vanaf : 1060.00
reisduur : 9
Lees Meer

Rondreis

Bouwsteen Myanmar: Verborgen schatten in Mrauk U

West-Myanmar Vlucht naar Sittwe, varen het binnenland in, naar Mrauk U, met zo'n 700 religieuze monumenten de culturele tegenhanger van Bagan, door de afgelegen ligging vrij onbekend. Terug Sittwe.

Land : Myanmar
Aanbieder : Van Verre
prijs vanaf : 995.00
reisduur : 4
Lees Meer

Verre reizen

Ontdek Myanmar local style

Hou je van reizen zoals de locals dat doen? Het echte leven meemaken, meer in contact komen met het land, de bevolking en haar gewoonten? Deze individuele rondreis door Myanmar laat je dit allemaal ervaren. Je reist van noord naar zuid en bezoekt de

Land : Myanmar
Aanbieder : 333travel
prijs vanaf : 1345.00
reisduur : 16 dagen
Lees Meer

Rondreis

Rondreis Myanmar: Heel Myanmar overland

Zuid-Myanmar: Yangon > Kyaiktiyo, Gouden Rots > Bago > Pyay. Centraal-Myanmar: Mount Popa > Bagan > Monywa > Mandalay > Pyin Oo Lwin > treinreis, terug Mandalay > Kalaw > Inle Lake. Zuid-Myanmar: Yangon.

Land : Myanmar
Aanbieder : Van Verre
prijs vanaf : 2295.00
reisduur : 23
Lees Meer

Rondreis

Rondreis Myanmar: De charme van Myanmar

Zuid-Myanmar: Yangon. Centraal-Myanmar: Kalaw, Engels > Inle Lake, prachtig meer en bergstammen > Nyaung Shwe aan Inle Lake > vlucht Mandalay, naar Pyin Oo Lwin, Brits > treinreis, terug Mandalay > Bagan. Zuid-Myanmar: Yangon.

Land : Myanmar
Aanbieder : Van Verre
prijs vanaf : 1860.00
reisduur : 18
Lees Meer

Rondreizen

15-daagse single groepsreis Mingalabar in Myanmar

Een bezoek aan Myanmar is anders dan aan andere Aziatische bestemmingen. Het land is lange tijd gesloten geweest voor bezoekers en ontvangt ze nog maar mondjesmaat. De bevolking is echter uitermate gastvrij en zal ons met een oprecht 'Mingalabar' we

Land : Myanmar
Aanbieder : Fox
prijs vanaf : 1699.00
reisduur : 15 dagen
Lees Meer

Verre reizen

Rondreis: Grand Tour Myanmar

Inclusief vluchten. Deze individuele rondreis brengt u door een groot deel van Myanmar. U maakt op kennis met dit land van de gouden pagodas, niet alleen door de enorme diversiteit aan tempels, maar ook door een kijkje in het rijke verleden te nemen,

Land : Myanmar
Aanbieder : 333travel
prijs vanaf : 2340.00
reisduur : 18 nachten
Lees Meer

Rondreis

Bouwsteen: Strandvakantie aan Ngapali Beach

West-Myanmar Vliucht naar Thandwe, nabij Ngapali Beach, een prachtige baai met mooie zandstranden, een bounty-gevoel deze dagen; vertrek wederom per vlucht.

Land : Myanmar
Aanbieder : Van Verre
prijs vanaf : 225.00
reisduur : 4
Lees Meer

Verre reizen

Verborgen plekjes van Myanmar

Deze individuele rondreis door Myanmar laat je dieper kennis maken met dit bijzondere land. Het doet haar bijnaam als land van de gouden pagodes eer aan, maar biedt naast de vele tempels ook een enorme diversiteit aan cultuur, natuur en de vele Birme

Land : Myanmar
Aanbieder : 333travel
prijs vanaf : 2146.00
reisduur : 18 dagen
Lees Meer

Rondreis

Bouwsteen Myanmar: De beenroeiers van het Inle Lake

Centraal-Myanmar Vanaf luchthaven Heho naar het mooist denkbare meer, het Inle Lake, met beenroeiers, drijvende tuinen en bergstammen > naar Nyaung Shwe, toegangspoort tot het Inle Lake.

Land : Myanmar
Aanbieder : Van Verre
prijs vanaf : 295.00
reisduur : 4
Lees Meer

Verre reizen

Highlights Myanmar

Inclusief vluchten. Het nog onbekende Myanmar zal je een enorme diversiteit laten ervaren. Neem een kijkje in het koloniale verleden en maak kennis met de oprechte vriendelijkheid van de Birmezen. Ervaar zelf hoe het boeddhisme een diepgewortelde inv

Land : Myanmar
Aanbieder : 333travel
prijs vanaf : 2201.00
reisduur : 17 nachten
Lees Meer

stadsarrangement

Yangon

Een reis door Myanmar begint doorgaans in Yangon, een miljoenenstad met een grote verscheidenheid aan inwoners. Deze voormalige hoofdstad kent vele pagodes, tempelcomplexen, maar ook koloniale gebouwen, parken en bazaars. Vergane glorie en historie g

Land : Myanmar
Aanbieder : Tenzing
prijs vanaf : 241.00
reisduur : 2
Lees Meer

Rondreizen

20-daagse privé rondreis met chauffeur Land van Gouden Pagodes

Bijzondere rondreis door het ongerepte Myanmar.Tijdens deze reis heeft u uitgebreid de tijd om het oude Birma te ontdekken. Natuurlijk bekijkt u de bekende hoogtepunten, zoals de koloniale stad Yangon met haar majestueuze Shwedagon pagode en het mag

Land : Myanmar
Aanbieder : Fox
prijs vanaf : 2745.00
reisduur : 20 dagen
Lees Meer

Reisboeken en gidsen over Myanmar

Reisgidsen

Reisgids Myanmar, Birma, Burma | Reise Know-How Verlag

Toonaangevende reisgids van Duitse makelij. Zeer degelijk, boordevol praktische informatie en achtergrondbeschrijvingen. Een aanrader voor zowel de zelfstandige als de georganiseerde reiziger. Myanmar mit dem umfassenden Reiseführer von Reise Kn

Land : Myanmar
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 27.50
Lees Meer

Reisgidsen

Reisgids Myanmar - Burma | Lonely Planet

De perfecte reisgids voor zowel de georganiseerde als de zelfstandige reiziger. Naast een algemene inleiding van het land / streek vol met praktische informatie over hoe je er het beste kunt reizen: slapen, eten, vervoer, excursies ... alles kun je

Land : Myanmar
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 23.95
Lees Meer

Reisgidsen

Reisgids Myanmar (Burma) | Insight Guides

Een rijk geillustreerde reisgids met diepgaande teksten: één van de beste reisgidsen die er bestaan. Eerste deel bestaat uit een beschrijving van de unieke aspecten van de regio, daarna een deel echte reisgids en als afsluiting een deel met prakt

Land : Myanmar
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 22.50
Lees Meer

Reisverhalen

Reisverhaal Myanmar... reizen door het Gouden Land | Ada Rosman

Myanmar, Birma, Burma of het Gouden Land; de naam is al net zo veelzijdig als het land zelf. Waar Ada Rosman-Kleinjan en haar echtgenoot Jan Rosman ook verbleven en waar zij ook rondreisden altijd was er wel een gouden Boeddha in de buurt of een fr

Land : Myanmar
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 18.50
Lees Meer

Reisgidsen

Reisgids Myanmar (Burma) | Rough Guides

Zeer goede reisgids voor zowel de georganiseerde maar vooral voor de zelfstandige reiziger. Boordevol informatie over reizen, slapen, eten, maar ook musea en cultuur. Uitputtende bron van informatie, veelal nog completer dan de Lonely Planet. Inlei

Land : Myanmar
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 23.95
Lees Meer

Plattegronden

Wegenkaart - landkaart - Stadsplattegrond Bagan and Upper Myanmar | Odyssey

Overzichtskaart van de noordelijke helft van Myanmar, maar waar het vooral om gaat is de gedetailleerde kaart van de Bagan - vlakte met alle tempels ingetekend. Daarnaast veel uitleg in de vorm van tekst over deze tempels en de omgeving. This is

Land : Myanmar
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 14.95
Lees Meer

Fotoboeken

Fotoboek Menschen in Myanmar | Frederking & Thaler

Fotoboek met prachtige portretten van inwoners van Myanmar. Met begeleidende Duitstalige teksten. Geheimnisvolles Asien. Burma, das abgeschnittene Land öffnet sich und ein verloren geglaubtes Asien wird sichtbar. Der Band spürt diesem Zauber na

Land : Myanmar
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 17.50
Lees Meer

Reisgidsen

Reisgids Te gast in Myanmar | Informatie Verre Reizen

Samengesteld door en voor reizigers: verhalen van auteurs die er wonen, werken of gereisd hebben. Met veel insiders informatie over land en bevolking.    In Myanmar tintelt en gist de tropische lucht van geloof in verandering. Sinds er hervor

Land : Myanmar
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 8.95
Lees Meer

Woordenboeken

Woordenboek Phrasebook & Dictionary Burmese - Burmees | Lonely Planet

Handige taalgids voor basis Burmese. Zowel woorden, phonetisch uitgelegd, als zinnen. Engels / Burmese. Lonely Planet Get more from your trip with easy-to-find phrases for every travel situation. Creaky high tones and aspirated consonants have ne

Land : Myanmar
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 8.50
Lees Meer

Wegenkaarten

Wegenkaart - landkaart Myanmar - Birma | ITMB

Een degelijke kaart met aanduidingen van o.a. nationale parken, vliegveld, benzinepomp, dirt-roads en kleine plattegrond van hoofdstad. Als overzichtskaart goed te gebruiken. 1:1,350,000 scale 1st Edition, printed double-sided. This was a very di

Land : Myanmar
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 11.95
Lees Meer

Wegenkaarten

Wegenkaart - landkaart Myanmar - Birma | National Geographic

Mooie, heldere kaart van Myanmar, gedrukt op scheurvast en watervast papier.   National Geographic's Myanmar (Burma) Adventure Map is designed to meet the needs of adventure travelers with its durability and detailed, accurate information. Thi

Land : Myanmar
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 15.95
Lees Meer

Reisgidsen

Reisgids Trotter Myanmar | Lannoo

De onmisbare gids voor echte trotters - Het echte verhaal achter de klassieke trekpleisters - Tips om de verborgen parels buiten de platgetreden paden te verkennen - Verrassende anekdotes en topervaringen van Trotter - Honderden budgetvriendelijke

Land : Myanmar
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 22.95
Lees Meer

Reisgidsen

Reisgids Culture Smart! Myanmar - Burma - Birma - | Kuperard

De Cultuur Bewust!-gids geeft toeristen en zakenlieden belangrijke informatie met betrekking tot de cultuur van alledag in het land van bestemming. Anders dan in de gebruikelijke reisgidsen wordt de lezer in deze reeks bijgespijkerd op het gebied v

Land : Myanmar
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 10.50
Lees Meer

Wegenkaarten

Wegenkaart - landkaart Myanmar - Birma | Freytag & Berndt

Gedetailleerde, tweezijdige landkaart van Myanmar - Birma, prima geschikt voor planning en rondtrekken over alle eilanden. De berijdbare wegen zijn goed weergeven, zowel de hoofdwegen als provinciale en lokale wegen; wegnummers worden vermeld. Afst

Land : Myanmar
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 12.95
Lees Meer

Stadsplattegronden

Stadsplattegrond Nay Pyi Taw en Yangon | Odyssey

Kaart met twee plattegronden: één van Nay Pyi Taw - de nieuwe hoofdstad van Myanmar  - en op de andere zijde de kaart van Yangon, het oude Rangoon. Met bezienswaardigheen en overheidsgebouwen. 

Land : Myanmar
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 12.95
Lees Meer

Reisverhalen

Reisverhaal Golden Earth - Travels in Burma | Norman Lewis

Prachtig verslag van het authentieke Birma door beroemde reisverhalenschrijver Lewis. De reis heeft plaatsgevonden in 1952, maar het lijkt alsof er niets is veranderd. Veel aandacht voor bevolking en cultuur. (Engels)

Land : Myanmar
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 18.50
Lees Meer

Wegenkaarten

Wegenkaart - landkaart Myanmar - Birma | Reise Know-How Verlag

Tweetalige kaart (Engels en Duits). Door ingetekende lengte- en breedtegraden is het gebruik van GPS mogelijk. Met hoogtelijnen en uitgebreid wegennetwerk: daarnaast worden ook de afstanden tussen belangrijke plaatsen duidelijk leesbaar weergegeven

Land : Myanmar
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 11.50
Lees Meer

Stadsplattegronden

Stadsplattegrond Mandalay - Gateway to Myanmar | Odyssey

This is a double sided and illustrated, folded map sheet of 'Upper Myanmar' - including a detailed city map of Mandalay. The map sheet is more than just a map, heavily illustrated with 49 colour photos and it includes useful information for the tra

Land : Myanmar
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 14.95
Lees Meer

Reisgidsen

Reisgids Culture Shock! Myanmar | Marshall Cavendish

The CultureShock! series is a dynamic and indispensable range of guides for those travellers who are looking to truly understand the countries they are visiting. Each title explains the customs, traditions, social and business etiquette in a lively

Land : Myanmar
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 19.50
Lees Meer

Reisgidsen

Reisgids Eyewitness Travel Myanmar (Burma) | Dorling Kindersley

Engelstalige versie van de Capitool gids. The DK Eyewitness Travel Guide: Myanmar (Burma) is your indispensable guide to this beautiful part of the world. The fully updated guide includes unique cutaways, floorplans and reconstructions of the mus

Land : Myanmar
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 22.50
Lees Meer

Wegenkaarten

Wegenkaart - landkaart Myanmar - Birma | Nelles Verlag

Goede overzichtskaart van Myanmar / Birma. Aan beide kanten bedrukt. Met veel toeristische aanduidingen als culturele bezienswaardigheden en nationale parken. Prima leesbare kaart en bovendien gedrukt op scheur-en watervast papier. Myanmar (Burma

Land : Myanmar
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 11.95
Lees Meer