Hongarije, stoere natuur en heilzame bronnen

Hongarije ligt in Centraal-Europa en wordt doorsneden door de Donau. Meest bekend zijn uiteraard hoofdstad Boedapest en het Balatonmeer, met de vele fijne strandjes. Maar het land telt ook maar liefst tien nationale parken, 38 beschermde natuurgebieden en heel veel natuurreservaten. De karstgrotten van Aggtelek op de grens van Hongarije en Slowakije bestaan uit maar liefst 712 grotten, heel anders is weer de Hortobágy-poesta. Bij het grootse kunstmatige meer Tisza-meer kan je vissen op karpers, brasem, snoek en meerval.

Zonder gids kan je heel veel verschillende routes hiken, maar je kan ook met een gids op pad van het pad af. Je kan groter wild tegenkomen, maar ook op zoek naar kleurrijke mineralen of naar de sneeuwwitte rhyolietvelden in de buurt van Kázár. Overnachten kan je op het platteland of in ecolodges, waar je mee kan helpen met de gastvrije lokale bevolking.

En wist je dat Hongarije ook bekend staat om de heilzame warmwaterbronnen?

klimaat Hongarije

Klimaattype: Landklimaat (Df)

Hongarije heeft een landklimaat, dat een matigende invloed ondergaat van Atlantische en mediterrane (vanuit de Adriatische Zee) stromingen.

Het land heeft over het algemeen koude, natte winters en warme zomers. De koudste maanden zijn december t/m februari. In die periode kunnen de temperaturen variëren van rond het vriespunt in het westen en zuidwesten, tot -15° C in de vlaktes in het zuidoosten. De gemiddelde temperatuur tussen half juni en half september varieert van 20° C in het noordwesten tot 32° C in het

Hongarije heeft Europees gezien vrij veel zonne-uren, namelijk gemiddeld 2000 uur per jaar en er valt relatief weinig neerslag (500 mm per jaar) . De droogste maand is september met een gemiddelde neerslag van 33mm, en is daarom de beste maand om het land te bezoeken. De natste maanden zijn mei en juni met een neerslag van gemiddeld 72 respectievelijk 80 mm.

In de winter is het land vaak bedekt met een dik sneeuwtapijt. Op gemiddeld meer dan dertig dagen per jaar ligt er sneeuw in Hongarije. Vooral in de heuvels en het middelgebergte is dit het geval.

reisadvies Hongarije

Er zijn geen bijzondere risico”s voor reizen naar Hongarije. Zorg wel voor een goede reisverzekering, want de medische zorg in Hongarije is niet zo goed als in Nederland. Bij ernstige medische problemen moet je terug naar Nederland gebracht kunnen worden.

Controleer voor vertrek altijd het meest actuele reisadvies op de site van het ministerie van Buitenlandse Zaken.

Tips van de ambassade

Zorg dat je vanaf het vliegveld een betrouwbare taxi neemt door de zwarte lijn vanaf de bagageband naar buiten te volgen.

vaccinaties Hongarije

Voor Hongarije zijn geen inentingen verplicht.

Inentingen die worden aanbevolen

Er wordt voor Hongarije inenting tegen teken encefalitis aangeraden als je langer dan vier weken in de natuur gaat wandelen of kamperen van maart tot en met november of op andere wijze meer risico loopt.

ambassades Hongarije

Adres Nederlandse en Belgische vertegenwoordiging in Hongarije

Nederlandse Ambassade
Kapás u. 6-12.
Víziváros Office Center
H-1027 Budapest

Hongarije

 

Tel. +36 1 3366300
E-mail: [email protected]

Website: http://hongarije.nlambassade.org/locaties/ambassade-in-boedapest.html

Openingstijden: maandag-vrijdag 10:00-12:00

Belgische Ambassade
Buda Business Center
1027 Budapest
Kapàs u. 11-15. III.étage

Tel. + (36) (1) 457.99.60
Fax + (36) (1) 375.15.66

E-mail: [email protected]

Website: http://www.diplomatie.be/budapestnl

visumplicht Hongarije

Voor Hongarije heb je nodig:

– Een geldig paspoort of toeristenkaart

Visum

Inwoners van de Europese Unie mogen vrij reizen in en naar Hongarije. Nederlanders en Belgen hebben dan ook geen visum nodig voor een reis of vakantie naar Hongarije.

Adressen ambassade Hongarije in Nederland en België

Nederland
Ambassade Hongarije
Hogeweg 14
2585 JD Den Haag

Tel: 070-3500404
Fax: 070-3521749

E-mail: [email protected]
Website: http://haga.gov.hu/en

Openingstijden: maandag-donderdag 08:00-13:00 en 14:00-16:30, vrijdag 08:00-12:00

België
Ambassade Hongarije
De Groene Jagerlaan 44
1180 Ukkel

Tel nr. 02.348.18.00
Fax: 02.347.60.28

E-mail: [email protected]

valuta Hongarije

De munteenheid in Hongarije is de forint (Ft). De forint is onderverdeeld in 100 filler en wordt uitgegeven in munten van 1, 2, 5, 10, 20, 50 en 100 forint en biljetten van 200, 500, 1.000, 2.000, 5.000, 10.000 en 20.000 forint.

Bekijk hier de huidige koers van de Hongaarse Florint.

Buitenlandse valuta kunnen onbeperkt worden in- en uitgevoerd, maar moeten bij een bedrag boven de 1 miljoen forint bij binnenkomst in het land wel worden aangegeven.

Pinnen en creditcard

In Hongarije kan je goed terecht mer je pinpas met Maestro- of Cirrus-logo. Met name in Boedapest kun je bij alle geldautomaten met je pinpas geld pinnen.

Openingstijden banken

De banken in Hongarije zijn over het algemeen geopend van maandag tot en met donderdag van 8:00 tot 15:00 en vrijdag van 8:00 tot 13:00.

Prijsniveau in Hongarije

Het prijsniveau ligt in Hongarije iets lager dan in Nederland en België.

Fooien in Hongarije

Het geven van fooien is in Hongarije net zo gebruikelijk als in Nederland en België. Over het algemeen is het gebruikelijk om in Hongarije in restaurants een fooi te geven van 5 tot 10%. Ook in de hotels wordt meestal een fooi verwacht.

feestdagen Hongarije

De belangrijkste jaarlijks op een vaste dag of in een vaste maand terugkerende feestdagen van Hongarije zijn:

Nieuwjaar1 januari
Dag van de Revolutie15 maart
Dag van de Arbeid1 mei
Dag van de Sint Stephen20 augustus
Dag van de Republiek23 oktober
Allerheiligen1 november
Kerst25 en 26 december

Houd er rekening mee dat op deze data banken, winkels en overheidsgebouwen gesloten kunnen zijn.

Naast deze nationale feestdagen kent Hongarije nog een aantal Christelijke feestdagen die elk jaar op een andere dag of in een andere maand vallen.

tijdsverschil Hongarije

Hongarije bevindt zich in dezelfde tijdszone als Nederland en België, namelijk in de zone GMT+1.

Ook het veranderen van wintertijd naar zomertijd vindt op dezelfde tijd plaats als in Nederland en België.

taal Hongarije

De officiële taal van Hongarije is het Hongaars, dat door 98,5% van de bevolking wordt gesproken. Het Hongaars behoort tot de Fins-Oegrische taalgroep en heeft in het verleden Turkse, Duitse en Slavische woorden overgenomen.

Doordat de taal nauwelijks verwant is met andere talen in Europa is Hongaars moeilijk te leren. Andersom hebben Hongaren vaak ook moeite met buitenlandse talen. Desondanks kun je in Hongarije in toenemende mate terecht met Engels en Duits (en dan met name bij de jongeren).

Hoogtepunten in Hongarije

Het complex telt 21 baden en allerhande extra faciliteiten. Het bad ligt in het stadspark.

Wijn proeven

In het noordelijke gedeelte maak je echter ook kennis met het echte Hongaarse plattelandsleven. In het zuiden vind je eindeloze steppen – de Hongaarse poesta – levendige steden en geneeskrachtige baden.

Afkoelen Balatonmeer

Weetje: het water maar twee meter diep. Daardoor warmt het zoete water snel op, en is het niet echt afkoelen, maar je kan in het midden zelfs helemaal van de ene kant van het meer naar het andere lopen. Het meer wordt immers bijna in tweeën gesplitst door het schiereiland Tihany.

Met een gids fiets je door de stad, en ga je vaak net wat verder dan je zelf zou doen. Rij bijvoorbeeld naar de retro buitenwijken en krijg van een Nederlandse local uitleg over de geschiedenis.

Bezoek in Boedapest zeker het Parlementsgebouw, het Vissersbastion, het Millenniummonument en de Kettingbrug.

Reistips voor Hongarije

Inspiratie moet nog worden gevonden. Kom later terug!

Inspiratie voor Hongarije

Actief Europa, Toffe Roadtrips

In één week 5 steden in 4 landen. Geen tijd te verliezen! Stad nummer drie; Budapest!

"Ooit waren er de drie zustersteden; Pest, Buda en Obuda. De wortels van Buda en Obuda gaan terug tot op z'n minst de vroeg Romeinse

Lees Meer Door: Reisbijbel

Reisorganisaties Hongarije

Reizen naar Hongarije

Prijs: €0 - €10000
Dagen: 0 - 30

Rondreis

Stedentrip Boedapest en Bratislava; Van Boedapest naar Bratislava

Een stedentrip naar Boedapest en Bratislava combineren? Doen! Ontdek de nieuwe hotspots van Europa samen met leuke reisgenoten en een lokale Engelssprekende reisbegeleider. Stap op de trein van Boedapest naar Bratislava en je bent er zo! Twee nieuwe

Land : Hongarije
Aanbieder : Shoestring
prijs vanaf : 499.00
reisduur : 5 dagen / 4 nachten
Lees Meer

reizen/actieve vakanties

Fietsvakantie langs de Donau van Wenen-Boedapest

Het Oostenrijkse Wenen en het Hongaarse Boedapest vormen begin- en eindpunt van deze nieuwe fietsreis. Nationale parken, wijngaarden, drie juwelen van hoofdsteden (want u gaat ook naar het Slowaakse Bratislava), pittoreske oeverdorpen, uitgestrekte l

Land : Hongarije
Aanbieder : Kras
prijs vanaf : 539.00
reisduur : 9
Lees Meer

reizen/actieve vakanties

Fietsvakantie langs de Donau van Wenen-Boedapest

Het Oostenrijkse Wenen en het Hongaarse Boedapest vormen begin- en eindpunt van deze nieuwe fietsreis. Nationale parken, wijngaarden, drie juwelen van hoofdsteden (want u gaat ook naar het Slowaakse Bratislava), pittoreske oeverdorpen, uitgestrekte l

Land : Hongarije
Aanbieder : Kras
prijs vanaf : 499.00
reisduur : 8
Lees Meer

Vliegreizen

Hotel Royal Park

Prachtig hotel op een goede locatie in Boedapest. De vrolijke kleuren en het aardige personeel zorgen ervoor dat u zich snel thuis voelt.

Land : Hongarije
Aanbieder : De Jong Intra
prijs vanaf : 127.00
Lees Meer

reizen/actieve vakanties

Fietsvakantie langs de Donau van Wenen-Boedapest

Bent u op zoek naar de reis `Fietsen in East Anglia`? Kijk dan hier!Het Oostenrijkse Wenen en het Hongaarse Boedapest vormen begin- en eindpunt van deze nieuwe fietsreis. Nationale parken, wijngaarden, drie juwelen van hoofdsteden (want u gaat ook na

Land : Hongarije
Aanbieder : Kras
prijs vanaf : 499.00
reisduur : 8
Lees Meer

Busreizen

10-daagse busrondreis, Eger en Györ Hongaarse Hoogtepunten

Prachtige reis naar het nog onbekende noorden van Hongarije. Vanuit het stadje Eger ontdekken we vele bezienswaardigheden.

Land : Hongarije
Aanbieder : De Jong Intra
prijs vanaf : 759.00
reisduur : 10 dagen
Lees Meer

Vliegreizen

Hotel Unio

Sfeervol hotel met keurige kamers en een centrale ligging.

Land : Hongarije
Aanbieder : De Jong Intra
prijs vanaf : 90.00
Lees Meer

Rondreis

Grand Prix Hongarije

Een heerlijke korte reis met als hoogtepunt een bezoek aan de training, kwalificatie en de Formule 1 Grand Prix van Hongarije op de Hungaroring in Boedapest. Niet alleen sportfanaten komen prima aan hun trekken, deze reis biedt nog veel meer moois. D

Land : Hongarije
Aanbieder : ACSI reizen
prijs vanaf : 1079.00
reisduur : 10
Lees Meer

Vliegreizen

Hotel Estilo Fashion

Trendy hotel met frisse en moderne kamers, ideaal gelegen in het hart van Budapest aan de winkelstraat Váci utca.

Land : Hongarije
Aanbieder : De Jong Intra
prijs vanaf : 128.00
Lees Meer

Autoreizen

King's hotel

Zeer centraal gelegen hotel met nette kamers.

Land : Hongarije
Aanbieder : De Jong Intra
prijs vanaf : 32.00
Lees Meer

Autoreizen

Hotel Royal Park

Prachtig hotel op een goede locatie in Boedapest. De vrolijke kleuren en het aardige personeel zorgen ervoor dat u zich snel thuis voelt.

Land : Hongarije
Aanbieder : De Jong Intra
prijs vanaf : 37.00
Lees Meer

Autoreizen

Hotel Unio

Sfeervol hotel met keurige kamers en een centrale ligging.

Land : Hongarije
Aanbieder : De Jong Intra
prijs vanaf : 23.00
Lees Meer

Rondreizen

Kookreis Boedapest, 4 dagen

Een leuke stad, een rijke geschiedenis, gezellige restaurantjes, leerzame workshops over koken en vooral veel, heel veel proeven! Deze city trip heeft het allemaal en dat op een steenworp afstand van huis.

Land : Hongarije
Aanbieder : Djoser
prijs vanaf : 995.00
reisduur : 4 dagen
Lees Meer

Vogels kijken

Hongarije - Vogelreis

vogelreis vanuit gastvrije boerderij

Land : Hongarije
Aanbieder : SNP
prijs vanaf : 1362.00
reisduur : 8 dagen
Lees Meer

Busreizen

10-daagse busrondreis Hongaarse Hoogtepunten

Prachtige reis naar het nog onbekende noorden van Hongarije. Vanuit het stadje Eger ontdekken we vele bezienswaardigheden.

Land : Hongarije
Aanbieder : De Jong Intra
prijs vanaf : 749.00
Lees Meer

Vliegreizen

King's hotel

Zeer centraal gelegen hotel met nette kamers.

Land : Hongarije
Aanbieder : De Jong Intra
prijs vanaf : 108.00
Lees Meer

Reisboeken en gidsen over Hongarije

Woordenboeken

Woordenboek Phrasebook & Dictionary Hungarian - Hongaars | Lonely Planet

Handige taalgids Engels - Hongaars en omgekeerd. Veel thematische hoofdstukken met zinnen en basis woordenschat. In binnenzakformaat!Hungarian is a unique language. Though distantly related to Finnish, it has no significant similarities to any o

Land : Hongarije
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 7.50
Lees Meer

Wegenkaarten

Wegenkaart - landkaart Hongarije - Ungarn | Reise Know-How Verlag

Tweetalige kaart (Engels en Duits). Door ingetekende lengte- en breedtegraden is het gebruik van GPS mogelijk. Met hoogtelijnen en uitgebreid wegennetwerk: daarnaast worden ook de afstanden tussen belangrijke plaatsen duidelijk leesbaar weergegeven

Land : Hongarije
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 11.50
Lees Meer

Reisgidsen

Reisgids Pocket Budapest - Boedapest | Lonely Planet

Pocket reisgidsen van Lonely Planet zijn een kleinere versie dan de 'echte' Planets. Vaak echter van bijzondere bestemmingen binnen een bepaald land waardoor er meer aandacht is en uitgebreidere tips zijn voor die bepaalde streek i.v.m. de grote Pl

Land : Hongarije
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 11.50
Lees Meer

Reisgidsen

Reisgids Flusskreuzfahrten Donau - riviercruise van Passau naar Zwarte Zee | Trescher Verlag

Goede Duitstalige reisgids met veel culturele beschrijvingen. Daarnaast ook aandacht voor praktische zaken als overnachten en rondreizen. Bijzondere duitse uitgever, vaak als eerste een boek over een bepaald gebied of land.Kein anderer europäis

Land : Hongarije
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 21.95
Lees Meer

Fietsgidsen

Fietsgids Bikeline Wien - Balaton - Budapest (Wenen - Boedapest) | Esterbauer

Praktische fietsgids met detailkaarten, ingetekende route, informatie over overnachten en fietsenmakers, zwaarte en hoogteprofiel. In spiraalbinding, DuitstaligStreckencharakteristik Die Route startet im Wiener Prater und führt entlang v

Land : Hongarije
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 15.50
Lees Meer

Wegenkaarten

Wegenkaart - landkaart 732 Hongarije | Michelin

Zoals je van Michelin mag verwachten is deze kaart zeer overzichtelijk en heeft een duidelijk helder kaartbeeld. De kaart geeft uitgebreid toeristische informatie weer. Met register, afstanden en reistijden.Wegen worden naar verschillende klasse

Land : Hongarije
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 9.95
Lees Meer

Reisgidsen

Reisgids Budapest - Boedapest | Rough Guides

Zeer goede reisgids voor zowel de georganiseerde maar vooral voor de zelfstandige reiziger. Boordevol informatie over reizen, slapen, eten, maar ook musea en cultuur. Voor Europese landen en vooral steden meestal completer en beter dan de Lonely Pl

Land : Hongarije
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 19.95
Lees Meer

Wandelgidsen

Wandelgids E4 Hongarije: Putnok - Budapest, Boedapest | Conrad Stein Verlag

Handzaam boekje met de routebeschrijving inclusief een heleboel praktische informatie. De beschrijving is uitstekend, maar kaarten zijn beperkt en schetsmatig aanwezig. Duits. 224 Seiten, 35 Karten, 58 farbige Abbildungen, 30 farbige Höhenprof

Land : Hongarije
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 19.50
Lees Meer

Reisgidsen

Reisgids The 500 Hidden Secrets of Budapest - Boedapest | Luster

Bijzondere reisgids over Boedapest waarbij de nadruk ligt op plekken die je niet zo snel vindt in de gewone reisgidsen. Uit allerlei top-lijsten kun je zelf kiezen wat je interessant lijkt. Uitgevoerd met veel illustraties. 500 off-the-beaten-t

Land : Hongarije
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 17.95
Lees Meer

Reisgidsen

Reisgids Merian live Boedapest | Deltas

Leuke handzame reisgids met een beschrijving van alle bezienswaardigheden; vrij veel praktische tips als het gaat om bijv. Accommodatie of restaurants. Met uitklapkaart. Goed voor een eerste kennismaking met de stad en voor een verblijf van enkele

Land : Hongarije
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 13.50
Lees Meer

Reisgidsen

Reisgids Michelin groene gids weekend Boedapest | Lannoo

De 3-sterrengids voor een geslaagde citytrip - Met extra aandacht voor de must sees en must do's in Boedapest - Boedapest in 3 dagen: met een uitgewerkt reisplan - Meer dan 100 adressen om gezellig te tafelen, een glaasje te drinken, uit te gaan of

Land : Hongarije
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 10.95
Lees Meer

Plattegronden

Stadsplattegrond Budapest - Boedapest | Borch

Borch Budapest is een duidelijke, geplastificeerde plattegrond van het centrum met informatie over openbaar vervoer en bezienswaardigheden. Inclusief straatnamenregister. Our soft-laminated folded map of Budapest shows: Budapest 1:11 000, Bu

Land : Hongarije
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 10.25
Lees Meer

Plattegronden

Stadsplattegrond City map Budapest - Boedapest | Lonely Planet

De stadsplattegronden van Lonely Planet zijn uitgevoerd op scheur- en watervast papier, zijn lichtgewicht en kennen een handig formaat. Het centrum van de stad is in heldere kleuren in beeld gebracht met straatnamen, bezienswaardigheden en symbolen

Land : Hongarije
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 7.95
Lees Meer

Fietsgidsen

Fietsgids EuroVelo6 Donau radweg Budapest naar Zwarte Zee | Huber Verlag

Acht deelkaarten op schaal 1:100.000, speciaal voor fietsers. In totaal een prachitge set met veel informatie. Mit Radwegeverlauf, Übernachtungsmöglichkeiten, Sehenswürdigkeiten, Fahrradreparaturwerkstätten und Restaurants sind im Kartenbild ei

Land : Hongarije
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 27.50
Lees Meer

Stadsplattegronden

Stadsplattegrond Budapest - Boedapest | Freytag & Berndt

Stadsplattegrond met register. Helder kaartbeeld waarbij de naamgeving goed leesbaar is weergegeven. Met de toeristische bezienswaardigheden in symbolen weergeven: monumenten, musea, stadions e.a. Daarnaast handige zaken als postkantoren, parkeerga

Land : Hongarije
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 9.95
Lees Meer

Plattegronden

Stadsplattegrond Streetwise Budapest - Boedapest | Michelin

Handige stadsplattegrond van Budapest in de vorm van een uitklapkaart, die aan twee zijden bedrukt is. Prettig leesbaar, helder kaartbeeld, met een register en een kleine kaart van het openbaar vervoer. Deze kaart is geplastificeerd. 

Land : Hongarije
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 9.95
Lees Meer

Reisgidsen

Reisgids Wat & Hoe Stedentrip Boedapest | Kosmos

Wat & Hoe Boedapest is de ideale reisgids voor een korte stedentrip. Met de uitklapkaarten, plattegronden en duidelijke wandelkaarten vind je altijd de weg. En dankzij de Top 10-selectie en de beste hotspots weet je zeker dat je niets mist. Deze ei

Land : Hongarije
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 9.99
Lees Meer

Reisgidsen

Reisgids ANWB extra Boedapest - Budapest | ANWB Media

Handige en overzichtelijke, kleine reisgids voor een eerste kennismaking met de vakantiebestemming of een weekendje stad. Globale uitklapkaart achterin, makkelijk binnenzakformaat. Ontdek Boedapest met de compleet vernieuwde reisgids ANWB Ex

Land : Hongarije
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 11.99
Lees Meer

Fietsgidsen

Fietsgids Sultans Trail fietsroute deel 1 | Pirola

De Sultans Trail Fietsroute is gebaseerd op de historische route van Sultan Süleyman langs de Donau, startend in Wenen en eindigend in belgrado. De ca. 1000 km lange afstand van deel 1 is opgedeeld in 6 trajecten en twee alternatieve trajecten.

Land : Hongarije
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 22.95
Lees Meer

Reisgidsen

Reisgids Budapest and Hungary - Hongarije | Lonely Planet

De perfecte reisgids voor zowel de georganiseerde als de zelfstandige reiziger. Naast een algemene inleiding van het land / streek vol met praktische informatie over hoe je er het beste kunt reizen: slapen, eten, vervoer, excursies ... alles kun je

Land : Hongarije
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 20.95
Lees Meer

Fietsgidsen

Fietsgids Bikeline Donauradweg 4 - Hongarije - Kroatië - Servië, van Boedapest naar Belgrado | Esterbauer

Praktische fietsgids met detailkaarten, ingetekende route, informatie over overnachten en fietsenmakers, zwaarte en hoogteprofiel. In spiraalbinding, Duitstalig.Der vierte Teil unserer Donau-Radweg-Reihe beginnt in Budapest und endet im serbisch

Land : Hongarije
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 15.50
Lees Meer

Reisgidsen

Reisgids 360° reizen Boedapest | Lannoo

De reisgids is het hart van de 360° aanpak. Hij bevat alle informatie en inspiratie, overzichtelijk voorgesteld en ingedeeld volgens de interesses van de reiziger. De 360° aanpak bevat ook een digitale planningstool waarmee je in enkele minuten j

Land : Hongarije
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 14.99
Lees Meer

Reisgidsen

Reisgids Budapest - Boedapest | Blue Guides

Een van de beste, zo niet de beste, reisgids als het gaat om de culturele en historische aspecten van Budapest. Elke bezienswaardigheid wordt diepgaand beschreven met schetsmatige kaarten en tekeningen. Weinig echt praktische informatie, behalve me

Land : Hongarije
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 23.95
Lees Meer

Plattegronden

Wegenkaart - landkaart - Stadsplattegrond Hongarije - Boedapest | ITMB

Central Europe emergence from Soviet Russia control has revealed one of the historic gems of Europe. It is difficult to think of Hungary without including Budapest, and the Danube River. This updated edition of Hungary shows the entire country on o

Land : Hongarije
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 11.75
Lees Meer

Reisgidsen

Reisgids Capitool Boedapest | Unieboek

Prachtig geillustreerde reisgids met o.a. 3D tekeningen, fraaie kaarten en geweldige foto’s. Daarnaast uitgebreide achtergrondbeschrijvingen. Echt om in de stemming te komen! Groot formaat gids. Boedapest, vaak beschreven als het 'Kleine Pari

Land : Hongarije
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 28.99
Lees Meer

Reisgidsen

Reisgids Hungary - Hongarije | Insight Guides

Een rijk geillustreerde reisgids met diepgaande teksten: één van de beste reisgidsen die er bestaan. Eerste deel bestaat uit een beschrijving van de unieke aspecten van de regio, daarna een deel echte reisgids en als afsluiting een deel met prakt

Land : Hongarije
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 24.95
Lees Meer

Wandelgidsen

Wandelgids Walking in Hungary / Hongarije | Cicerone

Goede wandelgids met veel dagtochten; redelijk kaartmateriaal en goede praktische informatie. Walking in Hungary With 32 routes throughout upland Hungary, with its landscape of rolling hills, high karst meadows, vineyards, crags, castles and villa

Land : Hongarije
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 24.95
Lees Meer

Reisgidsen

Reisgids Marco Polo NL Boedapest | 62Damrak

Eindelijk zijn ze er weer: de Nederlandse versie van de alom bekende en gewaardeerde serie van Marco Polo. Het is een handige en overzichtelijke, kleine reisgids voor een  goede kennismaking met Boedapest. Globale uitklapkaart achterin, mak

Land : Hongarije
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 13.50
Lees Meer

Reisgidsen

Reisgids Trotter Hongarije | Lannoo

Goede informatieve reisgids van Hongarije met nadruk op praktische informatie om rond te reizen. Echter ook aandacht voor cultuur en geschiedenis. Geschreven met prachtige Belgische humor, oorspronkelijk Franse gids.Deze 'Trotter'-reisgids laat

Land : Hongarije
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 19.95
Lees Meer

Fietsgidsen

Fietsgids Bikeline Donau-Radweg 3 Von Wien nach Budapest | Esterbauer

Praktische fietsgids met detailkaarten, ingetekende route, informatie over overnachten en fietsenmakers, zwaarte en hoogteprofiel. In spiraalbinding, Duitstalig. Scheur- en watervast.Die Länge des Donau-Radweges mit Start in Wien und Endziel Bu

Land : Hongarije
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 15.50
Lees Meer

Woordenboeken

Woordenboek Wat & Hoe taalgids Hongaars | Kosmos

Taalgids met woordenlijst en thematische invalshoeken voor standaard-zinnetjes. Handzaam zakformaat.Wat & Hoe Taalgids Hongaars is de beste tolk voor op reis. Met ruim 4.000 woorden en zinnen kom je altijd uit je woorden. Vlot de rekening vragen

Land : Hongarije
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 9.50
Lees Meer
close

Wie wil jij inspireren met dit reisverhaal? Deel het snel!

close

Wie wil jij inspireren met dit reisverhaal? Deel het snel!