Thailand reisinformatie voor jouw vakantie

Thailand

Land van de glimlach

Thailand is een groot land in Zuidoost-Azië en één van de populairste reisbestemmingen in heel Azië. Dat het land zo populair is bij reizigers uit de hele wereld is niet voor niets. Vanwege de enorme variatie en de vele bezienswaardigheden is het land namelijk uitermate geschikt voor een rondreis.

Laat je betoveren door de prachtige bezienswaardigheden van Bangkok, zoals het majestueuze Koninklijk Paleis en de kleurrijke drijvende markten. Verken de adembenemende natuurwonderen zoals de Phi Phi-eilanden, waar je kunt snorkelen tussen kleurrijke koraalriffen en zwemmen in kristalhelder water.

Voor de avontuurlijke reizigers biedt Thailand ook talloze mogelijkheden. Trek door de weelderige jungles van Chiang Mai en ontmoet de bergstammen in de noordelijke regio. Ga raften op wilde rivieren of maak een trektocht naar afgelegen bergdorpen.

Ook op culinair gebied heeft Thailand de reiziger een hoop te bieden; de Thaise keuken wordt niet voor niets wereldwijd geroemd. Voeg daar de oprechte gastvrijheid van de altijd glimlachende bevolking, het heerlijke klimaat en het relatief gunstige prijsniveau aan toe en het moge duidelijk zijn waarom Thailand zo’n populaire rondreisbestemming is voor alle leeftijden.