Ecuador, bontgekleurd land vol natuur en oude culturen

Ecuador ligt in het noordwesten van Zuid-Amerika. Het grenst in het noorden aan Colombia, in het oosten en zuiden aan Peru, en in het westen aan de Stille Oceaan. Het is vanuit het Spaans genoemd naar de evenaar, die het land doorsnijdt. Je kan Ecuador verdelen in vier zones: de kust (Costa), de Andes (Sierra), het Amazonebekken (Oriente) en de Galapagoseilanden. Allen brengen een bijzondere dynamiek mee.

Je komt in Ecuador de meest prachtige en afwisselende landschappen tegen, waaronder uiteraard het Amazoneregenwoud, imposante vulkanen en de Galápagos Eilanden. In de hoofdstad Quino komt je de oude koloniale sfeer tegen, met nauwe straatjes, markten, kloosters en barokke kerken. De kabelbaan langs de helling van de Pichincha Vulkaan brengt je tot een hoogte van maar liefst 4.000 meter, waar je uitkijkt over de stad.

Felgekleurde bloemen, helderblauwe rivieren, bontgekleurde indianenstammen, exotische diersoorten, vulkanen die verschillende kleuren aannemen en de spierwitte besneeuwde bergtoppen: het maakt Ecuador zo gevarieerd!

Kers op de taart voor veel reizigers is een bezoek aan de Galápagos-eilanden. Als je budget het toelaat een must!

Ecuador ligt op de evenaar en de lage gedeeltes hebben een tropisch klimaat. In de Andes daalt de temperatuur naarmate je hoger komt. De temperatuur is het hele jaar ongeveer gelijk. Er zijn grofweg twee seizoenen: het droge en regenseizoen en die vallen niet overal precies gelijk.

Aan de kust is het tropisch en vochtig, met een relatief droge tijd van juli t/m november. In het regenseizoen vallen er vaak tropische regenbuien aan het einde van de dag. De temperatuur aan de kust is gemiddeld zo’n 30 graden.
In de Andes bepaalt de hoogte de temperatuur. In Quito is het gemiddeld tussen de 14 en 21 graden, waarbij het gedurende de dag steeds warmer wordt. Laat in de dag regent het vaak en ‘s nachts koelt het flink af. Het regenseizoen in de Sierra duurt van november tot mei, de zon schijnt dan doorgaans ook nog een paar uur.
In het Amazonegebied is het het hele jaar door broeierig en regent het veel. April t/m juni zijn doorgaans de natste en augustus en december t/m maart de droogste maanden, maar dat is een erg relatief gegeven. Het is immers een tropisch regenwoud.
De Galápagosarchipel heeft een regenseizoen van januari t/m juni, waarin het goed te bereizen is. Er valt dan af en toe een flinke tropische bui, maar de rest van de tijd is het lekker warm. Tijdens het droge seizoen van juli t/m december is het koeler en vaak mistig, de naam Garua. Dan is het minder aangenaam.

Reizen naar Ecuador is relatief veilig, maar er zijn zeker risico’s, zeker in de grensstreek met Colombia worden voorzorgsmaatregelen geadviseerd door het ministerie van Buitenlandse Zaken, daar zijn terroristische groepen actief. De situatie verandert bovendien geregeld, dus hou voor vertrek altijd het meest actuele advies in de gaten via deze site.

Reis alleen als het noodzakelijk is naar de noordelijke provincies van Ecuador. In de overige provincies moet je rekening houden met criminaliteit, vooral in de steden Quito en Guayaquil komen berovingen voor.

In Ecuador kunnen demonstraties en stakingen voorkomen die tot geweld leiden, probeer niet langs of door de blokkade te gaan.

Taxi’s

Het ministerie waarschuwt ook voor express ontvoeringen door illegale taxi’s, waarbij toeristen worden gedwongen te gaan pinnen. Dit komt vooral in Quito en Guayaquil, vaak met niet-geregistreerde taxichauffeurs als handlanger. Officiële taxi’s zijn geel en hebben registratienummers op de deur en een taximeter.

Risico’s in/met natuur

De natuurgebieden in Ecuador zijn eenzaam en uitgestrekt. Je kan er verdwalen of beroofd worden. Daarom is het raadzaam om natuurgebieden in groepsverband, onder leiding van een gids, te bezoeken.
In Ecuador kunnen (zware) aardbevingen voorkomen. In het deel van het Andesgebergte dat in Ecuador ligt, zijn veel actieve vulkanen. Volg de berichten in de media en informeer u over de situatie.

Mijnen en diefstal in grensgebied met Peru

Reis tussen Ecuador en Peru over de Panamericana-weg en ga langs de reguliere doorlaatposten. In de buurt van de grens ligt een gebied met mijnen die nog niet ontploft zijn. Pas bij grensposten op voor diefstal en bedrog bij het wisselen van geld.

Drugs

De meeste Nederlanders die in een Ecuadoraanse gevangenis zitten, zijn veroordeeld wegens drugsbezit. In Ecuador maakt men weinig verschil tussen softdrugs en harddrugs: beide worden zwaar bestraft. De levensomstandigheden in de Ecuadoraanse gevangenissen zijn zwaar.

Tips ambassade

Neem nooit sigaretten of een drankje aan van onbekenden. Deze kunnen behandeld zijn met een verdovend poeder, genaamd scopolamine. Dit kan een poging tot beroving zijn. Soms wordt het zelfs op promotiefolders gespoten.

Vaccinatie tegen gele koorts is voor Ecuador alleen verplicht als je in de zeven dagen voordat je Ecuador binnenkomt in een gele koorts land bent geweest. Dit advies geldt ook als je een overstap hebt gemaakt en langer dan 12 uur in het betreffende gele koorts land bent geweest. Maar het wordt voor grote delen wel aangeraden.

Inentingen die worden aanbevolen

Ongeacht verblijfsduur worden de volgende vaccinaties voor Ecuador aangeraden:

  • vaccinatie tegen DTP (difterie, tetanus en polio)
  • vaccinatie tegen hepatitis A (besmettelijke geelzucht)
  • vaccinatie tegen gele koorts: in het Amazonegebied, oostelijk van de Andes en in het kustgebied.

Voor verblijf in de Andes zelf hoef je geen gele koorts vaccinatie te halen. Ook voor de Galapagos eilanden wordt geen gele koorts inenting aanbevolen.

Malaria

Er komt in Ecuador malaria voor in de gebieden beneden 1500 meter (maar niet op de Galapagos eilanden). Voor bepaalde delen van Ecuador wordt geadviseerd, naast goede antimuggenmaatregelen, een noodbehandeling mee te nemen.

Voor een verre reis als deze is het altijd goed om voorzorgsmaatregelen te nemen. De artsen van Thuisvaccinatie komen, zelfs ‘s avonds of in het weekeinde, bij je langs voor advies en vaccinaties. Bekijk hier de opties, de kosten zijn vaak niet hoger dan bij de GGD. 

Geen Nederlandse ambassade in Ecuador

Er is geen Nederlandse ambassade in Ecuador. De dichtstbijzijnde ambassade is in Lima, Peru.

Reisdocumenten voor Ecuador

Voor Ecuador heb je nodig:

– Een paspoort dat na vetrek uit Ecuador nog minimaal 6 maanden geldig is

– Een visum bij een verblijf langer dan drie maanden

– Een vliegticket met een bevestigde terug- of doorvlucht
– Voldoende geld om je verblijf in Ecuador te kunnen financieren, zo’n 500 euro per maand.

 

 

Visum

Voor een verblijf in Ecuador is geen visum vereist voor reizigers met de Nederlandse of de Belgische nationaliteit.

Voor een verblijf van langer dan drie maanden is wel een visum vereist. In dit geval kun je een visum aanvragen bij de Ambassade van Ecuador in Nederland of België. Met dit visum mag je maximaal 6 maanden in Ecuador blijven. Meer informatie staat hier.

Het is verstandig om voor je vertrek informatie op te vragen over de douanebepalingen. Deze worden namelijk nogal eens gewijzigd.

Adressen ambassades Ecuador in Nederland en België

Nederland:

Ambassade Ecuador
Koninginnegracht 84
2514 AJ Den Haag

Openingstijden: maandag-vrijdag 09:30-18:00

Tel. nr. 070-3463753/9563 en 070-3658910

België:

Ambassade Ecuador
Louizalaan 363
1050 Elsene

Tel nr. 02.644.30.50

Fax: 02.644.28.13

E-mail: [email protected]

In Ecuador wordt sinds 2000 met de Amerikaanse dollar betaald. Er worden biljetten van 1, 5, 10, 20, 50 en 100 dollar gebruikt en munten van 1, 5, 10, 25 en 50 dollarcent.

Pinnen en creditcard

In de grote steden Quito, Otavalo, Baños, Riobamba, Cuenca en Guayaquil kan gepind worden. Je kunt ook geld opnemen met de belangrijkste creditcards en daarmee betalen in de duurdere zaken, restaurants en hotels. Soms wordt commissie gerekend. Zorg dat je voldoende kleine coupures hebt, van één dollar, want er is vaak geen wisselgeld voorhanden.

Zorg dat je altijd voldoende cash geld hebt, pinautomaten zijn geregeld kapot of buiten gebruik.

Feestdagen Ecuador

De belangrijkste jaarlijks terugkerende feestdagen van Ecuador zijn:

Nieuwjaar 1 januari
Carnaval februari
Witte Donderdag maart/april
Goede Vrijdag maart/april
Pasen maart/april
Dag van de Arbeid 1 mei
Herdenking van de Slag bij Pinchincha 24 mei
Corpus Christi 10 juni
Simon Bolivar Dag 24 juni
Allerheiligen 1 november
Allerzielen 2 november
Kerstmis 25 december

Houd er rekening mee dat op deze data banken, winkels en overheidsgebouwen gesloten kunnen zijn.

Tijdsverschil Ecuador

Tijdens de zomertijd is het in Ecuador 7 uur vroeger dan in Nederland en België, in de winter is het verschil 6 uur.

Op de Galapagos-eilanden is het nog één uur vroeger dan op het vasteland van Ecuador.

Taal in Ecuador

De officiële taal van Ecuador is Spaans.

De Indianen in de Sierra spreken overwegend Chibcha en vooral Quechua, wat oorspronkelijk de gesproken taal van de Inca’s was. Het Quechua heeft verschillende dialecten die flink van elkaar verschillen en deze taal wordt ook nog in Peru en Bolivia gesproken.

In de Oriente worden vele andere indianentalen en dialecten gesproken. In afgelegen gebieden kan het voorkomen dat de bevolking geen Spaans of Engels spreekt.

In hotels en restaurants spreekt men redelijk Engels. Het is echter aan te raden om een paar woorden Spaans te leren om het contact met de lokale bevolking te vergemakkelijken.

Hoogtepunten in Ecuador

Het Andesgebergte

Zin in een actieve reis? Dan ben je in de Andes op de juiste plek. Bezoek het Quilotoa kratermeer, klauter door de kloof van de Toachi rivier en hike door uitgestrekte gletsjerdalen. Nog meer uitdaging nodig? Loop in twee dagen op zo’n 4.000 meter hoogte door de vallei tussen de Chimborazo en de Carihuairazo.

Bijvoorbeeld SNP-reizen biedt georganiseerde wandelreizen in Ecuador met gids. Ideaal als je veel wil doen, maar weinig tijd hebt voor de voorbereiding.

Deze magische plek inspireerde Darwin tot zijn evolutietheorie. Je ontmoet er tal van (unieke) diersoorten, zoals reuzenschildpadden, pinguïns, blauw- en roodvoetgenten, fregatvofels maar ook zeehonden en flamingo’s. Je kan er duiken naar de zeedieren en hikes maken naar de vulkanen, zoals de Serra Negra. Je bezoek is kostbaar, dus bereid het goed voor! Er zijn accomodaties in diverse prijsklassen.

Bekijk bijvoorbeeld hier de bouwstenen Ecuador van YourWay2Travel.

Amazonewoud

Het Yasuní National Park is geschikt om trekkings te maken van één of meer dagen, een bezoek te brengen aan indianenstammen of zelfs een nachtelijke hike te maken met een gids, de kans op een ontmoeting met een van de vele dieren is dan nog groter!

Via YourWay2Travel kan je losse bouwstenen boeken voor je avonturen in Ecuador. Uiteraard helpen ze je ook in het Amazonewoud.

Hoofdstad Quito

Zoals in veel grote, oudere steden zijn de nieuwe wijken vol hippe uitgaansgelegenheden en zie je hier zelfs wolkenkrabbers. In de oude stad, die flink is gerestaureerd, ontmoet je het traditionele Ecuadoraanse leven. Vers fruit, straatoptredens en genieten maar!

Reistips voor Ecuador

Met de motor door Zuid-Amerika

Laat je motor thuis Hoewel automobilisten en motorrijders uiteraard veel gemeen hebben en beide kwaliteiten zelfs erg goed samengaan in één persoon, is er als het op reizen aankomt, toch een cruciaal verschil. Een automobilist huurt vanzelfsprekend een auto op de plaats van bestemming. Maar een motorfiets huren om een reis te maken? Er zijn niet…

Lees Meer

Inspiratie voor Ecuador

Verre Avonturen

Ecuador lama

Reizen in Ecuador betekent rondtrekken in een heel divers land. Van de Amazone, de bergen, kust en misschien wel de Galagapos eilanden. Welke keuzes maak jij?

Lees Meer Door: Fleur Besters

Toffe Roadtrips

Met de motor door Zuid-Amerika

Laat je motor thuis Hoewel automobilisten en motorrijders uiteraard veel gemeen hebben en beide kwaliteiten zelfs erg goed samengaan in één persoon, is er als het op reizen aankomt, toch een cruciaal verschil. Een automobilist huurt vanzelfspreken

Lees Meer Door:

Verre Avonturen

Dankzij een verkeerde zeestroming ontdekten bisschop de Berlanga en zijn bemanningsleden in 1535 als eerste de Galápagos Eilanden. Een paar honderd jaar later bracht Charles Darwin een bezoekje aan de vulkanische eilandengroep en werd hij aangena

Lees Meer Door:

Slimme Reistips, Verre Avonturen

Meridianen, breedtecirkels, keerkringen, poolcirkels, de evenaar, de datumgrens; Reisbijbels Ruud Beerens is gefascineerd door denkbeeldige lijnen die je op reis treft. Het nodigt uit voor wandelingen, omweggetjes of misschien zelfs een doelgerichte

Lees Meer Door: Ruud Beerens

Reisorganisaties Ecuador

Reizen naar Ecuador

Prijs: €0 - €10000
Dagen: 0 - 30

cruise

Corals I en II, Route South

De Corals I en II zijn twee mooie jachten in de Galápagos. Ze varen 4- en 5-daagse routes en maken in een loop van twee weken alle toegestane aanlandingen  die hen door de nationale parkauthoriteiten zijn toegewezen. De Corals I en II hebben respec

Land : Ecuador
Aanbieder : Tenzing
prijs vanaf : 0.00
reisduur : 5
Lees Meer

natuurarrangement

Napo Wildlife Center

De naam van de lodge verwijst natuurlijk naar de Naporivier. Maar de ligging van de lodge zelf is veel dieper het regenwoud in, weg van de rivier en zonder het geluid van de buitenboordmotor.

Land : Ecuador
Aanbieder : Tenzing
prijs vanaf : 1235.00
reisduur : 4
Lees Meer

arrangement

Cuenca & Guayaquil

Ecuador mag dan relatief klein zijn, maar naast de vele reuzen vulkanen, Amazone-bestemmingen en nevelwouden biedt het vasteland onberispelijk bewaard gebleven koloniale centra zoals die van Cuenca. Dit arrangement laat u niet alleen de steden Cuenca

Land : Ecuador
Aanbieder : Tenzing
prijs vanaf : 700.00
reisduur : 4
Lees Meer

actief arrangement

Galápagos Loop

Een nieuwe variant op de 'island hopping' programma's, bedoeld om op een meer actieve, sportieve wijze de dierenwereld van de archipel te leren kennen. 's Nachts slaapt u in een hotel (niet op een schip) en de boottochten tussen de eilanden zijn per

Land : Ecuador
Aanbieder : Tenzing
prijs vanaf : 2550.00
reisduur : 0
Lees Meer

Rondreizen

Rondreis Ecuador & Galapagos, 21 dagen

Afwisselende reis langs de hoogtepunten van het land. We bezoeken koloniale steden en de kleurrijke markt van Otavalo. We trekken de jungle in en zien vulkanen, zoals de Chimborazo. Een bezoek aan de Galapagoseilanden is bijzonder en onvergetelijk.

Land : Ecuador
Aanbieder : Djoser
prijs vanaf : 3295.00
reisduur : 20 dagen
Lees Meer

cruise

Santa Cruz II

De Santa Cruz II is de opvolger van de Santa Cruz. Het is een prachtige middenklasser onder de 'grote' schepen in de Galápagos. Het schip biedt plaats aan 90 passagiers. Het voordeel van een groter schip is onmiskenbaar de aantrekkelijkheid van grot

Land : Ecuador
Aanbieder : Tenzing
prijs vanaf : 3290.00
reisduur : 4
Lees Meer

riviercruise

Amazonecruise Rio Napo

De Rio Napo is een machtige zijrivier van de Amazone. Tijdens de vijfdaagse cruise vaart u helemaal naar de Peruaanse grens, door het meest maagdelijke regenwoud van Ecuador. Vooral in dat oostelijke deel van het regenwoud is de kans groot, dat u de

Land : Ecuador
Aanbieder : Tenzing
prijs vanaf : 1916.00
reisduur : 4
Lees Meer

Groepsreizen

Rondreis ECUADOR - 17 dagen; In het voetspoor van Darwin

Ontdek het Amazonewoud en maak dagwandelingen langs kratermeren door een landschap van orchideeën, papierbomen en kleurrijke bloemen. Verken de indiaanse weekmarkten in de schaduw van de imposante vulkanen die Ecuador rijk is. Geniet van heerlijke v

Land : ECUADOR
Aanbieder : Koningaap
prijs vanaf : 2295.00
reisduur : 17
Lees Meer

Rondreizen

Ecuador, 21 dagen

Veelzijdige rondreis voor gezinnen door verschillende landschappen. Je bezoekt de indianenmarkten, je steekt de Andes over, kunt vulkanen beklimmen en verblijft in een ecolodge in de jungle. Je maakt een spannende treinreis over de Duivelsneus en rus

Land : Ecuador
Aanbieder : Djoser
prijs vanaf : 3095.00
reisduur : 21 dagen
Lees Meer

actief arrangement

Natuurparadijs aan Zee

Machalilla National Park ten noorden van Guayaquil is een prachtige kustzone waartoe ook Isla de la Plata behoort (met beesten à la Galápagos). Leuk hotel, afwisselende excursies, o.a. walvissafari in het seizoen.

Land : Ecuador
Aanbieder : Tenzing
prijs vanaf : 1214.00
reisduur : 4
Lees Meer

cruise

Seaman Journey

De Seaman Journey is een first class catamaran (bouwjaar 2008); de enige catamaran in ons aanbod. Het schip heeft een frisse uitstraling, vooral het zonnedek is gezellig ingericht met hippe loungebedden.

Land : Ecuador
Aanbieder : Tenzing
prijs vanaf : 2190.00
reisduur : 4
Lees Meer

individuele reis

Highlights of Ecuador

Deze reis is een complete kennismaking met de hooglanden: de overweldigende vulkaanlandschappen, het bonte leven op de markten en de twee koloniale steden Quito en Cuenca. Het zijn de korte dagafstanden en de afwisseling van activiteiten die deze rei

Land : Ecuador
Aanbieder : Tenzing
prijs vanaf : 2250.00
reisduur : 0
Lees Meer

Actieve rondreizen

Rondreis Ecuador, 21 dagen

Rondreis door het afwisselende landschap van dit land op de evenaar. Naast koloniale steden zie je besneeuwde vulkanen in de Andes en verblijf je in de jungle en aan de kust. De indiaanse bevolking geeft kleur aan de vele markten.

Land : Ecuador
Aanbieder : Djoser
prijs vanaf : 2495.00
Lees Meer

actief arrangement

Mashpi Lodge

Op ongeveer 2½ rijden ten noordwesten van Quito ligt een bijzonder natuurreservaat met daarin de prachtige Mashpi Lodge, middenin het Andes-regenwoud.

Land : Ecuador
Aanbieder : Tenzing
prijs vanaf : 590.00
reisduur : 3
Lees Meer

Rondreis

Groepsreis Ecuador; Avontuur op de evenaar

Hoewel Ecuador het kleinste land van Zuid-Amerika is staat het pure land in de Andes garant voor een scala aan prachtige landschappen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld imposante vulkanen, diepe bergmeren en watervallen. Ook koloniale steden als Cuenca e

Land : Ecuador
Aanbieder : Shoestring
prijs vanaf : 2849.00
reisduur : 15 dagen / 14 nachten
Lees Meer

cruise

Corals I en II, Route North-Central

De Corals I en II zijn twee mooie jachten in de Galápagos. Ze varen 4- en 5-daagse routes en maken in een loop van twee weken alle toegestane aanlandingen  die hen door de nationale parkauthoriteiten zijn toegewezen. De Corals I en II hebben respec

Land : Ecuador
Aanbieder : Tenzing
prijs vanaf : 0.00
reisduur : 4
Lees Meer

cruise

Galaxy

De staf van de Galaxy ontvangt altijd veel lof voor de goede service en de inhoudelijke begeleiding tijdens de excursies. In het hart van het schip is een mooie grote lounge waar alle sociale activiteiten plaats vinden: de maaltijden worden er geserv

Land : Ecuador
Aanbieder : Tenzing
prijs vanaf : 2245.00
reisduur : 4
Lees Meer

Familiereis

Familiereis ECUADOR AVONTUUR - 22 dagen; Zuid-Amerika in het klein

Dit is een familiereis voor gezinnen met kinderen tot 19 jaar. Als je Zuid-Amerika wilt ontdekken dan is een rondreis door Ecuador de ideale manier. Het hele continent vind je terug in één land: ontdek het Amazonewoud en verken indiaanse weekmarkte

Land : ECUADOR
Aanbieder : Koningaap
prijs vanaf : 2795.00
reisduur : 22
Lees Meer

cruise

Beagle

De Beagle is een motorzeilschip voor slechts 14 passagiers. Eenvoudig, goed verzorgd en mooie lange routes. De route door het noordwesten  van de archipel is zeer afwisselend. U ziet tijdens de cruise heel veel beesten en u bent elke dag zelf ook on

Land : Ecuador
Aanbieder : Tenzing
prijs vanaf : 3470.00
reisduur : 8
Lees Meer

cruise

Angelito: Route West

De Angelito is een modern en comfortabel motorjacht met een heel goede prijs/kwaliteit verhouding. Lekker kleinschalig, geen overbodige luxe, mooie routes.

Land : Ecuador
Aanbieder : Tenzing
prijs vanaf : 3800.00
reisduur : 8
Lees Meer

arrangement

San Cristóbal

Een zeldzaam mooi programma tijdens uw verblijf op San Cristóbal: albatrossen op Española en alle 3 soorten vangenten op Punta Pitt: Nazca-, roodpoot- en  blauwpootgenten! Verder veel beestenpret tijdens het snorkelen.

Land : Ecuador
Aanbieder : Tenzing
prijs vanaf : 0.00
reisduur : 4
Lees Meer

arrangement

Koloniaal Quito, omringd door vulkanen

Quito is de levendige hoofdstad van Ecuador. Gezellige pleinen, straatmarkten, mooie koloniale architectuur en goede musea. Door de hoge ligging (2.800 meter) heerst er het gehele jaar door een klimaat dat vergelijkbaar is met het Hollandse voorjaar.

Land : Ecuador
Aanbieder : Tenzing
prijs vanaf : 550.00
reisduur : 4
Lees Meer

actief arrangement

Tussen Bergen en Vulkanen

Hacienda El Porvenir is een boerderij, die waanzinnig mooi gelegen is op 4000 meter, aan de voet van de Cotopaxi vulkaan. Actief actief overdag, 's avonds dicht bij het haardvuur, terwijl het buiten koud wordt.

Land : Ecuador
Aanbieder : Tenzing
prijs vanaf : 926.00
reisduur : 4
Lees Meer

Rondreizen

Ecuador & Galapagos, 21 dagen

Veelzijdige rondreis voor gezinnen door verschillende landschappen. Je bezoekt de indianenmarkten, je steekt de Andes over, kunt vulkanen beklimmen en verblijft in een ecolodge in de jungle. Een bezoek aan de Galapagoseilanden is bijzonder en natuurl

Land : Ecuador
Aanbieder : Djoser
prijs vanaf : 0.00
reisduur : 20 dagen
Lees Meer

arrangement

Scalesia Galapagos Lodge

Op het eiland Isabela ligt de Scalesia Lodge. Het is een modern, comfortabel resort in safari-stijl, omgeven door bossen en spectaculair uitzicht over de kust. Verblijf in comfortabele safaritenten met houten vloeren en een eigen badkamer. Goed te co

Land : Ecuador
Aanbieder : Tenzing
prijs vanaf : 0.00
reisduur : 0
Lees Meer

Rondreizen

Rondreis Amazone en Galapagos Pop Up

Deze comfortabele natuurreis is de perfecte once-in-a-lifetime combinatiereis voor natuurliefhebbers. Je bezoekt namelijk twee wereldberoemde natuurparadijzen: het weelderige Amazoneregenwoud en de vulkanische Galapagoseilanden. Beide gebieden staan

Land : Ecuador
Aanbieder : Sawadee
prijs vanaf : 4628.00
Lees Meer

Rondreizen

Rondreis Ecuador, met verlenging Galapagos, 29 dagen

Rondreis door een afwisselend landschap. Naast koloniale steden en kleurrijke markten zie je besneeuwde vulkanen in de Andes en verblijf je in de jungle en aan de kust. Per boot reis je langs verschillende eilanden van de Galapagos, allen met een uni

Land : Ecuador
Aanbieder : Djoser
prijs vanaf : 5590.00
reisduur : 29 dagen
Lees Meer

Rondreizen

Rondreis Peru, Ecuador & Galapagos, 27 dagen

Een unieke rondreis door Peru en Ecuador inclusief een bezoek aan de Galapagos eilanden. Oude en nieuwe hoofdsteden staan op het programma zoals Lima, Machu Picchu, Cusco en Quito. Een reis door fantastisch landschap op zoek naar zowel historische al

Land : Ecuador
Aanbieder : Djoser
prijs vanaf : 4195.00
reisduur : 26 dagen
Lees Meer

individuele reis

Highlights of Ecuador

Deze reis is een complete kennismaking met de hooglanden: de overweldigende  vulkaanlandschappen, het bonte leven op de markten en de twee koloniale steden Quito en Cuenca. Het zijn de korte dagafstanden en de afwisseling van activiteiten die deze r

Land : Ecuador
Aanbieder : Tenzing
prijs vanaf : 2595.00
reisduur : 12
Lees Meer

arrangement

Santa Cruz Express 5 dgn

U verblijft gedurende 5 dagen in een kleinschalig hotelletje op het hoofdeiland Santa Cruz, dat als uitvalsbasis dient voor bootexcursies rondom Santa Cruz. Die excursies zijn op groepsbasis en daarom verschilt het gezelschap van dag tot dag. U ziet

Land : Ecuador
Aanbieder : Tenzing
prijs vanaf : 550.00
reisduur : 5
Lees Meer

Verre reizen

18-daagse rondreis Fascinerend Ecuador

18-daagse rondreis Fascinerend Ecuador

Land : Ecuador
Aanbieder : TUI
prijs vanaf : 2706.00
reisduur : 18 dagen
Lees Meer

Actieve rondreizen

Rondreis Ecuador (& Galapagos), 21 of 29 dagen

Rondreis door het afwisselende landschap van dit land op de evenaar. Naast koloniale steden zie je besneeuwde vulkanen in de Andes en verblijf je in de jungle en aan de kust. De lokale bevolking geeft kleur aan de vele markten. Een verlenging op de G

Land : Ecuador
Aanbieder : Djoser
prijs vanaf : 2795.00
Lees Meer

Rondreis

Groepsreis Ecuador in 2 weken; De Andes in het klein

Een korte reis, met enorm veel afwisseling, naar het diverse Ecuador. Je kunt deze reis combineren met een bezoek aan de wereldberoemde Galápagoseilanden. Je begint in Otavalo, met haar beroemde zaterdagmarkt, je eerste kennismaking met de prachtige

Land : ECUADOR
Aanbieder : Shoestring
prijs vanaf : 1999.00
reisduur : 17 dagen / 16 nachten
Lees Meer

Rondreizen

Rondreis Ecuador, 21 dagen

Rondreis door het afwisselende landschap van dit land op de evenaar. Naast koloniale steden zie je besneeuwde vulkanen in de Andes en verblijf je in de jungle en aan de kust. De indiaanse bevolking geeft kleur aan de vele markten.

Land : Ecuador
Aanbieder : Djoser
prijs vanaf : 2495.00
reisduur : 21 dagen
Lees Meer

Rondreizen

Ecuador, 21 dagen

Veelzijdige rondreis voor gezinnen door verschillende landschappen. Je bezoekt de indianenmarkten, je steekt de Andes over, kunt vulkanen beklimmen en verblijft in een ecolodge in de jungle. Je maakt een spannende treinreis over de Duivelsneus en rus

Land : Ecuador
Aanbieder : Djoser
prijs vanaf : 0.00
reisduur : 20 dagen
Lees Meer

Rondreizen

Rondreis Ecuador met optioneel Galapagos

Tijdens deze avontuurlijke rondreis door Ecuador ontdek je dit prachtige en veelzijdige land! Je reist in 25 dagen langs besneeuwde bergen, regenwoud en vulkanen. Je kunt er voor kiezen om de reis af te sluiten met een bezoek aan de Galápagos eila

Land : Ecuador
Aanbieder : Sawadee
prijs vanaf : 2398.00
Lees Meer

arrangement

Finch Bay Eco Hotel

Op het eiland Santa Cruz ligt het Finch Bay Eco Hotel. Het enige hotel op het eiland met strand voor de deur. Het is er heerlijk rustig zonder wegen en auto's in een groene omgeving van mangrove. U kunt tijdens uw verblijf kiezen uit verschillende ex

Land : Ecuador
Aanbieder : Tenzing
prijs vanaf : 1567.00
reisduur : 4
Lees Meer

natuurarrangement

Hakuna Matata

Deze ecolodge ligt in de Upper Amazon, op zo'n 600 meter hoogte. Daar heb je minder last van muggen dan in de laaglandjungle. En nog een voordeel: de lodge is met de auto bereikbaar. Het is een zeer verzorgde lodge met goede service. Aan u de keuze:

Land : Ecuador
Aanbieder : Tenzing
prijs vanaf : 0.00
reisduur : 0
Lees Meer

Rondreizen

Rondreis Ecuador & Galapagos, 21 dagen

Afwisselende reis langs de hoogtepunten van het land. We bezoeken koloniale steden en de kleurrijke markt van Otavalo. We trekken de jungle in en zien vulkanen, zoals de Chimborazo. Een bezoek aan de Galapagoseilanden is bijzonder en onvergetelijk.

Land : Ecuador
Aanbieder : Djoser
prijs vanaf : 3295.00
reisduur : 21 dagen
Lees Meer

arrangement

Santa Cruz Express

U verblijft gedurende vier dagen in een kleinschalig hotel op het hoofdeiland Santa Cruz, dat als uitvalsbasis dient voor bootexcursies (op groepsbasis) rondom Santa Cruz. U ziet elke dag beesten en kunt u lekker zwemmen en snorkelen tussen de zeelee

Land : Ecuador
Aanbieder : Tenzing
prijs vanaf : 500.00
reisduur : 4
Lees Meer

Rondreizen

Rondreis Peru, Ecuador & Galapagos, 27 dagen

Een unieke rondreis door Peru en Ecuador inclusief een bezoek aan de Galapagos eilanden. Oude en nieuwe hoofdsteden staan op het programma zoals Lima, Machu Picchu, Cusco en Quito. Een reis door fantastisch landschap op zoek naar zowel historische al

Land : Ecuador
Aanbieder : Djoser
prijs vanaf : 4195.00
reisduur : 27 dagen
Lees Meer

Rondreizen

Ecuador & Galapagos, 21 dagen

Veelzijdige rondreis voor gezinnen door verschillende landschappen. Je bezoekt de indianenmarkten, je steekt de Andes over, kunt vulkanen beklimmen en verblijft in een ecolodge in de jungle. Een bezoek aan de Galapagoseilanden is bijzonder en natuurl

Land : Ecuador
Aanbieder : Djoser
prijs vanaf : 3995.00
reisduur : 21 dagen
Lees Meer

cruise

Beagle. Centre Southern Islands

De Beagle is een motorzeilschip voor slechts 14 passagiers. Eenvoudig, goed verzorgd en mooie lange routes. De route door het zuiden van de archipel gaat onder anderen ook naar het eiland Española, het enige eiland met een grote kolonie albatrossen!

Land : Ecuador
Aanbieder : Tenzing
prijs vanaf : 3470.00
reisduur : 8
Lees Meer

cruise

Angelito: Route Noord en Zuid

De Angelito is een modern en comfortabel motorjacht met een heel goede prijs/kwaliteit verhouding. Lekker kleinschalig, geen overbodige luxe, mooie routes.

Land : Ecuador
Aanbieder : Tenzing
prijs vanaf : 3800.00
reisduur : 4
Lees Meer

cruise

La Pinta

La Pinta is een van de cruiseschepen in de Galápagos dat in de top van het luxe cruise-aanbod thuishoort. Het schip is sinds 2008 in de vaart en heeft een mooi strak design-interieur gekregen; dat laatste is een zeldzaamheid in de Galápagos.

Land : Ecuador
Aanbieder : Tenzing
prijs vanaf : 3770.00
reisduur : 4
Lees Meer

natuurarrangement

Sacha Lodge

De regenwouden van de Amazone in Ecuador liggen binnen handbereik van de hoofdstad, het is maar 30 minuten vliegen naar de stad Coca. Vervolgens reist u per motorkano naar Sacha lodge, uw verblijfadres ligt diep in het woud verscholen. Sacha Lodge is

Land : Ecuador
Aanbieder : Tenzing
prijs vanaf : 1100.00
reisduur : 4
Lees Meer

cruise

Sea Star Journey

De Sea Star Journey is één van de luxe jachten in de archipel. Publieke ruimtes en suites zijn bijzonder fraai vormgegeven met veel ramen voor maximaal kijkgenot. De sfeer is intiem en de informatieoverdracht maximaal.

Land : Ecuador
Aanbieder : Tenzing
prijs vanaf : 4040.00
reisduur : 5
Lees Meer

Rondreizen

Rondreis Ecuador/Galápagos Hoogtepunten

Tijdens deze avontuurlijke rondreis door Ecuador & Galápagos ontdek je dit prachtige en veelzijdige land! Je reist langs besneeuwde bergen, regenwoud en vulkanen. De reis wordt spectaculair afgesloten met een 5-daags bezoek aan de Galápagos eil

Land : Ecuador
Aanbieder : Sawadee
prijs vanaf : 2998.00
Lees Meer

Rondreis

Groepsreis Ecuador; Van de Andes naar de Amazone

Shoestring biedt een afwisselende rondreis aan naar Ecuador, het meest diverse land in de Zuid-Amerikaanse Andes. Je kunt deze reis combineren met een bezoek aan de wereldberoemde Galápagoseilanden. Onze reis gaat langs besneeuwde vulkanen, door val

Land : ECUADOR
Aanbieder : Shoestring
prijs vanaf : 2299.00
reisduur : 22 dagen / 21 nachten
Lees Meer

internationale groepsreis

Best of Ecuador & Galápagos

Tijdens deze rondreis reist u langs de hoogtepunten van Ecuador en geniet u van een cruise op een van de meest verbluffende plekken ter wereld; de Galápagoseilanden. Ontdek het adembenemende landschap in de hooglanden, maak kennis met de overweldige

Land : Ecuador
Aanbieder : Tenzing
prijs vanaf : 4450.00
reisduur : 12
Lees Meer

Rondreis

Highlights of Ecuador

Deze reis is een complete kennismaking met de hooglanden: de overweldigende vulkaanlandschappen, het bonte leven op de markten en de twee koloniale steden Quito en Cuenca. Het zijn de korte dagafstanden en de afwisseling van activiteiten die deze rei

Land : Ecuador
Aanbieder : Tenzing
prijs vanaf : 3199.00
reisduur : 13 dagen
Lees Meer

Familiereizen

Familiereis Ecuador

Tijdens deze familiereis in Ecuador kom je Indianenmarkten, besneeuwde vulkanen, koloniale steden en tropische regenwouden tegen. Een familievakantie naar Ecuador is telkens anders! Men noemt het niet voor niets Latijns-Amerika in één land. Je over

Land : Ecuador
Aanbieder : Sawadee
prijs vanaf : 2598.00
Lees Meer

Reisboeken en gidsen over Ecuador

Reisgidsen

Reisgids Ecuador and Galapagos islands | Rough Guides

Zeer goede reisgids voor zowel de georganiseerde maar vooral voor de zelfstandige reiziger. Boordevol informatie over reizen, slapen, eten, maar ook musea en cultuur. Uitputtende bron van informatie, veelal nog completer dan de Lonely Planet. Inlei

Land : Ecuador
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 23.95
Lees Meer

Vogelgidsen

Vogelgids Birds of Ecuador | Bloomsbury

This up-to-date and comprehensive guide to the birds of mainland Ecuador is a valuable resource for anyone exploring the mountains, forests and wetlands of this incredibly bird-rich country. With thousands of beautiful and detailed paintings, accom

Land : Ecuador
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 45.95
Lees Meer

Reisgidsen

Reisgids Ecuador and Galapagos | Insight Guides

Een rijk geillustreerde reisgids met diepgaande teksten: één van de beste reisgidsen die er bestaan. Eerste deel bestaat uit een beschrijving van de unieke aspecten van de regio, daarna een deel echte reisgids en als afsluiting een deel met prakt

Land : Ecuador
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 25.95
Lees Meer

Wegenkaarten

Wegenkaart - landkaart Galapagos Islands - Galapagos eilanden | ITMB

Een degelijke kaart met aanduidingen van o.a. nationale parken, vliegveld, benzinepomp, dirt-roads en kleine plattegrond van hoofdstad. Als overzichtskaart goed te gebruiken. Waterafstotend papier! It seems hard to believe that it has been six mo

Land : Ecuador
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 11.75
Lees Meer

Natuurgidsen

Vogelgids - Natuurgids Galapagos Wildlife | Waterford Press

Galapagos Wildlife, An Introduction to Familiar Species, is a must-have reference guide for beginners and experts alike. This guide provides a simplified introduction to species that are familiar, widespread and/or unique to the Galapagos Islands.

Land : Ecuador
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 9.50
Lees Meer

Reisverhalen

Reisverhaal De Reis van de Beagle | Charles Darwin

Toen het schip de Beagle op 27 december 1831 de haven van Davenport verliet, begon Charles Darwin op tweeëntwintigjarige leeftijd aan de reis die de loop van zijn leven zou gaan bepalen. Tijdens de vijf jaar durende tocht veranderde hij van een ta

Land : Ecuador
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 17.50
Lees Meer

Wegenkaarten

Wegenkaart - landkaart Ecuador | Borch

Mooie geplasticieerde kaart van Ecuador. Deze kaart biedt een goed overzicht van het land met detailkaarten.   Our soft-laminated folded map of Ecuador shows: Ecuador West 1:1 000 000, Ecuador Est 1:2 000 000, Galapagos Islands1:1 300 000, Gra

Land : Ecuador
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 10.95
Lees Meer

Wandelkaarten

Wandelkaart trekkingmap Cotopaxi - Ecuador | Climbing-map

Gedetailleerde kaart voor de beklimming van de Cotopaxi  met schaal 1:40.000, op de achterkant een overzichtskaart met schaal 1:250.000. Topographic climbing map with useful information and illustrations: city map of Quito, general map 1:250'000

Land : Ecuador
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 21.95
Lees Meer

Reisgidsen

Reisgids Culture Smart! Ecuador | Kuperard

De Cultuur Bewust!-gids geeft toeristen en zakenlieden belangrijke informatie met betrekking tot de cultuur van alledag in het land van bestemming. Anders dan in de gebruikelijke reisgidsen wordt de lezer in deze reeks bijgespijkerd op het gebied v

Land : Ecuador
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 11.50
Lees Meer

Reisgidsen

Reisgids Ecuador & Galápagos | Reise Know-How Verlag

Reisgids Ecuador & Galápagos van uitgeverij Reise Know-How is een duitstalige praktische reisgids voor alle leeftijden, boordevol informatie over accommodatie van budget tot luxe, vervoer en plaatsbeschrijvingen kenmerk : brede cultuur en achtergr

Land : Ecuador
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 26.95
Lees Meer

Wegenkaarten

Wegenkaart - landkaart 3403 Adventure Map Ecuador & Galapagos | National Geographic

Wegenkaart van Galapagos en Ecuador met vermelding van veel bezienswaardigheden, nationale parken en attrakties. Watervast en scheurvast. Juist door deze vermeldingen onderscheidt de kaart zich van andere wegenkaarten. National Geographic's Ecuad

Land : Ecuador
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 15.95
Lees Meer

Reisgidsen

Reisgids Galápagos Islands | Moon

Uitstekende Amerikaanse reisgids van uitgever Moon. De gids is vergelijkbaar met Lonely Planet en Rough guide en is voor de backpacker - zelfstandige reiziger geschreven; toch is deze door de grote mate van details en achtergronden geschikt voor al

Land : Ecuador
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 18.50
Lees Meer

Reisgidsen

Reisgids Galápagos Wildlife - Galapagos eilanden | Bradt

Prachtige gids die alle aanwezige dierenfamilies behandelt in voorkomen, gedrag e.d. Daarnaast worden de belangrijkste waarnemingsplekken besproken. Veel foto's.   Bradt's fully illustrated wildlife guides focus on regions of the world particu

Land : Ecuador
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 23.95
Lees Meer

Wandelgidsen

Wandelgids Ecuador - Galapagos, Die schönsten Wanderungen und Trekkingtouren, 58 Touren | Rother

Duitstalige wandelgids met zeer goed beschreven wandelingen in de genoemde gebieden. Redelijk kaartmateriaal, vooral de beschrijving van de route en de praktische info die er bij hoort is meer dan goed. Ecuador, das kleine Land am Äquator, ist a

Land : Ecuador
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 21.95
Lees Meer

Reisgidsen

Reisgids Handbook Ecuador & Galapagos | Footprint

Zo mogelijk nog completer dan de Lonely Planet: dezelfde doelgroep - rugzakker, zelfstandig reizenden -, dezelfde informatie als slaapgelegenheden, vervoer etc. Veel internetverwijzingen. Naast deze grote hoeveelheid praktische informatie ook veel

Land : Ecuador
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 23.95
Lees Meer

Plattegronden

Stadsplattegrond Quito en Ecuador Noord | ITMB

Stadsplattegrond. The latest edition of Quito has been updated and a beautiful map of the northern portion of Ecuador, where Quito is located, has been added as a full-sized map to the ‘back’ side of the paper. We have done this quite success

Land : Ecuador
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 11.75
Lees Meer

Vogelgidsen

Vogelgids Pocket Photo Guide Birds of Ecuador and Galapagos | Bloomsbury

Prettige handzame vogelgids waarbij aan de hand van foto's en tekst de soort beschreven wordt. Helaas geen verspreidingskaarten. In vergelijking met de grote duurdere vogelgidsen beduidend minder informatie en determinatie-mogelijkheden maar juist

Land : Ecuador
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 14.50
Lees Meer

Wegenkaarten

Wegenkaart - landkaart Ecuador | ITMB

Duidelijke wegenkaart van Ecuador, aan 2 zijden bedrukt. Met stadsplattegronden van Quito, Guayaquil. Aanduidingen van benzinestations, Nationale parken en bezienswaardigheden. Very detailed, double sided travel map of Ecuador shows road network

Land : Ecuador
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 11.75
Lees Meer

Stadsplattegronden

Stadsplattegrond - Wegenkaart - landkaart Quito & Ecuador Central | ITMB

Een degelijke wegenkaart van Ecuador met aanduidingen van o.a. nationale parken, vliegveld, benzinepomp, dirt-roads en kleine plattegrond van hoofdstad. Als overzichtskaart goed te gebruiken. Finally, ITMB releases its long-awaited re-worked map

Land : Ecuador
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 11.95
Lees Meer

Wegenkaarten

Wegenkaart - landkaart Peru - Ecuador | Nelles Verlag

Goede overzichtskaart van Peru en Ecuador. Aan beide kanten bedrukt. Met veel toeristische aanduidingen als culturele bezienswaardigheden en nationale parken. Prima leesbare kaart. Cashapampa-Llanganuco-Trek 1 : 400.000 Cordillera Huayhuash 1 :

Land : Ecuador
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 11.95
Lees Meer

Wegenkaarten

Wegenkaart - landkaart Ecuador en Galapagos | Freytag & Berndt

Gedetailleerde, tweezijdige landkaart van Ecuador en de Galapgos eilanden, prima geschikt voor planning en rondtrekken over alle eilanden. De berijdbare wegen zijn goed weergeven, zowel de hoofdwegen als provinciale en lokale wegen; wegnummers word

Land : Ecuador
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 11.95
Lees Meer

Wandelkaarten

Wandelkaart 1 Nevado Chimborazo | Schneider

Goede wandelkaart voor de beklimming van de Chimborazo in Ecuadorl. Het wordt beschouwd als een van de betere kaartenseries van Ecuador. Met topografische details als hoogtelijnen, een mooi kleurgebruik en deels - de meer bekende zeker - ingetekend

Land : Ecuador
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 19.95
Lees Meer

Reisgidsen

Reisgids Ecuador and the Galapagos Islands | Lonely Planet

De perfecte reisgids voor zowel de georganiseerde als de zelfstandige reiziger. Naast een algemene inleiding van het land / streek vol met praktische informatie over hoe je er het beste kunt reizen: slapen, eten, vervoer, excursies ... alles kun je

Land : Ecuador
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 22.50
Lees Meer

Reisgidsen

Reisgids Insight Guide Ecuador | Cambium

Dé gids als het gaat om achtergrondinformatie en prachtige foto’s. Kwalitatief van een hoog niveau! Nederlandstalig. Ecuador dankt haar naam aan de evenaar die dwars door het land loopt. Dat dit bijzondere geografische feit niet de enige bezie

Land : Ecuador
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 25.90
Lees Meer

Wegenkaarten

Wegenkaart - landkaart Ecuador | Reise Know-How Verlag

Tweetalige kaart (Engels en Duits) van Ecuador en de Galapagos eilanden. Door ingetekende lengte- en breedtegraden is het gebruik van GPS mogelijk. Met hoogtelijnen en uitgebreid wegennetwerk: daarnaast worden ook de afstanden tussen belangrijke pl

Land : Ecuador
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 10.95
Lees Meer

Wegenkaarten

Wegenkaart - landkaart 3408 Adventure Map Galapagos eilanden | National Geographic

Wegenkaart van alle Galapagos eilanden met vermelding van veel bezienswaardigheden, nationale parken en attrakties. Watervast en scheurvast. Juist door deze vermeldingen onderscheidt de kaart zich van andere wegenkaarten. Waterproof, Tear-Resista

Land : Ecuador
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 13.95
Lees Meer

Natuurgidsen

Natuurgids Wildlife of the Galapagos | Collins

Since its first publication more than a decade ago, Wildlife of the Galápagos has become the definitive, classic field guide to the natural splendors of this amazing part of the world. Now fully updated, this essential and comprehensive guide has

Land : Ecuador
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 24.95
Lees Meer

Reisgidsen

Reisgids Dominicus Ecuador en de Galápagos | Gottmer

Rijk geillustreerde gids met nadruk op historische en culturele hoogtepunten. Daarnaast nog veel besprekingen van toeristische plaatsen. Zonder meer een complete gids met in deze nieuwe editie eindelijk ook eens wat aandacht voor landschap en natuu

Land : Ecuador
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 24.99
Lees Meer

Reisverhalen

Reisverhaal De jungle-jingle van Ecuador | Angeline Schoor

Voor Angeline Schoor gaat een langgekoesterde wens om het Amazone-regenwoud en de Andes te zien in vervulling als zij afreist naar Ecuador, met niets anders bij zich dan een rugzak en een camera. In het voorzakje van haar tuinbroek steekt een bekno

Land : Ecuador
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 12.90
Lees Meer