Oman, luxe en traditie in één klein land

Het Sultanaat Oman grenst aan de Verenigde Arabische Emiraten in het noordwesten, Saoedi-Arabië in het westen, en Jemen in het zuidwesten. Het is een zogenaamd oliestaatje dat de laatste jaren ook inzet op toerisme. Al eeuwenlang is Oman een centrum voor handelaars en dat zie je terug in de souks. Omdat Oman in vrede leeft met de omliggende landen in het Midden-Oosten is het een veilige bestemming in deze regio en een opkomende bestemming voor reizigers.

Het land heeft indrukwekkende bergen, prachtige oases met wadi’s en sfeervolle dorpjes die regelrecht uit een sprookje van Aladin en de wonderlamp lijken te komen. De beschaving van Oman gaat

Hoofdstad Muscat staat ook wel bekend als de witte stad. De Grote Moskee biedt plaats aan maar liefst 6.500 gelovigen. In Ras al Hadd ontmoet je misschien wel de groene zeeschildpad. Hoewel vrouwelijke reizigers niet gesluierd hoeven te reizen, is het land wel sterk islamitisch. In Nizwa, één van Omans mooiste steden, merk je dat bijvoorbeeld in de souk, waar je de typische geborduurde gezichtsmaskers kan zien.

Oman heeft een warm woestijnklimaat met hoge temperaturen en weinig neerslag. Met gemiddeld ruim 3.500 zonneuren en minder dan tweehonderd millimeter neerslag per jaar is Oman een van de meest zonnige en droogste landen ter wereld.
In het centraal gelegen woestijngebied valt zelden neerslag. Iets natter zijn de berggebieden (Al Hajar gebergte) in het uiterste noorden van Oman en het uiterste zuiden.
De punt die tegen de grens met Jemen aan ligt kent een kleine regentijd aan het einde van de zomer. De vegetatie is daarom in dit deel van Oman groener dan elders in het land.

Hoofdstad Muscat kent de warmste periode van juni tot en met augustus, dan wordt het soms zelfs ver boven de vijftig graden tijdens de heetste dagen. De zeer hoge relatieve luchtvochtigheid (boven de 90%) zorgt ervoor dat het in de zomer onaangenaam benauwd is in grote delen van Oman.

Er zijn veiligheidsrisico’s voor reizen naar Oman. Dit heeft te maken met spanningen in de regio.

Buiten de stad kan reizen over onverlichte wegen gevaarlijk zijn. Auto’s, vrachtauto’s, voetgangers en kamelen zijn niet te zien. Wilt u de woestijn in trekken? Gebruik dan een geschikt voertuig om mee in de woestijn te rijden. En zorg voor meer dan voldoende drinkwater!

Bekijk voor vertrek altijd het meest actuele reisadvies op de site van het ministerie van Buitenlandse Zaken. Dat kan hier.

Piraten

In de Arabische Zee voor de kust van Oman kunnen piraten actief zijn. Niet alleen loopt de commerciële vaart risico op kaping. Ook particuliere zeiljachten zijn doelwit. Vaar dus alleen als u geen andere mogelijkheden heeft.

Zeden

Gedrag en kledingvoorschriften in Oman zijn anders dan in Nederland. Voor vrouwen is het bijvoorbeeld raadzaam bedekkende kleding te dragen. Lichamelijk contact tussen man en vrouw in het openbaar wordt niet geaccepteerd. Homoseksualiteit is strafbaar in Oman.

Natuurgeweld

In Oman komen wadi’s voor. Deze droge rivierbeddingen kunnen bij regen gevaarlijk zijn. Snel stromend water komt dan plotseling op. Deze ‘flash floods’ sleuren uiteindelijk alles en iedereen mee.

Vaccinatie tegen gele koorts is voor Oman alleen verplicht als je in de zeven dagen voordat je Oman binnenkomt in een gele koorts land bent geweest. Dit geldt ook als je alleen een overstap hebt gemaakt op het vliegveld van een gele koorts land.

Inentingen die worden aanbevolen

Ongeacht verblijfsduur worden de volgende vaccinaties voor Oman aangeraden:

– vaccinatie tegen DTP (difterie, tetanus en polio)
– vaccinatie tegen hepatitis A (besmettelijke geelzucht)

Er is geen malaria in Oman.

Je kan je zonder extra kosten thuis laten vaccineren. Maak hier een afspraak. 

Adres Nederlandse en Belgische vertegenwoordiging in Oman

Nederlandse Ambassade
Way 3017
Villa 1366
Shatti Al-Qurm, Muscat
Sultanate of Oman

Tel. 00-968-24603706/ 24603719
E-mail: [email protected]

Website: https://www.nederlandwereldwijd.nl/landen/oman

Openingstijden: zaterdag-woensdag 08:00-15:00 uur

Belgisch Ereconsulaat Muscat
P.O.BOX 4102 – Ruwi – Muscat
Sultanat of Oman

Tel. + (968) () 56.20.33
Fax: + (968) () 56.49.05

De Ereconsuls van België hebben zelden de Belgische nationaliteit. Ze spreken niet altijd onze landstalen en hebben meestal eigen beroepsbezigheden. Ze oefenen het ambt van Ereconsul op vrijwillige basis uit en worden er niet voor betaald. Voor bepaalde vragen zullen zij u, indien nodig, doorverwijzen naar de ambassade of het beroepsconsulaat van België waaronder ze ressorteren.

Reisdocumenten voor Oman

Voor Oman heb je nodig:

– Een paspoort dat bij aankomst in Oman nog minimaal 6 maanden geldig is bij een single-entry visum en 14 maanden bij een multiple-entry visum
– Een visum

Visum Oman

Voor een verblijf in Oman hebben Nederlanders en Belgen een visum nodig. Dat kan je aanvragen bij de ambassade van Oman in Den Haag of in Brussel. Je kan het ook online aanvragen via e-visum Oman.

Het visum voor 10 dagen kost 5 rial, dat voor 30 dagen 20 rial, omgerekend zo’n 12,50 en 50 euro.

Je ziet op de site van het ministerie van toerisme de meest actuele mogelijkheden en tarieven!

Voor een tussentijdse verlenging zal je Oman dus even moeten verlaten voor een bezoekje aan één van de buurlanden (bijv. Dubai) om bij terugkomst op de luchthaven van Muscat een nieuw visum aan te schaffen.

Adressen ambassade Oman in Nederland en België

Nederland

Ambassade Oman
Nieuwe Parklaan 9

2597 LA Den Haag

Tel: 070-3615800

Fax: 070-3605364

E-mail: [email protected]

Openingstijden: maandag-vrijdag 09:00-15:00

België

Oman heeft geen vertegenwoordiging in België. Voor de dichtstbijzijnde vertegenwoordiging van Oman in de regio wordt verwezen naar de ambassade van Oman in Den Haag

De rial is de munteenheid van Oman. Eén rial is duizend baisa.

Pinnen en creditcard

Je kan in Oman pinnen bij een redelijk aantal geldautomaten, onder meer in Masqat en omgeving en in Salala. De meeste automaten zijn echter niet voor alle bankpassen en creditcards geschikt; voor zover bekend zijn er geen betaalautomaten in Oman. Creditcards worden bij vrijwel alle hotels, restaurants en winkels geaccepteerd.

Fooien

Mensen in Oman rekenen doorgaans op een fooi.

Feestdagen Oman

De belangrijkste jaarlijks op een vaste dag of in een vaste maand terugkerende feestdagen van Oman zijn:

Nieuwjaar 1 januari
National Day 18 november
Verjaardag van Sultan Qaboos 19 november
Oudjaar 31 december

Houd er rekening mee dat op deze data banken, winkels en overheidsgebouwen gesloten kunnen zijn.

Naast deze nationale feestdagen kent Oman nog een aantal Islamitische feestdagen die elk jaar op een andere dag of in een andere maand vallen.

Tijdsverschil Oman

In Oman is het gedurende onze zomertijd 2 uur later en gedurende onze wintertijd 3 uur later dan in Nederland en België.

Taal in Oman

De officiële taal van Oman is het standaard Arabisch.

In de grote steden als Muscat en in de internationale hotels spreekt men veelal ook Engels en ook verkeersborden en andere aanwijsborden zijn vaak in het Engels.

Het wordt in ieder geval erg op prijs gesteld wanneer je je in het Arabisch probeert verstaanbaar te maken. Het is dan ook aan te raden om een taalgidsje Arabisch mee te nemen.

Hoogtepunten in Oman

Grotkamer Majlis al Jinn

De drie ingangen in het dak zijn pas in de jaren tachtig ontdekt. Je hebt een klimuitrusting nodig om op avontuur te gaan.

Mocht je daar geen zin in hebben, dan is de meer ontwikkelde grot Al-Hootah een beter plan. Daar ga je met een elektrisch treintje naar binnen en kan je in een ondergronds meer (blinde) vissen zien zwemmen.

Het is een van de oudste steden van Oman en iedere woensdagmiddag is er de traditionele vrouwensoek. Daar kunnen vrouwen alles vinden dat ze nodig hebben.

Fort Nakhl, Fort Sohar, Fort Jabrin en Fort Rustaq zijn daar voorbeelden van. De forten Jalali en Mirani zijn zeer beroemde forten van Oman en liggen dichtbij Muscat.

Verzonken stad Ubar

De stad zou zevenduizend jaar geleden een welvarende karavaanstad zijn geweest. Inmiddels is een deel weer blootgelegd en dat kan je bezoeken.

Hoofdstad Muscat

Uiteraard is ook de soek niet te missen, waar je traditionele producten vindt.

Hike Wadi Shab

Rotspartijen en watervallen maken je hike rond het rivierdal (Wadi) erg bijzonder. Je vindt verkoeling in de kleine poeltjes, maar de ultieme beloning is de grot die je al zwemmend op het eindpunt gaat bereiken: Wadi Shab.

Reistips voor Oman

Inspiratie moet nog worden gevonden. Kom later terug!

Inspiratie voor Oman

Verre Avonturen

Al Buraimi oman desert

Oman is een nog betrekkelijk 'nieuwe' toeristische bestemming. En waar veel oliestaten vooral als luxe bestemming bekend staan, reis je naar Oman juist ook voor natuur én avontuur. Neem de regio Al Buraimi, waar je grotten bezoekt, overnacht in de w

Lees Meer Door: Fleur Besters

Verre Avonturen

Onze bucketlist komt dagelijks voller te staan met mooie landen, streken en steden die wij absoluut nog eens willen bezoeken. Oman staat al een tijdje heel hoog op die lijst, maar na het zien van deze video van Vincent Urban, is Oman weer een aant

Lees Meer Door: Reisbijbel

Verre Avonturen

Videomaker Brandon Li reisde begin dit jaar naar Oman en de Verenigde Arabische Emiraten om naar eigen zeggen de wat minder bekende delen van deze regio met een complexe persoonlijkheid te laten zien. 

Lees Meer Door: Reisbijbel

Reisorganisaties Oman

Reizen naar Oman

Prijs: €0 - €10000
Dagen: 0 - 30

Rondreizen

Rondreis Oman en Dubai

Tijdens deze avontuurlijke rondreis door Oman ontdek je het land van wierookbomen, Sinbad de Zeeman, authentieke dorpen, groene wadi's en uitgestrekte woestijnen. Het sultanaat van Oman is misschien wel het best bewaarde geheim van het Midden-Oosten.

Land : Oman
Aanbieder : Sawadee
prijs vanaf : 1898.00
Lees Meer

autoreis per 4-wd

Naturally Oman

Een avontuurlijke reis door het geweldige Oman, een van de veiligste landen ter wereld, met grootse en oogverblindende landschappen. U gaat zelfstandig op pad met een 4-WD met daktent. Daarmee kampeert u twee nachten in het wild aan de kust van Oman;

Land : Oman
Aanbieder : Tenzing
prijs vanaf : 1900.00
reisduur : 11
Lees Meer

Verre reizen

Dolfijnen spotten bij Muscat

Geniet op de vroege ochtend van de azure blauwe wateren van Oman en zie hoe dolfijnen jullie boot verder begeleid over de zee.

Land : Oman
Aanbieder : 333travel
prijs vanaf : 0.00
reisduur : 0 nachten
Lees Meer

Groepsreizen

Rondreis OMAN - 9 dagen; Woestijnkastelen en groene bergen

Tijdens deze korte reis door het noorden van Oman bezoek je de bekendste bezienswaardigheden van het land. Muscat staat symbool voor de modernisering en openheid die door Sultan Qaboos haar intrede heeft gedaan. Met een vierwiel aangedreven wagen ver

Land : OMAN
Aanbieder : Koningaap
prijs vanaf : 1595.00
reisduur : 9
Lees Meer

Verre reizen

Oman Highlights

Autorondreis met eigen huurauto rijden om zo het bijzondere Oman te ontdekken. Tijdens deze reis rij je zelf door het land en ziet alles van van prachtige stranden tot ruige gebergtes, van eindeloze woestijnen tot groene oases en wadi's.

Land : Oman
Aanbieder : 333travel
prijs vanaf : 1473.00
reisduur : 9 nachten
Lees Meer

individuele reis met gids/chauffeur

Colourful Highlights of Oman

Het gastvrije Oman biedt u een divers palet met ingrediënten als: forten, oases, moskeeën, wadi's, kastelen, zandduinen, natuurlijke bronnen al dan niet voorzien van warm water en indrukwekkende berggebieden. Met de intrigerende bewoners van het Ra

Land : Oman
Aanbieder : Tenzing
prijs vanaf : 2150.00
reisduur : 9
Lees Meer

Verre reizen

9 daagse cruise Dubai, Oman, Qatar en Abu Dhabi

9-daagse Verre reizen naar 9 daagse cruise Dubai, Oman, Qatar en Abu Dhabi in Abu Dhabi

Land : Oman
Aanbieder : TUI
prijs vanaf : 891.00
reisduur : 9 dagen
Lees Meer

Verre reizen

Discover Oman

Privérondreis door Oman: Ontdek de traditie, cultuur en vriendelijkheid van het Omaanse volk en een landschap van alles herbergt. Tijdens deze reis bezoekt u het nog rustige Muscat, oude forten. bergdorpen Nizwa, prachtige wadi's en havenplaatsje Su

Land : Oman
Aanbieder : 333travel
prijs vanaf : 1700.00
reisduur : 7 nachten
Lees Meer

Verre reizen

Oman Highlights Deluxe

Autorondreis met eigen huurauto rijden om zo het bijzondere Oman te ontdekken. Tijdens deze reis rij je zelf door het land en ziet alles van van prachtige stranden tot ruige gebergtes, van eindeloze woestijnen tot groene oases en wadi's.

Land : Oman
Aanbieder : 333travel
prijs vanaf : 2094.00
reisduur : 9 nachten
Lees Meer

Verre reizen

Slapen onder de sterren van Wahiba Sands

Op ongeveer 2.5 uur rijden ten zuiden van Muscat, liggen de eindeloze zandduinen van de Sharqiya woestijn, ookwel Wahiba Sands genoemd. Tijdens deze tour slaap je onder de eindeloze sterrenhemel van dit bekendste woestijngebied van Oman.

Land : Oman
Aanbieder : 333travel
prijs vanaf : 461.00
reisduur : 1 nachten
Lees Meer

Verre reizen

Discover Oman

Maak een rondreis per eigen 4-WD huurauto door het bijzondere Oman en ontdek de traditie, cultuur en vriendelijkheid van het Omaanse volk en een landschap dat van alles herbergt. De reis sluit af in een 5* hotel aan het strand van Dubai.

Land : Oman
Aanbieder : 333travel
prijs vanaf : 1446.00
reisduur : 7 nachten
Lees Meer

Verre reizen

Magisch Muscat

Maak kennis met de slaperige hoofdstad van Oman: Muscat, een stad vol Arabische accenten, maar nog onbekend bij de meeste toeristen. Tijdens een interessante citytour bezoek je verschillende landmarks van Muscat.

Land : Oman
Aanbieder : 333travel
prijs vanaf : 385.00
reisduur : 2 nachten
Lees Meer

Verre reizen

9 dg cruise Perzische Golf met Oman

9-daagse Verre reizen naar 9 dg cruise Perzische Golf met Oman in Abu Dhabi

Land : Oman
Aanbieder : TUI
prijs vanaf : 1379.00
reisduur : 9 dagen
Lees Meer

Vakantie

9 dg cruise Perzische Golf met Oman

9-daagse Vakantie naar 9 dg cruise Perzische Golf met Oman in Abu Dhabi

Land : Oman
Aanbieder : TUI
prijs vanaf : 1372.00
reisduur : 9 dagen
Lees Meer

Verre reizen

9 dg cruise Perzische Golf

9-daagse Verre reizen naar 9 dg cruise Perzische Golf in Abu Dhabi

Land : Oman
Aanbieder : TUI
prijs vanaf : 1044.00
reisduur : 9 dagen
Lees Meer

Premium Reizen

Premium Reis Oman

Tijdens deze volledige rondreis door Oman ontdek je het land van wierookbomen, authentieke dorpen, groene wadi's en uitgestrekte woestijnen. Het sultanaat van Oman is misschien wel het best bewaarde geheim van het Midden-Oosten. Dit gastvrije land is

Land : Oman
Aanbieder : Sawadee
prijs vanaf : 4349.00
Lees Meer

individuele reis met gids/chauffeur

Best of Oman

Het gastvrije Oman biedt u een divers palet met ingrediënten als: forten, oases, moskeeën, wadi's, kastelen, zandduinen, natuurlijke bronnen al dan niet voorzien van warm water en zelfs een Grand Canyon. Met de intrigerende bewoners van het Ras Al

Land : Oman
Aanbieder : Tenzing
prijs vanaf : 2300.00
reisduur : 8
Lees Meer

individuele reis met gids/chauffeur

Jebel Akhdar Explorer

Jebel Akhdar betekent 'Groene Berg' in het Arabisch en maakt onderdeel uit van het Al Hajar-gebergte, een spectaculair gebied in het achterland van Oman. Overnacht temidden van adembenemend mooie landschappen, dramatische kloven en een ruige, ongerep

Land : Oman
Aanbieder : Tenzing
prijs vanaf : 1400.00
reisduur : 3
Lees Meer

Verre reizen

Shangri-La's Barr Al Jissah Resort

Shangri-La's Barr Al Jissah Resort

Land : Oman
Aanbieder : 333travel
prijs vanaf : 0.00
reisduur : 1 nachten
Lees Meer

Verre reizen

Grand Tour Oman

Deze uitgebreidere rondreis door Oman is omvat alle bekende hoogtepunten. Daarna vlieg je naar het zuidelijk gelegen Salalah voor een heerlijk strandverblijf.

Land : Oman
Aanbieder : 333travel
prijs vanaf : 4102.00
reisduur : 12 nachten
Lees Meer

autoreis per 4-wd

Colourful Highlights of Oman

Het gastvrije Oman biedt u een divers palet met ingrediënten als: forten, oases, moskeeën, wadi's, kastelen, zandduinen, natuurlijke bronnen al dan niet voorzien van warm water en indrukwekkende berggebieden. Met de intrigerende bewoners van het Ra

Land : Oman
Aanbieder : Tenzing
prijs vanaf : 1400.00
reisduur : 9
Lees Meer

Verre reizen

Oman Highlights

Deze rondreis per 4-WD huurauto brengt u door het bijzondere Oman, een land vol traditie, cultuur en een landschap dat van alles herbergt. Van prachtige stranden tot ruige gebergtes, van eindeloze woestijnen tot groene oases en wadi's.

Land : Oman
Aanbieder : 333travel
prijs vanaf : 2121.00
reisduur : 9 nachten
Lees Meer

Verre reizen

9 daagse cruise Ontdek de Perzische Golf

9-daagse Verre reizen naar 9 daagse cruise Ontdek de Perzische Golf in Abu Dhabi

Land : Oman
Aanbieder : TUI
prijs vanaf : 993.00
reisduur : 9 dagen
Lees Meer

Verre reizen

8 daagse cruise Perzische Golf per Mein Schiff 6

8-daagse Verre reizen naar 8 daagse cruise Perzische Golf per Mein Schiff 6 in

Land : Oman
Aanbieder : TUI
prijs vanaf : 729.00
reisduur : 8 dagen
Lees Meer

Groepsreizen

Rondreis OMAN EN DUBAI - 14 dagen; Land van wadi's en wierook

Sinbad heeft er zijn zeilen gehesen, de koningin van Sheba had er haar paleis; Oman is een land van verhalen, van Arabische sprookjes. Een verrassend land met een mengeling van Arabische tradities en moderne technologie. De natuur is meer dan prachti

Land : OMAN
Aanbieder : Koningaap
prijs vanaf : 2795.00
reisduur : 14
Lees Meer

Verre reizen

Oman Highlights Deluxe

Deze rondreis per 4-WD brengt u door het bijzondere Oman, een land vol traditie, cultuur en afwisseling. Van prachtige stranden tot ruige gebergtes, van eindeloze woestijnen tot groene oases en wadi's. Met verblijf in deluxe accommodaties.

Land : Oman
Aanbieder : 333travel
prijs vanaf : 2779.00
reisduur : 9 nachten
Lees Meer

Verre reizen

Discover Oman

4-WD auto door Oman. Ontdek de traditie, cultuur en vriendelijkheid van het Omaanse volk en een mooi landschap. Je rijdt zelf door het land en kunt het rustige Muscat, oude forten en bergdorpen Nizwa, prachtige wadi's en het havenplaatsje Sur ontdekk

Land : Oman
Aanbieder : 333travel
prijs vanaf : 1196.00
reisduur : 7 nachten
Lees Meer

Rondreis

Colourful Highlights of Oman

Het gastvrije Oman biedt u een divers palet met ingrediënten als: forten, oases, moskeeën, wadi's, kastelen, zandduinen, natuurlijke bronnen al dan niet voorzien van warm water en indrukwekkende berggebieden. Met de intrigerende bewoners van het Ra

Land : Oman
Aanbieder : Tenzing
prijs vanaf : 1999.00
reisduur : 10 dagen
Lees Meer

Rondreis

9 dg cruise Emiraten Oman en Qatar

9-daagse naar Abu Dhabi bij 9 dg cruise Emiraten Oman en Qatar

Land : Oman
Aanbieder : TUI
prijs vanaf : 1410.00
reisduur : 9 dagen
Lees Meer

Reisboeken en gidsen over Oman

Reisgidsen

Reisgids Oman - Der Süden: Salalah und das Weihrauchland | Hupe Verlag

Duitstalige reisgids over het zuidelijke deel van Oman. Goede reisgids met heel veel infomatie voor zowel de georganiseerde als de zelfstandige reiziger. Im Süden Arabiens liegt ein Juwel:   Dank seines besonderen Mikroklimas hat sich in S�

Land : Oman
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 20.50
Lees Meer

Reisgidsen

Reisgids Oman | Bradt

Er bestaat geen Lonely Planet van alleen Oman. Voor vele landen net zo goed, zo niet beter dan de Planet. Beduidend soberder uitgevoerd, maar ook met veel informatie voor backpackers en met veel kaartmateriaal. Een aanrader! In a region notorious

Land : Oman
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 24.95
Lees Meer

Wegenkaarten

Wegenkaart - landkaart Oman en Verenigde Arabische Emiraten | Gizi Map

Oman met Verenigde Arabische Emiraten op 1: 1,250,000 op een geïndexeerde kaart van Gizi Map met uitstekende presentatie van de topografie, veel plaatsnamen in zowel Arabisch als Latijns schrift, olie- of gasplatforms en pijpleidingen in de zuidel

Land : Oman
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 13.25
Lees Meer

Fotoboeken

Fotoboek Oman | Koenemann

Dieser opulente Landschaftsbildband besticht durch seine wunderschönen Naturfotografien, die Darstellung der Flora und Fauna sowie zahlreichen, wunderbaren Städteansichten.

Land : Oman
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 39.95
Lees Meer

Reisgidsen

Reisgids Pocket Guide Oman | Berlitz

Pocket Guide Berlitz is een handzaam engelstalige reisgids met bezienswaardigheden, kaartjes, hotels en restaurants. Past makkelijk in de binnenzak. Inside Oman PocketGuide:Where To Go details all the key sights inthe city, while handy maps on th

Land : Oman
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 9.95
Lees Meer

Reisgidsen

Reisgids Oman | Rough Guides

Zeer goede reisgids voor zowel de georganiseerde maar vooral voor de zelfstandige reiziger. Boordevol informatie over reizen, slapen, eten, maar ook musea en cultuur. Soms completer en beter dan de Lonely Planet! Discover this beguiling destinati

Land : Oman
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 22.50
Lees Meer

Vogelgidsen

Vogelgids Birds of Oman | Bloomsbury

Oman is a truly amazing place. In terms of avifauna it lies at the crossroads between Asian and African species--Arabian desert species to the north, and a host of Afrotropical species occurring in the monsoon-swept south that don't occur anywhere

Land : Oman
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 41.50
Lees Meer

Reisgidsen

Reisgids Culture Smart! Oman | Kuperard

De Cultuur Bewust!-gids geeft toeristen en zakenlieden belangrijke informatie met betrekking tot de cultuur van alledag in het land van bestemming. Anders dan in de gebruikelijke reisgidsen wordt de lezer in deze reeks bijgespijkerd op het gebied v

Land : Oman
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 11.50
Lees Meer

Wegenkaarten

Wegenkaart - landkaart Oman | Reise Know-How Verlag

Tweetalige kaart (Engels en Duits). Door ingetekende lengte- en breedtegraden is het gebruik van GPS mogelijk. Met hoogtelijnen en uitgebreid wegennetwerk: daarnaast worden ook de afstanden tussen belangrijke plaatsen duidelijk leesbaar weergegeven

Land : Oman
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 11.50
Lees Meer

Wegenkaarten

Wegenkaart - landkaart Oman - Dhofar Road Map | Hupe Verlag

Actuele, gedetailleerde wegenkaart van het zuiden van Oman en stadsplattegrond van Salalah. Tweetalig Engels/Duits, met GPS coördinaten. Wegenkaart van Dhofar: schaal 1 : 600 000 Kaart van het kustgebied: schaal 1 : 305 000 Stadsplattegrond va

Land : Oman
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 7.90
Lees Meer

Reisgidsen

Reisgids Oman & the U.A.E (Verenigde Arabische Emiraten) | Insight Guides

Dé gids als het gaat om achtergrondinformatie en prachtige foto’s. Ideaal om je reis goed te plannen. Door het formaat en gewicht niet zo zeer om mee te nemen in een echte rugzak maar in een Samsonite misstaat deze niet! Uitstekend om thuis voor

Land : Oman
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 25.95
Lees Meer

Reisverhalen

Reisverhaal De dhows van Sur | Ada Rosman

Arabië een volstrekt uniek deel van de wereld. Een wereld die enkele decennia geleden de moderne, westerse wereld heeft omarmd, zonder daarbij hun eigen eeuwenoude normen en waarden te verliezen.   De dhows van Sur Waar zullen we eens naart

Land : Oman
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 11.00
Lees Meer

Reisgidsen

Reisgids Oman | Reise Know-How Verlag

Toonaangevende reisgids van Duitse makelij. Zeer degelijk, boordevol praktische informatie en achtergrondbeschrijvingen. Absoluut de beste gids op dit moment .... Een aanrader voor zowel de zelfstandige als de georganiseerde reiziger. Dieser umfa

Land : Oman
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 27.95
Lees Meer

Reisgidsen

Reisgids Reishandboek Oman | Uitgeverij Elmar

Praktische en culturele reisgids met alle bezienswaardigheden In het reishandboek Oman vind je uitgebreide informatie over de bezienswaardigheden van dit bijzondere land. Deze reisgids laat je ook kennismaken met de historie, de flora en de fauna

Land : Oman
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 17.95
Lees Meer