Madagaskar reisinformatie voor jouw vakantie

Madagascar – Ambassade

Ambassade van Madagascar – Adres en Contactgegevens

Als je van plan bent om naar Madagascar te reizen, is het altijd verstandig om de adres- en contactgegevens van de Ambassade van Madagascar bij de hand te hebben. Bij Reisbijbel begrijpen we dat het hebben van toegang tot consulaire bijstand en belangrijke informatie tijdens je reis van groot belang is. Hieronder vind je de actuele adres- en contactgegevens van de Ambassade van Madagascar. Zorg ervoor dat je deze gegevens noteert voor het geval je ze nodig hebt tijdens je verblijf in Madagascar.

Ambassade van de Republiek Madagascar

Nederlandse Consulaat (Hoofdpost: Ambassade Dar es Salaam, Tanzania)

Villa Christina n° 88
Lotissement Bonnet
Ivandry, Antananarivo, Madagascar

Telefoon: (+261) 202368231
Fax: (+261) 202368207
E-mail: nl.mg@moov.mg

Belgische Ere-consulaat (Hoofdpost: Ambassade Nairobi, Kenia)

Immeuble ASSIST – 3rd Floor –
Ivandry, Antananarivo, Madagaskar

Telefoon: +261 20 224 36 22
Fax: +261 20 224 36 29
E-mail: consulbel@moov.mg

Het is raadzaam om vooraf contact op te nemen met de Ambassade van Madagascar om te controleren of er wijzigingen zijn in de openingstijden en om specifieke consulaire bijstandsdiensten te bespreken. Zorg ervoor dat je deze gegevens veilig bewaart tijdens je reis, voor het geval je ze nodig hebt in geval van nood.

Consulaire Bijstand

De Ambassade van Madagascar kan consulaire bijstand verlenen aan reizigers in geval van nood, verlies van documenten of andere dringende situaties. Het is altijd verstandig om de contactgegevens van de Ambassade bij je te hebben tijdens je reis naar Madagascar.

Het hebben van de adres- en contactgegevens van de Ambassade van Madagascar is van essentieel belang voor reizigers. Zorg ervoor dat je deze gegevens bij de hand hebt om toegang te krijgen tot consulaire bijstand en belangrijke informatie tijdens je verblijf in Madagascar.