Tip: verken Trollhättan met Sommarkortet

Slimme Reistips

Het Zweedse Trollhättan wordt steeds populairder onder mensen die graag op fietsvakantie gaan. Toch bestaat een groot deel van de bezoekers van de stad nog steeds uit liefhebbers van het automerk SAAB. Het is dan ook niet vreemd dat het toeristenbureau van Trollhättan tegenover het SAAB Car Museum staat.

tekst Sandra van Bijsterveld

    Dat toeristenbureau is een mooi beginpunt voor een rondje Trollhättan, en niet alleen omdat ze er zulke leuke souvenirs hebben. Bij het toeristenbureau kun je ‘Sommarkortet’ kopen: een zomerkaart waarmee je toegang hebt tot negen bezienswaardigheden in de stad.

    1. SAAB Car Museum

    Bij het faillissement van SAAB werd het SAAB Car Museum ternauwernood gered door liefhebbers van de oude en nieuwe modellen die er te zien zijn. Het was natuurlijk doodzonde geweest als de allereerste SAAB, die ‘oersaab’ wordt genoemd, bij opbod was verkocht. Ook interessant zijn de auto’s die deels zijn opengewerkt, zodat je de motor goed kunt zien, of de balken die de auto’s zo veilig maken.

    2. Innovatum Science Center

    Het Innovatum Science Center naast het SAAB Car Museum is een oude fabriekshal vol speelgoed en experimenten. Kleine kinderen kunnen zich uitleven met grote legoblokken, een houten treinbaan en een winkel met een werkende kassa waarin je zelf je producten kunt scannen. Kinderen die geïnteresseerd zijn in wetenschap kunnen natuurkundige principes in werking zien en aan den lijve ondervinden. En dan is er nog de enorme ‘ballenfabriek’, een doorgezaagde SAAB en nog veel meer. Met een zomerkaart kun je hier gelukkig meerdere keren terugkomen.

    3. De smederij van NOHAB

    Het faillissement van SAAB was niet de eerste keer dat Trollhättan een economische tegenslag te verduren kreeg. Aan het einde van de jaren tachtig van de vorige eeuw moest NOHAB na meer dan honderd jaar zijn deuren sluiten. NOHAB maakte vanaf 1847 turbines voor elektriciteitscentrales en vanaf 1865 stoomlocomotieven. Vandaar ook de locomotief die buiten voor het toeristenbureau staat. Later werd het bedrijf opgesplitst en uit een van de onderdelen van NOHAB is SAAB ontstaan. Tegenover het Innovatum en het SAAB Car Museum staat een oude fabriekshal van NOHAB, vol met gigantische apparatuur voor metaalbewerking. De ruimte wordt gebruikt voor exposities en door kleinschalige smeden die er werken en spullen verkopen.

    4. Kabelbaan

    Vanaf de plek van het toeristenbureau, het SAAB-museum, Innovatum en NOHAB, loopt een kabelbaan over de waterkrachtcentrale naar de overkant van het Göta kanal.

    5. Energihuset Insikten

    Insikten is een informatiecentrum van energiemaatschappij Vattenfall. Erg veel is er niet te zien, maar je kunt je hier melden als je gebruik wilt maken van de bij Sommarkortet inbegrepen rondleiding door de waterkrachtcentrale Olidestationen.

    6. Waterkrachtcentrale Olidan

    Tijdens een rondleiding door de waterkrachtcentrale Olidan kun je goed zien hoe het water uit het Göta kanal wordt ingenomen, gefilterd en door de turbines gaat. De gids vertelt ook over de oorspronkelijke loop van de rivier, voordat het kanaal en de sluizen werden aangelegd. Het water was erg onstuimig en de rivier werd de ‘Hellerivier’ genoemd. Toch waagden sommigen het erop om fabriekjes langs het water te bouwen om te profiteren van de waterkracht. De ruïnes van die gebouwen zijn nog steeds te zien. In de zomer mag het water één keer per dag weer de oude route volgen om de toeristen het natuurgeweld te laten zien.

    7. Kanalmuseet

    Bij de moderne sluizen van Trollhättan, waar het leuk is om een tijdje te kijken naar de passerende schepen, staat het kanaalmuseum van Trollhättan. Een film en museumstukken, zoals een duikerspak met loden schoenen, loden gewichten en een enorme bolvormige helm, maken duidelijk wat een opgave het graven van een kanaal is – en zeker was zonder moderne apparatuur.

    8. Rondleiding langs oude en nieuwe sluizen

    Vanuit het kanaalmuseum vertrekt ook de rondleiding langs de sluizen van Trollhättan. Het eerste stel sluizen is nooit echt in gebruik genomen omdat het al achterhaald was toen het af was. De tweede reeks sluizen zorgde voor zo’n economische groei dat er al snel lange wachttijden waren. En dan zijn er natuurlijk de huidige sluizen. Het aanleggen van de sluiswanden was zwaar en ongezond werk. Daarna was het werk nog niet gedaan, want de oude sluizen werden door middel van draaiende hefbomen met de hand open en dicht gedraaid. Zelfs in de huidige sluizen valt het niet altijd mee om als pleziervaarder het hoogteverschil te overbruggen. Volgens de gids kun je hier door de spanning soms huwelijken op de klippen zien lopen.

    9. Konsthallen

    De kunsthal van Trollhättan is een beetje een buitenbeentje op de zomerkaart. Hier geen brute natuurkrachten, maar wisselende kunstexposities en in juli en augustus elke zondag een concert. De kunsthal staat op het terrein van het Innovatum.
    Er is dus meer te doen in Trollhättan dan fietsen en treuren om (of duimen voor) SAAB. De zomerkaart brengt het allemaal binnen handbereik voor iedereen die Trollhättan wel eens met eigen ogen wil zien.

    Heb jij ook nog een reistip? Laat het ons dan weten via TwitterFacebook of per mail en wie weet plaatsen we jouw tip wel op onze site.


    Inspiratie voor Zweden

    Slimme Reistips

    oddis sneeuw bijzonder overnachten Zweden

    Bijzonder overnachten in Zweden, dat lukt zeker in de accomodaties van Näsets Marcusgård in Furudal, de Tipiställe of het resort Snöå Bruk in Dala-Järna . Het leukste: je kan hier – de tenten uitgezonderd – in alle seizoenen overna

    Lees Meer Door: Fleur Besters

    Witte belevenissen

    Idre Fjäll skigebied

    Wintersport in Zweden, dat staat gelijk aan rust, avontuur en heel veel sneeuw. Het wintersportgebied Idre Fjäll ligt in de regio Dalarna, op zo’n drie uur rijden van Oslo of zes uur vanaf de ferry in Malmö. Je kan er bijvoorbeeld skiën, lan

    Lees Meer Door: Fleur Besters

    Slimme Reistips

    Zweden winter vakantie ferry

    Een van de eerste dingen waar veel mensen aan denken als je vertelt over een reis naar Zweden: “Dat is toch heel ver rijden?”. Zeker voor een week wintersport of herfstvakantie lijkt Zweden te ver. De ferry naar Zweden heeft bovendien de

    Lees Meer Door: Fleur Besters

    Witte belevenissen

    Downhill hike Dalarna Zweden

    In de Zweedse regio Dalarna kan je ook in de winter prachtige hikes maken door de bevroren en besneeuwde wildernis. Ga met je gezin op avontuur met gids Dennis Dalarna Outdoor!

    Lees Meer Door: Fleur Besters

    Het lijkt wel alsof er ineens niets hipper is, dan een winters bezoek aan een IJshotel in Zweden of Finland. Maar wat kan je nu eigenlijk van verwachten van zo'n ijshotel in Lapland?

    Lees Meer Door:

    Witte belevenissen

    Er wonen meer rendieren (200.000) dan mensen (190.000) in Fins Lapland. Je snapt dus ook meteen waarom dit echt een bestemming is om je hoofd leeg te maken. Drukte en haast zijn hier heel ver weg. In de meeste winkels sta je gerust een kwartier te

    Lees Meer Door: Fleur Besters

    Witte belevenissen

    Reis je naar Lapland, staar je dan als-je-blieft niet blind op het inmiddels zo populaire Noorderlicht. Want alle tinten wit die je overdag gaat zien, zijn zeker zo magisch als die groene lichtshow en wél een zekerheid in Fins en Zweed

    Lees Meer Door:

    Witte belevenissen

    Winter Zweden vakantie

    Terwijl steeds meer reizigers in de zomer en het voorjaar naar Zweden reizen voor een flinke portie avontuur en frisse lucht, is de drempel in het winter nog steeds hoog. Want winter in Zweden, dat is vast een vakantie in het donker, veel te ver r

    Lees Meer Door:

    Stoere Gezinnen

    Vogelspotten Getno Gard Zweden

    Je eigen eiland, in de Zweedse natuur. Kanovaren vanuit je camper of tent. Vissen op het meer, zwemmen, fietsen of wandelen. Vuurtjes stoken, takken slijpen en iedere avond een andere zonsondergang voor je slaapplek.

    Lees Meer Door: Fleur Besters

    Zodra je vanuit Kopenhagen Zweden inrijdt, stuit je op Malmö. Een van de grotere steden en te leuk om zomaar voorbij te rijden op weg naar je vakantie in de natuur. Malmö is namelijk bezig aan een omslag, van industriestad voor de scheep

    Lees Meer Door: Fleur Besters

    Toffe Roadtrips

    Zo’n 3.500 kilometer afleggen in twee weken Denemarken en Zweden, dat doe je het beste met een camper. Reisbijbel reed een rondje Denemarken en Zuid-Zweden Onze route!

    Lees Meer Door: Fleur Besters

    Scandinavië lijkt populairder dan ooit en een huskytocht hoort daarbij. Zeker nu de Alpen minder sneeuwzeker zijn, kijken veel reizigers verder Europa in. Een sledetocht met husky's staat dan op vrijwel ieders bucketlist. Maar wist je dat

    Lees Meer Door: Fleur Besters

    Toffe Roadtrips

    Zweden is zo wijds, daar moeten de meeste mensen waarschijnlijk aan wennen. De stilte, op dierengeluiden na. Pikdonkere nachten. Natuur waar je maar kijkt. Met een camper stop je dan ook nog eens waar je wilt. In Värmland bijvoorbeeld, het li

    Lees Meer Door: Fleur Besters

    Småland, de Zweedse regio in het zuidoosten van het land, is bij uitstek een goede uitvalsbasis voor outdooractiviteiten, zoals hiken, fietsen of kanoën. Onderweg kom je langs pittoreske Zweedse huizen en dorpjes en rij of loop je door

    Lees Meer Door: Sanne Helbers

    Zweden, en dan bij uitstek de Kalmar- en Kronobergregio in de streek Småland, staat bekend om haar glaswerk. Iedere Zweed heeft wel een glaskunstwerk in zijn of haar bezit, maar buiten de landsgrens is dit vrij onbekend. En dat terwijl je de

    Lees Meer Door: Sanne Helbers

    Bezienswaardigheden zijn meestal niet de enige reden voor een stedentrip. Soms zijn de in gidsen genoemde bezienswaardigheden zelfs niet echt de moeite waard, maar is het de sfeer van stad en de straten die een bezoek rechtvaardigt.

    Lees Meer Door: Theo Molenaar

    In het uiterste noorden van Scandinavië in het gebied boven de poolcirkel is het 's winters de gehele dag donker. Wat niet veel mensen weten, is dat de zon zich daar ook in de lente en de herfst maar zeer beperkt laat zien. Een sombe

    Lees Meer Door: Reisbijbel

    Slimme Reistips

    Het Zweedse Trollhättan wordt steeds populairder onder mensen die graag op fietsvakantie gaan. Toch bestaat een groot deel van de bezoekers van de stad nog steeds uit liefhebbers van het automerk SAAB. Het is dan ook niet vreemd dat het toeri

    Lees Meer Door: Sandra van Bijsterveld

    Solitude; in the wake of Willem Barentsz, is de neerslag van een roadtrip die Jeroen Toirkens en Petra Sjouwerman ondernamen door de Barentsz regio, het Arctische noorden van Noorwegen, Zweden, Finland en Rusland.

    Lees Meer Door: Theo Molenaar

    Wie aan Zweden denkt, denkt aan knäckebröd, IKEA en... Astrid Lindgren. Haar geesteskinderen, zoals Pippi Langkous en Michiel van de Hazelhoeve, gingen de hele wereld over. Maar nergens komen ze zo dichtbij als in Småland, waar Ast

    Lees Meer Door: Sandra van Bijsterveld

    Eerlijk is eerlijk, bij het maken van mijn vakantieplannen, stond Zuid Zweden in eerste instantie niet op het lijstje met mogelijke bestemmingen. Op zoek zijnde naar iets anders, stuitte ik op Skåne en Småland en het eiland Öland

    Lees Meer Door: Eva Hopstaken

    Reisorganisaties Zweden

    Reizen naar Zweden

    Prijs: €0 - €10000
    Dagen: 0 - 30

    Ferryreizen

    11-daagse autorondreis inclusief overtochten Ontdek Zweden

    Laat u iedere dag verrassen tijdens deze rondreis langs o.a. Stockholm, Kalmar, Kristianstad, Växjö en Karlstad. Boek optioneel een excursiepakket om uw reis nog completer te maken.

    Land : Zweden
    Aanbieder : De Jong Intra
    prijs vanaf : 735.00
    Lees Meer

    Fietsvakanties

    Fietsvakantie Zweden met kinderen (vanaf 7 jaar)

    Zweden, land van meren en eeuwig zingende bossen, land van rust en ruimte. En van kinderhelden als Pipi Langkous en Nils Holgerson natuurlijk. Het is een groot natuurgebied met uitgestrekte loof- en dennenwouden rond duizenden meren. De meeste campin

    Land : Zweden
    Aanbieder : Sawadee
    prijs vanaf : 758.00
    Lees Meer

    Wintersport

    7-daags winteravontuur Granö

    Een bijzondere ervaring in Zweeds Lapland waar u tijdens een paar heerlijke dagen kunt genieten van de Lapse wildernis, een sneeuwscootersafari, huskysafari en wellicht een noorderlicht ervaring.

    Land : Zweden
    Aanbieder : De Jong Intra
    prijs vanaf : 1121.00
    reisduur : 7 dagen
    Lees Meer

    Wintersport

    Orsa Grönklitt Vakantiepark

    Vakantiepark in de bossen met het land van de Kerstman én een roofdierenpark op korte afstand. Een ideale wintervakantie voor gezinnen met kinderen!

    Land : Zweden
    Aanbieder : De Jong Intra
    prijs vanaf : 729.00
    reisduur : 10 dagen
    Lees Meer

    Autoreizen

    8-daagse autorondreis Puur en Ongerept Zweden

    Een mooie rondreis door een minder bekend, maar zeker niet minder interessant stukje Zweden. Midden Zweden is ongerept, puur en zal u zeker aangenaam verrassen.

    Land : Zweden
    Aanbieder : De Jong Intra
    prijs vanaf : 475.00
    Lees Meer

    Ferryreizen

    Säfsen Vakantiepark

    Een geliefd vakantiepark met activiteiten voor het hele gezin.

    Land : Zweden
    Aanbieder : De Jong Intra
    prijs vanaf : 528.00
    Lees Meer

    Vliegreizen

    Villa Björkhagen

    Halverwege tussen Kopenhagen en Stockholm, op enkele minuten van het centrum, sport faciliteiten, stranden en musea liggen deze vakantiewoningen.

    Land : Zweden
    Aanbieder : De Jong Intra
    prijs vanaf : 366.00
    Lees Meer

    Vliegreizen

    Säfsen Vakantiepark

    Een geliefd vakantiepark met activiteiten voor het hele gezin.

    Land : Zweden
    Aanbieder : De Jong Intra
    prijs vanaf : 200.00
    Lees Meer

    Rondreis

    C Stockholm

    Dit is het enige hotel in Stockholm dat het gehele jaar door over een heuse Icebar beschikt! Iets drinken bij een permanente temperatuur van -5 graden Celcius is een fantastische ervaring. Het ruim opgezette hotel beschikt over verschillende facilite

    Land : Zweden
    Aanbieder : TUI
    prijs vanaf : 250.00
    reisduur : 4
    Lees Meer

    Rondreis

    Wandelvakantie Zweden - Lapland: Kungsleden

    In het uiterste noorden van Zweden, boven de poolcirkel, ligt een woest en ongerept wildernisgebied. Wij lopen er een stuk van het langeafstandspad Kungsleden, in de regio van de hoogste berg van Zweden, de Kebnekaise (2174 m). Als je houdt van een s

    Land : Zweden
    Aanbieder : Baobab
    prijs vanaf : 1650.00
    Lees Meer

    Autoreizen

    Hotel Scandic Klara

    Uitstekend centraal gelegen stadshotel in het hart van het winkelgebied.

    Land : Zweden
    Aanbieder : De Jong Intra
    prijs vanaf : 56.00
    Lees Meer

    Vliegreizen

    Orsa Grönklitt Vakantiepark

    Vakantiepark in de bossen met een roofdierenpark op korte afstand. Een ideale zomervakantie voor gezinnen met kinderen!

    Land : Zweden
    Aanbieder : De Jong Intra
    prijs vanaf : 279.00
    Lees Meer

    Ferryreizen

    Villa Björkhagen

    Halverwege tussen Kopenhagen en Stockholm, op enkele minuten van het centrum, sport faciliteiten, stranden en musea liggen deze vakantiewoningen.

    Land : Zweden
    Aanbieder : De Jong Intra
    prijs vanaf : 361.00
    Lees Meer

    Autoreizen

    Hotel Scandic Sjöfartshotellet

    Uitstekend hotel in Mmritieme stijl met een gunstige ligging in de wijk Södermalm.

    Land : Zweden
    Aanbieder : De Jong Intra
    prijs vanaf : 51.00
    Lees Meer

    Autovakanties

    Kraja Cabins

    Kraja betekent in de oude Sami taal 'plek om naar te verlangen'. Het hotel maakt onderdeel uit van een uitgebreid resort op een schitterende locatie.

    Land : Zweden
    Aanbieder : De Jong Intra
    prijs vanaf : 58.00
    reisduur : 2 dagen
    Lees Meer

    Vliegreizen

    8-daagse fly-drive Puur en Ongerept Zweden

    Een mooie rondreis door een minder bekend, maar zeker niet minder interessant stukje Zweden. Midden Zweden is ongerept, puur en zal u zeker aangenaam verrassen.

    Land : Zweden
    Aanbieder : De Jong Intra
    prijs vanaf : 761.00
    Lees Meer

    Actief in de sneeuw

    Zweden - Dalarna winterexperience

    sneeuwwandelen vanuit hotel

    Land : Zweden
    Aanbieder : SNP
    prijs vanaf : 1363.00
    reisduur : 8 dagen
    Lees Meer

    Ferryreizen

    Isaberg Mountain Resort

    Populair vakantiepark in Småland nabij een natuurreservaat en biedt volop mogelijkheden voor outdoor-activiteiten.

    Land : Zweden
    Aanbieder : De Jong Intra
    prijs vanaf : 340.00
    Lees Meer

    Autovakanties

    Idre Fjäll Vakantiepark

    Ruim opgezet vakantiepark op een schitterende locatie in de bergen met heel veel mogelijkheden tot outdoor-activiteiten.

    Land : Zweden
    Aanbieder : De Jong Intra
    prijs vanaf : 61.00
    reisduur : 4 dagen
    Lees Meer

    Autoreizen

    8-daagse treinrondreis Kopenhagen, Stockholm & Göteborg

    Tijdens deze rondreis combineert u drie schitterende Scandinavische steden aan het water. Het vervoer tussen de 'Parels van het Noorden' gaat per comfortabele trein.

    Land : Zweden
    Aanbieder : De Jong Intra
    prijs vanaf : 1015.00
    Lees Meer

    Autovakanties

    First Camp Oknö

    Leuke camping aan de oostkust van Zweden, omgeven door water en eilanden. Veel outdoormogelijkheden en leuke uitstapjes naar Öland, de stad Kalmar, themapark van Pippi Lankous en het Water Palace waterpark.

    Land : Zweden
    Aanbieder : De Jong Intra
    prijs vanaf : 101.00
    reisduur : 4 dagen
    Lees Meer

    Autovakanties

    First Camp Åhus

    Zweeds vakantiepark aan de kust in een bosrijke omgeving.

    Land : Zweden
    Aanbieder : De Jong Intra
    prijs vanaf : 126.00
    reisduur : 4 dagen
    Lees Meer

    Autovakanties

    Granö Beckasin

    Prachtig gelegen accommodatie, middenin de natuur, met modern Scandinavisch design.

    Land : Zweden
    Aanbieder : De Jong Intra
    prijs vanaf : 59.00
    reisduur : 2 dagen
    Lees Meer

    Ferryreizen

    17-daagse autorondreis inclusief overtochten Zuidelijk Avontuur

    Een rondreis door Noorwegen én Zweden langs meren, steden, fjorden en hoogvlakten. Een indrukwekkende reis die mooie herinneringen achterlaat.

    Land : Zweden
    Aanbieder : De Jong Intra
    prijs vanaf : 1311.00
    Lees Meer

    Autoreizen

    15-daagse autorondreis Zuidelijk Avontuur

    Een rondreis door Noorwegen én Zweden langs meren, steden, fjorden en hoogvlakten. Een indrukwekkende reis die mooie herinneringen achterlaat.

    Land : Zweden
    Aanbieder : De Jong Intra
    prijs vanaf : 1069.00
    Lees Meer

    Vliegreizen

    Säfsen Vakantiepark

    Een ideaal vakantiepark met perfecte skimogelijkheden voor kinderen en beginners en veel leuke, winterse activiteiten.

    Land : Zweden
    Aanbieder : De Jong Intra
    prijs vanaf : 291.00
    Lees Meer

    Familiereizen

    Familiereis Multi-actief Zweden - in de bossen van Zuid-Zweden

    In zuidelijk Zweden ligt te midden van de bossen en weilanden van het Smålandse hoogland een houten, 19de-eeuwse hoeve die smaakvol werd gerenoveerd tot knus vakantiehuis. Liefhebbers van actie en avontuur kunnen hier deelnemen aan een afwisselend

    Land : Zweden
    Aanbieder : Sawadee
    prijs vanaf : 820.00
    Lees Meer

    Autoreizen

    Säfsen Vakantiepark

    Een geliefd vakantiepark met activiteiten voor het hele gezin.

    Land : Zweden
    Aanbieder : De Jong Intra
    prijs vanaf : 60.00
    Lees Meer

    Familiereizen

    Familiereis Familiereis Multi-actief Zweden: Stockholm eiland hopping

    Stockholm is een bruisende, trendy stad die geniet van een unieke ligging aan het water. Maar liefst 24.000 eilanden versperren de weg tussen het centrum en de open zee. 'Water' wordt dan ook de rode draad van deze reis: zwemmen, kanovaren en 2 dagen

    Land : Zweden
    Aanbieder : Sawadee
    prijs vanaf : 649.00
    Lees Meer

    Vliegreizen

    Hotel Scandic Klara

    Uitstekend centraal gelegen stadshotel in het hart van het winkelgebied.

    Land : Zweden
    Aanbieder : De Jong Intra
    prijs vanaf : 223.00
    Lees Meer

    Fietsen

    Zweden - Kattegattleden

    fietsvakantie langs hotels

    Land : Zweden
    Aanbieder : SNP
    prijs vanaf : 950.00
    reisduur : 8 dagen
    Lees Meer

    Fietsen

    Zweden - Dalarna

    fietsvakantie langs hotels

    Land : Zweden
    Aanbieder : SNP
    prijs vanaf : 895.00
    reisduur : 7 dagen
    Lees Meer

    Ferryreizen

    15-daagse familiereis inclusief overtocht Het Beste van Zweden

    Leuke familiereis voor actieve gezinnen met een verblijf in vakantiewoningen. Ontspannen, genieten en lekker in de frisse en gezonde buitenlucht de batterij opladen.

    Land : Zweden
    Aanbieder : De Jong Intra
    prijs vanaf : 695.00
    Lees Meer

    Actief op het water

    Zweden - Klarälven

    gezinsvakantie met tenten

    Land : Zweden
    Aanbieder : SNP
    prijs vanaf : 303.33
    reisduur : 8 dagen
    Lees Meer

    Autoreizen

    8-daagse autorondreis Het zuiden van Zweden

    Een korte rondreis waarin u de provincie Skåne met haar vele kastelen, mooie natuur en leuke steden als Malmö, Helsingborg en Kristianstad ontdekt.

    Land : Zweden
    Aanbieder : De Jong Intra
    prijs vanaf : 425.00
    Lees Meer

    Rondreis

    Fietsvakantie Zweden

    Zweden, land van meren en eeuwig zingende bossen, land van rust en ruimte. En van kinderhelden als Pipi Langkous en Nils Holgerson natuurlijk. Het is een groot natuurgebied met uitgestrekte loof- en dennenwouden rond duizenden meren. De meeste campin

    Land : Zweden
    Aanbieder : Baobab
    prijs vanaf : 828.00
    Lees Meer

    Autoreizen

    13-daagse familiereis Het Beste van Zweden

    Leuke familiereis voor actieve gezinnen met een verblijf in vakantiewoningen. Ontspannen, genieten en lekker in de frisse en gezonde buitenlucht de batterij opladen.

    Land : Zweden
    Aanbieder : De Jong Intra
    prijs vanaf : 419.00
    Lees Meer

    Wintersport

    Säfsen Vakantiepark

    Een ideaal vakantiepark met perfecte skimogelijkheden voor kinderen en beginners en veel leuke, winterse activiteiten.

    Land : Zweden
    Aanbieder : De Jong Intra
    prijs vanaf : 640.00
    reisduur : 10 dagen
    Lees Meer

    Autoreizen

    Orsa Grönklitt Vakantiepark

    Vakantiepark in de bossen met het land van de Kerstman én een roofdierenpark op korte afstand. Een ideale wintervakantie voor gezinnen met kinderen!

    Land : Zweden
    Aanbieder : De Jong Intra
    prijs vanaf : 249.00
    Lees Meer

    Ferryreizen

    10-daagse autorondreis incl. ferry-overtocht Het zuiden van Zweden

    Een korte rondreis waarin u de provincie Skåne met haar vele kastelen, mooie natuur en leuke steden als Malmö, Helsingborg en Kristianstad ontdekt.

    Land : Zweden
    Aanbieder : De Jong Intra
    prijs vanaf : 600.00
    Lees Meer

    Autoreizen

    Idre Fjäll Vakantiepark

    Een leuk vakantiepark voor het hele gezin met de nadruk op een wintervakantie met volop skiplezier én veel andere winterse activiteiten.

    Land : Zweden
    Aanbieder : De Jong Intra
    prijs vanaf : 112.00
    Lees Meer

    Actief op het water

    Zweden - Köla-rivier

    gezinsvakantie met tenten

    Land : Zweden
    Aanbieder : SNP
    prijs vanaf : 44.00
    reisduur : 8 dagen
    Lees Meer

    Actief vanuit één plek

    Zweden - Dalsland

    wandelen, fietsen en kanovaren vanuit hotel

    Land : Zweden
    Aanbieder : SNP
    prijs vanaf : 375.00
    reisduur : 4 dagen
    Lees Meer

    Autovakanties

    Villa Björkhagen

    Halverwege tussen Kopenhagen en Stockholm, op enkele minuten van het centrum, sport faciliteiten, stranden en musea liggen deze vakantiewoningen.

    Land : Zweden
    Aanbieder : De Jong Intra
    prijs vanaf : 125.00
    reisduur : 3 dagen
    Lees Meer

    Ferryreizen

    Idre Fjäll Vakantiepark

    Een leuk vakantiepark voor het hele gezin met de nadruk op een wintervakantie met volop skiplezier én veel andere winterse activiteiten.

    Land : Zweden
    Aanbieder : De Jong Intra
    prijs vanaf : 954.00
    Lees Meer

    Autovakanties

    Byske Havsbad

    Uitgebreid resort aan zee voor het gehele gezin. Het strand ligt vlakbij, in de omgeving zijn er voldoende outdooractiviteiten mogelijk.

    Land : Zweden
    Aanbieder : De Jong Intra
    prijs vanaf : 69.00
    reisduur : 2 dagen
    Lees Meer

    Autoreizen

    9-daagse autorondreis Ontdek Zweden

    Laat u iedere dag verrassen tijdens deze rondreis langs o.a. Stockholm, Kalmar, Kristianstad, Växjö en Karlstad. Boek optioneel een excursiepakket om uw reis nog completer te maken.

    Land : Zweden
    Aanbieder : De Jong Intra
    prijs vanaf : 499.00
    Lees Meer

    Vliegreizen

    Orsa Grönklitt Vakantiepark

    Vakantiepark in de bossen met het land van de Kerstman én een roofdierenpark op korte afstand. Een ideale wintervakantie voor gezinnen met kinderen!

    Land : Zweden
    Aanbieder : De Jong Intra
    prijs vanaf : 358.00
    Lees Meer

    Actief in de sneeuw

    Zweden - Zweeds Lapland

    wintervakantie vanuit cottage en wilderniscabin

    Land : Zweden
    Aanbieder : SNP
    prijs vanaf : 2157.00
    reisduur : 8 dagen
    Lees Meer

    Actief in de sneeuw

    Zweden - Dalarna winterexperience

    sneeuwwandelen vanuit hotel

    Land : Zweden
    Aanbieder : SNP
    prijs vanaf : 1363.00
    reisduur : 8 dagen
    Lees Meer

    Vliegreizen

    8-daagse treinrondreis inclusief vlucht Kopenhagen, Stockholm & Göteborg

    Tijdens deze rondreis combineert u drie schitterende Scandinavische steden aan het water. Het vervoer tussen de 'Parels van het Noorden' gaat per comfortabele trein.

    Land : Zweden
    Aanbieder : De Jong Intra
    prijs vanaf : 1070.00
    Lees Meer

    Autoreizen

    Orsa Grönklitt Vakantiepark

    Vakantiepark in de bossen met een roofdierenpark op korte afstand. Een ideale zomervakantie voor gezinnen met kinderen!

    Land : Zweden
    Aanbieder : De Jong Intra
    prijs vanaf : 98.00
    Lees Meer

    Actief op het water

    Zweden - Jösse Älv

    kanotocht langs wildkampeerplekken en camping

    Land : Zweden
    Aanbieder : SNP
    prijs vanaf : 265.00
    reisduur : 10 dagen
    Lees Meer

    Vliegreizen

    15-daagse fly-drive Zuidelijk Avontuur

    Een rondreis door Noorwegen én Zweden langs meren, steden, fjorden en hoogvlakten. Een indrukwekkende reis die mooie herinneringen achterlaat.

    Land : Zweden
    Aanbieder : De Jong Intra
    prijs vanaf : 1566.00
    Lees Meer

    Vliegreizen

    First Camp Mölle

    Mooie camping in het zuiden van Zweden, omgeven door bossen en water. De grotere stad Helsingør ligt dichtbij en met de ferry kunt u zelfs een dagje naar Helsingborg in Denemarken!

    Land : Zweden
    Aanbieder : De Jong Intra
    prijs vanaf : 313.00
    Lees Meer

    Actief op het water

    Zweden - Klarälven

    vlotvaren en kanovaren vanuit cottage

    Land : Zweden
    Aanbieder : SNP
    prijs vanaf : 365.00
    reisduur : 4 dagen
    Lees Meer

    Vliegreizen

    Hotel Scandic Sjöfartshotellet

    Uitstekend hotel in Mmritieme stijl met een gunstige ligging in de wijk Södermalm.

    Land : Zweden
    Aanbieder : De Jong Intra
    prijs vanaf : 217.00
    Lees Meer

    Autovakanties

    Tanum Strand Vakantiepark

    Groot opgezet vakantiepark bestaande uit een hotel en diverse woningen. Een prima uitvalsbasis om de Zweedse scherenkust en al haar mogelijkheden te ontdekken.

    Land : Zweden
    Aanbieder : De Jong Intra
    prijs vanaf : 31.00
    reisduur : 2 dagen
    Lees Meer

    Autoreizen

    First Camp Mölle

    Mooie camping in het zuiden van Zweden, omgeven door bossen en water. De grotere stad Helsingør ligt dichtbij en met de ferry kunt u zelfs een dagje naar Helsingborg in Denemarken!

    Land : Zweden
    Aanbieder : De Jong Intra
    prijs vanaf : 134.00
    Lees Meer

    Wintersport

    Säfsen Vakantiepark

    Een ideaal vakantiepark met perfecte skimogelijkheden voor kinderen en beginners en veel leuke, winterse activiteiten.

    Land : Zweden
    Aanbieder : De Jong Intra
    prijs vanaf : 140.00
    reisduur : 8 dagen
    Lees Meer

    Reisboeken en gidsen over Zweden

    Reisgidsen

    Reisgids Sweden - Zweden | Lonely Planet

    De perfecte reisgids voor zowel de georganiseerde als de zelfstandige reiziger. Naast een algemene inleiding van het land / streek vol met praktische informatie over hoe je er het beste kunt reizen: slapen, eten, vervoer, excursies ... alles kun je

    Land : Zweden
    Aanbieder : DeZwerver
    prijs vanaf : 22.50
    Lees Meer

    Topografische kaarten

    Wandelkaart - Topografische kaart 38 Sverigeserien Skövde | Norstedts

    Sverigeserien is een serie outdoor kaarten die bestaat uit 116 kaartbladen die het zuiden en centrale deel en de noordelijke kustlijn van Zweden bedekt. De kaart is geschikt voor buitenactiviteiten zoals wandelen, excursies, (lange-afstands)lopen,

    Land : Zweden
    Aanbieder : DeZwerver
    prijs vanaf : 19.95
    Lees Meer

    Reisgidsen

    Reisgids Trotter Zweden | Lannoo

    Veel aandacht voor praktische informatie als hotels en restaurants, maar ook, soms wat beperkte beschrijvingen van bezienswaardigheden. Handig zijn de vele plattegronden: verrassend en verfrissend geschreven!- De no-nonsensegids voor een allesom

    Land : Zweden
    Aanbieder : DeZwerver
    prijs vanaf : 19.95
    Lees Meer

    Wandelgidsen

    Wandelgids Wandelen in Smaland - zuidoost Zweden | One Day Walks

    Gids met 23 dagwandelingen in de provincie Småland, zuidoost Zweden Een kustlijn met honderden eilanden en eilandjes voor de deur; uitgestrekte, stille bossen waar je zomaar een eland tegen het lijf kunt lopen; volop mogelijkheden om je wandelinge

    Land : Zweden
    Aanbieder : DeZwerver
    prijs vanaf : 16.95
    Lees Meer

    Wandelgidsen

    Wandelgids Schweden Süd - Zweden zuid | Rother

    Wandelgids: vele dagtochten worden degelijk beschreven met openbaar vervoer informatie, goede routebeschrijvingen en kaartmateriaal.Die 50 Wanderungen dieses Führers erschließen die vielfältigen Landschaften Süd- und Mittelschwedens. Die Pal

    Land : Zweden
    Aanbieder : DeZwerver
    prijs vanaf : 17.50
    Lees Meer

    Topografische kaarten

    Wandelkaart - Topografische kaart 65 Sverigeserien Fredriksberg | Norstedts

    Sverigeserien is een serie outdoor kaarten die bestaat uit 116 kaartbladen die het zuiden en centrale deel en de noordelijke kustlijn van Zweden bedekt. De kaart is geschikt voor buitenactiviteiten zoals wandelen, excursies, (lange-afstands)lopen,

    Land : Zweden
    Aanbieder : DeZwerver
    prijs vanaf : 19.95
    Lees Meer

    Topografische kaarten

    Wandelkaart - Topografische kaart 91 Sverigeserien Ytterhogdal | Norstedts

    Sverigeserien is een serie outdoor kaarten die bestaat uit 116 kaartbladen die het zuiden en centrale deel en de noordelijke kustlijn van Zweden bedekt. De kaart is geschikt voor buitenactiviteiten zoals wandelen, excursies, (lange-afstands)lopen,

    Land : Zweden
    Aanbieder : DeZwerver
    prijs vanaf : 19.95
    Lees Meer

    Topografische kaarten

    Wandelkaart - Topografische kaart 112 Sverigeserien Älvsbyn | Norstedts

    Sverigeserien is een serie outdoor kaarten die bestaat uit 116 kaartbladen die het zuiden en centrale deel en de noordelijke kustlijn van Zweden bedekt. De kaart is geschikt voor buitenactiviteiten zoals wandelen, excursies, (lange-afstands)lopen,

    Land : Zweden
    Aanbieder : DeZwerver
    prijs vanaf : 19.95
    Lees Meer

    Reisgidsen

    Reisgids Insight Guide Zweden | Cambium

    Een rijk geillustreerde reisgids met diepgaande teksten: één van de beste reisgidsen die er bestaan. Eerste deel bestaat uit een beschrijving van de unieke aspecten van de regio, daarna een deel echte reisgids en als afsluiting een deel met prakt

    Land : Zweden
    Aanbieder : DeZwerver
    prijs vanaf : 25.90
    Lees Meer

    Wandelkaarten

    Wandelkaart 23 Outdoorkartan Mariefred - Flen - Nyköping | Norstedts

    Een nieuwe serie detailkaarten voor de outdoor gebieden van Zweden, zowel de fjall en bergebieden als de interessante kano en hiking gebieden zuidelijker in Zweden zijn hierop afgebeeld. Gedrukt op scheur- en watervast papier. Deze kaarten zijn

    Land : Zweden
    Aanbieder : DeZwerver
    prijs vanaf : 18.50
    Lees Meer

    Fietskaarten

    Fietskaart 20 Cykelkartan Dalsland - Norra Bohuslän - Bohuslän North | Norstedts

    Een nieuwe serie Zweedse fietskaarten, gemaakt door fietsers in samnewerking met de Zweedse topografische dienst. Met veel ingetekende routes. Bijzonder gedetaileerd, voor veel doeleinde geschikt, nadeel daarvan tegelijkertijd kan zijn dat je er wa

    Land : Zweden
    Aanbieder : DeZwerver
    prijs vanaf : 21.50
    Lees Meer

    Topografische kaarten

    Wandelkaart - Topografische kaart 16 Sverigeserien Ljungby | Norstedts

    Sverigeserien is een serie outdoor kaarten die bestaat uit 116 kaartbladen die het zuiden en centrale deel en de noordelijke kustlijn van Zweden bedekt. De kaart is geschikt voor buitenactiviteiten zoals wandelen, excursies, (lange-afstands)lopen,

    Land : Zweden
    Aanbieder : DeZwerver
    prijs vanaf : 19.95
    Lees Meer

    Topografische kaarten

    Wandelkaart - Topografische kaart 53 Sverigeserien Årjäng | Norstedts

    Sverigeserien is een serie outdoor kaarten die bestaat uit 116 kaartbladen die het zuiden en centrale deel en de noordelijke kustlijn van Zweden bedekt. De kaart is geschikt voor buitenactiviteiten zoals wandelen, excursies, (lange-afstands)lopen,

    Land : Zweden
    Aanbieder : DeZwerver
    prijs vanaf : 19.95
    Lees Meer

    Topografische kaarten

    Wandelkaart - Topografische kaart 89 Sverigeserien Hudiksvall | Norstedts

    Sverigeserien is een serie outdoor kaarten die bestaat uit 116 kaartbladen die het zuiden en centrale deel en de noordelijke kustlijn van Zweden bedekt. De kaart is geschikt voor buitenactiviteiten zoals wandelen, excursies, (lange-afstands)lopen,

    Land : Zweden
    Aanbieder : DeZwerver
    prijs vanaf : 19.95
    Lees Meer

    Reisgidsen

    Reisgids Värmland, ongerept en avontuurlijk Zweden - Varmland | Hem62

    Leuke wetenswaardigheden van deze bepaalde streek in Zweden, ook met foto's en kaartjes. Weer eens wat anders dan een gewone reisgids: bijzondere invalshoeken van kenners.In deze reisgids nemen we je mee op reis door Värmland op basis van onze

    Land : Zweden
    Aanbieder : DeZwerver
    prijs vanaf : 16.50
    Lees Meer

    Topografische kaarten

    Wandelkaart - Topografische kaart 31 Sverigeserien Jönköping | Norstedts

    Sverigeserien is een serie outdoor kaarten die bestaat uit 116 kaartbladen die het zuiden en centrale deel en de noordelijke kustlijn van Zweden bedekt. De kaart is geschikt voor buitenactiviteiten zoals wandelen, excursies, (lange-afstands)lopen,

    Land : Zweden
    Aanbieder : DeZwerver
    prijs vanaf : 19.95
    Lees Meer

    Wegenkaarten

    Wegenkaart - landkaart 151 Vägkartan Härnösand - Harnosand | Lantmäteriet

    Wegenkaart met gedetailleerde schaal gebaseerd op topografische kaarten van Zweden. Voorzien van alle belangrijke informatie als wegen, plaatsen, rivieren en meren, landschapsvormen, hoogtelijnen, berg- en heuveltoppen. Daarnaast toeristisch

    Land : Zweden
    Aanbieder : DeZwerver
    prijs vanaf : 19.95
    Lees Meer

    Plattegronden

    Stadsplattegrond Stockholm | Freytag & Berndt

    Stadsplattegrond met register. Helder kaartbeeld waarbij de naamgeving goed leesbaar is weergegeven. Met de toeristische bezienswaardigheden in symbolen weergeven: monumenten, musea, stadions e.a. Daarnaast handige zaken als postkantoren, parkeerga

    Land : Zweden
    Aanbieder : DeZwerver
    prijs vanaf : 9.95
    Lees Meer

    Woordenboeken

    Woordenboek Wat & Hoe taalgids Zweeds | Kosmos

    Taalgids met woordenlijst en thematische invalshoeken voor standaard-zinnetjes. Handzaam zakformaat.Wat & Hoe Taalgids Zweeds is de beste tolk voor op reis. Met ruim 4.000 woorden en zinnen kom je altijd uit je woorden. Vlot de rekening vragen?

    Land : Zweden
    Aanbieder : DeZwerver
    prijs vanaf : 7.50
    Lees Meer

    Topografische kaarten

    Wandelkaart - Topografische kaart 111 Sverigeserien Skellefteå | Norstedts

    Sverigeserien is een serie outdoor kaarten die bestaat uit 116 kaartbladen die het zuiden en centrale deel en de noordelijke kustlijn van Zweden bedekt. De kaart is geschikt voor buitenactiviteiten zoals wandelen, excursies, (lange-afstands)lopen,

    Land : Zweden
    Aanbieder : DeZwerver
    prijs vanaf : 19.95
    Lees Meer

    Topografische kaarten

    Wandelkaart - Topografische kaart 10 Sverigeserien Borgholm | Norstedts

    Sverigeserien is een serie outdoor kaarten die bestaat uit 116 kaartbladen die het zuiden en centrale deel en de noordelijke kustlijn van Zweden bedekt. De kaart is geschikt voor buitenactiviteiten zoals wandelen, excursies, (lange-afstands)lopen,

    Land : Zweden
    Aanbieder : DeZwerver
    prijs vanaf : 19.95
    Lees Meer

    Topografische kaarten

    Wandelkaart - Topografische kaart 46 Sverigeserien Laxå - Laxa | Norstedts

    Sverigeserien is een serie outdoor kaarten die bestaat uit 116 kaartbladen die het zuiden en centrale deel en de noordelijke kustlijn van Zweden bedekt. De kaart is geschikt voor buitenactiviteiten zoals wandelen, excursies, (lange-afstands)lopen,

    Land : Zweden
    Aanbieder : DeZwerver
    prijs vanaf : 19.95
    Lees Meer

    Reisgidsen

    Reisgids Reiseführer Südschweden inkl. Stockholm | Michael Müller Verlag

    Zeer gedegen duitse reisgids. Zowel achtergronden over cultuur, bevolking als landschap, maar ook veel praktische informatie over hoe je waar wat zou willen zien. Aandacht voor alle aspecten van de regio.Dunkelgrüner Nadelwald, leuchtend rote F

    Land : Zweden
    Aanbieder : DeZwerver
    prijs vanaf : 23.95
    Lees Meer

    Topografische kaarten

    Wandelkaart - Topografische kaart 108 Sverigeserien Vindeln | Norstedts

    Sverigeserien is een serie outdoor kaarten die bestaat uit 116 kaartbladen die het zuiden en centrale deel en de noordelijke kustlijn van Zweden bedekt. De kaart is geschikt voor buitenactiviteiten zoals wandelen, excursies, (lange-afstands)lopen,

    Land : Zweden
    Aanbieder : DeZwerver
    prijs vanaf : 19.95
    Lees Meer

    Topografische kaarten

    Wandelkaart - Topografische kaart 50 Sverigeserien Nyköping | Norstedts

    Sverigeserien is een serie outdoor kaarten die bestaat uit 116 kaartbladen die het zuiden en centrale deel en de noordelijke kustlijn van Zweden bedekt. De kaart is geschikt voor buitenactiviteiten zoals wandelen, excursies, (lange-afstands)lopen,

    Land : Zweden
    Aanbieder : DeZwerver
    prijs vanaf : 19.95
    Lees Meer

    Wegenkaarten

    Wegenkaart - landkaart 154 Vägkartan Solleftea - Sollefteå | Lantmäteriet

    Wegenkaart met gedetailleerde schaal gebaseerd op topografische kaarten van Zweden. Voorzien van alle belangrijke informatie als wegen, plaatsen, rivieren en meren, landschapsvormen, hoogtelijnen, berg- en heuveltoppen. Daarnaast toeristisch

    Land : Zweden
    Aanbieder : DeZwerver
    prijs vanaf : 19.95
    Lees Meer

    Fietskaarten

    Fietskaart 26 Cykelkartan Västra Mälaren - Hjälmaren | Norstedts

    Een nieuwe serie Zweedse fietskaarten, gemaakt door fietsers in samnewerking met de Zweedse topografische dienst. Met veel ingetekende routes. Bijzonder gedetaileerd, voor veel doeleinde geschikt, nadeel daarvan tegelijkertijd kan zijn dat je er wa

    Land : Zweden
    Aanbieder : DeZwerver
    prijs vanaf : 21.50
    Lees Meer

    Topografische kaarten

    Wandelkaart - Topografische kaart 44 Sverigeserien Ed | Norstedts

    Sverigeserien is een serie outdoor kaarten die bestaat uit 116 kaartbladen die het zuiden en centrale deel en de noordelijke kustlijn van Zweden bedekt. De kaart is geschikt voor buitenactiviteiten zoals wandelen, excursies, (lange-afstands)lopen,

    Land : Zweden
    Aanbieder : DeZwerver
    prijs vanaf : 19.95
    Lees Meer

    Topografische kaarten

    Wandelkaart - Topografische kaart 68 Sverigeserien Sala | Norstedts

    Sverigeserien is een serie outdoor kaarten die bestaat uit 116 kaartbladen die het zuiden en centrale deel en de noordelijke kustlijn van Zweden bedekt. De kaart is geschikt voor buitenactiviteiten zoals wandelen, excursies, (lange-afstands)lopen,

    Land : Zweden
    Aanbieder : DeZwerver
    prijs vanaf : 19.95
    Lees Meer

    Topografische kaarten

    Wandelkaart - Topografische kaart 03 Sverigeserien Simrishamn | Norstedts

    Sverigeserien is een serie outdoor kaarten die bestaat uit 116 kaartbladen die het zuiden en centrale deel en de noordelijke kustlijn van Zweden bedekt. De kaart is geschikt voor buitenactiviteiten zoals wandelen, excursies, (lange-afstands)lopen,

    Land : Zweden
    Aanbieder : DeZwerver
    prijs vanaf : 19.95
    Lees Meer

    Wegenkaarten

    Wegenkaart - landkaart 174 Vägkartan Hakkas | Lantmäteriet

    Wegenkaart met gedetailleerde schaal gebaseerd op topografische kaarten van Zweden. Voorzien van alle belangrijke informatie als wegen, plaatsen, rivieren en meren, landschapsvormen, hoogtelijnen, berg- en heuveltoppen. Daarnaast toeristisch

    Land : Zweden
    Aanbieder : DeZwerver
    prijs vanaf : 19.95
    Lees Meer

    Fietskaarten

    Fietskaart 30 Cykelkartan Siljan runt - Siljan Meer | Norstedts

    Een nieuwe serie Zweedse fietskaarten, gemaakt door fietsers in samnewerking met de Zweedse topografische dienst. Met veel ingetekende routes. Bijzonder gedetaileerd, voor veel doeleinde geschikt, nadeel daarvan tegelijkertijd kan zijn dat je er wa

    Land : Zweden
    Aanbieder : DeZwerver
    prijs vanaf : 21.50
    Lees Meer

    Topografische kaarten

    Wandelkaart - Topografische kaart 66 Sverigeserien Ludvika | Norstedts

    Sverigeserien is een serie outdoor kaarten die bestaat uit 116 kaartbladen die het zuiden en centrale deel en de noordelijke kustlijn van Zweden bedekt. De kaart is geschikt voor buitenactiviteiten zoals wandelen, excursies, (lange-afstands)lopen,

    Land : Zweden
    Aanbieder : DeZwerver
    prijs vanaf : 19.95
    Lees Meer

    Topografische kaarten

    Wandelkaart - Topografische kaart 37 Sverigeserien Lidköping | Norstedts

    Sverigeserien is een serie outdoor kaarten die bestaat uit 116 kaartbladen die het zuiden en centrale deel en de noordelijke kustlijn van Zweden bedekt. De kaart is geschikt voor buitenactiviteiten zoals wandelen, excursies, (lange-afstands)lopen,

    Land : Zweden
    Aanbieder : DeZwerver
    prijs vanaf : 19.95
    Lees Meer

    Wegenkaarten

    Wegenkaart - landkaart 149 Vägkartan Ange | Lantmäteriet

    Wegenkaart met gedetailleerde schaal gebaseerd op topografische kaarten van Zweden. Voorzien van alle belangrijke informatie als wegen, plaatsen, rivieren en meren, landschapsvormen, hoogtelijnen, berg- en heuveltoppen. Daarnaast toeristisch

    Land : Zweden
    Aanbieder : DeZwerver
    prijs vanaf : 19.95
    Lees Meer

    Fietskaarten

    Fietskaart 04 Cykelkartan Nordöstra Skåne - noordoost Skane | Norstedts

    Een nieuwe serie Zweedse fietskaarten, gemaakt door fietsers in samnewerking met de Zweedse topografische dienst. Met veel ingetekende routes. Bijzonder gedetaileerd, voor veel doeleinde geschikt, nadeel daarvan tegelijkertijd kan zijn dat je er wa

    Land : Zweden
    Aanbieder : DeZwerver
    prijs vanaf : 21.50
    Lees Meer

    Wandelkaarten

    Wandelkaart 24 Outdoorkartan Södra Stockholm | Norstedts

    Een nieuwe serie detailkaarten voor de outdoor gebieden van Zweden, zowel de fjall en bergebieden als de interessante kano en hiking gebieden zuidelijker in Zweden zijn hierop afgebeeld. Gedrukt op scheur- en watervast papier. Deze kaarten zijn

    Land : Zweden
    Aanbieder : DeZwerver
    prijs vanaf : 18.50
    Lees Meer

    Topografische kaarten

    Wandelkaart - Topografische kaart 101 Sverigeserien Stugun | Norstedts

    Sverigeserien is een serie outdoor kaarten die bestaat uit 116 kaartbladen die het zuiden en centrale deel en de noordelijke kustlijn van Zweden bedekt. De kaart is geschikt voor buitenactiviteiten zoals wandelen, excursies, (lange-afstands)lopen,

    Land : Zweden
    Aanbieder : DeZwerver
    prijs vanaf : 19.95
    Lees Meer

    Topografische kaarten

    Wandelkaart - Topografische kaart 25 Sverigeserien Hultsfred | Norstedts

    Sverigeserien is een serie outdoor kaarten die bestaat uit 116 kaartbladen die het zuiden en centrale deel en de noordelijke kustlijn van Zweden bedekt. De kaart is geschikt voor buitenactiviteiten zoals wandelen, excursies, (lange-afstands)lopen,

    Land : Zweden
    Aanbieder : DeZwerver
    prijs vanaf : 19.95
    Lees Meer

    Topografische kaarten

    Wandelkaart - Topografische kaart 97 Sverigeserien Östersund | Norstedts

    Sverigeserien is een serie outdoor kaarten die bestaat uit 116 kaartbladen die het zuiden en centrale deel en de noordelijke kustlijn van Zweden bedekt. De kaart is geschikt voor buitenactiviteiten zoals wandelen, excursies, (lange-afstands)lopen,

    Land : Zweden
    Aanbieder : DeZwerver
    prijs vanaf : 19.95
    Lees Meer

    Topografische kaarten

    Wandelkaart - Topografische kaart 19 Sverigeserien Oskarshamn | Norstedts

    Sverigeserien is een serie outdoor kaarten die bestaat uit 116 kaartbladen die het zuiden en centrale deel en de noordelijke kustlijn van Zweden bedekt. De kaart is geschikt voor buitenactiviteiten zoals wandelen, excursies, (lange-afstands)lopen,

    Land : Zweden
    Aanbieder : DeZwerver
    prijs vanaf : 19.95
    Lees Meer

    Wegenkaarten

    Wegenkaart - landkaart 144 Vägkartan Söderhamn - Soderhamn | Lantmäteriet

    Wegenkaart met gedetailleerde schaal gebaseerd op topografische kaarten van Zweden. Voorzien van alle belangrijke informatie als wegen, plaatsen, rivieren en meren, landschapsvormen, hoogtelijnen, berg- en heuveltoppen. Daarnaast toeristisch

    Land : Zweden
    Aanbieder : DeZwerver
    prijs vanaf : 19.95
    Lees Meer

    Wandelkaarten

    Wandelkaart 12 Outdoorkartan Ramundberget - Funäsdalen - Vemdalen | Norstedts

    Een nieuwe serie detailkaarten voor de outdoor gebieden van Zweden, zowel de fjall en bergebieden als de interessante kano en hiking gebieden zuidelijker in Zweden zijn hierop afgebeeld. Gedrukt op scheur- en watervast papier. Deze kaarten zijn

    Land : Zweden
    Aanbieder : DeZwerver
    prijs vanaf : 18.50
    Lees Meer

    Fietskaarten

    Fietskaart 15 Cykelkartan Nordöstra Småland - noordoost Smaland | Norstedts

    Een nieuwe serie Zweedse fietskaarten, gemaakt door fietsers in samnewerking met de Zweedse topografische dienst. Met veel ingetekende routes. Bijzonder gedetaileerd, voor veel doeleinde geschikt, nadeel daarvan tegelijkertijd kan zijn dat je er wa

    Land : Zweden
    Aanbieder : DeZwerver
    prijs vanaf : 21.50
    Lees Meer

    Wegenkaarten

    Wegenkaart - landkaart 168 Vägkartan Lulea - Luleå | Lantmäteriet

    Wegenkaart met gedetailleerde schaal gebaseerd op topografische kaarten van Zweden. Voorzien van alle belangrijke informatie als wegen, plaatsen, rivieren en meren, landschapsvormen, hoogtelijnen, berg- en heuveltoppen. Daarnaast toeristisch

    Land : Zweden
    Aanbieder : DeZwerver
    prijs vanaf : 19.95
    Lees Meer

    Wandelkaarten

    Wandelkaart 1 Outdoorkartan Abisko - Kebnekaise - Nikkaluokta | Norstedts

    Een nieuwe serie detailkaarten voor de outdoor gebieden van Zweden, zowel de fjall en bergebieden als de interessante kano en hiking gebieden zuidelijker in Zweden zijn hierop afgebeeld. Gedrukt op scheur- en watervast papier.  Deze kaarten z

    Land : Zweden
    Aanbieder : DeZwerver
    prijs vanaf : 18.50
    Lees Meer

    Wegenkaarten

    Wegenkaart - landkaart 134 Vägkartan Uppsala | Lantmäteriet

    Wegenkaart met gedetailleerde schaal gebaseerd op topografische kaarten van Zweden. Voorzien van alle belangrijke informatie als wegen, plaatsen, rivieren en meren, landschapsvormen, hoogtelijnen, berg- en heuveltoppen. Daarnaast toeristisch

    Land : Zweden
    Aanbieder : DeZwerver
    prijs vanaf : 19.95
    Lees Meer

    Wegenkaarten

    Wegenkaart - landkaart 118 Vägkartan Uddevalla | Lantmäteriet

    Wegenkaart met gedetailleerde schaal gebaseerd op topografische kaarten van Zweden. Voorzien van alle belangrijke informatie als wegen, plaatsen, rivieren en meren, landschapsvormen, hoogtelijnen, berg- en heuveltoppen.Daarnaast toeristische inf

    Land : Zweden
    Aanbieder : DeZwerver
    prijs vanaf : 19.95
    Lees Meer

    Topografische kaarten

    Wandelkaart - Topografische kaart 104 Sverigeserien Örnsköldsvik | Norstedts

    Sverigeserien is een serie outdoor kaarten die bestaat uit 116 kaartbladen die het zuiden en centrale deel en de noordelijke kustlijn van Zweden bedekt. De kaart is geschikt voor buitenactiviteiten zoals wandelen, excursies, (lange-afstands)lopen,

    Land : Zweden
    Aanbieder : DeZwerver
    prijs vanaf : 19.95
    Lees Meer

    Topografische kaarten

    Wandelkaart - Topografische kaart 103 Sverigeserien Bredbyn | Norstedts

    Sverigeserien is een serie outdoor kaarten die bestaat uit 116 kaartbladen die het zuiden en centrale deel en de noordelijke kustlijn van Zweden bedekt. De kaart is geschikt voor buitenactiviteiten zoals wandelen, excursies, (lange-afstands)lopen,

    Land : Zweden
    Aanbieder : DeZwerver
    prijs vanaf : 19.95
    Lees Meer

    Wegenkaarten

    Wegenkaart - landkaart 138 Vägkartan Falun | Lantmäteriet

    Wegenkaart met gedetailleerde schaal gebaseerd op topografische kaarten van Zweden. Voorzien van alle belangrijke informatie als wegen, plaatsen, rivieren en meren, landschapsvormen, hoogtelijnen, berg- en heuveltoppen. Daarnaast toeristisch

    Land : Zweden
    Aanbieder : DeZwerver
    prijs vanaf : 19.95
    Lees Meer

    Wegenkaarten

    Wegenkaart - landkaart Öland | Norstedts

    Gedetaileerde wegenkaart van het eiland Öland met toeristische informatie, ook te gebruiken als fietskaartFind the best beaches, explore interesting places and visit the island's most beautiful spots. Follow a road or cycle path to a camping si

    Land : Zweden
    Aanbieder : DeZwerver
    prijs vanaf : 14.50
    Lees Meer

    Fietskaarten

    Fietskaart 09 Cykelkartan Södra Smålandskusten - zuid Smaland | Norstedts

    Een nieuwe serie Zweedse fietskaarten, gemaakt door fietsers in samnewerking met de Zweedse topografische dienst. Met veel ingetekende routes. Bijzonder gedetaileerd, voor veel doeleinde geschikt, nadeel daarvan tegelijkertijd kan zijn dat je er wa

    Land : Zweden
    Aanbieder : DeZwerver
    prijs vanaf : 21.50
    Lees Meer

    Fietskaarten

    Fietskaart 08 Cykelkartan Sydöstra Småland - zuidoost Smaland | Norstedts

    Een nieuwe serie Zweedse fietskaarten, gemaakt door fietsers in samnewerking met de Zweedse topografische dienst. Met veel ingetekende routes. Bijzonder gedetaileerd, voor veel doeleinde geschikt, nadeel daarvan tegelijkertijd kan zijn dat je er wa

    Land : Zweden
    Aanbieder : DeZwerver
    prijs vanaf : 21.50
    Lees Meer

    Wegenkaarten

    Wegenkaart - landkaart Gotland (zweden) | Norstedts

    Gedetaileerde wegenkaart van het eiland Gotland met toeristische informatie, ook te gebruiken als fietskaartSehr detaillierte Landkarte von Gotland mit Radwandertouren. Mit Stadtplan von Visby und Slite. Touristische Informationen zu den Sehensw

    Land : Zweden
    Aanbieder : DeZwerver
    prijs vanaf : 14.50
    Lees Meer

    Wandelkaarten

    Wandelkaart 28 Outdoorkartan Örskär - Grisslehamn - Furusund | Norstedts

    Een nieuwe serie detailkaarten voor de outdoor gebieden van Zweden, zowel de fjall en bergebieden als de interessante kano en hiking gebieden zuidelijker in Zweden zijn hierop afgebeeld. Gedrukt op scheur- en watervast papier. Deze kaarten zijn

    Land : Zweden
    Aanbieder : DeZwerver
    prijs vanaf : 18.50
    Lees Meer

    Fietsgidsen

    Fietsgids Bikeline Kattegattleden | Esterbauer

    Dé fietsgids voor de zuid Zweedse kust. Uitstekende kaarten, veel praktische info voor overnachten, route en andere zaken. Duitstalig. Mit der Eröffnung des Kattegattleden im Sommer 2015 erhielt Schweden seinen ersten nationalen Radfernweg

    Land : Zweden
    Aanbieder : DeZwerver
    prijs vanaf : 15.50
    Lees Meer

    Topografische kaarten

    Wandelkaart - Topografische kaart 72 Sverigeserien Torsby | Norstedts

    Sverigeserien is een serie outdoor kaarten die bestaat uit 116 kaartbladen die het zuiden en centrale deel en de noordelijke kustlijn van Zweden bedekt. De kaart is geschikt voor buitenactiviteiten zoals wandelen, excursies, (lange-afstands)lopen,

    Land : Zweden
    Aanbieder : DeZwerver
    prijs vanaf : 19.95
    Lees Meer

    Topografische kaarten

    Wandelkaart - Topografische kaart 17 Sverigeserien Växjö | Norstedts

    Sverigeserien is een serie outdoor kaarten die bestaat uit 116 kaartbladen die het zuiden en centrale deel en de noordelijke kustlijn van Zweden bedekt. De kaart is geschikt voor buitenactiviteiten zoals wandelen, excursies, (lange-afstands)lopen,

    Land : Zweden
    Aanbieder : DeZwerver
    prijs vanaf : 19.95
    Lees Meer

    Wandelgidsen

    Wandelgids Wandelen in Värmland - Het merengebied in Midden-Zweden | One Day Walks

    Een gids met 22 dagtochten. Van pittige wandelroutes door de bossen en over de bergen tot comfortabele tochten langs meren en rivieren, ze staan allemaal in deze gids. We hebben gezocht naar de leukste en mooiste tochten, verspreid over de hele pro

    Land : Zweden
    Aanbieder : DeZwerver
    prijs vanaf : 15.95
    Lees Meer
    close

    Wie wil jij inspireren met dit reisverhaal? Deel het snel!

    close

    Wie wil jij inspireren met dit reisverhaal? Deel het snel!