Fiji reisinformatie voor jouw vakantie

Fiji – Tijdsverschil

Tijdsverschil tussen Fiji en Nederland: Geniet van je reis zonder de tijd uit het oog te verliezen!

Ben je van plan om naar het betoverende Fiji te reizen en wil je weten hoe laat het daar is in vergelijking met Nederland? Hier vind je alle informatie over het tijdsverschil, inclusief de zomertijd, zodat je jouw avontuur optimaal kunt plannen.

Tijdsverschil

Fiji hanteert tijdens de standaardtijd (non-zomertijd) de Fiji Standard Time (FJT), die 12 uur voorloopt op Coordinated Universal Time (UTC+12). Dit betekent dat Fiji 12 uur voorloopt op Nederland tijdens de standaardtijd.

Houd er echter rekening mee dat Fiji geen zomertijd kent. Nederland hanteert daarentegen de Midden-Europese Tijd (MET) tijdens de standaardtijd en de Midden-Europese Zomertijd (MEZT) tijdens de zomertijd, die UTC+1 uur voorloopt. Dit betekent dat tijdens de zomertijd het tijdsverschil tussen Fiji en Nederland 11 uur bedraagt.

Zomertijd

Het is belangrijk om te onthouden dat Fiji geen zomertijd hanteert. Dit betekent dat het tijdsverschil tussen Fiji en Nederland tijdens de zomertijd in Nederland 11 uur blijft.

Bij het plannen van je reis naar Fiji is het raadzaam om rekening te houden met dit tijdsverschil, zodat je jouw activiteiten, vluchten en afspraken goed kunt organiseren. Vergeet niet om eventuele jetlag in overweging te nemen bij het aanpassen aan het nieuwe tijdschema.

Nu je op de hoogte bent van het tijdsverschil tussen Fiji en Nederland, kun je vol vertrouwen jouw reis naar dit paradijselijke eiland plannen. Geniet van je avonturen in Fiji en maak prachtige herinneringen, terwijl je de tijd in het oog houdt om optimaal te genieten van elk moment!