Roadtrip met kinderen: Jordanië, Zuid-Korea of Schotland?

Toffe Roadtrips

Juist met kinderen is een roadtrip ideaal om een nieuw land te verkennen. Reisbijbel bezocht drie heel verschillende landen: Jordanië, Schotland en Zuid-Korea.

tekst

Allereerst: er is geen goed of slecht land om te bereizen met kinderen. Alle bestemmingen zijn te doen, mits je je goed voorbereid en de juiste verwachtingen hebt. Als je als ouder twijfels hebt, dan gaan je kinderen dat onherroepelijk merken en worden ze wellicht ook dwars of onzeker. Als jij open staat voor avontuur, gaan ze vast en zeker mee in die flow!

Reizen per eigen auto heeft een aantal grote voordelen. Je bent flexibel, kan pauzeren wanneer je wilt en je kan eenvoudiger wat meer bagage meenemen. Als je echt kleine kinderen hebt, kunnen ze hun middagslaapje in de auto doen, voor oudere kinderen is het een rustpunt op reis om even een paar uurtje te chillen, lezen of knutselen op de achterbank. En je praat bij over de avonturen die je al hebt gemaakt en nog wilt maken!

Jordanië: Veilige bestemming in het Midden-Oosten

Voor wie twijfelt over reizen in het Midden-Oosten, Jordanië is nog steeds overzichtelijk en veilig. De bevolking is gewend aan toerisme, zeker in de bekendere plaatsen als Petra of Aqaba, maar ze zijn niet opdringerig. Voor wie dus zelf wel eens in Egypte is geweest: een verademing! Het prijsniveau is goed, net als de meeste wegen. Installeer navigatie op je smartphone en koop een routekaart, zodat je altijd weet waar je bent. Er zijn een aantal hoofdwegen, waarvan Kings Highway het meest bekend is. Deze snelweg kronkelt van Amman of het nabijgelegen Madaba langs kloven, dorpen en kastelen naar Dana en Petra. Onderweg kan je het geweldige kruisvaarderskasteel Kerak bezoeken, bovenop de steile heuvelrug.

Zelf rijden kan dus prima in Jordanië, mits je een beetje flexibel bent ingesteld. Op vrijdagmiddag langs de moskee geraak je uiteraard in een verkeerschaos, maar wie dan rustig blijft, geniet van het schouwspel. En je gaat ongetwijfeld een paar keer verdwalen, waarbij je vast een keer van de geasfalteerde weg raakt. Gebrek aan duidelijke belijning op de wegen zorgt dat iedereen mee rijdt in de ‘massa’. Voor wie net als Reisbijbel vindt dat dit bij reizen hoort, is een roadtrip hier geweldig gaaf!

Tip van Reisbijbel: “Wij werden op de Dead Sea Road eenmaal aangehouden voor te hard rijden, vlakbij de grens met Israël. Gezien alle controleposten daar, hebben we uiteraard gewoon betaald en om een kwitantie gevraagd. Bewijs dat we echt te hard reden was er niet, maar de boete was niet hoog: 20 JD.”

Meer informatie over Jordanië vind je hier. Bij bijvoorbeeld Jouw Jordanie Reis kan je zelf je reis samenstellen. BIJ WTC kan je de prijzen bekijken om ter plekke zelf een auto te huren.

Schotland: Met je eigen auto de natuur in

Om in Schotland te gaan roadtrippen hoef je geen auto te huren. Je kan namelijk met DFDS Seaways gewoon met de auto op de ferry. Daarmee wordt je reis nog relaxeder, want in je eigen auto neem je gewoon alles mee wat je mee wilt nemen. Ook eventuele boodschappen en bijvoorbeeld een thermoskan om onderweg zelf thee te maken. Vrijwel op al je overnachtingsplekken kan je wel water koken. Reis je met die gedachte, dan kan je door een roadtrip ook aardig wat geld besparen. In Schotland kan je moeiteloos twee of drie weken rondtrekken en overnachtingen in een yurt, camping, guesthouse of hotel afwisselen.

Eenmaal het kanaal over moet je natuurlijk wel even denken aan het links rijden. Plak een briefje op je stuur en ga mee in de flow van het andere verkeer!

Tip van Reisbijbel: “Zeker voor kinderen is Schotland een geweldige bestemming met veel afwisseling. Maak een paar stoere hikes in de bergen, bezoek de ruige stranden en snuif de Harrie Potter sfeer op in Edinbourgh. De bootreis is perfect als aftrap naar je vakantiestemming, zo merkten wij!

Meer informatie over reizen in Schotland vind je hier. Bij Kras zie je vast wat voorbeeldroutes, die je daar uiteraard ook kan boeken.

Zuid-Korea: Compleet andere cultuur, maar o zo overzichtelijk

Wil je echt iets bijzonders? Durf dan met je gezin naar Zuid-Korea te reizen en laat je verrassen door de bijzondere cultuur vol selfie-sticks en wild waterparken, afgezet tegen tempels en gave natuurgebieden. Zodra je Seoel verlaat is je eigen auto een ontzettend fijne manier om het land te verkennen. Korea leent zich namelijk uitstekend voor een rondreis, waardoor je alle hoeken van het land kan bezoeken. De wegen zijn ontzettend goed onderhouden en met een beetje hulp heb je zelfs navigatie in de auto die je kan lezen. In Zuid-Korea is Engels namelijk nog niet zo gebruikelijk, dus vraag gewoon hulp bij vertrek naar je nieuwe reisdoel en laat de navigatie door een local instellen.

Onderweg ga je je verbazen over de varieteit aan overnachtingsmogelijkheden. Van love-motel, boutique hotel of guesthouse tot campings aan de kust. Koop op Jeju-island een kistje lekkere manderijnen, leg wat drankjes en snacks achterin voor onderweg en reken op lekker veel zand achterin van alle fijne zwemstops onderweg! De zee is immers vaak heel dichtbij en er zijn heerlijke stranden.

Tip van Reisbijbel: “De Zuid-Koreanen kennen geen slingerende bergwegen, zij boren gewoon dwars door de berg heen. Ideaal dus als je, net zoals een van de Reisbijbel-juniors, snel misselijk wordt in een auto.”

Ook naar Zuid-Korea? Reisbijbel reisde met KoreaReizen, zij zijn helemaal gespecialiseerd in het land en kunnen een geweldige roadtrip samenstellen.

 


Inspiratie voor Jordanië

Verre Avonturen

Petra zal op ieders verlanglijstje staan bij een bezoek aan Jordanië. Maar er is veel meer! Hiken, overnachten in de natuur, duiken vanaf het strand. Wij geven je de beste, soms verborgen, tips!

Lees Meer Door: Fleur Besters

Stoere Gezinnen, Toffe Roadtrips

Juist met kinderen is een roadtrip ideaal om een nieuw land te verkennen. Reisbijbel bezocht drie heel verschillende landen: Jordanië, Schotland en Zuid-Korea.

Lees Meer Door: Fleur Besters

Stoere Gezinnen

Eten met stokjes, lang in het vliegtuig, duiken in de zee, slapen in de woestijn en hiken door de bergen. Ook met (jonge) kinderen kan je avontuurlijke vakanties maken, binnen en buiten Europa. Vijf trends!

Lees Meer Door: Fleur Besters

Slimme Reistips

De reistrends voor 2016? Trendwatcher Tessa aan de Stegge signaleert op verzoek van Reisbijbel dat er bijvoorbeeld ook 'reward hunters' zijn!

Lees Meer Door: Fleur Besters

Slimme Reistips

Jordanië is enorm gastvrij voor haar bezoekers. Drukte zoals in Egypte bij de piramides of in Luxor hoef je zelfs in de verborgen stad Petra niet te vrezen. Veel bezienswaardigeden zijn bovendien voor een habbekrats te bezoeken en met deze pas he

Lees Meer Door: Fleur Besters

Stoere Gezinnen

Na tientallen kilometers rijden vanuit de hoofdstad Amman staat er ineens een groot bruin verkeersbord langs de weg. We naderen een bezienswaardigheid. En wel... Nu! Een enkel bord kondigt een enorm woestijnkasteel langs de route aan, in de verre

Lees Meer Door: Joep Kolijn

Verre Avonturen

De ecolodge in Azraq in Jordanië ligt in een verlaten gebied. Weinig reizigers nemen de moeite om vanuit de drukkere westelijke gelegen King Highway af te wijken richting Irak. Daar is echter een van de prachtige ecolodges te vinden van Wild

Lees Meer Door: Fleur Besters

Stoere Gezinnen, Toffe Roadtrips

Wadi Rum Jordanië

Na het drukke, soms dwingende Egypte, het meer westerse Turkije en het avontuurlijke Marokko is Jordanië een oase van rust, juist ook voor gezinsreizen. Nu het aantal reizen naar het Midden-Oosten volgens veel lokale reisorganisaties en hotel

Lees Meer Door: Fleur Besters

Stoere Gezinnen, Toffe Roadtrips, Verre Avonturen

Petra in Jordanië is absoluut één van de mooiste bezienswaardigheden in het Midden Oosten en dan ook niet voor niets gekozen tot één van de nieuwe wereldwonderen. Deze voormalige hoofdstad van de Nab

Lees Meer Door: Reisbijbel

Reizen naar Jordanië

Prijs: €0 - €10000
Dagen: 0 - 30

Rondreizen

Op 't gemak door Jordanië, incl. huurauto

- Inclusief huurauto - Uitgebreide rondreis met veel vrije tijd - Bezoek aan Pompeï van het Midden-Oosten; Jerash - Wandelen door het wereldwonder Petra - Ervaar de grootsheid van de Wadi Rum woestijn - Overnachten in Aqaba en drijven in de Dod

Land : Jordanië
Aanbieder : NRV
prijs vanaf : 1281.00
reisduur : 15
Lees Meer

Rondreizen

Israël & Jordanië, 18 dagen

Op deze gevarieerde rondreis door Israël en Jordanië met de kinderen bezoek je naast de plaatsen als Tel Aviv, Amman en Jeruzalem ook de indrukwekkende woestijn. We slapen in een kibboets rondom Arad en bezoeken de spectaculaire uit de rotsen gehou

Land : Jordanië
Aanbieder : Djoser
prijs vanaf : 2195.00
reisduur : 18 dagen
Lees Meer

Rondreizen

8-daagse groepsrondreis Duizend en één Nacht Jordanië

Tijdens deze rondreis bekijken wij alle hoogtepunten van Jordanië en zult u zien wat voor schoonheid dit land allemaal te bieden heeft. Zo bezoeken we het wereldberoemde Petra én de prachtige woestijn van Wadi Rum. Met ons bezoekt u niet alleen

Land : Jordanië
Aanbieder : Fox
prijs vanaf : 959.00
reisduur : 8 dagen
Lees Meer

Rondreizen

Avontuurlijk Jordanië, incl. chauffeur

- Inclusief auto met airco en privéchauffeur - Bezoek aan Pompeï van het Midden-Oosten; Jerash - Wandel door het Ajloun Forest Reserve - Drijven in het zoute water van de Dode Zee - Jeepsafari en trekking in Wadi Rum - Bezoek aan het wereld

Land : Jordanië
Aanbieder : NRV
prijs vanaf : 1188.00
reisduur : 9
Lees Meer

Rondreizen

Israël & Jordanië

- Wandelen vanaf de Olijfberg, via het Hof van Gethsemané naar Jeruzalem - Overnachten in de eeuwenoude stad Jeruzalem - Bezoek aan het wereldwonder Petra - Avontuurlijk jeepsafari en overnachting bij de bedoeïenen in Wadi Rum - Zwemmen in de n

Land : Jordanië
Aanbieder : NRV
prijs vanaf : 1499.00
reisduur : 15
Lees Meer

Rondreizen

Cultuur & Wellness, incl. chauffeur

- Inclusief auto met airco en privéchauffeur - Bezoek aan Pompeï van het Midden-Oosten; Jerash - Bekijk de opgravingen van het oude Amman - Wandelen door het wereldwonder Petra - Drijven in het zoute water van de Dode Zee - Verblijf in een lu

Land : Jordanië
Aanbieder : NRV
prijs vanaf : 1045.00
reisduur : 8
Lees Meer

Rondreizen

Relaxt door Jordanië

- Wandelen door Ajloun Forest Reserve - Bezoek aan Bijbelse doopplek Bethanië - Dobberen in de Dode Zee - Rotsstad Petra bezichtigen met lokale gids - Woestijnsafari in 4WD met bedoeïenen: Wadi Rum verkennen - Genieten van een strandvakantie a

Land : Jordanië
Aanbieder : NRV
prijs vanaf : 1199.00
reisduur : 13
Lees Meer

Rondreizen

8-daagse privé rondreis met chauffeur Parels van Jordanië

Een betoverend land met een indrukwekkende en boeiende geschiedenis, prachtige landschappen en een uitzonderlijk gastvrije bevolking. Wij brengen u naar de wereldberoemde hoogtepunten van Jordanië zoals Petra en Mount Nebo, maar u bezoekt ook de min

Land : Jordanië
Aanbieder : Fox
prijs vanaf : 1527.00
reisduur : 8 dagen
Lees Meer

Rondreizen

Sprookjesachtig Jordanië, incl. chauffeur

- Inclusief auto met airco en privéchauffeur - Bezoek aan Pompeï van het Midden-Oosten; Jerash - Rijden over de 2000 jaar oude King's Highway - Wandelen door het wereldwonder Petra - Ervaar de grootsheid van de Wadi Rum woestijn - Overnachte

Land : Jordanië
Aanbieder : NRV
prijs vanaf : 1061.00
reisduur : 9
Lees Meer

Rondreis

Familiereis JORDANIË KORT - 8 dagen; In de voetsporen van Indiana Jones

Dit is een familiereis voor gezinnen met kinderen tot 19 jaar. Jordanië is een van de meest fascinerende landen van het Midden-Oosten. Je kunt uren dwalen door de verborgen stad Petra. In de Dode Zee kun je al drijvend in het water een boek lezen, z

Land : Jordanië
Aanbieder : Koningaap
prijs vanaf : 1295.00
reisduur : 8 dagen / 7 nachten
Lees Meer

Rondreis

Groepsreis Jordanië; In de voetsporen van Lawrence of Arabia

Bijbelverhalen, verloren steden, ‘Lawrence of Arabia’, badhuizen en drukke oosterse bazaars. Jordanië heeft een rijke historie. Tijdens je Jordanië groepsreis bezoek je enkele van de meest spectaculaire bezienswaardigheden van het Midden-Oosten

Land : Jordanië
Aanbieder : Shoestring
prijs vanaf : 999.00
reisduur : 8 dagen / 7 nachten
Lees Meer

Rondreizen

8-daagse privé rondreis met chauffeur Parels van Jordanië

Een betoverend land met een indrukwekkende en boeiende geschiedenis, prachtige landschappen en een uitzonderlijk gastvrije bevolking. Wij brengen u naar de wereldberoemde hoogtepunten van Jordanië zoals Petra en Mount Nebo, maar u bezoekt ook de min

Land : Jordanië
Aanbieder : Fox
prijs vanaf : 1466.00
reisduur : 8 dagen
Lees Meer

Familiereis

Familiereis JORDANIË KORT - 8 dagen; In de voetsporen van Indiana Jones

Dit is een familiereis voor gezinnen met kinderen tot 19 jaar. Jordanië is een van de meest fascinerende landen van het Midden-Oosten. Je kunt uren dwalen door de verborgen stad Petra. In de Dode Zee kun je al drijvend in het water een boek lezen, z

Land : JORDANIË
Aanbieder : Koningaap
prijs vanaf : 1195.00
reisduur : 8
Lees Meer

Rondreizen

Rondreis Jordanië/Israël Go-26

In Jordanië waan je je in een sprookje uit Duizend-en-één-nacht. Ons avontuur start in Amman, de hoofdstad van Jordanië. We bezoeken de imposante ruïnes van Jerash en we maken een stevige wandeltocht in Dana NP. In de Wadi Rum-woestijn slapen we

Land : Jordanië
Aanbieder : Sawadee
prijs vanaf : 2480.00
Lees Meer

Rondreizen

Sprookjesachtig Jordanië, incl. huurauto (meivakantie)

- Special meivakantie, inclusief huurauto - Bezoek aan Pompeï van het Midden-Oosten; Jerash - Rijden over de 2000 jaar oude King's Highway - Wandelen door het wereldwonder Petra - Ervaar de grootsheid van de Wadi Rum woestijn - Overnachten in

Land : Jordanië
Aanbieder : NRV
prijs vanaf : 0.00
reisduur : 10
Lees Meer

Rondreizen

Rondreis Jordanië, 12 dagen

Complete rondreis door Jordanië in een ontspannen reistempo. Naast de bekende hoogtepunten Petra en Wadi Rum bezoek je ook het prachtige Dana natuurreservaat.

Land : Jordanië
Aanbieder : Djoser
prijs vanaf : 1295.00
reisduur : 12 dagen
Lees Meer

Familiereizen

Familiereis Jordanië

Tijdens de familiereis Jordanië dobber je in de Dode Zee en nemen we alle tijd om de beroemde roze stad Petra te verkennen. Jordanië is de perfecte bestemming voor families met kinderen die kort op vakantie willen. Je kunt zelf beslissen hoe je de

Land : Jordanië
Aanbieder : Sawadee
prijs vanaf : 1198.00
Lees Meer

Rondreizen

8-daagse single groepsreis Duizend en één Nacht Jordanië

Tijdens onze reis door Jordanië zul je versteld staan van alles wat dit geweldige land te bieden heeft. Wij zorgen ervoor dat je de mooiste highlights van Jordanië te zien krijgt, maar we ontdekken ook de minder bekende hoogtepunten. Zo bezoeken

Land : Jordanië
Aanbieder : Fox
prijs vanaf : 1019.00
reisduur : 8 dagen
Lees Meer

Rondreizen

8-daagse familie groepsreis Woestijnsprookjes

Ga je met ons mee op ontdekkingsreis door Jordanië? Wat dacht je van een jeeptoer door de onmetelijke woestijnvallei Wadi Rum; overnachten in een bedoeïenkamp; op ontdekking in het uit de roze rotsen gebeitelde wereldwonder Petra lekker zonnen in e

Land : Jordanië
Aanbieder : Fox
prijs vanaf : 1149.00
reisduur : 8 dagen
Lees Meer

Rondreizen

8-daagse groepsrondreis Duizend en één Nacht Jordanië

Tijdens deze rondreis bekijken wij alle hoogtepunten van Jordanië en zult u zien wat voor schoonheid dit land allemaal te bieden heeft. Zo bezoeken we het wereldberoemde Petra én de prachtige woestijn van Wadi Rum. Met ons bezoekt u niet alleen

Land : Jordanië
Aanbieder : Fox
prijs vanaf : 949.00
reisduur : 8 dagen
Lees Meer

Rondreizen

Rondreis Jordanië

Tijdens deze avontuurlijke rondreis door Jordanië bezoek je Romeinse steden, drijf je in de Dode Zee, wandel je door het Dana natuurreservaat en verken je de beroemde roze stad Petra die in 1812 werd herontdekt. Jordanië is een perfecte bestemming

Land : Jordanië
Aanbieder : Sawadee
prijs vanaf : 1248.00
Lees Meer

Rondreis

Rondreis JORDANIË - 10 dagen; Verborgen tussen de dieprode rotsen

In Jordanië slenter je op je gemak rond door overdekte markten, drink je in de theehuizen heerlijke muntthee en kom je makkelijk in contact met de Arabische bevolking. Je bezoekt de opgravingen van Jerash en het magnifieke Petra. Voor spectaculaire

Land : Jordanië
Aanbieder : Koningaap
prijs vanaf : 1095.00
reisduur : 10 dagen / 9 nachten
Lees Meer

Rondreizen

Op 't gemak door Jordanië, incl. chauffeur

- Inclusief airco auto met privé-chauffeur - Uitgebreide rondreis met veel vrije tijd - Diner en overnachting in de woestijn - Bezoek aan het wereldwonder Petra - Drijven in de Dode Zee

Land : Jordanië
Aanbieder : NRV
prijs vanaf : 1420.00
reisduur : 15
Lees Meer

Rondreizen

Sprookjesachtig Jordanië, incl. chauffeur (meivakantie)

- Inclusief auto met airco en privéchauffeur - Bezoek aan Pompeï van het Midden-Oosten; Jerash - Rijden over de 2000 jaar oude King's Highway - Wandelen door het wereldwonder Petra - Ervaar de grootsheid van de Wadi Rum woestijn - Overnachte

Land : Jordanië
Aanbieder : NRV
prijs vanaf : 0.00
reisduur : 10
Lees Meer

Rondreizen

8-daagse single groepsreis Duizend en één Nacht Jordanië

Tijdens onze reis door Jordanië zult u versteld staan van alles wat dit geweldige land te bieden heeft. Wij zorgen ervoor dat u de mooiste highlights van Jordanië te zien krijgt, maar wij ontdekken ook de minder bekende hoogtepunten. Zo bezoeken

Land : Jordanië
Aanbieder : Fox
prijs vanaf : 989.00
reisduur : 8 dagen
Lees Meer

Rondreizen

Rondreis Jordanië, 8 dagen

Rondreis langs de hoogtepunten van Jordanië: van Amman tot Aqaba. Bezoek de oude Romeinse stad Jerash en de Dode Zee. Ontdek de verborgen stad Petra en maak kennis met de bedoeïenen bij Wadi Rum.

Land : Jordanië
Aanbieder : Djoser
prijs vanaf : 1095.00
reisduur : 8 dagen
Lees Meer

Rondreizen

Rondreis Israël en Jordanië, 15 dagen

Wie van eeuwenoude culturen houdt, mag een paar plekken op de wereld eigenlijk niet missen. Waaronder Israël en Jordanië. Maar beide landen zijn tegelijkertijd ook hypermodern en bieden een grote verscheidenheid aan natuurschoon.

Land : Jordanië
Aanbieder : Djoser
prijs vanaf : 1795.00
reisduur : 15 dagen
Lees Meer

Rondreis

Groepsreis Jordanië; In de voetsporen van Lawrence of Arabia

Bijbelverhalen, verloren steden, ‘Lawrence of Arabia’, badhuizen en drukke oosterse bazaars. Jordanië heeft een rijke historie. Tijdens je Jordanië groepsreis bezoek je enkele van de meest spectaculaire bezienswaardigheden van het Midden-Oosten

Land : JORDANIË
Aanbieder : Shoestring
prijs vanaf : 999.00
reisduur : 8 dagen / 7 nachten
Lees Meer

Rondreizen

Wandelvakantie Jordanië, 9 dagen

Wandelreis door Jordanië met de bijzondere hoogtepunten van het land als de rotsstad Petra en de Wadi Rum woestijn.

Land : Jordanië
Aanbieder : Djoser
prijs vanaf : 1195.00
reisduur : 9 dagen
Lees Meer

Rondreizen

Avontuurlijk Jordanië, incl. huurauto

- Inclusief huurauto - Bezoek aan Pompeï van het Midden-Oosten; Jerash - Wandel door het Ajloun Forest Reserve - Drijven in het zoute water van de Dode Zee - Jeepsafari en trekking in Wadi Rum - Bezoek aan het wereldwonder Petra

Land : Jordanië
Aanbieder : NRV
prijs vanaf : 1077.00
reisduur : 9
Lees Meer

Rondreizen

Beste van Jordanië

- Wandelen door fabelachtig Jerash - Bezoek aan het wereldwonder Petra - Overnachting en diner in de Wadi Rum woestijn - Zonnen in de enige badplaats van Jordanië, Aqaba - Drijven in de Dode Zee

Land : Jordanië
Aanbieder : NRV
prijs vanaf : 930.00
reisduur : 9
Lees Meer

Familiereizen

Familiereis Privé Jordanië

Tijdens deze privé-familiereis Jordanië dobber je in de Dode Zee en krijg je alle tijd om de beroemde roze stad Petra te verkennen. Jordanië is de perfecte bestemming voor families met kinderen die kort op vakantie willen. Je kunt zelf beslissen h

Land : Jordanië
Aanbieder : Sawadee
prijs vanaf : 798.00
Lees Meer

Groepsreizen

Rondreis JORDANIË - 10 dagen; Verborgen tussen de dieprode rotsen

In Jordanië slenter je op je gemak rond door overdekte markten, drink je in de theehuizen heerlijke muntthee en kom je makkelijk in contact met de Arabische bevolking. Je bezoekt de opgravingen van Jerash en het magnifieke Petra. Voor spectaculaire

Land : JORDANIË
Aanbieder : Koningaap
prijs vanaf : 1195.00
reisduur : 10
Lees Meer

Rondreizen

Rondreis Jordanië Hoogtepunten

Maak kennis met de hoogtepunten van Jordanië tijdens deze complete, scherp geprijsde rondreis. Deze reis brengt je in acht dagen langs indrukwekkende Romeinse steden, de Dode Zee waarin je blijft drijven, de beroemde roze stad Petra en je maakt op e

Land : Jordanië
Aanbieder : Sawadee
prijs vanaf : 998.00
Lees Meer

Reisboeken en gidsen over Jordanië

Reisgidsen

Reisgids Jordanien - Jordanië | Marco Polo

Let op! Duitstalige gids!   Handige en overzichtelijke, kleine reisgids voor een eerste kennismaking met de vakantiebestemming. Globale uitklapkaart achterin, makkelijk binnenzakformaat. Erleben Sie Jordanien mit all seinen Facetten! Der kom

Land : Jordanië
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 15.50
Lees Meer
close

Heeft de reistips jou geholpen? Deel hem dan met anderen!

close

Heeft de reistips jou geholpen? Deel hem dan met anderen!

close

Heeft de reistips jou geholpen? Deel hem dan met anderen!