Argentinie, land met vele gezichten

Argentinië is na Brazilië het grootste land van Zuid-Amerika en het immense land is bijna net zo groot als de helft van Europa. Het strekt zich uit van het subtropische noorden tot aan het subantarctische zuiden bij Vuurland en het land kent dan ook een enorme verscheidenheid aan klimaten en landschappen.

Van het tropische woud rond de onwaarschijnlijk mooie Iguazu-watervallen aan de noordgrens met Brazilië, tot de vruchtbare vlaktes van de pampa”s centraal in het land, en van de plateaus van Patagonië in het zuiden en de eeuwige sneeuw en de gletsjers van Zuid- Patagonië en Vuurland in het uiterste zuiden tot de rotsformaties van het Andesgebergte in het westen langs de grens met Chili; Argentinië is qua natuurschoon zonder twijfel één van de mooiste landen ter wereld. Door deze verscheidenheid aan landschappen staat reizen door Argentinië dan ook garant voor heel erg veel afwisseling.

Het is echter niet alleen maar natuur wat Argentinië te bieden heeft. Zo heeft het land met Buenos Aires één van de mooiste en meest bruisende steden van Zuid-Amerika binnen haar grenzen. Deze wereldstad, die ook wel “het Parijs van het zuiden” wordt genoemd heeft een rijke historie en een nauwe verwevenheid met de passievolle dans de tango.

Naast Buenos heeft Argentinië ook nog een aantal andere mooie, Europees aandoende, steden, zoals Córdoba en Mendoza.

Tenslotte zijn er natuurlijk nog de Argentijnen zelf, misschien wel één van de belangrijkste redenen om naar Argentinië af te reizen. De Argentijnen zijn namelijk een trots volk dat het leven vol passie leeft; het dansen van de tango, het genieten van de prachtige Argentijnse wijnen, het prepareren van een paradillo vol met mals Argentijns vlees en het meeleven met hun favoriete voetbalteam, alles doen de Argentijnen vol passie.

Al met al maakt de grote diversiteit van Argentinië, met zijn overweldigende natuur, rijke geschiedenis, kleurrijke bevolking en moderne steden, het land tot een fantastische bestemming voor een afwisselende reis of vakantie.

Weer en Klimaat

Klimaattype: Tropisch regenklimaat (Af) in het noordoosten, een subtropisch klimaat (Cs) in het uiterste noorden, een hooggebergte klimaat (EH) in de bergen, een woestijnklimaat (BW) in het zuiden en een zeeklimaat (Cf) in Vuurland.
Gem. temp. zomer (november-maart) 23°C
Gem. tem. winter (juni-september) 12°C
Regenseizoen: geen
Beste reistijd:
– Argentinië algemeen: voorjaar (oktober-half december) en het najaar (april-half juni)
– Patagonië en Vuurland: (december-maart). De temperatuur is gedurende deze maanden aangenaam en de dagen zijn een stuk langer. In Vuurland kan het in deze periode ‘s-nachts nog steeds wel koud zijn met temperaturen van 4 a 5 graden.
– Noorden en westen: hele jaar door, het is er het hele jaar door warm en vochtig, al kan het in de zomermaanden wel erg warm worden. Ook het westen (Cordoba, Mendoza, San Juan) is het hele jaar door te bezoeken.

Vanwege de enorme oppervlakte van het land kent Argentinië verschillende klimaatzones. In het noordoosten van Argentinië heerst een tropisch klimaat, in het uiterste noorden een subtropisch klimaat, in de bergen een bergklimaat, in het zuiden een woestijnklimaat en Vuurland tenslotte kent een zeeklimaat. Tussen deze klimaatszones komen overgangsklimaten voor, zoals een steppeklimaat.

Argentinië kent ook 2 overheersende windtypen: de Pampero, die gepaard gaat met krachtige rukwinden, in het zuiden en in het noorden de warme en vochtige Zonda.

Omdat Argentinië ten zuiden van de evenaar ligt, zijn de seizoenen precies tegenovergesteld aan die bij ons.

Het noorden

Het noorden van Argentinië is de warmste plek van het land. Aan de grens met Paraguay wordt het gemiddeld 22,5 graden, maar in de zomer stijgt de temperatuur geregeld tot boven de 40 graden en ook de luchtvochtigheid kan in deze periode erg hoog zijn.

Ook in de noordoostelijke regio rond Buenos Aires is warm en vochtig. De temperaturen in de winter (juni t/m september) komen nauwelijks beneden de 0 graden Celsius, terwijl het hier in de zomerperiode ook gemakkelijk 40 graden kan worden.

De jaarlijkse neerslag, die meestal in hevige stortbuien valt, bedraagt ongeveer 940 mm en komt onregelmatig verspreid over het jaar voor.

De bergen

In de bergen heerst een hooggebergteklimaat met op de hogere toppen eeuwige sneeuw en vorst. In de bergen komen echter ook hete dagen voor.

De pampas

Centraal in Argentinië liggen de pampas. Het noordelijke gedeelte van de pampas kennen een warm en vochtig klimaat, terwijl in het zuiden van de pampas een steppeklimaat heerst waardoor het vrij droog en zeer warm is. Hier valt jaarlijks 200 tot 250 millimeter regen.

Patagonië en Vuurland

Patagonië en Vuurland in het zuiden van Argentinië (ten zuiden van Rio Negro) is het koudste gedeelte van Argentinië. in dit gebied liggen de maxima in de zomer rond de 24 graden en in de winter rond de 6 graden. In Vuurland en in het uiterste zuidwesten van Argentinië valt behoorlijk wat neerslag. Jaarlijks valt hier zo’n 530 millimeter regen.

Er zijn veiligheidsrisico’s voor reizen naar Argentinië die te maken hebben met de criminaliteit in het land. Wees in de grote steden zoals Buenos Aires, Cordoba, Mendoza en Rosario alert op diefstal. De dieven leiden hun slachtoffers vaak af door een soort vogelpoep op tassen te sproeien. Terwijl omstanders het slachtoffer helpen, wordt deze door de dieven beroofd.

Mijd de arme wijken in de grote steden. Vooral de krottenwijken (villas miseria) zijn risicovol.
Let bij taxivervoer in en rond de grote steden goed op.

Let op: bekijk voor vertrek altijd de meest actuele situatie via het ministerie van Buitenlandse Zaken. Dat kan hier. 

Voor Argentinië zijn geen vaccinaties verplicht gesteld. Er heerst wel malaria, in het grensbebied met Bolivia en Paraguay en m.u.v. de Iguazu watervallen in de provincies Corrientes en Misiones. Anti-muggenmaatregelen zijn belangrijk in deze gebieden, zo adviseert de reizigersarts.

Inentingen die worden aanbevolen

Ongeacht verblijfsduur worden de volgende vaccinaties voor Argentinië aangeraden:
– vaccinatie tegen DTP (difterie, tetanus en polio)
– vaccinatie tegen hepatitis A (besmettelijke geelzucht)

Ook wordt voor Argentinië vaccinatie tegen gele koorts aangeraden, ongeacht verblijfsduur, maar alleen in de noordelijke en noordoostelijke bosgebieden, inclusief het gebied rond de Iguacu watervallen. Zie gele koorts kaart Zuid-Amerika.

Adres Nederlandse en Belgische vertegenwoordiging in Argentinië

Nederlandse Ambassade
Puerto Madero, Edificio Porteño II
Olga Cossenttinie 831 – Piso 3 y 4
C1107BVA – Buenos Aires

Tel nr. 00-54-11-4338-0050
Fax: 00-54-11-4338-0060/70

E-mail: [email protected]

Website: https://www.nederlandwereldwijd.nl/landen/argentinie

Belgische Ambassade
Defensa, 113 – piso 8
C 1065AAA Buenos Aires – Argentina

Tel nr. + (54) (11) 4331.00.66 à/tot 69
Fax + (54) (11) 4331.08.14

Website: www.diplobel.org/argentina

Reisdocumenten voor Argentinië

Voor Argentinië heb je nodig:

– Een paspoort dat bij aankomst in Argentinië nog minimaal 3 maanden geldig is

Visuminformatie Argentinië

Nederlanders en Belgen hebben, voor een toeristisch verblijf van minder dan 90 dagen in Argentinië, geen visum nodig.

Let op!

Visumvoorwaarden veranderen regelmatig. Neem daarom ruim voor je geplande vertrek contact op met de Ambassade van Argentinië voor de actuele visuminformatie.

Adressen ambassade van Argentinië in Nederland en België

Nederland:
Ambassade Argentinië
Javastraat 20
2585 AN Den Haag

Tel nr. 070-3118411
Fax: 070-3118410

E-mail: [email protected]

Website: http://www.epbaj.mrecic.gov.ar

België:
Ambassade Argentinië

Louizalaan 225
1050 Elsene

Tel nr. 02 647 78 12
Fax: 02 647 93 19

Website: http://www.embargentina.be

 

Valuta

De munteenheid van Argentinië is de Argentijnse Peso (ARS). De peso is onderverdeeld in 100 centavos en wordt uitgegeven in munten van 5, 10, 25 en 50 centavos en van 1 peso en biljetten van 2, 5, 10, 20, 50 en 100 peso.

Wisselen

In Argentinië kun je Euro”s omwisselen in peso bij banken en wisselkantoren.

Pinnen en creditcard

Pinnen met je pinpas met Maestro- of Cirrus-logo is in Argentinië op zeer veel plaatsen mogelijk. Niet alle banken accepteren echter internationale bankpassen.

Actuele informatie over geldautomaten in Argentinië kun je vinden op: www.mastercard.com/atmlocator en www.atmlocator.info.

Feestdagen

De belangrijkste jaarlijks op een vaste dag of in een vaste maand terugkerende feestdagen van Argentinië zijn:

Nieuwjaar 1 januari
Herdenkingsdag waarheid en rechtvaardigheid 24 maart
Malvinas Dag 2 april
Dag van de Arbeid 1 mei
Dag van de nationale vlag 20 juni
Onafhankelijkheidsdag 9 juli
Sterfdag van Generaal Jose de San Martin 20 augustus
Columbusdag 15 oktober
Kerst 25 december

 

Houd er rekening mee dat op deze data banken, winkels en overheidsgebouwen gesloten kunnen zijn.

Tijdsverschil

In Argentinië is het in onze winter vier uur vroeger dan in Nederland en België en in onze zomer vijf uur.

De officiële taal van Argentinië is Spaans. Naast Spaans worden er in Argentinië ook inheemse talen gesproken. De belangrijkste hiervan zijn het Guaraní, dat met name in het noordoosten wordt gesproken, en het Quechua, dat met name in het noordwesten wordt gesproken.

Veel Argentijnen spreken hiernaast ook een beetje Engels. Ook met Frans en Duits kan je op sommige plaatsen terecht. Desondanks kan een Spaans woordenboekje erg handig zijn.

Hoogtepunten in Argentinie

Paard rijden door Salta.

En trek te paard over de dorre, rosegekleurde bergen rond Salta in het uiterste noordwesten van Argentinië.

Skieën op de Andes.

Over het algemeen is het skiseizoen van mei tot september. Bariloche is de oudste en het best-uitgeruste ski-oord, hoewel je bij Las Leñas ook zeer goede voorzieningen vind.

Slenteren door Buenos Aires.

Slenter door de elegante wijk Recoleta in de hoofdstad. De wijk is beroemd vanwege zijn Cementerio de La Recoleta (waar vele leden van de Argentijnse elite liggen begraven) en het beroemde Museo Nacional de Bellas Artes.

De hoofdstad van Argentinië heeft ook een reputatie hoog te houden als winkelparadijs.

Wandel voor het Ischigualasto National Park.

Deze naam kreeg het vermoedelijk vanwege de opvallende rotsvormingen en de fossielen van zo’n 180 miljoen jaar geleden, die er later zijn gevonden.

Bezoek Salta

Reis vervolgens door de dorre, overweldigende rode kloof van Quebrada de Humahuaca.

Beklim de Andes.

Het nabijgelgen standbeeld van Cristo Redentor is een beroemd monument en je hebt hiervandaan op bijna 4.000 m een prachtig uitzicht over het omringende land.

Laat je verleiden om te tango te leren.

Proef bijvoorbeeld de sfeer van het San Telmo-district in Buenos Aires, met zijn vele koffieshops, antiekwinkels, tango nachtclubs en de zondagse vlooienmarkt op Plaza Dorrego.

Geniet van het eten en drinken.

Proef een aantal van de beste wijnen van de Nieuwe Wereld en leer over de de wijnbereidingsgeschiedenis van de regio in een traditionele bodega in Mendoza.

Trekking maken

Bij o.a. het Lake District rond Bariloche en San Martin, de Sierras de Córdoba en rond Fitzroy Mountain in Los Glaciares Nationaal Park vind je werkelijk fantastische landschappen die uitemate geschikt is om per voet te verkennen.

Reistips voor Argentinie

Met de motor door Zuid-Amerika

Laat je motor thuis Hoewel automobilisten en motorrijders uiteraard veel gemeen hebben en beide kwaliteiten zelfs erg goed samengaan in één persoon, is er als het op reizen aankomt, toch een cruciaal verschil. Een automobilist huurt vanzelfsprekend een auto op de plaats van bestemming. Maar een motorfiets huren om een reis te maken? Er zijn niet…

Lees Meer

Buenos Aires wordt meestal direct geassocieerd met de tango en veel toeristen komen dan ook naar de stad om te ervaren hoe de Porteños (inwoners van Buenos Aires) de tango beleven.
De meeste toeristen brengen hiervoor een bezoek aan tangoshows, waar professionele tangodansers voor toeristen hun tango-kunsten opvoeren. 

Lees Meer

Reizigers naar Argentinië opgelet. Sinds kort moet bij alle wisseltransacties van buitenlanders, waarbij Argentijnse peso's worden gewisseld in buitenlandse valuta, worden aangetoond dat de buitenlander tijdens zijn of haar verblijf in Argentinië minimaal hetzelfde bedrag aan buitenlandse valuta heeft gewisseld in Argentijnse peso.

Bovendien mag je maximaal een aantal peso's inwisselen ter waarde van US $ 5000 (+/- 4300 Euro). Als je de benodigde bewijzen niet kunt overleggen of het bedrag dat je wil wisselen meer dan US $ 5000 bedraagt, moet je wisseltransactie vooraf worden goedgekeurd door de Centrale Bank van Argentinië.

Lees Meer

Inspiratie voor Argentinie

Verre Avonturen

Polar pinguin

Een reis naar Antartica met een expeditieschip. Een droomreis? Met flink doorsparen of een prijswinnend lot lukt het misschien. Wij geven je vast de beste tips!

Lees Meer Door: Fleur Besters

Verre Avonturen

Patagonië Perito Moreno gletsjer

Patagonië is een bucketlist bestemming. Voor backpack reizigers, maar dat staat wellicht in contrast met de vermeende hoge kosten van een bezoek aan het zuidelijkste stuk(je) Zuid-Amerika. Vijf vooroordelen over een reis naar Patagonië!

Lees Meer Door:

Toffe Roadtrips

Argentinië als test voor motorreis Zuid-Amerika

Plannen voor een motorreis door Zuid-Amerika? Riding reporter Daniëlle Boelens tipt Argentinië als 'testland'!

Lees Meer Door: Danielle Boelens

Toffe Roadtrips

Met de motor door Zuid-Amerika

Laat je motor thuis Hoewel automobilisten en motorrijders uiteraard veel gemeen hebben en beide kwaliteiten zelfs erg goed samengaan in één persoon, is er als het op reizen aankomt, toch een cruciaal verschil. Een automobilist huurt vanzelfspreken

Lees Meer Door:

Verre Avonturen

Drie mannen, één zeilboot en een drone met camera in Antarctica. Eén woord: wow! 

Lees Meer Door: Koen Samson

Slimme Reistips

De Australische reisorganisatie Intrepid Travel bestaat dit jaar 25 jaar en om dat te vieren vroegen ze Daniel Klein en Mirra Fine van The Perennial Plate om een video te maken van hun wereldreis, waarin ze weergeven wat volgens hen reiz

Lees Meer Door: Reisbijbel

Verre Avonturen

De meeste mensen denken bij huwelijksreizen meteen aan luxe hotels op tropische bestemmingen als Mauritius of de Malediven, maar je kunt tijdens je huwelijksreis zoveel leukere dingen doen dan alleen maar van een tropisch strand genieten terwijl j

Lees Meer Door: Reisbijbel

Verre Avonturen

Alexandre Deschaumes is een natuurfotograaf die in 2003 is begonnen met fotograferen. Sindsdien heeft hij zichzelf de fijne kneepjes van het vak geleerd en inmiddels is Alexandre een gerespecteerd natuurfotograaf. Om de mooiste natuurfoto's te

Lees Meer Door: Reisbijbel

Verre Avonturen

Begin 2012 reisde videomaker Vincent Urban met zijn vrienden Clemens Krüger en Stefan Templer in een oude, roestige landrover door Zuid-Amerika. Ze brachten hun DSLR Camera mee, waarmee ze fantastische beelden maakten in Argentinië,

Lees Meer Door: Reisbijbel

Verre Avonturen

De pampa's in het noorden van Argentinië bestaan uit vlakke vruchtbare vlakten, waar vaak niet veel meer te zien is dan eindeloze vlakten van gras en lage struiken. Toch zijn de pampa's niet overal zo eentonig.
Zo bevindt zic

Lees Meer Door: Reisbijbel

Verre Avonturen

Dit is deel 3 van de fotoreportage van Linda de Bakker. Nadat zij eerst Buenos Aires, Colonia (in Uruguay) en het zuiden van Argentinië heeft verkend gaat ze nu naar het noorden. Rotsen, zout en jungle trekken aan haar lens voorbij.

Lees Meer Door: Linda de Bakker

Verre Avonturen

Nadat Linda de Bakker een cursus Spaans heeft gevolgd in Buenos Aires is het tijd om op pad te gaan. Eerst een uitstapje naar het Uruguayaanse Colonia en vervolgens naar het uiterste zuiden van Argentinië.

Lees Meer Door: Linda de Bakker

Verre Avonturen

Argentinië is een land met een enorme variëteit aan zowel mensen als landschappen. In deze fotoreportage laat Linda de Bakker de mooiste momenten zien van haar reis door Argentinië. Ze begint haar reis in Buenos Aires, waar ze een c

Lees Meer Door: Linda de Bakker

Verre Avonturen

Buenos Aires wordt meestal direct geassocieerd met de tango en veel toeristen komen dan ook naar de stad om te ervaren hoe de Porteños (inwoners van Buenos Aires) de tango beleven.
De meeste toeristen brengen hiervoor een bezoek

Lees Meer Door: Reisbijbel

Verre Avonturen

We zijn in Patagonië!! Patagonië is vooral veel niets. Angstaanjagende leegtes. Het zuidelijkste gedeelte van Zuid-Amerika bestaat uit duizenden kilometers niets. Zoveel is nu wel duidelijk. We hebben het plan opgevat om naar Peninsula V

Lees Meer Door: Koen Samson

Verre Avonturen

Patagonië wilderness

Als je van natuur houdt, veel vogels en dieren in en rond het water wilt zien, je beslist niet verveeld raakt van elke dag steak en Malbec op het menu én het einde van de wereld met eigen ogen wilt zien, dan moet je beslist naar Patagoni&eu

Lees Meer Door: Lisette Kaptein

Slimme Reistips, Verre Avonturen

Reizigers naar Argentinië opgelet. Sinds kort moet bij alle wisseltransacties van buitenlanders, waarbij Argentijnse peso's worden gewisseld in buitenlandse valuta, worden aangetoond dat de buitenlander tijdens zijn of haar verblijf

Lees Meer Door: Reisbijbel

Reisorganisaties Argentinie

Reizen naar Argentinie

Prijs: €0 - €10000
Dagen: 0 - 30

Verre reizen

17-daagse rondreis Argentinië & Patagonië

17-daagse rondreis Argentinië & Patagonië

Land : Argentinië
Aanbieder : TUI
prijs vanaf : 2751.00
reisduur : 17 dagen
Lees Meer

Rondreizen

Rondreis Argentinië, Chili & Iguaçu, 26 dagen

Het Zuidelijke punt van Zuid-Amerika biedt spectaculaire natuur, zoals de Perito Moreno gletsjer, Tierra del Fuego ofwel Vuurland, de mondaine wintersportplaats Bariloche en de granieten pieken van het Fitzroymassief en die van Torres del Paine. Een

Land : Argentinië
Aanbieder : Djoser
prijs vanaf : 3595.00
reisduur : 26 dagen
Lees Meer

internationale groepsreis

Untamed Puna

Deze rondreis is heel bijzonder omdat de route over de puna gaat: de woestijn van de altiplano of hoogvlakte in het noordwesten van Argentinië. U reist tot ver voorbij bekende plekken als Cafayate en de Humahuacavallei en logeert in zelden bezochte

Land : Argentinië
Aanbieder : Tenzing
prijs vanaf : 2195.00
reisduur : 10
Lees Meer

natuurarrangement

Iberá moerassen

De moerassen van Iberá, ook wel de Pantanal van Argentinië genoemd, liggen zo'n 400 kilometer ten zuiden van Iguazú en zijn goed met elkaar te combineren. Ruim 13.000 km2 van de Iberá is beschermd natuurgebied. Er komen veel bijzondere waterplant

Land : Argentinië
Aanbieder : Tenzing
prijs vanaf : 1900.00
reisduur : 0
Lees Meer

Verre reizen

Grand Tour Argentinië

Rondreis Grand Tour Argentinië? In 20 dagen bezoek je o.a. Buenos Aires, de meren van Bariloche in Patagonië, San Martin de los Andes, Cafayate, Cachi, de zoutvlaktes van Salta en Tilcare.

Land : Argentinië
Aanbieder : 333travel
prijs vanaf : 0.00
reisduur : 20 nachten
Lees Meer

Groepsreizen

Rondreis CHILI, ARGENTINIË EN BOLIVIA - 22 dagen; Ruige rotsen en weidse zoutvlaktes

Het noorden van Argentinië én Chili is zonder meer een onontdekte ruwe parel. Indrukwekkende vergezichten, waar eindeloze vlakten abrupt overgaan in de steil oprijzende pieken van het Andesgebergte. Ontdek de bizarre rotsformaties die het omliggend

Land : ARGENTINIË
Aanbieder : Koningaap
prijs vanaf : 3395.00
reisduur : 22
Lees Meer

hotel

Mine Hotel

Dit boutique hotel is perfect gelegen midden in hip Palermo Soho, dé creatieve hotspot van Buenos Aires. Om de hoek vintage boetieks, cafés en trendy restaurants.

Land : Argentinië
Aanbieder : Tenzing
prijs vanaf : 0.00
Lees Meer

natuurarrangement

Yacutinga Lodge

U kunt uw verblijf in Iguazú verlengen met een verblijf in de Yacutinga Lodge, een juweeltje diep weggestopt in het regenwoud. Alle excursies worden door natuurgidsen begeleid en zijn inbegrepen, het subtropische klimaat is het gehele jaar aangenaam

Land : Argentinië
Aanbieder : Tenzing
prijs vanaf : 800.00
reisduur : 3
Lees Meer

Verre reizen

Best Deal Gauchos en koloniale steden in de Andes

Individuele rondreis Argentinië? Deze rondreis door Argentinië brengt je naast Buenos Aires o.a., naar Cafayate, Cachi, Salta en Tilcare in het majestueuze Andes gebergte.

Land : Argentinië
Aanbieder : 333travel
prijs vanaf : 0.00
reisduur : 15 nachten
Lees Meer

Rondreizen

Eclipsreis Argentinië & Chili, 22 dagen

Een totale zonsverduistering perfect zichtbaar op het Zuid-Amerikaanse continent en wel in Argentinië. Daar waar de zon op hoogste punt staat op 14 december 2020 is de eclips het best te aanschouwen in de 100% eclipszone. Het noorden van Argentinië

Land : Argentinië
Aanbieder : Djoser
prijs vanaf : 3995.00
reisduur : 22 dagen
Lees Meer

individuele reis

Lake Crossing naar Chili

In het Chileens-Argentijns merengebied is tussen de steden Bariloche in Argentinië en Puerto Varas in Chili een dagelijkse transferdienst waarin bus en boot elkaar steeds afwisselen. Deze bus-bootje-bus verbinding is een excursie op zich: u bent de

Land : Argentinië
Aanbieder : Tenzing
prijs vanaf : 350.00
reisduur : 1
Lees Meer

Rondreizen

Eclipsreis Argentinië & Chili, 22 dagen

Een totale zonsverduistering perfect zichtbaar op het Zuid-Amerikaanse continent en wel in Argentinië. Daar waar de zon op hoogste punt staat op 14 december 2020 is de eclips het best te aanschouwen in de 100% eclipszone. Het noorden van Argentinië

Land : Argentinië
Aanbieder : Djoser
prijs vanaf : 4495.00
reisduur : 21 dagen
Lees Meer

natuurarrangement

Eclips in Argentinië december 2020

Een unieke kans op het zien van de complete zonsverduistering in Argentinië! Op 14 december 2020 vindt een complete zonsverduistering plaats die vanuit Piedra del Aguila, ca. 3 uur rijden van Neuquén, te aanschouwen is. Een totale zonsverduistering

Land : Argentinië
Aanbieder : Tenzing
prijs vanaf : 900.00
reisduur : 3
Lees Meer

autoreis

Impressions of Salta & Northwest

De landschappen van het noordwesten van Argentinië zijn lang niet zo bekend als die van Patagonië, maar zijn ons inziens minstens zo spectaculair. Het gebied heeft een aangenaam Mediterraan klimaat en is gemakkelijk te bereizen, ook per auto. En er

Land : Argentinië
Aanbieder : Tenzing
prijs vanaf : 1585.00
reisduur : 7
Lees Meer

individuele reis

Highlights of North Argentina

U wilt naar Argentinië om van zowel cultuur als natuurschoon te genieten? Een rijkelijk gevuld programma en voldoende tijd voor een goed glas wijn? Dan kunnen wij u deze reis van harte aanbevelen. Het weer in het noorden is aangenaam en u kunt er he

Land : Argentinië
Aanbieder : Tenzing
prijs vanaf : 1796.00
reisduur : 10
Lees Meer

Rondreizen

Eclipsreis Argentinië, 18 dagen

Een totale zonsverduistering perfect zichtbaar op het Zuid-Amerikaanse continent en wel in Chili en Argentinië. Daar waar de zon op hoogste punt staat op 2 juli 2019 is de eclips het best te aanschouwen. Het westen van het continent, nabij La Serena

Land : Argentinië
Aanbieder : Djoser
prijs vanaf : 3395.00
reisduur : 18 dagen
Lees Meer

Rondreizen

Rondreis Patagonië en Paaseiland

Tijdens deze avontuurlijke rondreis door Patagonië en Paaseiland ontdek je het zuidelijke deel van Argentinië en Chili. Hier wandel je langs gletsjers, azuurblauwe meren, besneeuwde bergtoppen en de indrukwekkende rotspieken in het natuurpark Torre

Land : Argentinië
Aanbieder : Sawadee
prijs vanaf : 5598.00
Lees Meer

Verre reizen

Highlights Veelzijdig Argentinië

Hoogtepunten van Argentinië? Deze rondreis neemt je mee naar Buenos Aires en El Calafate in Patagonië, met het beroemde Los Glaciares National Park. Maar ook de wijstreken van Mendoza en de sprookjesachtige valleien van Salta en de Iguazu watervall

Land : Argentinië
Aanbieder : 333travel
prijs vanaf : 3958.00
reisduur : 15 nachten
Lees Meer

Verre reizen

Highlights Veelzijdig Argentinië Deluxe

Hoogtepunten van Argentinië? Deze fly drive neemt je mee naar Buenos Aires en El Calafate in Patagonië, met het beroemde Los Glaciares National Park. Maar ook de wijstreken van Mendoza en de sprookjesachtige valleien van Salta en de Iguazu waterval

Land : Argentinië
Aanbieder : 333travel
prijs vanaf : 0.00
reisduur : 15 nachten
Lees Meer

Rondreizen

Rondreis Argentinië, Bolivia en Peru

Tijdens deze avontuurlijke rondreis door Argentinië, Bolivia en Peru wandel je door spectaculaire landschappen met felgekleurde rotspartijen, trek je over uitgestrekte hoogvlaktes en maak je kennis met de Indianenbevolking. We maken een tweedaagse t

Land : Argentinië
Aanbieder : Sawadee
prijs vanaf : 3598.00
Lees Meer

Groepsrondreizen

Groepsrondreis Patagonië Hoogtepunten

Deze reis neemt je in 18 dagen mee langs de hoogtepunten van het magische Patagonië, van uitgestrekte vlaktes tot hikingparadijs Los Glaciares Nationaal Park bij El Chaltén. Maak kennis met de indrukwekkende rotsformaties in het adembenemende Torre

Land : Argentinië
Aanbieder : Sawadee
prijs vanaf : 3799.00
Lees Meer

hotel

NH City & Tower

Hotel NH City & Tower ligt om de hoek van het beroemdste plein van de stad: Plaza de Mayo. De belangrijkste voetgangerspromenade van de stad -Florida- is slechts een paar minuten wandelen.

Land : Argentinië
Aanbieder : Tenzing
prijs vanaf : 0.00
Lees Meer

Rondreizen

Rondreis Patagonië

Tijdens deze avontuurlijke rondreis door Patagonië word je overdonderd door de prachtige natuur. De gletsjers, azuurblauwe meren, besneeuwde bergtoppen en indrukwekkende rotspieken zijn overweldigend. De ongerepte natuur van Patagonië is spectacula

Land : Argentinië
Aanbieder : Sawadee
prijs vanaf : 3398.00
Lees Meer

Vakantie

15 dg cruise Langs de Zuid Amerikaanse kust

15-daagse Vakantie naar 15 dg cruise Langs de Zuid Amerikaanse kust in Aysén

Land : Argentinië
Aanbieder : TUI
prijs vanaf : 2136.00
reisduur : 15 dagen
Lees Meer

autoreis

Rondje Noordelijke Fjorden vanuit Puerto Montt

Deze autoreis combineert drie prachtige landschappen: het Merengebied, de regenwouden van de Chileense fjorden en de steppe van Patagonië. U komt door kleine, relaxte stadjes en dorpen; de wegen zijn rustig en de fjordenferry is een kleine cruise op

Land : Argentinië
Aanbieder : Tenzing
prijs vanaf : 1100.00
reisduur : 0
Lees Meer

individuele reis

Highlights of Argentina & Chile

In onze Highlights-reis combineren we Argentijns- en Chileens-Patagonië. Na een kort verblijf in bruisend Buenos Aires beginnen we in het merengebied, waar we de prachtige boot-bus-boot doorsteek naar Chili maken.  Het zijn een paar dagen vol mere

Land : Argentinië
Aanbieder : Tenzing
prijs vanaf : 0.00
reisduur : 15
Lees Meer

Verre reizen

Highlight Vuurland en Gletsjers van Patagonië

In 15 dagen bezoekt o.a. Buenos Aires, Calafate, Los Glaciares National Park, El Chaltén, Ushuaia.

Land : Argentinië
Aanbieder : 333travel
prijs vanaf : 0.00
reisduur : 14 nachten
Lees Meer

Rondreizen

Rondreis Eclips in Zuid Amerika

LET OP: de reis met vertrek op 21 juni 2019 is volgeboekt. Vanwege beschikbaarheidsproblemen met hotels en vluchten kan er geen extra vertrek ingepland worden rond deze periode. Een totale zonsverduistering is altijd een bijzondere ervaring, maar ee

Land : Argentinië
Aanbieder : Sawadee
prijs vanaf : 3098.00
Lees Meer

autoreis

Mendoza wijngaarden

Voor de wijnliefhebbers die op eigen tempo langs de wijngaarden willen toeren! Vanuit Mendoza begint al op 20 kilometer afstand een reeks van uitgestrekte wijnvalleien. De wijngaarden met als decor de met sneeuw bedekte Andestoppen zijn een plaatje.

Land : Argentinië
Aanbieder : Tenzing
prijs vanaf : 500.00
reisduur : 4
Lees Meer

autoreis

Zuid-Patagonië

De natuur van Zuid-Patagonië behoort tot de topattracties van Zuid-Amerika. Het steppelandschap, de knalharde explosies van het afkalvende gletsjerijs, de eenzame schapenboerderijen. Tussen El Chalten en El Calafate ligt het National Park Los Glacia

Land : Argentinië
Aanbieder : Tenzing
prijs vanaf : 2550.00
reisduur : 10
Lees Meer

autoreis

Noord-Patagonië

Deze autoreis voert over de beroemde Carretera Austral die begint in het Chileens merendistrict. Vandaar steekt u over naar Argentinië en rijdt over de Ruta 40 verder in zuidelijke richting. Dan terug Chili in over de Carretera Austral, het mooiste

Land : Argentinië
Aanbieder : Tenzing
prijs vanaf : 1650.00
reisduur : 7
Lees Meer

individuele reis

Andean Circle

Een geweldig rondje over de hoogtevlakte van drie landen: Argentinië, Bolivia en Chili. Alle hoogtepunten in één reis: de Humahuacavallei, de zoutvlakte van Uyuni, de woestijn in het natuurreservaat Eduardo Avaroa met de flamingokolonies, de geise

Land : Argentinië
Aanbieder : Tenzing
prijs vanaf : 1845.00
reisduur : 10
Lees Meer

Rondreizen

Rondreis Argentinië Go-26

Samen met leeftijdsgenoten reis je door Argentinië. Deze jongerenreis laat je in 22 dagen het mooiste van dit Zuid-Amerikaanse land zien. Gedurende de reis heb je veel individuele vrijheid en in overleg met de reisleider kun je met de groep of zelf

Land : Argentinië
Aanbieder : Sawadee
prijs vanaf : 3641.00
Lees Meer

Rondreizen

Rondreis Argentinië & Chili, 23 dagen

Het zuidelijke punt van Zuid-Amerika biedt spectaculaire natuur, zoals de gletsjer van Perito Moreno, Vuurland, de wintersportplaats Bariloche, het natuurpark Torres del Paine en het indrukwekkende Patagonië.

Land : Argentinië
Aanbieder : Djoser
prijs vanaf : 3195.00
reisduur : 23 dagen
Lees Meer

arrangement

Iguazú watervallen

De Iguazú-watervallen zijn een natuurwonder van wereldformaat. Grote en kleine watervallen storten over een breedte van ruim twee kilometer in twee etappes naar beneden. De rivier stroomt door tropisch regenwoud met ontelbare vlinders, vogels en rep

Land : Argentinië
Aanbieder : Tenzing
prijs vanaf : 0.00
reisduur : 3
Lees Meer

autoreis

Bahia Bustamante

Bahia Bustamante ligt aan de Atlantische kust ten zuiden van Valdés en is alles tegelijk: dorp, zeewierfabriek, lodge, schapenboerderij, natuurgebied, wildlife. Privébezit, begonnen met zeewiervisserij, toen de schapen erbij en nu ook de hotelgaste

Land : Argentinië
Aanbieder : Tenzing
prijs vanaf : 982.00
reisduur : 4
Lees Meer

individuele reis

Best of Argentina

Dit is ons meest complete rondreis. Alle bekende bezienswaardigheden van Argentinië komen aan bod. U begint met flaneren in cultureel Buenos Aires. Daarna wordt u meteen ondergedompeld in het natuurschoon van Patagonië. Van zeeolifanten en pinguïn

Land : Argentinië
Aanbieder : Tenzing
prijs vanaf : 0.00
reisduur : 15
Lees Meer

Familiereis

Familiereis ARGENTINIË EN BRAZILIË AVONTUUR - 21 dagen; Kaaimannen en dolfijnen

Deze familiereis brengt het beste van Latijns Amerika samen! De twee mooiste steden: het mondaine Buenos Aires en de goudgele stranden van bruisend Rio de Janeiro. De mooiste stranden bij kleurrijk Paraty en natuurlijk in ecoparadijs Ilha Grande. T

Land : ARGENTINIË
Aanbieder : Koningaap
prijs vanaf : 2895.00
reisduur : 21
Lees Meer

autoreis

Valdés

Om beesten te zien moet u naar het schiereiland Valdés aan de Atlantische kust. Ze zijn er in overvloed: walvissen, pinguïns, zeeolifanten, zeeleeuwen. En op de steppe in het achterland grazen guanaco's (wilde lama's) en schiet er af en toe een haa

Land : Argentinië
Aanbieder : Tenzing
prijs vanaf : 1260.00
reisduur : 3
Lees Meer

Verre reizen

Highlights Veelzijdig Argentinië

Rondreis Argentinië? Verken in 16 dagen de belangrijkste hoogtepunten: o.a. Buenos Aires, El Calafate, Los Glaciares National Park, Salta en Iguazu. Vraag een offerte aan.

Land : Argentinië
Aanbieder : 333travel
prijs vanaf : 4219.00
reisduur : 15 nachten
Lees Meer

hotel

Nuss Buenos Aires Soho

Dit hotel ligt in de wijk Palermo Soho, de meest trendy wijk van Buenos Aires. Overdag is het relaxed shoppen in de vele boetieks, 's avonds bruist het van de restaurant- en terrasbezoekers.

Land : Argentinië
Aanbieder : Tenzing
prijs vanaf : 0.00
Lees Meer

internationale groepsreis

Trans-Patagonië

Lang gedroomd van de steppes en pampas van Patagonië maar geen zin om zelf te rijden? Dan is dit uw reis! Deze pure Patagoniëreis gaat deels over de langste weg in Argentinië: de beroemde Ruta 40. En dat is bijzonder omdat deze route amper wordt a

Land : Argentinië
Aanbieder : Tenzing
prijs vanaf : 2250.00
reisduur : 0
Lees Meer

autoreis

Merengebied

Het Merengebied ligt zowel in Chili als in Argentinië. Zachtglooiende, met bossen overdekte heuvels, talloze diepblauwe meren en met sneeuw bedekte vulkaantoppen worden afgewisseld met kale rotsgebieden. Het landschap tijdens deze autoreis verandert

Land : Argentinië
Aanbieder : Tenzing
prijs vanaf : 1500.00
reisduur : 8
Lees Meer

Rondreis

Best of Argentina

Dit is ons meest complete rondreis. Alle bekende bezienswaardigheden van Argentinië komen aan bod. U begint met flaneren in cultureel Buenos Aires. Daarna wordt u meteen ondergedompeld in het natuurschoon van Patagonië. Van zeeolifanten en pinguïn

Land : Argentinië
Aanbieder : Tenzing
prijs vanaf : 0.00
reisduur : 17 dagen
Lees Meer

Verre reizen

Grand Tour Argentinië Deluxe

Rondreis Grand Tour Argentinië Deluxe? In 20 dagen bezoek je o.a. Buenos Aires, de meren van Bariloche in Patagonië, San Martin de los Andes, Cafayate, Cachi, de zoutvlaktes van Salta en Tilcare. Je verblijft in deluxe hotels.

Land : Argentinië
Aanbieder : 333travel
prijs vanaf : 0.00
reisduur : 20 nachten
Lees Meer

autoreis

Rondje Noordelijke Fjorden

Deze autoreis combineert drie prachtige landschappen: het Merengebied, de regenwouden van de Chileense fjorden en de steppe van Patagonië. U komt door kleine, relaxte stadjes en dorpen; de wegen zijn rustig en de fjordenferry is een kleine cruise op

Land : Argentinië
Aanbieder : Tenzing
prijs vanaf : 1050.00
reisduur : 0
Lees Meer

Reisboeken en gidsen over Argentinie

Wandelkaarten

Wandelkaart trekkingmap Ushuaia | Zagier & Urruty

Wandelkaart gebaseerd op satellietfoto met ingetekende hoogtelijnen, campsites, routes en hutten. The first trekking map of this legendary area. 40 meter contour lines, timed trails, shelters, camping and inns. Realistic relief based in satelital

Land : Argentinië
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 17.25
Lees Meer

Wegenkaarten

Wegenkaart - landkaart Andes | Nelles Verlag

Goede overzichtskaart van de gehele Andes - bergketen. Aan beide kanten bedrukt. Met veel toeristische aanduidingen als culturele bezienswaardigheden en nationale parken. Prima leesbare kaart. Inset maps are included covering Cusco/Machu Picchu,

Land : Argentinië
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 11.95
Lees Meer

Reisgidsen

Reisgids Dominicus Argentinië | Gottmer

Rijk geillustreerde gids met nadruk op historische en culturele hoogtepunten. Daarnaast nog veel besprekingen van toeristische plaatsen. Zonder meer een complete gids. Een prettig leesboek voor, tijdens en achteraf de reis. Hoezeer de Argentijnen

Land : Argentinië
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 25.95
Lees Meer

Wegenkaarten

Wegenkaart - landkaart Argentinië - zuid en Patagonië en Uruguay | Nelles Verlag

Goede kaart van het zuiden van Argentinie, Uruguay met Patagonië. Aan beide kanten bedrukt. Met veel toeristische aanduidingen als nationale parken en culturele bezienswaardigheden. Prima leesbare kaart, scheur- en watervast! This map shows the

Land : Argentinië
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 11.95
Lees Meer

Reisgidsen

Reisgids Patagonië - Patagonia | Moon Travel Guides

Uitstekende Amerikaanse reisgids van uitgever Moon. De gids is vergelijkbaar met Lonely Planet en Rough guide en is voor de backpacker - zelfstandige reiziger geschreven; toch is deze door de grote mate van details en achtergronden geschikt voor al

Land : Argentinië
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 25.95
Lees Meer

Wegenatlassen

Wegenatlas Travel Atlas Chile and Argentina including Easter Island - Argentinië-Chili-Paaseiland | ITMB

Handige atlas van Chili en Argentinië op reisformaat van kaartenmaker ITMB. Weergave op de schalen 1:1.250.000 (Chili), 1:2.200.000 (Argentinië), 1:750.000 (Tierra del Fuego) en 1:38.000 (Paaseiland). This atlas combines four separate, though r

Land : Argentinië
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 18.50
Lees Meer

Reisgidsen

Reisgids Argentina - Argentinië | Rough Guides

The brand new, full-colour Rough Guide to Argentina is the definitive travel guide to this epic country, with in-depth coverage of its vibrant cities, rich culture and staggeringly diverse scenery.   Lively accounts, clear maps and stunning ph

Land : Argentinië
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 25.95
Lees Meer

Reisverhalen

Reisverhaal Brazilië en Argentinië | Dolf de Vries

Schrijver en acteur (Soldaat van Oranje, Zwartboek) Dolf de Vries neemt u in Brazilië en Argentinië mee naar deze veelzijdige Zuid-Amerikaanse landen. Van het vrolijke Rio de Janeiro tot Belém aan de monding van de Amazone; van Buenos Aires naar

Land : Argentinië
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 18.99
Lees Meer

Reisverhalen

Reisverhaal Revanche in de Andes | Frank van Rijn

Revanche in de Andes beschrijft een 26.ooo km lange fietstocht dwars door Zuid-Amerika, waarbij Frank van Rijn geconfronteerd wordt met ruwe steenslagwegen, hoge passen, velgen die het langzaam begeven, mieren die zijn tent afbreken, ijzig koude na

Land : Argentinië
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 19.95
Lees Meer

Reisgidsen

Reisgids South America on a shoestring - Zuid Amerika | Lonely Planet

De bijbel voor Backpackers! Beschrijft alle landen van Zuid Amerika....De perfecte reisgids voor zowel de georganiseerde als de zelfstandige reiziger. Naast een algemene inleiding van het land / streek vol met praktische informatie over hoe je er h

Land : Argentinië
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 24.95
Lees Meer

Wegenkaarten

Wegenkaart - landkaart Ushuaia to Antarctica - Drake Passage | Zagier & Urruty

Deze kaart is geschikt voor bootreizen van Ushuaia naar Antarctica. De kaart bevat behalve dieptemeters en stromingen ook de plaatsen van scheepswrakken en andere interessante plekken. The ship voyage from South America to the Antarctic Peninsula

Land : Argentinië
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 15.25
Lees Meer

Reisverhalen

Reisverhaal Argentijnse Avonden | Carolijn Visser

Argentijnse avonden is het verhaal van een vader en zijn twee dochters, emigranten in Argentinië, en hun gespannen verhouding - het verhaal van een gezin op drift. In 1937 besloot Rinus van Mastrigt naar Nederlands-Indië te fietsen om daar werk t

Land : Argentinië
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 12.50
Lees Meer

Fotoboeken

Fotoboek Patagonien und Feuerland (Patagonië) | Rother

Wild, ungebändigt und überirdisch schön – so beschreibt der Autor und Fotograf Ralf Gantzhorn das Land seiner Leidenschaft. Mit großartigen Aufnahmen zeichnet er ein umfassendes Bild von Patagonien und Feuerland, dem Süden Lateinamerikas.

Land : Argentinië
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 51.50
Lees Meer

Wegenkaarten

Wegenkaart - landkaart Patagonian & Fuegian Channels -Beagle Channel - Patagonië | Zagier & Urruty

Intricate representation of Chilean fjords along the western and far southern edge of southern South America. This clear and uncluttered map shows details of the coastline with minimal topographical information. Historical notes and elevations of coa

Land : Argentinië
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 17.25
Lees Meer

Reisgidsen

Reisgids Handbook Patagonië -Patagonia | Footprint

Een uitgave van de alom gewaardeerde Footprint guides speciaal voor Patagonië: goede gidsen met veel praktische informatie als hotels, restaurants, openbaar vervoer en musea. Ook gedegen culturele achtergrond informatie.  Patagonia is a pioneer

Land : Argentinië
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 20.95
Lees Meer

Wegenkaarten

Wegenkaart - landkaart Lagos del Sur - Araucania - Puerto Montt - Bariloche | Zagier & Urruty

Overzichtskaart van dit met name door Zuidamerikanen zelf veel bezocht gebied. The most popular Parks of northern Patagonia: Nahuel Huapi, Lanin, Los Arrayanes, Villarrica, Puyehue, Alerce Andino, Vicente Perez Rosales, Hornopiren. Relief, roads, t

Land : Argentinië
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 17.25
Lees Meer

Fietskaarten

Wegenkaart - landkaart - Fietskaart Adventure Map Central Chile & Argentina | Viachile Editores

Professionele kaart van centraal Chili en het aangrensende westelijke deel van Argentinië, in samenwerking met het cartografische Instituut van de Technische Universiteit Dresden. The first cross-border map of Central Chile and the adjacent area

Land : Argentinië
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 14.90
Lees Meer

Reisgidsen

Opruiming - Reisgids National Geographic Argentinië - Argentinie | Kosmos

opruiming = oude druk National Geographic Reisgids Argentinië is een exclusieve gids met sublieme fotografie die u meeneemt naar de bekende en minder bekende bezienswaardigheden. De experts van National Geographic nemen een kijkje achter de sche

Land : Argentinië
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 8.00
Lees Meer

Reisgidsen

Reisgids Handbook Argentinië - Argentina | Footprint

Zo mogelijk nog betere gids dan de Lonely Planet. Vol met de praktische informatie over reizen, slapen etc. Goede verwijzingen naar websites en veel mailadressen. Zelfde soort informatie als de Lonely Planet, diepgaander met vooral meer tips in de

Land : Argentinië
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 22.50
Lees Meer

Wegenkaarten

Wegenkaart - landkaart Argentina South & Tierra Del Fuego | ITMB

  Een degelijke kaart met aanduidingen van o.a. nationale parken, vliegveld, benzinepomp, dirt-roads etc. Als overzichtskaart goed te gebruiken.   Op één kant van de kaart staat het zuiden van Argentinië (schaal 1:2.200.00) en op de ande

Land : Argentinië
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 11.95
Lees Meer

Reisgidsen

Reisgids Eyewitness Top 10 Buenos Aires | Dorling Kindersley

DK Eyewitness Top 10 Travel Guide: Buenos Aires will lead you straight to the very best on offer. Whether you're looking for the things not to miss at the Top 10 sights, or want to find the best nightspots; this guide is the perfect companion.  

Land : Argentinië
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 11.50
Lees Meer

Wegenkaarten

Wegenkaart - landkaart Argentina - Argentinie | ITMB

Een degelijke kaart met aanduidingen van o.a. nationale parken, vliegveld, dirt-roads en kleine plattegrond van hoofdstad. Als overzichtskaart goed te gebruiken.   This edition of Argentina represents a significant updating of the road network

Land : Argentinië
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 11.75
Lees Meer

Wegenkaarten

Wegenkaart - landkaart 8 Mapa turistico Campos de Hielo y Torres del Paine | Compass Chile

Deze wegenkaart van een deel van Chili is onderdeel van een serie van 9 kaarten die het hele land dekken. De kaart is gedrukt op waterafstotend papier en laat de topografie van het land heel goed zien; er staat veel meer informatie op deze kaart ve

Land : Argentinië
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 14.95
Lees Meer

Stadsplattegronden

Stadsplattegrond Buenos Aires - Argentinië Noordoost | ITMB

A double-sided road map of Buenos Aires and Northeast Argentina.   One side shows a detailed street map of Buenos Aires, with inset maps of subway lines, the Greater Buenos, and a place names index. This plan covers Downtown Buenos Aires, the

Land : Argentinië
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 11.95
Lees Meer

Reisgidsen

Reisgids Argentinie | Reise Know-How Verlag

Toonaangevende reisgids van Duitse makelij. Zeer degelijk, boordevol praktische informatie en achtergrondbeschrijvingen. Absoluut de een ijzersterke reisgids..... Een aanrader voor zowel de zelfstandige als de georganiseerde reiziger. Dieser komp

Land : Argentinië
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 26.95
Lees Meer

Reisgidsen

Reisgids Argentina & Uruguay - Argentinië | Lonely Planet

De perfecte reisgids voor zowel de georganiseerde als de zelfstandige reiziger. Naast een algemene inleiding van het land / streek vol met praktische informatie over hoe je er het beste kunt reizen: slapen, eten, vervoer, excursies ... alles kun je

Land : Argentinië
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 24.95
Lees Meer

Reisgidsen

Reisgids Argentinie - Argentina | Insight Guides

Een rijk geillustreerde reisgids met diepgaande teksten: één van de beste reisgidsen die er bestaan. Eerste deel bestaat uit een beschrijving van de unieke aspecten van de regio, daarna een deel echte reisgids en als afsluiting een deel met prakt

Land : Argentinië
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 25.95
Lees Meer

Wandelgidsen

Wandelgids Patagonië en Vuurland - Patagonien und Feuerland | Rother

Uitstekende wandelgids met een groot aantal dagtochten in dal en hooggebergte. Met praktische informatie en beperkt kaartmateriaal! Wandelingen in verschillende zwaarte weergegeven in rood/blauw/zwart. 50 Wanderkärtchen im Maßstab 1:50.000, 1:1

Land : Argentinië
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 21.95
Lees Meer

Wegenkaarten

Wegenkaart - landkaart Argentinië - Argentina | Borch

Mooie, geplastificeerde kaart van het Argentinië. Deze kaart biedt een goed overzicht van het land met detailkaarten.   Our soft-laminated folded map of Argentina shows: Argentina 1:3 800 000, Isla Grande de Tierra del Fuego 1:1 900 000, Los

Land : Argentinië
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 10.95
Lees Meer

Wandelkaarten

Wandelkaart 0/13 Alpenvereinskarte Nevado Ojos del Salado - Chili / Argentinië | Alpenverein

Trekking kaart van het gebied rondom de Ojos de Salado (6893 m). Topografische kaart met hoogtelijnen en wandelroutes.

Land : Argentinië
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 15.25
Lees Meer

Wandelkaarten

Wandelkaart Monte Fitz Roy - Cerro Torre - Lago del Desierto | Zagier & Urruty

Wandelkaart van het fascinerende Fitz Roy massif. Ideale kaart voor trekkings in de regio. Fitz Roy en Cerro Torre in schaal 50.000 en Lago del Desierto in 100.000 Trekking and mountaineering map based on aerophotography. Relief, contours forms, gla

Land : Argentinië
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 17.25
Lees Meer

Reisgidsen

Reisgids Reishandboek Argentinië - Buenos Aires en Patagonië | Elmar

Praktische en culturele reisgids met alle bezienswaardigheden   Deze reisgids neemt je mee naar de bruisende hoofdstad  van Argentinië, Buenos Aires. De stad van de ‘dwaze moeders van Plaza de Mayo’ en de tango. Ook de omgeving, met het

Land : Argentinië
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 19.95
Lees Meer

Wegenkaarten

Wegenkaart - landkaart Patagonia & Tierra de fuego - Patagonië | ITMB

Een degelijke kaart met aanduidingen van o.a. nationale parken, vliegveld, benzinepomp, dirt-roads en kleine plattegrond van hoofdstad. Als overzichtskaart goed te gebruiken. Indexed, double-sided map, combining the whole of southern Argentina an

Land : Argentinië
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 11.75
Lees Meer

Reisgidsen

Reisgids Te gast in Argentinië en Chili | Informatie Verre Reizen

Samengesteld door en voor reizigers: verhalen van mensen die er gewoond of gereisd hebben. Literatuurlijst, praktische tips, vooral veel achtergrond- en cultuur informatie. Nu in nieuw pocket formaat. Samengesteld door en voor reizigers: verhal

Land : Argentinië
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 8.95
Lees Meer

Wegenkaarten

Wegenkaart - landkaart 788 Chili - Argentinië | Michelin

Zoals je van Michelin mag verwachten is deze kaart zeer overzichtelijk en heeft een duidelijk helder kaartbeeld. De kaart geeft uitgebreide toeristische informatie weer. De perfecte overzichtskaart!   This Chili - Argentinie map from Michelin

Land : Argentinië
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 9.95
Lees Meer

Wegenkaarten

Wegenkaart - landkaart Buenos Aires | Borch

Borch Buenos Aires is een duidelijke, geplastificeerde plattegrond van het centrum met informatie over openbaar vervoer en bezienswaardigheden. Inclusief straatnamenregister.   Our soft-laminated folded map of Buenos Aires in the 7th edition s

Land : Argentinië
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 10.25
Lees Meer

Wegenkaarten

Wegenkaart - landkaart Argentinië | Freytag & Berndt

Gedetailleerde, tweezijdige landkaart van Argentinië, prima geschikt voor planning en rondtrekken door het land. De berijdbare wegen zijn goed weergeven, zowel de hoofdwegen als provinciale en lokale wegen; wegnummers worden vermeld. Afstanden tus

Land : Argentinië
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 11.95
Lees Meer

Wegenkaarten

Wegenkaart - landkaart 9 Mapa turistico Tierra del Fuego y Antarctica Chilena | Compass Chile

Let op: de achterzijde van deze kaart geeft Antarctica weer op schaal 1:5.000.000. Deze wegenkaart van een deel van Chili is onderdeel van een serie van 9 kaarten die het hele land dekken. De kaart is gedrukt op waterafstotend papier en laat de top

Land : Argentinië
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 14.95
Lees Meer

Wegenkaarten

Wegenkaart - landkaart Cabo de Hornos | Zagier & Urruty

Een geweldige historische en hydrografische kaart van het zuidelijkste stuk van Zuid-Amerika: Cabo de Hornos. DE plek waar in de 16e en 17e eeuw veel schepen zijn vergaan. De wrakken van deze schepen zijn op de kaart ingetekend.

Land : Argentinië
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 15.25
Lees Meer

Reisgidsen

Reisgids National Geographic Argentinië | Kosmos

National Geographic Reisgids Argentinië is een exclusieve gids met sublieme fotografie die u meeneemt naar de bekende en minder bekende bezienswaardigheden. De experts van National Geographic nemen een kijkje achter de schermen en dringen door tot

Land : Argentinië
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 17.50
Lees Meer

Reisverhalen

Reisverhaal De magische vijfduizendmetergrens | Frank van Rijn

In zijn boek Revanche in de Andes schreef Van Rijn dat hij duizend-en-één redenen had om terug te gaan naar Zuid-Amerika, omdat de tijd hem ontbrak alles te zien wat hij wilde. Jaren later keerde hij, gedreven door die 1001 redenen, terug naar di

Land : Argentinië
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 21.99
Lees Meer

Wandelkaarten

Wegenkaart - landkaart - Wandelkaart trekkingmap Tierra del Fuego & Isla Navarino | Zagier & Urruty

Kaart gebaseerd op satellietfoto's met ingetekende hoogtelijnen, campsites, routes en hutten. Bedenk dat het allemaal wel heel globaal is, het is niet de meest ideale schaal om op te lopen. The Argentine and Chilean sectors of Tierra del Fuego. S

Land : Argentinië
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 17.25
Lees Meer

Reisgidsen

Reisgids Handbook South American - Zuid Amerika | Footprint

De ultieme reisbijbel voor het Zuid-Amerikaanse continent. Alweer de 94e editie vol met praktische informatie, web en emailadressen, maar ook vol met culturele achtergronden van de verschillende landen. De meest complete gids, nog completer dan de

Land : Argentinië
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 30.50
Lees Meer

Wegenkaarten

Wegenkaart - landkaart Argentinien - Argentinië | Reise Know-How Verlag

Tweetalige kaart (Engels en Duits). Door ingetekende lengte- en breedtegraden is het gebruik van GPS mogelijk. Met hoogtelijnen en uitgebreid wegennetwerk: daarnaast worden ook de afstanden tussen belangrijke plaatsen duidelijk leesbaar weergegeven

Land : Argentinië
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 10.95
Lees Meer

Reisgidsen

Reisgids City Guide Buenos Aires | Lonely Planet

De perfecte reisgids voor zowel de georganiseerde als de zelfstandige reiziger. Naast een algemene inleiding van de stad vol met praktische informatie over hoe je er het beste kunt reizen: slapen, eten, vervoer, excursies ... alles kun je er in vin

Land : Argentinië
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 20.95
Lees Meer

Wandelgidsen

Wandelgids 223 Patagonië: Fitz Roy - Cerro torre | Conrad Stein Verlag

Heel specifieke wandelgids van een van de mooiste berggebieden op aarde: Fitz Roy en Cerro Torre. goed beschreven, duidelijke kaarten, hoogteprofielen en veel relevante praktische informatie maken dit gidsje zeer bruikbaar. Handzaam formaat.  

Land : Argentinië
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 17.50
Lees Meer

Reisverhalen

Reisverhaal Buenos Aires, waar niets is zoals het lijkt | Kees Elenbaas

Buenos Aires heeft niet voor niets de bijnaam ‘het Parijs van Latijns-Amerika’. Het is een stad met allure, met historie, met nostalgie. Een stad waar de Europese reiziger zich meteen thuis voelt. Waar men onder kan dompelen in het bruisende na

Land : Argentinië
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 12.50
Lees Meer

Reisgidsen

Reisgids ANWB extra Buenos Aires | ANWB Media

Beleef Buenos Aires met de nieuwe reisgids ANWB Extra Buenos Aires! De kennismaking met Buenos Aires kan overweldigend zijn. Alles is hectischer, luider en levendiger dan in welke Europese stad ook, maar Buenos Aires is tegelijk ook nostalgie, roma

Land : Argentinië
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 11.95
Lees Meer

Wegenkaarten

Wegenkaart - landkaart Argentinië - Noord en Uruguay | Nelles Verlag

Goede kaart van het noorden van Argentinie met Uruguay. Aan beide kanten bedrukt. Met veel toeristische aanduidingen als nationale parken en culturele bezienswaardigheden. Prima leesbare kaart. Folded road and tourist map of Northern Argentina an

Land : Argentinië
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 11.95
Lees Meer

Reisgidsen

Reisgids ANWB Wereldreisgids Argentinië - Argentinie | ANWB Media

Reisgids Argentinië voor de reiziger die buiten de gebaande paden wil komen. Deze reisgids is bijzonder compleet en staat borg voor een geslaagde reis. Van straattango in Buenos Aires tot de Andes en het sub-Antarctische Vuurland. Argentinië is

Land : Argentinië
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 25.95
Lees Meer

Wandelkaarten

Wandelkaart trekkingmap Aconcagua | Climbing-map

Gedetailleerde kaart voor de beklimming van de Aconcagua met op de ene zijde een detailkaart van het hoogste gedeelte met schaal 1:40.000 en op de andere zijde een trekkingmap van de omgeving met de berg in een schaal van 1:100.000. Topographic a

Land : Argentinië
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 21.95
Lees Meer

Wegenkaarten

Wegenkaart - landkaart Argentinië noord - Argentina North & Uruguay | ITMB

  Een degelijke kaart met aanduidingen van o.a. nationale parken, vliegveld, benzinepomp, dirt-roads en kleine plattegrond van hoofdstad. Als overzichtskaart goed te gebruiken.   At ITMB, we are excited to present our first attempt of combi

Land : Argentinië
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 11.75
Lees Meer

Wandelgidsen

Wandelgids Trekking Guide Argentinien | Tyrolia

Argentinien ist für Europäer eines der wichtigsten Urlaubsziele in Südamerika. Das Land ist sicher, gut entwickelt und seit der Währungsreform von 2002 auch preisgünstig. In den letzten Jahren war ein rasantes Wachstum des Tourismussektors zu be

Land : Argentinië
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 30.95
Lees Meer

Wandelkaarten

Wandelkaart - Wegenkaart - landkaart Trekking map Patagonia | TerraQuest

Uitsnedes van de bekende wandelgebieden in Patagonië op een geplastificeerde kaart. TerraQuest maps are designed and developed primarily for tourists preparing for treks to remote corners of the world. Our proven map laminating technology allows

Land : Argentinië
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 18.50
Lees Meer

Reisgidsen

Reisgids Reise-Handbuch Argentinien | Dumont

Een praktisch handboek voor alle individuele reizigers, die zelf hun reis willen samenstellen over Argentinië. Van ieder hoofdstuk de belangrijkste informatie in één oogopslag: de bezienswaardigheden, tips en bijzondere ontdekkingen, mooiste rou

Land : Argentinië
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 26.95
Lees Meer

Wandelgidsen

Wandelgids Die Anden | Panico Alpin Verlag

Overzichtsgids van de zesduizenders in de Andes met landschappelijke beschrijvingen, routes, beklimmingen en andere informatie. Zeer goede volledige overzichtsgids. Wer eine Reise in die Anden plant, kommt an diesem Buch nicht vorbei. Die Anden - al

Land : Argentinië
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 33.50
Lees Meer

Reisverhalen

Reisverhaal De oude Patagonië expres | Paul Theroux

De oude Patagonië-Expres is het fraaie verslag van een treinreis dwars door het hele Amerikaanse continent. Theroux stapt in Boston op de metro, om uiteindelijk uit de trein te stappen op het zuidelijkste puntje van Zuid-Amerika. Hij komt door ade

Land : Argentinië
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 15.00
Lees Meer

Wegenkaarten

Wegenkaart - landkaart 3400 Adventure Map Argentina - Argentinië | National Geographic

Wegenkaart van Argentinië met vermelding van veel bezienswaardigheden, nationale parken en attrakties. Watervast en scheurvast. Juist door deze vermeldingen onderscheidt de kaart zich van andere wegenkaarten. National Geographic's Argentina Ad

Land : Argentinië
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 15.95
Lees Meer

Reisverhalen

Reisverhaal Het gedroomde land - Reis naar het hart van Argentinië | Vera Keur

Zeker, Buenos Aires bruist, de tango betovert en de pampa lokt. Prachtig land,dat Argentinië – maar het heeft meer dan wat er aan de oppervlakte te zien is. Bijvoorbeeld een heftig verleden, met zeven dictaturen in een halve eeuw; tijdens de laa

Land : Argentinië
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 9.95
Lees Meer

Reisgidsen

Reisgids Culture Smart! Argentina | Kuperard

De Cultuur Bewust!-gids geeft toeristen en zakenlieden belangrijke informatie met betrekking tot de cultuur van alledag in het land van bestemming. Anders dan in de gebruikelijke reisgidsen wordt de lezer in deze reeks bijgespijkerd op het gebied v

Land : Argentinië
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 10.50
Lees Meer