Maak je eigen reisgids met Travel DK

Slimme Reistips

Op de website van Columbus Magazine lazen wij een artikel over de handige site Travel DK. Op die site kun je zelf je eigen reisgids samenstellen en wel op een heel gemakkelijke manier.
DK Travel staat vol met informatie over vele bestemmingen in de hele wereld. Deze informatie is een mix van informatie uit de bekende DK Eyewitness reisgidsen en van tips van medereizigers. Je kiest hieruit alleen die informatie die jou voor de trip waarvoor je een reisgids maakt handig lijkt en stelt op basis daarvan je eigen "custom made" reisgids samen. Vervolgens deel je de gids naar eigen wens in in Hoofdstukken en voegt er een eigen foto, naam en voorpagina aan toe en je hebt je eigen unieke reisgids, en dat helemaal gratis!

tekst Reisbijbel

Zo hoef je dus nooit meer op pad met dikke reisgidsen die voor de helft ongelezen weer meer naar huis gaan. Als je het teveel werk vind om een eigen gids samen te stellen en te ontwerpen dan kun je ook gewoon een keuze maken uit reisgidsen die anderen al hebben aangemaakt.

Ook je eigen reisgids maken? Dat kan hier

Ga je toch liever op reis met een door Lonely Planet, The Rough Guides, Marco Polo of Capitool samengestelde reisgids? Dan kun je hier de reisgids van je keuze zoeken.