Drie varianten voor een waanzinnige Antartica reis

Polar pinguin

Verre Avonturen

Een reis naar Antartica met een expeditieschip. Een droomreis? Met flink doorsparen of een prijswinnend lot lukt het misschien. Wij geven je vast de beste tips!

tekst Fleur Besters

Goedkoop naar Antartica op reis? Dat moet je eigenlijk niet willen, stelt local Karin van Local Hero Travel. Ze maakte al veel poolreizen en geeft eerlijk advies aan hen die een paar duizend euro hebben gespaard (of gewonnen!) voor die ultieme Antartica reis.


boot Antartica

Antartica vanuit een expeditie schip

Je Antartica reis met een expeditieschip maken. Dat klinkt als een droom die alleen voor Floortje Dessing is weggelegd. Niets is minder waar. Veruit de meeste mensen, van die kleine groep die Antartica bezoekt, reist met zo'n boot naar de pool. De 'budget'-variant kost net geen 5.000 euro. Zonder vluchten.
De versterkte boeg van deze schepen zorgt ervoor dat je moeiteloos tussen de enorme ijsschotsen vaart. Er zit trouwens een Nederlands tintje aan deze variant, Local Hero Travel boekt deze reis voor je op de Plancius. Het was ooit een onderzoeksschip van de Nederlandse marine, en nu kunnen er 116 reizigers per keer mee.

Expeditieleiding aan boord


Bij een reis als deze, wil je natuurlijk wel echt alles leren over de natuur. Daarom zijn er ervaren expeditieleiders aan boord, die lezingen geven over - pak 'm beet - de gewoontes van een zeeluipaard of de pikorde in een kolonie pinguïns. Met die kennis stap je overdag aan boord van kleinere zodiacs. Dik ingepakt spot je vanuit die rubberboten vogels en vaar je langs de eilanden. Hoogtepunt van je Antartica reis is het daadwerkelijk aan land stappen van het 'lege continent'.
Hou onderweg altijd je ogen goed open. In het water spot je walvissen, zeeluipaarden en dwergvinvissen. Ehm, een droom?


Pinguins Antartica

Kajakken tussen de ijsschotsen

Spaar je nog wat langer door voor je Antartica reis, dan kan je nog dichter de natuur in. Wat zeg je bijvoorbeeld van kajakken tussen de ijsschotsen? En reis je alleen: de kans dat er een walvis of zeeluipaard even naast je kajak komt, is groot! Ook deze reis maak je per schip. Goed om te weten: de prijs voor je reis is fors, maar eenmaal aan boord is alles inbegrepen. Reizen op dit soort exclusieve tochten is - als je er eenmaal bent - daardoor extra ontspannen. Aan boord hangt doorgaans een fijne sfeer, iedereen heeft hier lang naartoe geleefd en is net als jij ontzettend blij hier te zijn. Aan boord loop je op je dikke sokken of Teva's, het is relaxed.

Kamperen op Antartica


Uiteraard altijd afhankelijk van het weer, maar bij de actieve reis is het de bedoeling dat je ook gaat kamperen op Antartica. Je kan hikes langs de kust maken en alpinisten kunnen met gidsen verder landinwaarts klimmen. Er is gelegenheid genoeg om foto's te maken, maar respecteer de dieren. Jij bent hier te gast!


Antartica zodiac

Antarica per vliegtuig

Hmm, geen zin in de bootreis naar Antartica? We kunnen het ons bijna niet voorstellen, maar wie weet heb je weinig vakantiedagen én veel budget. Dan laat je je naar het schip vliegen, dat dan al voor King George voor anker ligt. Met de zodiac vaar je naar het iets kleinere expeditieschip. Tip van local Karin: plan je vlucht niet te krap. De boot missen is wel het laatste wat je wilt.

Bedenk trouwens dat Antartica niet helemaal wit is. Deception Island is een zogenaamde subductie krater, een natuurlijke haven. Het is een maanlandschap en de thuishaven van Kaapse duiven, meeuwen en stormvogels. Zeehonden en pinguïns voelen zich thuis op de geothermisch verwarmde stranden...!


Antartica reis ijsschots

Tot slot: echte budgettips Antartica reis

Er zijn last minutes naar Antartica mogelijk. Je vertrekt dan vanuit het uiterste zuidpuntje van Argentijns vuurland: Ushuaia. Daar vertrekken de expeditieboten. Als die een hut vrij hebben, dan worden die wel eens voor 25 tot 40 procent minder verkocht. Maar het is een gok. Het kan ook volgeboekt zijn in de periode dat je er bent. Neem je dat risico als je al zo ver bent gereisd?

Deel een hut met vreemden


Reis je alleen? Dan kan je je in een hut met andere vrouwen of mannen laten indelen. Ook als je je als stel of vriendengroep opsplitst, kan je zo gerust 3.000 euro besparen op een elfdaagse reis. Als je reist met het idee 'ik slaap er alleen', is dat de overweging waard. Maar maak je je Antartica reis je met vier vrienden of je gezin, dan valt die besparing al snel weg. Je deelt dan immers ook een vierpersoons hut.

Plan je reis met een local


Een Antartica reis maak je niet zomaar. Je kunt je reis naar Antartica ook via Local Hero Travel organiseren. Dat is een Nederlandse reisorganisatie waar je jouw individuele rondreis samenstelt met de hulp van een ervaren local. In Antartica is Karin je lokale reisspecialist. Je reist op deze manier wel kleinschalig, verantwoord, én draagt bij aan de lokale gemeenschap. Bekijk hier de opties voor een reis naar Antartica bij Local Hero Travel. Je kan bouwstenen boeken, of je hele reis samenstellen.


Tip van Reisbijbel: "Duurt het sparen voor je Antartica reis toch te lang? Een andere prachtige bestemming in deze regio is Patagonië. Het heeft zeker ook de WOW-factor. Lees er hier meer over. "

man antartica

Inspiratie voor Argentinie

Verre Avonturen

Polar pinguin

Een reis naar Antartica met een expeditieschip. Een droomreis? Met flink doorsparen of een prijswinnend lot lukt het misschien. Wij geven je vast de beste tips!

Lees Meer Door: Fleur Besters

Verre Avonturen

Patagonië Perito Moreno gletsjer

Patagonië is een bucketlist bestemming. Voor backpack reizigers, maar dat staat wellicht in contrast met de vermeende hoge kosten van een bezoek aan het zuidelijkste stuk(je) Zuid-Amerika. Vijf vooroordelen over een reis naar Patagonië!

Lees Meer Door:

Toffe Roadtrips

Argentinië als test voor motorreis Zuid-Amerika

Plannen voor een motorreis door Zuid-Amerika? Riding reporter Daniëlle Boelens tipt Argentinië als 'testland'!

Lees Meer Door: Danielle Boelens

Toffe Roadtrips

Met de motor door Zuid-Amerika

Laat je motor thuis Hoewel automobilisten en motorrijders uiteraard veel gemeen hebben en beide kwaliteiten zelfs erg goed samengaan in één persoon, is er als het op reizen aankomt, toch een cruciaal verschil. Een automobilist huurt vanzelfspreken

Lees Meer Door:

Verre Avonturen

Drie mannen, één zeilboot en een drone met camera in Antarctica. Eén woord: wow! 

Lees Meer Door: Koen Samson

Slimme Reistips

De Australische reisorganisatie Intrepid Travel bestaat dit jaar 25 jaar en om dat te vieren vroegen ze Daniel Klein en Mirra Fine van The Perennial Plate om een video te maken van hun wereldreis, waarin ze weergeven wat volgens hen reiz

Lees Meer Door: Reisbijbel

Verre Avonturen

De meeste mensen denken bij huwelijksreizen meteen aan luxe hotels op tropische bestemmingen als Mauritius of de Malediven, maar je kunt tijdens je huwelijksreis zoveel leukere dingen doen dan alleen maar van een tropisch strand genieten terwijl j

Lees Meer Door: Reisbijbel

Verre Avonturen

Alexandre Deschaumes is een natuurfotograaf die in 2003 is begonnen met fotograferen. Sindsdien heeft hij zichzelf de fijne kneepjes van het vak geleerd en inmiddels is Alexandre een gerespecteerd natuurfotograaf. Om de mooiste natuurfoto's te

Lees Meer Door: Reisbijbel

Verre Avonturen

Begin 2012 reisde videomaker Vincent Urban met zijn vrienden Clemens Krüger en Stefan Templer in een oude, roestige landrover door Zuid-Amerika. Ze brachten hun DSLR Camera mee, waarmee ze fantastische beelden maakten in Argentinië,

Lees Meer Door: Reisbijbel

Verre Avonturen

De pampa's in het noorden van Argentinië bestaan uit vlakke vruchtbare vlakten, waar vaak niet veel meer te zien is dan eindeloze vlakten van gras en lage struiken. Toch zijn de pampa's niet overal zo eentonig.
Zo bevindt zic

Lees Meer Door: Reisbijbel

Verre Avonturen

Dit is deel 3 van de fotoreportage van Linda de Bakker. Nadat zij eerst Buenos Aires, Colonia (in Uruguay) en het zuiden van Argentinië heeft verkend gaat ze nu naar het noorden. Rotsen, zout en jungle trekken aan haar lens voorbij.

Lees Meer Door: Linda de Bakker

Verre Avonturen

Nadat Linda de Bakker een cursus Spaans heeft gevolgd in Buenos Aires is het tijd om op pad te gaan. Eerst een uitstapje naar het Uruguayaanse Colonia en vervolgens naar het uiterste zuiden van Argentinië.

Lees Meer Door: Linda de Bakker

Verre Avonturen

Argentinië is een land met een enorme variëteit aan zowel mensen als landschappen. In deze fotoreportage laat Linda de Bakker de mooiste momenten zien van haar reis door Argentinië. Ze begint haar reis in Buenos Aires, waar ze een c

Lees Meer Door: Linda de Bakker

Verre Avonturen

Buenos Aires wordt meestal direct geassocieerd met de tango en veel toeristen komen dan ook naar de stad om te ervaren hoe de Porteños (inwoners van Buenos Aires) de tango beleven.
De meeste toeristen brengen hiervoor een bezoek

Lees Meer Door: Reisbijbel

Verre Avonturen

We zijn in Patagonië!! Patagonië is vooral veel niets. Angstaanjagende leegtes. Het zuidelijkste gedeelte van Zuid-Amerika bestaat uit duizenden kilometers niets. Zoveel is nu wel duidelijk. We hebben het plan opgevat om naar Peninsula V

Lees Meer Door: Koen Samson

Verre Avonturen

Als je van natuur houdt, veel vogels en dieren in en rond het water wilt zien, je beslist niet verveeld raakt van elke dag steak en Malbec op het menu én het einde van de wereld met eigen ogen wilt zien, dan moet je beslist naar Patagoni&eu

Lees Meer Door: Lisette Kaptein

Slimme Reistips, Verre Avonturen

Reizigers naar Argentinië opgelet. Sinds kort moet bij alle wisseltransacties van buitenlanders, waarbij Argentijnse peso's worden gewisseld in buitenlandse valuta, worden aangetoond dat de buitenlander tijdens zijn of haar verblijf

Lees Meer Door: Reisbijbel

Reisorganisaties Argentinie

Reizen naar Argentinie

Prijs: €0 - €10000
Dagen: 0 - 30

Rondreizen

Rondreis Eclips in Zuid Amerika

LET OP: de reis met vertrek op 21 juni 2019 is volgeboekt. Vanwege beschikbaarheidsproblemen met hotels en vluchten kan er geen extra vertrek ingepland worden rond deze periode. Een totale zonsverduistering is altijd een bijzondere ervaring, maar ee

Land : Argentinië
Aanbieder : Sawadee
prijs vanaf : 3098.00
Lees Meer

Rondreizen

Rondreis Argentinië, Chili & Iguaçu, 26 dagen

Het Zuidelijke punt van Zuid-Amerika biedt spectaculaire natuur, zoals de Perito Moreno gletsjer, Tierra del Fuego ofwel Vuurland, de mondaine wintersportplaats Bariloche en de granieten pieken van het Fitzroymassief en die van Torres del Paine. Een

Land : Argentinië
Aanbieder : Djoser
prijs vanaf : 3595.00
reisduur : 26 dagen
Lees Meer

autoreis

Impressions of Salta & Northwest

De landschappen van het noordwesten van Argentinië zijn lang niet zo bekend als die van Patagonië, maar zijn ons inziens minstens zo spectaculair. Het gebied heeft een aangenaam Mediterraan klimaat en is gemakkelijk te bereizen, ook per auto. En er

Land : Argentinië
Aanbieder : Tenzing
prijs vanaf : 1585.00
reisduur : 7
Lees Meer

autoreis

Valdés

Om beesten te zien moet u naar het schiereiland Valdés aan de Atlantische kust. Ze zijn er in overvloed: walvissen, pinguïns, zeeolifanten, zeeleeuwen. En op de steppe in het achterland grazen guanaco's (wilde lama's) en schiet er af en toe een haa

Land : Argentinië
Aanbieder : Tenzing
prijs vanaf : 1260.00
reisduur : 3
Lees Meer

Rondreizen

Eclipsreis Argentinië & Chili, 22 dagen

Een totale zonsverduistering perfect zichtbaar op het Zuid-Amerikaanse continent en wel in Argentinië. Daar waar de zon op hoogste punt staat op 14 december 2020 is de eclips het best te aanschouwen in de 100% eclipszone. Het noorden van Argentinië

Land : Argentinië
Aanbieder : Djoser
prijs vanaf : 4495.00
reisduur : 21 dagen
Lees Meer

Rondreizen

Rondreis Patagonië en Paaseiland

Tijdens deze avontuurlijke rondreis door Patagonië en Paaseiland ontdek je het zuidelijke deel van Argentinië en Chili. Hier wandel je langs gletsjers, azuurblauwe meren, besneeuwde bergtoppen en de indrukwekkende rotspieken in het natuurpark Torre

Land : Argentinië
Aanbieder : Sawadee
prijs vanaf : 5598.00
Lees Meer

Rondreizen

Argentinië - Patagonië & Lake District

actieve rondreis, deels met huurauto, langs hotels en refugios

Land : Argentinië
Aanbieder : SNP
prijs vanaf : 2108.00
reisduur : 19 dagen
Lees Meer

Rondreizen

18-daagse privé rondreis diverse vervoerstypes Meren & Gletsjers van Patagonië

Argentinië en Chili zijn in razend tempo topbestemmingen van Zuid-Amerika geworden. Ontdekt u zelf tijdens deze schitterende reis waarom! U komt, na een non-stop vlucht met KLM vanuit Amsterdam, aan in Buenos Aires, het Parijs van Zuid-Amerika. Hi

Land : Argentinië
Aanbieder : Fox
prijs vanaf : 3630.00
reisduur : 18 dagen
Lees Meer

Rondreizen

Eclipsreis Argentinië, 18 dagen

Een totale zonsverduistering perfect zichtbaar op het Zuid-Amerikaanse continent en wel in Chili en Argentinië. Daar waar de zon op hoogste punt staat op 2 juli 2019 is de eclips het best te aanschouwen. Het westen van het continent, nabij La Serena

Land : Argentinië
Aanbieder : Djoser
prijs vanaf : 3395.00
reisduur : 18 dagen
Lees Meer

Rondreizen

14-daagse privé rondreis met huurauto Puur Argentinië

Argentinië wordt door steeds meer reizigers ontdekt als een beeldschoon vakantieland. Het merendeel reist af naar het zuiden; hierdoor blijven de cultuur en de natuurschatten die zich in het noorden bevinden nog verborgen. Reis af naar dit onontdekt

Land : Argentinië
Aanbieder : Fox
prijs vanaf : 2603.00
reisduur : 14 dagen
Lees Meer

Rondreizen

Argentinië - Noordwest Argentinië en Atacama-woestijn

Actieve rondreis langs comfortabele hotels en boutique posadas

Land : Argentinië
Aanbieder : SNP
prijs vanaf : 1968.00
reisduur : 17 dagen
Lees Meer

Rondreizen

21-daagse groepsrondreis Argentinië - Chili - Brazilië

Deze rondreis naar Argentinië, Chili en Brazilië is er één van uitersten. In Patagonië zien we het Andes gebergte met haar indrukwekkende gletsjers, waaronder de Perito Moreno en de ongelooflijke rotsformaties van Torres del Paine. Verder naar h

Land : Argentinië
Aanbieder : Fox
prijs vanaf : 3539.00
reisduur : 21 dagen
Lees Meer

Rondreizen

14-daagse privé rondreis met huurauto Puur Argentinië

Argentinië wordt door steeds meer reizigers ontdekt als een beeldschoon vakantieland. Het merendeel reist af naar het zuiden; hierdoor blijven de cultuur en de natuurschatten die zich in het noorden bevinden nog verborgen. Reis af naar dit onontdekt

Land : Argentinië
Aanbieder : Fox
prijs vanaf : 2179.00
reisduur : 14 dagen
Lees Meer

Rondreizen

15-daagse groepsrondreis Argentinië & Chili

Deze rondreis naar Patagonië laat u alle pracht zien van het zuiden van Argentinië en Chili. We reizen van het 'Parijs van Zuid-Amerika', Buenos Aires, naar  de onwaarschijnlijk mooie Perito Moreno gletsjer en de ongelooflijke rotsformat

Land : Argentinië
Aanbieder : Fox
prijs vanaf : 2799.00
reisduur : 15 dagen
Lees Meer

Natuurcruises

Argentinië - Antarctica * natuurcruise

internationale expeditieschip Plancius

Land : Argentinië
Aanbieder : SNP
prijs vanaf : 6550.00
reisduur : 12 dagen
Lees Meer

Rondreizen

Argentinië - Altiplano

actieve rondreis langs hotels

Land : Argentinië
Aanbieder : SNP
prijs vanaf : 1335.00
reisduur : 15 dagen
Lees Meer

individuele reis

Highlights of North Argentina

U wilt naar Argentinië om van zowel cultuur als natuurschoon te genieten? Een rijkelijk gevuld programma en voldoende tijd voor een goed glas wijn? Dan kunnen wij u deze reis van harte aanbevelen. Het weer in het noorden is aangenaam en u kunt er he

Land : Argentinië
Aanbieder : Tenzing
prijs vanaf : 1796.00
reisduur : 10
Lees Meer

natuurarrangement

Iberá moerassen

De moerassen van Iberá, ook wel de Pantanal van Argentinië genoemd, liggen zo'n 400 kilometer ten zuiden van Iguazú en zijn goed met elkaar te combineren. Ruim 13.000 km2 van de Iberá is beschermd natuurgebied. Er komen veel bijzondere waterplant

Land : Argentinië
Aanbieder : Tenzing
prijs vanaf : 1900.00
reisduur : 0
Lees Meer

Rondreizen

15-daagse groepsrondreis Argentinie en Chili (v/a oktober 2020)

Deze rondreis naar Patagonië laat u alle pracht zien van het zuiden van Argentinië en Chili. We reizen van het 'Parijs van Zuid-Amerika', Buenos Aires, naar  de onwaarschijnlijk mooie Perito Moreno gletsjer en de ongelooflijke rotsformat

Land : Argentinië
Aanbieder : Fox
prijs vanaf : 2999.00
reisduur : 15 dagen
Lees Meer

Rondreizen

Rondreis Argentinië, Bolivia en Peru

Tijdens deze avontuurlijke rondreis door Argentinië, Bolivia en Peru wandel je door spectaculaire landschappen met felgekleurde rotspartijen, trek je over uitgestrekte hoogvlaktes en maak je kennis met de Indianenbevolking. We maken een tweedaagse t

Land : Argentinië
Aanbieder : Sawadee
prijs vanaf : 3598.00
Lees Meer

Rondreizen

21-daagse groepsrondreis Argentinië - Chili - Brazilië

Deze rondreis naar Argentinië, Chili en Brazilië is er één van uitersten. In Patagonië zien we het Andes gebergte met haar indrukwekkende gletsjers, waaronder de Perito Moreno en de ongelooflijke rotsformaties van Torres del Paine. Verder naar h

Land : Argentinië
Aanbieder : Fox
prijs vanaf : 3679.00
reisduur : 21 dagen
Lees Meer

Rondreizen

15-daagse groepsrondreis Argentinië & Chili

Deze rondreis naar Patagonië laat u alle pracht zien van het zuiden van Argentinië en Chili. We reizen van het 'Parijs van Zuid-Amerika', Buenos Aires, naar  de onwaarschijnlijk mooie Perito Moreno gletsjer en de ongelooflijke rotsformaties van To

Land : Argentinië
Aanbieder : Fox
prijs vanaf : 2879.00
reisduur : 15 dagen
Lees Meer

Rondreizen

16-daagse single rondreis Guanaco's en Pampa's in Patagonië

Eindelijk hebben we weer een single groepsreis in ons Argentinië-aanbod! Reis met ons mee naar Patagonië en zie de zee-olifanten op Península Valdés, bewonder de indrukwekkende Perito Moreno gletsjer bij El Calafate, maak een trekking in de r

Land : Argentinië
Aanbieder : Fox
prijs vanaf : 3119.00
reisduur : 16 dagen
Lees Meer

Rondreizen

Rondreis Argentinië Go-26

Samen met leeftijdsgenoten reis je door Argentinië. Deze jongerenreis laat je in 22 dagen het mooiste van dit Zuid-Amerikaanse land zien. Gedurende de reis heb je veel individuele vrijheid en in overleg met de reisleider kun je met de groep of zelf

Land : Argentinië
Aanbieder : Sawadee
prijs vanaf : 3641.00
Lees Meer

autoreis

Bahia Bustamante

Bahia Bustamante ligt aan de Atlantische kust ten zuiden van Valdés en is alles tegelijk: dorp, zeewierfabriek, lodge, schapenboerderij, natuurgebied, wildlife. Privébezit, begonnen met zeewiervisserij, toen de schapen erbij en nu ook de hotelgaste

Land : Argentinië
Aanbieder : Tenzing
prijs vanaf : 982.00
reisduur : 4
Lees Meer

Wandelen

Argentinië - Patagonië

wandelvakantie langs hotels en refugios

Land : Argentinië
Aanbieder : SNP
prijs vanaf : 2945.00
reisduur : 21 dagen
Lees Meer

natuurarrangement

Yacutinga Lodge

U kunt uw verblijf in Iguazú verlengen met een verblijf in de Yacutinga Lodge, een juweeltje diep weggestopt in het regenwoud. Alle excursies worden door natuurgidsen begeleid en zijn inbegrepen, het subtropische klimaat is het gehele jaar aangenaam

Land : Argentinië
Aanbieder : Tenzing
prijs vanaf : 800.00
reisduur : 3
Lees Meer

Groepsreizen

Rondreis CHILI, ARGENTINIË EN BOLIVIA - 22 dagen; Ruige rotsen en weidse zoutvlaktes

Het noorden van Argentinië én Chili is zonder meer een onontdekte ruwe parel. Indrukwekkende vergezichten, waar eindeloze vlakten abrupt overgaan in de steil oprijzende pieken van het Andesgebergte. Ontdek de bizarre rotsformaties die het omliggend

Land : ARGENTINIË
Aanbieder : Koningaap
prijs vanaf : 3395.00
reisduur : 22
Lees Meer

Rondreizen

Eclipsreis Argentinië & Chili, 22 dagen

Een totale zonsverduistering perfect zichtbaar op het Zuid-Amerikaanse continent en wel in Argentinië. Daar waar de zon op hoogste punt staat op 14 december 2020 is de eclips het best te aanschouwen in de 100% eclipszone. Het noorden van Argentinië

Land : Argentinië
Aanbieder : Djoser
prijs vanaf : 3995.00
reisduur : 22 dagen
Lees Meer

Rondreizen

15-daagse groepsrondreis Argentinie en Chili (v/a oktober 2020)

Deze rondreis naar Patagonië laat u alle pracht zien van het zuiden van Argentinië en Chili. We reizen van het 'Parijs van Zuid-Amerika', Buenos Aires, naar  de onwaarschijnlijk mooie Perito Moreno gletsjer en de ongelooflijke rotsformat

Land : Argentinië
Aanbieder : Fox
prijs vanaf : 2999.00
reisduur : 15 dagen
Lees Meer

Familiereis

Familiereis ARGENTINIË EN BRAZILIË AVONTUUR - 21 dagen; Kaaimannen en dolfijnen

Deze familiereis brengt het beste van Latijns Amerika samen! De twee mooiste steden: het mondaine Buenos Aires en de goudgele stranden van bruisend Rio de Janeiro. De mooiste stranden bij kleurrijk Paraty en natuurlijk in ecoparadijs Ilha Grande. T

Land : ARGENTINIË
Aanbieder : Koningaap
prijs vanaf : 2895.00
reisduur : 21
Lees Meer

autoreis

Mendoza wijngaarden

Voor de wijnliefhebbers die op eigen tempo langs de wijngaarden willen toeren! Vanuit Mendoza begint al op 20 kilometer afstand een reeks van uitgestrekte wijnvalleien. De wijngaarden met als decor de met sneeuw bedekte Andestoppen zijn een plaatje.

Land : Argentinië
Aanbieder : Tenzing
prijs vanaf : 500.00
reisduur : 4
Lees Meer

individuele reis

Lake Crossing naar Chili

In het Chileens-Argentijns merengebied is tussen de steden Bariloche in Argentinië en Puerto Varas in Chili een dagelijkse transferdienst waarin bus en boot elkaar steeds afwisselen. Deze bus-bootje-bus verbinding is een excursie op zich: u bent de

Land : Argentinië
Aanbieder : Tenzing
prijs vanaf : 350.00
reisduur : 1
Lees Meer

Natuurcruises

Argentinië - Antarctica * natuurcruise

expeditieschip Ortelius

Land : Argentinië
Aanbieder : SNP
prijs vanaf : 6550.00
reisduur : 12 dagen
Lees Meer

Rondreizen

Rondreis Argentinië & Chili, 23 dagen

Het zuidelijke punt van Zuid-Amerika biedt spectaculaire natuur, zoals de gletsjer van Perito Moreno, Vuurland, de wintersportplaats Bariloche, het natuurpark Torres del Paine en het indrukwekkende Patagonië.

Land : Argentinië
Aanbieder : Djoser
prijs vanaf : 3195.00
reisduur : 23 dagen
Lees Meer

Rondreizen

Rondreis Patagonië

Tijdens deze avontuurlijke rondreis door Patagonië word je overdonderd door de prachtige natuur. De gletsjers, azuurblauwe meren, besneeuwde bergtoppen en indrukwekkende rotspieken zijn overweldigend. De ongerepte natuur van Patagonië is spectacula

Land : Argentinië
Aanbieder : Sawadee
prijs vanaf : 3398.00
Lees Meer

Rondreizen

21-daagse groepsrondreis Argentinie - Chili - Brazilie (v/a oktober 2020)

Deze rondreis naar Argentinië, Chili en Brazilië is er één van uitersten. In Patagonië zien we het Andes gebergte met haar indrukwekkende gletsjers, waaronder de Perito Moreno en de ongelooflijke rotsformaties van Torres del Paine. Verder naar h

Land : Argentinië
Aanbieder : Fox
prijs vanaf : 3999.00
reisduur : 21 dagen
Lees Meer

Rondreizen

18-daagse privé rondreis diverse vervoerstypes Meren & Gletsjers van Patagonië

Argentinië en Chili zijn in razend tempo topbestemmingen van Zuid-Amerika geworden. Ontdekt u zelf tijdens deze schitterende reis waarom! U komt, na een non-stop vlucht met KLM vanuit Amsterdam, aan in Buenos Aires, het Parijs van Zuid-Amerika. Hier

Land : Argentinië
Aanbieder : Fox
prijs vanaf : 3300.00
reisduur : 18 dagen
Lees Meer

Reisboeken en gidsen over Argentinie

Wegenkaarten

Wegenkaart - landkaart Peninsula Valdes | Zagier & Urruty

Landkaart en wegenkaart van het Valdes Schiereiland met tekeningen van de voorkomende fauna. Relief, contours, animal colonies, roads, sailing ports, glossary in 4 languages. Pictures of sea birds and mammals with scientific and English names. Histo

Land : Argentinië
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 17.25
Lees Meer

Wandelkaarten

Wandelkaart 0/13 Alpenvereinskarte Nevado Ojos del Salado - Chili / Argentinië | Alpenverein

Trekking kaart van het gebied rondom de Ojos de Salado (6893 m). Topografische kaart met hoogtelijnen en wandelroutes.

Land : Argentinië
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 15.25
Lees Meer

Wegenkaarten

Wegenkaart - landkaart Argentina - Argentinie | ITMB

Een degelijke kaart met aanduidingen van o.a. nationale parken, vliegveld, dirt-roads en kleine plattegrond van hoofdstad. Als overzichtskaart goed te gebruiken. This edition of Argentina represents a significant updating of the road network

Land : Argentinië
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 11.75
Lees Meer

Reisgidsen

Reisgids Reishandboek Argentinië - Buenos Aires en Patagonië | Elmar

Praktische en culturele reisgids met alle bezienswaardigheden Deze reisgids neemt je mee naar de bruisende hoofdstad  van Argentinië, Buenos Aires. De stad van de ‘dwaze moeders van Plaza de Mayo’ en de tango. Ook de omgeving, met het

Land : Argentinië
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 19.95
Lees Meer

Reisgidsen

Reisgids Handbook Argentinië - Argentina | Footprint

Zo mogelijk nog betere gids dan de Lonely Planet. Vol met de praktische informatie over reizen, slapen etc. Goede verwijzingen naar websites en veel mailadressen. Zelfde soort informatie als de Lonely Planet, diepgaander met vooral meer tips in de

Land : Argentinië
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 22.50
Lees Meer

Wandelkaarten

Wegenkaart - landkaart - Wandelkaart trekkingmap Tierra del Fuego & Isla Navarino | Zagier & Urruty

Kaart gebaseerd op satellietfoto's met ingetekende hoogtelijnen, campsites, routes en hutten. Bedenk dat het allemaal wel heel globaal is, het is niet de meest ideale schaal om op te lopen.The Argentine and Chilean sectors of Tierra del Fuego. S

Land : Argentinië
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 17.25
Lees Meer

Reisgidsen

Reisgids Argentinie | Reise Know-How Verlag

Toonaangevende reisgids van Duitse makelij. Zeer degelijk, boordevol praktische informatie en achtergrondbeschrijvingen. Absoluut de een ijzersterke reisgids..... Een aanrader voor zowel de zelfstandige als de georganiseerde reiziger.Dieser komp

Land : Argentinië
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 26.95
Lees Meer

Wandelgidsen

Wandelgids Aconcagua Aconcagua and the Southern Andes - A Trekker's Guidebook | Cicerone

The definitive guidebook to climbing Aconcagua in South America. At 6962m, Aconcagua is the highest peak outside the Himalayas and is accessible to both trekkers and mountaineers. The book covers two popular trekking routes: the Normal (Horcones Va

Land : Argentinië
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 23.95
Lees Meer

Wegenatlassen

Wegenatlas Travel Atlas Chile and Argentina including Easter Island - Argentinië-Chili-Paaseiland | ITMB

Handige atlas van Chili en Argentinië op reisformaat van kaartenmaker ITMB. Weergave op de schalen 1:1.250.000 (Chili), 1:2.200.000 (Argentinië), 1:750.000 (Tierra del Fuego) en 1:38.000 (Paaseiland).This atlas combines four separate, though r

Land : Argentinië
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 18.50
Lees Meer

Wandelkaarten

Wandelkaart Monte Fitz Roy - Cerro Torre - Lago del Desierto | Zagier & Urruty

Wandelkaart van het fascinerende Fitz Roy massif. Ideale kaart voor trekkings in de regio. Fitz Roy en Cerro Torre in schaal 50.000 en Lago del Desierto in 100.000 Trekking and mountaineering map based on aerophotography. Relief, contours forms, gla

Land : Argentinië
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 17.25
Lees Meer

Wegenkaarten

Wegenkaart - landkaart Argentinien - Argentinië | Reise Know-How Verlag

Tweetalige kaart (Engels en Duits). Door ingetekende lengte- en breedtegraden is het gebruik van GPS mogelijk. Met hoogtelijnen en uitgebreid wegennetwerk: daarnaast worden ook de afstanden tussen belangrijke plaatsen duidelijk leesbaar weergegeven

Land : Argentinië
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 10.95
Lees Meer

Reisverhalen

Reisverhaal Revanche in de Andes | Frank van Rijn

Revanche in de Andes beschrijft een 26.ooo km lange fietstocht dwars door Zuid-Amerika, waarbij Frank van Rijn geconfronteerd wordt met ruwe steenslagwegen, hoge passen, velgen die het langzaam begeven, mieren die zijn tent afbreken, ijzig koude na

Land : Argentinië
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 19.95
Lees Meer

Wandelkaarten

Wandelkaart trekkingmap Torres del Paine | Zagier & Urruty

Wandelkaart gebaseerd op satellietfoto met ingetekende hoogtelijnen, campsites, routes en hutten.The biggest and more updated trekking map of the famous Park. Satellital relief, contour lines, timed trails, shelters, camping and inns. Recommende

Land : Argentinië
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 17.25
Lees Meer

Wegenkaarten

Wegenkaart - landkaart Buenos Aires | Borch

Borch Buenos Aires is een duidelijke, geplastificeerde plattegrond van het centrum met informatie over openbaar vervoer en bezienswaardigheden. Inclusief straatnamenregister. Our soft-laminated folded map of Buenos Aires in the 7th edition s

Land : Argentinië
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 10.25
Lees Meer

Reisgidsen

Opruiming - Reisgids National Geographic Argentinië - Argentinie | Kosmos

opruiming = oude drukNational Geographic Reisgids Argentinië is een exclusieve gids met sublieme fotografie die u meeneemt naar de bekende en minder bekende bezienswaardigheden. De experts van National Geographic nemen een kijkje achter de sche

Land : Argentinië
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 8.00
Lees Meer

Wandelgidsen

Wandelgids Trekking Guide Argentinien | Tyrolia

Argentinien ist für Europäer eines der wichtigsten Urlaubsziele in Südamerika. Das Land ist sicher, gut entwickelt und seit der Währungsreform von 2002 auch preisgünstig. In den letzten Jahren war ein rasantes Wachstum des Tourismussektors zu be

Land : Argentinië
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 30.95
Lees Meer

Wegenkaarten

Wegenkaart - landkaart Argentinië, Chile & Uruguay | Marco Polo

Duidelijke wegenkaart van Marco Polo van het zuidelijke deel van Zuid Amerika: alle wegen, zowel de verharde als belangrijke onverharde wegen zijn weergegeven. Mooie toeristisch interessante wegen die de moeite waard zijn, zijn groen gearceerd. Vee

Land : Argentinië
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 12.95
Lees Meer

Wandelkaarten

Wandelkaart Trekking map Aconcagua | TerraQuest

Gedetailleerde wandelkaart - trekking map van de Aconcagua en omgeving. Handig uitgevoerd: geplastificeerd maar toch makkelijk om te slaan en op te vouwen met de gewenste kant voor. De wandelroutes staan ingetekend, zo ook de berghutten en kampen.

Land : Argentinië
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 18.50
Lees Meer

Reisgidsen

Reisgids South America on a shoestring - Zuid Amerika | Lonely Planet

De bijbel voor Backpackers! Beschrijft alle landen van Zuid Amerika....De perfecte reisgids voor zowel de georganiseerde als de zelfstandige reiziger. Naast een algemene inleiding van het land / streek vol met praktische informatie over hoe je er h

Land : Argentinië
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 24.95
Lees Meer

Reisgidsen

Reisgids Michelin groene gids Argentinië | Lannoo

 De serie Groene Gidsen van Michelin is een beproefde en betrouwbare reisgidsenreeks. Of u nu lekker lang met vakantie gaat of er zomaar even tussenuit trekt, de Groene Gids wijst u de weg naar alle bijzonderheden die uw reisbestemming te biede

Land : Argentinië
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 25.99
Lees Meer

Reisverhalen

Reisverhaal Brazilië en Argentinië | Dolf de Vries

Schrijver en acteur (Soldaat van Oranje, Zwartboek) Dolf de Vries neemt u in Brazilië en Argentinië mee naar deze veelzijdige Zuid-Amerikaanse landen. Van het vrolijke Rio de Janeiro tot Belém aan de monding van de Amazone; van Buenos Aires naar

Land : Argentinië
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 18.99
Lees Meer

Wegenkaarten

Wegenkaart - landkaart Patagonia & Tierra de fuego - Patagonië | ITMB

Een degelijke kaart met aanduidingen van o.a. nationale parken, vliegveld, benzinepomp, dirt-roads en kleine plattegrond van hoofdstad. Als overzichtskaart goed te gebruiken.Indexed, double-sided map, combining the whole of southern Argentina an

Land : Argentinië
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 11.75
Lees Meer

Reisgidsen

Reisgids ANWB extra Buenos Aires | ANWB Media

Beleef Buenos Aires met de nieuwe reisgids ANWB Extra Buenos Aires! De kennismaking met Buenos Aires kan overweldigend zijn. Alles is hectischer, luider en levendiger dan in welke Europese stad ook, maar Buenos Aires is tegelijk ook nostalgie, roma

Land : Argentinië
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 11.95
Lees Meer

Wegenkaarten

Wegenkaart - landkaart Argentinië noord - Argentina North & Uruguay | ITMB

 Een degelijke kaart met aanduidingen van o.a. nationale parken, vliegveld, benzinepomp, dirt-roads en kleine plattegrond van hoofdstad. Als overzichtskaart goed te gebruiken. At ITMB, we are excited to present our first attempt of combi

Land : Argentinië
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 11.75
Lees Meer

Reisgidsen

Reisgids Argentina & Uruguay | Time Out

The eighth biggest country in the world, Argentina boasts spectacular glaciers, soaring mountains, world-class waterfalls, tranquil vineyards and an endlessly beguiling capital. Time Out's experts have scoured this expansive land - from the dizzying

Land : Argentinië
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 23.95
Lees Meer

Reisgidsen

Reisgids Argentina & Uruguay - Argentinië | Lonely Planet

De perfecte reisgids voor zowel de georganiseerde als de zelfstandige reiziger. Naast een algemene inleiding van het land / streek vol met praktische informatie over hoe je er het beste kunt reizen: slapen, eten, vervoer, excursies ... alles kun je

Land : Argentinië
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 24.95
Lees Meer

Wandelgidsen

Wandelgids Die Anden | Panico Alpin Verlag

Overzichtsgids van de zesduizenders in de Andes met landschappelijke beschrijvingen, routes, beklimmingen en andere informatie. Zeer goede volledige overzichtsgids. Wer eine Reise in die Anden plant, kommt an diesem Buch nicht vorbei. Die Anden - al

Land : Argentinië
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 33.50
Lees Meer

Wegenkaarten

Wegenkaart - landkaart Argentinië - Argentina | Borch

Mooie, geplastificeerde kaart van het Argentinië. Deze kaart biedt een goed overzicht van het land met detailkaarten. Our soft-laminated folded map of Argentina shows: Argentina 1:3 800 000, Isla Grande de Tierra del Fuego 1:1 900 000, Los

Land : Argentinië
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 10.95
Lees Meer

Reisgidsen

Reisgids City Guide Buenos Aires | Lonely Planet

De perfecte reisgids voor zowel de georganiseerde als de zelfstandige reiziger. Naast een algemene inleiding van de stad vol met praktische informatie over hoe je er het beste kunt reizen: slapen, eten, vervoer, excursies ... alles kun je er in vin

Land : Argentinië
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 20.95
Lees Meer

Reisgidsen

Reisgids Dominicus Argentinië | Gottmer

Rijk geillustreerde gids met nadruk op historische en culturele hoogtepunten. Daarnaast nog veel besprekingen van toeristische plaatsen. Zonder meer een complete gids. Een prettig leesboek voor, tijdens en achteraf de reis.Hoezeer de Argentijnen

Land : Argentinië
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 25.95
Lees Meer

Reisgidsen

Reisgids National Geographic Argentinië | Kosmos

National Geographic Reisgids Argentinië is een exclusieve gids met sublieme fotografie die u meeneemt naar de bekende en minder bekende bezienswaardigheden. De experts van National Geographic nemen een kijkje achter de schermen en dringen door tot

Land : Argentinië
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 17.50
Lees Meer

Reisgidsen

Reisgids Culture Smart! Argentina | Kuperard

De Cultuur Bewust!-gids geeft toeristen en zakenlieden belangrijke informatie met betrekking tot de cultuur van alledag in het land van bestemming. Anders dan in de gebruikelijke reisgidsen wordt de lezer in deze reeks bijgespijkerd op het gebied v

Land : Argentinië
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 10.50
Lees Meer

Reisgidsen

Reisgids Argentina - Argentinië | Rough Guides

The brand new, full-colour Rough Guide to Argentina is the definitive travel guide to this epic country, with in-depth coverage of its vibrant cities, rich culture and staggeringly diverse scenery. Lively accounts, clear maps and stunning ph

Land : Argentinië
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 25.95
Lees Meer
close

Wie wil jij inspireren met dit reisverhaal? Deel het snel!

close

Wie wil jij inspireren met dit reisverhaal? Deel het snel!