Natuur en avontuur bij de oude handelsroutes Al Buraimi in Oman

Al Buraimi oman desert

Verre Avonturen

Oman is een nog betrekkelijk ‘nieuwe’ toeristische bestemming. En waar veel oliestaten vooral als luxe bestemming bekend staan, reis je naar Oman juist ook voor natuur én avontuur. Neem de regio Al Buraimi, waar je grotten bezoekt, overnacht in de woestijn of gaat hiken of mountainbiken!

tekst Fleur Besters

Hier lees je alles over de highlights in de regio Al Buraimi. Het ligt op de grens van Oman en de Verenigde Arabische Emiraten en hier tref je tijdens je vakantie in Oman de historie van de oude handelsroutes. Indrukwekkende kastelen, prachtige wadi’s en bovenal een van de grootste zandwoestijnen van de wereld. De Rub Al Khali wordt ook wel de ‘Empty Quarter’ genoemd: 650.000 vierkante kilometer groot, en dat is dus groter dan het land Frankrijk! Lees snel hoe je deze avonturen kan beleven in Oman.


Al Buraimi dadels

Reizen naar Oman

Het sultanaat Oman kent een gevarieerd landschap. Waar je misschien alleen dorre woestijn verwacht, zijn hier ook groene oases - wadi's - en prachtige rotsformaties. Oman is geen goedkope bestemming, maar wel een heel bijzondere. Daarom is het slim je reis goed te plannen, en verder te kijken dan de bekende hotspots in Oman, zoals hoofdstad Muscat.

Veilige bestemming


De regio Al Buraimi ligt in het noorden, vlak tegen de grens van de Verenigde Arabische Emiraten. En misschien ook goed vast te weten: Oman is een veilige bestemming, het staat zelfs op de derde plek van meest veilige reisbestemming volgens het World Economic Forum. Lees je voor vertrek in in de kleding en gedragsvoorschriften voor vrouwen én mannen. Oman is grotendeels islamitisch en de voorschriften worden door de locals streng nageleefd.

Laat topjes met spaghettibandjes dus maar thuis en neem als man ook wat linnen broeken mee die minimaal de knieën bedekken. Bekijk voor vertrek ook altijd even de laatste reistips voor Oman. Met de juiste voorbereiding wordt je enorm gastvrij ontvangen.


Tip van Reisbijbel: "Je vindt veel goede informatie op de website van Oman. Bekijk bijvoorbeeld de moutainbike-opties of zie hoe je kan kamperen in Oman. Je kan zelfs het aantal dagen dat je in Oman bent kiezen, en dan kiezen voor avontuur, familiereis of cultuur. De site geeft je vervolgens tips voor een dag voor dag programma!"

Regio Al Buraimi

Mountaineering al buraimi

Regio Al Buraimi

De regio Al Buraimi ligt 370 kilometer van Muscat. Er leiden twee wegen naar: A'Dhahirah Road (Ibri- Hafit) and Al Batinah Road (Sohar- Wadi Al Jizi). Locals roemen de bergen, ze zijn volgens hen honinggoud of zelfs chocoladebruin! Je kan hier dus mooie trekkings maken, bijvoorbeeld naar Madbh. Hier passeer je de indrukwekkende Al Burayami Gate.

Eenvoudige wandelingen kan je in Wadi Sharm en Sharm village maken. Ontdek je hoe irrigatie is vormgegeven om dadelpalmen te laten groeien. In een route van twee kilometer passeer je oases vol palmen met enorme trossen dadels. Ook is er een kleiner fort en loop je door de wadi.

As Sunaynah woestijn


Klaar om stof te gaan happen? Regel dan een 4x4 tour door de gigantische zandduinen en de As Sunaynah woestijn in de regio Al Buraimi. Let wel op en rij altijd met meerdere jeeps, zodat je elkaar kan helpen als je vast komt te zitten in het zand. Neem voldoende water mee, eten en reservebanden.

Extra leuk: wildkamperen is toegestaan in Oman, uitgezonderd in de wadi's, omdat deze soms kunnen overstromen. Let er hij het kiezen van je slaapplek wel op dat je niet op iemands eigen terrein staat én je de natuur niet beschadigd. Alle afval neem je uiteraard mee terug. Zoek je meer voorzieningen? Kies van een van de officiële campings.


Al Buraimi Jebel Akhdar Wadi bani Habib

Buitensport en avontuur in Al Buraimi

De natuur in Oman leent zich natuurlijk enorm voor avontuurlijke buitensporten. Zo is paragliding in opkomst, zowel voor beginners als gevorderden. Met alle rotsen, is Oman natuurlijk ook een walhalla voor rotsklimmers. Er zijn ook Via Ferrata-routes gemaakt, waar je gezekerd klimt. In Jebel Akhdar kan je een route klimmen, waarbij je ook een 22 meter lange brug langs de ingang van een grot passeert. Ervaren klimmers gaan voor het gebied rond Jebel Misht.

Grotten


In Oman vindt je de op één na grootste rotskamer van de wereld. Majlis Al Jinn in het Salmah Plateau is 58.000 m2 groot. Zorg ook hier dat je goed voorbereid op pad gaat, je zal niet de eerste zijn die zich vastrijdt. Je mag alleen met toestemming in de grot en de hike erheen is al zo'n 5 uur.

Tot die tijd zijn er genoeg andere mooie grotten te bezoeken in Oman. Denk aan de Al Hoota Grot bij Al Hamra of de Muqal Grot in Wadi Bani Khalid. Hier heb je geen speciale uitrusting voor nodig, ook wel relaxed op vakantie toch? De Al Hoota grot is meer dan 2 miljoen jaar oud en pas sinds 2006 is 500 meter open voor toeristen. De totale lengte is 4,5 kilometer.

 


Tip van Reisbijbel: "Wil je het bezoek aan de woestijnen, natuur en stad even afwisselen met de zee? In Oman kan je ook uitstekend duiken en snorkelen. De Daymaniyat en Sawadi eilanden zijn perfecte uitvalsbasis om zeeschildpadden, vissen in alle kleuren en formaten en roggen te zien."

Daymaniyat Islands, Oman

Reizen naar Oman

Je vliegt bijvoorbeeld met KLM rechtstreeks naar Oman. De vlucht duurt ongeveer zeven uur en het tijdverschil is in de zomer twee uur, in de winter drie uur. Je landt op Muscat Airport. Zorg dat je je visum Oman van te voren online aanvraagt, tenzij je maximaal 14 dagen blijft. Dan heb je sinds de heropening van het land na de coronapandemie geen visum meer nodig vanuit Nederland of België. Controleer ruim voor vertrek altijd de meest recente visumvereisten én de vaccinatie-eisen.

Overnachten in Oman


Zoals al gezegd, ga zeker kamperen in Oman. In de woestijn slaap je onder een heldere sterrenhemel, zonder luchtvervuiling. Dat wordt genieten van een echte 'dark sky'. Verspreid over het land zijn er hotels, guesthouses, hutjes op het strand en gerenoveerde traditionele huizen. Je kan er kamers voor nog geen 40 euro per nacht boeken, maar ook van ruim 200 euro en ver daarboven. Waarvoor je ook kiest, zorg dat je tenminste eenmaal in een traditioneel bedoeïenenkamp overnacht!


oman mannen

Highlights Oman

Tijdens je reis naar Oman zijn er natuurlijk enkele highlights die je zeker niet mag overslaan. Start in de hoofdstad Muscat en trek minimaal één volle dag uit voor de 'witte stad'. Hier loop je in een van de schoonste steden van de wereld rond, waar 'maar' een half miljoen mensen wonen. Dat past wel bij het feit dat Oman een van de dunst bevolkte landen is.

Groot is daarentegen de Sultan Qaboos Grand Mosque. Hier kunnen maar liefst 20.000 gelovigen tegelijk bidden. Extravagant dus, en pas in 2001 officieel geopend. Bekijk zeker de veertien meter lange kristallen kroonluchter, al zal je die ook niet snel missen. Je kan de moskee bezoeken, maar zorg dat je netjes gekleed bent en als vrouw een hoofddoek draagt.

Operahuis en souk


Net wat kleiner, maar even indrukwekkend, is het het operahuis. Ook dit is nieuw, pas in 2011 geopend, en je kan er een voorstelling bezoeken. Het complex heeft zelfs meerdere tuinen en winkels. Tijdens je reis door Oman ga je natuurlijk meerdere souks bezoeken, maar die in het oude deel van Muscat is een van de oudste in de Arabische wereld. Hier kan je dwalen in de straatjes waar al eeuwenlang waren zijn verhandeld die vanuit India, China, Europa en andere delen van het Midden-Oosten via de haven van Muscat binnenkwamen.

Fort


Ook een must do is het bezoeken van een of meerdere forten. Het fort van Nizwa is een van de oudste, en je kan een bezoek het beste combineren met een bezoek aan de dierenmarkt op vrijdag. In de nabijgelegen stad Bahla is eveneens een prachtig fort. Dit is in de derde eeuw voor Christus gebouwd en maakt onderdeel uit van een oase met souks, wirwars van steegjes en moskeeën. Het fort wordt beschermd door een dertien kilometer lange muur en je hebt hier een geweldig uitzicht over de regio.Inspiratie voor Oman

Verre Avonturen

Al Buraimi oman desert

Oman is een nog betrekkelijk 'nieuwe' toeristische bestemming. En waar veel oliestaten vooral als luxe bestemming bekend staan, reis je naar Oman juist ook voor natuur én avontuur. Neem de regio Al Buraimi, waar je grotten bezoekt, overnacht in de w

Lees Meer Door: Fleur Besters

Verre Avonturen

Onze bucketlist komt dagelijks voller te staan met mooie landen, streken en steden die wij absoluut nog eens willen bezoeken. Oman staat al een tijdje heel hoog op die lijst, maar na het zien van deze video van Vincent Urban, is Oman weer een aant

Lees Meer Door: Reisbijbel

Verre Avonturen

Videomaker Brandon Li reisde begin dit jaar naar Oman en de Verenigde Arabische Emiraten om naar eigen zeggen de wat minder bekende delen van deze regio met een complexe persoonlijkheid te laten zien. 

Lees Meer Door: Reisbijbel

Reisorganisaties Oman

Reizen naar Oman

Prijs: €0 - €10000
Dagen: 0 - 30

Verre reizen

9 dg cruise Perzische Golf met Oman

9-daagse Verre reizen naar 9 dg cruise Perzische Golf met Oman in Abu Dhabi

Land : Oman
Aanbieder : TUI
prijs vanaf : 1379.00
reisduur : 9 dagen
Lees Meer

Verre reizen

Dolfijnen spotten bij Muscat

Geniet op de vroege ochtend van de azure blauwe wateren van Oman en zie hoe dolfijnen jullie boot verder begeleid over de zee.

Land : Oman
Aanbieder : 333travel
prijs vanaf : 0.00
reisduur : 0 nachten
Lees Meer

individuele reis met gids/chauffeur

Colourful Highlights of Oman

Het gastvrije Oman biedt u een divers palet met ingrediënten als: forten, oases, moskeeën, wadi's, kastelen, zandduinen, natuurlijke bronnen al dan niet voorzien van warm water en indrukwekkende berggebieden. Met de intrigerende bewoners van het Ra

Land : Oman
Aanbieder : Tenzing
prijs vanaf : 2150.00
reisduur : 9
Lees Meer

Verre reizen

Discover Oman

4-WD auto door Oman. Ontdek de traditie, cultuur en vriendelijkheid van het Omaanse volk en een mooi landschap. Je rijdt zelf door het land en kunt het rustige Muscat, oude forten en bergdorpen Nizwa, prachtige wadi's en het havenplaatsje Sur ontdekk

Land : Oman
Aanbieder : 333travel
prijs vanaf : 1196.00
reisduur : 7 nachten
Lees Meer

Rondreis

Colourful Highlights of Oman

Het gastvrije Oman biedt u een divers palet met ingrediënten als: forten, oases, moskeeën, wadi's, kastelen, zandduinen, natuurlijke bronnen al dan niet voorzien van warm water en indrukwekkende berggebieden. Met de intrigerende bewoners van het Ra

Land : Oman
Aanbieder : Tenzing
prijs vanaf : 1999.00
reisduur : 10 dagen
Lees Meer

Verre reizen

Shangri-La's Barr Al Jissah Resort

Shangri-La's Barr Al Jissah Resort

Land : Oman
Aanbieder : 333travel
prijs vanaf : 0.00
reisduur : 1 nachten
Lees Meer

Verre reizen

9 dg cruise Perzische Golf

9-daagse Verre reizen naar 9 dg cruise Perzische Golf in Abu Dhabi

Land : Oman
Aanbieder : TUI
prijs vanaf : 1044.00
reisduur : 9 dagen
Lees Meer

Groepsreizen

Rondreis OMAN - 9 dagen; Woestijnkastelen en groene bergen

Tijdens deze korte reis door het noorden van Oman bezoek je de bekendste bezienswaardigheden van het land. Muscat staat symbool voor de modernisering en openheid die door Sultan Qaboos haar intrede heeft gedaan. Met een vierwiel aangedreven wagen ver

Land : OMAN
Aanbieder : Koningaap
prijs vanaf : 1595.00
reisduur : 9
Lees Meer

Verre reizen

Discover Oman

Maak een rondreis per eigen 4-WD huurauto door het bijzondere Oman en ontdek de traditie, cultuur en vriendelijkheid van het Omaanse volk en een landschap dat van alles herbergt. De reis sluit af in een 5* hotel aan het strand van Dubai.

Land : Oman
Aanbieder : 333travel
prijs vanaf : 1446.00
reisduur : 7 nachten
Lees Meer

individuele reis met gids/chauffeur

Best of Oman

Het gastvrije Oman biedt u een divers palet met ingrediënten als: forten, oases, moskeeën, wadi's, kastelen, zandduinen, natuurlijke bronnen al dan niet voorzien van warm water en zelfs een Grand Canyon. Met de intrigerende bewoners van het Ras Al

Land : Oman
Aanbieder : Tenzing
prijs vanaf : 2300.00
reisduur : 8
Lees Meer

autoreis per 4-wd

Naturally Oman

Een avontuurlijke reis door het geweldige Oman, een van de veiligste landen ter wereld, met grootse en oogverblindende landschappen. U gaat zelfstandig op pad met een 4-WD met daktent. Daarmee kampeert u twee nachten in het wild aan de kust van Oman;

Land : Oman
Aanbieder : Tenzing
prijs vanaf : 1900.00
reisduur : 11
Lees Meer

autoreis per 4-wd

Colourful Highlights of Oman

Het gastvrije Oman biedt u een divers palet met ingrediënten als: forten, oases, moskeeën, wadi's, kastelen, zandduinen, natuurlijke bronnen al dan niet voorzien van warm water en indrukwekkende berggebieden. Met de intrigerende bewoners van het Ra

Land : Oman
Aanbieder : Tenzing
prijs vanaf : 1400.00
reisduur : 9
Lees Meer

Verre reizen

8 daagse cruise Perzische Golf per Mein Schiff 6

8-daagse Verre reizen naar 8 daagse cruise Perzische Golf per Mein Schiff 6 in

Land : Oman
Aanbieder : TUI
prijs vanaf : 729.00
reisduur : 8 dagen
Lees Meer

Rondreis

9 dg cruise Emiraten Oman en Qatar

9-daagse naar Abu Dhabi bij 9 dg cruise Emiraten Oman en Qatar

Land : Oman
Aanbieder : TUI
prijs vanaf : 1410.00
reisduur : 9 dagen
Lees Meer

Verre reizen

Oman Highlights Deluxe

Deze rondreis per 4-WD brengt u door het bijzondere Oman, een land vol traditie, cultuur en afwisseling. Van prachtige stranden tot ruige gebergtes, van eindeloze woestijnen tot groene oases en wadi's. Met verblijf in deluxe accommodaties.

Land : Oman
Aanbieder : 333travel
prijs vanaf : 2779.00
reisduur : 9 nachten
Lees Meer

Verre reizen

Slapen onder de sterren van Wahiba Sands

Op ongeveer 2.5 uur rijden ten zuiden van Muscat, liggen de eindeloze zandduinen van de Sharqiya woestijn, ookwel Wahiba Sands genoemd. Tijdens deze tour slaap je onder de eindeloze sterrenhemel van dit bekendste woestijngebied van Oman.

Land : Oman
Aanbieder : 333travel
prijs vanaf : 461.00
reisduur : 1 nachten
Lees Meer

Verre reizen

9 daagse cruise Dubai, Oman, Qatar en Abu Dhabi

9-daagse Verre reizen naar 9 daagse cruise Dubai, Oman, Qatar en Abu Dhabi in Abu Dhabi

Land : Oman
Aanbieder : TUI
prijs vanaf : 891.00
reisduur : 9 dagen
Lees Meer

Verre reizen

Grand Tour Oman

Deze uitgebreidere rondreis door Oman is omvat alle bekende hoogtepunten. Daarna vlieg je naar het zuidelijk gelegen Salalah voor een heerlijk strandverblijf.

Land : Oman
Aanbieder : 333travel
prijs vanaf : 4102.00
reisduur : 12 nachten
Lees Meer

Verre reizen

9 daagse cruise Ontdek de Perzische Golf

9-daagse Verre reizen naar 9 daagse cruise Ontdek de Perzische Golf in Abu Dhabi

Land : Oman
Aanbieder : TUI
prijs vanaf : 993.00
reisduur : 9 dagen
Lees Meer

Verre reizen

Oman Highlights

Deze rondreis per 4-WD huurauto brengt u door het bijzondere Oman, een land vol traditie, cultuur en een landschap dat van alles herbergt. Van prachtige stranden tot ruige gebergtes, van eindeloze woestijnen tot groene oases en wadi's.

Land : Oman
Aanbieder : 333travel
prijs vanaf : 2121.00
reisduur : 9 nachten
Lees Meer

individuele reis met gids/chauffeur

Jebel Akhdar Explorer

Jebel Akhdar betekent 'Groene Berg' in het Arabisch en maakt onderdeel uit van het Al Hajar-gebergte, een spectaculair gebied in het achterland van Oman. Overnacht temidden van adembenemend mooie landschappen, dramatische kloven en een ruige, ongerep

Land : Oman
Aanbieder : Tenzing
prijs vanaf : 1400.00
reisduur : 3
Lees Meer

Verre reizen

Magisch Muscat

Maak kennis met de slaperige hoofdstad van Oman: Muscat, een stad vol Arabische accenten, maar nog onbekend bij de meeste toeristen. Tijdens een interessante citytour bezoek je verschillende landmarks van Muscat.

Land : Oman
Aanbieder : 333travel
prijs vanaf : 385.00
reisduur : 2 nachten
Lees Meer

Verre reizen

Oman Highlights Deluxe

Autorondreis met eigen huurauto rijden om zo het bijzondere Oman te ontdekken. Tijdens deze reis rij je zelf door het land en ziet alles van van prachtige stranden tot ruige gebergtes, van eindeloze woestijnen tot groene oases en wadi's.

Land : Oman
Aanbieder : 333travel
prijs vanaf : 2094.00
reisduur : 9 nachten
Lees Meer

Verre reizen

Oman Highlights

Autorondreis met eigen huurauto rijden om zo het bijzondere Oman te ontdekken. Tijdens deze reis rij je zelf door het land en ziet alles van van prachtige stranden tot ruige gebergtes, van eindeloze woestijnen tot groene oases en wadi's.

Land : Oman
Aanbieder : 333travel
prijs vanaf : 1473.00
reisduur : 9 nachten
Lees Meer

Verre reizen

Discover Oman

Privérondreis door Oman: Ontdek de traditie, cultuur en vriendelijkheid van het Omaanse volk en een landschap van alles herbergt. Tijdens deze reis bezoekt u het nog rustige Muscat, oude forten. bergdorpen Nizwa, prachtige wadi's en havenplaatsje Su

Land : Oman
Aanbieder : 333travel
prijs vanaf : 1700.00
reisduur : 7 nachten
Lees Meer

Rondreizen

Rondreis Oman en Dubai

Tijdens deze avontuurlijke rondreis door Oman ontdek je het land van wierookbomen, Sinbad de Zeeman, authentieke dorpen, groene wadi's en uitgestrekte woestijnen. Het sultanaat van Oman is misschien wel het best bewaarde geheim van het Midden-Oosten.

Land : Oman
Aanbieder : Sawadee
prijs vanaf : 1898.00
Lees Meer

Vakantie

9 dg cruise Perzische Golf met Oman

9-daagse Vakantie naar 9 dg cruise Perzische Golf met Oman in Abu Dhabi

Land : Oman
Aanbieder : TUI
prijs vanaf : 1372.00
reisduur : 9 dagen
Lees Meer

Premium Reizen

Premium Reis Oman

Tijdens deze volledige rondreis door Oman ontdek je het land van wierookbomen, authentieke dorpen, groene wadi's en uitgestrekte woestijnen. Het sultanaat van Oman is misschien wel het best bewaarde geheim van het Midden-Oosten. Dit gastvrije land is

Land : Oman
Aanbieder : Sawadee
prijs vanaf : 4349.00
Lees Meer

Groepsreizen

Rondreis OMAN EN DUBAI - 14 dagen; Land van wadi's en wierook

Sinbad heeft er zijn zeilen gehesen, de koningin van Sheba had er haar paleis; Oman is een land van verhalen, van Arabische sprookjes. Een verrassend land met een mengeling van Arabische tradities en moderne technologie. De natuur is meer dan prachti

Land : OMAN
Aanbieder : Koningaap
prijs vanaf : 2795.00
reisduur : 14
Lees Meer

Reisboeken en gidsen over Oman

Reisgidsen

Reisgids Oman | Bradt

Er bestaat geen Lonely Planet van alleen Oman. Voor vele landen net zo goed, zo niet beter dan de Planet. Beduidend soberder uitgevoerd, maar ook met veel informatie voor backpackers en met veel kaartmateriaal. Een aanrader! In a region notorious

Land : Oman
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 24.95
Lees Meer

Reisgidsen

Reisgids Culture Smart! Oman | Kuperard

De Cultuur Bewust!-gids geeft toeristen en zakenlieden belangrijke informatie met betrekking tot de cultuur van alledag in het land van bestemming. Anders dan in de gebruikelijke reisgidsen wordt de lezer in deze reeks bijgespijkerd op het gebied v

Land : Oman
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 11.50
Lees Meer

Fotoboeken

Fotoboek Oman | Koenemann

Dieser opulente Landschaftsbildband besticht durch seine wunderschönen Naturfotografien, die Darstellung der Flora und Fauna sowie zahlreichen, wunderbaren Städteansichten.

Land : Oman
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 39.95
Lees Meer

Wegenkaarten

Wegenkaart - landkaart Oman - Dhofar Road Map | Hupe Verlag

Actuele, gedetailleerde wegenkaart van het zuiden van Oman en stadsplattegrond van Salalah. Tweetalig Engels/Duits, met GPS coördinaten. Wegenkaart van Dhofar: schaal 1 : 600 000 Kaart van het kustgebied: schaal 1 : 305 000 Stadsplattegrond va

Land : Oman
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 7.90
Lees Meer

Reisverhalen

Reisverhaal De dhows van Sur | Ada Rosman

Arabië een volstrekt uniek deel van de wereld. Een wereld die enkele decennia geleden de moderne, westerse wereld heeft omarmd, zonder daarbij hun eigen eeuwenoude normen en waarden te verliezen.   De dhows van Sur Waar zullen we eens naart

Land : Oman
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 11.00
Lees Meer

Reisgidsen

Reisgids Oman - Der Süden: Salalah und das Weihrauchland | Hupe Verlag

Duitstalige reisgids over het zuidelijke deel van Oman. Goede reisgids met heel veel infomatie voor zowel de georganiseerde als de zelfstandige reiziger. Im Süden Arabiens liegt ein Juwel:   Dank seines besonderen Mikroklimas hat sich in S�

Land : Oman
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 20.50
Lees Meer

Reisgidsen

Reisgids Oman | Reise Know-How Verlag

Toonaangevende reisgids van Duitse makelij. Zeer degelijk, boordevol praktische informatie en achtergrondbeschrijvingen. Absoluut de beste gids op dit moment .... Een aanrader voor zowel de zelfstandige als de georganiseerde reiziger. Dieser umfa

Land : Oman
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 27.95
Lees Meer

Vogelgidsen

Vogelgids Birds of Oman | Bloomsbury

Oman is a truly amazing place. In terms of avifauna it lies at the crossroads between Asian and African species--Arabian desert species to the north, and a host of Afrotropical species occurring in the monsoon-swept south that don't occur anywhere

Land : Oman
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 41.50
Lees Meer

Wegenkaarten

Wegenkaart - landkaart Oman | Reise Know-How Verlag

Tweetalige kaart (Engels en Duits). Door ingetekende lengte- en breedtegraden is het gebruik van GPS mogelijk. Met hoogtelijnen en uitgebreid wegennetwerk: daarnaast worden ook de afstanden tussen belangrijke plaatsen duidelijk leesbaar weergegeven

Land : Oman
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 11.50
Lees Meer

Reisgidsen

Reisgids Oman & the U.A.E (Verenigde Arabische Emiraten) | Insight Guides

Dé gids als het gaat om achtergrondinformatie en prachtige foto’s. Ideaal om je reis goed te plannen. Door het formaat en gewicht niet zo zeer om mee te nemen in een echte rugzak maar in een Samsonite misstaat deze niet! Uitstekend om thuis voor

Land : Oman
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 25.95
Lees Meer

Wegenkaarten

Wegenkaart - landkaart Oman en Verenigde Arabische Emiraten | Gizi Map

Oman met Verenigde Arabische Emiraten op 1: 1,250,000 op een geïndexeerde kaart van Gizi Map met uitstekende presentatie van de topografie, veel plaatsnamen in zowel Arabisch als Latijns schrift, olie- of gasplatforms en pijpleidingen in de zuidel

Land : Oman
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 13.25
Lees Meer

Reisgidsen

Reisgids Reishandboek Oman | Uitgeverij Elmar

Praktische en culturele reisgids met alle bezienswaardigheden In het reishandboek Oman vind je uitgebreide informatie over de bezienswaardigheden van dit bijzondere land. Deze reisgids laat je ook kennismaken met de historie, de flora en de fauna

Land : Oman
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 17.95
Lees Meer

Reisgidsen

Reisgids Pocket Guide Oman | Berlitz

Pocket Guide Berlitz is een handzaam engelstalige reisgids met bezienswaardigheden, kaartjes, hotels en restaurants. Past makkelijk in de binnenzak. Inside Oman PocketGuide:Where To Go details all the key sights inthe city, while handy maps on th

Land : Oman
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 9.95
Lees Meer

Reisgidsen

Reisgids Oman | Rough Guides

Zeer goede reisgids voor zowel de georganiseerde maar vooral voor de zelfstandige reiziger. Boordevol informatie over reizen, slapen, eten, maar ook musea en cultuur. Soms completer en beter dan de Lonely Planet! Discover this beguiling destinati

Land : Oman
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 22.50
Lees Meer