Mount Roraima, spectaculaire tafelberg in Venezuela, Brazilië en Guyana

Mount Roraim Venezuela

Verre Avonturen

In en rond Nationaal park Canaima in het zuidoosten van Venezuela, ligt een keten van meer dan honderd tafelbergen, die door de lokale Pemonindianen tepu’s worden genoemd. Deze tepu’s vormen met elkaar zo’n indrukwekkend en onwerkelijk landschap waarin je elk moment verwacht een dinosaurus tegen het lijf te lopen.

tekst Reisbijbel

  Mount-Roraima
  © Foto: Yosemite – Wikimedia Commons

  Het is dan ook niet verwonderlijk dat deze streek als inspiratie heeft gediend voor de klassieker The Lost World waar later Jurassic Park op gebaseerd werd.

  Middenin dit onwerkelijke landschap ligt precies op de grens van Venezuela, Brazilië en Guyana de meest spectaculaire tafelberg van allemaal: Mount Roraima.

  Mount Roraima is met zijn 2180 meter hoogte de hoogste tafelberg ter wereld en de meerdaagse wandeling naar de top van de berg wordt tot de mooiste trektochten van Zuid-Amerika gerekend.

  Het 90 km2 grote plateau van Mount Roraima wordt omgeven door 400m stijle kliffen. Wolken blijven vaak rond de top van de berg hangen en dat geeft de berg een mysterieus uiterlijk, maar ook op de zeldzame dagen dat de berg niet door wolken is omringt, is het één van de meest indrukwekkende bergen van de wereld.

  Door de ontoegankelijkheid van het plateau is het altijd geïsoleerd geweest van de omliggende natuur. Hierdoor heeft zich boven op de berg een geheel eigen fora en fauna ontwikkelt, die je nergens anders ter wereld kunt vinden. Je ziet er dan ook unieke bloemen, vleesetende planten en vreemde insecten.

  Doordat Mount Roraima meestal in de wolken is gehuld, regent het er erg vaak. Die neerslag moet uiteindelijk ook de berg weer af en dat gebeurt in de vorm van spectaculaire watervallen die loodrecht van de berg naar beneden storten om vervolgens uit te monden in drie grote rivieren; de Amazone, de Orinoco en de Essequibo.

  Beste reistijd:

  Mount Roraima is het hele jaar door te beklimmen, maar de beste tijd om dit te doen is tijdens het droge seizoen in de periode van december tot en met maart. Ook in deze periode is de kans op regen redelijk groot. Als het geregend heeft, kan het erg lastig worden om de berg te beklimmen omdat je een aantal rivieren moet oversteken die na een regenperiode behoorlijk onstuimig kunnen worden.

  Hoe kom je er?

  Mount Roraime ligt in het Nationaal park Canaima op de grens tussen Venezuela, Brazilië en Guyana.

  De enige manier om de berg te beklimmen is via de natuurlijke trap aan de Venezolaanse kant. De overige zijden zijn alleen begaanbaar voor ervaren klimmers.
  Het dichtstbijzijnde plaatsje met een vliegveld is het grensplaatsje Santa Elena de Uairén. Vanuit de Venezuolaanse hoofdstad Caracas kun je per vliegtuig naar Ciudad Bolívar, waar je een kleiner vliegtuigje kunt nemen naar Santa Elena de Uairén. Ook kun je vanuit Ciudad Bolívar met de bus naar Santa Elena de Uairén reizen.
  Een aantal reizigers reist vanuit Brazilië naar Santa Elena de Uairén, maar deze route is veel lastiger dan vanuit Caracas.

  Vanuit Santa Elena is het ongeveer 2 uur rijden naar het plaatsje Paraitepui, vanwaar de trekkings naar Mount Roraima beginnen.
  Vanaf het basiskamp is er slechts één pad naar de top. Op de top kun je alleen je weg vinden met een gids of met gps. Je verdwaalt erg snel, alles lijkt op elkaar en het zicht is door laaghangende bewolking soms niet meer dan een paar meter. Het is dan ook verboden om de beklimming op eigen gelegenheid te doen.

  In Santa Elena kun je bij touroperators een gids en dragers huren, maar dat kan je natuurlijk ook al vantevoren online doen bij één van deze touroperators:

  – Amazon Adventures
  – Arassari
  geodyssey.co.uk
  Rutahsa

  Er worden verschillende tours aangeboden, maar de tour die het meest wordt aangeboden is de tour van 6 dagen/5 nachten, waarbij je ook alle bezienswaardigheden op de top bezoekt. Kortere tours zijn ook mogelijk, maar reken op minimaal op 3 dagen voor de beklimming (1 dag omhoog/1 dag op de top en 1 dag omlaag).

  Reizen naar Venezuela

  Er vliegen geen luchtvaartmaatschappijen rechtstreeks van Nederland naar Caracas. Wel vliegen Air France, TAP, Delta, Copa, Air Europa en Lufthansa regelmatig met overstap op Caracas.

  Kijk voor vliegtickets op Worldticketcenter.nl.

  Onder andere Olaf Reizen en Amazone Tours bieden reizen in Venezuela aan, waarbij je Mount Roraima kunt beklimmen.


  Inspiratie voor Brazilië

  Verre Avonturen

  Strand Rio de Janeiro

  Als je in Brazilië bent en omgeven wordt door überhippe bikini`s wil je als vrouw toch een beetje meedoen met de laatste trends.
  Toen ik mijn vakanties nog ieder jaar doorbracht in Portugal ondekte ik al dat de hipste bikini`s uit

  Lees Meer Door: Reisbijbel

  Verre Avonturen

  Dat Rio de Janeiro veel meer is dan carnaval, favellas en criminaliteit is bij reizigers al ruime tijd bekend. De stad is niet voor niets uitverkoren om gastheer te zijn van de Olympische zomerspelen in 2016 en ook tijdens het aanstaande wereldkam

  Lees Meer Door: Reisbijbel

  Verre Avonturen

  We hebben  in deze rubriek nooit een geheim gemaakt van onze liefde voor Rio de Janeiro. Ons hart gaat dan ook meteen sneller kloppen zodra wij op het internet een video spotten van deze geweldige stad. 
  Niet alle videomakers wete

  Lees Meer Door: Reisbijbel

  Verre Avonturen

  Begin 2012 reisde videomaker Vincent Urban met zijn vrienden Clemens Krüger en Stefan Templer in een oude, roestige landrover door Zuid-Amerika. Ze brachten hun DSLR Camera mee, waarmee ze fantastische beelden maakten in Argentinië,

  Lees Meer Door: Reisbijbel

  Toffe Roadtrips, Verre Avonturen

  Mount Roraim Venezuela

  In en rond Nationaal park Canaima in het zuidoosten van Venezuela, ligt een keten van meer dan honderd tafelbergen, die door de lokale Pemonindianen tepu's worden genoemd. Deze tepu's vormen met elkaar zo'n indrukwekkend en onwerkelijk landschap w

  Lees Meer Door: Reisbijbel

  Verre Avonturen

  Filmmaker Joe Simon bezocht tijdens een zakenreis het prachtige Rio de Janeiro en maakte daar een adembenemend mooie time-lapse video van met de toepasselijke naam "A day in Rio". Nu is het in deze waanzinnige stad niet zo heel erg moeil

  Lees Meer Door: Reisbijbel

  Verre Avonturen

  Wat voor beeld hebben wij van andere landen? Chileens videobedrijf Woki Toki probeerde dat in video's van 2 minuten samen te vatten aan de hand van video's die op internet heel populair zijn. Zo ontstaat het beeld van landen waar mensen&nb

  Lees Meer Door: Reisbijbel

  Verre Avonturen

  De eerste keer dat ik iemand over de Amazone hoorde praten, was ik stomgeslagen. Stomgeslagen en vastberaden. Ooit zou ik deze rivier, met zijn lengte van zesduizend kilometer de langste ter wereld, in zijn geheel bevaren. Het moest ongetwijfeld e

  Lees Meer Door: Ferdinand Beltman

  Reisorganisaties Brazilië

  Reizen naar Brazilië

  Prijs: €0 - €10000
  Dagen: 0 - 30

  Rondreizen

  Rondreis Brazilië Go-26

  Wie Brazilië zegt, denkt meteen aan Rio, caipirinha, capoeira en carnaval. Klopt, maar Brazilië is nog zoveel meer dan dat! We verkennen verschillende nationale parken, gaan snorkelen of duiken aan tropische baaien en kuieren door koloniale stadjes

  Land : Brazilië
  Aanbieder : Sawadee
  prijs vanaf : 3270.00
  Lees Meer

  Zonvakantie

  Xainã Pousada

  9-daagse Zonvakantie naar Xainã Pousada in Fortaleza

  Land : Brazilië
  Aanbieder : TUI
  prijs vanaf : 1023.00
  reisduur : 9 dagen
  Lees Meer

  individuele reis

  Highlights of Brazil

  Brazilië is een groot land met veel hoogtepunten. Voor deze Highlight-reis hebben we de hoogtepunten uitgezocht die met niet al te lange vluchten de reis aangenaam compact houden. De setting van Rio de Janeiro is ronduit spectaculair met alle rotsbe

  Land : Brazilië
  Aanbieder : Tenzing
  prijs vanaf : 3550.00
  reisduur : 12
  Lees Meer

  Rondreizen

  15-daagse familie groepsrondreis Samba in Swingend Brazilië

  Reis met ons mee tijdens deze nieuwe familiegroepsreis naar de mooiste plekken in zuidelijk Brazilië! We bezoeken niet alleen de bruisende stad Rio de Janeiro en de indrukwekkende watervallen van Foz do Iguaçu, maar ook het beroemde natuurgebied de

  Land : Brazilië
  Aanbieder : Fox
  prijs vanaf : 2899.00
  reisduur : 15 dagen
  Lees Meer

  individuele reis

  From Ilha Grande with Love

  Ilha Grande is een beroemd eiland voor de kust van de Costa Verde nabij Rio de Janeiro. Het is ontdekt door de rugzaktoeristen in de zeventiger jaren en is sindsdien een low-budget paradijs gebleven, zonder souvenirs en lawaai, maar inmiddels gelukki

  Land : Brazilië
  Aanbieder : Tenzing
  prijs vanaf : 468.00
  reisduur : 4
  Lees Meer

  individuele reis

  From Paraty with Love

  Vijf dagen onthaasten aan de mooie kust ten zuiden van Rio de Janeiro. Het weelderige Atlantische regenwoud van de Costa Verde reikt tot aan de oceaan en omzoomd de baaien en stranden. Paraty is een koloniaal pareltje en Ilha Grande is autovrij.

  Land : Brazilië
  Aanbieder : Tenzing
  prijs vanaf : 975.00
  reisduur : 5
  Lees Meer

  Rondreizen

  Rondreis Brazilië en Buenos Aires

  Tijdens deze avontuurlijke rondreis door Argentinië en Brazilië proef je de sfeer van de tango in koloniaal Buenos Aires en dans je de samba in de stad met misschien wel de mooiste ligging ter wereld, Rio de Janeiro. Laat je tijdens deze bijzondere

  Land : Brazilië
  Aanbieder : Sawadee
  prijs vanaf : 2798.00
  Lees Meer

  Rondreizen

  Rondreis Brazilië Amazone, 21 dagen

  In het Amazone-gebied, het mekka voor natuurliefhebbers, bezoeken we o.a. Belém, Manaus, Ilha do Marajó, Monte Alegre en Vale do Paraíso. Tijdens de reis varen we met onze eigen Amazoneboot over de Rio Negro. Er vaart een lokale gids mee, die je u

  Land : Brazilië
  Aanbieder : Djoser
  prijs vanaf : 2995.00
  reisduur : 20 dagen
  Lees Meer

  natuurarrangement

  Pantanal: Caiman Lodge

  Caiman Lodge is de top in de Pantanal. Prachtig parklandschap, luxe, safari, sophisticated. De lodge is in oppervlak een van de grootste in de Pantanal (52.000 hectare) en beschikt over alle habitats: meren, moeras, open weidelandschap, laag en hoog

  Land : Brazilië
  Aanbieder : Tenzing
  prijs vanaf : 1400.00
  reisduur : 0
  Lees Meer

  natuurarrangement

  Pantanal: Araras Eco Lodge

  Een eenvoudige lodge in een kleinschalige setting van tuin, pool en terras. De lodge ligt direct aan de Transpantaneira,  op zo'n 130 km van het vliegveld van Cuiabá. De transfer duurt circa 2 uur.

  Land : Brazilië
  Aanbieder : Tenzing
  prijs vanaf : 993.00
  reisduur : 4
  Lees Meer

  Rondreis

  Rondreis door Bruisend Brazilië

  Ga op 14-daagse Rondreis door Bruisend Brazilië

  Land : Brazilië
  Aanbieder : Kras
  prijs vanaf : 1899.00
  reisduur : 14 dagen
  Lees Meer

  Groepsreizen

  Rondreis BRAZILIË - 22 dagen; Caipirinha en capoeira

  Vrolijk en met passie; dat is in een notendop de sfeer tijdens deze complete rondreis Brazilië. Verken vanuit Manaus de ‘Amazonas’, de ‘Longen van de Aarde’. In de Pantanal hebben kaaimannen, anaconda’s en capibara’s het voor het zeggen.

  Land : BRAZILIË
  Aanbieder : Koningaap
  prijs vanaf : 3595.00
  reisduur : 22
  Lees Meer

  Rondreizen

  17-daagse groepsrondreis Sensationeel Brazilië

  Ga met ons mee op deze nieuwe reis naar de mooiste plekken in zuidelijk Brazilië, en sluit deze reis af aan het heerlijke strand van Cumbuco in het Noord-Oosten van het land! Dankzij een nieuwe rechtstreekse vlucht met KLM vanaf Fortaleza is deze

  Land : Brazilië
  Aanbieder : Fox
  prijs vanaf : 2799.00
  reisduur : 17 dagen
  Lees Meer

  Zonvakantie

  Paua Boutique

  Zandwegen en een prachtig groene omgeving. Het gevoel alsof je in 'the middle of nowhere' terecht komt en toch kun je nog lopend naar het centrum van Pipa. Met een geweldige tuin en tien charmante bungalows waan je je bij Paua Boutique Hotel in een k

  Land : Brazilië
  Aanbieder : TUI
  prijs vanaf : 749.00
  reisduur : 9
  Lees Meer

  hotel

  Villa dos Corais

  De locatie is perfect, direct aan een prachtig groenrijk strand (nr.3) en op wandelafstand van het dorp.

  Land : Brazilië
  Aanbieder : Tenzing
  prijs vanaf : 83.00
  Lees Meer

  Zonvakantie

  Vila Coqueiros

  9-daagse Zonvakantie naar Vila Coqueiros in Fortaleza

  Land : Brazilië
  Aanbieder : TUI
  prijs vanaf : 1018.00
  reisduur : 9 dagen
  Lees Meer

  Rondreizen

  18-daagse privé rondreis diverse vervoerstypes Beste van Brazilië

  Reis met ons mee naar de mooiste plekken in midden- en noord-Brazilië! We bezoeken niet alleen de bruisende stad Rio de Janeiro en de indrukwekkende Amazone met zijn prachtige natuur, maar ook het prachtige Chapada Diamantina national park. In

  Land : Brazilië
  Aanbieder : Fox
  prijs vanaf : 3481.00
  reisduur : 18 dagen
  Lees Meer

  Zonvakantie

  Kitedream Cumbuco

  9-daagse Zonvakantie naar Kitedream Cumbuco in Fortaleza

  Land : Brazilië
  Aanbieder : TUI
  prijs vanaf : 1025.00
  reisduur : 9 dagen
  Lees Meer

  Verre reizen

  14-daagse Rondreis Bruisend Brazilië

  Brazilië is een fascinerend land van uitersten. Maak kennis met de metropool São Paulo, een smeltkroes van culturen. Sta midden in de jungle oog in oog met het natuurgeweld van ruisende watervallen. Ontdek het havenstadje Paraty, met karakteristiek

  Land : Brazilië
  Aanbieder : TUI
  prijs vanaf : 1506.00
  reisduur : 14
  Lees Meer

  Rondreizen

  Rondreis Brazilië Amazone, 19 dagen

  In het Amazone-gebied, het mekka voor natuurliefhebbers, bezoeken we o.a. Belém, Manaus, Ilha do Marajó, Monte Alegre en Vale do Paraíso. Tijdens de reis varen we met onze eigen Amazoneboot over de Rio Negro. Er vaart een lokale gids mee, die je u

  Land : Brazilië
  Aanbieder : Djoser
  prijs vanaf : 2995.00
  reisduur : 19 dagen
  Lees Meer

  natuurarrangement

  Pantanal: Jaguar Spotting in Porto Jofre

  Hotel Porto Jofre is een van de beste plekken in de Pantanal om de jaguar te spotten. De excursies van deze lodge-hotel staan dan ook 100% in het teken van de jaguar: elke dag varen langs de oevers van de Rio Cuiabá, Rio Tres Irmãos, Rio São Loure

  Land : Brazilië
  Aanbieder : Tenzing
  prijs vanaf : 1656.00
  reisduur : 4
  Lees Meer

  Vogels kijken

  Brazilië - Vogelreis

  Vogelreis vanuit hotels en fazenda's

  Land : Brazilië
  Aanbieder : SNP
  prijs vanaf : 4770.00
  reisduur : 17 dagen
  Lees Meer

  Zonvakantie

  Casa Dona Rosa

  Persoonlijke aandacht en ontspannen, dat is het motto van Casa Dona Rosa. De Nederlandse eigenaren Gerrit en Roos wonen al jaren in Brazilië en weten alle mooie plekjes in de omgeving. En natuurlijk delen ze deze graag met je. En de mooiste plek? Di

  Land : Brazilië
  Aanbieder : TUI
  prijs vanaf : 519.00
  reisduur : 9
  Lees Meer

  Rondreizen

  16-daagse privé rondreis diverse vervoerstypes Betoverend Brazilië

  Reis met ons mee naar de mooiste plekken in zuidelijk Brazilië! We bezoeken niet alleen de bruisende stad Rio de Janeiro en de indrukwekkende watervallen van Foz do Iguaçu, maar ook het beroemde natuurgebied de Pantanal. In Bonito kunt u snorkel

  Land : Brazilië
  Aanbieder : Fox
  prijs vanaf : 3191.00
  reisduur : 16 dagen
  Lees Meer

  natuurarrangement

  Pantanal: Refugio da Ilha

  De Refugio is een intieme lodge, family-run, aan een schitterend tropisch riviertje. De familie wil liever geen gasten met haast, daarom minimaal 3 nachten. De lodge is als een gezellig woonhuis, met rondom een tuin vol vogels en grenzend aan moeras

  Land : Brazilië
  Aanbieder : Tenzing
  prijs vanaf : 995.00
  reisduur : 0
  Lees Meer

  autoreis

  Ouro Preto en Inhotim

  Vijf dagen in het koloniale hart van Brazilië. Het stadje Ouro Preto, dat midden in de groene bergen ligt, is een van de mooiste koloniale stadjes van het land. Ook in de omgeving is heel veel te zien. Daarna naar Brumadinho om het tuinencomplex Inh

  Land : Brazilië
  Aanbieder : Tenzing
  prijs vanaf : 0.00
  reisduur : 5
  Lees Meer

  Rondreizen

  16-daagse privé rondreis diverse vervoerstypes Betoverend Brazilië

  Reis met ons mee naar de mooiste plekken in zuidelijk Brazilië! We bezoeken niet alleen de bruisende stad Rio de Janeiro en de indrukwekkende watervallen van Foz do Iguaçu, maar ook het beroemde natuurgebied de Pantanal. In Bonito kunt u snorkel

  Land : Brazilië
  Aanbieder : Fox
  prijs vanaf : 3159.00
  reisduur : 16 dagen
  Lees Meer

  Rondreizen

  16-daagse single groepsreis van Tango naar Samba in Argentinië en Brazilië

  Ga met ons mee op deze nieuwe reis naar de mooiste plekken in zuidelijk Brazilië, en begin je reis in de Europees aandoende hoofdstad van Argentinië, Buenos Aires. Zo combineer je 2 landen in één tour! We bezoeken niet alleen het mondaine Buenos

  Land : Brazilië
  Aanbieder : Fox
  prijs vanaf : 2749.00
  reisduur : 16 dagen
  Lees Meer

  arrangement

  Chapada Diamantina

  Het nationale park Chapada Diamantina ligt op een halve dag rijden van Salvador da Bahia landinwaarts. Het is een schitterend natuurgebied van tafelbergen met steile cuesta's, watervallen, wilde beken, spelonken en grotten. Lençois is de uitvalsbasi

  Land : Brazilië
  Aanbieder : Tenzing
  prijs vanaf : 1355.00
  reisduur : 5
  Lees Meer

  natuurarrangement

  Fernando de Noronha

  Deze eilandengroep ligt voor de kust in de Atlantische Oceaan. Fernando do Noronha is het hoofdeiland, op zo'n 1½ uur vliegen vanaf Recife. Het is een van de beste duiklocaties ter wereld. Helder zeewater met bontgekleurde vissen en de zeldzame spin

  Land : Brazilië
  Aanbieder : Tenzing
  prijs vanaf : 345.00
  reisduur : 4
  Lees Meer

  autoreis

  Recife-Salvador

  De enorm lange kustlijn van Brazilie is een aaneenrijging van stranden, duinen, mangroves, zandbanken en af en toe een vissersdorp of badplaats. Natuurlijk zijn er de grote steden maar die liggen ver uit elkaar en daar tussenin is de natuur dominant,

  Land : Brazilië
  Aanbieder : Tenzing
  prijs vanaf : 1120.00
  reisduur : 8
  Lees Meer

  stadsarrangement

  Recife & Olinda

  De stad Recife ligt in het noordoosten van het land en dankt haar naam aan het langgerekte rif voor de kust. Olinda ligt nabij, een stad met een wonderschoon koloniaal centrum. Het uitzicht hier vandaan over zee is prachtig met in de verte de moderne

  Land : Brazilië
  Aanbieder : Tenzing
  prijs vanaf : 0.00
  reisduur : 2
  Lees Meer

  Zonvakantie

  Windtown Beach

  Na een vakantie in het Windtown Beach hotel, ben je weer helemaal zen. Hier relax je in de puurste vorm. Geen televisie, maar een spannend boek en natuurlijke verkoeling van de passaat. En ondertussen houd je vanaf het terras precies in de gaten wie

  Land : Brazilië
  Aanbieder : TUI
  prijs vanaf : 1005.00
  Lees Meer

  Zonvakantie

  Eco Paradise

  9-daagse Zonvakantie naar Eco Paradise in Fortaleza

  Land : Brazilië
  Aanbieder : TUI
  prijs vanaf : 1069.00
  reisduur : 9 dagen
  Lees Meer

  Rondreizen

  Rondreis Brazilië

  Tijdens deze avontuurlijke nieuwe rondreis door Brazilië reis je mee door de overweldigende natuur. Met bus, boten en kano's gaan we diep het Amazonewoud in. Ook in de nationale parken laat de natuur zich van zijn beste kant zien. Lençóis Mara

  Land : Brazilië
  Aanbieder : Sawadee
  prijs vanaf : 3328.00
  Lees Meer

  autoreis

  Rota das Emoções

  Een 9-daagse autoreis in het uiterste Noorden van Brazilië van São Luis naar Fortaleza, ook wel de 'Route van de Emoties' genoemd. Je doorkruist hierbij een zeer ruig en ongerept gebied. Glooiende zandduinen met helderblauw plonswater, exotische vo

  Land : Brazilië
  Aanbieder : Tenzing
  prijs vanaf : 1750.00
  reisduur : 9
  Lees Meer

  Rondreis

  Rondreis WERELDREIS - 36 dagen; Reis naar de acht Wereldwonderen

  Een wereldreis maken, wie droomt daar niet van? Er zijn ontelbaren routes en bezienswaardigheden denkbaar, maar niks spreekt zo tot de verbeelding als de zeven Wereldwonderen, een lijst met de mooiste bouwwerken ooit samengesteld door de Oude Grieken

  Land : Brazilië
  Aanbieder : Koningaap
  prijs vanaf : 7995.00
  reisduur : 36 dagen / 35 nachten
  Lees Meer

  arrangement

  Iguaçu watervallen (vanuit Braz.)

  De watervallen van Iguaçu zijn een natuurwonder van wereldformaat. Grote en kleine watervallen storten over een breedte van ruim twee kilometer in twee etappes naar beneden. De rivier stroomt door tropisch regenwoud met ontelbare vlinders, vogels en

  Land : Brazilië
  Aanbieder : Tenzing
  prijs vanaf : 435.00
  reisduur : 3
  Lees Meer

  Rondreizen

  15-daagse familie groepsrondreis Adembenemend Argentinië en Brazilië

  Ga met ons mee op deze nieuwe reis naar de mooiste plekken in zuidelijk Brazilië, en begin je reis in de Europees aandoende hoofdstad van Argentinië, Buenos Aires. Zo combineer je 2 landen in één tour! We bezoeken niet alleen het mondaine Buenos

  Land : Brazilië
  Aanbieder : Fox
  prijs vanaf : 2469.00
  reisduur : 15 dagen
  Lees Meer

  natuurarrangement

  Pantanal: Pousada Rio Mutum

  Pousada Mutum straalt allure uit door de royale opzet met comfortabele privéhuisjes in grote parktuin. De pousada beschikt over mooie landschappen van bossen en open grasvlaktes en de ligging aan een riviertje en de nabijheid van een groot meer bel

  Land : Brazilië
  Aanbieder : Tenzing
  prijs vanaf : 995.00
  reisduur : 0
  Lees Meer

  natuurarrangement

  Pantanal: Pousada Piuval

  De lodge ligt aan de Transpantaneira op zo'n 110 km van het vliegveld van Cuiaba. De transfer duurt ruim anderhalf uur. Pousada Piuval is een echte veeboerderij (paarden en koeien) met zevenduizend hectare land.

  Land : Brazilië
  Aanbieder : Tenzing
  prijs vanaf : 955.00
  reisduur : 4
  Lees Meer

  Rondreis

  Highlights of Brazil

  Brazilië is een groot land met veel hoogtepunten. Voor deze Highlights-reis hebben we de hoogtepunten uitgezocht die met niet al te lange vluchten de reis aangenaam compact houden. De setting van Rio de Janeiro is ronduit spectaculair met alle rotsb

  Land : Brazilië
  Aanbieder : Tenzing
  prijs vanaf : 3399.00
  reisduur : 13 dagen
  Lees Meer

  Rondreizen

  Rondreis Brazilië Amazone, 19 dagen

  In het Amazone-gebied, het mekka voor natuurliefhebbers, bezoeken we o.a. Belém, Manaus, Ilha do Marajó, Monte Alegre en Vale do Paraíso. Tijdens de reis varen we met onze eigen Amazoneboot over de Rio Negro. Er vaart een lokale gids mee, die je u

  Land : Brazilië
  Aanbieder : Djoser
  prijs vanaf : 2895.00
  reisduur : 18 dagen
  Lees Meer

  natuurarrangement

  Anavilhanas Jungle Lodge

  Deze junglebelevenis brengt u vanuit Manaus ver naar het noorden, naar de oevers van de Rio Negro. Deze rivier is op veel plaatsen meer dan 20 kilometer breed met talloze zandbanken en eilanden. U maakt verkenningstochten in de jungle en gaat op zoek

  Land : Brazilië
  Aanbieder : Tenzing
  prijs vanaf : 958.00
  reisduur : 4
  Lees Meer

  Rondreizen

  Rondreis Brazilië Amazone, 21 dagen

  In het Amazone-gebied, het mekka voor natuurliefhebbers, bezoeken we o.a. Belém, Manaus, Ilha do Marajó, Monte Alegre en Vale do Paraíso. Tijdens de reis varen we met onze eigen Amazoneboot over de Rio Negro. Er vaart een lokale gids mee, die je u

  Land : Brazilië
  Aanbieder : Djoser
  prijs vanaf : 2995.00
  reisduur : 21 dagen
  Lees Meer

  natuurarrangement

  Pantanal: Pousada Xaraés

  Pousada Xaraés is een comfortabele lodge in de zuidelijke Pantanal. De lodge hoort - zoals zo vaak het geval is in de Pantanal - bij een grote veeboerderij, die over 4000 hectare prachtig parklandschap beschikt voor de grote veestapel. Graslanden, m

  Land : Brazilië
  Aanbieder : Tenzing
  prijs vanaf : 0.00
  reisduur : 0
  Lees Meer

  Zonvakantie

  Kariri Beach

  Als luxe geen eerste prioriteit is, maar de locatie of een ruim appartement voor 3 tot 5 personen wel, dan is het eenvoudige Kariri Beach het juiste logeeradres. Gelegen in het hart van Cumbuco. Op je relax dag kom je tot rust op een ligbedje aan het

  Land : Brazilië
  Aanbieder : TUI
  prijs vanaf : 968.00
  Lees Meer

  internationale groepsreis

  Highlights of Argentina & Brazil

  Heerlijke flitsreis: naar de twee leukste steden van Zuid-Amerika en naar de mooiste waterval van de wereld. Buenos Aires het economische en culturele hart van Argentinië; een bruisende, Europees aandoende stad in een latino-ambiance van tango en el

  Land : Brazilië
  Aanbieder : Tenzing
  prijs vanaf : 1800.00
  reisduur : 8
  Lees Meer

  Rondreizen

  Argentinië & Brazilië, 21 dagen

  Tijdens de reis door Argentinië breng je een bezoek aan het prachtige Buenos Aires, in Brazilië loop je over het wereldberoemde strand van Copacabana, bezoek je de spectaculaire Iguaçuwatervallen, ontdek je uitgestrekte natuurgebieden en hagelwitt

  Land : Brazilië
  Aanbieder : Djoser
  prijs vanaf : 3095.00
  reisduur : 21 dagen
  Lees Meer

  Rondreizen

  Rondreis Noordoost-Brazilië, 18 dagen

  Een reis naar het warme noordoosten van Brazilië. Warm dankzij een heerlijk klimaat en dankzij het warme onthaal van de bewoners. We starten in Fortaleza en rijden een deel langs de kustplaatsen via de stranden van Pipa, Recife, Salvador en Olinda.

  Land : Brazilië
  Aanbieder : Djoser
  prijs vanaf : 2795.00
  reisduur : 18 dagen
  Lees Meer

  hotel

  Tivoli Eco Resort

  Ruim opgezet beach resort. Dit aangename hotel ligt direct aan het prachtige strand van Praia do Forte en geniet grote populariteit, bij zowel de internationale reizigers als de Brazilianen.

  Land : Brazilië
  Aanbieder : Tenzing
  prijs vanaf : 172.00
  Lees Meer

  Rondreis

  Groepsreis Brazilië: Natuur & Strand;

  Een nieuwe Brazilië groepsreis natuur & strand, die je door een onbekend gebied in het noordoosten van het land leidt. Relaxte stranden en prachtige nationale parken op niet al te grote afstand van elkaar. Fraaie vergezichten en grillige rotsformati

  Land : Brazilië
  Aanbieder : Shoestring
  prijs vanaf : 1799.00
  reisduur : 16 dagen / 15 nachten
  Lees Meer

  autoreis

  Estrada Real

  Tussen Rio de Janeiro en Belo Horizonte ligt de mooie deelstaat Minas Gerais. Rijk aan mineralen, rijk aan barokke architectuur, historische stadjes en zachtgolvend heuvelland met grazend vee of bedekt met bossen. Het is een aangename streek om op ei

  Land : Brazilië
  Aanbieder : Tenzing
  prijs vanaf : 995.00
  reisduur : 7
  Lees Meer

  riviercruise

  Amazone Cruise Tucano

  De ms Tucano is een intiem, eenvoudig cruiseschip dat speciaal voor de Amazone is ontworpen. Er is plaats voor 18 passagiers in 9 hutten. De Tucano maakt om en om 5- en 7-daagse cruises op de Rio Negro vanuit Manaus. Hieronder beschrijven we de 7-daa

  Land : Brazilië
  Aanbieder : Tenzing
  prijs vanaf : 3585.00
  reisduur : 7
  Lees Meer

  Rondreis

  Groepsreis Argentinië, Paraguay & Brazilië ; Tango en samba in één reis

  De twee grootste landen van Zuid-Amerika nu verenigd in een groepsreis! In de hipste stad ter wereld, Buenos Aires, bezoek je ‘barrios’ als San Telmo en het kleurrijke La Boca met veel antiek, terrasjes en natuurlijk de tango! Op de grens van Bra

  Land : BRAZILIË
  Aanbieder : Shoestring
  prijs vanaf : 2299.00
  reisduur : 16 dagen / 15 nachten
  Lees Meer

  autoreis

  Bonito en Zuid-Pantanal

  Deze autoreis combineert twee prachtige natuurgebieden: de Pantanal en de kalksteenheuvels rond het stadje Bonito. U rijdt vanuit Campo Grande eerst naar Bonito voor een paar dagen waterpret en dan daarna een paar dagen in de Pantanal om te genieten

  Land : Brazilië
  Aanbieder : Tenzing
  prijs vanaf : 1050.00
  reisduur : 7
  Lees Meer

  individuele reis

  Highlights of Brazil

  Brazilië is een groot land met veel hoogtepunten. Voor deze Highlights-reis hebben we de hoogtepunten uitgezocht die met niet al te lange vluchten de reis aangenaam compact houden. De setting van Rio de Janeiro is ronduit spectaculair met alle rotsb

  Land : Brazilië
  Aanbieder : Tenzing
  prijs vanaf : 2350.00
  reisduur : 0
  Lees Meer

  Rondreis

  Groepsreis Brazilië; Dans de Samba!

  “Bem vindo ao Brasil!" Welkom in Brazilië! Maak met Shoestring een groepsreis langs de mooiste plekken van Brazilië. Je komt langs bruisende koloniale steden en heerlijke witte stranden. Brazilië is een land van uitersten. De porties in resta

  Land : BRAZILIË
  Aanbieder : Shoestring
  prijs vanaf : 1999.00
  reisduur : 15 dagen / 14 nachten
  Lees Meer

  hotel

  Patachocas Eco Resort

  Patachocas Eco Resort ligt aan strand nr 4 van Morro de Sao Paulo.

  Land : Brazilië
  Aanbieder : Tenzing
  prijs vanaf : 59.00
  Lees Meer

  Familiereizen

  Familiereis Argentinië en Brazilië

  Laat je tijdens deze bijzondere familiereis door Argentinië en Brazilië overweldigen door de spectaculaire watervallen van Iguazu, de vele vogels in de Pantanal van Brazilië en de paradijselijke stranden van Ilha Grande. Raak met het hele gezin be

  Land : Brazilië
  Aanbieder : Sawadee
  prijs vanaf : 3048.00
  Lees Meer

  Reisboeken en gidsen over Brazilië

  Reisgidsen

  Reisgids Handbook Sao Paulo | Footprint

  Kleine uitgave van de alom gewaardeerde Footprint guides: goede gidsen met veel praktische informatie als hotels, restaurants, openbaar vervoer en musea. Ook gedegen culturele achtergrond informatie.People-watch on the glorious beaches of Litora

  Land : Brazilië
  Aanbieder : DeZwerver
  prijs vanaf : 11.50
  Lees Meer

  Reisverhalen

  Reisverhaal Brazil | Michael Palin

  Michael Palin's portrait of Brazil, the exotic country that is now a global superpower. From unexplored wildernesses to bustling cities, from the super rich to the abjectly poor, Brazil is a country of dazzling extremes. Self-confessed travel addic

  Land : Brazilië
  Aanbieder : DeZwerver
  prijs vanaf : 14.50
  Lees Meer

  Reisgidsen

  Reisgids Rio de Janeiro | Lonely Planet

  De perfecte reisgids voor zowel de georganiseerde als de zelfstandige reiziger. Naast een algemene inleiding van de stad vol met praktische informatie over hoe je er het beste kunt reizen: slapen, eten, vervoer, excursies ... alles kun je er in vin

  Land : Brazilië
  Aanbieder : DeZwerver
  prijs vanaf : 22.95
  Lees Meer

  Plattegronden

  Stadsplattegrond Rio de Janeiro & Brasil East Coast | ITMB

  Stadsplattegrond met register en landkaart Brazil East Coast.This new edition not only updates and adds more information about Rio but includes for the first time a major improvement for visitors. Anyone coming to Rio probably also wants to see

  Land : Brazilië
  Aanbieder : DeZwerver
  prijs vanaf : 11.75
  Lees Meer

  Reisgidsen

  Reisgids Trotter Brazilië | Lannoo

  Veel aandacht voor praktische informatie als hotels en restaurants, maar ook beschrijvingen van bezienswaardigheden. Handig zijn de vele plattegronden: verrassend en verfrissend geschreven! Geen foto's. - Praktische en overzichtelijke gids voor elke

  Land : Brazilië
  Aanbieder : DeZwerver
  prijs vanaf : 19.95
  Lees Meer

  Wegenkaarten

  Wegenkaart - landkaart 3401 Adventure Map Brazil - Brazilië | National Geographic

  Wegenkaart van Brazilië met vermelding van veel bezienswaardigheden, nationale parken en attrakties. Watervast en scheurvast. Juist door deze vermeldingen onderscheidt de kaart zich van andere wegenkaarten.National Geographic s Brazil Adventu

  Land : Brazilië
  Aanbieder : DeZwerver
  prijs vanaf : 15.95
  Lees Meer

  Woordenboeken

  Woordenboek Wat & Hoe taalgids Braziliaans | Kosmos

  Taalgids met woordenlijst en thematische invalshoeken voor standaard-zinnetjes. Handzaam zakformaat.Wat & Hoe Taalgids Braziliaans is de beste tolk voor op reis. Met ruim 4.000 woorden en zinnen kom je altijd uit je woorden. Vlot de rekening vra

  Land : Brazilië
  Aanbieder : DeZwerver
  prijs vanaf : 9.50
  Lees Meer

  Reisgidsen

  Reisgids Wallpaper* City Guide Sao Paulo Brazilië | Phaidon

  Wallpaper City Guides is een Engelstalige trendy reisgids voor alle leeftijden, boordevol informatie over accommodatie van middenklasse tot luxe en plaatsbeschrijvingen - kenmerk: brede cultuur en achtergrondinformatie, bondig geschreven. 

  Land : Brazilië
  Aanbieder : DeZwerver
  prijs vanaf : 10.50
  Lees Meer

  Wegenkaarten

  Wegenkaart - landkaart Brazilië - Brazil | Borch

  Mooie geplasticieerde kaart van het Brazilië. Deze kaart biedt een goed overzicht van het land met detailkaarten.Our soft-laminated map of Brazil in the 5th edition includes: Brazil 1:4 000 000, Fernando de Noronha Island 1:4 000 000, Brazil Am

  Land : Brazilië
  Aanbieder : DeZwerver
  prijs vanaf : 10.95
  Lees Meer

  Plattegronden

  Stadsplattegrond Rio de Janeiro | Borch

  Geplastificeerde wegenkaart van Rio de Janeiro voor toeristisch gebruik. Met stadsplattegrond en inclusief index.Met kaarten van de omgeving van Rio, 30 bezienswaardigheden en openbaar vervoer in Rio de Janeiro. Our soft-laminated folded

  Land : Brazilië
  Aanbieder : DeZwerver
  prijs vanaf : 10.25
  Lees Meer

  Wegenkaarten

  Wegenkaart - landkaart Brazilië - zuid, Brasilien-Süd | Reise Know-How Verlag

  Uitstekende kaart van het zuiden van Brazilië. Tweetalige kaart (Engels en Duits). Door ingetekende lengte- en breedtegraden is het gebruik van GPS mogelijk. Met hoogtelijnen en uitgebreid wegennetwerk: daarnaast worden ook de afstanden tussen be

  Land : Brazilië
  Aanbieder : DeZwerver
  prijs vanaf : 11.50
  Lees Meer

  Reisgidsen

  Reisgids Pantanal Wildlife | Bradt Travel Guides

  The Pantanal of Brazil, Bolivia and Paraguay is South America's Serengeti: its wetlands are the largest on earth (they're half the size of France) and, in the dry season, crocodiles and storks jostle to gobble the last of the dying fish. Here, the

  Land : Brazilië
  Aanbieder : DeZwerver
  prijs vanaf : 23.95
  Lees Meer

  Wandkaarten van landen

  Wandkaart Brazil - Brazilië, politiek & antiek, 104 x 97 cm | National Geographic

  Presented in National Geographic’s classic wall map style, our large, earth-tone Brazil wall map is ideal for home or office. Inherent to all National Geographic reference cartography, this map contains thousands of place-names and accurate polit

  Land : Brazilië
  Aanbieder : DeZwerver
  prijs vanaf : 32.95
  Lees Meer

  Reisgidsen

  Reisgids Brazil - Brazilië | Rough Guides

  Zeer goede reisgids voor zowel de georganiseerde maar vooral voor de zelfstandige reiziger. Boordevol informatie over reizen, slapen, eten, maar ook musea en cultuur. Uitputtende bron van informatie, veelal nog completer dan de Lonely Planet. Inlei

  Land : Brazilië
  Aanbieder : DeZwerver
  prijs vanaf : 26.50
  Lees Meer

  Reisgidsen

  Reisgids Culture Smart! Brazil - Brazilië | Kuperard

  De Cultuur Bewust!-gids geeft toeristen en zakenlieden belangrijke informatie met betrekking tot de cultuur van alledag in het land van bestemming. Anders dan in de gebruikelijke reisgidsen wordt de lezer in deze reeks bijgespijkerd op het gebied v

  Land : Brazilië
  Aanbieder : DeZwerver
  prijs vanaf : 11.50
  Lees Meer

  Reisgidsen

  Reisgids - Stadsplattegrond Dominicus Rio de Janeiro | Gottmer

  Met de onmisbare Stad in kaart gidsen kom je overal! Door uitvouwbaar kaartmateriaal per stadswijk kun je alle bezienswaardigheden zo vinden. Boordevol adressen van restaurants, hotels, bars en musea. Bovendien bevatten de gidsen uitgebreide uitleg

  Land : Brazilië
  Aanbieder : DeZwerver
  prijs vanaf : 10.99
  Lees Meer

  Wandkaarten van landen

  Wandkaart Brazil - Brazillië Antiek, 104 x 97 cm | National Geographic

  Presented in National Geographic’s classic wall map style, our large, earth-tone Brazil wall map is ideal for home or office. Inherent to all National Geographic reference cartography, this map contains thousands of place-names and accurate polit

  Land : Brazilië
  Aanbieder : DeZwerver
  prijs vanaf : 44.95
  Lees Meer

  Natuurgidsen

  Natuurgids Adventure Set Brazil - Brazilië | National Geographic

  Handige combinatie van een uitstekende wegenkaart van National Geographic en de uitklapkaart van natuur van uitgever Waterford. National Geographic: Zeer gedetailleerde kaart  met stadsplattegrond van de hoofdstad. Misschien wel de beste ka

  Land : Brazilië
  Aanbieder : DeZwerver
  prijs vanaf : 18.50
  Lees Meer

  Reisgidsen

  Reisgids Handbook Bahia & Salvador | Footprint

  Handig gidsje op zakformaat van Bahia en Salvador. Dit gidsje is uit het handboek Brazil van Footprint gehaald. Footprint is een engelstalige praktische reisgids voor alle leeftijden, boordevol informatie over accommodatie van middenklasse tot lux

  Land : Brazilië
  Aanbieder : DeZwerver
  prijs vanaf : 13.95
  Lees Meer

  Wegenkaarten

  Wegenkaart - landkaart Sao Paulo & South coast Brasil | ITMB

  Goede wegenkaart waarbij naast de gebruikelijke zaken als wegen en plaatsen ook veel aandacht is voor de natuurkundige aspecten van het land. Door het kleurgebruik wordt goed duidelijk waar bos, oerwoud, rivieren, meren liggen. Hoogtes zijn zichtba

  Land : Brazilië
  Aanbieder : DeZwerver
  prijs vanaf : 11.75
  Lees Meer

  Reisgidsen

  Reisgids Wallpaper* City Guide Rio de Janeiro | Phaidon

  Wallpaper City Guides is een Engelstalige trendy reisgids voor alle leeftijden, boordevol informatie over accommodatie van middenklasse tot luxe en plaatsbeschrijvingen - kenmerk: brede cultuur en achtergrondinformatie, bondig geschreven.Wallpap

  Land : Brazilië
  Aanbieder : DeZwerver
  prijs vanaf : 10.50
  Lees Meer

  Reisgidsen

  Reisgids National Geographic Brazilië | Kosmos

  Wereldwijd nemen experts van National Geographic een kijkje achter de schermen. Ze dringen door tot de kern van de cultuur, de geschiedenis en het volk van een land. Zo ook in Brazilië, dat regelmatig in de schijnwerpers staat vanwege grote sporte

  Land : Brazilië
  Aanbieder : DeZwerver
  prijs vanaf : 25.99
  Lees Meer

  Reisgidsen

  Reisgids Brazil - Brazilië | Lonely Planet

  De perfecte reisgids voor zowel de georganiseerde als de zelfstandige reiziger. Naast een algemene inleiding van het land / streek vol met praktische informatie over hoe je er het beste kunt reizen: slapen, eten, vervoer, excursies ... alles kun je

  Land : Brazilië
  Aanbieder : DeZwerver
  prijs vanaf : 27.95
  Lees Meer

  Reisgidsen

  Reisgids Handbook Rio de Janeiro & Minas Gerais | Footprint

  Kleine uitgave van de alom gewaardeerde Footprint guides: goede gidsen met veel praktische informatie als hotels, restaurants, openbaar vervoer en musea. Ook gedegen culturele achtergrond informatie. De informatie in deze gids komt uit het Brazilie

  Land : Brazilië
  Aanbieder : DeZwerver
  prijs vanaf : 15.50
  Lees Meer

  Wegenkaarten

  Wegenkaart - landkaart Amazone (Braziliaans deel) | Nelles Verlag

  Duidelijk leesbare kaart (aan twee kanten bedrukt) van de Amazone in Brazilië. Met allerlei symbolen worden de bezienswaardigheden goed weergegeven.Maßstab: 1 : 2.500.000Format: 12.0 x 25.4 cm / 79.1 x 50.0 cmAusgabe: 2013ISBN: 978-3-

  Land : Brazilië
  Aanbieder : DeZwerver
  prijs vanaf : 11.95
  Lees Meer

  Reisgidsen

  Reisgids Reishandboek Brazilië | Elmar

  Praktische en culturele reisgids met alle bezienswaardigheden Het reishandboek Brazilië biedt uitgebreide informatie over de achtergronden en cultuur van Brazilië. Deze reisgids neemt u mee naar de mooiste plekken van dit overweldigende la

  Land : Brazilië
  Aanbieder : DeZwerver
  prijs vanaf : 16.95
  Lees Meer

  Wegenkaarten

  Wegenkaart - landkaart Brazil Brazilië | ITMB

  Een degelijke kaart met aanduidingen van o.a. nationale parken, vliegveld, benzinepomp, dirt-roads en kleine plattegrond van hoofdstad. Als overzichtskaart goed te gebruiken.This is the same map as on our already-released paper map of Brasil, bu

  Land : Brazilië
  Aanbieder : DeZwerver
  prijs vanaf : 11.75
  Lees Meer

  Reisgidsen

  Reisgids Handbook Western Brazil - West Brazilië | Footprint

  Kleine uitgave van de alom gewaardeerde Footprint guides: goede gidsen met veel praktische informatie als hotels, restaurants, openbaar vervoer en musea. Ook gedegen culturele achtergrond informatie. Home to the world's grandest waterfall, t

  Land : Brazilië
  Aanbieder : DeZwerver
  prijs vanaf : 15.50
  Lees Meer

  Reisverhalen

  Reisverhaal Rio's andere kant - de stad en de sloppenwijk | Patricia Maresch

  Rio de Janeiro is A Cidade Maravilhosa, de Prachtige Stad. Gelegen aan de Baai van Guanabara en beroemd om zijn drukbezochte stranden, het uitbundige carnaval, de voetbalsupersterren en de vele sloppenwijken, favelas, gebouwd op rotsige heuvels. Wi

  Land : Brazilië
  Aanbieder : DeZwerver
  prijs vanaf : 17.00
  Lees Meer

  Wegenkaarten

  Wegenkaart - landkaart Brazil south & central | Nelles Verlag

  Goede wegenkaart van het zuiden en midden van Brazilië. Aan beide kanten bedrukt. Met veel toeristische aanduidingen als nationale parken en culturele bezienswaardigheden. Prima leesbare kaart.Inzetten van: Around São Paulo Greater São Paul

  Land : Brazilië
  Aanbieder : DeZwerver
  prijs vanaf : 11.95
  Lees Meer

  Wegenkaarten

  Wegenkaart - landkaart Amazon - Amazone | ITMB

  Heldere overzichtskaart van het inmense Amazone-stroomgebied. Toch - ondanks de grove schaal - veel details als het gaat om nederzettingen en wegen.ITMB has created a new, digitally-prepared, double-sided map of this crucially important watershe

  Land : Brazilië
  Aanbieder : DeZwerver
  prijs vanaf : 11.95
  Lees Meer

  Reisgidsen

  Reisgids Handbook Brazil - Brazilië | Footprint

  Zo mogelijk nog een betere gids dan de Lonely Planet. Ook hier veel aandacht voor praktische informatie; je gebruikt de gids elke dag! Naast de grote hoeveelheid feiten veel aandacht voor achtergronden als cultuur en internetverwijzingen.Jam-pac

  Land : Brazilië
  Aanbieder : DeZwerver
  prijs vanaf : 25.95
  Lees Meer

  Reisverhalen

  Opruiming - Reisverhaal Kannibalen in Rio | Ineke Holtwijk

  Eind jaren tachtig betrok journaliste Ineke Holtwijk een flat, negen hoog, om de hoek van het strand van Copacabana in Rio de Janeiro. Ze stort zich energiek in het Braziliaanse leven. Haar belevenissen in de marge van haar werk vormen het vertrekp

  Land : Brazilië
  Aanbieder : DeZwerver
  prijs vanaf : 6.90
  Lees Meer

  Reisgidsen

  Reisgids Brazilië voor beginners - Reizen door een wonderlijk land | Eigen Beheer

  Dit reisboek geeft een beeld van het veelzijdige Brazilië. Geschiedenis, cultuur, godsdienst, slavernij, economie, politiek, corruptie, sport, geweld, landschappen, natuur, architectuur, klimaat, vervoer en bevolking worden kort uitgediept. Extra

  Land : Brazilië
  Aanbieder : DeZwerver
  prijs vanaf : 19.95
  Lees Meer

  Wegenkaarten

  Wegenkaart - landkaart Brasilien - Brazilië | Reise Know-How Verlag

  Tweetalige kaart (Engels en Duits). Door ingetekende lengte- en breedtegraden is het gebruik van GPS mogelijk. Met hoogtelijnen en uitgebreid wegennetwerk: daarnaast worden ook de afstanden tussen belangrijke plaatsen duidelijk leesbaar weergegeven

  Land : Brazilië
  Aanbieder : DeZwerver
  prijs vanaf : 10.95
  Lees Meer

  Woordenboeken

  Woordenboek Phrasebook & Dictionary Brazilian Portugese - Braziliaans Portugees | Lonely Planet

  Handzame taalgids met zowel zinnen, idioom en woorden. Engels - Braziliaans en omgekeerd. Lonely PlanetWith Lonely Planet's Brazilian Portuguese Phrasebook, let no barriers - language or culture - get in your way. Our phrasebooks give you a comp

  Land : Brazilië
  Aanbieder : DeZwerver
  prijs vanaf : 7.95
  Lees Meer

  Reisgidsen

  Reisgids Brazil - Brazilie | Insight Guides

  Een rijk geillustreerde reisgids met diepgaande teksten: één van de beste reisgidsen die er bestaan. Eerste deel bestaat uit een beschrijving van de unieke aspecten van de regio, daarna een deel echte reisgids en als afsluiting een deel met prakt

  Land : Brazilië
  Aanbieder : DeZwerver
  prijs vanaf : 25.95
  Lees Meer

  Vogelgidsen

  Vogelgids Brazil Birds - Brazilië | Waterford Press

  Een bijzonder handige uitklapkaart met alle veelvoorkomende vogels van Brazilië. Duidelijke illustraties, goede korte omschrijving van soort en leefgebied, geplastificeerd.Brazil has one of the richest bird diversities in the world, with a tota

  Land : Brazilië
  Aanbieder : DeZwerver
  prijs vanaf : 9.50
  Lees Meer

  Reisgidsen

  Reisgids Michelin groene gids Brazilie | Lannoo

   De serie Groene Gidsen van Michelin is een beproefde en betrouwbare reisgidsenreeks. Of u nu lekker lang met vakantie gaat of er zomaar even tussenuit trekt, de Groene Gids wijst u de weg naar alle bijzonderheden die uw reisbestemming te biede

  Land : Brazilië
  Aanbieder : DeZwerver
  prijs vanaf : 29.95
  Lees Meer

  Wegenkaarten

  Wegenkaart - landkaart Brazilië - Brasilien | Freytag & Berndt

  Gedetailleerde, tweezijdige landkaart van Brazilië, prima geschikt voor planning en rondtrekken over alle eilanden. De berijdbare wegen zijn goed weergeven, zowel de hoofdwegen als provinciale en lokale wegen; wegnummers worden vermeld. Afstanden

  Land : Brazilië
  Aanbieder : DeZwerver
  prijs vanaf : 11.95
  Lees Meer

  Reisgidsen

  Reisgids Focus Recife & Northeast Brazil - noordoost Brazilie | Footprint

  Get lost in one of Pernambuco’s colourful colonial towns before heading to Taumbau’s beautiful beachfront and admiring the turquoise green ocean while soaking up Brazilian sunrays. Footprintfocus Recife & Northeast is the perfect companion for

  Land : Brazilië
  Aanbieder : DeZwerver
  prijs vanaf : 13.95
  Lees Meer

  Wegenkaarten

  Wegenkaart - landkaart Brazilië - Brasil South & East Coast | ITMB

  Een degelijke kaart voor Brazilië zuid en de oostkust met aanduidingen van o.a. nationale parken, vliegveld, benzinepomp, dirt-roads en kleine plattegronden van Rio de Janeiro, Sao Paulo, Salvador en Recife. Als overzichtskaart goed te gebruiken.

  Land : Brazilië
  Aanbieder : DeZwerver
  prijs vanaf : 11.75
  Lees Meer

  Reisgidsen

  Reisgids - Emigratiegids Living Abroad Brazil - Brazilie | Moon Travel Guides

  Michael Sommers is an expert on Brazilian life—he’s lived there for 13 years. In Moon Living Abroad in Brazil, he provides firsthand tips on everything from climate to culture, all in an easy-to-understand manner. Moon Living Abroad in Brazi

  Land : Brazilië
  Aanbieder : DeZwerver
  prijs vanaf : 19.95
  Lees Meer

  Reisgidsen

  Reisgids Pocket Rio de Janeiro | Lonely Planet

  Een kleine uitvoering van de klassieke Lonely Planet gids: een reisgids met vooral de niet te missen hoogepunten en bezienswaardigheden, maar ook weer doorspekt met meer bijzondere tips en praktische informatie over openbaar vervoer, eten en drinke

  Land : Brazilië
  Aanbieder : DeZwerver
  prijs vanaf : 11.50
  Lees Meer
  close

  Wie wil jij inspireren met dit reisverhaal? Deel het snel!

  close

  Wie wil jij inspireren met dit reisverhaal? Deel het snel!