Colombia, jungle, woestijn en vriendelijke bevolking

Colombia heeft lange tijd een negatief imago gehad. Zware (drugs)criminaliteit en een instabiele politieke situatie hielden toeristen weg, en het land kent zeker nog steeds risico’s. Er worden echter steeds meer reizen aangeboden en dat is niet voor niets. Denk aan het

De hoofdstad van Colombia is Bogota. In het noorden grenst het land aan de Caraïbische Zee, in het oosten aan Venezuela, in het zuidoosten aan Brazilië, in het zuiden aan Peru en Ecuador en in het westen aan Panama en de Grote Oceaan. Er is zowel veel natuur als cultuur te ontdekken. Popayan, ook wel de witte stad genoemd, is een van de mooiste koloniale steden van Colombia. Je koopt er bij straatverkopers tropische fruit als Tomate de arbol, zapote, lulo en granadilla. Haal er uiteraard een overheerlijke kop koffie bij.

Bezoek ook zeker de zoutkathedraal in Zipaquira, die ruimte biedt aan maar liefst 8.400 mensen. Je kan bij San Gil terecht voor outdoor, zoals raften en in Taironaka kan je in een rubberband tropische vogels spotten!

klimaat Colombia

Weer en Klimaat Colombia

Klimaattype: Tropisch regenklimaat (As) en in de hoogvlakten een gematigd klimaat (Cs) tot een hooggebergte klimaat (EH) op grote hoogte.
Gem. temp.:
‘tierra caliente’: 24°+C;
‘tierra templada’: 17-24°C;
‘tierra fría’: 12-17°C;
‘páramo’: 12- °C
Regenseizoen: mei-juni en oktober-november
Beste reistijd: december-maart

In Colombia heerst een tropisch regenklimaat , maar door de grote hoogteverschillen heeft Colombia toch klimaatverschillen.

De drie hoge Andesketens die het land van zuid naar noord doorsnijden en de daaruit voortvloeiende hoogteverschillen beïnvloeden het klimaat in nagenoeg het gehele land. Op basis van de hoogteverschillen wordt Colombia verdeeld in de volgende klimaatzones:

tierra caliente

Tierra caliente is de warme zone met een gemiddelde temperatuur van meer dan 24 graden Celsius en met een hoogte van 0 tot 1000 meter. 83% van Colombia valt in deze zone.

tierra templada

De tierra templada is de gematigde zone met een gemiddelde temperatuur van 17 tot 24 graden Celsius en met een hoogte van 1000 tot 2000 meter. 9% van Colombia valt in deze zone, waaronder de steden Cali en Medellín.

tierra fría

De tierra fria is de koude zone met een gemiddelde temperatuur van 12 tot 17 graden Celsius en met een hoogte van 2000 tot 3000 meter. 6% van Colombia valt in deze zone, waaronder de hoofdstad van Colombia: Bogotá.

páramo

De páramo is de ijszone met een gemiddelde temperatuur van minder dan 12 graden Celsius en met een hoogte van meer dan 3000 meter. 2% van Colombia valt in deze zone. De Eeuwige sneeuw vindt je in Colombia overigens pas boven de 4500 meter hoogte, op de toppen van de Andes. Colombia kent geen echte seizoenen; wel twee regentijden (mei-juni en oktober-november). In de regel valt er overigens het hele jaar veel regen in Colombia.

De meeste regen valt echter in de maand oktober met een gemiddelde neerslag van 160 mm. De droogste maand is februari: er valt dan gemiddeld 51 mm regen. De regen verschilt echter ook weer per gebied. In de lage gebieden aan de Caribische kust (het noorden) is er een droog seizoen van december tot maart, de rest van het jaar is het regenachtig. In het zuiden wordt het regenseizoen onderbroken door een periode van minder neerslag in juni en juli, en aan de Pacifische kust komt een droog seizoen bijna niet voor.

Over het algemeen is de beste tijd om Colombia te bezoeken de periode van december tot en met februari. In deze maanden valt gemiddeld de minste regen.

reisadvies Colombia

De veiligheidssituatie in Colombia kan snel veranderen en is sterk regionaal bepaald. Daarom is het voor vertrek erg belangrijk de meest actuele stand van zaken te raadplegen op de site van het ministerie van Buitenlandse Zaken. Dat kan hier.

De veiligheid in Colombia is de afgelopen jaren verbeterd. Maar zware criminaliteit en terrorisme komen nog steeds veel voor. Hoewel de guerrillabeweging FARC is gedemobiliseerd, is er nog steeds een gewapend conflict in het land gaande met guerrillabeweging ELN. Ook zijn nog steeds verschillende gewapende groepen actief: Bandas Criminales (BACRIM). Deze groepen houden zich onder meer bezig met drugshandel, ontvoeringen, afpersing en smokkel. Informeer kort voor je reis hoe de veiligheidssituatie op de plaats van je bestemming is.

Landmijnen

In Colombia liggen veel landmijnen, vooral in de gebieden waarvoor het ministerie reizen alleen aanraadt als het noodzakelijk is. Het aantal slachtoffers van landmijnen in Colombia is één van de hoogste ter wereld.

Tips van de ambassade

– In Colombia worden regelmatig passagiers in taxi’s ontvoerd en gedwongen om geld te pinnen. Slachtoffers moeten meerdere malen pinnen. Download de gratis Apps EasyTaxi en Tappsi op je smartphone. Hiermee roept je gemakkelijk een geregistreerde taxi op.
– Criminelen gebruiken steeds vaker drugs om slachtoffers bewusteloos of willoos te maken. Daarna kunnen de dieven makkelijk hun gang gaan. De drugs kunnen in drankjes of in voedsel zitten, maar ook in drankjes, sigaretten, sprays, poeders of zelfs in papier.
– Kindersekstoerisme komt in steden als Medellín, Calí en aan de Caribische kust voor. Bij overtreding volgen zware straffen.
– In toeristische gebieden zijn drugs gemakkelijk verkrijgbaar. De straf voor het bezit van of handel in drugs in Colombia is veel zwaarder dan in Nederland. De meeste Nederlanders die in een Colombiaanse gevangenis zitten, zijn veroordeeld wegens drugssmokkel.

vaccinaties Colombia

Vaccinaties en Inentingen voor Colombia

In het algemeen gelden voor Colombia de volgende adviezen volgens de Landenlijst LCR.

– Gele koorts vaccinatie wordt aanbevolen, behalve boven de 2300 meter en ook niet in Bogotá en het departement San Andrés en Providencia
– Een DTP-vaccinatie wordt aanbevolen
– Bescherming tegen Hepatitis A wordt aanbevolen.

Malaria

Er komt in Colombia malaria voor, zie deze malariakaart Colombia voor de precieze locaties. Voor bepaalde delen van Colombia wordt geadviseerd, naast goede antimuggenmaatregelen, een noodbehandeling mee te nemen.

ambassades Colombia

Adres Nederlandse en Belgische vertegenwoordiging in Colombia

Nederlandse Ambassade
Carrera 13 No. 93-40
Bogotá

Tel. +57 1 638 42 00
Fax +57 1 623 30 20

E-mail: [email protected]

Website: https://www.nederlandwereldwijd.nl/landen/colombia

Belgische Ambassade
Calle 26 – n°4 A-45 – piso 7
Bogota D.C.
Apartado aereo 3564

Tel. + (57) (1) 380.03.70
Fax + (57) (1) 380.03.40

E-Mail: [email protected]
Website: http://www.diplomatie.be/bogotanl

visumplicht Colombia

Reisdocumenten voor Colombia

Voor Colombia heb je nodig:

– Een paspoort dat bij aankomst in Colombia nog minimaal 6 maanden geldig is
– Visum

Voor een verblijf in Colombia van minder dan 90 dagen is voor Nederlanders en Belgen geen visum vereist.

Adressen Colombiaanse ambassade in Nederland en België

Nederland:

Ambassade Colombia
Groot Hertoginnelaan 14
2517 EG Den Haag

Tel. :070-3614545/3614650
Fax :070-3614636

E-mail: [email protected]
Website: http://paisesbajos.embajada.gov.co/

Openingstijden: maandag-vrijdag 09:00-17:00

België:

Ambassade Colombia
F.D. Rooseveltlaan 96A

1050 Elsene

Tel nr. 02.649.56.79
Fax: 02.646.54.91

E-mail: [email protected]

valuta Colombia

De munteenheid in Colombia is de Colombiaanse Peso (COL$). De Peso is onderverdeeld in 100 centavos, maar door inflatie wordt deze ondereenheid niet meer gebruikt. De peso wordt dan ook uitgegeven in munten van 5, 10, 20, 50, 100, 200, 500 en 1000 peso en biljetten van 1000, 2000, 5000, 10.000, 20.000 en 50.000 peso.

De makkelijkste manier om aan Peso te komen is om contante Euro”s en/of dollars mee te nemen en in Colombia om te wisselen. Euro’s en dollars zijn gemakkelijk in te wisselen bij wisselkantoren.

Pinnen en creditcard

In de meeste grote en middelgrote steden in Colombia zijn pinautomaten aanwezig, waar je terecht kunt met je pinpas met Maestro- of Cirrus-logo.

feestdagen Colombia

Feestdagen Colombia

De belangrijkste jaarlijks op een vaste dag of in een vaste maand terugkerende feestdagen van Colombia zijn:

Nieuwjaar1 januari
Epiphany8 januari
Sint Josef Dag20 maart
Dag van de Arbeid1 mei
Dag van Sint Peter en Sint Paul2 juli
Onafhankelijkheidsdag20 juli
De Slag bij Boyacá-dag7 augustus
Maria Hemelvaart21 augustus
Columbus Dag15 oktober
Allerheiligen5 november
Onafhankelijkheidsdag van Cartagena12 november
Onbevlekte ontvangenis8 december
Kerst25 december

Houd er rekening mee dat op deze data banken, winkels en overheidsgebouwen gesloten kunnen zijn.

Naast deze nationale feestdagen kent Colombia nog een aantal Christelijke feestdagen die elk jaar op een andere dag of in een andere maand vallen.

tijdsverschil Colombia

Tijdsverschil Colombia

In Colombia is het in gedurende onze wintertijd 6 uur vroeger dan in Nederland en België. In onze zomer is het in Colombia 7 uur vroeger.

taal Colombia

Naast het Spaans worden er in Colombia meer dan 70 inheemse talen gesproken, waarvan het Wayuu en het Páez de belangrijkste zijn.

In Colombia – en zeker buiten de belangrijkste toeristische centra – wordt maar zeer beperkt Engels gesproken. Een Spaans woordenboekje kan dan ook erg handig zijn.

Hoogtepunten in Colombia

Het gebied is 150 vierkante kilometer groot en je bezoek vraagt door de enorme diversiteit aan mogelijkheden wel om wat voorbereidingen. Kies je accomodatie op een handige plek. Je kan met een busje naar de startpunten van de hikes gaan. Er zijn wandelingen van enkele uren. Dit park is ook erg populair onder de locals, dus als het kan: vermijd de weekeindes.

Hoofdstad Bogotá

De stad ligt op 2.600 meter hoogte en is door bergen omgeven. Je kan hier in juli of augustus ook een halve marathon lopen, daar doen zo’n 45.000 mensen aan mee! Ook gaaf: op zondag wordt een deel van de straten afgesloten voor fietsers, skaters en wandelaars!

Bruisende havenstad Cartagena

Kleine gezellige straatjes, marktjes, en ontelbare kleine bars waar in de avonduren de tango gedanst word door de locals, hier kom je wel aan je trekken. In de stad vindt je ook diverse oude koloniale gebouwen.

Reistips voor Colombia

Iedereen die veel reist moet het wel eens zijn opgevallen. Zijn de Nederlanders in verre streken relatief oververtegenwoordigd ten opzichte van de meeste andere Europese landen, Belgen zie je vrij weinig. Daarom is het des te opvallender dat er uit dat land mooie reisprogramma’s komen die verder gaan dan het in beeld brengen van ex soapsterren op exotische locaties.

Lees Meer

Als er 1 stad in Colombia voor een ieder wat wils heeft is het Cartagena wel. Deze havenstad in het noordwesten van Colombia is vernoemd naar de Spaanse stad Cartagena en word ook wel Cartagena des Indias genoemd. 
In Cartagena wonen er ongeveer  1.075.000 mensen.

Lees Meer

Inspiratie voor Colombia

Verre Avonturen

Zeven weken met twee vrouwen op een motor door Colombia. Ondanks alle enge verhalen durfden de Riding Reporters het aan. 

Lees Meer Door: Danielle Boelens

Verre Avonturen

Iedereen die veel reist moet het wel eens zijn opgevallen. Zijn de Nederlanders in verre streken relatief oververtegenwoordigd ten opzichte van de meeste andere Europese landen, Belgen zie je vrij weinig. Daarom is het des te opvallender dat er ui

Lees Meer Door: Theo Molenaar

Verre Avonturen

Colombia het enige risico is dat je wilt blijven

In Colombia is iedereen aan de coke, elke minuut wordt er een onschuldige ziel voor je neus neergeschoten en je kunt niemand vertrouwen. Toch? Helaas kampt Colombia nog steeds met een fout imago. Allemaal gebaseerd op de geschiedenis, inmiddels be

Lees Meer Door: Carlien van Viegen

Verre Avonturen

Caño Cristales Colombia

Caño Cristales, de rivier die ook wel "de rivier van de vijf kleuren" en "de rivier die is weggelopen uit het paradijs" wordt genoemd, wordt door velen als mooiste rivier van de wereld beschouwd. En dat is niet voor de niets. De rivier in h

Lees Meer Door: Reisbijbel

Verre Avonturen

Colombia is een steeds populairder wordende reisbestemming. De veiligheidssituatie in het land is sterk verbeterd en steeds meer reizigers reizen die kant op om zelf te ontdekken wat dit bijzondere land te bieden heeft. Zo ook Federico Suarez

Lees Meer Door: Reisbijbel

Verre Avonturen

Als er 1 stad in Colombia voor een ieder wat wils heeft is het Cartagena wel. Deze havenstad in het noordwesten van Colombia is vernoemd naar de Spaanse stad Cartagena en word ook wel Cartagena des Indias genoemd. 
In Cartagena wonen e

Lees Meer Door: Reisbijbel

Reisorganisaties Colombia

Reizen naar Colombia

Prijs: €0 - €10000
Dagen: 0 - 30

arrangement

Zona Cafetera

Colombia is één van de beste koffielanden ter wereld. De koffiestreek heet Zona Cafetera. Het landschap bestaat uit finca's en koffieplantages zo ver het oog reikt. Verse koffie, nevelwoud, weelderig groen. Een heerlijk verblijf op een koffieboerde

Land : Colombia
Aanbieder : Tenzing
prijs vanaf : 650.00
reisduur : 4
Lees Meer

individuele reis

Highlights of Colombia

Een verrassende mix van culturen, natuurgebieden, kleurrijke dorpjes en indrukwekkende steden. Tijdens deze reis belandt u in koloniale bergdorpjes, slaapt u tussen de koffieplantages omgeven door machtige Andespieken en diepe valleien. Aan de kust l

Land : Colombia
Aanbieder : Tenzing
prijs vanaf : 3300.00
reisduur : 13
Lees Meer

Rondreis

Groepsreis Colombia: Cultuur & Strand; Caribisch en avontuurlijk

Welkom in Colombia, maak kennis met de hartelijke en vriendelijke Colombianen! Indrukwekkende landschappen, groene koffieplantages, koloniale dorpjes, vele activiteiten, swingende muziek en heerlijk eten. Maar ook op de tropische stranden is het goed

Land : Colombia
Aanbieder : Shoestring
prijs vanaf : 2499.00
reisduur : 21 dagen / 20 nachten
Lees Meer

stadsarrangement

Cartagena

Hét juweeltje van Zuid-Amerika met een van de best bewaarde koloniale centra. Het stadsleven speelt zich buiten af, met 's avonds veel gezelligheid op straat met dansende mensen en veel eettentjes.

Land : Colombia
Aanbieder : Tenzing
prijs vanaf : 300.00
reisduur : 3
Lees Meer

Actieve rondreizen

Rondreis Colombia, 14 dagen

Een reis naar de hoogtepunten van het bijzondere Colombia, het meest gastvrije land van Zuid-Amerika. We ervaren het koloniale verleden in de wijk Candelaria in Bogotá, Villa de Leyva en Cartagena de Indas. Het ruige Andesgebergte, de groene zee van

Land : Colombia
Aanbieder : Djoser
prijs vanaf : 1895.00
Lees Meer

Rondreis

Groepsreis Colombia: Cultuur & Strand; Caribisch en avontuurlijk

Welkom in Colombia, maak kennis met de hartelijke en vriendelijke Colombianen! Indrukwekkende landschappen, groene koffieplantages, koloniale dorpjes, vele activiteiten, swingende muziek en heerlijk eten. Maar ook op de tropische stranden is het goed

Land : Colombia
Aanbieder : Shoestring
prijs vanaf : 2499.00
reisduur : 21 dagen / 20 nachten
Lees Meer

Rondreis

Groepsreis Colombia: Cultuur & Strand; Caribisch en avontuurlijk

Welkom in Colombia, maak kennis met de hartelijke en vriendelijke Colombianen! Indrukwekkende landschappen, groene koffieplantages, koloniale dorpjes, vele activiteiten, swingende muziek en heerlijk eten. Maar ook op de tropische stranden is het goed

Land : Colombia
Aanbieder : Shoestring
prijs vanaf : 2499.00
reisduur : 21 dagen / 20 nachten
Lees Meer

natuurarrangement

Nationaal Park Tayrona

Tayrona National Park is regenwoud aan de Caraïbische kust met idyllische baaien, stranden, weelderige vegetatie, mangroves en bergen. Het is een natuurparadijs en herbergt overblijfselen van de eeuwenoude Tayrona cultuur: Pueblito, een verwoeste st

Land : Colombia
Aanbieder : Tenzing
prijs vanaf : 800.00
reisduur : 4
Lees Meer

stadsarrangement

Cali

Cali is beroemd als danshoofdstad en de salsamuziek is overal en altijd wel ergens te horen; in het café, uit een woonraam, in de taxi. Uitgaan is synoniem met dansen. Maar overdag is het ook leuk, er zijn een aantal goede musea (moderne kunst, arch

Land : Colombia
Aanbieder : Tenzing
prijs vanaf : 350.00
reisduur : 3
Lees Meer

Vogels kijken

Colombia - Vogel- en natuurreis

vogel- en natuurreis vanuit hotels en lodges

Land : Colombia
Aanbieder : SNP
prijs vanaf : 3660.00
reisduur : 19 dagen
Lees Meer

Rondreizen

Rondreis Colombia

Tijdens deze avontuurlijke rondreis door Colombia bezoeken we het land van de meest aardige en gastvrije mensen van Zuid-Amerika. Laat je overweldigen door de variatie en tegenstellingen van het land, zoals het Andesgebergte, de koloniale steden, de

Land : Colombia
Aanbieder : Sawadee
prijs vanaf : 2398.00
Lees Meer

Rondreis

Familiereis COLOMBIA CULTUUR & STRAND - 21 dagen; Avontuurlijk, vrolijk en anders!

Deze (nu nog) onontdekte parel in Zuid-Amerika heeft prachtige landschappen, groene koffieplantages, koloniale dorpjes, swingende muziek, lieve bevolking, heerlijk eten en prachtige stranden aan de Caribische kust. Deze complete familiereis biedt het

Land : Colombia
Aanbieder : Koningaap
prijs vanaf : 3195.00
reisduur : 20 dagen / 19 nachten
Lees Meer

Pioniersreis

Rondreis COLOMBIA - 21 dagen; Verrassend, gastvrij en onbekend

Van tropische stranden tot de hoge besneeuwde bergpieken van de Andes, van nevelwouden tot woestijn; deze rondreis door Colombia biedt alles. Cultuur voert de boventoon in de prachtige historische steden, maar ook in San Agustín waar honderden impos

Land : COLOMBIA
Aanbieder : Koningaap
prijs vanaf : 2595.00
reisduur : 21
Lees Meer

Nieuwe reis

Groepsreis Colombia ; Dynamisch en gastvrij

Het Andesgebergte, jungle, woestijn, mysterieuze precolumbiaanse culturen, sfeervolle koloniale centra, ontelbare soorten fruit, de beste koffie en heerlijk eten. Colombia is een van de meest dynamische landen van Zuid Amerika, met een open en vri

Land : COLOMBIA
Aanbieder : Shoestring
prijs vanaf : 1899.00
reisduur : 16 dagen / 15 nachten
Lees Meer

Rondreizen

Rondreis Colombia Hoogtepunten

Tijdens deze avontuurlijke rondreis door Colombia bezoeken we in twee weken tijd de hoogtepunten van het land. Dit gastvrije land kent de meest aardige mensen van Zuid-Amerika. Je bezoekt kleurrijke dorpen, wandelt door een magisch natuurgebied met m

Land : Colombia
Aanbieder : Sawadee
prijs vanaf : 1898.00
Lees Meer

stadsarrangement

Bogotá

Geen enkel kennismakingsbezoek aan een land is compleet zonder een indruk te hebben van de hoofdstad. Bogotá is prettig vol westerse cultuur en heeft tegelijkertijd veel andino-karakter in de oude stad.

Land : Colombia
Aanbieder : Tenzing
prijs vanaf : 300.00
reisduur : 3
Lees Meer

Rondreis

Rondreis Colombia SLOW COMFORT; Caribisch, verrassend en veelzijdig

Op deze Colombia Slow Comfort reis ligt het reistempo lager, wat perfect past bij de Caribische sfeer. Veel vrijheid om excursies te ondernemen of juist een dagje niets te doen! Dit veelzijdige en kleurrijke land biedt alles wat je je bij een bestemm

Land : Colombia
Aanbieder : Koningaap
prijs vanaf : 2695.00
reisduur : 16 dagen / 15 nachten
Lees Meer

arrangement

Mompox vanuit Cartagena

Mompox ligt diep stroomopwaarts in het binnenland, ooit rijke havenstad aan de Rio Magdalena  en daarna in slaap gevallen. Romantiek en nostalgie prikkelen de zintuigen van de bezoeker, een beminnelijk stadje om voor altijd in je hart te sluiten. Ko

Land : Colombia
Aanbieder : Tenzing
prijs vanaf : 900.00
reisduur : 3
Lees Meer

Actieve rondreizen

Rondreis Colombia, 21 dagen

Rondreis door Colombia, het meest gastvrije land van Zuid-Amerika. Prachtige natuur: de Andes, schitterende nationale parken, zoals Purace en de jungle van Tayrona en een swingende kust met Cartagena de Indias en Santa Marta voor de mooie stranden.

Land : Colombia
Aanbieder : Djoser
prijs vanaf : 2495.00
Lees Meer

Rondreizen

19-daagse groepsrondreis Verrassend Colombia vanaf maart 2019

Maak met ons een rondreis door Colombia; één van de meest veelzijdige en bijzondere landen van Latijns-Amerika! Door de grote hoogteverschillen vinden we hier de ruige besneeuwde bergpieken van de Andes, diepe dalen waar zich rivieren doorheen kron

Land : Colombia
Aanbieder : Fox
prijs vanaf : 2299.00
reisduur : 19 dagen
Lees Meer

Rondreizen

Rondreis met Dragoman door Colombia en Ecuador

Tijdens dit overland-avontuur door Colombia en Ecuador reis je in een truck door prachtig landschap en ongerepte natuur dwars door Colombia. Onderweg stoppen we op bijzondere plekken en maken we kennis met de lokale bevolking. Slaap midden in het Tay

Land : Colombia
Aanbieder : Sawadee
prijs vanaf : 1145.00
Lees Meer

Familiereizen

Familiereis Colombia

Tijdens deze avontuurlijke familiereis door Colombia bezoeken we het land van de meest aardige en gastvrije mensen van Zuid-Amerika. Laat je overweldigen door de variatie en tegenstellingen van het land, zoals het Andesgebergte, de koloniale steden,

Land : Colombia
Aanbieder : Sawadee
prijs vanaf : 2798.00
Lees Meer

Rondreizen

19-daagse groepsrondreis Verrassend Colombia

Maak met ons een rondreis door Colombia; één van de meest veelzijdige en bijzondere landen van Latijns-Amerika! Door de grote hoogteverschillen vinden we hier de ruige besneeuwde bergpieken van de Andes, diepe dalen waar zich rivieren doorheen kron

Land : Colombia
Aanbieder : Fox
prijs vanaf : 2899.00
reisduur : 19 dagen
Lees Meer

Rondreizen

19-daagse groepsrondreis Verrassend Colombia

Maak met ons een rondreis door Colombia; één van de meest veelzijdige en bijzondere landen van Latijns-Amerika! Door de grote hoogteverschillen vinden we hier de ruige besneeuwde bergpieken van de Andes, diepe dalen waar zich rivieren doorheen kron

Land : Colombia
Aanbieder : Fox
prijs vanaf : 2399.00
reisduur : 19 dagen
Lees Meer

Rondreizen

16-daagse privé rondreis diverse vervoerstypes Fascinerend Colombia

Maak met ons een rondreis door Colombia; één van de meest veelzijdige en bijzondere landen van Latijns-Amerika! Door de grote hoogteverschillen vinden we hier de ruige besneeuwde bergpieken van de Andes, diepe dalen waar zich rivieren doorheen kron

Land : Colombia
Aanbieder : Fox
prijs vanaf : 3060.00
reisduur : 16 dagen
Lees Meer

individuele reis

San Agustín & Tierradentro

Een korte rondreis in het zuiden van het land, die helemaal in het teken staat van de archeologische complexen in San Agustín en omgeving. Er zijn graven, die aan onze hunebedden doen denken, maar dan wel met enorme grote stenen beelden voor de inga

Land : Colombia
Aanbieder : Tenzing
prijs vanaf : 1700.00
reisduur : 6
Lees Meer

Reisboeken en gidsen over Colombia

Reisgidsen

Reisgids Colombia | Insight Guides

Een rijk geillustreerde reisgids met diepgaande teksten: één van de beste reisgidsen die er bestaan. Eerste deel bestaat uit een beschrijving van de unieke aspecten van de regio, daarna een deel echte reisgids en als afsluiting een deel met prakt

Land : Colombia
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 22.50
Lees Meer

Reisgidsen

Reisgids Pocket Guide Colombia | Berlitz

Berlitz Pocket Guide Colombia is een handzame engelstalige reisgids met bezienswaardigheden, kaartjes, hotels en restaurants. Past makkelijk in de binnenzak.Plan your trip, plan perfect days and discover how to get around - this pocket-sized gui

Land : Colombia
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 9.95
Lees Meer

Reisgidsen

Reisgids Colombia | Lonely Planet

De perfecte reisgids voor zowel de georganiseerde als de zelfstandige reiziger. Naast een algemene inleiding van het land / streek vol met praktische informatie over hoe je er het beste kunt reizen: slapen, eten, vervoer, excursies ... alles kun je

Land : Colombia
Aanbieder : De Zwerver
prijs vanaf : 24.95
Lees Meer
close

Wie wil jij inspireren met dit reisverhaal? Deel het snel!

close

Wie wil jij inspireren met dit reisverhaal? Deel het snel!