Beste tips voor je bezoek aan Siem Reap

Verre Avonturen

Het Cambodjaanse Siem Reap is de plek waar je de beroemde tempels van Ankor kan zien. De meeste reizigers blijven er echter een paar dagen, want er is meer te doen. Reisbijbel verzamelde de beste adresjes en tips.

tekst Fleur Besters

Het Cambodjaanse Siem Reap is de plek waar je de beroemde tempels van Ankor Wat kan zien, het grootste religieuze tempelcomplex ter wereld. De meeste reizigers blijven er echter een paar dagen, want er is meer te doen. Reisbijbel verzamelde de beste adresjes en tips voor je verblijf in Ankor Wat.

Huur een fiets voor je bezoek aan Ankor

Natuurlijk. Je kan net als vele andere reizigers -jaarlijks een miljoen!- een georganiseerde trip naar de tempels van Ankor Wat boeken. Instappen in een busje of tuk-tuk en je rond laten rijden door het gebied. Uitstappen bij de verschillende tempels en je daarna weer verder laten rijden. Maar dan mis je heel veel! De tempels liggen namelijk in een prachtige omgeving.

Om dat echt te beleven huur je in Siem Reap voor een dollar tot zo’n vijf dollar een prima fiets en ga je zelf op pad. De route wijst zichzelf en je kan stoppen wanneer je wilt. Reis je met kinderen, overweeg dan om voor een dollar extra een tandem te nemen. Huur je fiets sowieso de dag ervoor vast aan het eind van de middag, dan betaal je vaak niets extra’s en kan je ‘s ochtends meteen om zes uur, half zeven op pad. Zo vermijd je de warmte en drukte.

Sommige hotels hebben gratis fietsen te leen en er zijn ook White Bicylces te huur voor slechts twee dollar per dag. Wellicht overbodig te melden, maar er worden bij diverse ingangen ook olifanten aangeboden waar je op kan rijden. Dat moet je dus niet doen. Het rijden op olifanten in Cambodja draagt bij aan het in stand houden van het misbruik van dieren voor toerisme.

Tip van Reisbijbel: “Scooters zie je overal staan, fietsen moet je in Siem Reap iets harder zoeken. Wij vonden goede fietsen bij Ankor Pich Services, in het straatje tussen de benzinepomp en het Park Hyatt Hotel aan de Sivutha Boulevard, naast het Bugs café, waar je allerhande insecten kan eten.”

In Angkor kan je langs de weg onderweg overal eten, houdt bijvoorbeeld een picknick bij een van de straatstalletjes op de weg terug naar Siem Reap. Voor een dollar krijg je een eenvoudige maaltijd van noedels met ei. Let wel op dat de apen, aangemoedigd door een deel van de toeristen, niet op je schoot gaan zitten. Je kan natuurlijk ook in een van de restaurants eten, maar dan ben je vast meer geld kwijt en kan je je plekje in de natuur niet zelf uitkiezen!

Koop je ticket de dag ervoor vast

Neem voldoende water mee en koop je ticket de dag ervoor ook vast, het kantoor ligt niet op de route naar Ankor en dan kan je ’s ochtends meteen op pad. De dag begint vroeg in Cambodja, vanaf vijf uur ’s ochtends is het tempelcomplex al geopend.
Kinderen jonger dan twaalf betalen geen entree, zorg wel dat je alle paspoorten meeneemt, er wordt streng gecontroleerd en er komt een foto op je ticket om doorgeven of -verkopen te voorkomen. Je betaalt 37 dollar (2023) voor een dagpas.
Meerdaagse tickets bieden korting, dus mocht je echt alles willen zien en voldoende tijd hebben, overweeg dan zo’n toegangskaart te kopen. Drie bezoeken in tien dagen kosten 62 dollar en zeven dagen in een maand 72 dollar. Je kan de tickets ook online aanschaffen. Bekijk de officiële site van de overheid voor nog meer informatie. https://www.angkorenterprise.gov.kh/

Tip van Reisbijbel: “Wil je wat hulp bij het organiseren van je lokale ervaring in Cambodja? Maak dan gebruik van de kennis van Local Hero Eric. Hij woont in het buurland Vietnam en kent alle leuke plekjes in Vietnam, Cambodja en Thailand.”

Volg een yoga-les

Net als Reisbijbel een yoga-les in Azië op je bucketlist staan? Siem Reap biedt een yogacentrum, zonder teveel poespas en zweverigheid. De studio is vlakbij Pub Street, en vrijwel naast Blue Pumpkin, waar je na je les heerlijke, ietwat dure ijsjes kan eten, met heel grote bollen. Je hoeft je niet vooraf aan te melden, er is drie keer per dag inloop en er zijn matjes.

De eerste serie start om half negen, om vier uur kan je meedoen met Hot Yoga en om half zes is er een speciale sunset class, met geweldige zonsondergang vanaf het dakterras. Heel bijzonder moet de sunrise Yoga bike Tour zijn, hiervoor meldt je je met fiets rond vijf uur in de ochtend en rijdt je samen naar de tempels. Check de actuele tijden via de site: www.ahimsa-academy.com. Je betaalt 8 euro per keer, wil je een langere retreat doen, overleg dan even met de Schotse eigenaar Thomas Ogram.

Tip van Reisbijbel: “De sfeer is relaxed en internationaal. Wij troffen er vooral twintigers en dertigers, maar de kinderen waren enorm welkom en hebben er een heerlijk uurtje gechilled, terwijl wij de les volgden. Geen sportkleding mee? Koop voor twee dollar een flodderig broekje in het straatje er tegenover. Je zal niet de enige zijn in een olifantbroekje!”

Khmer massages en maaltijden voor een paar euro

In de old market van Seam Riep beland je in een kunstmatige toeristenstad. Of het nu leuk is of niet, je kan er prima eten. Ook westerse maaltijden, maar bijvoorbeeld Triangle biedt goede Aziatische gerechten en je kan de tafel vullen met verschillende gerechtjes. Alle prijzen zijn in dollars, reken op 6-7,50 per gerecht. Er lijken een soort fixed prijzen te zijn tussen de ondernemers, echte straatstalletjes zijn er amper.

Diezelfde vaste prijzen tref er bij de vele massagesalons. Maar… die prijzen zijn heel acceptabel. Voor vijf dollar krijg je een uur lang een fijne voetmassage, heerlijk na je bezoek aan de tempels, voor zo’n 8-10 dollar een olie-massage. En reis je met kinderen? Zij zijn ook hier weer welkom en krijgen dezelfde massage, aangepast op hun postuur!

Tip van Reisbijbel: “Wij kwamen twee keer bij dezelfde massagesalon, Masterfood is tegenover de Blue Pumpkin en we kregen familiekorting. Er zijn ook luxere salons, maar de vraag is of je daar echt een veel betere massage ontvangt. Bij een voetmassage in combinatie met lichaam hoef je je kleding niet uit te doen, bij een oliemassage uiteraard wel.”

Een extra dag over: Check dan deze speciale tip om met de tuk-tuk naar de flooting village in Kompong Khleang te gaan. Ver weg van de andere toeristen!

Ook naar Cambodja?

Net als ons ook een (gezins)reis naar Vietnam, Cambodja en Thailand maken? Kijk dan hier voor meer informatie! Wij reisden in samenwerking met Koning Aap met de Reisbijbel-juniors naar Vietnam, Cambodja en Thailand. Zo’n georganiseerde reis zorgt ervoor dat je je vooraf en onderweg niet druk hoeft te maken over de hoofdzaken. Je reisplan is uitgestippeld, je slaapplek geregeld en de belangrijkste excursies zijn inclusief. Handig voor je eerste verre reis of als je van gemak houdt. En, we hebben het getest, er is bij deze reizen ook genoeg vrijheid om zelf met je gezin je eigen plan te trekken! Wel zo fijn als je net als Reisbijbel van een beetje avontuur en privacy houdt. De accommodaties zijn goed en kinderen krijgen indien mogelijk een eigen kamer. Bij de gezinsreizen voor 4-12 jaar gaat lokale gids mee die Nederlands spreekt.

Kleinschalig reizen met lokale ervaring

Wil je liever zelf reizen zonder een groep, maar wel met wat hulp bij het plannen? Dan is Local Hero Travel de reisorganisatie die bij je past. Zij werken samen met lokale mensen, die voor jou de beste ervaring regelen, waarbij je dicht bij de bewoners verblijft, eet en geniet. In Cambodja helpt local Eric je aan zo’n ervaring. Hij combineert je bezoek aan Siem Reap bijvoorbeeld met Tonle Sap, op zo’n 45 minuten kilometer afstand. Hier overnacht je bij een familie in een traditionele paalwoning en bezoek je een lokale school, markt en tempel. Of ga op zoek naar de grootste vogels ter wereld! De zeldzame Sarus kraanvogels kunnen tot wel twee meter worden. Local hero Eric is dus zowel van natuur als cultuur goed op de hoogte.


Inspiratie voor Cambodja

Stoere Gezinnen

Op zoek naar sneeuw, surfspots, snorkelavonturen, nieuwe internationale vriendjes en sportieve uitdagingen gaan de junior reporters van Reisbijbel de wereld over. In 2016 bezochten ze achtereenvolgens Duitsland, Tsjechië, Noorwegen, Itali&eum

Lees Meer Door: Fleur Besters

Steeds meer mensen kopen op hun reisbestemming een tijdelijke lokale simkaart om niet afhankelijk te zijn van de WiFi onderweg. Met de Bitebird kan je in heel veel landen tegen lokaal tarief internetten én gewoon online data kopen. Een test, en a

Lees Meer Door: Fleur Besters

Verre Avonturen

Het Cambodjaanse Siem Reap is de plek waar je de beroemde tempels van Ankor kan zien. De meeste reizigers blijven er echter een paar dagen, want er is meer te doen. Reisbijbel verzamelde de beste adresjes en tips.

Lees Meer Door: Fleur Besters

Verre Avonturen


Wil je echt off the beaten track, sla dan de bekende flooting villages in Cambodja over en vraag in Siem Reap een tuk-tuk-chauffeur om je voor 12-15 dollar naar Kompong Khleang te rijden. Ver weg van alle andere toeristen reis je naar het

Lees Meer Door: Fleur Besters

Verre Avonturen

Wie voor het eerst een verre bestemming aandoet met het gezin, heeft zeker voordeel bij een georganiseerde groepsreis. Geen keuzestress voor de reisroute, de beste manier om je binnen of tussen je bestemmingen te verplaatsen is al voor je uitgezoc

Lees Meer Door: Fleur Besters

Slimme Reistips

Reizen is niet alleen het ontdekken van onbekende gebieden. Het is ook de ultieme manier om kennis te maken met de gebruiken van de plaatselijke bevolking. Een belangrijk onderdeel daarvan vormt voor mij het leren kennen van de eetgewoonten in een

Lees Meer Door: Ruud Beerens

Verre Avonturen

Deelnemen aan groepsreizen beschouwen veel doorgewinterde reizigers als not done. Wat voor avontuur blijft er immers over als slaapplaatsen en vervoer ter plaatse allemaal al voor je geregeld zijn? Hoe kun je optimaal genieten van een reis als het

Lees Meer Door: Ruud Beerens

Verre Avonturen

De vakantieperiode zit er weer op, en veel mensen zijn waarschijnlijk hun volgende vakantie of reis aan het plannen. Een mooi moment dus om wat inspiratie op te doen en daar is deze video van de Duitse fotograaf/filmmaker Christian Grewe uite

Lees Meer Door: Reisbijbel

Verre Avonturen

Blote voeten in het zand die je aan het einde van de avond uitstrekt op tafel terwijl de relaxte surfdude die zich voordoet als barman je van een KLANG biertje á la $1 voorziet en de geur van anti-muggenspul verdrongen wordt door de sterke

Lees Meer Door: Eline van Leeuwe

Slimme Reistips

Phnom Penh is als stad zeker een bezoek waard door de bijzondere Khmer-architectuur, de traditionele Cambodjaanse keuken en de overblijfselen van de gruwelijke geschiedenis van Cambodja. Het is ook een stad van enorme verschillen: arm en rijk leve

Lees Meer Door: Ruud Beerens

Verre Avonturen

Free Running is een sport voor durfals. Je verplaatst je door middel van salto's, koprollen en andere sprongen over de straat, muren en daken. Het is echt een sport om in de stad te doen. Waar anders kan je tegen muren oplopen, van daken sprin

Lees Meer Door: Reisbijbel

Verre Avonturen

In de Cambodjaanse hoofdstad Phnom Penh bevindt zich één van de meest indrukwekkende en tegelijkertijd huiveringwekkende musea van Azië: het Tuol Sleng Genocide Museum.
Het museum is gevestigd in de voormalige m

Lees Meer Door: Reisbijbel

Slimme Reistips, Verre Avonturen

gebruik handen buitenland

In sommige landen of streken is het erg onbeleefd om te wijzen met je onreine linkerhand. Let dus op het gebruik van je handen als je reist.

Lees Meer Door: Reisbijbel

Reisorganisaties Cambodja

Reizen naar Cambodja

Prijs: €0 - €10000
Dagen: 0 - 30

Verre reizen

Highlights van Cambodja

Zoek je een uitgebreide rondreis door Cambodja? Tijdens deze rondreis bezoek je Phnom Penh, de Angkor tempels, Battambang en de Cardamom Mountains, met verblijf in goede middenklasse hotels en in een sfeervol tented camp in de natuur. Bekijk hier dez

Land : Cambodja
Aanbieder : 333travel
prijs vanaf : 2236.00
reisduur : 14 nachten
Lees Meer

Rondreizen

Thailand, Cambodja & Koh Chang, 21 dagen

In Thailand bezoeken we de metropool Bangkok, overnachten we aan de oevers van River Kwai, gaan we op zoek naar wilde dieren in Khao Yai NP en sluiten we af op een zalig palmenstrand. In Cambodja bezoek je uiteraard het imposante tempelcomplex van An

Land : Cambodja
Aanbieder : Djoser
prijs vanaf : 2595.00
reisduur : 21 dagen
Lees Meer

Verre reizen

Wereld vol Wonderen

Leuke pluspunten om te weten Phnom Penh met paleizen & tempels Charmant Siem Reap Majestueus Angkor tempelcomplex Entreegelden bij genoemde excursies inclusiefTijdens deze 6-daagse tour bezoekt u een prachtig werelderfgoed, namelijk het Angkor tempel

Land : Cambodja
Aanbieder : 333travel
prijs vanaf : 311.00
reisduur : 5 nachten
Lees Meer

Verre reizen

Best Deal Cambodja

Tijdens deze scherp geprijsde rondreis bezoek je de hoofdstad Phnom Penh, met vele culturele schatten en de gezellige plaats Siem Reap, met in de nabijheid het schitterende Angkor tempelcomplex. De reis eindigt met een strandverblijf in het plaatsje

Land : Cambodja
Aanbieder : 333travel
prijs vanaf : 1248.00
reisduur : 13 nachten
Lees Meer

Rondreizen

Rondreis Cambodja en Thailand

Tijdens deze avontuurlijke rondreis door Cambodja en Thailand leggen we een afwisselende route af. We beginnen in de bruisende hoofdstad Phnom Penh en vervolgen onze weg door het land van vele gezichten: mysterieuze tempelsteden, traditionele dorpjes

Land : Cambodja
Aanbieder : Sawadee
prijs vanaf : 1798.00
Lees Meer

Verre reizen

Wereld vol Wonderen Deluxe

Leuke pluspunten om te weten Phnom Penh met paleizen & tempels Charmant Siem Reap Majestueus Angkor tempelcomplex Entreegelden bij genoemde excursies inclusiefTijdens deze 6-daagse tour bezoekt u een prachtig werelderfgoed, namelijk het Angkor tempel

Land : Cambodja
Aanbieder : 333travel
prijs vanaf : 361.00
reisduur : 5 nachten
Lees Meer

Rondreis

Groepsreis Vietnam & Cambodja; Ontdekkingsreis door Indochina

Vietnam en Cambodja zijn twee bijzondere bestemmingen met elk een eigen karakter. In het prachtige Vietnam logeer je in de schilderachtige Ha Long Bay, je bezoekt de keizerlijke hoofdstad Hué en ziet het historische stadje Hoi An. Na de bruisende st

Land : CAMBODJA
Aanbieder : Shoestring
prijs vanaf : 1699.00
reisduur : 21 dagen / 20 nachten
Lees Meer

Rondreis

Groepsreis Cambodja; Wereldwonder Angkor Wat

Onze rondreis Cambodja kan met recht een delicatesse voor de ware reisliefhebber worden genoemd. Je maakt uitgebreid kennis met het land, de geschiedenis en cultuur van de Khmerbevolking. Je bezoekt de hoofdstad Phnom Penh, je slentert door het kalm

Land : CAMBODJA
Aanbieder : Shoestring
prijs vanaf : 1699.00
reisduur : 15 dagen / 14 nachten
Lees Meer

Verre reizen

Go Eco in Cambodja

Leuke pluspunten om te weten Dit tourtje richt zich op de natuur en het lokale leven van Cambodja Prachtige trektocht Genieten tijdens de trekkings en fietstochten van de prachtige flora en faunaDeze tour neemt u mee de binnenlanden in van de Cardamo

Land : Cambodja
Aanbieder : 333travel
prijs vanaf : 306.00
reisduur : 2 nachten
Lees Meer

Verre reizen

23-daagse rondreis Grand Tour Vietnam & Cambodja

23-daagse rondreis Grand Tour Vietnam & Cambodja

Land : Cambodja
Aanbieder : TUI
prijs vanaf : 2973.00
reisduur : 23 dagen
Lees Meer

Rondreizen

Rondreis Laos & Cambodja, 22 dagen

Rondreis door twee landen in het voormalige Indochina. Bezoek de koninklijke stad Luang Prabang, Phnom Penh en het tempelcomplex van Angkor Wat.

Land : Cambodja
Aanbieder : Djoser
prijs vanaf : 2195.00
reisduur : 22 dagen
Lees Meer

Rondreis

Groepsreis Laos, Vietnam, Cambodja & Thailand - 22 dagen; Klassiek Indochina

In drie weken tijd maak je tijdens deze groepsreis kennis met de veelzijdigheid van het voormalige Indochina; Laos, Vietnam en Cambodja. Je reist door de afwisselende, tropische natuur en maakt kennis met de vriendelijke bevolking op zowel het rustie

Land : Cambodja
Aanbieder : Shoestring
prijs vanaf : 1999.00
reisduur : 22 dagen / 21 nachten
Lees Meer

Rondreizen

Rondreis Vietnam, Laos & Cambodja, 23 dagen

Bijzondere rondreis door drie landen in Zuid-Oost Azië. Ontdek de rijke cultuur en natuur van Indochina, de voormalige Franse gebieden Vietnam, Laos & Cambodja, zoals Halong Bay, Luang Prabang en de tempels van Angkor Wat.

Land : Cambodja
Aanbieder : Djoser
prijs vanaf : 2395.00
reisduur : 22 dagen
Lees Meer

Rondreizen

Fietsvakantie Vietnam & Cambodja, 18 dagen

Fiets in het zuiden van Vietnam langs rijstvelden en kleine dorpjes in de Mekong delta. In Cambodja fietsen we door de landelijke omgeving van wereldwonder Angkor Wat.

Land : Cambodja
Aanbieder : Djoser
prijs vanaf : 1995.00
reisduur : 17 dagen
Lees Meer

individuele reis met gids/chauffeur

In Touch with Angkor Wat

Bent u op zoek naar een bijzondere en aparte manier om Angkor Wat en de omgeving te verkennen? Wat dacht u van een boot, auto, fiets en tuk tuk? U maakt het allemaal mee tijdens deze reis. Uiteraard wandelt u rond bij de tempels en heeft u meer dan v

Land : Cambodja
Aanbieder : Tenzing
prijs vanaf : 450.00
reisduur : 3
Lees Meer

Rondreizen

Fietsvakantie Vietnam & Cambodja, 18 dagen

Fiets in het zuiden van Vietnam langs rijstvelden en kleine dorpjes in de Mekong delta. In Cambodja fietsen we door de landelijke omgeving van wereldwonder Angkor Wat.

Land : Cambodja
Aanbieder : Djoser
prijs vanaf : 1995.00
reisduur : 18 dagen
Lees Meer

Verre reizen

Discover Cambodja Deluxe

Leuke pluspunten om te weten Hoofdstad Phnom Penh Mooie omgeving van Battambang Majestueus Angkor tempelcomplex Entreegelden bij genoemde excursies inclusief Ook geschikt als familievakantieBezoek in een rustig tempo de belangrijkste bezienswaar

Land : Cambodja
Aanbieder : 333travel
prijs vanaf : 761.00
reisduur : 7 nachten
Lees Meer

Verre reizen

Avontuurlijk Cambodja

Leuke pluspunten om te weten Majestueus Angkor tempelcomplex De hoogtepunten van Phnom Penh Entreegelden bij genoemde excursies inclusief Tijdens deze tour door Cambodja krijg je een goede indruk van de cultuur van Cambodja. Je bezoekt met een gi

Land : Cambodja
Aanbieder : 333travel
prijs vanaf : 448.00
reisduur : 6 nachten
Lees Meer

Verre reizen

Angkor Wat excursie

Leuke pluspunten om te weten De oude hoofdstad Angkor Thom Het machtige Angkor Wat Zonsondergang vanaf Pre RupReis terug in de tijd, naar een andere wereld toen een andere cultuur hier het dagelijkse leven beheerste. Wandel tussen oude ruïnes en van

Land : Cambodja
Aanbieder : 333travel
prijs vanaf : 86.00
reisduur : 0 nachten
Lees Meer

Verre reizen

20-daagse rondreis Vietnam & Cambodja

Een bijzondere rondreis door twee landen die tot ver in de 20e eeuw tot de Franse kolonie Indochina behoorden. De boeiende verhalen van de reisleider over de roerige geschiedenis van dit gebied worden omlijst door bezoeken aan koloniale steden, het f

Land : Cambodja
Aanbieder : TUI
prijs vanaf : 2107.00
Lees Meer

Rondreis

Familiereis CAMBODJA CULTUUR & STRAND - 15 dagen; Angkor Wat en tropisch eiland

Dit is een unieke familiereis Cambodja Cultuur & Strand voor gezinnen met kinderen tot 19 jaar. Onze rondreis kan met recht een delicatesse voor de reisliefhebber worden genoemd. Je maakt uitgebreid kennis met het land, de geschiedenis en cultuur van

Land : Cambodja
Aanbieder : Koningaap
prijs vanaf : 1995.00
reisduur : 15 dagen / 14 nachten
Lees Meer

Rondreizen

Vietnam, Cambodja & Thailand, 21 dagen

Op reis door Vietnam, Cambodja en Thailand ontdek je hoe divers Zuidoost-Azië is. Van de bruisende megasteden Saigon, Phnom Penh en Bangkok tot de idyllische omgeving van de Mekongdelta en het Cambodjaanse platteland. We sluiten de reis af op de hee

Land : Cambodja
Aanbieder : Djoser
prijs vanaf : 2395.00
reisduur : 21 dagen
Lees Meer

Rondreizen

Rondreis Vietnam, Laos & Cambodja, 23 dagen

Bijzondere rondreis door drie landen in Zuid-Oost Azië. Ontdek de rijke cultuur en natuur van Indochina, de voormalige Franse gebieden Vietnam, Laos & Cambodja, zoals Halong Baai, Luang Prabang en de tempels van Angkor Wat.

Land : Cambodja
Aanbieder : Djoser
prijs vanaf : 2395.00
reisduur : 23 dagen
Lees Meer

Rondreizen

Rondreis Cambodja/Thailand Go-26

Samen met leeftijdsgenoten reis je door Cambodja & Thailand Deze jongerenreis laat je in 20 dagen het mooiste van deze Zuidoost-Aziatische landen zien. Gedurende de reis heb je veel individuele vrijheid en in overleg met de reisleider kun je met de g

Land : Cambodja
Aanbieder : Sawadee
prijs vanaf : 2175.00
Lees Meer

Verre reizen

Verborgen Plekjes van Cambodja

Wil je de hoogtepunten van Cambodja écht ervaren en houd je ervan om actief bezig te zijn in plaats van rondgereden te worden? Ga je ook graag van de gebaande paden af en wil je ook het echte, lokale leven ontdekken? Dan is deze avontuurlijke rondre

Land : Cambodja
Aanbieder : 333travel
prijs vanaf : 1967.00
reisduur : 13 nachten
Lees Meer

Verre reizen

Ontdekkingsreis Cambodja

Tijdens deze Ontdekkingsreis Cambodja bezoek je de bekendste maar ook prachtige onbekende tempels en ga je diep de binnenlanden in. Je ziet ontzettend veel en leert het echte Cambodja kennen.

Land : Cambodja
Aanbieder : 333travel
prijs vanaf : 3291.00
reisduur : 18 dagen
Lees Meer

Verre reizen

Familiereis Op Avontuur in Cambodja

Deze rondreis is speciaal samengesteld voor het hele gezin. Je reist in een rustig tempo naar Siem Reap en Phnom Penh met bezoek aan alle belangrijke hoogtepunten. Alle hotels hebben een zwembad, zodat je in de middag hier even tot rust kunt komen en

Land : Cambodja
Aanbieder : 333travel
prijs vanaf : 1593.00
reisduur : 13 nachten
Lees Meer

Verre reizen

Discover Cambodja

Bezoek alle hoogtepunten van Cambodja, zoals de hoofdstad Phnom Penh, het mooie landschap rondom Battambang en uiteraard Siem Reap. Hier vind je het beroemde Angkor tempelcomplex, dat op de Werelderfgoedlijst van Unesco staat. De reis eindigt met een

Land : Cambodja
Aanbieder : 333travel
prijs vanaf : 1881.00
reisduur : 14 dagen
Lees Meer

individuele reis met gids/chauffeur

Experience Phnom Penh

Een leuk arrangement in Cambodja waarbij u vele hoogtepunten van Phnom Penh bezoekt en deels ook nog eens met de fiets. Maar ook het daar buiten gelegen Pum Taskor kan op uw programma staan. Vergeet niet: tijdens het bezoek aan het Koninklijk Paleis

Land : Cambodja
Aanbieder : Tenzing
prijs vanaf : 300.00
reisduur : 3
Lees Meer

Verre reizen

Angkor Wat Tour

Leuke pluspunten om te weten Het wereldberoemde Angkor tempelcomplex Bezoek de bekendste en minder bekende tempels Genieten van een prachtige zonsondergangTijdens deze 4-daagse tour maakt u uitgebreid kennis met één van de meest indrukwekkende bouw

Land : Cambodja
Aanbieder : 333travel
prijs vanaf : 174.00
reisduur : 3 nachten
Lees Meer

individuele reis met gids/chauffeur

Perfect Match Laos & Cambodia

Deze leuke reis combineert de bekendste steden van Laos en Cambodja met elkaar. U begint met Laos en verkent de charmante stad Luang Prabang, onlosmakelijk verbonden met de Mekong-rivier, die als het ware de stad omarmt. U neemt een stap terug in de

Land : Cambodja
Aanbieder : Tenzing
prijs vanaf : 0.00
reisduur : 7
Lees Meer

Familiereis

Familiereis LAOS EN CAMBODJA AVONTUUR - 22 dagen; Onbekend Indochina

Dit is een unieke familiereis Laos en Cambodja voor avontuurlijk ingestelde gezinnen met kinderen van 12 tot 19 jaar. De reis voert je in Laos via het sfeervolle Luang Prabang met zijn vele tempels en monniken naar het ‘Dorp aan de Rivier’ Vang

Land : CAMBODJA
Aanbieder : Koningaap
prijs vanaf : 2895.00
reisduur : 22
Lees Meer

Verre reizen

15-daagse rondreis Thailand & Cambodja

15-daagse rondreis Thailand & Cambodja

Land : Cambodja
Aanbieder : TUI
prijs vanaf : 1558.00
reisduur : 19 dagen
Lees Meer

Verre reizen

Angkor Wat per fiets

Leuke pluspunten om te weten Per fiets bezoekt u de mooiste tempels Angkor Thom met de Bayon tempel De overwoekerde Ta Prohm tempel Wereldberoemd Angkor WatTijdens deze excursie bezoekt u het Angkor tempelcomplex per fiets, zodat u alles om u heen no

Land : Cambodja
Aanbieder : 333travel
prijs vanaf : 126.00
reisduur : 0 nachten
Lees Meer

Verre reizen

Angkor en Eco-paradijsjes

Deze rondreis in Cambodja neemt je mee naar het belangrijkste hoogtepunt van het land: het Angkor tempelcomplex. Vervolgens ga je van de gebaande paden af om het schitterende natuurschoon van de Cardamom Mountains en Koh Kong te verkennen.

Land : Cambodja
Aanbieder : 333travel
prijs vanaf : 2130.00
reisduur : 13 nachten
Lees Meer

Reisboeken en gidsen over Cambodja

Reisgidsen

Reisgids Pocket Siem Reap and the Temples of Angkor - Cambodja | Lonely Planet

Pocket reisgidsen van Lonely Planet zijn een kleinere versie dan de 'echte' Planets. Vaak echter van bijzondere bestemmingen binnen een bepaald land waardoor er meer aandacht is en uitgebreidere tips zijn voor die bepaalde streek i.v.m. de grote Pl

Land : Cambodja
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 11.95
Lees Meer

Reisgidsen

Reisgids Trotter Cambodja | Lannoo

Veel aandacht voor praktische informatie als hotels en restaurants en musea, maar ook soms wat beperkte beschrijvingen van bezienswaardigheden. Handig zijn de vele plattegronden: verrassend en verfrissend geschreven! - Het echte verhaal achter de

Land : Cambodja
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 18.99
Lees Meer

Natuurgidsen

Natuurgids Pocket Photo Guide Mammals of South-East Asia | Bloomsbury

This compact, easy-to-use identification guide describes 192 species of mammals found in South-east Asia, covering each major genus. The book features thumbnail silhouettes, a regional distribution map, and up-to-date tips on the best wildlife loca

Land : Cambodja
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 14.50
Lees Meer

Wandkaarten van continenten

Wandkaart Zuidoost Azië, politiek, 96 x 81 cm | National Geographic

The Southeast Asia Political Map is a detailed reference map containing National Geographic’s clear visual presentation in a bright and appealing color palette. The map contains thousand of place names, accurate political boundaries, and infrastr

Land : Cambodja
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 34.95
Lees Meer

Vogelgidsen

Vogelgids Birds of South-East Asia | Bloomsbury

This field guide to the birds of South-East Asia covers all of the 1,327 species recorded in the region and each has been fully illustrated. Covering Thailand, Vietnam, Singapore, Peninsular Malaysia, Myanmar, Laos and Cambodia, it covers the ident

Land : Cambodja
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 55.95
Lees Meer

Wegenkaarten

Wegenkaart - landkaart Vietnam - Laos - Cambodia (Cambodja) | Nelles Verlag

Goede overzichtskaart van Vietnam - Laos - Cambodja. Aan beide kanten bedrukt. Met veel toeristische aanduidingen als culturele bezienswaardigheden en nationale parken. Prima leesbare kaart. Central Vientane 1 : 11.100 Hanoi 1 : 26.000 Luang Pr

Land : Cambodja
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 11.95
Lees Meer

Woordenboeken

Woordenboek Wat & Hoe taalgids Thai | Kosmos

Taalgids met woordenlijst en thematische invalshoeken voor standaard-zinnetjes. Handzaam zakformaat. Wat & Hoe Taalgids Thai is de beste tolk voor op reis. Met ruim 4.000 woorden en zinnen kom je altijd uit je woorden. Vlot de rekening vragen? Ee

Land : Cambodja
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 9.50
Lees Meer

Wegenkaarten

Wegenkaart - landkaart Thailand, Vietnam, Laos, Cambodja | Marco Polo

Duidelijke wegenkaart van Marco Polo: alle wegen, zowel de verharde als belangrijke onverharde wegen zijn weergegeven.  Mooie toeristisch interessante wegen die de moeite waard zijn, zijn groen gearceerd. Veel toeristische informatie is toegevoegd

Land : Cambodja
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 12.95
Lees Meer

Reisgidsen

Reisgids Insight Guide Laos en Camboja | Cambium

Dé gids als het gaat om achtergrondinformatie en prachtige foto’s. Kwalitatief van een hoog niveau, zeer informatief. Nederlands Beide landen hebben de moderne ontdekkingsreiziger veel te bieden, waaronder een verbluffend mooie natuur, een rij

Land : Cambodja
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 25.90
Lees Meer

Wegenkaarten

Wegenkaart - landkaart Cambodja - Cambodia the Khmer Legacy | Odyssey

This is a double sided and illustrated, folded map of Cambodia (on one side) and the Greater Mekong Sub-region (on the other side). The former shows essential sites and architectural treasures, including 22 colour photographs plus comprehensive not

Land : Cambodja
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 14.95
Lees Meer

Wegenkaarten

Wegenkaart - landkaart Southeast Asia - Zuidoost Azië | Nelles Verlag

Goede kaart van Zuidoost Azië. Aan beide kanten bedrukt. Met veel toeristische aanduidingen als nationale parken en culturele bezienswaardigheden. Prima leesbare kaart. South East Asia at 1:4,500,000 from Nelles Verlag, with its smaller size, do

Land : Cambodja
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 11.95
Lees Meer

Reisgidsen

Reisgids Vietnam, Cambodia, Laos & Northern Thailand | Lonely Planet

De perfecte reisgids voor zowel de georganiseerde als de zelfstandige reiziger. Naast een algemene inleiding van het land / streek vol met praktische informatie over hoe je er het beste kunt reizen: slapen, eten, vervoer, excursies ... alles kun je

Land : Cambodja
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 23.95
Lees Meer

Reisgidsen

Reisgids Southeast Asia - zuidoost Azië | Insight Guides

Een rijk geillustreerde reisgids met diepgaande teksten: één van de beste reisgidsen die er bestaan. Eerste deel bestaat uit een beschrijving van de unieke aspecten van de regio, daarna een deel echte reisgids en als afsluiting een deel met prakt

Land : Cambodja
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 23.95
Lees Meer

Reisgidsen

Reisgids Cambodia - Cambodja | Rough Guides

Zeer goede reisgids voor zowel de georganiseerde maar vooral voor de zelfstandige reiziger. Boordevol informatie over reizen, slapen, eten, maar ook musea en cultuur. Uitputtende bron van informatie, veelal nog completer dan de Lonely Planet. Inlei

Land : Cambodja
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 20.95
Lees Meer

Reisgidsen

Reisgids Culture Smart! Cambodia - Cambodja | Kuperard

Land : Cambodja
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 11.50
Lees Meer

Reisgidsen

Reisgids Handbook Vietnam - Cambodia - Laos | Footprint

Zo mogelijk nog betere gids dan de Lonely Planet. Vol met de praktische informatie over reizen, slapen etc. Goede verwijzingen naar websites en veel mailadressen. Zelfde soort informatie als de Lonely Planet, diepgaander met vooral meer tips in de

Land : Cambodja
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 23.95
Lees Meer

Reisgidsen

Reisgids Handbook Cambodia - Cambodja | Footprint

Een zeer uitvoerige reisgids voor zowel de zelfstandige als de georganiseerde reiziger. Veel informatie, zowel praktisch als over allerhande achtergronden van het land; met o.a. aandacht voor geschiedenis, taal ,flora & fauna en met veel plattegron

Land : Cambodja
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 22.95
Lees Meer

Fietsgidsen

Reisverhaal - Fietsgids Oostwaarts - op de fiets van Rotterdam naar Singapore | Paul Zuidgeest

Alles achterlaten en vertrekken, het grote avontuur en de ultieme vrijheid tegemoet. Voor velen een droom, maar Paul Zuidgeest doet het. Samen met een Belgische vrouw die hij amper twee weken kent, stapt hij in Rotterdam op zijn fiets met als eindd

Land : Cambodja
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 16.95
Lees Meer

Reisverhalen

Reisverhaal A Short Ride in the Jungle - The Ho Chi Minh Trail by Motorcycle | Antonia Bolingbroke-Kent

'For the first time in my life I felt that death was a possibility; a stupid, pointless, lonely death on the aptly named Mondulkiri Death Highway.'The Ho Chi Minh Trail is one of the greatest feats of military engineering in history. But since the

Land : Cambodja
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 14.50
Lees Meer

Reisverhalen

Reisverhaal Reizen door Laos en Cambodja met Dolf de Vries | Dolf de Vries

De meester-verteller overtreft zichzelf! Een fascinerend reisboek over zijn reizen door Laos en Cambodja, dat tot de laatste zin blijft boeien en inspireren.   "... en daarom schrijf ik dit boek alsof ik het tegen jou heb. Een boek schrijven

Land : Cambodja
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 18.95
Lees Meer

Woordenboeken & Taalgidsen

Woordenboek Phrasebook & Dictionary Hill Tribes | Lonely Planet

Leave no Hill Tribe subgroup or culture unimpressed by a dash of your multi-lingual bon mots. Whether you're trekking Vietnam, China, Laos, Thailand or beyond, let this handy phrasebook do some talking. Covers Lahu, Akha, Lisu, Mong, Mien and more

Land : Cambodja
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 7.50
Lees Meer

Reisgidsen

Reisgids Laos & Cambodia - Cambodja | Insight Guides

Dé gids als het gaat om achtergrondinformatie en prachtige foto’s. Door het formaat en gewicht niet zo zeer om mee te nemen, als wel om thuis voor en na de reis uitgebreid te lezen. Kwalitatief van een hoog niveau! Engels. Laos and Cambodia ma

Land : Cambodja
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 23.95
Lees Meer

Wegenkaarten

Wegenkaart - landkaart Fleximap Vietnam, Cambodia & Laos | Insight Guides

Geplastificeerde kaart van Vietnam, Cambodja & Laos, met register. Voor de 'gewone' toerist een handige kaart, geen groot formaat, overzichtelijk met alle belangrijke plaatsen goed weergegeven. Met stadsplattegrond van Hanoi   Clear, detail

Land : Cambodja
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 9.95
Lees Meer

Wegenkaarten

Wegenkaart - landkaart Vietnam, Laos & Cambodia | Gizi Map

Natuurkundige wegenkaart van Vietnam, Laos en Cambodja met ook veel aandacht voor het wegennet en plaatsen, achterop de kaart staat een uitgebreid register.

Land : Cambodja
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 13.25
Lees Meer

Vogelgidsen

Vogelgids Pocket Photo Guide Birds of Vietnam, Cambodia and Laos | Bloomsbury

Vietnam, Laos and Cambodia are becoming increasingly popular with all kinds of visitors, not least birdwatchers who can visit many national parks and reserves harbouring a bounty of amazing species. The three countries are home to about 1,000 speci

Land : Cambodja
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 14.50
Lees Meer

Reisgidsen

Reisgids National Geographic Cambodja | Kosmos

Kleurrijke reisgids met veel illustraties. Goede beschrijvingen van land, volk en geschiedenis. Prettige leesgids om enthousiast te worden. Deze exclusieve reisgids - met sublieme fotografie - neemt u mee naar de bekende en minder bekende beziens

Land : Cambodja
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 17.50
Lees Meer

Reisgidsen

Reisgids Cambodia - Cambodja (Engels) | Marco Polo

Handige en overzichtelijke, kleine reisgids voor een eerste kennismaking met de vakantiebestemming. Globale uitklapkaart achterin, makkelijk binnenzakformaat. Marco Polo Cambodia is for travellers want to have fun and feel relaxed from the moment

Land : Cambodja
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 11.50
Lees Meer

Wegenkaarten

Wegenkaart - landkaart Kambodscha - Cambodja | Reise Know-How Verlag

Tweetalige kaart (Engels en Duits). Door ingetekende lengte- en breedtegraden is het gebruik van GPS mogelijk. Met hoogtelijnen en uitgebreid wegennetwerk: daarnaast worden ook de afstanden tussen belangrijke plaatsen duidelijk leesbaar weergegeven

Land : Cambodja
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 11.50
Lees Meer

Atlassen

Wegenatlas - Travel Atlas Thailand, Vietnam, Laos & Cambodia | ITMB

  Atlas, gebonden, A5 formaat The Indochina Region consists of five countries, including that portion of Burma that sweeps down the western part of the Malay Peninsula. The four other countries form a cohesive entity for travel, especially now

Land : Cambodja
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 16.50
Lees Meer

Wandkaarten van continenten

Wandkaart Zuidoost Azië, politiek, 96 x 81 cm | National Geographic

The Southeast Asia Political Map is a detailed reference map containing National Geographic’s clear visual presentation in a bright and appealing color palette. The map contains thousand of place names, accurate political boundaries, and infrastr

Land : Cambodja
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 26.95
Lees Meer

Reisgidsen

Reisgids Angkor Wat (Cambodja) | Moon Travel Guides

Uitstekende Amerikaanse reisgids van uitgever Moon. De gids is vergelijkbaar met Lonely Planet en Rough guide en is voor de backpacker - zelfstandige reiziger geschreven; toch is deze door de grote mate van details en achtergronden geschikt voor al

Land : Cambodja
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 16.50
Lees Meer

Reisgidsen

Reisgids Cambodia - Cambodja | Lonely Planet

De perfecte reisgids voor zowel de georganiseerde als de zelfstandige reiziger. Naast een algemene inleiding van het land / streek vol met praktische informatie over hoe je er het beste kunt reizen: slapen, eten, vervoer, excursies ... alles kun je

Land : Cambodja
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 22.50
Lees Meer

Reisgidsen

Reisgids ANWB Wereldreisgids Laos - Cambodja | ANWB Media

De ANWB Wereldreisgids is een praktische reisgids voor de individuele reiziger met interesse voor bezienswaardigheden, de achtergronden van een land en haar bevolking. De heldere opbouw, prachtige foto's en goede plattegronden spreken elke reiziger

Land : Cambodja
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 25.95
Lees Meer

Reisgidsen

Reisgids Capitool Cambodja & Laos | Unieboek

Capitool Cambodja & Laos: de ideale reisgids voor jouw reis naar Cambodja & Laos Het is de luxe reisgids voor levensgenieters Met een zorgvuldig samengestelde inhoud van zeer hoge kwaliteit Met vele schitterende foto’s en illustraties

Land : Cambodja
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 28.99
Lees Meer

Wegenkaarten

Wegenkaart - landkaart Indochina (Laos, Cambodja en Vietnam) | Reise Know-How Verlag

Tweetalige kaart (Engels en Duits). Door ingetekende lengte- en breedtegraden is het gebruik van GPS mogelijk. Met hoogtelijnen en uitgebreid wegennetwerk: daarnaast worden ook de afstanden tussen belangrijke plaatsen duidelijk leesbaar weergegeven

Land : Cambodja
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 10.95
Lees Meer

Reisverhalen

Reisverhaal De hanen van de koning | Elmar

Als ik bij Wat Thammikarat aan kom fietsen, stapt er een meisje van een jaar of tien gekleed in een schooluniform naar voren en wijst mij met een gebaar alsof de hele tempel van haar is, een plek aan waar ik mijn fiets moet parkeren. Als ik niet me

Land : Cambodja
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 19.95
Lees Meer

Reisgidsen

Reisgids Focus Angkor | Footprint

Handig gidsje op zakformaat van Angkor Wat, het architectonisch wereldwonder.  Angkor is one of the architectural treasures of Southeast Asia. Surrounded by mysterious jungle, the hub of the region is charming colonial town of Siem Reap with its

Land : Cambodja
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 10.95
Lees Meer

Wegenkaarten

Wegenkaart - landkaart Cambodia - Cambodja | National Geographic

Mooie, heldere kaart van Cambodja,  gedrukt op scheurvast en watervast papier. National Geographic's Cambodia Adventure Map is designed to meet the needs of adventure travelers with its durability and detailed, accurate information. This map inc

Land : Cambodja
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 15.95
Lees Meer

Wegenkaarten

Wegenkaart - landkaart Cambodia & Mekong Delta | ITMB

Een degelijke kaart met aanduidingen van o.a. nationale parken, vliegveld, benzinepomp, dirt-roads en kleine plattegronden van de hoofdsteden.   Cambodja 1:800.000 Mekong Delta 1:410.000

Land : Cambodja
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 11.95
Lees Meer

Reisverhalen

Reisverhaal De hanen van de koning | Frank van Rijn

Als ik bij Wat Thammikarat aan kom fietsen, stapt er een meisje van een jaar of tien gekleed in een schooluniform naar voren en wijst mij met een gebaar alsof de hele tempel van haar is, een plek aan waar ik mijn fiets moet parkeren. Als ik niet me

Land : Cambodja
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 17.95
Lees Meer

Reisverhalen

Reisverhaal Op weg naar Tibet | Marten Zeckendorf

Net voor Wendy en Marten uit Oosterbeek willen afreizen, op de fiets naar Tibet, sluit China de grenzen voor toeristen. Ze laten zich niet uit het veld slaan en besluiten om Tibet heen te fietsen. Via het Himalayagebergte in Nepal gaan ze alsnog na

Land : Cambodja
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 19.95
Lees Meer

Wegenkaarten

Wegenkaart - landkaart Cambodja - Cambodia - Angkor | Nelles Verlag

Goede wegenkaart van Cambodja en het tempelcomplex van Angkor. Aan beide kanten bedrukt. Met veel toeristische aanduidingen als nationale parken en culturele bezienswaardigheden. Prima leesbare kaart. Angkor Thom (Central Part) ... Angkor Wat ..

Land : Cambodja
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 10.95
Lees Meer

Fotoboeken

Fotoboek die Welt erleben Thailand - Laos - Kambodscha (Cambodja) | Bruckmann

Mooi fotoboek met foto's van zowel de cultuur en steden als van de natuur in het land. Vrij veel begeleidende tekst in het Duits, maar de foto's overheersen op een goede manier. Leuk om vooraf en achteraf te genieten! Traumhafte Lagunen, das Meer

Land : Cambodja
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 15.50
Lees Meer

Reisgidsen

Reisgids Kunstreiseführer Vietnam, Kambodscha und Laos | Dumont

Zeer diepgaande reisgids over Vietnam, Cambodja en Laos op het gebied van kunst, cultuur en geschiedenis. Veel plattegronden van interessante bezienswaardigheden, beschrijvingen van achtergronden. Absoluut een aanrader voor de geïnteresseerde reiz

Land : Cambodja
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 32.95
Lees Meer

Reisverhalen

Reisverhaal Onbevangen | Dorien Cramer

Op een doordeweekse oktoberdag stapt Dorien Cramer op het vliegtuig naar Singapore, met haar fiets in het ruim. Ze gooit het roer drastisch om na een plotseling verbroken relatie en twijfelt over de rest van haar werkende leven. Een solofietstocht

Land : Cambodja
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 19.50
Lees Meer

Reisverhalen

Reisverhaal De boeddha uit het rijstveld | Jan Boonstra

In Cambodja zijn gefrituurde krekels en tarantula's een delicatesse. En hoewel in de buurlanden regelmatig de hond op het menu staat, wordt in Laos de kat juist als een heilig dier vereerd.   Dit en nog veel meer tekent Jan Boonstra op tijdens

Land : Cambodja
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 19.95
Lees Meer

Reisgidsen

Reisgids Kambodscha - Cambodja | Reise Know-How Verlag

Toonaangevende reisgids van Duitse makelij. Zeer degelijk, boordevol praktische informatie en achtergrondbeschrijvingen. Absoluut de beste gids op dit moment .... Een aanrader voor zowel de zelfstandige als de georganiseerde reiziger. Die berühm

Land : Cambodja
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 25.50
Lees Meer

Wegenkaarten

Wegenkaart - landkaart 770 Vietnam - Laos - Cambodja | Michelin

Zoals je van Michelin mag verwachten is deze kaart zeer overzichtelijk en heeft een duidelijk helder kaartbeeld. De kaart geeft uitgebreide toeristische informatie weer. De perfecte overzichtskaart!   This Vietnam - Laos - Cambodia map from Mi

Land : Cambodja
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 9.95
Lees Meer

Reisgidsen

Reisgids Te gast in Cambodja | Informatie Verre Reizen

Samengesteld door en voor reizigers: verhalen van mensen die er gewoond of gereisd hebben. Literatuurlijst, praktische tips, vooral veel achtergrond- en cultuur informatie De nieuwe Cambodja-pocket staat uiteraard stil bij de herinneringen aan he

Land : Cambodja
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 8.95
Lees Meer

Woordenboeken

Woordenboek Kauderwelsch Khmer - Wort für Wort | Reise Know-How Verlag

Duitstalige taalgids met woordenlijst, zinnen, idioom en phonetische uitleg. Duits - Khmer v.v.

Land : Cambodja
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 9.95
Lees Meer

Wegenkaarten

Wegenkaart - landkaart Vietnam - Laos - Cambodia (Cambodja) | Freytag & Berndt

Zeer goede overzichtskaart van het hele gebied van Vietnam, Laos en Cambodja. Zeker als je meerdere landen gaat combineren is dit een prima kaart waar nog veel op staat. Veel plaatsen, maar ook allerlei toeristisch interessante plekken die met symb

Land : Cambodja
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 11.95
Lees Meer

Wegenkaarten

Wegenkaart - landkaart Vietnam - Laos - Cambodia | ITMB

Een degelijke kaart met aanduidingen van o.a. nationale parken, vliegveld, benzinepomp, dirt-roads. Als overzichtskaart goed te gebruiken. The Indochinese Peninsula is one of the world's treasure troves of cultural diversity and historical activi

Land : Cambodja
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 11.95
Lees Meer

Reisverhalen

Reisverhaal Wandola | Wil Thijssen

Volkskrant'-journalist Wil Thijssen werd verliefd op een verre uithoek van Cambodja: Kampong Khleang. Ze neemt de lezer mee naar de mystieke nederzetting op palen in het Grote Meer, waar ze zich verwondert over de vele altaren gehuld in wierookwalm

Land : Cambodja
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 21.99
Lees Meer

Reisgidsen

Reisgids Capitool Vietnam & Angkor Wat | Unieboek

Prachtig geïllustreerde reisgids met o.a. 3D tekeningen, fraaie kaarten en geweldige foto’s. Daarnaast uitgebreide achtergrondbeschrijvingen. Echt om in de stemming te komen! Groot formaat gids. De reisgids Vietnam Angkor Wat is ideaal in gebr

Land : Cambodja
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 28.99
Lees Meer