Spanje: meer dan zon en Barcelona

Spanje is één van de meest bekende vakantielanden voor veel Nederlanders, en andere Europeanen. Zo”n 68 miljoen mensen komen er jaarlijks voor de stranden of een bezoek aan Barcelona.

Spanje is dan een divers land met zeer uiteenlopende culturen, talen, eetgewoonten en klimaten. Het land varieert van de regenachtige vissersdorpen in Galicië tot het nachtleven van Madrid, van de toeristische kusten aan de Middellandse Zee tot het flamenco-dansen van Andalusië en van het stierenvechten in vele delen van het land tot het moderne Barcelona in Catalonië.

In de Pyreneeën kan je meer avontuurlijke vakanties houden, bergbeklimmen, kajakken, raften of canyoning, het kan met of zonder kinderen.

Spanje staat bekend als warm land, maar het kent wel degelijk winterse maanden. Er zijn drie klimaatgebieden. De eilanden en de kustgebieden in het zuiden en oosten hebben een mediterraan klimaat, het centrale binnenland heeft een landklimaat en het noorden en noordwesten hebben een zeeklimaat.

Winter

In de Pyreneeën in het noorden en de Sierra Nevada in het zuiden kan je tijdens de wintermaanden en het voorjaar skiën. Ook de bergen ten noorden van Madrid bieden mogelijkheden om te wintersporten in de winter. De Costa Blanca aan de oostkust is daarentegen wel erg mild en daarom populair om te overwinteren. Ook de Canarische eilanden zijn dan vaak lente-achtig, maar het kan er in de winter ook flink regenen en waaien.

Neerslag

Spanje is bijvoorbeeld droog. Het noordelijk en noord-westelijke deel van Spanje is relatief het natste, ook in het voor- en najaar valt daar geregeld neerslag. Mei tot oktober is de droge periode, hoewel in vrijwel heel Spanje altijd kans is op een stevige onweersbui. Soms kan slecht weer tijdens de zomermaanden zelfs een paar dagen aanhouden.

Zomer

Hittegolven zijn in delen van Spanje tijdens de zomer geen uitzondering. Langs alle costa’s en centraal-Spanje heb je kans op hittegolven met temperaturen rond of zelfs boven de 40 graden. In het hele land is het vanaf mei warm weer en dat duurt doorgaans zeker tot en met september. Sevilla in het zuidwesten is zelfs een van de warmste steden ter wereld in juli en augustus.

Er zijn geen bijzondere veiligheidsrisico’s voor reizen naar Spanje. Controleer voor vertrek altijd nog even de meest actuele situatie op de site van het ministerie van Buitenlandse Zaken. Dat kan hier.

Criminaliteit op de weg

Wees voorzichtig op autosnelwegen in Spanje voor diefstal en overvallen door criminelen en nepagenten. Ze gebruiken trucs om automobilisten te laten stoppen en ze daarna te beroven, bijvoorbeeld door tegen de achterkant van je auto aan te rijden of een voorwerp tegen de auto te gooien. Blijf dan toch doorrijden en bel duidelijk zichtbaar de Spaanse verkeerspolitie (Dirección General del Tráfico). Die is bereikbaar via de noodnummers Guardia Civil 062 en Policia 112. Controleer eventuele schade pas op een benzinestation.

Natuurgeweld

De Canarische Eilanden liggen in een aardbevingsgevoelig gebied en er kunnen zware aardbevingen voorkomen. Volg de berichten in de media en laat u goed informeren over de situatie.

In Spanje komen in de zomer veel bosbranden voor.

Er zijn geen vaccinaties nodig voor een kortere of langere reis naar Spanje.

Adres Nederlandse en Belgische vertegenwoordiging in Spanje

Nederlandse Ambassade

E-mail: [email protected]

Website: https://www.nederlandwereldwijd.nl/landen/spanje

Belgische Ambassade

Tel nr. + (34) (91) 577.63.00

E-Mail: [email protected]

Je hebt geen visum nodig voor je reis naar Spanje.

In Spanje betaal je ook met de Euro.

Belangrijkste jaarlijks op een vaste dag of in een vaste maand terugkerende feestdagen van Spanje

Nieuwjaar 1 januari
Driekoningen 6 januari
Witte Donderdag, Goede Vrijdag, Pasen maart/april
Dag van de Arbeid 1 mei
Pinksteren mei
Maria Hemelvaart 15 augustus
Dia del Pilar 12 oktober
Allerheiligen 1 november
Dag van de Constitutie 6 december
Onbevlekte Ontvangenis 8 december
Kerst 25 december

Houd er rekening mee dat op deze data banken, winkels en overheidsgebouwen gesloten kunnen zijn.

Naast de bovenstaande feestdagen zijn er in Spanje regionaal vele feestdagen door het hele land. Veel stadjes en dorpen hebben namelijk hun eigen jaarlijkse feest.

In Spanje is er gedurende het hele jaar geen tijdsverschil met Nederland en België.

De officiële taal van Spanje is Spaans (Castiliaans).

Naast het Spaans wordt in sommige regio’s een eigen taal gesproken. Zo wordt in Catalunya (langs de hele Noord-Spaanse kust met als Catalaans centrum Barcelona) Catalan (Catalaans), in País Vasco Euskera (Baskisch) en in Galicicië Galicisch gesproken.

Je kan in Spanje redelijk goed terecht met Engels, zeker in toeristische gebieden.

Hoogtepunten in Spanje

Guggenheim museum in Bilbao

Maar ook de stad zelf heeft vele verhalen te bieden. Het is van oudsher een industriestad met veel scheepswerven. Sinds de economische crisis zet de stad vol in op cultuur en toerisme. Dat levert volop fietspaden op in de Baskische stad en het wordt steeds groener. Je kan zelfs paddleboarden op de rivier door de stad!

Zin een fietstocht te maken? Check de opties bij Bajabikes.

Barcalona van bovenaf

Deze heuvel is de enige plek in Europa waar vanaf een land zijn eigen bevolking in de burgeroorlog heeft gebombardeerd. Als je deze route fietst passeer je ook de Plaza Espana met de beroemde fontein en je rijdt naar het Olympisch park.

Ben je voor het eerst in Barcalona? Dan zijn er allerlei handige wandel- of fietsroutes in de stad zelf. Bezoek Camp Nou, eet tapas of verken de stad met een GPS-route. Kinderen kunnen ook mee, je kan voor een tientje bovendien zelf al een fiets huren om lekker naar het strand te rijden.

Ben je meer dagen in de stad, ga dan ook het achterland in. In Catalonia kan je wijnen en cava’s proeven.

Bespaar tijd en boek vooraf vast een tour of fietsen bij Bajabikes. Bekijk de opties hier. 

Op de fiets kan je in een paar uur tijd highlights als het Koninklijk Paleis, de Casa de Campo, Plaza Mayor en het Prado Museum bekijken. Je kan ook een tour boeken waarbij je meteen tapas gaatr proeven of juist naar Real Madrid rijdt!

Reis je met kinderen, dan bezoek je natuurlijk zeker ook de Sinterklaaskerk. Bajabikes heeft ook tandem-fietsen, kinderfietsen en kinderzitjes. Bekijk hier de opties en boek vooraf om zeker te zijn van een Nederlandse gids.

Reistips voor Spanje

Go Euro bereikbaarheid stranden

Waarom kiezen zoveel mensen voor hetzelfde bomvolle strand in Frankrijk? Er zijn echt alternatieven in Europa, en die zijn zelfs op een rij gezet. Mét de beste manieren om files te ontwijken: namelijk door de auto thuis te laten.

Lees Meer

Was Barcelona vroeger de bekendste bestemming voor een city trip naar Spanje, tegenwoordig doet Madrid hier niet meer voor onder.  Een aantal dagen in Madrid staan garant voor heerlijk eten, cultuur snuiven, dansen, shoppen en veel genieten.

Lees Meer

Met enige positieve jaloezie zie ik de temperaturen in Zuidelijk Spanje alweer richting een aangename gevoelstemperatuur gaan. Zo ook in het artistieke stadje Altea dat gelegen is aan de Middellandse Zee en behoort tot de provincie Alicante. Ondanks dat Altea in de zomer lichtelijk toeristisch aan kan doen, is een bezoekje zeker de moeite waard.

Lees Meer

Inspiratie voor Spanje

Actief Europa

Barcelona stadsaanzicht

Je kan je tijdens je Spaanse citytrip Barcelona natuurlijk helemaal in de drukte storten. Lekker flaneren op Las Ramblas, een dagje strand en een bezoek aan de Sagrada Familia en bijvoorbeeld Camp Nou mogen wellicht niet ontbreken. Maar wist je da

Lees Meer Door: Fleur Besters

Slimme Reistips

Go Euro bereikbaarheid stranden

Waarom kiezen zoveel mensen voor hetzelfde bomvolle strand in Frankrijk? Er zijn echt alternatieven in Europa, en die zijn zelfs op een rij gezet. Mét de beste manieren om files te ontwijken: namelijk door de auto thuis te laten.

Lees Meer Door: Fleur Besters

Actief Europa

De echte natuurliefhebber wordt blij van de Douro Internacional, de rivier op de grens van Spanje en Noord-Portugal. Dit onbekende binnenland van Portugal heeft dramatische rotswanden, cirkelende roofvogels en een ruisende rivier. Op ontdekking!

Lees Meer Door: Yvette Mulder

Toffe Roadtrips

Hipper kan het tegenwoordig bijna niet: met je eigen camper door Europa trekken. Maar wat als je plek hebt voor stalling, of te weinig tijd? Dan huur je er voortaan een bij een landgenoot!

Lees Meer Door: Fleur Besters

Toffe Roadtrips, Verre Avonturen

Tegenwoordig kun je niet meer op wereldreis zonder terug te komen met een bijzonder videootje. Eerlijk gezegd vinden wij veel van die "leuk bedoelde" reisvideo's niet zo heel bijzonder, maar zo af en toe zit er wel een heel leuke bij, zoals de

Lees Meer Door: Reisbijbel

Slimme Reistips

De Australische reisorganisatie Intrepid Travel bestaat dit jaar 25 jaar en om dat te vieren vroegen ze Daniel Klein en Mirra Fine van The Perennial Plate om een video te maken van hun wereldreis, waarin ze weergeven wat volgens hen reiz

Lees Meer Door: Reisbijbel

Slimme Reistips

Was Barcelona vroeger de bekendste bestemming voor een city trip naar Spanje, tegenwoordig doet Madrid hier niet meer voor onder.  Een aantal dagen in Madrid staan garant voor heerlijk eten, cultuur snuiven, dansen, shoppen en veel genieten.<

Lees Meer Door: Esther de Jong

Actief Europa, Slimme Reistips

spanje barcelona fietsen

De Spaanse stad Barcelona leent zich voor een verkenning per fiets. Je kan een rondleiding boeken of zelf een fiets huren en op avontuur gaan. Je kan al voor een tientje een fiets in Barcelona huren.

Lees Meer Door:

Actief Europa

Met enige positieve jaloezie zie ik de temperaturen in Zuidelijk Spanje alweer richting een aangename gevoelstemperatuur gaan. Zo ook in het artistieke stadje Altea dat gelegen is aan de Middellandse Zee en behoort tot de provincie Alicante. 

Lees Meer Door: Rachel Cramer

De reiszoekwebsite Skyscanner heeft een onderzoekje gedaan onder zijn bezoekers naar welke landen in de wereld de meest onvriendelijke bevolking hebben. De Fransen kwamen daarbij als meest onvrien

Lees Meer Door: Reisbijbel

Reisorganisaties Spanje

Reizen naar Spanje

Prijs: €0 - €10000
Dagen: 0 - 30

Vliegtickets

Gran Canaria

Enkele reis naar Gran Canaria

Land : Spanje
Aanbieder : TUI
prijs vanaf : 184.99
Lees Meer

Vliegtickets

Tenerife

Boek je vlucht met TUI naar Tenerife

Land : Spanje
Aanbieder : TUI
prijs vanaf : 0.00
Lees Meer

Zonvakantie

10 daagse fly drive Beleef Andalusië vanaf nov

10-daagse Zonvakantie naar Andalusië bij 10 daagse fly drive Beleef Andalusië vanaf nov

Land : Spanje
Aanbieder : TUI
prijs vanaf : 486.00
reisduur : 10 dagen
Lees Meer

Zonvakantie

Adrián Hoteles Colón Guanahani

Hier komen veel gasten jaar na jaar met een glimlach terug. Hotel Colon Guanahani biedt een heerlijke vakantie met intimiteit en comfort. Je bent hier van harte welkom als je minimaal 16 jaar oud bent. Relaxed en ontspannen ligt dit hotel genesteld i

Land : Spanje
Aanbieder : TUI
prijs vanaf : 682.00
Lees Meer

Zonvakantie

Evenia Olympic Palace

Een topper in ons aanbod! Evenia Olympic Palace in Lloret De Mar maakt deel uit van het ruim opgezette Olympic complex. Dit betekent dat de kids volop kunnen spetteren in één van de vele zwembaden en spelen op een heus piratenschip! En de ouders? L

Land : Spanje
Aanbieder : TUI
prijs vanaf : 689.00
reisduur : 8
Lees Meer

Zonvakantie

Mediterraneo Real

8-daagse Zonvakantie naar Mediterraneo Real in Andalusië

Land : Spanje
Aanbieder : TUI
prijs vanaf : 596.00
reisduur : 8 dagen
Lees Meer

Rondreis

Acta BCN 40

Klein, maar heel fijn... Hotel Acta BCN40 is een stijlvol, met een vleugje vintage, hotel waar je je meteen thuis. Dit tweesterrenhotel, gelegen in de levendige volkswijk El Raval, laat zien dat eenvoud heel smaakvol is en absoluut niet ten koste gaa

Land : Spanje
Aanbieder : TUI
prijs vanaf : 276.00
reisduur : 4
Lees Meer

Vliegtickets

Tenerife

Boek je vlucht met TUI naar Tenerife

Land : Spanje
Aanbieder : TUI
prijs vanaf : 209.99
Lees Meer

Vliegtickets

Gran Canaria

Boek je vlucht met TUI naar Gran Canaria

Land : Spanje
Aanbieder : TUI
prijs vanaf : 0.00
Lees Meer

Zonvakantie

Casa Roja

Mooie en met oog voor detail ingerichte casita's, die zijn te vinden bij Casa Roja. De casita's bestaande uit een twee-onder-één-kap. De wat hogere ligging in Las Manchas geeft een schitterend uitzicht over alle tinten groen die de omgeving te bied

Land : Spanje
Aanbieder : TUI
prijs vanaf : 472.00
reisduur : 8
Lees Meer

Vliegtickets

Lanzarote

Enkele reis naar Lanzarote

Land : Spanje
Aanbieder : TUI
prijs vanaf : 184.99
Lees Meer

Autovakantie

Torre del Sol Vacanceselect

8-daagse Autovakantie naar Torre del Sol Vacanceselect in Catalonië

Land : Spanje
Aanbieder : TUI
prijs vanaf : 124.00
reisduur : 8 dagen
Lees Meer

Zonvakantie

Sunlight Bahia Principe Costa Adeje

Het valt je gelijk op bij hotel Sunlight Bahia Principe Costa Adeje op Tenerife: de trapjes, de vele paadjes maar vooral ook de speelse, vrolijke kleuren. Zeer aantrekkelijk voor kinderen en die zijn meer dan welkom! De prachtige tuinen en de uitgest

Land : Spanje
Aanbieder : TUI
prijs vanaf : 836.00
reisduur : 8
Lees Meer

Zonvakantie

Cuco

Wat een geluksvogel als je gaat logeren in Hotel Cuco in Benidorm aan de Costa Blanca. Met de ruime kamers en centrale ligging is vakantie vieren een eitje. Dus: haal snel de zwemspullen uit de koffer en neem een duik in het zwembad of loop naar de b

Land : Spanje
Aanbieder : TUI
prijs vanaf : 283.00
Lees Meer

Vliegtickets

Tenerife

Boek je vlucht met TUI naar Tenerife

Land : Spanje
Aanbieder : TUI
prijs vanaf : 0.00
Lees Meer

Zonvakantie

Appartementen Perla Marina

8-daagse Zonvakantie naar Appartementen Perla Marina in Andalusië

Land : Spanje
Aanbieder : TUI
prijs vanaf : 445.00
reisduur : 8 dagen
Lees Meer

Rondreis

Albir Garden Resort

Op zoek naar een gezellig familieresort met een nieuw waterpark in Alfaz del Pi? Dan is Albir Garden Resort de perfecte accommodatie. Je verblijft hier in een goed ingericht appartement voorzien van alle gemakken. Zelf koken of lekker genieten van de

Land : Spanje
Aanbieder : TUI
prijs vanaf : 271.00
reisduur : 8
Lees Meer

Zonvakantie

Best Costa Ballena

8-daagse Zonvakantie naar Best Costa Ballena in Andalusië

Land : Spanje
Aanbieder : TUI
prijs vanaf : 420.00
reisduur : 8 dagen
Lees Meer

Vliegtickets

Gran Canaria

Boek je vlucht met TUI naar Gran Canaria

Land : Spanje
Aanbieder : TUI
prijs vanaf : 0.00
Lees Meer

Zonvakantie

Palladium Cala Llonga

Prachtig uitzicht over de baai van Cala Llonga, heerlijk zwemmen in de zee of zonnen bij het zwembad. Bij Palladium Cala Llonga zul je niets tekort komen tijdens je welverdiende vakantie. Je geniet van de vriendelijke service, van de heerlijke All-In

Land : Spanje
Aanbieder : TUI
prijs vanaf : 781.00
reisduur : 8
Lees Meer

Vliegtickets

La Palma

Boek je vlucht met TUI naar La Palma

Land : Spanje
Aanbieder : TUI
prijs vanaf : 0.00
Lees Meer

Zonvakantie

Jardin del Sol

Dat is fijn, je eigen volledig uitgeruste appartement met terras. Bij Jardin del Sol in Playa del Inglés is de sfeer, zo als de Spanjaarden zeggen, 'tranquilo'. Plof neer op een van de bedjes of spring in het zwembad. Even wat anders met het hele ge

Land : Spanje
Aanbieder : TUI
prijs vanaf : 395.00
reisduur : 8
Lees Meer

Rondreis

L'Azure

8-daagse naar L'Azure in Catalonië

Land : Spanje
Aanbieder : TUI
prijs vanaf : 490.00
reisduur : 8 dagen
Lees Meer

Vliegtickets

Lanzarote

Enkele reis naar Lanzarote

Land : Spanje
Aanbieder : TUI
prijs vanaf : 189.99
Lees Meer

Vliegtickets

Lanzarote

Boek je vlucht met TUI naar Lanzarote

Land : Spanje
Aanbieder : TUI
prijs vanaf : 0.00
Lees Meer

Zonvakantie

Cala Canyelles Happy Camp

8-daagse Zonvakantie naar Catalonië bij Cala Canyelles Happy Camp

Land : Spanje
Aanbieder : TUI
prijs vanaf : 248.00
reisduur : 8 dagen
Lees Meer

Zonvakantie

Villa Romana

8-daagse Zonvakantie naar Villa Romana in Catalonië

Land : Spanje
Aanbieder : TUI
prijs vanaf : 208.00
reisduur : 8 dagen
Lees Meer

Zonvakantie

SPLASHWORLD Playa Estepona

Met het golfslagbad, twee kronkelglijbanen en de duizelingwekkende trechterglijbanen is de dag hier wel heel snel voorbij. En er zijn nog meer waterspuiters en multilaners, waar je met de hele familie vanaf roetsjt. Waterpret voor iedereen! Een dagje

Land : Spanje
Aanbieder : TUI
prijs vanaf : 619.00
reisduur : 8
Lees Meer

Zonvakantie

Java

Wat is nou fijner dan een hotel met een perfecte ligging? Hotel Java is gelegen aan de baai van Playa de Palma en dichtbij de historische stad van Palma de Mallorca. Dit hotel is een uitvalsbasis voor de perfecte uitstapjes. Ga in de middag naar het

Land : Spanje
Aanbieder : TUI
prijs vanaf : 557.00
Lees Meer

Zonvakantie

ClubResort Palma Bay

Palma Bay Club Resort ligt midden in El Arenal, Mallorca. Strand, leuke winkeltjes en gezellige uitgaansgelegenheden op loopafstand. De vakantiepret kan beginnen! Na een heerlijke vakantiedag wandel je door de schaduwrijke palmentuin naar je kamer. V

Land : Spanje
Aanbieder : TUI
prijs vanaf : 420.00
reisduur : 8
Lees Meer

Vliegtickets

Gran Canaria

Enkele reis naar Gran Canaria

Land : Spanje
Aanbieder : TUI
prijs vanaf : 279.99
Lees Meer

Zonvakantie

Florida Park

Deur uit, centrum in. Hotel Florida Park ligt in het centrum van Santa Susanna. Goed voor uren wandelplezier, want hier vind je winkels, restaurant en bars. Een echte aanrader is de markt op dinsdag, een grote markt die langs de boulevard doorloopt t

Land : Spanje
Aanbieder : TUI
prijs vanaf : 564.00
reisduur : 8
Lees Meer

Vliegtickets

Gran Canaria

Enkele reis naar Gran Canaria

Land : Spanje
Aanbieder : TUI
prijs vanaf : 479.99
Lees Meer

Zonvakantie

Villas Puntagorda

8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Villas Puntagorda

Land : Spanje
Aanbieder : TUI
prijs vanaf : 703.00
reisduur : 8 dagen
Lees Meer

Zonvakantie

Garajonay

In Garajonay op Tenerife pak je je koffer uit in een spic en span appartement. Dit rustige appartementencomplex in Costa Adeje heeft net een frisse make-over gehad. En dat ze daarbij aan kleine details hebben gedacht, merk je bijvoorbeeld als je in d

Land : Spanje
Aanbieder : TUI
prijs vanaf : 604.00
reisduur : 8
Lees Meer

Zonvakantie

Belroy

8-daagse Zonvakantie naar Belroy in Costa Blanca

Land : Spanje
Aanbieder : TUI
prijs vanaf : 383.00
reisduur : 8 dagen
Lees Meer

Zonvakantie

Mar Blau

8-daagse Zonvakantie naar Balearen bij Mar Blau

Land : Spanje
Aanbieder : TUI
prijs vanaf : 438.00
reisduur : 8 dagen
Lees Meer

Rondreizen

Wandelvakantie Tenerife & La Gomera, 8 dagen

Een wandelreis vanuit accommodaties op twee Canarische eilanden; het vulkanische Tenerife en het groene La Gomera. Je wandelt door prachtige nationale parken, vulkanische landschappen en mooie kloven.

Land : Spanje
Aanbieder : Djoser
prijs vanaf : 1195.00
reisduur : 9 dagen
Lees Meer

Zonvakantie

Marina Bayview

8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Marina Bayview

Land : Spanje
Aanbieder : TUI
prijs vanaf : 612.00
reisduur : 8 dagen
Lees Meer

Zonvakantie

Country Club Pals

Prachtig gelegen tussen de bossen van Playa de Pals bevinden zich de verzorgde appartementen van Country Club Pals. Bij het appartementencomplex zit een zwembad, en een centrale barbecueplaats waar je gezellig met het hele gezin kan barbecueën. Na e

Land : Spanje
Aanbieder : TUI
prijs vanaf : 190.00
Lees Meer

Zonvakantie

TUI BLUE Los Gigantes

8-daagse Zonvakantie naar TUI BLUE Los Gigantes in Canarische Eilanden

Land : Spanje
Aanbieder : TUI
prijs vanaf : 399.00
reisduur : 8 dagen
Lees Meer

Rondreis

Estival Centurion Playa

8-daagse naar Estival Centurion Playa in Catalonië

Land : Spanje
Aanbieder : TUI
prijs vanaf : 542.00
reisduur : 8 dagen
Lees Meer

Vliegtickets

Gran Canaria

Boek je vlucht met TUI naar Gran Canaria

Land : Spanje
Aanbieder : TUI
prijs vanaf : 224.99
Lees Meer

Zonvakantie

Beach Club Font de Sa Cala

8-daagse Zonvakantie naar Beach Club Font de Sa Cala in Balearen

Land : Spanje
Aanbieder : TUI
prijs vanaf : 824.00
reisduur : 8 dagen
Lees Meer

Rondreis

El Pinar

Een rustige familiecamping met een geweldige ligging. Vanaf de camping kijk je uit op het prachtige zandstrand. Neem een frisse duik of bouw met de kids een zandkasteel. Op deze camping is de hele familie verzekerd van een feestelijke vakantie in typ

Land : Spanje
Aanbieder : TUI
prijs vanaf : 85.00
reisduur : 8
Lees Meer

Zonvakantie

Brisa

Wat een locatie! Pal aan het strand, op de boulevard en tussen de gezellige winkels. Beter kan niet. Het vriendelijke personeel zorgt ervoor dat je tijdens je verblijf niets te kort komt. Hotel Brisa wordt exclusief aangeboden op de Nederlandse markt

Land : Spanje
Aanbieder : TUI
prijs vanaf : 603.00
reisduur : 8
Lees Meer

Zonvakantie

Alegria el Barranco

De appartementen van Barranco zijn volledig gerenoveerd! Nu ligt dit appartementencomplex ook nog eens in hartje Playa de las Americas, dus met deze toplocatie heb je alle ingrediënten voor een heerlijke vakantie. Een boekje lezen bij het zwembad, e

Land : Spanje
Aanbieder : TUI
prijs vanaf : 573.00
Lees Meer

Zonvakantie

Lanzarote Village

Lanzarote Village is een stijlvol hotel met de zee en het strand van Playa de los Pocillos voor de deur. Over de gezellige wandelboulevard is het een leuk stukje lopen naar het centrum van Puerto del Carmen. De kamers van Lanzarote Village zijn netje

Land : Spanje
Aanbieder : TUI
prijs vanaf : 573.00
Lees Meer

Zonvakantie

Zafiro Palace Alcudia

8-daagse Zonvakantie naar Zafiro Palace Alcudia in Balearen

Land : Spanje
Aanbieder : TUI
prijs vanaf : 993.00
reisduur : 8 dagen
Lees Meer

Zonvakantie

Port Fiesta Park

Hotel Port Fiesta Park, de naam zegt het eigenlijk al. In dit perfect gelegen hotel is ieder verblijf een feestje. Hotel Fiesta Park bevindt zich in een gezellige, levendige omgeving én op loopafstand van het mooie Poniente-strand. Ook het oude cent

Land : Spanje
Aanbieder : TUI
prijs vanaf : 504.00
reisduur : 8
Lees Meer

Vliegtickets

Gran Canaria

Boek je vlucht met TUI naar Gran Canaria

Land : Spanje
Aanbieder : TUI
prijs vanaf : 204.99
Lees Meer

Rondreis

Estival Park

Groot, klein, jong of oud, in Estival Park in de rustige badplaats La Pineda de Salou vermaakt iedereen zich altijd. Geniet van je eigen privacy in een appartement met balkon of laat je lekker verzorgen in het hotel. Allebei met de verzorging halfpen

Land : Spanje
Aanbieder : TUI
prijs vanaf : 158.00
reisduur : 8
Lees Meer

Wandelvakanties

Wandelvakantie Spanje - Tenerife/La Palma

Wie aan de Canarische Eilanden denkt, denkt aan zon, zee, strand. Deze elementen ontbreken zeker niet tijdens de 10-daagse wandelvakantie Tenerife en La Palma, maar we garanderen ook dat je hele andere kanten van deze twee prachtige eilanden zult ont

Land : Spanje
Aanbieder : Sawadee
prijs vanaf : 1529.00
Lees Meer

Rondreizen

Rondreis Andalusië

Tijdens deze avontuurlijke rondreis door Andalusië reis je langs de mooiste steden van Spanje, de bergen van Grazalema en de kust van Spanje. Andalusië wordt door velen de mooiste streek van Spanje genoemd. Ontdek Granada met het prachtige paleis H

Land : Spanje
Aanbieder : Sawadee
prijs vanaf : 1148.00
Lees Meer

Sportreizen

Fontanellas Playa - Wielrennen

Alleen of met je fietsvrienden de 1e kilometers van het seizoen wegtrappen. Maar dan wel in een heerlijk klimaat. Verblijf in het prachtige hotel Fontanellas voor de unieke fietservaring. Met een beveiligde fietskelder, een fitness en welness ruimte

Land : Spanje
Aanbieder : TUI
prijs vanaf : 79.00
Lees Meer

Zonvakantie

Pueblo Menorquin

Een oase van rust. In de schaduwrijke tuin rondom het zwembad voel je je als een vis in het water. De kleine bungalowgebouwen gaan schuil achter de tropische palmbomen. Zeker na een volle dag op verkenningstocht op de parel van de Balearen is dit jou

Land : Spanje
Aanbieder : TUI
prijs vanaf : 451.00
reisduur : 8
Lees Meer

Autovakantie

Playa Montroig - Canvas

Camping Playa Montroig in Montroig del Camp is een dorp op zich met zwembaden, waterglijbanen en watervallen. Maar ook sportfaciliteiten zoals tennisbanen en een multisportterrein, een supermarkt en zelfs een dokterspost ontbreken hier niet. Op het s

Land : Spanje
Aanbieder : TUI
prijs vanaf : 102.00
Lees Meer

Zonvakantie

H Top Royal Beach

8-daagse Zonvakantie naar H Top Royal Beach in Catalonië

Land : Spanje
Aanbieder : TUI
prijs vanaf : 355.00
reisduur : 8 dagen
Lees Meer

Autovakantie

Parador de Arties

Midden in de prachtige natuur van de Arán-vallei staat deze parador. Vanuit het hotel, Parador de Arties, heb je een fantastisch uitzicht op de dorpjes en bergtoppen. In de meeste omliggende dorpen vindt je nog oude kerken in Romaanse stijl, die in

Land : Spanje
Aanbieder : TUI
prijs vanaf : 316.00
Lees Meer

Rondreis

Prestige Victoria

4-daagse naar Prestige Victoria in Catalonië

Land : Spanje
Aanbieder : TUI
prijs vanaf : 150.00
reisduur : 4 dagen
Lees Meer

Reisboeken en gidsen over Spanje

Reisgidsen

Reisgids Costa Brava mit Barcelona | Reise Know-How Verlag

Toonaangevende duitstalige reisgids met naast de vele culturele beschrijvingen ook veel praktische informatie over de streek.  Für die Auflage 2014 wurde das Erscheinungsbild des Reiseführers vollständig überarbeitet: + Verbesserte Orienti

Land : Spanje
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 16.95
Lees Meer

Reisgidsen

Reisgids 360° reizen Barcelona | Lannoo

De reisgids van de 21ste eeuw - Ontdek in deze reisgids wat Barcelona voor jou te bieden heeft - Stippel met de 360° reisplanner een persoonlijk reisprogramma uit, op basis van je eigen interesses - Verken de stad met realtime gps-ondersteuning en

Land : Spanje
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 14.99
Lees Meer

Wandelkaarten

Wandelkaart 230 Mallorca | Kompass

Goede wandelkaart met vrijwel alle topografische details als hoogtelijnen, vegetatie, schaduwtekening maar ook de ingetekende wandelroutes en in veel gevallen ook fietsroutes (MTB). Gevaarlijke routes worden als zodanig weergegeven met een bepaalde

Land : Spanje
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 11.95
Lees Meer

Wandelgidsen

Wandelgids Picos de Europa | Sunflower books

Wandelgids: vele dagtochten worden degelijk beschreven met openbaar vervoer informatie, goede routebeschrijvingen en kaartmateriaal. Tevens enkele autotochten. Deze gids staat goed bekend! Engelstalig, want Nederlandstalige is uitverkocht en niet m

Land : Spanje
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 19.95
Lees Meer

Wandelgidsen

Wandelgids The Andalucian Coast to Coast Walk - Andalusie | Cicerone

Wandelgids met goed beschreven etappes met veel praktische informatie om de route te kunnen lopen, inclusief redelijke kaarten. Kaartmateriaal is vrij beperkt, maar het is moeilijk om deze route geheel met kaarten te dekken, dan heb je er wel erg v

Land : Spanje
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 20.95
Lees Meer

Wandelkaarten

Wandelkaart Valle de Canfranc - Valle de Aisa | Editorial Alpina

Zeer gedetailleerde wandelkaart van een klein gebied. Met ingetekende wandelroutes en andere informatie. Spaanstalig, maar uitstekende kaart. Coordinaten zijn weergegeven, dus GPS compatible met UTM grid.    Op de topografische wandelkaart wo

Land : Spanje
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 16.95
Lees Meer

Wandelgidsen

Wandelgids Basque Country (Baskenland) | Sunflower books

Wandelgids: vele dagtochten worden degelijk beschreven met openbaar vervoer informatie, goede routebeschrijvingen en kaartmateriaal. Tevens enkele autotochten. Deze gids staat goed bekend! Engelstalig, want Nederlandstalige is uitverkocht en niet m

Land : Spanje
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 19.95
Lees Meer

Reisgidsen

Reisgids Michelin groene gids Noord-Spanje | Lannoo

De serie Groene Reisgidsen van Michelin is een beproefde en betrouwbare reisgidsenreeks. Of u nu lekker lang met vakantie gaat of er zomaar even tussenuit trekt, de Groene Reisgids wijst u de weg naar alle bijzonderheden die uw reisbestemming te bi

Land : Spanje
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 27.99
Lees Meer

Wegenkaarten

Wegenkaart - landkaart Mapa Provincial A Coruna | CNIG - Instituto Geográfico Nacional

Deze kaart is zuiver gericht op de provincie als in de titel. Gebieden naast de kaart worden zonder kleur weergegeven. Ideale kaart als het gaat om het onderscheid in topografische details als hoogte, nationale parken, vegetatie en plaatsen. Met sc

Land : Spanje
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 9.95
Lees Meer

Fietskaarten

Wandelkaart - Fietskaart - Wegenkaart - landkaart Mallorca Süd - Mallorca Zuid | Reise Know-How Verlag

Tweetalige kaart (Engels en Duits). Door ingetekende lengte- en breedtegraden is het gebruik van GPS mogelijk. Met hoogtelijnen. Gedrukt op water- en scheurvast papier!   Dit is een deel uit de Mallorca serie: 4 kaarten die goed zijn om mee te

Land : Spanje
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 11.50
Lees Meer

Wegenkaarten

Wegenkaart - landkaart Mapa Provincial Ciudad Real | CNIG - Instituto Geográfico Nacional

Deze kaart is zuiver gericht op de provincie als in de titel. Gebieden naast de kaart worden zonder kleur weergegeven. Ideale kaart als het gaat om het onderscheid in topografische details als hoogte, nationale parken, vegetatie en plaatsen. Met sc

Land : Spanje
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 9.95
Lees Meer

Fietskaarten

Wandelkaart - Fietskaart - Wegenkaart - landkaart Mallorca West | Reise Know-How Verlag

Tweetalige kaart (Engels en Duits). Door ingetekende lengte- en breedtegraden is het gebruik van GPS mogelijk. Met hoogtelijnen. Gedrukt op water- en scheurvast papier! Dit is een deel uit de Mallorca serie: 4 kaarten die goed zijn om mee te wand

Land : Spanje
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 11.50
Lees Meer

Wegenkaarten

Wegenkaart - landkaart Cordillera Cantabrica - Asturias y provincias limitrofes | Adrados Ediciones

Gedetailleerde wegenkaart an de Cordillera Cantabrica met hoogtelijnen, hoogte verschillen in kleur en schaduw en UTM coördinaten. Met plaatsnamen index! Cordillera Cantabrica on a detailed road map from the Oviedo based Adrados Ediciones, prese

Land : Spanje
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 11.95
Lees Meer

Wandelgidsen

Wandelgids 284 Picos de Europa | Rother

Uitstekende wandelgids met een groot aantal dagtochten in dal en hooggebergte. Met praktische informatie en beperkt kaartmateriaal! Wandelingen in verschillende zwaarte weergegeven in rood/blauw/zwart. Der Nationalpark Picos de Europa ist der äl

Land : Spanje
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 17.50
Lees Meer

Wegenkaarten

Wegenkaart - landkaart Mapa Provincial Pontevedra | CNIG - Instituto Geográfico Nacional

Deze kaart is zuiver gericht op de provincie als in de titel. Gebieden naast de kaart worden zonder kleur weergegeven. Ideale kaart als het gaat om het onderscheid in topografische details als hoogte, nationale parken, vegetatie en plaatsen. Met sc

Land : Spanje
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 9.95
Lees Meer

Kinderreisgidsen

Kinderreisgids Verboden voor ouders Barcelona | Lonely Planet

Reisgids en encyclopedie in één Waarom wordt Barcelona de Drakenstad genoemd? Welke wereldberoemde schilder startte zijn carrière in Barcelona? Wie ontwierp het meest wonderlijke park ter wereld? Waar vind je lekkere churro's en kun je de paella

Land : Spanje
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 15.99
Lees Meer

Wandelkaarten

Wandelkaart 66 Tramuntana Zuid - Mallorca | Editorial Alpina

Zeer gedetailleerde wandelkaart van een klein gebied. Met ingetekende wandelroutes en andere informatie. Spaanstalig, maar uitstekende kaart. Coordinaten zijn weergegeven, dus GPS compatible met UTM grid.    Op de topografische wandelkaart wo

Land : Spanje
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 16.95
Lees Meer

Wandelkaarten

Wandelkaart 17 Turbón, Alto Valle de Isábena | Editorial Alpina

Zeer gedetailleerde wandelkaart van een klein gebied. Met ingetekende wandelroutes en andere informatie. Spaanstalig, maar uitstekende kaart. Coordinaten zijn weergegeven, dus GPS compatible met UTM grid.    Op de topografische wandelkaar

Land : Spanje
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 16.95
Lees Meer

Wandelkaarten

Wandelkaart Emporda - Costa Brava | Editorial Piolet

Goede gedetaileerde wandelkaart van een klein deel vaan Catalonie.  vooral naar de kust. Met ingetekende wandelroutes, hoogtelijnen etc. Deze kaartenset bestaat uit 2 kaarten, een noord en zuid gedeelte.  De Spaanse uitgever Editorial Piolet ma

Land : Spanje
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 14.95
Lees Meer

Wandelkaarten

Wandelkaart Muntanyes d'Ordal | Editorial Piolet

De Spaanse uitgever Editorial Piolet maakt bijzonder gedetailleerde kaarten van deelgebieden in Spanje, geschikt voor wandelaars en MTB-ers. Van ouds her zijn ze begonnen in de regio rond Barcelona maar ze breiden steeds meer uit richting andere de

Land : Spanje
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 12.95
Lees Meer

Reisgidsen

Reisgids ANWB extra Costa Brava | ANWB Media

Ontdek de Costa Brava met de compleet vernieuwde reisgids ANWB Extra Costa Brava! Door de combinatie van het stoere, grillige landschap, de gezellige stadjes en stranden is de Costa Brava de perfecte bestemming voor een heerlijke zonvakantie.  �

Land : Spanje
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 12.99
Lees Meer

Wandelkaarten

Wandelkaart 8 Parques Nacionales Monfrague Montfrague, Extremadura | CNIG - Instituto Geográfico Nacional

Nationaalpark Extremadura Parque Nacional de Montfragüe is een set van wandelgids en zeer gedetailleerde wandelkaart 1:25.000 van het Nationale Park Mont Frague, Torrejon el Rubio in zuid Spanje, Extremadura (noordoostelijk van Caceres) Contenid

Land : Spanje
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 16.25
Lees Meer

Wandelkaarten

Wandelkaart Muntanyes de Llibertat - Alt Pirineu | Editorial Alpina

Gedetailleerde wandelkaart van de trektocht door de Muntanyes de Llibertat, op de grens van Spanje en Frankrijk in het Parc natutal de Pyrénées Ariégeoisesen Parc natural de l'alt Pirineu. Deze tocht gaat langs 4 hutten en is duidelijk beschreve

Land : Spanje
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 16.95
Lees Meer

Reisgidsen

Reisgids La Gomera | Reise Know-How Verlag

Toonaangevende reisgids van Duitse makelij. Zeer degelijk, boordevol praktische informatie en achtergrondbeschrijvingen. Absoluut de een ijzersterke reisgids..... Een aanrader voor zowel de zelfstandige als de georganiseerde reiziger. Erholung un

Land : Spanje
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 19.50
Lees Meer

Reisgidsen

Reisgids Andalusien- Andalusië | Reise Know-How Verlag

Eén van de beste reisgidsen die er zijn, wel duitstalig! Veel aandacht voor cultuur, maar ook vol met praktische tips voor leuke overnachtingsadresen en eetgelegenheden. komplett in Farbe, rund 200 Fotos, 34 Stadtpläne und Übersichtskarten, Sp

Land : Spanje
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 25.95
Lees Meer

Vogelgidsen

Vogelgids Pocket Photo Guide Birds of Spain | Bloomsbury

Prettige handzame vogelgids voor Spanje waarbij aan de hand van foto's en tekst de soort beschreven wordt. Helaas geen verspreidingskaarten. In vergelijking met de grote duurdere vogelgidsen beduidend minder informatie en determinatie-mogelijkheden

Land : Spanje
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 13.95
Lees Meer

Wandelkaarten

Wandelkaart 11 Sierra y Cañones de Guara, Canyons National Park | Editorial Alpina

Zeer gedetailleerde wandelkaart van een klein gebied. Met ingetekende wandelroutes en andere informatie. Spaanstalig, maar uitstekende kaart. Coordinaten zijn weergegeven, dus GPS compatible met UTM grid.    Op de topografische wandelkaart wo

Land : Spanje
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 16.95
Lees Meer

Wandelkaarten

Wandelkaart 60 Serralada de Marina | Editorial Alpina

Zeer gedetailleerde wandelkaart van een klein gebied. Met ingetekende wandelroutes en andere informatie. Spaanstalig, maar uitstekende kaart. Coordinaten zijn weergegeven, dus GPS compatible met UTM grid.  Op de topografische wandelkaart worden

Land : Spanje
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 16.95
Lees Meer

Wegenkaarten

Wegenkaart - landkaart Mapa Provincial Salamanca | CNIG - Instituto Geográfico Nacional

Deze kaart is zuiver gericht op de provincie als in de titel. Gebieden naast de kaart worden zonder kleur weergegeven. Ideale kaart als het gaat om het onderscheid in topografische details als hoogte, nationale parken, vegetatie en plaatsen. Met sc

Land : Spanje
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 9.95
Lees Meer

Reisgidsen

Reisgids Naar Andalusië ... op het ritme van Flamenco | Borgerhoff

Er is weinig dat de zuiderse sfeer van Spanje zo kan oproepen als flamenco. Dit muziekgenre met bijhorende dans is een onlosmakelijk deel van de Spaanse cultuur en geldt dan ook als Spanjes belangrijkste culturele exportproduct. In de reisgids 'Rei

Land : Spanje
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 24.95
Lees Meer

Wandelgidsen

Wandelgids The Camino Portugués | Cicerone

A guidebook to walking the Camino Portugués (Portuguese Way), 620km from Lisbon in Portugal to Santiago in Spain. The book gives stage-by-stage directions for the Central Camino, starting from Lisbon, Porto or Tui, the Coastal Camino between Porto

Land : Spanje
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 23.95
Lees Meer

Reisgidsen

Reisgids Handbook Andalucia - Andalusië | Footprint

Zo mogelijk nog betere gids dan de Lonely Planet. Vol met de praktische informatie over reizen, slapen etc. Goede verwijzingen naar websites en veel mailadressen. Zelfde soort informatie als de Lonely Planet, diepgaander met vooral meer tips in de

Land : Spanje
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 21.95
Lees Meer

Reisgidsen

Reisgids I love the seaside Spanje (Atlantische kust) | Mo'Media

Dit boek gaat over de kust. Dat mag duidelijk zijn. Het gaat over elk onderdeel ervan. Het gaat over reizen langs de kust, de oceaan zelf, het strand, steden en dorpen, over mensen langs de zee. Zo kom je helemaal in stemming voor je op reis gaat.

Land : Spanje
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 19.99
Lees Meer

Natuurgidsen

Natuurgids - Reisgids Extremadura | Crossbill Guides

Zeer gedegen natuurgids van het betreffende gebied. Unieke gids met streekinformatie, plekken waar je echt  moet zijn, routes en veel achtergrondinformatie over het landschap, de ecologie, ontstaansgeschiedenis en de flora en fauna. De routes en p

Land : Spanje
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 28.95
Lees Meer

Reisgidsen

Opruiming - Reisgids Lanzarote | Michael Müller Verlag

opruiming = oude druk, van 22.95 voor 8.00 Zeer gedegen duitse reisgids van Lanzarote. Zowel achtergronden over cultuur, bevolking als landschap, maar ook veel praktische informatie over hoe je waar wat zou willen zien. Aandacht voor alle aspecte

Land : Spanje
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 8.00
Lees Meer

Wegenkaarten

Wegenkaart - landkaart 2 Spanje Noord | ANWB Media

Met de gedetailleerde en nauwkeurige ANWB Wegenkaart Spanje Noord op schaal 1:800.000 (1 cm = 8 km), ga je goed voorbereid op autovakantie. De kaart bevat een uitgebreid plaats- en straatnamenregister en stadsplattegronden van Barcelona, Bilbao en

Land : Spanje
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 9.95
Lees Meer

Reisgidsen

Reisgids Marco Polo NL Gran Canaria | 62Damrak

Eindelijk zijn ze er weer: de Nederlandse versie van de alom bekende en gewaardeerde serie van Marco Polo.   Het is een handige en overzichtelijke, kleine reisgids voor een  goede kennismaking met Gran Canaria. Globale uitklapkaart achterin,

Land : Spanje
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 13.50
Lees Meer

Campergidsen

Campergids 47 Mit dem Wohnmobil nach Andalusien - Andalusië | WOMO verlag

Bijzonder nuttige camperreisgids van een bepaald land of streek. Deze Duitstalige campergids beschrijft aan de hand van een aantal routes de mooiste gebieden. Naast een beschrijving van de routes zelf biedt de gids handige tips voor het reizen met

Land : Spanje
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 23.95
Lees Meer

Reisgidsen

Reisgids ANWB Ontdek Fuerteventura | ANWB Media

De nieuwste ANWB reisgids Fuerteventura. Speciaal geselecteerde adressen en een actueel portret van de regio.   - Voor individuele reizigers - Tips voor genieten en actief bezig zijn - Rondwandelingen - Excursies - Inclusief grote uitn

Land : Spanje
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 18.95
Lees Meer

Reisgidsen

Reisgids Malaga | Edicola

Málaga is allang niet meer alleen de vliegbestemming voor strandvertier aan de Costa del Sol. De Zuid-Spaanse stad wordt steeds geliefder. En terecht! De perfecte mix van cultuur, gastronomie, klimaat en ligging aan de Middellandse Zee biedt uitee

Land : Spanje
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 22.50
Lees Meer

Reisgidsen

Reisgids Wat & Hoe Hoogtepunten Mallorca | Kosmos

Wat & Hoe Hoogtepunten Mallorca bevat insider tips, 'must see' plekken, en uitklapkaarten om het meeste uit je bezoek aan Mallorca te halen. Met de Top 10-selectie, duidelijke wandelkaarten en een overzicht van de beste hotspots biedt Wat & Hoe Hoo

Land : Spanje
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 9.99
Lees Meer

Reisgidsen

Reisgids ANWB extra Gran Canaria | ANWB Media

ANWB Extra Gran Canaria beschrijft 15 hoogtepunten: dé plekken die je moet bezoeken om de stad optimaal te beleven. De belangrijkste bezienswaardigheden maar ook suggesties voor unieke ervaringen en ontdekkingen. Op de grote uitneembare kaart staa

Land : Spanje
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 12.99
Lees Meer

Wegenkaarten

Wegenkaart - landkaart Mapa Provincial Cadiz | CNIG - Instituto Geográfico Nacional

Deze kaart is zuiver gericht op de provincie als in de titel. Gebieden naast de kaart worden zonder kleur weergegeven. Ideale kaart als het gaat om het onderscheid in topografische details als hoogte, nationale parken, vegetatie en plaatsen. Met sc

Land : Spanje
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 9.95
Lees Meer

Wandelkaarten

Wandelkaart Los Alcornocales Parque Natural | Editorial Penibetica

Een zeer uitgebreide wandelkaart van het nationale park Los Alcornocales, gelegen ten zuiden van Grazalema tot en met de kust richting Tarifa en Gibraltar. Inclusief een Spaanstalig gidsje met enkele beschreven wandelingen. Op de kaart worden hoo

Land : Spanje
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 14.95
Lees Meer

Wandelkaarten

Wandelkaart Serra de Montsant (Catalonië, Spanje) | Editorial Piolet

De Spaanse uitgever Editorial Piolet maakt bijzonder gedetailleerde kaarten van deelgebieden in Spanje, geschikt voor wandelaars en MTB-ers. Van ouds her zijn ze begonnen in de regio rond Barcelona maar ze breiden steeds meer uit richting andere de

Land : Spanje
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 10.25
Lees Meer

Wegenkaarten

Wegenkaart - landkaart 576 Extremadura - Castilla La Mancha - Madrid - Toledo - Mérida | Michelin

Zoals je van Michelin mag verwachten zijn het onmisbare overzichtskaarten van een uitstekende kwaliteit: een duidelijk en goed leesbaar kaartbeeld.  Vrijwel alle berijdbare wegen staan er op ingetekend, in kleur verschillend voor grote en kleine w

Land : Spanje
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 9.95
Lees Meer

Wandelgidsen

Wandelgids Camino Primitivo | Village to Village Press

Cross the rugged Picos de Europa mountain range of Asturias to arrive to Santiago de Compostela on the Camino Primitivo, a less-traveled pilgrimage route that can be combined with the Camino del Norte (Northern Way) for a longer experience. The Vil

Land : Spanje
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 19.95
Lees Meer

Wegenkaarten

Wegenkaart - landkaart Gran Canaria | Freytag & Berndt

Duidelijke autokaart van Gran Canaria met veel detail. Met hoogtelijnen, een aantal wandelpaden, bezienswaardigheden, berghutten en campings. Overigens vinden wij dat de Freytag & Berndt kaarten van de Spaanse en Portugese eilanden iets meer geri

Land : Spanje
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 11.95
Lees Meer

Reisgidsen

Reisgids ANWB extra Valencia | ANWB Media

In deze reisgids staat actuele informatie over bezienswaardigheden, cafés, hotels, de lokale keuken, winkelen en uitgaan.Grootste EXTRA is de bijgeleverde grote, gedetailleerde kaart. Ontdek Valencia met de compleet vernieuwde reisgids ANWB Extr

Land : Spanje
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 11.95
Lees Meer

Reisgidsen

Reisgids Pocket Guide Menorca | Berlitz

Menorca Pocket Guide Berlitz is een handzaam engelstalige reisgids met bezienswaardigheden, kaartjes, hotels en restaurants Berlitz Pocket Guide Menorca is a concise, full-colour travel guide that combines lively text with vivid photography to hi

Land : Spanje
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 10.50
Lees Meer

Reisgidsen

Reisgids Lanzarote and Fuerteventura | AA

Handzame reisgids die kort en bondig de toeristische hoogtepunten van Lanzarote en Fuerteventura beschijft, maar ook aandacht heeft voor praktische zaken als stranden en shoppen. Bijgevoegd is een grove wegenkaart van beide eilanden. De vele foto's

Land : Spanje
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 11.95
Lees Meer

Reisgidsen

Reisgids Andalucia - Andalusië | Lonely Planet

De perfecte reisgids voor zowel de georganiseerde als de zelfstandige reiziger. Naast een algemene inleiding van het land / streek vol met praktische informatie over hoe je er het beste kunt reizen: slapen, eten, vervoer, excursies ... alles kun je

Land : Spanje
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 19.95
Lees Meer

Wandelkaarten

Wandelkaart Serra de Tramuntana + GR | Editorial Alpina

Kaartenset van 4 kaarten op scheur- en watervast papier voor de hele Serra de Tramuntana met de GR221. Zeer gedetailleerde wandelkaart van een klein gebied. Met ingetekende wandelroutes en andere informatie. Spaanstalig, maar uitstekende kaart. C

Land : Spanje
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 26.95
Lees Meer

Wandelkaarten

Wandelkaart Bardenas | Sua edizioak

Mooie bijzonder gedetailleerde wandelkaart van een klein deel van de Pyreneeen. De wandelroutes zijn ingetekend, ook zijn met symbolen veel praktische zaken weergegeven als campings, hutten maar ook opvallende aspecten in het landschap.    In

Land : Spanje
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 14.95
Lees Meer

Reisgidsen

Reisgids Merian live Fuerteventura | Deltas

Leuke handzame reisgids met een beschrijving van alle bezienswaardigheden; vrij veel praktische tips als het gaat om bijv. Accommodatie of restaurants. Goed voor een eerste kennismaking met het land.   Handzaam reisgidsje met de volgende hoofd

Land : Spanje
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 13.95
Lees Meer

Wegenkaarten

Wegenkaart - landkaart Mapa Provincial Asturias | CNIG - Instituto Geográfico Nacional

Deze kaart is zuiver gericht op de provincie als in de titel. Gebieden naast de kaart worden zonder kleur weergegeven. Ideale kaart als het gaat om het onderscheid in topografische details als hoogte, nationale parken, vegetatie en plaatsen. Met sc

Land : Spanje
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 9.95
Lees Meer

Fotoboeken

Fotoboek Sint-Jacobsroute, op weg naar Santiago de Compostela | Lannoo

Eindelijk een fotoboek van de beroemdste pelgrimsroute. Dit boek neemt je, etappe per etappe, vanaf de Pyreneeen mee op pelgrimsreis door Frankrijk (Camino Francés) en Spanje (Camino Aragonés), met als eindbestemming Santiago de Compostela. Het m

Land : Spanje
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 29.99
Lees Meer

Wandelkaarten

Wandelkaart 27 Parc Natural de l`Alt Pirineu | Editorial Alpina

Zeer gedetailleerde wandelkaart van een klein gebied. Met ingetekende wandelroutes en andere informatie. Spaanstalig, maar uitstekende kaart. Coordinaten zijn weergegeven, dus GPS compatible met UTM grid.    Op de topografische wandelkaart wo

Land : Spanje
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 16.95
Lees Meer

Wandelkaarten

Wandelkaart La Ruta del Cister | Editorial Piolet

Gedetailleerde topografische wandelkaart met ingetekende wandelroutes.   De Spaanse uitgever Editorial Piolet maakt bijzonder gedetailleerde kaarten van deelgebieden in Spanje, geschikt voor wandelaars en MTB-ers. Van ouds her zijn ze begonnen

Land : Spanje
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 12.95
Lees Meer

Wandelkaarten

Wandelkaart 5 Parques Nacionales Garajonay Parque Nacional e isla de la Gomera | CNIG - Instituto Geográfico Nacional

Gedetailleerde wandelkaart 1:25.000. Met ingetekende wandelroutes, hutten en andere overnachtingsmogelijkheden, restaurants en bezienswaardigheden. Met begeleidend boekje met beschrijvingen van 13 wandelingen in het Duits

Land : Spanje
Aanbieder : DeZwerver
prijs vanaf : 9.95
Lees Meer